Beste mobilvennlige nettstedbyggere

Beste mobilvennlige nettstedbyggere


Mobiloptimalisering har blitt et must for alle nettsteder som er opprettet med brukerfokus i tankene. Måten nettstedet ditt viser på mobile enheter har direkte innvirkning på det endelige resultatet – effektiviteten av produktsalg og kundebeholdningshastighet. Mobil-klare nettsteder sikrer forbedret brukeropplevelse, øker den gjennomsnittlige tiden besøkende bruker på sine nettsteder og øker hastigheten på nettstedet.

Dette bidrar også til bedre SEO-optimalisering av prosjekter, noe som gir betydelig preferanse framfor nisjekonkurrenter. Dette er hovedårsakene til at nettstedutviklere bør obligatorisk vurdere å designe en mobilversjon av sine nettsteder, hvis de har til hensikt å målrette mot større målgrupper og få mer overskudd i det lange løp.

Når det gjelder utvikling av mobiloptimaliserte nettsteder, er det avgjørende for velg riktig nettbyggingsverktøy som vil hjelpe både nybegynnere og webdesigneksperter å fullføre oppgaven på egen hånd. Det er her nettstedbyggere vil komme godt med. Disse tjenestene er spesielt laget for å hjelpe brukere med å bygge avanserte prosjekter som vil vise utmerket på mobile enheter, uavhengig av skjermtyper, størrelser og oppløsninger.

Vi testet ut 5 av de beste mobilvennlige byggherrene:

 1. Wix – Den beste prisvinnende nettstedbyggeren
 2. Elementor / WordPress – Enkel å bruke mobil nettstedsbygger
 3. Weebly – moderne mobilvennlig nettstedbygger
 4. Mobirise – Mobilvennlig nettstedbyggerprogramvare
 5. Duda Mobile – Den beste mobile nettstedbyggeren

Nettstedsbyggere inkludert i listen er de beste nisjerepresentantene som gjør det mulig å starte og administrere mobilvennlige nettsteder. De gir flere funksjoner og verktøy som kreves for å starte disse prosjektene, men likevel har hver av dem fordeler og ulemper som gjør at de skiller seg ut fra mengden. Hvilken tjeneste vil fungere bedre for prosjektet ditt? Les videre for å finne ut av det.

Wix – Den beste prisvinnende nettstedbyggeren

Wix - Den beste prisvinnende nettstedbyggeren

Wix – er den beste mobilklare nettstedbyggeren. Alle prosjektene som er lansert med systemet er profesjonelle, fullverdige og absolutt tilpassbare, noe som gjør det mulig å bla gjennom dem på alle enhetene uten unntak i det hele tatt. Nettstedsbyggeren er intuitiv og enkel for alle brukere, uansett hvilken webdesignkompetanse og kodingsferdigheter de har. Her er de viktigste Wix-funksjonene som bidrar til bedre mobiloptimalisering av nettsteder opprettet med systemet:

 • Mobile Editor – Nettstedsbyggeren leveres med den innebygde mobilredigereren som gjør det mulig å tilpasse mobile nettstedversjoner med noen få klikk uten å påvirke skrivebordsprosjektvisningen. Brukere kan velge dra-og-slipp-verktøy som er tilgjengelige i dashbordet for raskt å optimalisere nettstedet deres for nettbrett og mobiler. Det er en mulighet til å endre størrelse på, flytte, skjule og vise forskjellige elementer slik at de passer til din mobile websideoppsett.
 • Wix Chat for mobil – Systemet tilbyr en nyttig Wix Chat for Mobile-app, som lar nettstedseiere svare på spørsmålene til brukerne sine fra mobile enheter. Det er et nyttig alternativ for de brukerne som tilbringer mesteparten av tiden ut av kontorene sine og ikke har tilgang til stasjonære datamaskiner. Å ha en mulighet til å samhandle med sine klienter på farten kan øke kundelojaliteten og tilfredshetsgraden.
 • Mobilklare maler – Wix har en fantastisk samling av design, som er optimalisert for mobilvisning og tilpasning helt fra starten. Samlingen av Wix-maler omfatter over 550 temaer, som er sortert etter bransje og helt gratis for alle. Husk at systemet følger “absolutt posisjonering” -prinsippet, og at det dermed ikke tillater å bytte mellom designene midt i prosessen for tilpasning av nettsteder..

