Beste nettstedbyggere for advokater

Beste nettstedbyggere for advokater


Det sier seg selv at advokater, som er opptatt nesten 24/7 med å håndtere juridiske spørsmål, bare ikke har tid og ferdigheter til å starte og administrere profesjonelle nettsteder.

På samme måte er de ikke klare til å ansette spesialister for å fullføre oppgaven for dem, da dette er ganske dyrt, for ikke å nevne det faktum at de bør vite hvordan de skal oppdatere deres ferdige nettsted etterpå. Det er her nettstedbyggere spiller inn.

Nettstedsbyggere fungerer best for å lage DIY-nettsteder. Disse tjenestene er spesielt utviklet med tanke på nybegynnere og tilbyr flere fordeler som fravær av kodingsferdigheter, brukervennlig grensesnitt, tematiske maler, responsiv design, bekvemmelighet, prisgunstig, SEO-vennlighet osv..

De kan ikke bli lagt merke til når det gjelder velge den beste nettstedbyggeren å lage fantastisk advokatfirma nettsteddesign. Med en funksjonell nettstedbygger vil advokatens nettsted ha en harmonisk kombinasjon av flott visuell appell og imponerende funksjonalitet.

Vi testet ut 8 av de beste advokatbyggerne:

 1. Wix – den beste nettstedbyggeren for advokater & Advokatfirmaer
 2. uKit – Enkleste byggevirksomhet for advokatfirmaer
 3. WordPress – Hosted Platform & Advokat Site Builder
 4. Bokmerke – AI-drevet nettstedbygger for advokatnettsteder
 5. Ucraft – personlig nettstedsbygger for advokater
 6. SITE123 – Online tjeneste for å opprette et nettsted for advokatfirmaer
 7. IM Creator – gratis nettstedsbygger for ideelle organisasjoner
 8. Bluehost – Hosting for Law Firm & advokater

Nettsteder for advokater opprettet med nettstedbyggere tilbyr en rekke nisjespesifikke funksjoner og verktøy du kan bruke for å bringe funksjonaliteten deres til toppklasse nivå. De gir den viktigste informasjonen om virksomheten din, kompetanseområdet, listen over tjenester, profesjonelle prestasjoner, nyheter, hendelser og hva ikke.

Dessuten vil du kunne varsle kunder om planene dine, profesjonelle nyheter og endringer som skjer i karrieren din. Du kan også koble sosiale nettverkskontoer til nettstedet ditt for å la brukere utforske tjenestene dine, sette i gang diskusjoner og publisere all annen informasjon som nåværende og potensielle kunder kan være interessert i..

Har du rett i å velge en nettstedsbygger for å starte en advokats hjemmeside? Da kan du bli oppfordret til å bla gjennom mest populær, fullverdige og brukervennlige tjenester nevnt ovenfor. Det er på høy tid nå å gjennomgå hvert av disse systemene som kan dekke hele spekteret av nettbyggingsbehov.

Wix – den beste nettstedbyggeren for advokater og advokatfirmaer

Wix - den beste nettstedbyggeren for advokater og advokatfirmaer

Wix – er den mest fullstendige advokatens nettstedbygger. Tjenesten er helt kodefri og den fungerer utmerket for nettstedene til advokatfirmaer og juridiske byråer som trenger å etablere pålitelig nettetilstedeværelse for å få oppmerksomheten til målgruppen. Her er de viktigste høydepunktene til nettstedbyggeren:

 • Advokatfirma maler. Wix har en egen kategori av mobile-klare “Finance and Law” -maler, der du kan velge det beste designet som kommer opp til din nisjespesialisering mest av alt.
 • Wix ADI. Systemet vil bruke innholdet du sender inn til automatisk å designe et nettsted for deg.
 • Standard og mobile redaktører. Bortsett fra å bruke Wix ADI, kan du manuelt utvikle og redigere et nettsted i standard systemredigerer eller opprette en egen mobilversjon av det.
 • Klientinteraksjonswidgets. Wix App Market tilbyr et sett med gratis og betalte widgeter og apper du kan bruke til å samhandle med klienter og partnere (Tilbakeringing, kontaktadministrasjon + CRM, bokavtaler online, live chat, Wix-skjemaer, 123 skjemabygger, begivenhetskalender, kommentarer, Wix-bookinger, Google-arrangementskalender, planlegging av proff, uttalelse av uttalelser, siste nytt, Wix-chat osv..).
 • Bloggmotor. Wix lar deg koble en blogg til advokatens nettsted for å holde kontakten med partnerne og klientene dine.
 • Forum. Nettstedsbyggeren lar deg også integrere Wix Forum i prosjektet ditt for å sette i gang diskusjoner med brukere, lage nye grener, seksjoner, emner osv..

