Beste leverandører av nettskyhotell

Beste Offline Nettstedbygger-programvare


Cloud hosting er et godt alternativ for de som ikke er ivrige etter å bli bundet til en enkelt server. Systemet fungerer som en virtuell server ved å bruke forskjellige kilder for å hente ut de nødvendige ressursene for å lagre nettstedet. Kjernefordelen med en skyløsning er at prosjektet ditt aldri vil gå ned hvis serveren går ned. Som regel har det et servernettverk for å sikre feilfri ytelse uansett hva som skjer.

Selv om netthosting er litt dyrere sammenlignet med delte hostingtjenester, det gir en god balanse mellom kraft og overkommelig pris. Brukere kan velge mellom dusinvis av tilbud tilgjengelig på nettet. Velger den rette kan se ut som en stor utfordring.

Vi testet ut 10 av de beste leverandørene av netthosting:

 1. Bluehost – den beste leverandøren av nettsky hosting
 2. Hostpapa – America’s Cloud Hosting Provider # 1
 3. Hostinger – den billigste løsningen for netthosting
 4. Liquid Web – Fullt administrert hosting for virksomheten
 5. HostGator – Fullt administrert Cloud Hosting
 6. 1&1 IONOS – Mest populære europeiske hoster
 7. GoDaddy – AWS-drevet hosting
 8. iPage – Tilpasselig skybasert VPS-hosting
 9. A2Hosting – 20X raskere netthosting
 10. InMotion – Null-nedetidshosting

De viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger en skyhotellleverandør inkluderer pris og funksjoner den leverer. Samtidig bør brukerne vurdere noen grunnleggende aspekter som inkluderer:

 • båndbredde – mengden båndbredde definerer hvor mye informasjon nettstedet ditt kan levere gjennom serverforbindelse, så vel som reisehastighet. Jo mer båndbredde du har, jo bedre blir ytelsen til nettstedet ditt, selv når trafikken er ekstremt høy.
 • RAM – tilfeldig tilgang minne er den digitale hjernen til skyen hosting. Hvis nettstedet ditt trenger å håndtere flere prosesser samtidig, skal du se etter forbedret RAM for å dekke flere gigabyte, avhengig av nettstedets funksjonalitet.
 • OS – Cloud hosting er avhengig av operativsystemet. Det påvirker alle viktige prosesser og administrerer virtuell serverinfrastruktur. Med andre ord, sky-operativsystem er det virtuelle hjertet som håndterer utøvende prosesser så vel som back-end programvare og maskinvareressurser.

Ovennevnte er noen grunnleggende aspekter. Nå skal vi se nærmere på de beste tilbudene og funksjonene i skyservering.

Bluehost – The Best Cloud Hosting

Bluehost - The Best Cloud Hosting

Bluehost – er den beste løsningen på nettskyen. Det kommer som en brukervennlig plattform med en rekke ressurser for å levere kraft og enestående ytelse til sluttbrukeren. Kunder vil dra nytte av sikre og fullt styrte vertsmiljø i tillegg til den beste hastigheten og skalerbarheten:

 • Opptreden – de siste testene avdekket nesten perfekt oppetid som er opptil 99,99%. Samtidig ser plattformen ut til å være en av de raskeste i markedet når det kommer til sidehastighet. Gjennomsnittshastigheten er 424ms.
 • Lav vedlikeholdstjeneste – systemet lagrer dataspeil på forskjellige enheter. Hvis en av dem faller ned i tilfelle problemer, vil de andre plukke opp slakken til feilen er eliminert. Plattformen trekker frem nok ressurser til å sikre stor hastighet og ytelse til tross for trafikken og mulige sammenbrudd.
 • WordPress-legitimasjon – selv om vi snakker om netthosting, kan vi ganske enkelt ikke gå glipp av det faktum at Bluehost er den beste WP-orienterte hostingleverandøren. Kunder kan dra fordel av a enkeltklikk WP-oppsett i tillegg til automatiserte oppgraderinger, WP-temaer, plugins, tilleggsprogrammer osv.
 • Enkel planutvidelse – Bluehost gjør det enkelt å veksle mellom planer hver gang prosjektet lengter etter flere muligheter. Alt du trenger er å øke betalingen i henhold til en ny plan og begynne å bruke den på en gang.