Koste: Wix er en av rimeligste nettstedbyggere ettersom den tilbyr flere planer for å passe til forskjellige nisjer og brukerkrav. Systemet har en helt gratis plan, som ikke har noen tidsbegrensninger og lar brukere teste hele funksjonaliteten til tjenesten.

Samtidig har gratis Wix-abonnement flere funksjonsbegrensninger, som forhindrer deg i å få mest mulig ut av nettstedets ytelse. Disse inkluderer en begrenset mengde lagringsplass på disken, annonsebanner, Wix-underdomen osv.

For å bli kvitt disse demeriene, må du oppgradere til en av de betalte planene som er tilgjengelige i to typer abonnement – Standard og Business / e-handel. Den rimeligste standardplanen vil koste deg $ 13 / mo, mens det billigste Business-abonnementet koster $ 23 / mo. Nettstedsbyggeren tilbyr også jevnlige rabatter og spesialtilbud for å øke kundelojaliteten.

Det er også en sjanse for å kansellere abonnementet og få full refusjon av penger innen 14 dager etter påmeldingen, hvis det er noe du ikke er fornøyd med. I dette tilfellet vil alt innsendt innhold bevares, men nettstedet ditt blir nedgradert til gratisabonnementet.

Prøv Wix gratis

Elementor / WordPress – Enkel å bruke mobil nettstedsbygger

Elementor / WordPress - Enkel å bruke mobil nettstedsbygger

Elementor – er et brukervennlig plugin-program for mobil byggherrer som kan integreres i WordPress nettsteder for å gjøre dem egnet for videre mobiloptimalisering og tilpasning. Det tar ikke mye tid og krefter å integrere plugin-en, da prosessen er ganske forståelig selv for nybegynnere og tar bare noen minutter. Plugin-installasjon innebærer ingen HTML- eller CSS-ferdigheter, noe som er en annen fordel for de fleste brukere. Følgende av funksjonene som gjør Elementor til en verdig, mobilvennlig plugin, er de første som nevner:

 • Perfekt WordPress-kompatibilitet – Elementor er en WordPress-plugin, som betyr at den er fullt kompatibel med alle utvidelser, design og plugins Content Management System tilbyr for kvalitet tilpasning av nettsteder. Bare velg temaet du liker å tilpasse (enten gratis eller betalt) og gå videre for å integrere Elementor for å få tilgang til det flerspråklige verktøyet og andre avanserte funksjoner.
 • Pop Up Design Customization Tools – Plugin gjør det mulig å bruke hele settet med sine avanserte tilpasningsverktøy, som med vilje er designet for utvikling av forskjellige typer popup-skjemaer. Disse inkluderer salgsbannere, fangstskjemaer, Hello barer, kunngjøringer, e-postabonnementskjemaer og mange flere.
 • Avanserte visuelle redigeringsalternativer – Med Elementor kan du benytte deg av avanserte visuelle redigeringsalternativer for jevn og enkel utvikling av mobilnettsteder. Det er mulig å håndtere inline prosjektredigering ved å justere posisjonene til blokker og seksjoner på en side. Uansett hvilke endringer du gjør, vil de vises på skjermen i live-modus for å la deg se resultatet før publiseringen.

Koste: Elementor er en gratis WordPress-plugin, som kan lastes ned og integreres uten ekstra økonomiske investeringer i det hele tatt. Free Elementor-modus er imidlertid blottet for flere funksjoner som kan forbedre ytelsen til ditt mobilnettsted i det lange løp. For å få tilgang til hele settet med funksjoner som pluginen tilbyr, er det et must å oppgradere til en av de betalte planene. Kostnaden for betalte abonnement starter med $ 5 / mo.

Prøv Elementor gratis

Weebly – moderne mobilvennlig nettstedbygger

Weebly - moderne mobilvennlig nettstedbygger

Weebly – er en moderne mobilvennlig nettstedsbygger, som skiller seg ut på grunn av sitt sterke e-handelsfokus, enkle og intuitive tilnærming til webdesign, rimelige priser og mange funksjoner som gjør det mulig å starte profesjonelle nettsteder på skrivebordet og mobilen, selv om du er ikke en webdesignproff. Plattformen kommer med en dra-og-slipp-redigerer, og den tilbyr også en kodebyggingsfunksjon for å få et virkelig høyt sluttresultat. Ta en titt på noen av de mest bemerkelsesverdige Weebly-høydepunktene nå:

 • Integrerte mobilklare design – Nettstedsbyggeren har et sett med mobiloptimaliserte maler du kan tilpasse med hensyn til dine behov. Slik kan du lage et prosjekt som vil tilpasse seg alle mobilskjermbilder og oppløsninger. Alt det innsendte innholdet, designelementene og navigasjonsprosessen omorganiseres automatisk slik at de passer til stasjonære og mobile enheter.
 • Mobil nettstedsbygger – Weebly kommer med en mobilversjon av høy kvalitet, som lar deg raskt bygge mobile nettsteder for Android og iOS. Det er en hendig funksjon for brukerne som møter behovet for å administrere nettstedene sine mens du er på farten og ikke har regelmessig tilgang til stasjonære datamaskiner..
 • Dra-og-slipp mobilredigeringsprogram – Plattformen gjør prosessen med å redigere nettsteder enklere og mer praktisk på grunn av deres integrerte dra-og-slipp-visuelle editor. Det hjelper deg med å tilpasse mobilvennlige nettsteder nøyaktig ved å bruke en fordel med å forhåndsvise den endelige nettstedversjonen før publiseringen.

Koste: Weebly tilbyr moderat prispolicy som passer budsjettet for alle brukerkategorier. Det er en gratis plan som strekker seg over ubegrenset tid. Den har imidlertid flere begrensninger (begrenset lagringsplass for disk, annonser, ingen tilgang til e-handelsfunksjoner, Weebly underdomene osv.), som ikke lar deg bruke hele funksjonssettet til plattformen for å få maksimal eksponering. For å benytte deg av hele spekteret av Weebly-fordeler, må du velge en av de betalte planene. Den rimeligste planen vil koste deg $ 4 / mo, som er et virkelig godt tilbud.

Prøv Weebly gratis

Mobirise – Mobilvennlig nettstedbyggerprogramvare

Mobirise - Mobilvennlig nettstedbyggerprogramvare

Mobirise – er en mobilvennlig nettstedbyggerprogramvare, som opprinnelig er ment for brukere med liten eller ingen webdesignopplevelse. Systemet leveres med en dra-og-slipp-redigerer som lar deg opprette hvilken som helst nettstedstype, stil og layout. Som en nedlastbar offline programvare, Mobirise krever installasjon, som fullføres automatisk og tar bare noen få minutter. Så snart programvaren er installert, kan du fortsette med utvikling og tilpasning av nettstedet ditt. Plattformen gjør det mulig å starte stasjonære og mobile nettsteder ut av det integrerte settet med ferdige innholdsblokker. Her er listen over de viktigste Mobirise-funksjonene som gjør det til et verdig valg for å bygge mobilvennlige prosjekter:

 • AMP Nettstedsbygger – Integrert AMP (Akselererte mobilsider) Nettstedsbygger er et av plattformens særegne høydepunkter. Dette er åpen kildekodeverktøy, som brukes til å forbedre og fremskynde måten nettstedet yter på på forskjellige mobile enheter. Verktøyet gir jevn og rask lasting og videre arbeid med prosjektet ditt, tiltalende visning av innhold og effektiv SEO-optimalisering. Ingen programmeringsferdigheter er nødvendige for å nå disse målene, mens du arbeider med Mobirise.
 • Forhåndsdesignede innholdsblokker – I motsetning til mange standard nettstedbyggere, tilbyr Mobirise ikke typiske maler, men det lar deg velge og integrere flere ferdige innholdsblokker, som også er mobiloptimalisert for å passe til nettstedet ditt på best mulig måte. Du kan velge mellom over 150 demosider og mer enn 50 blokker for å designe din egen websideoppsett. Noen av disse inkluderer prislister, dataformer, kundevurderinger, lysboksgallerier, glidebrytere, videoer / bilder, topptekster, bunntekst, Google maps og mer.
 • High End Mobile Optimization – Basert på Bootstrap 4-rammeverket, gjør Mobirise alle sine design mobiloptimalisert som standard. Det er også en sjanse til å forhåndsvise hvordan prosjektet ditt ser ut på stasjonære og mobile enheter for å gjøre de nødvendige endringene før den endelige publiseringen.

