Beste nettstedbyggere for designere

nettstedbyggere for designere


Det finnes myriader av nettbyggingsalternativer for kreative designere, som har en intensjon om å utvikle nettsteder for personlig bruk så vel som for profesjonelle webdesignere, som trenger funksjonelle verktøy for å lage porteføljer eller klientnettsteder med maksimal effektivitet og minimum investering av krefter og tid.

Erfaring, kunnskap og ferdigheter betyr mye også – jo dyktigere i webdesign du er og jo mer komplisert prosjektet er, jo mer avanserte programmer må du bruke.

En viktig faktor å vurdere er at begge brukergrupper generelt har en tendens til å se etter enklere verktøy for nettbygging. Nybegynnere trenger bare ferdigheter og praksis for å bruke mer kompliserte programmer, mens proffs for webdesign vanligvis har mange oppgaver og står overfor nødvendigheten av å søke etter en løsning som vil øke produktiviteten deres uten å gå på akkord med kvaliteten og det profesjonelle utseendet til prosjekter de jobber med. Nettstedsbyggere viser seg å være den eneste rimelige løsningen for begge gruppene av webutviklere.

Vi testet ut 5 av de beste nettstedbyggerne for designere:

 1. Wix – Den beste nettstedbyggeren for designere
 2. WordPress – Gratis CMS til profesjonell oppretting av nettsteder
 3. Nettflyt – Profesjonell nettstedsbygger for reklamer
 4. Squarespace – Enkel nettstedsbygger for nettdesignere
 5. Weebly – flott løsning for å opprette et porteføljeside

Uansett hvilken webdesign ferdigheter og bakgrunn du har, vil du være interessert i å bla gjennom anmeldelser av de beste nettstedbyggere som er inkludert i listen. Bevissthet om fordeler, ulemper og spesielle egenskaper vil hjelpe deg med å lage nettsteder som vil skille seg ut fra mengden på grunn av deres kvalitet og høye ytelse. Ta en titt på dem nå for å bestemme deg for den mest passende nettbyggingsløsningen.

Wix – Den beste nettstedbyggeren for designere

Wix - Den beste nettstedbyggeren for designere

Wix – er den beste alt-i-ett-nettstedsbyggeren for designere, som er et ideelt valg for hver bruker, uavhengig av tilgjengelig erfaring og programmeringskunnskap. Systemet nyter den største populariteten hos dyktige webutviklere og nybegynnere over hele kloden (over 147 millioner registreringer og 3,5 millioner premium brukere). Det gjør det mulig å bygge forskjellige typer nettsteder fra bunnen av og leverer den uovertrufne opplevelsen av webdesign man kan få når man bruker tjenestene av denne typen. Wix tilbyr et sett med funksjoner og verktøy for å dekke behovene til begge brukerkategoriene. Ta en titt på noen av dem nå.

For nybegynnere:

 • Malsamling. Wix er en av nisjelederne når det gjelder antall maler og deres kvalitet. Nettstedsbyggeren tilbyr for tiden over 550 temaer, som er 100% tilpassbare og mobilklare. Dette er funksjonen som appellerer til nybegynnere, som kan velge hvilken som helst dybde av maltilpasning og antall verktøy som trengs for sine prosjekter.
 • Wix ADI. Nybegynnere, som velger Wix som nettverksbyggingsverktøy, foretrekker for det meste den kunstige design intelligens-funksjonen som gjør det mulig å opprette nettsteder i automatisk modus uten en kodingslinje som kreves.
 • Visuelle effekter. Wix tilbyr et sett med visuelle effekter, integrering av disse vil gi prosjektet ekstra ytelse og forbedret design. Noen av de visuelle effektene Wix kan skryte av inkluderer parallaksrulling, overganger mellom sider, tilpassede animasjoner, musovergangseffekt, videobakgrunn, 3D bevegelige elementer og animasjoner, bruk av livevideoer osv..
 • Apper for ikke-teknisk kyndige designere. Du kan besøke Wix App Market for å velge og bruke applikasjoner og tilleggsprogrammer som vil forenkle webdesignprosessen. Dermed kan du velge HTML iFrame / Embed App, Custom Logo Design og mange flere.

