Beste klan (guild) nettstedbyggere

Clan (Guild) Nettstedbyggere


En klanettsted er et must for en gruppe seriøse spillere. Dette er en av de tingene som skiller gode spillere fra de beste. Saken er at bare ekte interesse er med på å nå globale mål og skape et riktig bilde på bakgrunn av mindre heldige spillere. Når du tenker på opprettelse av klannettsteder, kan du velge mellom to populære alternativer – nettstedbyggere og åpen kildekode CMS.

Hvorfor nettstedbyggere? Det er enkelt: det er mer praktisk å betale for hosting, koble domenenavn til nettstedet og administrere det etterpå. Etter å ha valgt nisjesystemet, du vil også benytte deg av unik funksjonalitet helt fra starten. Du trenger ikke å lære noe. Det er enkelt å opprette og administrere klannettsteder uten spesifikke ferdigheter.

Når det gjelder kostnadsaspektet, vil du ikke få problemer i tillegg. Nettstedsbyggere er veldig rimelig. Du kan til og med begynne å bygge ditt spillimperium til nesten ingen kostnad i det hele tatt. Husk at noen systemer har alt-i-ett-funksjoner, mens andre er nisjefokusert og dermed gjør det mulig å starte og administrere bare spillnettsteder.

Content Management Systems (CMS) gir på sin side dyp fleksibilitet og tilbyr avansert funksjonalitet. De gir tilgang til flere integrasjonsalternativer og designtilpasningsverktøy som kan bringe spillnettstedets ytelse til et helt nytt nivå. Sammen med det, CMS er ofte mer komplisert, så det kan ta mer tid å bli vant til dem og å mestre funksjonen deres.

Vi testet ut 5 av de beste byggherrene av klaner og guilder:

 1. Enjin – Den beste nettstedbyggeren for laug eller klaner
 2. WordPress – Det beste gratis CMS for å lage et spillnettsted
 3. uCoz – Nettstedsbygger for gratis spillsamfunn
 4. Xsolla – Forretningsmotor for spillutviklere og utgivere
 5. Ning – Nettstedbygger for spill for både spillere og utviklere

Hvilke av disse systemene er de mest pålitelige, rimelige og funksjonsbelastede? Hvilke plattformer kan sikre flott resultat uten noen seriøs innsats, penger og tidsinvestering? Det er på høy tid å finne ut av det nå. Så la oss komme i gang.

Enjin – Den beste nettstedbyggeren for laug eller klaner

Enjin - Den beste nettstedbyggeren for laug eller klaner

Enjin – er en spesialisert nettstedbygger, som ble spesielt laget for spillere, profesjonelle og fans. Det er et fint valg for alle som trenger et spillnettsted av høy kvalitet som tilbyr alle nødvendige attributter. Systemets mestringsgrad er over gjennomsnittet, og du vil kreve ferdigheter, tålmodighet og oppmerksomhet for å bruke det. Plattformen tilbyr overlegen funksjonalitet, noe som gjør den til den beste nettstedbyggeren i nisjen for oppretting av klaner.

Enjin funksjoner:

 • Modulsystem – Du kan velge funksjonalitet på nettstedet ditt på egen hånd. Det er forskjellige moduler å velge mellom, inkludert nyheter, siste tråder, online brukere, medlemsliste, forum, nylige besøkende osv. Alt i alt er det 37 moduler her. Hver av dem kan tilpasses med hensyn til dine behov og preferanser.
 • Enjin nettstedmaler