Bluehost Cloud Hosting Kostnad: De inkluderer grunnleggende, pluss, valg pluss og pro planer med opptil 6 GB RAM og flere SSD lagringsalternativer som koster henholdsvis $ 7,99, $ 10,99, $ 14,99 og $ 23,99 per måned. Du kan dra nytte av ekstra rabatter og spare et par dollar hvis du betaler for 24 eller 36 måneder i forveien.

Prøv Bluehost nå

Hostpapa – America’s Cloud Hosting Provider # 1

Hostpapa - nr. 1 America's Cloud Hosting Provider

HostPapa – er en av de beste amerikanskbaserte uavhengige hostingleverandørene. Den leverer flere serverløsninger avhengig av prosjektet du vil starte. Brukere kan velge mellom delt og dedikert hosting i tillegg til WP-optimaliserte pakker samt separate serverfasiliteter for e-handelsbehov. Selskapet bruker skybaserte teknologier og kan skryte av god ytelse. De viktigste funksjonene er som følger:

 • Brukervennlighet – plattformen er ekstremt enkel å bruke. Du trenger ikke å være ekspert. En enkel cPanel gjør det enkelt å finne ut hvordan systemet fungerer. Brukere kan administrere alle instrumenter og tjenester fra et enkelt dashbord uten behov for å veksle mellom forskjellige skjermer.
 • Full-syklus plattform – HostPapa er ikke bare en vertsleverandør. Det er en plattform laget for å la deg bygge, starte og vedlikeholde live-prosjektene dine. Systemet tilbyr spesielle merkepakker som inneholder e-postinstrumenter for både forretningsverktøy og verktøy for bygging av nettsteder.
 • Tilpasset nettstedbygger – bygg ferdige nettsteder med en intuitiv dra-og-slipp-webredigeringsprogram med forhåndsdesignede oppsett og enkle tilpasningsverktøy. Ingen kodingsferdigheter er nødvendige.
 • Solid ytelse – HostPapa er et godt alternativ når det gjelder ytelse og stabilitet på nettstedet. Plattformen har utført en oppetid på 99,98% de siste 24 månedene i tillegg til sidehastighet på 759ms.
 • Gratis funksjoner – hver bruker får et gratis 1-års domene. SSL-kryptering. Ubegrenset båndbredde, migrering av nettsteder eller domeneoverføring er også inkludert i prisen.
 • Grønne serverløsninger – HostPapa er en 100% grønn hostingleverandør. Det betyr at plattformen bruker fornybare energikilder som inkluderer sol- og vindkraft for å levere vertsfasiliteter til sluttbrukeren.
 • Servere for e-handel – Hvis du trenger å være vertskap for din digitale butikk, kan du velge en egen hostingbutikk for nettbutikken. Den er designet for butikker i forskjellige størrelser. Du kan selge ubegrensede produkter mens HostPapa-teamet er klare til å hjelpe deg med butikkonfigurasjonene.

HostPapa netthostingskostnad: Det er tre grunnleggende planer som kan oppgraderes når det er nødvendig. Brukere kan til å begynne med velge fra en Starter ($ 3.95 / måned), Virksomhet ($ 3.95 / måned) og Business Pro-plan ($ 12/95 / måned). Fornyelsesprisene er generelt høyere. Så sørg for at du sjekker prisene på forhånd. Det er også VPS-hosting som kan koste brukere opp til $ 299,49 avhengig av ressursene. Hvis du ser etter en e-handelsløsning, er prislappen mellom $ 19.99 og $ 139.99 per måned.

Se også: HostPapa anmeldelse.

Prøv HostPapa nå

Hostinger – den billigste løsningen for netthosting

Hostinger - den billigste løsningen for netthosting

Hostinger – er en leverandør av kvalitetsserverløsninger med flere rimelige skyhostingsplaner å velge. Selskapet har vært over 15 år på markedet. Det har et godt omdømme blant brukere, fleksible hostingpakker og verktøy for å optimalisere ytelsen på nettstedet ditt. Kjernefunksjonene er som følger:

 • Ultimate Speed ​​and Control – Hostinger-spesialister vil ta seg av serveradministrasjonen og konfigurasjonen. Alt du trenger er å velge en plan og oppleve fordelene med 3x høyere hastighet. De besøkende vil sikkert sette pris på nesten øyeblikkelig lastetid på siden. Du kan også håndtere administrasjonsprosessen gjennom kontrollpanelet uten å være en teknisk nerd.
 • Forlengelsesevner – systemet reserver mye plass til vekst og utvidelse. Du kan starte et lite prosjekt med oppføringsplanen og deretter gå til en mer skalerbar løsning med bare et klikk. Du kan alltid stole på en kraftigere pakke etter hvert som prosjektet ditt blir større.
 • Mer hastighet med Cache Manager – Hostinger har en integrert hurtigbufringsteknologi som øker nettstedets hastighet. Det vil absolutt ha en positiv effekt på SEO-rangeringene på nettstedet, kundenes opplevelse og andre viktige aspekter.
 • Ett-klikk aktivering – skyhosting er veldig enkelt å aktivere og aktivere. Prosessen krever ikke spesielle ferdigheter. Bare trykk på knappen og kom deg online.
 • Administrer ressursene dine – selv om Hostinger bruker isolerte virtuelle ressurser, har brukerne fortsatt en total kontroll over alle forekomster, grenser, etc. i tillegg til den dedikerte IP-en.

Hostinger sky hosting kostnad: plattformen kommer med 3 raske nettsky-hosting-løsninger. De inkluderer pakker for oppstart, profesjonell og global. Alle tre planene har ubegrenset båndbredde og en dedikert IP-adresse. Oppstartplanen koster $ 7,45 per måned med 40 GB plass og opptil 3 GB RAM. Profesjonell plan vil koste deg $ 14,95 per måned med 80 GB plass og opptil 6 GB RAM. Den globale planprisen starter fra 37,00 dollar med 200 GB plass og opptil 16 GB RAM.

Se også:
Hostinger anmeldelse.
Hostinger vs Bluehost sammenligning.

Prøv Hostinger nå

Liquid Web – Fullt administrert hosting for virksomheten

Liquid Web - Fullt administrert hosting for virksomheten

Liquid Web – er et USA-basert hostingfirma med 4 datasentre lokalisert i USA og Europa. Plattformen tilbyr robuste serverløsninger tilgjengelig i tre hovedalternativer. Brukere kan velge mellom selvstyrte, fullstendig administrerte og cPanel-inkluderte hosting-pakker for å få mest mulig ut av de oppgitte ressursene. Systemet bruker avanserte teknologier for å gi maksimal fleksibilitet, enten du bare tenker på å starte en oppstart eller allerede drive en veletablert virksomhet.

De viktigste funksjonene er som følger:

 • Bra ytelse – Liquid Web er eneeier av sine datasentre lokalisert i forskjellige deler av verden. Selskapet lover 100% oppetid takket være den avanserte infrastrukturen med servicenivå (SLA) avtale, automatisk bildekomprimering, SSD-lagring og andre funksjoner som sikrer god ytelse.
 • Forbedret sikkerhet og hastighet – systemet bruker oppdaterte instrumenter for å sikre økt sikkerhet og hastighet. De inkluderer Cloudflare-integrasjon, Akami CDN og lastbalanserer som garanterer stabil nettstedsdrift. Viktige sikkerhetsmidler inkluderer DDoS angrepforebygging og -deteksjon, FireWall-miljø, sky og off-site backup, osv..
 • Hosting for WP og WooCommerce – Liquid Web leverer kraftige ressurser for å være vert for WP-baserte nettsteder med 75% høyere kapasitet på grunn av redusert søkemengde. eCommerce-prosjekter vil dra nytte av Jilt-integrasjon – et verktøy for å redusere avvikling av vogner. Gratis butikkoverføring, nettbutikk-plugins og temaer er inkludert i pakken.
 • Enkel serveradministrasjon – plattformen er enkel å bruke. Brukere kan ha fordel av fullstyrt skybasert hosting med en sjanse til å legge til en ekstra lagringsblokk eller laste ned tilleggsprogrammer. Eller de kan helt stole på en problemfri WP-optimalisert pakke. Uansett hva du velger, gir cPanel full kontroll over eiendelene og ressursene.

Hosting av flytende nettsky: vertsplaner kan deles inn i to grupper. Den første er for enkeltpersoner med enkle nettsteder eller butikker. Den inneholder tre hovedplaner: høyytelses VPS med root-tilgang som koster $ 15 per måned pluss WP- og WooCommerce-planer som koster $ 19 / måned hver. Den andre gruppen er for veletablerte selskaper og voksende startups. Her kan du velge dedikerte og VPS-pakker, hostingklynger for administrasjon av flere nettsteder, servere med høyere ytelse, administrerte WooCommerce-planer, osv..

