Beste nettstedbyggere for ideelle organisasjoner

Beste nettstedbyggere for ideelle organisasjoner


En nettside til en ideell organisasjon er toppdestinasjonen for alle medlemmene som ønsker å være klar over alle begivenhetene som skjer i arbeidet. Dette er også en verdifull kilde til informasjon for de brukerne, som bare planlegger å bli medlem av organisasjonen eller bare leter etter de relaterte dataene.

Det sier seg selv at denne typen nettsteder ikke skal være kompliserte i det hele tatt, noe som gjør det mulig for alle å enkelt bla gjennom det når det er nødvendig. Det skal sikre intuitiv navigering for å la selv førstegangsfinner finne informasjonen de trenger for øyeblikket uten å investere for mye tid og krefter. Ellers risikerer du å miste potensielle kunder, som kan gi preferanse til konkurrentene dine i tilfelle de ikke finner informasjonen de trenger på nettstedet ditt.

Det faktum at de fleste eiere av ideelle organisasjoner ikke kan skryte av gode nettdesign ferdigheter eller erfaring, utløser behovet for å se etter enkle, men pålitelige måter å utvikle nettsteder på. Ansette en webmester eller å bestille et nettsted fra et webdesignstudio vil ikke være noen god løsning bare fordi dette er ganske kostbart alternativ. Det er her bruken av nettstedbyggere vil bli satt stor pris på.

Nettstedsbyggere er opprinnelig ment for nybegynnere, og de kommer dermed med nyttige og detaljerte retningslinjer, anbefalinger og tips som særlig forenkler webdesignprosessen.. Du trenger ikke å ha kodingsferdigheter eller spesifikk kunnskap om nettdesign for å mestre disse systemene til fordel. De fleste av dem tilbyr rike malsamlinger som er fylt med innhold og er responsive helt fra starten. Endelig er nettsteder opprettet med nettstedbyggere rimelige og riktig optimalisert for søkemotorene, noe som øker sjansen for organisasjonen din til å få høyere posisjoner i resultatene av søkemotoren.

Vi testet ut 9 av de beste ideelle byggherrer:

 1. Wix – Den beste GRATIS nettstedbygger for ideelle organisasjoner
 2. WordPress – CMS nr. 1 for enhver ideell webside
 3. uKit – Billigste nettsted for byggere av små bedrifter
 4. SITE123 – Flott plattform for å lage DIY-nettsteder
 5. 8b – Enkel nettstedbygger for ideelle organisasjoner
 6. IM Creator – gratis nettstedsbygger for ideelle organisasjoner
 7. Squarespace – veldedighetsnettstedbygger for ideelle organisasjoner
 8. Shopify – E-handel for ideelle organisasjoner og veldedighetsorganisasjoner
 9. Bluehost – Det beste webhotellet for ideelle organisasjoner

Er du interessert i å finne ut mer om hvert av disse systemene for å velge det som vil imøtekomme behovene til den ideelle organisasjonen og kravene til webdesign generelt? Hver av nettstedbyggerne som er oppført ovenfor, er fullverdige og verdt oppmerksomheten. Ta en titt på vurderingene sine nå for å gjøre det objektive valget.

Wix – Den beste GRATIS nettstedbygger for ideelle organisasjoner

Wix - Den beste nettstedbyggeren for ideelle organisasjoner (det er GRATIS)

Wix – er alt-i-ett-nettstedsbyggeren som brukes til å opprette forskjellige nettstedstyper, inkludert de fra ideelle organisasjoner. Systemet dekker et bredt spekter av behov for webdesign og gir flere funksjoner som er enkle å utforske og mestre. Se på de viktigste fordelene med tjenesten nå:

 • Maler for ideelle organisasjoner. Wix har en samling av religioner og non-profit maler du kan velge mellom. Noen av dem inkluderer mat veldedighet, veldedighet for barn, frivillige tenåringer, ikke-kommersielle prosjekter, samfunn osv. Mange av dem har integrert “Donér nå”-Knapper og andre funksjoner som er et must for disse nettstedene.
  Det finnes også et rikt sett med designtilpasningsverktøy for å gi nettstedet ditt ønsket utseende og funksjonalitet. Husk imidlertid at Wix ikke tillater å endre malen mens du er på farten. Hvis du bestemmer deg for å gjøre det, må du sende inn innholdet på nytt.
 • Medlemskap. Dette er veldig praktisk for organisasjoner som utvikler og administrerer flere prosjekter og trenger å tildele visse medlemmer til spesifikke prosjekter. Med en medlemsfunksjon kan du gi tilgang til skjulte nettstedsseksjoner til de brukerne som har gitt donasjoner og kan bli tilbudt spesielle rettigheter.
 • Forum. Wix tillater det legge til et forum til nettstedet ditt, noe som er ganske ekstraordinært for disse tjenestene. Dette er en reell fordel for enhver ideell organisasjonsnettsted, ettersom det gjør det mulig å komme i kontakt med brukere og oppmuntre dem til deltakelse. Du kan opprette alle emner og grener i et forum for å finne ut ideene til andre medlemmer og la dem dele sine meninger med andre brukere.
 • blogging. Dette er en sikker måte å holde brukerne informert om de siste nyhetene og hendelsene som skjer i organisasjonen din, samt om annen relatert informasjon. Du kan skrive og publisere innlegg angående misjon og uttalelse fra den ideelle organisasjonen din, dele dine mål og gi argumenter for å overtale leserne til å delta i organisasjonen din.
 • Flerspråklig nettsted. Som eier av en ideell organisasjon kan du være interessert i lage flere språkversjoner av nettstedet ditt. Slik kan du oppmuntre utenlandske investorer til å gi donasjoner og støtte organisasjonen din på forskjellige måter. Dette er også en fin måte å tiltrekke seg flere brukere, som deler ditt mål og ønsker å bli med i organisasjonen.

Koste: Wix har en gratis, uendelig plan du kan bruke til å bygge et nettsted for den ideelle organisasjonen din. Dette er et fint alternativ for å teste funksjonene nettstedbygger, men hvis du har tenkt å kjøre og administrere et effektivt nettsted, vil du møte visse begrensninger standard for en gratis plan (Wix-annonse, disklagring og båndbreddebegrensninger osv.). Dessuten er gratis Wix-nettsteder med underdomener. Hvis du har tenkt å starte et prosjekt for en seriøs ideell organisasjon, vil dette ikke gi troverdighet til nettstedet ditt.

Det er klart det er fornuftig å oppgradere til et av de betalte Wix-abonnementene for å få brukerlojalitet og øke tilliten til nettstedet ditt. Med dette formålet tilbyr nettstedbyggeren to store grupper av planer – Standard og Business / eCommerce, som også er delt inn i mer detaljerte abonnement for å utvide valg av bruker. Kostnaden for standardplaner starter med $ 13 / mo og går opp til $ 39 / mo, mens kostnadene for forretningsplaner utgjør $ 23 / mo og mer. Alle planene tilbyr gratis hosting og domenetilkobling, Premium Customer Support, integrert Google Analytics, lagringsplass og andre privilegier.

Prøv Wix gratis

WordPress – CMS nr. 1 for enhver ideell webside

WordPress - CMS nr. 1 for enhver ideell webside

WordPress – er en pålitelig Content Management System som ikke krever noen presentasjon – så populær og funksjonell er den. Tjenesten er noe mer komplisert enn standard nettstedbyggere, da den innebærer bevissthet om programmeringskunnskap for å få mest mulig ut av nettutviklingsprosessen. Når du bruker plattformen, vil du ikke gå uten behovet for å integrere plugins som vil forbedre ytelsen til nettstedet ditt. Du må også ha kodingsferdigheter for å administrere og oppdatere et nettsted etter at det er publisert. Ta en titt på de store WordPress-høydepunktene nå:

 • Responsive nisjemaler. Systemet har en samling innebygde maler, men du kan også finne dusinvis av responsive maler av høy kvalitet designet for ideelle organisasjoner på nettet. Disse temaene er både gratis og betalt – det er opp til deg å bestemme deg for det beste alternativet.
 • WP-plugins for ideelle organisasjoner. Det er flere WP-plugins som er spesielt designet for utvikling av ideelle organisasjoner. Du kan også bla gjennom gratis og betalte alternativer på nettet. Blant de mest populære plugins av denne typen, er det fornuftig å nevne Gi, WPForms, Optinmonster, Yoast SEO, Google Analytics av ​​Yoast, Sucuri Free Scanner, Testimonials Widget, Backup Buddy, TablePress, Glem kortknapper, enkel kalender, flytende sosial bar, gjenopplive gammelt innlegg, MapPress Easy Google Maps, Polylang og mer.
 • Innstillinger for brukerinteraksjon. Som sjef for en ideell organisasjon har du det presserende behovet for å holde kontakten med nettstedets medlemmer. For akkurat dette formålet tilbyr WordPress en samling spesialiserte plugin-er for brukerinteraksjon. Disse inkluderer klientportal-plugin, raske og enkle vanlige spørsmål, enkle sosiale deleknapper, be om tilbakeringingsplugin, WP-kundeområde og WP-varslingslinje Pro for å nevne noen få.

Koste: WordPress er gratis. Dette gjelder for alle brukerkategorier. Med andre ord kan du laste ned, installere og bruke systemet helt til du bestemmer deg for å opprette et fullstendig nettsted. Dette kan kreve ytterligere økonomiske investeringer i plugins og til og med maler. For å gjøre det ferdige nettstedet ditt tilgjengelig online, må du kjøpe hosting og domenenavn i tillegg.

Kostnadene for hosting avhenger hovedsakelig av leverandøren og planen du vil velge. Når du jobber med WordPress, anbefales det å bruke Bluehost – den offisielle hostingleverandøren av tjenesten. Planene det tilbyr er fullpakket med funksjoner, og de er tilgjengelige til rimelig pris. Dermed vil det billigste Bluehost-abonnementet bare koste deg $ 2,95 / mo.

Prøv WordPress nå

uKit – Billigste nettsted for byggere av små bedrifter

uKit - Billigste nettsted for byggere av små bedrifter

uKit – er en nettstedsbygger som har vunnet verdensomspennende popularitet for sitt sterke fokus på utvikling av småbedriftsprosjekter. Dets brukervennlighet, bekvemmelighet og rimelige priser har gjort det til en av de beste løsningene for brukere, villige til å drive og administrere forskjellige typer nettsteder. Ideelle organisasjoner er ikke et unntak. Nedenfor vises fordelene du vil ha når du bruker denne nettstedbyggeren:

 • Enkelt og intuitivt grensesnitt. uKit kan skryte av et av de enkleste og mest intuitive grensesnittene noensinne. Uansett nettdesign ferdigheter og erfaring du har, vil du lett bli vant til den og utforske de grunnleggende elementene og funksjonene den tilbyr. Det er veldig praktisk, lett å navigere, moderne, spennende og forståelig for alle. Dessuten eliminerer slik grensesnitt enkelhet nødvendigheten av å ansette en webdesigner. Du kan gjøre alt selv, så hvorfor kaste bort pengene du kan investere i organisasjonsutviklingen?
 • Responsive Maler. Responsive maler tilpasser seg automatisk til alle skjermstørrelser og oppløsninger fra forskjellige mobile enheter. Dette lar brukerne besøke nettstedet ditt når de trenger og hvor enn de er. Med uKit kan du eksperimentere med forskjellige maler som er inkludert i samlingen til nettstedbyggeren. uKit lar deg endre temaene mens du er på farten, og velger dermed det som kommer opp til dine behov og preferanser mest av alt uten risiko for å miste innholdet. uKit har en rik samling tematiske maler, som er rettet mot behovene til forskjellige brukerkategorier.
 • Ulike Widgets. Noen av widgetene som kan være et fint tillegg til en webside til en ideell organisasjon, er sosiale nettverksknapper, LiveChat, CallBack, brukerkommentarer, Google maps, e-postskjemaer osv. Noen av dem kan hjelpe deg med å oppfylle en bestemt oppgave som å tilby sanntidshjelp til mennesker som er i nød (via CallBack-alternativet eller en LiveChat, for eksempel). På grunn av Google maps-widgeten, vil investorer og personer som ønsker å besøke organisasjonen din, kunne finne det mye raskere.
 • Sikret nettsted. SSL-sertifisering vil gjøre det mulig å akseptere pengegaver uten noen risiko. Det er mulig å koble et SSL-sertifikat helt gratis.

