Beste nettstedbyggere for kunstnere

Beste nettstedbyggere for kunstnere


En kunstners hjemmeside vil bli et nyttig verktøy hvis du er klar til å gå online og utvide din fanbase. Hvis du klarer å lage det med hell, vil sjansene dine for å få fortjeneste fra arbeidet til slutt øke.

La oss innse det faktum: de fleste artister har bare ikke tid til å lære seg komplekse nettdesignnyanser, selv om de har et slikt ønske. Når de er opptatt med sitt kreative liv, utstillinger og presentasjoner, trenger de et enkelt og forståelig verktøy som lar dem lage et DIY-nettsted uten nødvendighet å lære det grunnleggende.

Det er dette som gjør en nettstedbygger til det beste valget for å lansere nettsteder for artister. Disse tjenestene er brukervennlige, rimelige og praktiske. De hjelper til med å kutte ned tid og krefter som trengs for å drive et funksjonelt og tiltalende nettsted.

Det som er viktig, trenger du ikke å være en webdesignekspert for å fullføre et prosjekt på egen hånd. Med en kvalitetsnettstedets byggherre vil artistens nettsted ikke se verre ut (eller enda bedre) enn et nettsted designet av en profesjonell.

Det er på høy tid å gjennomgå de mest populære nettstedbyggere du effektivt kan bruke til nettbyggingsformål.

Vi testet ut 10 av de beste nettstedbyggerne for kunstnere:

 1. Wix – den beste nettstedbyggeren for artister
 2. WordPress – GRATIS CMS for å lage en artistnettsted
 3. Shopify – Beste e-handelsplattform for å selge Arts online
 4. Weebly – gratis kunstner nettsted byggherre
 5. uKit – Den beste nettstedfirmaet for små bedrifter
 6. Bokmerke – AI-basert nettstedsbygger for artister
 7. Adobe Portfolio – Tilpassede porteføljer for artister
 8. Format – Enkel å bruke porteføljebyggerside
 9. Ning – Lag ditt personlige sosiale nettverk
 10. Heek – den enkleste måten å bringe virksomheten din online

Med et så fantastisk valg av nettbyggingsverktøy du kan bruke til å starte og administrere et nettsted for artister, er det definitivt ikke så lett å velge det som passer dine behov og forventninger mest av alt.

Den eneste mulige løsningen på problemet er å gjennomgå hvert av de nevnte systemene, slik at du kan sammenligne deres funksjonalitet, designtilpasningstilnærminger, brukervennlighet, bekvemmelighet og prispolitikk. Det er nøyaktig hva vi skal gjøre med en gang.

Wix – den beste nettstedbyggeren for artister

Wix nettsted byggherre

Wix – er den beste nettstedbyggeren og hosting for artister, som har til hensikt å få et nettsted av høy kvalitet på nesten kort tid. Systemet leveres med et kraftig funksjonssett, visuell redigerer, intuitivt grensesnitt og profesjonelle tilpassede bransjespesifikke maler.

Med det avanserte Wix ADI-teknologi, kan du opprette en avansert artistenes nettsted ved å sende inn informasjon om det kreative livet ditt og legge til galleriet for verkene dine. Systemet vil automatisk ta vare på resten, og generere et profesjonelt nettsted for deg. Hvis du ønsker å gjøre noen endringer selv, er du velkommen til å bruke standardredigereren, som også er tilgjengelig her.

Wix lar deg koble en blogg til nettstedet ditt. Hvis du har en intensjon om å tilby noen av verkene dine for salg eller utstede gavekort, rabatter og andre spesialtilbud, kan du gjøre det opprette en nettbutikk med dette formålet.

En gratis integrerbar Wix Art Store widget tilgjengelig i App-markedet har alt du trenger for å presentere, markedsføre og selge kunstverkene dine direkte på nettstedet. Bare last opp bildene, angi priser, sett opp betalingsalternativer og begynn å selge. Andre småprogram (Arrangementskalender, Wix Pro Gallery, Wix Events, Wix Video, Gavekort) vil også ha positiv innvirkning på funksjonaliteten til nettstedet ditt. Bortsett fra det tilbyr Wix et rikt utvalg av mobilklare og fullt tilpassbare maler for artistnettsteder.