Prøv Liquid Web nå

HostGator – Fullt administrert Cloud Hosting

HostGator - Fullt administrert Cloud Hosting

HostGator – er en skybasert plattform som leverer en rask og sikker hostingløsning til eiere av nettstedet. Den største fordelen er at du tar kontroll over vertsfasilitetene mens systemet bruker skybaserte teknologier for å forhindre mulige sammenbrudd eller underganger ved bruk av flere kan-servere samtidig. Det er enkelt å bruke og administrere i tillegg til støtte døgnet rundt. De viktigste hostingfunksjonene er som følger:

 • God ytelse – de siste testene har vist A + hastighet. Plattformen har servere forskjellige steder, inkludert USA, der den viser virkelig gode resultater i henhold til Bitcatcha-sjekk.
 • Stor oppetid – HostGator har vist seg å være en av de beste hostingleverandørene med henvisning til oppetidstakten, som for øyeblikket er 100% takket være sine implementerte skybaserte serverløsninger.
 • Fleksible serverløsninger – systemet leverer hostingløsninger for forskjellige behov. Brukere kan velge mellom WordPress-optimalisert, VPS og dedikert hosting.
 • Brukervennlighet – systemet har sin egen cPanel som er forskjellig fra typiske murstein-til-mørtel-dashbord med mange innstillinger som det er vanskelig å finne ut av. Et fullstendig håndterbart system leveres med generelle og ekstra verktøy på ett sted, noe som gjør det enkelt for brukere å finjustere hosting, samt holde et øye med hovedmålingsresultatmålingene på nettstedet.
 • Site Migration – systemet har sitt tilpassede migrasjonsteam som vil bidra til å overføre et allerede eksisterende nettsted fra en hosting til en annen. Tjenesten inkluderer også overføring av allerede registrerte domenenavn.
 • skalerbarhet – HostGator er fleksibel nok til å gjøre nødvendige oppgraderinger. Brukere kan endre planen med et klikk for å velge pakker med mer kapasitet og bedre eiendeler i tilfelle trafikkøkning. Systemet sikrer sømløs overføring mellom planene.
 • Sikkerhetsegenskaper – plattformen håndterer systemoppdateringer automatisk. Ingen manuell kontroll er nødvendig. Vertsleverandøren bruker oppdaterte teknologier for å oppdage og eliminere mulige digitale trusler.

HostGator netthostingskostnad: De inkluderer henholdsvis Start-, Premium- og e-handelsplan som koster $ 3,46 / måned, $ 5,39 / måned og $ 8,30 / måned. Alle planer inkluderer gratis domene og gratis SSL.

Se også: HostGator anmeldelse.

Prøv HostGator nå

1&1 IONOS – Mest populære europeiske hoster

1 & 1 IONOS - Mest populære europeiske hoster

1&1 IONOS – er en leverandør av nettskyvertskapsplattformer som har implementert betal-som-du-bruk-modellen. Nøkkelfunksjonen her er at alle kilder som brukes er dedikert til en bestemt bruker. Du står fritt til å skalere dem på forespørsel. Serveroppsettet tar omtrent 55 sekunder å konfigurere og starte. God ytelse vil sikre jevn drift av apper eller nettsteder til tross for trafikkbelastningen.

Nøkkelen 1&1 IONOS fordeler inkluderer:

 • Rask oppsett – For å komme i gang med lanseringen av en ny server, trenger du mindre enn et minutt. Brukere har en sjanse til å konfigurere den og lage sin egen klar-til-gå-vertsinfrastruktur med den nødvendige kapasiteten.
 • 100% kompatibilitet – brukere står fritt til å velge programvare eller operativsystem. Gå til kontrollpanelet og finn flere serverprogrammer og maler som kan lanseres med et klikk.
 • Brukervennlighet – plattformen har designet et intuitivt kontrollpanel med alle verktøyene du måtte trenge for å skalere serverne dine, legge til nye, lansere flere apper, etc. Brukere har full tilgang til hosting API, noe som gjør det enkelt å integrere tredjepartsapplikasjoner.
 • Sertifiserte datasentre – 1&1 IONOS sikrer god ytelse takket være sine sertifiserte servere lokalisert i forskjellige deler av verden, inkludert USA, Storbritannia og Europa. De oppfyller alle de høyeste sikkerhets- og ytelsesstandarder etablert ved ISO 27001-sertifisering.
 • Sikkerhetsmidler – bortsett fra ekstra 2FA-sikkerhetslag og tofaktorautentisering, bruker systemet avanserte SIEM- og IDS / IPS-teknologier for å beskytte prosjektene og serverne dine mot det minste antydning om svindel, DDoS-angrep eller andre cybertrusler.