 • Integrert taleserver – Du kan konfigurere Mumble eller TeamSpeak 3-kommunikasjon selv. Dette betyr at stemmekommunikasjon under kampene kan komme via ditt eget nettsted.
 • Enjin API – Dette er et verktøy, som gjør det mulig å lage dine egne moduler. Det vil komme godt med for erfarne brukere.
 • Minecraft Server – Alle Enjin-brukere har en fantastisk mulighet til å lage en spill Minecraft-server. Dette er et perfekt alternativ for alle fans av dette spillet, som ønsker å kjøre og administrere sine egne servere.
 • Twitch Streaming Server Integration – Du kan streame favorittkanalene dine fra den mest populære streamingtjenesten på nettstedet ditt.
 • Online Game Support – Tjenesten støtter flertallet av populære online spill. Det du trenger er å velge spillet når du lanserer et nettsted, får høy kompatibilitetsfrekvens og prosjekttilpasning.
 • SEO-verktøy – Enjin gir tilgang til det rike settet med SEO-verktøy for bedre optimalisering av ditt klannettsted. Noen av disse alternativene inkluderer metakoder og Google Analytics-oppsett, vennlig URL-oppsett, sitemap.xml, roboter. tekst.

Nettstedsbyggeren tillater å opprette en spillside uten kostnad i det hele tatt. Du kan koble opptil 20 moduler, et forum, en mulighet til å få gaver, full integrasjon med sosiale tjenester og til og med en nettbutikk. Den eneste bemerkelsesverdige begrensningen er at du ikke kan koble til ditt eget domene.

Når vi snakker om betalte opsjoner, har Enjin to abonnement – Advanced Plan (86,3 dollar per år) og den ultimate planen (287,9 dollar per år). Forskjellen mellom dem er at Ultimate Plan tilbyr alle premiummaler, den avanserte API-versjonen, DDoS-beskyttelse, rikelig med lagringsplass på platen (50 GB) og flere spor for TS3 eller Mumble Server (25 mot 5). Dermed tilbyr den andre planen nesten alle funksjonene som den første, men disse funksjonene er mer utvidede og avanserte her.

Prøv Enjin gratis

WordPress – Det beste gratis CMS for å lage et spillnettsted

WordPress - Det beste gratis CMS for å lage et spillnettsted

WordPress – er det verdens populære Content Management System, som har fått enorm anerkjennelse og anerkjennelse på grunn av det omfattende settet med funksjoner, integrasjonsalternativer og designtilpassingsverktøy det følger med. Systemet er en verdig løsning for utvikling av alle typer prosjekter, og spillnettsteder er ikke et unntak. Men husk at hvis du aldri har jobbet med WordPress før, kan det ta litt tid å bli vant til systemet og mestre funksjonene i tillegg til generell webdesigntilnærming..

WordPress-funksjoner:

 • Plugin Integrasjon – CMS er opprinnelig kjent for sitt omfattende utvalg av plugins, der integrering kan gi funksjonalitet til prosjektet ditt, og bringe det til et helt nytt nivå. Når det gjelder etablering av spillnettsteder, er det fornuftig å velge og bruke følgende utvidelser og plugins: Ultimate Member, Live Chat, Guild, ARMember og WoW Guild for å nevne noen få.
 • Spillmaler – Sammen med et sett med plugins, kan WordPress skilte med en fantastisk samling spillmaler. Du kan komme over mange av nettene ved å velge mellom gratis og betalte alternativer. Bare bla gjennom utvalget og velg temaet, som kommer opp til nettstedet for klanen / laugene du jobber med.
 • Coding – WordPress tillater ikke bare å bruke kodingsferdigheter og kunnskaper – det innebærer å gjøre det. Hvis du har litt programmeringsbakgrunn, vil du kunne gi ditt klannettsted personlige utseende, eksklusiv design og ypperlig ytelse.

WordPress er ikke den enkleste nettbyggingstjenesten, men det er definitivt et verdig profesjonelt verktøy, som vil hjelpe deg med å lage et fantastisk funksjonsbelagt nettsted for klan / klan. CMS er i utgangspunktet gratis å laste ned, installere og teste. For å publisere nettstedet, må du imidlertid investere i domene, hosting (vårt valg er Bluehost med sin $ 2.95 / mo-plan) samt ekstern mal, plugins og tilleggsprogrammer. Den endelige kostnaden vil avhenge av antall integrerte elementer, vertsplan og malkvalitet du vil gå etter. Husk at når du velger Content Management System.