For profesjonelle:

 • Standard nettstedredigerer. Dyktige webdesignere er stort sett interessert i å bruke standard Wix-redigeringsprogram som gir mulighet for høyere grad av manuell tilpasning av nettsteder og valgfrihet.
 • Wix Marketplace. Dette er stedet hvor du kan finn og ansett Wix-partnere – både frilansere og webdesignbyråer – for å fullføre enhver oppgave for deg. Bare bla gjennom samfunnet, finn ekspertene for å oppfylle dine krav (eller send inn forespørselen) og vent på tilbakemeldingene. Det er også en mulighet til å ansette en grafisk designer eller en markedsfører her for å markedsføre det ferdige prosjektet ditt på nettet.
 • Corvid av Wix. Dette er en moderne åpen utviklingsplattform, som tar sikte på å hjelpe brukere med å lansere profesjonelle webapplikasjoner for å passe til forskjellige nisjer og nettstedtyper. Uansett hvilket oppdrag plattformen har, krever det ikke noen kodingsferdigheter og foreløpig nettdesignbakgrunn. I stedet kan brukere velge og bruke hvilket som helst av verktøyene plattformen tilbyr for å lage imponerende applikasjoner. Samtidig tilbyr Corvid flere alternativer for profesjonelle designere, og lar dem bruke sine front-end utviklingsevner for å bruke og endre UI-elementer under prosessen med apputvikling.
 • Stig av Wix. Den gratis funksjonen lar spesialister få tilgang til mer enn 20 verktøy tilgjengelig alt på ett sted. De er nyttige når det gjelder å starte, styre og markedsføre virksomheten din.

Koste: Wix prispolitikk er rimelig og allsidig ettersom nettstedbyggeren har flere planer for å passe ethvert webdesignbehov og -budsjett. Det er en helt gratis plan som brukes til å teste funksjonaliteten til systemet og begynne å øve på ferdighetene dine, og bygge enkle nettsteder for personlig bruk. Når du bestemmer deg for å gå videre med mer kompliserte webdesignoppgaver, tillater Wix å velge mellom flere mer detaljerte abonnement tilgjengelig i to pakker – Standard og Business. Kostnaden for standardabonnement starter med $ 13 / mo, mens kostnadene for planer for Business / eCommerce starter med $ 23 / mo.

Prøv Wix gratis

WordPress – Gratis CMS for profesjonell oppretting av nettsteder

WordPress - Gratis CMS for profesjonell oppretting av nettsteder

WordPress – er en gratis CMS for profesjonell oppretting av nettsteder, som er kjent for designere som noen gang har vært interessert i bygging av nettsteder. Plattformen har vunnet verdensomspennende popularitet på grunn av overflod av designtilpasningsverktøy, omfattende integrasjonsalternativer, rik plugin og malkolice. La oss se hva systemet har å tilby første gangs brukere og eksperter på webdesign.

For nybegynnere:

 • Brukervennlig grensesnitt. Grensesnittet til systemet er ganske enkelt og forståelig. Det gjør det enkelt for nybegynnere å legge til nye sider, beskjære og sette inn bilder, legge til innlegg osv.
 • Innebygde maler og plugins. For de brukerne, som ikke har jobbet med systemet før, tilbyr WordPress et sett med innebygde maler og plugins. Valget og integrasjonen deres krever ikke kodingskunnskap.
 • blogging. WordPress ble opprinnelig opprettet som en bloggsystem. Derfor er dets funksjoner rettet mot utviklingen av denne typen nettsteder. Å legge til og administrere blogginnlegg er enkelt og raskt – riktig hva nybegynnere trenger!

For profesjonelle:

 • Omfattende integreringsalternativer. Hvis du kan skryte av nettdesignferdigheter, vil du absolutt være interessert i integrerbare maler og plugins. De vil spesielt forbedre nettsteddesignet ditt, men installasjonen av dem kan kreve en viss grad av bevissthet om webdesign. Blant anstendige prøver av WP-plugins for designere, er det fornuftig å nevne TablePress, Visual Composer, Beaver Builder, WP Touch Mobile, WP Retina2x, Elementor Page Builder, Meta Slider, Slideshow, Contact Widgets, Custom Facebook Feed, Instagram Feed, Easy Google Fonts, YouTube Plugin, Responsive Lightbox by dFactory og mer.
 • Designtilpasning Frihet. Bruken av programmeringsferdigheter sikrer designtilpasningsfrihet. WordPress gir mulighet for kodedigeringsalternativer, som gir deg en mulighet til å utvikle, administrere og oppdatere unike og imponerende prosjekter.