Koste: Wix har en levetids-nullkostnadsplan for brukere som er villige til å starte gratis. Den har også separate abonnement for standard- og forretnings- / e-handelsnettsteder. Kostnaden for standardplaner (det er 4 av dem her) begynner med $ 13 å nå 39 dollar per måned. Når det gjelder abonnement på virksomhet / e-handel, vil den billigste planen koste deg $ 23 / mo, mens den mest kostbare løsningen vil utgjøre $ 500 / mo for high-end Enterprise plan.

Prøv med Wix gratis

WordPress – GRATIS CMS for å lage en artistnettsted

WordPress nettsted byggherre

WordPress – er et av de mest populære og funksjonelle Content Management Systemene som brukes av kunstnere. Systemet er mer komplisert enn nettstedbyggere og innebærer kunnskap om nettdesignferdigheter. Det kommer også med omfattende integrasjonsalternativer, som har en positiv innvirkning på resultatet.

Det tar mer tid å lage nettsteder for artister med WordPress, men resultatet er det verdt. Systemet har et sett med innebygde maler og plugins, men dette er ikke nok til å starte et storstilt prosjekt. For å få mest mulig ut av webdesignprosessen, må du surfe på nettet og velge ekstra temaer og plugins for å bli integrert videre på nettstedet ditt. Noen av de mest populære plugins for WordPress er som følger: NextGEN-galleriet, sporbare sosiale delingsikoner, SEO-vennlige bilder, takk for meg senere, Yoast, Ultimate Security Checker, GigPress og The Calendar.

Koste: Bruken av WordPress er helt gratis. For å få nettstedet ditt på nettet, må du imidlertid ta vare på hosting og integrasjon av domenenavn. Kostnaden for å være vert for nettstedet ditt med det billigste Siteground-plan, for eksempel, vil utgjøre $ 3,95 per måned. Kvalitets plugins og maler kommer også mot ekstra kostnad.

Prøv WordPress nå

Shopify – Beste e-handelsplattform for å selge Arts online

Shopify hjemmeside

Shopify – er eCommerce-programvaren, som har utmerket seg som det beste systemet i sin nisje. Plattformen gjør det mulig å bygge profesjonelle nettbutikker for kunstnere som er villige til å selge verkene sine på nettet. Det er her du kan opprette en portefølje med et produktgalleri, og dermed la brukere velge de ønskede elementene fra din kreative samling.

Programvaren er kjent for sine omfattende integrasjons- og synkroniseringsalternativer. Etter å ha startet nettbutikken din, kan du synkronisere den med en av markedsføringsplattformene eller regnskapsprogramvaren, for eksempel for å se på kunde- og salgsstatistikk, toppselgende produkter, betaling, skatt og fraktdetaljer osv..

Shopify tilbyr også Live View-funksjonen som gjør det mulig å spore ytelsen til nettbutikken, kundestrøm, konverteringsfrekvens, beliggenhet og besøkende kilder, salgsvolum, daglige salgsmengder og gevinstvekst, antall ordrer og produktvisninger og mange andre parametere som betyr noe for artistnettstedet.

I tillegg kommer nettstedsbyggeren med mange produktrelaterte funksjoner. Du vil kunne lage porteføljer med flere produktlister, deres beskrivelser, detaljerte anmeldelser, tiltalende showvinduer osv. Et av høydepunktene i programvaren er dens Utvidet virkelighetsfunksjon som gjør det mulig å se de opplastede produktene som tilbys for salg i 3D-modus. Dette gir kundene bedre forståelse av hva de skal kjøpe.

Systemet gir også en mulighet til å bruke Shopcodes i appmarkedet for å forenkle prosedyren for kjøp av mobil. Ved å bruke unike QR-koder vil kundene bli omdirigert til de produktsidene de er interessert i eller direkte til kasseprosedyresidene.