Koste: Priseregler for Wix er allsidige og avhenger av vilkårene og funksjonene som er inkludert i den valgte planen. Du kan teste nettstedsbyggeren og funksjonene den tilbyr i ubegrenset periode uten kostnad i det hele tatt. Wix gratis plan utløper aldri, noe som lar deg forbedre ferdighetene til webdesign og utforske nyansene i systemet. Så snart du bestemmer deg for å bringe nettstedets ytelse til det nye nivået eller publisere den på nettet, må du oppgradere til et av de betalte abonnementene som nettstedbyggeren innebærer.

Prøv Wix gratis

uKit – Enkleste byggevirksomhet for advokatfirmaer

uKit - Enkleste byggevirksomhet for advokatfirmaer

uKit – er den beste nettstedbyggeren for små advokatfirmaer. Dette er det perfekte valget for private advokater og advokatbyråer som ønsker å lansere små eller mellomstore destinasjonssider og nettsteder. De viktigste fordelene med nettstedbyggeren er listet nedenfor:

 • deres samling av juridiske maler. uKit tilbyr en kategori maler, som er lydhøre i karakter og som kommer opp til forskjellige felt av juridisk aktivitet (advokatfirma, juridisk hjelpetjeneste, administrasjonsadvokatfirma, advokatfirma osv.).
 • Live chat. Integrering av denne widgeten gir flere sjanser til å holde kontakten med klienter, som kan trenge online support, kundestøtte eller andre emnerelaterte tips når som helst på dagen..
 • CallBack-widget. Det gjør det mulig å motta tilbakeringingsanmodninger fra besøkende på nettstedet ditt på det mest passende tidspunktet for dem.
 • Gratis SSL-sertifikat. For å forbedre nettstedets sikkerhet og bevare konfidensialiteten til kundene dine, kan du koble et gratis SSL-sertifikat til nettstedet ditt.

Koste: uKit tilbyr den rimeligste prispolitikken i nisjen, med kostnadene fra $ 4 og opp til $ 12 per måned. Det er en 14-dagers prøveperiode, som lar deg teste de betalte funksjonene til hvert abonnement uten kostnad.

Prøv uKit gratis

WordPress – Hosted Platform & Advokat Site Builder

WordPress - Hosted Platform & Attorney Site Builder

WordPress – er et kjent Content Management System, som har vunnet verdensomspennende popularitet som det mest populære og fullverdige systemet designet for bloggbygging. Tjenesten kan nå brukes til å starte forskjellige typer prosjekter, inkludert nettsteder for advokater. Rikelig med integrerbare maler, plugins, designtilpassingsalternativer, kodedigeringsfunksjoner og relativt brukervennlighet har gjort systemet til en av de beste moderne DIY-nettbaserte løsninger. Nedenfor er funksjonene som gjør WordPress til et anstendig alternativ for nettbygging.

 • Innebygde og eksterne advokatfirmaer. Du kan bla gjennom en samling innebygde maler for advokatens nettsted, men det er også mulig å finne gratis og betalte temaer på nettet.
 • Integrerbare plugins for kvalitet for advokater. Følgende er de beste plugins for advokatens nettsted: først nevnt: WP Advokat, Sterke attester, SecuPress, Medforfattere Plus, Lexicata, Bookingkalender, Disqus-kommentarer, WP-kundevurderinger, Arrangementskalenderen.
 • Klientinteraksjon-plugins. Separat oppmerksomhet bør vies WordPress-klientinteraksjon-plugins, inkludert Client Portal Plugin, WP Customer Area, Request Callback Plugin, WP Notification Bar Pro, Easy Social Share Buttons osv..

Koste: WordPress er i utgangspunktet en gratis CMS, som gjør det mulig å lage og bygge nettsteder uten å investere i prosessen. For å publisere et nettsted, må du få hosting og domenenavn for det. Den endelige kostnaden vil avhenge av den i hostingplanen du vil gå etter. For eksempel den billigste Siteground eller Bluehost planen vil koste deg $ 2,95 per måned. I tillegg kan det hende du må betale for kvalitetsmaler og plugins du vil integrere på nettstedet ditt for advokater.