1&1 IONOS nettsky-hostingkostnad: Som vi har sagt tidligere, bruker systemet betal-som-du-bruk-modell. Det betyr at du betaler online for brukte eiendeler. Risen avhenger av servertypen. Plattformen tilbyr server- og RAM-optimaliserte serverpakker. Hver inkluderer opptil 9 forskjellige alternativer med SSD- og GB-priser. Standardserveren starter fra $ 0,0069 / time til $ 5 / måned. Den RAM-optimaliserte serverprisen varierer fra $ 0,0250 per time opp til $ 18 / måned.

Se også: 1&1 anmeldelse av IONOS.

Prøv 1&1 IONOS Nå

GoDaddy – AWS-drevet hosting

GoDaddy - AWS-drevet hosting

GoDaddy – er et webhotell- og domeneregistreringsselskap som leverer et sett med sine tilpassede serverløsninger. Selv om plattformen har lagt ned sin egen serversky, har den flyttet sin Shared and WordPress hosting til AWS (Amazons hostingleverandør) for å la brukerne dra fordel av god ytelse, sikkerhet og andre funksjoner som er inkludert i hver plan:

 • God ytelse – systemet garanterer 99,9% av oppetid i tillegg til sertifiserte servere som er lokalisert i USA og Europa.
 • Forbedret kundesupport – brukere står fritt til å kontakte det amerikanske baserte supportteamet døgnet rundt.
 • Sikkerhetsmidler – GoDaddy bruker spesielle midler for å forhindre DDoS-angrep. Brukere kan stole på automatiserte sikkerhetskopier og oppdateringer. Den har også et eget sikkerhetsteam som oppdager og eliminerer all form for mistenkelig aktivitet.
 • Sømløs planoppgradering – hver gang prosjektet ditt krever mer minne eller båndbredde, står du fritt til å planlegge planen din med et klikk. Brukere vil finne seg i et intuitivt og fleksibelt kontrollpanel med alle nødvendige funksjoner, inkludert en ett-klikk appintegrasjon, domeneaninstallasjon, osv..

GoDaddy netthostingskostnad: GoDaddy kan synes å være ganske dyrt med tanke på vaktprisen for grunnleggende WP- og Shared-planer. Du kan begynne å bruke hosting for $ 5,99 per måned med bare noen grunnleggende funksjoner inkludert i pakken. På den annen side har alle panner ubegrenset båndbredde og gratis ett års domene. Den maksimale serverløsningen med alle alternativer i ett vil koste deg $ 19.99 per måned.

Prøv GoDaddy nå

iPage – Tilpasselig skybasert VPS-hosting

iPage - Tilpasselig skybasert VPS-hosting

iPage – er et rimelig hostingfirma som leverer sine skybaserte VPS-serverløsninger. Plattformen lover økt kraft, økt fleksibilitet og enkle administrasjonsverktøy. Sammen med hosting får du forhåndsinstallerte skript, gratis domene og administrert kundesupport. Listen over kjernefunksjoner er som følger:

 • Hosting Tilpasning – brukere vil få root-tilgang til å tilpasse hostingløsningen sin. Du vil kunne installere flere applikasjoner i tillegg til å velge programvaren du trenger.
 • Serverhastighetsforsterker – systemet bruker speilet SAN-lagring for å sikre høy hastighet og stabil hostingytelse i tillegg til minnetildeling.
 • Skalerbare servere – Når du innser at prosjektet ditt krever flere ressurser, gjør skybasert funksjonalitet det enkelt å veksle mellom pakker som velger en kraftigere plan.
 • Omfattende støtte – brukere har flere måter å få støtte og profesjonell hjelp i tilfelle noen problemer. Du kan bruke Live Chat eller en internasjonal telefon for et øyeblikkelig svar.

iPage sky hosting kostnader: iPage tilbyr tre store skybaserte VPS-planer som inkluderer Basic, Business og Optimum-pakker. De vil koste deg henholdsvis 19,99 dollar, 47,99 dollar og 79,99 dollar per måned. Hver plan leveres med et antall dedikerte IP-adresser, tilpasset cPanel og et 1-års gratis domene.