Koste: uKit har ikke en gratis plan, men det gjør det likevel mulig å velge og teste noen av de betalte planene gratis i 14 dager. Dette er mer enn nok til å bestemme hvilken plan som akkurat fungerer best for nettstedet ditt. Hvis du har tenkt å lansere et enkelt nettsted for en ideell organisasjon, er Minimal Plan ($ 4 / mo) vil fungere bra for dette formålet.

Prøv uKit gratis

SITE123 – Flott plattform for å lage DIY-nettsteder

SITE123 - Flott plattform for å lage DIY-nettsteder

Site123 – er en av de enkleste byggherrer av nettskyer, som kan brukes til å starte nesten alle typer nettsteder, inkludert ideelle organisasjoner. Systemet sikrer enkel navigering og intuitiv nettutviklingsprosess. Dette er det som gjør SITE123 til et verdig valg ikke bare for proffs for webdesign, men også for uerfarne eiere av ideelle organisasjoner, som kan bruke flere fordeler for å starte og administrere kvalitetsprosjekter. Hvis du vil finne ut hva nettstedsbyggeren kan tilby deg, kan du se på fordelene nå:

 • Logo Maker – Et nettsted til den ideelle organisasjonen din må se pålitelig og anerkjent for brukerens oppmerksomhet. Det er her profesjonelt Logo Maker-verktøy som tilbys av SITE123 vil være til stor hjelp. Den lar deg designe din logo på nettet ved hjelp av et sett med integrerte verktøy som beskjæring, glidebryter på logo størrelse, headerjustering og mange flere.
 • Form Builder – Systemet lar deg integrere kvalitetsformer på nettet på det ideelle nettstedet ditt. Dette gjør det mulig å lage praktiske kontaktsider, online henvendelser, anmeldelser, meningsmålinger og andre relaterte elementer.
 • blogging – SITE123 har en funksjonell bloggmotor som lar deg opprette en blogg og integrere den i det ideelle nettstedet ditt. Dette er nyttig når det gjelder kundens engasjement, generering av brukere og økning av samspillet mellom registrerte nettstedmedlemmer.
 • Flerspråklig støtte – Nettstedsbyggeren tilbyr flerspråklig støtte som gjør det mulig å lage flere språkversjoner av nettstedet ditt. Verktøyet vil komme til nytte for de eiere av nettstedet, som planlegger å samhandle med brukere fra utlandet eller se etter muligheter for donasjon der.
 • Rettigheter til nettstedtilgang – SITE123 gjør det mulig å sette tilgangsrettigheter for nettsteder basert på behovene og kravene til nettstedseiere. Funksjonen er viktig hvis du har tenkt å administrere og oppdatere nonprofit-prosjektet ditt med andre brukere som er ansvarlige for det.
 • Gratis SSL-tilkobling – Hvis du planlegger å godta donasjoner, er det nødvendig å koble SSL-sertifikat til nettstedet ditt. SITE123 gjør det mulig å gjøre det gratis for å øke prosjektets sikkerhet og konfidensialitet for betalinger / data.
 • Brukerinteraksjonsverktøy – Nettstedsbyggeren gir tilgang til listen over brukerinteraksjonsverktøy som kan bidra til funksjonaliteten til nettstedet ditt.
 • App-markedet – Systemet gjør det mulig å velge mellom mange widgets / tilleggsprogrammer som er tilgjengelige i det integrerte App Market. Du kan velge de appene som samsvarer med spesialiseringen og funksjonaliteten til prosjektet ditt. Noen av dem inkluderer Live Support Chat, Analytics-verktøy, Gallerier, Sosiale, Populære, Skjemaer, Booking-widgeter og mange flere.
 • Integrering av sosiale medier – Funksjonen lar deg effektivt øke nettstedets omdømme og popularitet i de sosiale nettverkene, og lar deg dele nyhetene, oppdateringene og kommende begivenheter fra den ideelle organisasjonen med abonnentene dine..