Prøv WordPress nå

Bokmerke – AI-drevet nettstedbygger for advokatnettsteder

Bokmerke - AI-drevet nettstedbygger for advokatnettsteder

Bokmerke – er en populær AI-basert nettstedsbygger, som kan bli et perfekt alternativ for å lage DIY-nettsteder for advokater. Plattformen er enkel å bruke da den tilbyr intuitiv navigering, enkelt instrumentpanel og forskjellige designtilpassingsverktøy. For å starte et nettsted med bokmerke, trenger du ikke å ha kodingsevner eller investere et bemerkelsesverdig budsjett. Husk på funksjonene du ikke kan gå uten, når du jobber med nettstedbygger:

 • AIDA-assistent. Artificial Intelligence Design Assistant oppretter automatisk en advokats nettsted for deg i løpet av minutter basert på forretningsdataene du opprinnelig vil sende inn.
 • Fokusalternativer. Focus tilbyr et sett med forhåndsdesignede blokker du kan tilpasse og deretter integrere på nettstedet ditt ved å bruke innholdsmoduler (tekster, lenker, kart, knapper, sitater, sosiale nettverksknapper, kontaktskjemaer, tilbakemeldingsskjemaer osv.).
 • Eksepsjonell brukervennlighet. Med AIDA kan du opprette et fullstendig nettsted med kvalitetsinnhold bare på flere minutter – bare tilpasse det og publisere!

Koste: Bokmerke tilbyr en gratis plan og to betalte planer. Kostnaden for betalte abonnement utgjør $ 11.99 og $ 24.99 per måned, hvis du bestemmer deg for å foreta årlige betalinger. I tilfelle du ønsker å betale månedlig, vil kostnadene for de betalte planene være noe høyere og utgjøre $ 15 og $ 30 per måned tilsvarende.

Prøv bokmerke gratis

Ucraft – personlig nettstedsbygger for advokater

Ucraft - personlig nettstedsbygger for advokater

Ucraft – er en dra-og-slipp nettsted byggherre, hvis funksjonssett er nok til å opprette og administrere et nettsted for advokater. Systemet gjør det mulig å presentere merkevaren, tjenestelisten og forretningspesialiseringen din effektivt ved å bruke en samling designerverktøy, alternativ for tilpasning av logo, responsive maler og andre funksjoner brukere setter pris på. Her er de viktigste funksjonene Ucraft er kjent for:

 • Responsive bransjefokuserte maler. Det er flere personlige og forretningsmessige temaer du kan velge fra malmgalleriet til Ucraft.
 • Støtte for flere språk. Funksjonen lar deg lage flere språkversjoner av advokatens nettsted for å utvide kundebasen og etablere forretningsforbindelser med partnere fra utlandet.
 • Artikler App. Du kan bruke applikasjonen til å bygge blogger, nyhetsnettsteder, portaler og andre ressurser for bedre samhandling med klienter.
 • Flere integrasjoner. Du har en mulighet til å koble tjenestene du bruker med Ucrafts integrasjoner for å dekke et bredt spekter av markedsføring, promotering, design, klientinteraksjon og analysebehov (Disqus, Intercom, Uservoice, Facebook Messenger, LiveAgent, Zendesk Chat, Jovosite osv..).
 • Gratis logo maker. Ved å bruke funksjonen kan du opprette firmalogoen din (hvis du ikke har den) og integrer det i det nye nettstedet ditt for å skille seg ut fra mengden og forbedre synligheten din på nettet.

Koste: Ucraft har en gratis opprettingsfunksjon for destinasjonssider og flere betalte abonnementer. Kostnaden for prisplanene starter med $ 10 og går opp til $ 69 per måned basert på vilkårene og funksjonene som tilbys. Hvis du ikke er sikker på valget, kan du teste planene i 14 dager uten gebyrer.

Prøv Ucraft gratis

SITE123 – Online tjeneste for å opprette et nettsted for advokatfirmaer

SITE123 - Online tjeneste for å opprette et nettsted for advokatfirmaer

SITE123 – er en enkel byggherre av DIY-nettsteder, som gir imponerende designtilpassingsfrihet sammen med et omfattende utvalg av funksjoner og verktøy som er nødvendige for å starte og administrere alle slags nettsteder, inkludert de for advokatfirmaer. Systemet krever ikke kunnskap om programmeringsspråk eller kodingskompetanse. Den intuitive tilnærmingen til webdesign og dra-og-slipp-redigeringsprogram gjør prosessen med utvikling av nettsteder enkel, sikker og problemfri for alle. Ta en titt på de viktigste SITE123-funksjonene som kan hjelpe deg med å starte et funksjonsbelagt nettsted for advokater:

 • App-markedet. Nettstedsbyggeren gir tilgang til utallige widgeter og tilleggsprogrammer som er tilgjengelige i det integrerte App Market. Bare bla gjennom widget-samlingen systemet tilbyr, og velg de som kan øke ytelsen på nettstedet ditt. Noen av de mest populære widgetene du kan velge for prosjektet ditt inkluderer Live Chat, Analytics-verktøy, Sosiale, Gallerier og mange flere.
 • blogging. SITE123 tilbyr en kraftig bloggplattform som lar deg opprette og koble en funksjonsbelastet blogg til advokatnettstedet. Bloggtilgjengelighet kan føre til brukerens oppmerksomhet og tilby dem informative lovrelaterte artikler du kan publisere og oppdatere når du måtte ønske det. På samme måte kan du lage allsidige seksjoner og kategorier med artikler som takler din nisje.
 • Logo Maker. Hvis advokatfirmaet / virksomheten din ikke har en logo som representerer den på nettet, gjør SITE123 det mulig å designe den som fullstendig vil oppfylle dine krav og forretningsbehov. Ingen koding eller webdesignopplevelse er nødvendig for å lage en unik og personalisert logo med systemet. Nettstedsbyggeren tilbyr et integrert sett med logo-designverktøy og elementer du kan velge mellom for å designe din firmalogo.
 • Flerspråklig støtte. Plattformen har en integrert flerspråklig støttefunksjon, som gjør det mulig å lage advokatnettsteder i flere språkversjoner. Dette er mye mer praktisk enn å starte separate prosjekter på de språkene du trenger for å komme i kontakt med internasjonale kunder eller partnere fra utlandet.
 • Integrering av sosiale medier. Hvis du har en intensjon om å forbedre nettstedets omdømme i de sosiale nettverkene, lar SITE123 deg dele nettstedrelatert informasjon i sosiale nettverk. Det er her du kan dele bransjens nyheter, oppdateringer, hendelser, planer og annen forretningsrelatert info.
 • Integrert Form Builder. SITE123 har en integrert skjemabygger på nettet, som gjør det mulig å lage alle slags online-skjemaer som kan bidra til å forbedre din advokats hjemmesideytelse. Systemet tilbyr flere tilpassede online skjemaoppsett og elementer du kan velge for å designe dine online skjemaer med hensyn til forretningsspesialisering og nisjefokus.
 • Kundeinteraksjonsverktøy. Nettstedsbyggeren har flere kundeinteraksjonsverktøy på lager. Du kan velge og bruke dem for å gjøre prosessen med å samhandle med kundene mer praktisk og interessant. Funksjonen kan også bidra til å øke brukerengasjementet.

Koste: SITE123 er ikke bare en av de enkleste nettstedbyggerne, men den er også en av de rimeligste webdesignplattformene. Systemet tilbyr en helt gratis plan du kan bruke til å teste funksjonssettet til tjenesten. Når det gjelder de betalte opsjonene, har nettstedbyggeren fire abonnement. Kostnaden for den billigste planen utgjør $ 10,80 per måned.

Prøv SITE123 gratis

IM Creator – gratis nettstedsbygger for ideelle organisasjoner

IM Creator - Enkel gratis nettstedsbygger for ideelle organisasjoner

IM Creator – er en avansert DIY nettsted byggherre for nonprofit advokater. Systemet fungerer utmerket for utvikling av fullverdige prosjekter som kommer med high end design, noe som gjør at de skiller seg ut fra mengden. Systemet er et godt valg for brukere med mangfoldig webdesignbakgrunn og kodingsevne. Enten du er nybegynner eller ekspert på nettstedsoppretting, vil du definitivt kunne utforske, beherske og bruke systemet til å starte et nettsted for advokater med det. Listen over høydepunkter for IM-skapere er ganske omfattende og inkluderer følgende funksjoner:

 • Responsive Maler. Nettstedsbyggeren har ikke en egen samling av maler for advokatnettsteder, men det er en mulighet til å velge et tema for din advokatnettsted som ikke er profitt. Alle designene systemet har på lager er responsive, gratis og absolutt tilpassbare. Bortsett fra manuell redigering av nettsteder tillater systemet HTML-integrasjon, noe som øker sjansene for å få et fullstendig personlig prosjekt.
 • blogging. IM Creator baserer en kraftig bloggmotor, som lar deg koble en blogg til advokatnettstedet for å administrere den videre med hensyn til dine behov. Bloggtilgjengelighet oppmuntrer til mer aktiv brukerkommunikasjon, trafikkvekst og høyere kundeengasjement. Det er opp til deg å bestemme deg for når du vil oppdatere advokatnettstedet med nye blogginnlegg eller planlegge dem for videre publisering hvis det er mer praktisk for deg.
 • Alternativ for bildeintegrasjon. Når du bruker IM Creator, kan du få tilgang til den integrerte bildesamlingen, som er ganske rik og helt gratis selv for ideelle organisasjoner. I tillegg er det en mulighet til å bruke gratis ressurser for webdesign du kan legge til prosjektet ditt med hensyn til nisjefokus. Hvis du ikke har tid til å bla gjennom samlingen på egen hånd, lar systemet deg bruke søkefilteret for å forenkle valgprosessen og kutte ned søketiden.

