Beste medisinske nettstedbyggere

Beste medisinske nettstedbyggere


Å starte et medisinsk nettsted blir ofte en prøvende og komplisert prosess for de brukerne som mangler de nødvendige niskkompetanse og kompetanse.

Men hva hvis du virkelig trenger et kvalitetsnettsted for å imøtekomme behovene til kundene dine og ikke har noen anelse om hvordan lage det med minst mulig bry og bortkastet tid? Det er her nettstedbyggere vil være til stor hjelp for deg.

Nettstedsbyggere er spesielt laget med tanke på behovene og evnene til brukere som ikke er teknologiske. De er superenkle og praktiske. I de fleste tilfeller, bygge et nettsted fra bunnen av er bare et spørsmål om et par timer med dem – så intuitive og enkle er de! Disse systemene har forståelige dashboards, et sett nisjespesifikke (medisinsk) maler, kraftige tilpasningsverktøy og en rekke alternativer for webdesign som vil gjøre prosessen med webutvikling til en vanlig prosedyre tilgjengelig for alle. Enten du trenger et nettsted for din private medisinske klinikk, et personlig medisinsk nettsted eller en annen nisjefokusert ressurs, er bruk av nettstedbyggere definitivt en rimelig løsning!

Vi testet ut 7 av de beste medisinske nettstedbyggere for leger & leger:

 1. WIX – Den beste medisinske nettstedbyggeren (HIPAA-kompatibel)
 2. uKit – Personal Website Builder for Physicians
 3. Shopify – Beste medisinske e-handelsprogramvare
 4. Ucraft – Enkleste nettstedbygger for leger
 5. Bluehost – det beste vertskapet for medisinsk nettsted
 6. WordPress – Gratis plattform (CMS) for ethvert nettsted
 7. SITE123 – Nettstedsbygger for tannleger & klinikker

Et slikt mangfold av valg kan noe komplisere uerfarne brukere, som bare skal utforske alle webdesignalternativene disse verktøyene gir. Hvilken av dem fungerer best for dine individuelle webdesignbehov, og hvilken av dem råder over konkurrentene? Eller kanskje hver av disse plattformene har noe å tilby?

For å svare på disse og andre spørsmål og velge det mest passende nettoppbyggingsverktøyet, er det fornuftig å gjennomgå hver av plattformene som er oppført over. Dette er en sikker måte å finne ut hva de har å tilby, hvis du har tenkt å starte et medisinsk nettsted. La oss komme i gang nå.

Wix – den beste medisinske nettstedbyggeren (HIPAA-kompatibel)

Wix - den beste medisinske nettstedbyggeren (HIPAA-kompatibel)

Wix – er den beste nettstedbyggeren for å starte og administrere et medisinsk nettsted, uavhengig av dets kompleksitet og kodingsbevissthet for brukere. Plattformen er klar til å tilby et bredt spekter av funksjoner og verktøy, som spesielt kan forbedre virksomhetens popularitet og omdømme.

Systemet er et perfekt valg for private medisinske klinikker eller familieleger, på jakt etter kvalitet på nettet. Det er intuitivt og forståelig helt fra første øyekast. Det er ikke nødvendig å ha noen webdesign ferdigheter for å mestre systemet og begynne å bruke det for å fullføre hele spekteret av webdesignoppgaver. Dette er hva Wix nettstedsbygger er klar til å tilby deg:

 • Medisinske maler. Wix kommer med en samling mobilklare medisinske maler som passer til en rekke nisjerelaterte områder. Malene er gratis og kan tilpasses, noe som gjør det mulig å starte nettsteder for medisinske klinikker og sentre, privat medisinsk praksis, medisinske spesialister (som ernæringseksperter, tannleger, psykologer, psykiatere, terapeuter, psykoterapeuter), spesialister på alternativ medisin, familieleger, laserkirurger osv. Du kan gi et hvilket som helst av dem personlig preg ved å legge til bedriftsinformasjon, beliggenhet, klientanmeldelser og annet innhold du anser som viktig..
 • HIPAA-samsvar. Nettstedsbyggeren er HIPAA-kompatibel, noe som betyr at det sikrer maksimal beskyttelse av dine personopplysninger. Dette er en av faktorene som må ha faktorer for et hvilket som helst medisinsk nettsted som lov om helseforsikringens portabilitet og ansvarlighet (HIPAA) setter standarder for sensitiv og pålitelig beskyttelse av pasientdataene. Når du lanserer et nettsted med Wix, kan du bruke e-posten som er opprettet med plattformen for din fortrolige korrespondanse. Dette er mulig på grunn av det faktum at Wix bruker G Suite som posttjenesten, som på sin side er HIPAA-kompatibel.
 • Kundeinteraksjonswidgets. Wix App Market gir tilgang til det store utvalget av kundeinteraksjonswidgets du kan bruke for å øke nettstedets ytelse. Noen av dem inkluderer Arrangementskalender, 123 skjemabygger, tilbakeringing, bokavtaler online, live chat, Wix skjemaer, Google eventkalender, Wix bookinger, planlegging pro, siste nytt, Wix chat, kontaktadministrasjon + CRM osv..
 • Kunde anmeldelser. Sammen med kundeinteraksjonswidgets tilbyr nettstedsbyggeren en mulighet til å velge mellom flere utvidelser og tilleggsprogrammer som lar brukere legge igjen kommentarer som kan forbedre markedsføringsperspektivene for bedriften. Disse omfatter Kundeomtaler, MyReviews, Kommentarer, Yelp, Comments +, Testimonial Builder, Social Testimonials, Inffuse Testimonials, Voice Comments+ og mange flere.
 • blogging. Wix har en kraftig bloggmotor, som lar deg koble en blogg til ditt medisinske nettsted. Det er her du kan legge ut medisinske artikler for å sette i gang diskusjoner mellom besøkende på nettstedet og la dem legge igjen kommentarene sine.
 • Wix Bookings. Det medisinske nettstedet ditt vil definitivt dra nytte av å tilby mulige og vanlige pasienter en mulighet til å bestille online avtaler i sanntid, registrere seg for konsultasjoner og foreta betalinger direkte på nettstedet. Det er her Wix Bookings-appen vil være nyttig.
 • Forum. En annen funksjon som lar deg få mest mulig ut av din medisinske ytelse på nettet er et Forum, som er veldig effektivt for å øke brukerens interaksjonsnivå. Dette er stedet hvor du kan lage flere emner, grener og seksjoner relatert til den medisinske sfæren.

Wix har for tiden en gratis plan med ubegrenset brukstid og to typer betalte abonnement, nemlig Standard og Business / eCommerce. De er forskjellige når det gjelder funksjoner, funksjoner og designtilpassingsverktøy som leveres som standard. Hver av disse gruppene av planer er delt inn i flere andre abonnement for å imøtekomme ulike behov hos brukere. Kostnaden for standardplaner starter med $ 13 / mo, mens kostnadene for forretningsabonnement starter med $ 23 / mo.

Prøv Wix gratis

uKit – Personlig byggherre eller leger

uKit - Personlig byggherre eller leger

uKit – er et ganske fint alternativ til Wix, og det er også litt enklere. uKit er en verdig løsning for praktiserende leger og private medisinske klinikker. Enkelheten til denne WYSIWYG nettstedbyggeren betyr ikke at du ikke vil være i stand til å utforme et effektivt og funksjonelt medisinsk nettsted. Dette avhenger av hvilken type nettsted du trenger, spesifikasjonene for virksomheten du driver og målene du setter. Se på uKit-funksjonslisten nå:

 • Medisinske maler. uKit tilbyr et rikt utvalg av medisinske maler du kan velge mellom for å minimere nettbyggingsinnsatsen og spare tid. Dermed finnes det en medisin-kategori, som omfatter nisjespesifikke medisinske temaer, som de som er ment for medisinske laboratorier, klinikker, medisinsk hjelp, private medisinske laboratorier, tannleger, estetiske kosmetologer, barnemedisinske sentre, private psykologer, familieleger osv. Alle malene systemet tilbyr er responsive som standard og kan tilpasses for å møte bedriftens behov.
 • Widget samling. uKit widget-samling er også ganske omfattende. Den lar deg velge apper og utvidelser som vil være et perfekt bidrag til din medisinske ytelse. Noen av de mest valgte widgetene inkluderer Online chat, sosiale nettverksknapper, tidslinje, brukerkommentarer, servicekalkulator, tidtaker og mer.
 • Live chat. Nettstedsbyggeren tilbyr en mulighet til å bruke Live Chat-funksjonen som lar deg holde kontakten med besøkende på nettstedet ditt når som helst på dagen.
 • CallBack-funksjon. Integrering av denne widgeten lar klienter legge igjen tilbakeringene på nettstedet, slik at du kontakter dem på det angitte tidspunktet. Dette er praktisk både for deg og dine pasienter.

uKit tilbyr ingen gratis planer, men den har fire planer, som er betalt og kommer med en rekke funksjoner for å dekke dine behov for webdesign. Hver av planene har en 14-dagers prøveperiode som gjør det mulig for brukere å teste systemet uten kostnad å forstå, hvis det virkelig oppfyller deres preferanser og krav til nettutvikling. Kostnaden for betalte abonnement starter med $ 4 / mo og når $ 12 / mo, som også er en ganske rimelig investering.

Se også: uKit anmeldelse.

Prøv uKit gratis

Shopify – Beste medisinske e-handelsprogramvare

Shopify - Beste medisinske e-handelsprogramvare

Shopify – er den beste e-handelsprogramvaren som kan brukes til å starte og administrere medisinske nettsteder effektivt. Plattformen tilbyr flere e-handelsverktøy og funksjoner som bidrar til utvikling av nettsteder, styring, promotering og markedsføring. Programvaren er også kjent for sin forbedrede sikkerhet og komparative enkelhet. Dette er hva tjenesten er klar til å tilby:

 • Kraftige synkroniseringsalternativer. Shopify gir mulighet for enkel og effektiv synkronisering med kjente eksterne tjenester og markedsplasser. Som et resultat vil det medisinske nettstedet ditt oppnå bedre ytelse og tilby høyere kundemengde og tilfredshetsgrad.
 • POS-programvare. Hvis du ønsker å tilby betalte tjenester både online og offline, er Shopify Point of Sale-funksjonen riktig det du trenger. Det øker nettstedets funksjonalitet og bidrar til generering av kunder og høyere trafikkflyt.
 • Produktstyringsløsninger. Når du jobber med din medisinske nettstedutvikling, kan det hende du må møte behovet for å vise spesielle tilbud / tjenester sammen med medisinske relaterte varer / produkter som også krever attraktiv presentasjon. På grunn av høye produktadministrasjonsalternativer programvaren tilbyr, kan du legge til elementer sammen med deres detaljerte beskrivelser, lage attraktive showvinduer, produktsamlinger, benytte deg av CSV-filimport / eksportfunksjon osv..
 • Utvidet virkelighet (AR) – Shopify er også kjent på grunn av sin Augmented Reality-funksjonen som gjør det mulig å presentere de nødvendige nettstedrelaterte produktene / tjenestene i 3D-modus. Dette bidrar definitivt til kundegenerering og opprettholdelsesgrad, økt omdømme for nettstedet / virksomheten, høyere trafikkflyt osv.
 • Flerspråklig støtte. Shopify tilbyr flerspråklig støtte til hver bruker som er villig til å starte et nettsted tilgjengelig på flere språk. Saken er at flerspråklige nettsteder hjelper med å lede oppmerksomheten til utenlandske pasienter eller turister fra utlandet. Dette hjelper til slutt med å oppnå bedre forretningsresultater.