Se også: iPage anmeldelse.

Prøv iPage nå

A2Hosting – 20X raskere netthosting

A2Hosting - 20X raskere netthosting

A2Hosting – er en kraftig leverandør av serverløsninger som bruker raske SSD-er som er blandet med SwiftServer-plattformen for å sikre 300% raskere hastighet. Plattformen kan skryte av sine Turbo-servere for en raskere sidehastighet i tillegg til 99,9% oppetid, god støtte og rimelige planer.

 • Høyhastighetsservere – systemet har implementert SwiftServer-plattformen som garanterer 20x høyere sidehastighet. Brukere kan eventuelt dra nytte av raskere SSD-er i tillegg til Turbo-servere som garanterer stabil og rask nettstedsdrift. Tilpassbar serverløsning – A2Hosting lar deg designe vertsmiljøet du trenger i stedet for å sitte fast i en enkelt plan med eiendeler du ikke engang trenger. Benytt anledningen til å opprette din egen konto med kundefunksjoner som gjelder for ditt spesielle prosjekt.
 • Avanserte kontrollverktøy – alle hostingløsninger kommer med kontrollverktøy for å starte på nytt eller stenge serveren din når det er nødvendig. Du kan også få den lastet på nytt hvis det skal installeres nytt OS eller apper.
 • Pålitelighet – Brukere kan også stole på oppdaterte sikkerhetsoppdateringer, 99,9% oppetid og flere datasentre over hele verden.

A2Hosting sky hosting koster: de tre hovedplanene inkluderer LITE, SWIFT og TURBO. De koster henholdsvis $ 7,99, $ 9,99 og $ 18,99 per måned. Hver plan kan enkelt tilpasses. Her kan du velge båndbredde du trenger, så vel som antall kjerner, diskplass og minne. Når du har lagt til noen av eiendelene, vil du se den endelige prisen før. Brukere kan aktivere eller deaktivere spesielle funksjoner, i tillegg til å velge en passende serverplassering.

InMotion – Null-nedetidshosting

InMotion - Null-nedetidshosting

I bevegelse – er en plattform som leverer sin skybaserte VPS-hosting for å imøtekomme både individuelle og forretningsbehov. Systemets serverløsning er hovedsakelig designet for bedrifter, og har enkelt administrert VPS-hosting, intuitivt kontrollpanel med Web Hosting Manager for å holde alle eiendeler under kontroll. Plattformen hevder å levere forbedret kraft og ytelse. La oss se under panseret:

 • Null nedetid – InMotions lover bokstavelig talt ingen driftsstans, da den bruker overflødige maskinvareklynger for å sikre stabilitet.
 • Administrerte servere – brukere har full kontroll over systemoppdateringene, de siste sikkerhetsoppdateringene, applikasjonene osv.
 • kompatibilitet – systemet fungerer bra med hvilken som helst av webteknologiene du bruker. Det er kompatibelt med bransjeledende CMS inkludert WordPress, Django, Magento og andre.
 • Ubegrensede funksjoner – hver av InMotion-planene lar deg være vert for ubegrensede nettsteder og domener slik at du kan arrangere prosjekter for deg selv så vel som kundene dine..

InMotion sky hosting koster: det er tre store planer å velge mellom. De inkluderer VPS-1000HA-S som koster $ 44.99 per måned, VPS-2000HA-S koster $ 84.99 per måned, og VPS-3000HA-S tilgjengelig for $ 149.99. Alle planer inkluderer full lisensiert tilpasset cPanel, gratis SSL og SSD osv.

Prøv InMotion nå

Bunnlinjen

Cloud hosting-løsninger kommer som et mer fleksibelt verktøy med tydelig prissetting. Du vet alltid hva du betaler for, ettersom du kan se hvor mye diskplass, RAM, båndbredde osv. På samme tid bruker leverandører av skytjenester aldri nødvendige ressurser på en enkelt server. De er spredt mellom flere enheter for å sikre en feilfri nettstedsdrift til tross for mulige sammenbrudd.

Fleksibilitet er funksjonen som gjør cloud-hosting-løsninger så pålitelige og samtidig kraftige. Selv om startprisen kan være lik noen av de vanlige VPS-hostingleverandørene, kan brukerne dra fordel av utvidede ressurser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map