Prøv WordPress nå

uCoz – Nettstedsbygger for gratis spillsamfunn

uCoz - Nettstedsbygger for gratis spillsamfunn

uCoz – er en gratis nettstedsbygger, med funksjonssettet og funksjonaliteten som gjør det mulig å lage et fullverdig klan- eller laugsnettsted. Det tar rundt en uke å utforske og mestre alle alternativene til tjenesten for å lansere et profesjonelt nettsted. Tjenesten er rettet mot både nybegynnere og proffs for webdesign, og tilbyr en rekke alternativer for alle kategorier brukere. Det du får her er en rekke maler av høy kvalitet, rikt designtilpasningsverktøy, redigeringsalternativer for nettstedkoder (for de brukerne som har HTML-ferdigheter), individuell doman-tilkobling og andre funksjoner.

uCoz-funksjoner:

 • Modulstruktur – Nettstedsbyggeren tillater å lage nettsteder av flere moduler, som kan modifiseres og justeres for å danne en nettstedsstruktur. Modulene forenes av et enkelt grensesnitt, mange innstillinger og alternativer. Noen av dem inkluderer Brukere, Sidereditor, Nettstedsnyheter, Forum, Blogg, Nettkatalog, Annonsebrett, Filkatalog, Fotoalbum, Gjestebok, Online spill, Vanlige spørsmål, Nettsøk, Tester, Miniprat, Nettstatistikk, Nettbutikk, Video, SEO-modul og mer.
 • uCoz Kontrollpanel

 • Kode redigering – Systemet gir full tilgang til kodedigeringsalternativer. Ved å ha kontroll over HTML, CSS, PHP, JS, vil du kunne gjøre ditt klannettsted dypt tilpasset for alle kategorier av brukere. Det er også FTP-tilgang her.
 • uCoz Side Editor

 • Offisiell uTemplate Store – Bortsett fra flere nettstedsmaler som tilhører forskjellige kategorier, tilbyr uCoz også et ganske rikt utvalg av premiumtemaer som er tilgjengelige i den offisielle merkevarebutikken uTemplate. Det er betalte og gratis varianter her, noe som bidrar til effektiviteten av prosessen med tilpasning av design.
 • Gratis API-tilgang – Tjenesten gir gratis API-tilgang, som gjør at prosjekter med webdesign får mest mulig ut av alternativene for tilpasning av modulene, og skaper nye apper eller nettstedsoversikter for klienter.
 • Kraftig SEO-modul – Nettstedbyggeren kommer med en kraftig SEO-modul, som gjør det mulig å sette opp, administrere og automatisere annonsekampanjer, og dermed øke nettstedsposisjonene i søkemotorene.
 • uCoz SEO-modul

For alle uCoz-brukerne, som planlegger å lansere klan- eller guildens nettsteder for ikke-kommersiell bruk, tilbyr nettstedbyggeren en gratis plan som aldri går ut. Selv om planen har et annonsebrett som vises på et ferdig gjort nettsted, vil det ikke være til hinder for spillfans, og det vil dermed fungere utmerket for utviklingen av disse nettstedene.

Når det gjelder de betalte abonnementene, har uCoz 4 planer. Dette er den minimale planen ($ 2.99 / mo), grunnleggende plan ($ 5.99 / mo), den optimale planen ($ 7.99 / mo) og den maksimale planen ($ 15.99 / mo). Forskjellen mellom planene er i mengden tilgjengelig plass og funksjonen som planene tilbyr. Den gode nyheten er at alle uCoz-planer tilbyr betydelige rabatter, hvis du bestemmer deg for å betale for 3 måneder / 6 måneder / år i forveien.

Les også: uCoz anmeldelse.