Shopify-prispolitikken er rimelig, og den overholder også den integrerte funksjonaliteten programvaren tilbyr. Plattformen har ikke en gratis plan ennå, det er en gratis 14-dagers prøveperiode som lar deg teste hele funksjonssettet til plattformen. Kostnaden for å bruke programvaren starter med $ 9 / mo – det er prisen på det billigste abonnementet.

Se også: Shopify anmeldelse.

Prøv Shopify gratis

Ucraft – Enkleste nettstedbygger for leger

Ucraft - Enkleste nettstedbygger for leger

Ucraft – er en DIY nettsted byggherre, som er funksjonsbelastet nok til å starte og administrere nettsteder for leger. Systemet gir tilgang til den omfattende samlingen av funksjoner, verktøy og alternativer som lar deg få mest mulig ut av den integrerte ytelsen. Dermed kan du bla gjennom dusinvis av tilpassbare design, tilpasningsverktøy, blogging og markedsføringsløsninger. Listen over de mest imponerende Ucraft-funksjonene er som følger:

 • Responsive Maler. Som de fleste nettstedbyggere har Ucraft en samling av forhåndsdesignede responsive maler som er spesielt utviklet for medisinsk industri. Designene er gratis, og det er mulig å bytte dem når som helst.
 • Gratis landingssideskaper. Hvis du planlegger å lage en destinasjonsside for din medisinske virksomhet, vil Ucrat hjelpe deg med å komme i gang med letthet. Den leveres med den gratis Landing Page Builder som omfatter hele settet med integrerte verktøy som trengs for å designe denne typen prosjekt.
 • Logo Maker. Har du ikke en bedriftslogo ennå? Ønsker du å utforme den for en mer effektiv medisinsk nettstedpresentasjon? Da er gratis Logo Maker fra Ucraft det verktøyet som vil hjelpe deg med å fullføre oppgaven med letthet.
 • Flerspråklig støtte. Ucraft gir også mulighet for utvikling av flerspråklige nettsteder. Tilgjengeligheten til flere; språkversjoner av prosjektet ditt vil gjøre det mulig å la fopreign pasienter og leger komme i kontakt med deg for å benytte deg av tjenestene du tilbyr.
 • Eksterne integrasjoner. Selv om Ucraft har en imponerende samling av integrerte verktøy og nettstedselementer, er det fremdeles mulig å benytte seg av Ucraft-tredjepartsutvidelser. Noen av dem inkluderer Intercom, Disqus, LiveAgent, Uservoice, Zendesk Chat, Jivosite, Facebook Messenger og andre widgeter for å øke prosjektmarkedsføring, utvikling og promoteringspotensial.

Ucraft prispolitikk er også på et verdig nivå. Nettstedsbyggeren har et helt gratis abonnement for å la de første gangs brukere teste det integrerte funksjonssettet. Det er også en mulighet til å starte en landingsside med Ucraft uten kostnad i det hele tatt her. For de brukerne, som tar beslutningen om å oppgradere til et av de betalte abonnementene, tilbyr systemet flere betalte planer, hvor den rimeligste er Pro Website-abonnementet, og kostnadene utgjør $ 10 / mo. Den 14-dagers gratis prøveperioden lar deg teste funksjonaliteten til hver plan for å finne ut hva du kan forvente av den.

Prøv Ucraft gratis

Bluehost – det beste vertskapet for medisinsk nettsted

Bluehost - det beste vertskapet for medisinsk nettsted

Bluehost – er en pålitelig og sikker vertsleverandør som lar deg lagre det medisinske nettstedet ditt og få et domenenavn for det som vil øke virksomhetens omdømme på nettet. Selskapet har utmerket seg som topp hosting løsning anbefalt av WordPress CMS. Plattformen har vunnet popularitet og anerkjennelse av tusenvis av brukere, som verdsetter troverdighet, profesjonalitet og overkommelighet fremfor alt. Funksjonssettet til plattformen er som følger:

 • Enkel og rask WordPress-installasjon. Hvis du planlegger å opprette et medisinsk nettsted med WordPress som bruker Bluehost som hostingleverandør, lar plattformen deg installere CMS med ett klikk. Det er enkelt og raskt selv for en nybegynner.
 • fleksibilitet. Plattformen gir mulighet for flere integrasjoner med tredjeparts tjenester og applikasjoner. De hjelper deg med å øke ytelsen på nettstedet og utvider spekteret av designtilpasningsalternativer systemet tilbyr.
 • Bluehost Marketplace. Vertsleverandøren har en rik markedsplass for tilleggsprogrammer, applikasjoner og skript du kan velge for å gjøre nettstedets ytelse mer effektiv og avansert. Du kan benytte deg av tredjepartsmaler for WordPress, bildegallerier, blogging og e-handelsfunksjoner, markedsførings- og markedsføringsverktøy osv..
 • Sikkerhet. Bluehost er også kjent for utvalget av sikkerhetsfunksjoner og verktøy (som Spam Expert og Spam Hammer, for eksempel) tilbyr det å beskytte nettstedet ditt mot uautorisert tilgang fra tredjeparts brukere, spamangrep og andre potensielle trusler.
 • Rask sidehastighet. Bluehost sikrer høye oppetider som til slutt resulterer i raskere sidehastighetstid, generering av trafikk, gevinstvekst og forbedring av de viktigste funksjonalitetsparametrene i prosjektet.

Bluehost skiller seg ut fra mengden på grunn av prispolitikken den tilbyr til sine abonnenter. Vertsleverandøren har ikke en gratis plan, men de betalte abonnementene er mer enn rimelig for alle. Den billigste Bluehost-planen koster $ 2,95 / mo, og gir ubegrenset båndbredde, gratis SSL-forbindelse, flere WordPress-oppdateringer og andre må-ha fordeler.

Prøv Bluehost nå

WordPress – Gratis plattform (CMS) for ethvert nettsted

WordPress - gratis plattform (CMS) for ethvert nettsted

WordPress – er det mest populære Content Management System som er et ganske fint valg for utvikling av medisinske nettsteder. Plattformen har utmerket seg på grunn av det avanserte funksjonssettet, overflod av avanserte designtilpasningsverktøy, kraftige integrasjons- og bloggalternativer osv. Listen over WordPress-høydepunkter er ganske omfattende og inkluderer følgende aspekter:

 • Medisinske temaer. WordPress kommer med en samling medisinske maler som både er integrert og tilgjengelig på nettet. Designene er gratis og betalt, og det er opp til deg å velge den som samsvarer med dine medisinske nisje- og webdesign preferanser. Vær forsiktig med maler utviklet av doserte nettdesignere du aldri har behandlet før på grunn av potensielle trusler mot skadelig programvare de kan komme med.
 • Plugins for medisinske nettsteder. CMS har en fantastisk samling av integrerbare plugins for medisinske nettsteder som både er gratis og betalt. Noen av de mest vellykkede prøvene av slike utvidelser inkluderer TrendMD, Bookingkalender, Treato, CometChat, Gravity Forms, Events Calendar, Ultimate Appointment Booking and Scheduling, Staff List, PubMed Posts, DICOM (Digital avbildning og kommunikasjon i medisin), Online helsekalkulatorer og mange flere.
 • blogging. CMS ble opprinnelig opprettet som en bloggplattform, som lar deg koble til og administrere en fullverdig blogg til ditt medisinske nettsted. Det er her du kan legge ut artikler om nisjeblogger, aktivere brukerkommentarer og fullføre andre trinn som besøkende på nettstedet og potensielle pasienter sikkert vil sette pris på til fordel.
 • Kundeinteraksjon-plugins. WordPress lar deg velge mellom mange integrerbare plugins som kan bidra til bedre muligheter for kundeinteraksjon i prosjektet. Blant pluginene du kan velge for prosjektet ditt, er følgende absolutt verdt å være oppmerksom: Easy Social Share Buttons, Request Callback Plugin, WP Notification Bar Pro, Client Portal Plugin, WP Customer Area and mange flere.