Koste: SITE123 har en gratis plan, som lar deg finne ut de viktigste funksjonene i systemet. Imidlertid fungerer ikke dette alternativet i det hele tatt for deg på grunn av underdomene-tilkoblingen og andre funksjonalitetsbegrensninger. Når det gjelder de betalte abonnementene, kan du velge mellom fire planer. Kostnadene deres varierte mellom $ 10,80 og $ 28,80 per måned.

Prøv Site123 gratis

8b – Enkel nettstedbygger for ideelle organisasjoner

8b - Enkel nettstedbygger for ideelle organisasjoner

8b – er en ny byggherre av DIY-nettsteder, som er preget av fantastisk enkelhet og intuitiv tilnærming til webdesign. Systemet er et fint valg for ikke-erfarne eiere av ideelle organisasjoner, som overhodet har liten eller ingen kunnskap om prosessen med å opprette nettsteder. Ingen koding eller webdesignkompetanse er nødvendig for å starte nettsteder med systemet – så forståelig, intuitivt men likevel funksjonsbelastet det er. Hvis du har rett i ferd med å bruke denne nettstedsbyggeren til det ideelle nettstedet ditt, husk funksjonens sett det gir:

 • Flerspråklig støtte – 8b lar deg opprette et nettsted for den ideelle organisasjonen din på mer enn ett språk – dette avhenger av dine behov og webdesignmål. Det er ingen nødvendighet å opprette flere nettsteder som er tilgjengelige på forskjellige språk – 8b sparer krefter og tid, slik at du kan starte et flerspråklig prosjekt.
 • Google AMP-funksjon – En kraftig Google Accelerated Mobile Pages-funksjon vil gjøre det mulig for deg å forbedre nettleseropplevelsen til besøkende på nettstedet så vel som generell lastetid på websiden.
 • Eksport av nettsteder – Hvis du planlegger å oppdatere det ideelle nettstedet ditt manuelt med jevne mellomrom, vil denne funksjonen også være nyttig for deg. Den lar deg laste ned de eksisterende nettstedfilene i ZIP-formatet for å redigere dem videre og være vertskap for prosjektet hos enhver leverandør du ønsker.
 • PWA-funksjon – Nettsider fra ideelle organisasjoner nyter ofte popularitet fra brukerne, noe som utløser behovet for å opprette applikasjoner for økt brukervennlighet. Progressive Web Applications-støttefunksjon gjør det mulig å gjøre prosjektet til en stasjonær eller mobilapp på et par minutter, og dermed øke populariteten.

Koste: 8b er en gratis nettstedbygger. Du kan starte et non-profit nettsted med det for å administrere det som du trenger i løpet av den ubegrensede perioden. Dette er imidlertid ikke den beste løsningen for så seriøse prosjekter som et gratis abonnement har flere begrensninger, som forhindrer deg i å få mest mulig ut av funksjonaliteten. For å få tilgang til det avanserte funksjonssettet til nettstedbyggeren, tilbyr systemet et oppgraderingsalternativ – en Startplan, hvis kostnad er $ 1,58 / mo. Det er en perfekt løsning for eierne av non-profit nettsteder som ser etter verdig nettpresentasjon og utførelse av prosjektene sine. Dessuten har du 14 dager til å kansellere det betalte abonnementet uten økonomisk tap, hvis det er noe du ikke er fornøyd med.