Prøv uCoz gratis

Xsolla – Forretningsmotor for spillutviklere og utgivere

Xsolla - Forretningsmotor for spillutviklere og utgivere

Xsolla – er en profesjonell forretningsmotor for spillutviklere og utgivere. Plattformen er opprinnelig laget for å levere spillspesifikke løsninger, inkludert nye oppstarter og oppgraderte versjoner av populære spill. Systemet lar voksende målgrupper, øke inntektene, motta ekstra finansiering for nye / eksisterende videospill og andre privilegier. I tillegg kommer tjenesten med en gratis integrert nettstedbygger som bidrar til enkel spillutvikling.

Xsolla Funksjoner:

 • Digital Store Setup – Plattformen gjør det mulig å koble en nettbutikk til nettstedet ditt med bare noen få klikk. Dette kreves for å la deg selge spillrelaterte varer, virtuell valuta, abonnement og til og med spillnøkler via nettstedet. Ingen teknologiske ferdigheter kreves for å fullføre oppgaven, men videre nettbutikkadministrasjon innebærer fortsatt bevissthet rundt grunnleggende om webdesign.
 • Tredjepartsintegrasjon – Xsolla gjør det mulig å øke ytelsen på nettstedet ditt ved hjelp av tredjepartsintegrasjoner. Blant tjenestene du kan velge og legge til på spillnettstedet ditt, er det fornuftig å nevne Google Analytics for å spore trafikk svingninger, Twitter- og Facebook-kontoer for å generere flere brukere, Game Magazines for å publisere produktet på de viktigste aktuelle virksomhetene, Google Optimize for å få det meste ut av AB-nettstedstesting og andre populære tjenester.
 • Spilldesign – Plattformen kommer ikke med en rik samling av ferdige design. I stedet tilbyr systemet en grunnleggende layout for videre tilpasning og redigering. I tillegg får du ekstra designfunksjoner og innstillinger som kan gi prosjektets høye utseende (mulighet til å endre nettstedstil, skrifter og farger, bakgrunns video / foto integrasjoner osv.).
 • kampanjer – Systemet gir en mulighet til å lage, finjustere og administrere forskjellige kampanjekampanjer. Alt i alt er det mulig å tilpasse en ny kampanjekampanje i fire enkle trinn som leveres som standard. Brukere kan også introdusere kampanjekoder og kuponger for å øke effektiviteten til sine markedsføringskampanjer.
 • Statistikk og analyse – Funksjonen lar deg spore nettstedstatistikken din og overvåke suksessen til de nystartede kampanjekampanjene. Det er også en egen regnskapsseksjon for de brukerne som ønsker å spore salgsvolumet, lojale kunder, gjennomsnittlig lønnsverdi og andre nyanser.
 • Tilknyttet markedsføring – Xsolla gir tilgang til det integrerte Partner Network, hvor du kan starte og administrere spillrelaterte tilknyttede kampanjer. Lanseringen av disse kampanjene fullføres bare med ett klikk, mens videre styring av tilknyttede markedsføringsprogrammer også er ganske forståelig.

Xsolla nettstedsbygger er i utgangspunktet gratis for alle. Det gir gratis tilgang til alle de integrerte funksjonene, inkludert hosting. Ytterligere bruk av systemet som innebærer gevinstproduksjon betales imidlertid. Systemet krever 5% avgift fra hvert kjøp / transaksjon som gjøres via nettstedet, noe som er en ganske rimelig løsning for plattformutviklerne.

Les også: Xsolla anmeldelse.

Prøv Xsolla gratis

Ning – Nettstedbygger for spill for både spillere og utviklere

Ning - Nettstedbygger for spill for både spillere og utviklere

Ning – er en spillnettstedbygger for både spillere og utviklere, som i dag gir mer enn 2 millioner prosjekter siden det ble grunnlagt i 2004. Nettstedsbyggeren fungerer utmerket for å lage sosiale nettverk, nettsamfunn og spillnettsteder. Den integrerte intuitive dra-og-slipp-redigereren gjør det mulig å starte fullverdige nettsteder bare i noen få trinn. I tillegg er det en mulighet for kodedigering her, noe som er en stor fordel for kodekyndige brukere som er villige til å drive med funksjonsbelastede spillnettsteder.