WordPress er i utgangspunktet et gratis CMS. Dette betyr at du kan laste ned, installere og bruke plattformens grunnleggende funksjonssett uten kostnad. For å publisere prosjektet må du imidlertid ta vare på hosting og valg av domenet. I denne forbindelse er bruken av Bluehost med den billigste planen ($ 2.95 / mo) vil være den mest fornuftige og kostnadseffektive løsningen. I tillegg kan du vurdere å integrere en av de eksterne betalte malene eller tredjeparts plugins som vil øke din medisinske ytelse.

Prøv WordPress nå

SITE123 – Nettstedsbygger for tannleger & klinikker

SITE123 - Nettstedsbygger for tannleger og klinikker

SITE123 – er en enkel og praktisk DIY-nettstedbygger som fungerer like bra for nybegynnere og webdesignproffer med mange års nisjekompetanse. Det er ikke nødvendig å beherske kodingsevner for å gjøre bruk av alle funksjonene plattformen tilbyr. En praktisk dra-og-slipp-redigerer sammen med forhåndsvisningsalternativet, lar deg kontrollere alle stadiene i nettstedutviklingsprosessen. Når du jobber med ditt medisinske nettsteddesign, kan du dra nytte av følgende fordeler nettstedbyggeren tilbyr:

 • App-markedet. SITE123 gir tilgang til mange integrerte applikasjoner, tilleggsprogrammer og widgets som er tilgjengelige i det rike App Market. Det er her du kan bla gjennom mange funksjonelle utvidelser, inkludert Live Chat Support, Analytics-verktøy, skjemaer, gallerier, Booking, Social og mange flere.
 • Logo Maker. Nettstedsbyggeren tillater å designe din egen logo for medisinsk nettsted, hvis du ikke har den ennå. Verktøyet er gratis for alle, og det er utrolig enkelt å bruke det også. På samme måte er det mulig å laste opp din egen firmalogo og tilpasse den slik du ønsker her.
 • Integrering av sosiale medier. Å øke ditt omdømme for det medisinske nettstedet blir mye enklere med integrasjonsalternativer for sosiale medier levert av SITE123. Nettstedsbyggeren lar deg dele klinikkrelaterte nyheter, oppdateringer, hendelser, planer og planlegge i sosiale nettverk for å la målgruppen finne ut denne informasjonen i tide.
 • Flerspråklig støtte. Nettstedsbyggeren tilbyr flerspråklig støtte, som du kan starte et medisinsk nettsted i flere språkversjoner. Dette gjør det lettere for utenlandske pasienter å finne din klinikk og komme i kontakt med deg for å benytte deg av det nødvendige spekteret medisinske tjenester du tilbyr.
 • Free Form Builder. Hvis du planlegger å integrere skjemaer på nettet i noen seksjoner / sider på det medisinske nettstedet ditt, lar SITE123 deg gjøre det ved å bruke den gratis skjemabyggeren. Verktøyet gir tilgang til flere tilpassede skjemaoppsett og integrerbare elementer som kommer opp til din medisinske nettstedspesialisering.
 • Bloggplattform. SITE123 lar deg bygge en funksjonsbelastet blogg og koble den til nettstedet ditt for å forbedre ytelsen og oppmuntre til aktive brukerdiskusjoner. Bloggen din kan inneholde det nødvendige antall seksjoner og emner, slik at du kan oppdatere den med nye innlegg regelmessig.

SITE123 er ikke bare en av de enkleste byggere av nettskyer, men den er også en av de mest kostnadseffektive plattformene. Plattformen har en gratis plan, men det er også fire betalte abonnement å velge mellom. Kostnadene deres starter med $ 10,80 / mo.