Prøv 8b gratis

IM Creator – gratis nettstedsbygger for ideelle organisasjoner

IM Creator - gratis nettstedsbygger for ideelle organisasjoner

IM Creator – er en profesjonell byggherre av nettskyer, som skiller seg ut fra mengden på grunn av sin designtilpassingsfrihet, avanserte funksjonalitet og overflod av funksjoner som lar deg designe funksjonelle og visuelt tiltalende prosjekter. Nettstedsbyggeren innebærer ingen programmeringsferdigheter, og tilbyr flere fordeler i stedet. Her er listen over funksjoner som lar deg få mest mulig ut av webdesignprosessen:

 • blogging – IM Creator gjør det mulig å koble en blogg til enhver webside for ideell organisasjon. Dette er nyttig hvis du planlegger å oppmuntre til brukerkommunikasjon, laste opp og oppdatert nye innlegg for å holde kontakten med nettstedets medlemmer.
 • Responsiv utforming – Nettstedsbyggeren lar deg velge fra dusinvis av maler for å velge den som perfekt vil oppfylle dine behov for webutvikling. Alle designene er responsive som standard, og det er en mulighet for HTML-integrasjon for å gi nettstedet ditt unikt personlig utseende.
 • Gratis bildeintegrasjon – Systemet gir tilgang til det gratis galleriet med bilder og webdesignressurser du kan integrere i det ideelle nettstedet ditt basert på nisjen det dekker. Alternativet med søkefilter vil bidra til å forenkle valget ditt og spare tid.

Koste: Et av de ubestridelige høydepunktene for nettstedbyggeren er prispolitikken. IM Creator er helt gratis for ideelle organisasjoner, og lar dem designe og tilpasse prosjektene ved å bruke alle funksjonene i systemet. Den gratis planen gir ubegrenset hosting og båndbredde, domenetilkoblingsalternativ, maltilgjengelighet, e-handelsplattform, fravær av annonsebannere og andre meritter. Betalte alternativer er også tilgjengelige her for gründere ($ 8 / mnd) og White Label-brukere.

Prøv IM Creator gratis

Squarespace – veldedighetsnettstedbygger for ideelle organisasjoner

Squarespace - veldedighetsnettstedbygger for ideelle organisasjoner

Squarespace – er en av de mest populære, funksjonsbelastede og gjenkjennelige nettstedbyggere i den moderne nettutviklingsnisjen. Systemet posisjonerer seg som det alt-i-ett-nettverksbyggingsverktøyet som fungerer utmerket for alle typer prosjekter, inkludert non-profit nettsteder. Nettstedsbyggeren tilbyr omfattende funksjonssett, intuitiv tilnærming til webdesign og responsive oppsett for å få et profesjonelt nettsted med høy ytelse. La oss verve fordelene for ideelle organisasjoner med en gang:

 • Sidestiler – Den avanserte Squarespace Style Editor tilbyr flere redigeringsalternativer for design i tillegg til et rikt utvalg av sidestil å velge for noin-profit nettstedet ditt. Disse inkluderer forsider, produkt- og bloggsider, gallerier, begivenhets- og indekssider for å nevne noen. Bare velg de du trenger for prosjektet ditt, og integrer dem med bare noen få klikk.
 • Widget-integrasjon – Nettstedsbyggeren lar deg velge fra et bredt utvalg av tilleggsprogrammer og widgets som skal integreres i nettstedet ditt. Dermed kan du velge widgets for foto- og videogallerier, sosiale medieknapper for bedre innholdsreklame, e-handel og analytiske verktøy, kontaktskjemaer osv..
 • blogging – Du kan legge til en blogg på veldedighetsnettstedet ditt på grunn av den kraftige bloggmotoren Squarespace tilbyr. Bortsett fra å legge til og planlegge innlegg, er det også mulig å aktivere brukerkommentarer, legge til geolokaliseringskoder, legge til RSS-strøm, sette opp alternativ for omlogging osv..
 • Sosial integrering – Squarespace gir mulighet for integrering av sosiale medier, slik at du kan dele innholdet på nettstedet ditt via populære sosiale nettverk. Besøkende på nettstedet ditt vil også kunne dele innholdet med medtenkere der.
 • Innbygging av Google Maps – Nettstedsbyggeren gjør det mulig å legge inn Google Maps på det ideelle nettstedet ditt for å indikere den nøyaktige plasseringen av organisasjonen din. Dette er også delen der du kan oppgi kontaktinformasjonen din, integrere tilbakemeldingsskjema, om oss info og andre relaterte data.
 • Online kalender – Med Squarespace kan du integrere den elektroniske kalenderen på nettstedet ditt for å varsle medlemmene i organisasjonen din, så vel som andre besøkende om de kommende begivenhetene, nyhetene, spesialtilbud, datoer osv. Det er også mulig å dele disse dataene på tvers av sosiale mediaprofiler her.
 • SSL-sertifikat – I tilfelle du planlegger å godta donasjoner via nettstedet ditt, er det å koble SSL-sertifikatet være et must for å beskytte dine brukeres data og konfidensiell informasjon. Squarespace gir mulighet for SSL-integrasjon for å forbedre nettstedets sikkerhet.
 • Logo Maker – Det er ønskelig å opprette en logo for det ideelle nettstedet ditt (hvis du ikke har den enda), hvis du ønsker å øke omdømmehastigheten og anerkjennelsen. Med Squarespace kan du gjøre det på noen få minutter ved å bruke det integrerte Logo Maker-verktøyet.
 • Brett ut verktøyet – Hvis du planlegger å dele nettstedinformasjonen din i de sosiale nettverkene, vil du absolutt sette pris på tilgjengeligheten til appen Unfold. Dette er historiefortellingen, som lar deg lage og publisere historier i sosiale nettverk for å holde brukere interessert i organisasjonen din og dens oppdateringer.
 • Acuity Scheduling – Integrering av Squarespace med Acuity Scheduling-plattformen har gjort det mulig å gjøre og administrere online avtaler i tide. Slik kan du effektivt forenkle samarbeidet med medlemmene i organisasjonen.
 • Kommenteringssystem – Nettstedsbyggeren tilbyr et fullt integrert kommentarsystem, som støtter gjengede kommentarer med individuelle lignende tellinger. Moderasjonsalternativ er også aktivert her for å forhindre spamming.

Koste: Squarespace har en 14-dagers prøveperiode for å la brukere teste funksjonssettet før de abonnerer på en av de betalte planene. Sistnevnte inkluderer fire abonnementstyper, kostnadene for disse starter med $ 12 / mo og går opp til $ 40 / mo. Alle planer inkluderer gratis hosting og domene, noe som er en annen fordel for non-profit nettsteder.

Prøv Squarespace gratis

Shopify – e-handel for ideelle organisasjoner og veldedighetsorganisasjoner

Shopify - e-handel for ideelle organisasjoner og veldedighetsorganisasjoner

Shopify – er den verdensberømte eCommerce-programvaren som har utmerket seg på grunn av det kraftige funksjonssettet og overflod av verktøy som er nødvendige for å sette opp et eCommerce-prosjekt for veldedige organisasjoner og ideelle organisasjoner. Plattformen har utmerket seg på grunn av sin omfattende markedsførings-, nettbutikkadministrasjons- og promoteringsfunksjoner. Noen av dem er listet opp nedenfor:

 • Synkroniseringsalternativer – Programvaren gjør det mulig å synkronisere kontoen din med andre populære eksterne tjenester og markedsplasser. Slik kan du øke ytelsen til det ideelle nettstedet ditt som du har gitt planer om å delta i e-handelsnisje.
 • Produktledelse – Shopify lar deg legge til og administrere lange produktlister sammen med deres beskrivelser, parametere, vise vindusvisningsfunksjoner, avanserte CSV-import / eksportalternativer osv..
 • SSL-sertifisering og svindelbeskyttende funksjon – Tilkobling av SSL-sertifikat lar deg beskytte nettstedets data mot uautorisert tilgang. Dette sikrer tilsvarende økt sikkerhet og konfidensialitet av informasjonen den inneholder. Det samme handler om svindelbeskyttende funksjon som bidrar til sikkerheten til dine online betalinger.
 • Flerspråklig støtte – Tilgjengeligheten til nettstedet ditt på flere språk vil øke brukerens interesse og lar deg komme i kontakt med internasjonale forbrukere.
 • Utvidet virkelighet – Shopify AR lar deg gjøre prosessen med brukerinteraksjon og produktpresentasjon mer engasjerende og morsom. Funksjonen gjør det mulig å vise produkter i 3D-modus, slik at brukerne kan se alle sine egenskaper i detaljer for en bedre og mer praktisk nettopplevelse.
 • POS-programvare – Dette er nok et høydepunkt på plattformen, som gjør det mulig ikke bare å selge på nettet, men også å tilby varer til salgs i den lokale butikken.

Koste: Shopify-prispolitikken er moderat, noe som forklares med funksjonssettet. Det billigste abonnementet vil koste deg $ 9 / mo, mens prisen på den dyreste planen utgjør $ 299 / mo. Den endelige kostnaden avhenger av type plan og rekke funksjoner / vilkår inkludert. Programvaren tillater å teste det foretrukne abonnementet under den 14-dagers prøveversjonen systemet tilbyr.

Prøv Shopify gratis

Bluehost – Det beste webhotellet for ideelle organisasjoner

Bluehost - Det beste webhotellet for ideelle organisasjoner

Bluehost – er en pålitelig og kraftig hostingleverandør, som er et godt valg for ideelle organisasjoner. Dette er for øyeblikket en av nisjelederne, som også offisielt er anbefalt av WordPress CMS som verdens beste vertsbedrifter. Dette er ikke rart ettersom Bluehost kommer med funksjoner og avansert verktøy som sikrer trygg og pålitelig hosting av prosjektet ditt. Her er noen av dem du kan være interessert i:

 • Rask sidehastighet og høye oppetidssatser – Disse parametrene vil sikre verdig ytelse og rask lasting av det ideelle nettstedet ditt, uavhengig av mengden trafikk som blir sendt til det.
 • Fleksibilitet og sikkerhet – Bluehost integreres med flere eksterne tjenester, tilleggsprogrammer og applikasjoner som bidrar til prosjektets ytelse og sikkerhet. Dens avanserte sikkerhetsverktøy som Spam Hammer eller Spam Expert sammen med hotlink-beskyttelsesalternativet sikrer den ultimate sikkerhet for alle nettsteder som er vert for plattformen.
 • Omfattende markedsplass – Systemet gir tilgang til utallige tillegg, skript og applikasjoner som brukes til å tilpasse nettstedet ditt. Du kan bruke mange WordPress-temaer, bildegallerier, markedsførings- og e-handelsverktøy osv.

Koste: Bluehost er en av de rimeligste boligløsningene. For å være presis, kan du få den billigste planen for bare $ 39,5 / mo, få tilgang til gratis SSL- og WordPress-oppdateringer, ubegrenset båndbredde og andre fordeler.

Prøv Bluehost nå

Bunnlinjen

En ideell organisasjon er utenkelig uten et nettsted som vil spre ideene, popularisere oppdraget og oppfordre brukere til å bli med på det. Det vil holde medlemmene i samfunnet informert om alt du vil at de skal vite. Det er forskjellige verktøy for nettbygging du kan bruke til å lansere en egen webside.

Å velge den beste nettstedbyggeren for en webside til en ideell organisasjon bør ikke være en utfordring for vanlige brukere. Nettstedsbyggere fungerer utmerket når det gjelder utviklingen av disse prosjektene. Deres funksjoner, egenskaper og prispolitikk sikrer en uovertruffen opplevelse av nettbygging, slik at du kan oppnå ønsket resultat. Bare sørg for at du er klar over alle egenskapene til disse systemene for å kunne velge tjenesten du vil være fornøyd med i det lange løp.

Lag ideell side GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map