Shopify App Market leveres med et rikt utvalg av widgets og tilleggsprogrammer du kan integrere på artistnettstedet for å øke funksjonaliteten og kundenes engasjement. Apper som er tilgjengelige her er gratis og betalt, og de kan hjelpe deg med å komme i gang med nettstedet ditt med letthet. Endelig kan Shopify skryte av en av de mest imponerende samlingene av høy kvalitet responsive fulltilpassbare maler. Bare velg den som kommer opp til dine kreative behov og preferanser, og gå videre til å starte prosjektet ditt!

Koste: Shopify har en gratis 14-dagers prøveperiode som lar deg teste fordelene med programvaren før du velger et av abonnementene. Systemet har også fire betalte planer, kostnadene starter med $ 9 / mo og går opp til $ 299 / mo. Shopify er et transaksjonsfritt system, men det belaster kredittkorttransaksjoner for de brukerne som velger Shopify Payments for å godta kredittkort i sine nettbutikker..

Prøv Shopify gratis

Weebly – gratis kunstner nettsted byggherre

Weebly

Weebly – er en brukervennlig nettstedsbygger av skyene, hvis funksjoner er mer enn nok til å starte og regelmessig oppdatere nettsteder for artister. Plattformen har nylig fått e-handelsspesialisering, men det er også mulig å lansere andre prosjekttyper (inkludert porteføljer) her. Weebly kommer med en dra-og-slipp-redigerer og en “boks” -modellstruktur som lar deg kontrollere hele prosessen med prosjektopprettelsen.

Som nevnt over har Weebly nå sterk e-handelsspesialisering, som er en bonus for kunstnere som er villige til å lage kvalitetsporteføljer. Systemet tilbyr et sett med funksjoner som gjør det mulig å begynne å selge verkene dine på nettet, og holde kontroll over betaling og fraktinformasjon for å forlate kundene fornøyde.

Nettstedsbyggeren tilbyr også flere oppsett for reklamer å velge mellom. Når du legger til en ny side til prosjektet ditt, vil du kunne velge en viss layout for det. Disse inkluderer hjemmesiden og Om oss seksjoner, kontakter, gallerier og mange flere. Nettstedsbyggeren skiller seg ut fra mengden på grunn av den avanserte alternativer for bilderedigering og tilgjengeligheten av videovert. Disse fordelene vil sikkert komme til nytte for deg når du legger til bilder av verkene dine, videopresentasjoner fra utstillinger eller show og andre lignende prosjekter.

Hvis du ønsker å gi artistnettstedet avansert funksjonalitet og avansert design, kan du gå videre Weebly App Center. Det er her du vil møte flere applikasjoner, tilleggsprogrammer og utvidelser (for eksempel LiveChat, Call-out-Box eller Event Calendar), der integrasjon sikkert vil tiltrekke og beholde kundens oppmerksomhet.

Weebly er også kjent for sin samling av responsive maler for reklamer så vel som avanserte Form Builder, som lar deg lage online undersøkelser og kontaktskjemaer for å målrette potensielle kunder.

Koste: Weebly har en gratis plan som fungerer bra når det kommer til første undersøkelse av tjenester. I tillegg tilbyr det abonnement på standard nettsteder og e-handel nettsteder. Den billigste planen vil koste deg $ 4, mens den dyreste ytelsesplanen utgjør $ 38 per måned.

Prøv Weebly gratis

uKit – Den beste nettstedfirmaet for små bedrifter

uKit nettsted byggherre

uKit – er et kodefritt system som tilbyr alt artister måtte trenge for å lage vakre porteføljer. Det er ingen begrensninger for de kreative måtene du kan uttrykke deg på, da uKit henvender seg til reklamer av alle sjangre. Med uKit kan du bokstavelig talt lage et nettsted med full funksjonalitet på rundt en time og fylle det med ditt eget innhold.

Nettstedets byggherre kommer med en intuitiv dra-og-slipp nettstedredigerer, praktisk dashbord og nyttige retningslinjer som lar deg designe og administrere topp nettsteder for artister. Det er godt å nevne at uKit lar deg lage fullverdige nettsteder som ikke bare viser frem kunstverkene dine, men også utfører andre funksjoner, inkludert innsamling av informasjon fra besøkende på nettstedet ditt via e-postskjemaer og LiveChat, blogging og til og med e-handel. For å redusere utviklingstiden tilbyr uKit et sett med responsive temaer, der du kan komme over maler som er egnet for å bygge kunstnernettsteder.