Prøv SITE123 gratis

Hvordan lage et medisinsk nettsted alene

Lanseringen av et medisinsk nettsted er en god idé, hvis du tar sikte på å popularisere din medisinske praksis på nettet. Et nettsted kan bli et sted der dine potensielle kunder vil benytte all nødvendig informasjon de måtte trenge for å forbedre helsetilstanden.

Å ha et nettsted av denne typen gjør det også mulig for eierne å motstå nisjekonkurransen som blir strengere med hvert år som går. Ellers risikerer du å overse en perfekt mulighet til å drive nye kunder. I følge statistikk går rundt 80% av brukerne på nettet når de søker etter helseopplysninger, og du vil helt sikkert ha et nettsted for å tilby dem.

Så langt de medisinske tjenestene er allsidige, skiller alle medisinske nettsteder seg fra hverandre også. Det er opp til deg å bestemme hvilket innhold du vil legge til på nettstedet ditt for å gjøre det mest informativt. Imidlertid er det flere må-ha elementer det medisinske nettstedet ditt ikke kan gå uten:

 • Online pasientformer. Disse skjemaene kan være allsidige, starter med påmeldingsskjemaer og opp til online tidsplanskjemaer. Forenkle pasientens liv ved å tilby dem en mulighet til å registrere og planlegge besøkene uten å måtte gå til kontoret. Gjør disse skjemaene enkle å finne, og sørg alltid for at de fungerer bra.
 • Nyheter og varsler. Hvis du oppdaterer nyhetene og legger ut viktige varsler som er relatert til medisinsk praksis, vil pasientene dine føle seg trygge på engasjementet ditt i samfunnslivet. Dette vil også bidra til høyere rangering av nettstedet ditt i søkemotorene.
 • Forum og blogg. Med over 80% av brukerne som leter etter medisinsk info på nettet, ser det ut til å legge til et forum og bloggseksjoner være en smart idé. Dette er den beste måten å gi pasientene dine helserelaterte artikler og gjøre dem i stand til å delta i diskusjonene.
 • tjenester. Gjør pasientene dine oppmerksom på listen over medisinske tjenester du er klar til å tilby dem. Ikke glem prislisten og forsikringsinformasjonen (hvis noen).
 • Nettkonsulent. Tilgjengeligheten til onlinekonsulenten er en betydelig fordel for pasientene som trenger presserende råd eller bare ikke finner den nødvendige informasjonen på nettstedet ditt.
 • Kontaktinfo. Det er fornuftig å vise kontaktinformasjonen din på hver side – både i øverste hjørne og i bunnteksten. Det skal også være en egen Kontakt oss-side som inneholder adresse og kart, telefonnummer, sosialt nettverkskonto, et tilbakemeldingsskjema osv.

Bunnlinjen

Å starte et nettsted er et meningsfullt skritt i bedriftsutviklingen. Bruken av en nettstedsbygger hjelper med å gjøre prosessen enklere og mer rimelig, men effektiv og engasjerende også. Disse plattformene gjør det mulig å redusere tiden som trengs for å designe et medisinsk nettsted, og eliminerer dermed behovet for å ansette en profesjonell webdesigner.

Selvfølgelig er det dusinvis av spesialiserte nettpubliseringsløsninger for nesten alle typer virksomheter der ute, som er eksklusivt rettet mot å bygge helsetjenester-relaterte nettsteder. Slike webtjenester er utvilsomt et flott sted å bygge et medisinsk nettsted, men de kan være for dyre for en uavhengig utøver.

Hvis du trenger et medisinsk nettsted som vil være både kraftig og oppmerksomhetsinnsatt, så er Wix ditt valg. Med et utvalg medisinske maler og allsidige tilpasningsverktøy, gjør det mulig å lage et nettsted som vil skille seg ut fra mengden. uKit er et enklere alternativ til Wix, men det gir også gode nettdesignalternativer for å lage et fantastisk medisinsk nettsted. Uansett hvilket valg du tar, vil resultatet være verdt din innsats og tid!

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map