Koste: IM Creator skiller seg absolutt ut fra mengden på grunn av prispolitikken. Det ubestridelige høydepunktet med systemet er muligheten til gratis opprettelse av nettsteder for de brukerne som har tenkt å starte nonprofit-prosjekter. Disse nettstedseierne får en sjanse til å lage et fullverdig prosjekt uten noe budsjett i det hele tatt. Kostnaden for betalte planer starter med $ 8 / mo, som også er en ganske verdig investering.

Prøv IM Creator gratis

Bluehost – Hosting for Law Firm & advokater

Bluehost - Hosting for Law Firm & Advokater

Bluehost – er en troverdig, funksjonell og en av de mest populære hostingleverandørene du kan velge å lagre advokatnettstedet ditt. Plattformen har utmerket seg som topp webhotell, som offisielt er anbefalt av WordPress som det beste systemet av denne typen. Bluehost tilbyr et kraftig funksjonssett, avanserte verktøy og sikre vertsalternativer for å være vertskap for prosjekter i alle størrelser, funksjonalitet og kompleksitetsnivå. Listen over merverdier fra Bluehost omfatter følgende punkter:

 • WordPress-installasjon. Bluehost gir mulighet for sikker, rask og praktisk WordPress-installasjon med ett klikk. Dette eliminerer behovet for å investere tid og krefter som trengs for å laste ned og installere CMS på egen hånd. I tillegg får alle plattformbrukerne en mulighet til å installere WordPress sammen med Bluehost, noe som er en fordel i seg selv ettersom CMS ikke gir et slikt alternativ separat.
 • Bluehost Marketplace. Plattformen kommer med en samling av widgeter, utvidelser, apper og skript, der integrasjon kan øke nettstedets funksjonalitet. Det er her du kan velge flere WordPress advokatmaler, markedsførings- og e-handelsverktøy, bildesamlinger og andre relaterte widgeter basert på nisjespesialisering på nettstedet ditt..
 • Fleksibilitet og sikkerhet. Når du bruker Bluehost, kan du være sikker på nettstedets sikkerhet, da vertsleverandøren bruker spesialverktøy for å forhindre potensiell nettstedrelatert risiko. Disse inkluderer Spam Hammer, Spam Experts og mer. Hotlink-beskyttelse er også tilgjengelig her for å øke prosjektets sikkerhetsnivå og fleksibilitet.
 • Rask sidehastighet og høye oppetidssatser. Hvis du føler at advokatnettstedet ditt mangler lastehastighet, eller du ønsker at det skal lastes raskere, vil det være en god idé å arrangere den med Bluehost. Plattformen vil sikre bedre ytelse av prosjektet ditt, sammen med den forbedrede fleksibiliteten.

Koste: Bluehost er en av de rimeligste hostingplattformene som omfatter avansert funksjonalitet. Kostnaden for den billigste planen systemet tilbyr utgjør $ 2,95 per måned. Dette er definitivt en verdig investering som sikkert vil lønne seg.

Prøv Bluehost nå

Bunnlinjen

En kvalifisert advokat vil ikke gå uten personlig hjemmeside å øke advokatfirmaets anerkjennelse og bygge kundegrunnlag. Hvis du har langvarige mål, vil lansering av et nettsted ikke være et innfall, men en nødvendighet. Dette er mulig for brukere med forskjellig webdesignbakgrunn ved å bruke nettstedbyggere. Disse verktøyene kommer med forhåndsdesignede responsive maler, overflod av designtilpasningsverktøy, intuitive dashbord og kundesupport av høy kvalitet. Dette kan ikke annet enn å bidra til å nå ønsket resultat.

Når du møter behovet for å velge den beste nettstedbyggeren for en advokats nettsted, har du absolutt mange spørsmål. Å utforske og teste de mest populære nettbyggingstjenestene er en sikker måte å finne plattformen, som helt vil oppfylle dine behov og ferdigheter for webdesign. Systemer som er gjennomgått i artikkelen er opprinnelig verdt din tid og oppmerksomhet. Sørg for å teste dem for å velge plattformen som vil oppfylle dine forventninger.

Lag et advokatnettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map