Koste: Den billigste uKit-planen utgjør $ 4 per måned, mens det dyreste abonnementet koster $ 12 per måned. Du kan teste de betalte funksjonene gratis i løpet av 14-dagers prøveversjon.

Prøv uKit gratis

Adobe Portfolio – Personlig porteføljeside for kunstnere

Adobe Portfolio

Adobe Portfolio – er en plattform, hvis navn allerede taler for seg selv. Systemet fungerer utmerket for utvikling av funksjonsbelastede porteføljesider for fotografer, artister og skapere. Adobe Portfolio er ikke så lett å beherske for førstegangsbrukere, men hvis du investerer litt av krefter og tid, vil du etter hvert kunne lansere et nettsted for kvalitetskunstnere.

I motsetning til flere konkurrenter, har ikke Adobe Portfolio en integrert e-handelsmotor som lar deg selge verkene dine via nettstedet. På den annen side tilbyr plattformen noen kjernefunksjoner som gjør at den skiller seg ut fra mengden. Det gir enkelt prosjektimport som muliggjør enkel og rask integrasjon med Photoshop Lightbox, Adobe Stock eller Behance for å laste opp porteføljebilder.

Automatisk endring av bilde er en annen funksjon du kanskje setter pris på om Adobe Portfolio. Det innebærer at tjenesten automatisk passer til de opplastede bildene slik at de ideelt passer inn i prosjektet ditt. Nettstedsbyggeren lar deg laste opp ubegrensede fotosamlinger, lage separate sider for hver av dem. Det er veldig praktisk for surfing, og det gir også porteføljen din et logisk strukturert og godt organisert utseende.

Adobe Portfolio synkroniserer automatisk bildeversjonene dine og viser dem umiddelbart, uansett hvor ofte du redigerer eller endrer dem. Systemet oppdaterer alle nye redigeringer hver gang du bestemmer deg for å redigere et bilde.

Koste: Som produkt av Adobe Creative Cloud-programvaren er Adobe Portfolio gratis for alle systembrukere. For alle tredjepartsbrukere betales imidlertid tjenesten. Det tilbyr tre abonnement, som koster fra $ 9.99 og fram til $ 52.99 per måned. Husk at du også må kjøpe et domenenavn, noe som kan koste deg fra $ 10 til $ 20 per år.

Prøv Adobe Portfolio gratis

Format – Enkel å bruke porteføljebyggerside

Format

Format – er en spesialisert nettstedbygger for kunstnere, som gjør det mulig å lage imponerende prosjekter for å vise frem forskjellige typer kunstverk. Systemet er posisjonert som en progressiv porteføljebygger som leverer en visuell redigerer og tilbyr et sett med bransjespesifikke funksjoner. Tjenesten vil fungere utmerket for kunstnere som ønsker å presentere sine bilder og kunstverk i nettstedformatet for effektivt å markedsføre sine ferdigheter, produkter og tjenester.

Nettstedsbyggeren har en integrert nettbutikk, som lar deg selge digitale eller fysiske kunstverk. Dette er stedet hvor du regelmessig kan oppdatere utvalg av produkter, sette opp betalings- og leveringsalternativer. Systemet tillater også å starte og koble en blogg til artistens nettsted for å øke brukerens interaksjon og involvering i den kreative prosessen.

For raskt å publisere og redigere bildene dine, kan du i tillegg laste ned eller installere Adobe Lightroom eller Format Publisher-plugin. Det er også mulig å laste opp bilder til nettstedsgallerier ved å bruke din mobile iPhone-app. Alt i alt tillater Format å lage tre typer websider – Galleri, tilpassede sider og samling. Hvis du planlegger å opprette et prosjekt i samarbeid med partnerne dine, kan du nå korrekturavsnittet for å aktivere / deaktivere bestemte nettstedseksjoner og endre tilgang til dem.