Koste: WordPress er gratis for alle. Du kan laste ned og installere det uten kostnad. Det er til og med mulig å gjøre det lansere enkle nettsteder med det gratis. For å tilpasse prosjektene dine, må du imidlertid integrere eksterne maler og plugins som er tilgjengelige i gratis og betalte varianter. I tillegg kommer du ikke uten å få hosting og domenenavn for det ferdige nettstedet ditt. Dette er også en betalt tjeneste. Heldigvis er bruken av pålitelige hostingleverandører som den offisielle WordPress Bluehost gjør det mulig å kutte ned disse utgiftene. Dermed vil den billigste Bluehost-planen koste deg $ 2,95 / mo + domenenavn i gave – det er definitivt et rimelig tilbud!

Last ned WordPress gratis

Nettflyt – Profesjonell nettstedsbygger for reklamer

Nettflyt - Profesjonell nettstedsbygger for reklamer

Webflow – er en profesjonell nettstedbygger for reklamer, som gjør det mulig å starte og administrere nesten alle typer prosjekter, inkludert de som har høyt kompleksitetsnivå. Plattformen kommer med en dra-og-slipp-redigerer, tilpassbare responsive maler og avanserte verktøy for utvikling av nettsteder som gjør at den ligner på standard Content Management Systems eller profesjonell programvare for oppretting av nett, som Adobe Dreamweaver. I så henseende fungerer Webflow stort sett bra for erfarne webdesignere som jobber med utvikling av klientprosjekter, men det kan også brukes av nettdesignere som har til hensikt å forbedre sine ferdigheter.

For nybegynnere:

 • Responsive Maler. Som en designfokusert nettstedsbygger gir Webflow tilgang til den enorme samlingen av responsive, omskiftbare temaer, som er tilgjengelige i gratis og betalte varianter. Alt i alt er det over 200 high end-maler her, som er helt tilpassbare og det er også en mulighet til å designe en absolutt personlig nettsted fra bunnen av her, ved å bruke det svarte lerretet uten noe demoinnhold.
 • Maleditor. Webflow maleditor er mer komplisert og uvanlig sammenlignet med standard redaktører, men den kan også mestres av vanlige brukere. Redaktøren inneholder funksjonene til vanlige visuelle redaktører sammen med widgets, flere moduler, mapper og seksjonen generelle innstillinger. Disse elementene utgjør den såkalte “CMS Collections” av nettstedbyggeren. Brukere kan velge mellom Designer og Editor-modus å jobbe i.
 • Oppretting av dynamisk innhold. Plattformen lar alle brukere lage virkelig unikt dynamisk innhold ut av de tilgjengelige strukturer. Blant innholdstypene du kan lage med Webflow, er det fornuftig å nevne gallerier, blogger, fora, nyhetsfeeds, nettformer, event-plakater, foto / video presentasjoner osv. Lightbox Gallery, Lottie og AfterEffects integrering bidrar til å lage personaliserte og imponerende innhold.

For profesjonelle:

 • Avansert designtilpasning. Med Webflow kan webutviklere ta full kontroll over JavaScript-, CSS3- og HTML5-koder for å lage unike nettleserier. Systemet tilbyr også high end stil- og klassestyringsalternativer for å lansere kvalitet og imponerende ID-maler og innholdselementer.
 • eCommerce. Nettstedets byggherre tillater å lage fullverdige nettbutikker som er forskjellige i kompleksitets- og funksjonalitetsaspekter. Systemet gir en bruker ansvar for utviklingen av nettbutikken, og tilbyr en uttømmende samling av sidetilpasningsverktøy og e-handelsfunksjoner. Disse inkluderer integrert administrasjon av handlekurvinnstillinger, oppretting av produktliste, valg av lager- og designverktøy, konfigurering av forsendelses- / betalings- / avgiftsparametere, alternativer for ordrehåndtering osv..
 • Kraftige animasjons- og interaksjonsverktøy. Systemet gjør det mulig for webdesignere å bygge komplekse og visuelt tiltalende animasjoner uten å skrive en kodelinje. Dermed kan du opprette og integrere rullebasert flertrinns parallaks og animasjoner, ved å koble bevegelse til rulleprogresjonen for å få en virkelig fantastisk effekt.