Koste: Mobirise er en gratis programvare, som ikke tilbyr noen abonnement eller prøveversjoner i det hele tatt. Nettstedsbyggeren har imidlertid en samling av betalte design (49 dollar for hvert tema) og utvidelser (kostnadene varierer mellom $ 49 og $ 99). For å spare penger er det mulig å kjøpe et komplett Mobirise Kit, som koster 149 dollar. I tillegg må du betale for webhotellvert og domenenavn ettersom plattformen ikke tilbyr noen integrert hosting fra starten av. I denne forbindelse bruker Bluehost vil være den mest fornuftige løsningen, som bare vil koste deg $ 2,95 per måned.

Last ned Mobirise gratis

Duda Mobile – Den beste mobile nettstedbyggeren

Duda Mobile - Den beste mobile nettstedbyggeren

Duda – er en dra-og-slipp nettsted byggherre, som gjør det mulig å lage nettsteder på skrivebordet og på mobilen uten koding. Plattformen kommer med flere out-of-the-box designtilpasningsfunksjoner og verktøy som enkelt gjør at standard nettsteder tilpasser seg parametrene til mobile enheter de blar i på i automatisert modus. En slik tilnærming sikrer jevn og praktisk brukeropplevelse. Blant funksjonene som bidrar til plattformens funksjonalitet, er det fornuftig å verve følgende:

 • Mobiloptimalisering – Duda gjør det enkelt å starte og deretter administrere kvalitetsnettsteder optimalisert for mobilsurfing. Bare gå til instrumentbordet til prosjektet ditt, finn de nødvendige mobilinnstillingene og juster nettstedet ditt for mobilvisning.
 • Flerspråklig støtte – Nettstedsbyggeren gjør det mulig å lage flerspråklige mobilnettsteder som er tilgjengelige på 55 språk. Disse nettstedene er SEO-optimaliserte og de er også enkle å administrere. Hvis du har programmeringsferdigheter, har du en sjanse til å få tilgang til koden på hver nettside for å individuelt gjøre mer avanserte språkinnstillinger der.
 • InSite Tool – Duda kommer med et smart InSite-verktøy som gjør det mulig for nettstedutviklere å lansere nettsteder med personlig innhold avhengig av spesifikke målgrupperelaterte faktorer. Disse inkluderer geolokalisering, tid på døgnet, type enhet som brukes til nettlesingsformål.
 • Mobilklare maler – Nettstedbyggeren tilbyr en imponerende samling av design, som som standard er mobiloptimalisert. Du kan velge mellom over 100 maler fordelt på nisjekategorier, som kan tilpasses med hensyn til prosjektspesialiseringer og personlige behov. Alternativ for malbytte er også aktivert her, noe som er en annen fordel for nettstedbyggeren.

Koste: Duda er ikke en billig nettstedbygger, men planene er utviklet for å imøtekomme ulike brukeres behov. Systemet tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode som lar deg utforske funksjonaliteten i detaljer. Etter prøveperioden må du velge passende betalte abonnement, hvis kostnad starter med $ 14 / mo. Det er også et eget prissnitt for e-handelsprosjekter, men kostnadene for planene avhenger av antall produkter du har tenkt å tilby for salg.

Prøv Duda Mobile gratis

Bunnlinjen

Å ha en mobilvennlig webside er et must for alle eiere av nettstedet, som har langvarige mål og virkelig har til hensikt å effektivt promotere et prosjekt. Nettsteder som er enkle å få tilgang til både på stasjonære og mobile enheter hjelper generelt å målrette mot flere brukere, generere mer trafikk og til slutt tjene penger.

Å bruke en nettstedsbygger uten integrert mobilstøtte er umulig hvis du ønsker å nå alle målene oppført ovenfor. Disse systemene er spesielt laget for alle brukerkategorier for å gjøre det mulig for dem å starte forskjellige typer mobilklare prosjekter. Når det gjelder mobil nettstedutvikling, bør valget av den beste plattformen være basert på oppgavene du setter.

 • Wix er alt-i-ett-nettstedsbyggeren som perfekt vil fungere for alle typer prosjekt.
 • Elementor, på sin side er et verdig alternativ for WordPress-brukere, som håper å designe et mobilnettsted med en kvalitet CMS-plugin.
 • Weebly er en god løsning for brukere som forventer å starte mobile nettsteder med dype tilpasningsalternativer.
 • Mobirise vil være et smart valg for nybegynnere som er villige til å lage et mobilklart prosjekt med offline programvare.
 • Duda er det beste valget for rask oppretting av mobilnettsteder.

Hvilket system samsvarer med dine personlige behov for mobilnettutvikling? Bare vurder målene dine og ta det valget som passer dem best.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map