Ning-funksjoner:

 • Avanserte innholdsstyringsfunksjoner – Nettstedsbyggeren gir enkel og problemfri styring av innhold lagt til spillnettstedet ditt. Systemet har en bloggmotor, alternativ for å opprette forum, mulighet til å legge til avstemninger, hendelser, flere lyd-, video- og fotofiler.
 • e-handelsplattform – Ning har sin egen integrerte e-handelsmotor, som gjør det mulig å tjene penger på spillnettstedet ditt og begynne å generere overskudd med det. I tillegg lar systemet deg bruke spesielle forretningsverktøy, inkludert MailChimp e-automatisering, nøyaktige statistikkinnsamlingsverktøy, mulighet til å sende private meldinger / organisere sendinger for registrerte medlemmer.
 • Sosiale nettverk – Nettstedsbyggeren leverer mange funksjonelle sosiale nettverksfunksjoner, nemlig sosiale delingsalternativer fullført via populære sosiale nettverk som Twitter eller Facebook.

Ning har ikke en gratis plan ennå, det er en mulighet til å teste den imponerende overfloden av de integrerte funksjonene gratis i løpet av 14-dagers prøveversjon. Nettstedsbyggeren har tre betalte abonnement, kostnadene for disse starter fra $ 25 / mo. Du kan også spare opptil 20% av plankostnaden ved å kjøpe årsabonnementet.

Prøv Ning gratis

Bunnlinjen

En klanettsted er et flagg fra enhver spillgruppe. Det skal komme med spesielle symboler, kreativitet, prestasjoner, gallerier, videoer, kommunikasjon osv. Dette er en gjenkjennelig trend når det gjelder spillmiljøet ditt. Det er skapt for glede og overlegenhet i forhold til spillkonkurrentene dine.

På grunn av nettstedet kan du rekruttere avanserte nybegynnere, organisere klanarrangementer, kommunikasjon, administrere en pedagogisk seksjon med nyanser og taktikker i spillet. Det er mye du kan finne her! Uansett er dette ingenting annet enn bare din laugopprykk.

Det sier seg selv at WordPress er det beste gratis CMS du kan bruke for å lansere kvalitet og visuelt tiltalende klan- eller laugsider med høy ytelse. Bare shopp rundt for å velge plugins og tiltalende tema for WordPress-nettstedet ditt, og nyt resultatet.

Funksjonaliteten til et spillnettsted opprettet med WordPress vil også være på toppnivå. Det vil være mer enn nok for å legge ut nyheter, taktikker, plakater, meningsmålinger, chats, planlegging av arrangementer, forumorganisasjon, blogg osv. På grunn av flere plugins, omfattende kodedigeringsalternativer og andre funksjoner, skiller systemet seg ut fra mengden, og er det beste valget for spillfans som er villige til å bygge gratis nettsteder av høy kvalitet.

Enjin og uCoz er også verdt oppmerksomheten når det gjelder lansering av et nettsted for klan / laug. Systemene tilbyr ganske allsidige tilnærminger til prosessen med å lage spillnettsteder. Imidlertid vil du benytte deg av positiv erfaring i begge tilfeller. Mens Enjin er en spesialisert plattform, som er fokusert på opprettelse og administrasjon av spillnettsteder, er uCoz en populær gratis alt-i-ett-nettsted.

Xsolla og Ning er to nettbyggingsplattformer som for det meste brukes av profesjonelle selskaper og tjenester involvert i oppretting av spillnettsteder. Dette er grunnen til at systemene tilbyr kraftig funksjonalitet og allsidige designtilpasningsmuligheter. Brukeren kan benytte seg av omfattende integrasjonsalternativer for sosiale tjenester og tredjeparter, promotering av nettsteder, markedsførings- og analyseverktøy samt rik innholdsstyring og e-handelsalternativer.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map