Koste: Nettstrøm skiller seg ut fra mengden på grunn av sin allsidige og omfattende prispolitikk. Nettstedsbyggeren har den uendelige gratisplanen, som er nok til å teste hele funksjonssettet til plattformen. Hvis du bestemmer deg for å begynne å bygge profesjonelle prosjekter med systemet, vil du bli tilbudt å velge abonnement tilgjengelig i en av to plangrupper. Kostnaden for den rimeligste Site Plan-pakken starter med $ 12 per måned, mens prisen for den billigste Account Plan Pack utgjør $ 16 / mo.

Prøv nettstrøm gratis

Squarespace – Enkel nettstedsbygger for nettdesignere

Squarespace - Enkel nettstedsbygger for nettdesignere

Squarespace – er en enkel nettstedsbygger for webdesignere og en av de mest gjenkjennelige plattformene for gründere og reklamer fra hele verden. Systemet kan brukes til å starte forskjellige typer prosjekter, men det utmerker seg ved utvikling av nettbutikker, profesjonelle porteføljer, blogger og nettsteder for små bedrifter. Nettstedsbyggeren har et ganske særegent sett med funksjoner som dekker behovene til nybegynnere og proffs for webdesign. La oss se på noen av dem nå.

For nybegynnere:

 • WYSIWYG Editor. Å være en WYSIWYG nettstedsbygger, Squarespace er en intuitiv og brukervennlig plattform for førstegangsbrukere. Den lar deg kontrollere webdesignprosessen helt fra begynnelsen og frem til publiseringen og videre nettstedsadministrasjonsfase. Husk at alle endringene som er gjort i prosessen med å opprette nettsteder lagres automatisk, noe som gjør forhåndsvisningsalternativet ikke tilgjengelig. Som et resultat er det umulig å se den endelige prosjektversjonen før den publiseres, noe som ikke er veldig praktisk, spesielt for nybegynnere.
 • Responsive design. Squarespace tilbyr maler av høy kvalitet og helt tilpasses, men antallet er imidlertid noe mindre sammenlignet med andre nettstedbyggere. En praktisk dra-og-slipp-redigerer av systemet gir enkel prosjekttilpasning, som du effektivt kan lage blogger, porteføljer, restaurant- og bryllupsnettsteder, nettbutikker og andre typer prosjekter.
 • Nyttige integrasjoner. Systemet gir tilgang til flere tilleggsprogrammer og widgets du kan velge og integrere i prosjektet ditt. Du kan bruke funksjonelle analyseverktøy (Google Analytics eller Squarespace Metrics-appen) for å kontrollere nettstedets ytelse, sosiale medieknapper, kontaktskjemaer, foto- / videogallerier og andre elementer som vil bidra til nettstedets funksjonalitet.
 • Logo Maker. Når det gjelder utvikling av nettsteder, er det definitivt en fordel å ha en kvalitetslogo som representerer virksomheten din. Plattformen tilbyr et praktisk Logo Maker-verktøy som lar deg laste opp, tilpasse eller designe din egen prosjektlogo fra bunnen av. Systemet tilbyr flere webdesignverktøy og elementer som hjelper deg med å få mest mulig ut av din logoutviklingsprosess.
 • Bloggplattform. Med Squarespace kan alle sette opp og administrere en blogg for å øke brukerens oppmerksomhet og øke kundetilfredsheten. Den integrerte motoren lar deg publisere og oppdatere innlegg, integrere RSS-feeds, legge til geolokaliseringskoder, aktivere brukerkommentarer osv.

For profesjonelle:

 • Portfolio Design Focus. Squarespace har et særegent fokus på porteføljedesign som gjør det mulig å opprette og administrere profesjonelle porteføljer. Nettstedsbyggeren gir tilgang til settet med integrerte elementer og alternativer, inkludert en forsidebygger, Checkout Page Editor for Digital Stores, HTML / CSS redigeringsalternativer, Logo & Tittelredigeringsverktøy osv. Det er også en high end Style Editor her som lar deg velge de nødvendige websidestilene som passer dine nåværende prosjektkrav og mål (bloggsider, indekssider, bloggsider og begivenhetssider, forsider, gallerier osv.).
 • Markedsføringsverktøy. Nettstedsbyggeren er rik på markedsføringsverktøy som bidrar til effektiv markedsføring av nettsteder etter publisering og kvalitetssamhandling med målgruppen. Det er mulig å starte og administrere markedsføringskampanjer via e-post, bruke et omfattende alternativ for import / eksport av innhold, integrere lenker til e-post og bilder på nettstedet ditt, velge mellom flere e-postoppsett du kan tilpasse etter din smak osv..
 • eCommerce. Plattformen gjør det mulig å lansere og administrere små til mellomstore nettbutikker av høy kvalitet. Blant de eeCommerce-funksjonene du kan benytte deg av, er det fornuftig å nevne integrert handlekurvkonfigurasjon, bilde- / videoinnleggingsalternativer, produktvisningsparametere som er satt opp, SSL Certificate-tilkobling og mer. Det er også en mulighet til å justere leverings- / betalingsparametere, legge til produktvariasjoner, implementere lojalitetsprogrammer osv.
 • Unfold Storytelling Toolkit. Det avanserte historiefortellingsverktøyet – Unfold – gjør det mulig å utforme profesjonelt sosialt innhold for å spre det videre i tilsvarende ressurser. Brukere får tilgang til over hundre designmaler og tilpasningselementer som gjør det mulig å lage unikt og oppmerksomhetsgripende innhold for sosial deling.
 • Profesjonell utviklerplattform. Med Squarespace Developer Platform kan du lage tilpassede nettsteder for profesjonell bruk. Dette er et fint valg for alle som bare har tenkt å starte (eller allerede klarer) uavhengige forretningsdesign for nettdesign. Det er en mulighet til å integrere med tredjeparts tjenester, tilpasse ferdige maler eller designe dine egne fra bunnen av.

Koste: Squarespace er en moderat priset nettsted byggherre, som har planer om å imøtekomme alle behov og webdesign mål. Systemet har ikke en gratis plan ennå, det er en gratis 14-dagers prøveperiode som lar deg teste alle funksjonene til betalte abonnementer før du velger den du vil oppgradere til. Kostnaden for betalte planer starter med $ 12 / mo.

Prøv Squarespace gratis

Weebly – flott løsning for å opprette et porteføljeside

Weebly - flott løsning for å opprette et porteføljeside

Weebly – er en flott løsning for å lage et porteføljeside og en av de enkleste nettstedbyggere å starte et hvilket som helst annet nettbasert prosjekt. Plattformen leverer et bredt spekter av designtilpasningsverktøy, rikt sett med responsive maler, flere integrasjons-, e-handels- og markedsføringsalternativer. Systemet er like forståelig for nybegynnere og dyktige webutviklere da det har mye å tilby for begge brukerkategoriene. Ta en titt på de mest særegne funksjonene til nettstedbyggeren for å innse hva den har på lager.

For nybegynnere:

 • Bloggplattform. Weebly kommer med en pålitelig og funksjonsbelastet bloggplattform som gjør det mulig å koble en blogg til nettstedet ditt i løpet av få minutter. Dette lar deg engasjere brukeroppmerksomhet ved å legge ut og oppdatere nisjerelaterte artikler, integrere mediefiler og annet relatert innhold, planlegge nye publikasjoner, aktivere kommenteringsalternativ, dele innlegg i sosiale nettverk osv. Det er flere bloggmaler å velge mellom for å lage bloggen din unik og fullstendig personlig.
 • Blokkintegrasjon. For å forenkle prosessen med utvikling av nettsteder for nybegynnere, tilbyr nettstedbyggeren en rekke blokker tilgjengelig i dashbordet. Sammen med standard nettstedselementer som lysbildefremvisning, gallerier osv., Gir plattformen mulighet for kodebygging som hjelper deg med å gi prosjektet ditt høye utseende.
 • Omfattende alternativer for redigering av innhold. Kompleksiteten i prosessen for tilpasning av nettsteder avhenger av brukerens ferdighetsnivå og deres forventninger. Generelt bruker Weebly innholdsnett, men det er også en mulighet for redigering av nettsteder på DIY. Således kan til og med en nybegynner redigere tekstblokker her, endre innstillingene for de eksisterende elementene, endre størrelse på og beskjære rammer osv. Fravær av inline-redigering og input-masker gjør plattformen til et flott valg for ikke-teknikere..
 • Mobilredigering. Brukere kan også redigere nettstedene sine via sine mobile enheter, da det finnes en egen webapplikasjon, som gjør det mulig for denne prosessen. Alle trinnene for tilpasning av mobilnettsteder fullføres med noen få klikk her, mens selve prosessen er ganske intuitiv og praktisk.

For profesjonelle:

 • Tilpassing av dyp mal. Weebly-maler er responsive som standard, mens WYSIWYG-redigereren lar brukere tilpasse prosjektene sine i en visuell modus. Profesjonelle nettutviklere har imidlertid i tillegg tilgang til den avanserte HTML / CSS-redigereren, som lar dem tilpasse prosjektene sine til fordel, og få et høyt sluttresultat.
 • Avanserte integrasjoner. Nettstedsbyggeren leverer et bredt utvalg av widgeter, apper og tilleggsprogrammer du kan velge og integrere i prosjektet ditt. Listen over disse elementene inkluderer lysbildefremvisning, bildesamlinger, mediefiler, kart, søkebokser og hva ikke. Tilgjengeligheten av “Embed Code” -funksjonen gjør det mulig å legge til det nødvendige antall elementer på websiden din for å gi den enestående look.
 • eCommerce. Weebly har fått et sterkt e-handelsfokus etter sammenslåingen med Square. Dermed lar systemet deg nå starte alle typer e-handelsprosjekter, uavhengig av deres kompleksitetsnivå og funksjonalitet. Motoren leveres med integrert handlekurv og tilpasningsalternativer for dyp nettbutikkdesign, allsidighet av e-handelsfunksjoner, betalings- / fraktalternativer, søkefilterområde, import / eksport av CSV-produkter, eksklusive lojalitetstilbud og mange flere.
 • Weebly Promote Tool. Hvis du planlegger å bli involvert i profesjonell utvikling av nettsteder, vil Weebly Promote-verktøyet sikkert komme til nytte for deg. Det omfatter omfattende e-postmarkedsføringsfunksjoner, inkludert en mulighet til å velge mellom forskjellige e-posttyper og oppsett (oppslag, presentasjoner av arrangementer og produkter, nyhetsbrev osv.). Disse funksjonene øker effektiviteten av e-postmarkedsføringskampanjer lansert med Weebly.

Koste: Weebly tilbyr moderat prispolitikk, slik at abonnentene kan velge mellom flere typer planer. Nettstedsbyggeren har en gratis plan som varer i ubegrenset tid, og lar deg teste systemets funksjonalitet og flere betalte planer inkludert i to pakker – for Standard- og e-handelsnettsteder. Kostnaden for Weebly-abonnement starter med $ 4 / mo, som er et virkelig rimelig tilbud for alle.

Prøv Weebly gratis

Bunnlinjen

Behovet for nettsteder av høy kvalitet fortsetter å vokse, og det samme gjør etterspørselen etter verktøy for høy kvalitet på nettet. Det er her nettstedbyggere viser seg å være nyttige både for nybegynnere og profesjonelle.

Det du også bør innse er at disse systemene ikke kan betraktes som et alternativ til å ansette erfarne webdesignere, spesielt hvis du trenger individuell tilnærming til prosjektopprettelsen. Tvert imot, mange profesjonelle webutviklere bruker nettstedsbyggere som nyttige, funksjonsbelagte og kraftige verktøy som hjelper dem med å fremskynde arbeidet med klientprosjekter uten å gå på akkord med resultatet.

Når det gjelder nybegynnere, tjener nettstedbyggere et ganske fint grunnlag for å tilegne seg eller øke deres webdesign ferdigheter, få den nødvendige praksis og bare eksperimentere med forskjellige typer systemer for å starte enkle nettsteder for personlig bruk.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map