Koste: Format har en 14-dagers gratis prøveversjon og tre betalte planer, kostnadene varierer mellom $ 6 og $ 25 per måned avhengig av funksjonene som er inkludert.

Prøv format gratis

Bokmerke – AI-basert nettstedsbygger for artister

Bookmark

Bokmerke – er en nettstedsbygger, hvor du enkelt kan lansere en kunstners nettsted uten å bruke en formue på det. Du trenger ikke å ha design- eller kodingsferdigheter. Nettstedsbyggeren sikrer intuitiv opplevelse av nettbygging, og gir et rikt funksjonssett – det er akkurat det ikke-profesjonelle trenger.

AIDA-assistent er den beste bokmerkefunksjonen, som automatisk kan designe en kunstners nettsted på mindre enn et par minutter. Det eneste du bør gjøre er å sende inn innholdet du ønsker skal vises på nettstedet og se resultatet. For å imponere besøkende på nettstedet ditt lar systemet sette en unik videobakgrunn for å fortelle historien din.

Det er også mulig å laste opp gratis bilder og videoer for å skape et positivt visuelt inntrykk. Bookmark Photo Editor lar deg redigere opplastede bilder for å tilpasse dem til nettstedets struktur. Dessuten har Bookmark en integrert e-handelsmodul du kan bruke til å starte og administrere en nettbutikk for å selge kunstverk, suvenirer eller merkevareutstyr.

Koste: Bokmerke har en gratis plan og to betalte abonnement. Kostnadene deres utgjør $ 11.99 og $ 24.99 per måned når det faktureres årlig. Hvis du bestemmer deg for å utføre månedlige utbetalinger, vil kostnadene for de betalte planene være $ 15 og $ 30 per måned tilsvarende.

Prøv bokmerke gratis

Ning – Lag ditt personlige sosiale nettverk

Ning

Ning – er en plattform, som gjør det mulig å lage ditt eget sosiale nettverk for å vise porteføljen din og promotere talentet ditt. Systemet gir mulighet for tilpasning av individuell samfunnsstyring og gir allsidige integrasjonsalternativer for sosiale medier. Du kan lage din egen webside gratis her for ytterligere å gi den enestående visuell design, generere oppmerksomhetsinnsatsende innhold og utvikle merkevaren din. Per i dag har over 2 millioner nettverk blitt lagt i kasse ved å bruke NING, og det er bare en ganske god start!

Systemet leveres med en integrert e-handelsmotor som muliggjør effektiv inntektsgenerering av trafikken. Enten du skal starte et nettsted, en blogg, et sosialt medienettverk etc., vil du kunne tjene penger på den på grunn av de integrerte systemfunksjonene. Hva er viktig deg trenger ikke å ha kodingsferdigheter å begynne å jobbe med plattformen. Dra-og-slipp-nettverksbyggeren lar deg enkelt starte et profesjonelt nettsted nesten på kort tid.

Ning.com gir mulighet for sosial integrering. Når du har registrert deg i systemet, kan du registrere deg med ledende plattformer for sosiale medier, som Twitter, Facebook, Google, LinkedIn og mange flere – listen er ganske lang. Du kan integrere innhold fra andre sosiale medieressurser og RSS-feeds i Aktivitetsfeeden for å øke flerkanals interaksjonen.

Det grunnleggende Ning-verktøyet inneholder for øyeblikket flere avanserte innholdsstyringsfunksjoner, for eksempel grupper, analyse, bilder, videoer, blogger, forum, avstemninger, hendelser og mange flere. Bortsett fra eCommerce-plattformen, kan du effektivt bruke analyseverktøy for å holde oversikt over trafikk, konverteringer og aktivitetssuksess, MailChimp e-postautomasjon alternativet for å starte effektive e-postkampanjer og administrere automatiserte e-postlister, kringkasting og privat meldingsfunksjon og andre ubestridelige fordeler.

Koste: Ning.com tilbyr en 14-dagers gratis prøveversjon for alle abonnement du vil gå til. Alt i alt har systemet tre betalte planer, kostnadene starter med $ 25 / mo og rekker $ 99 / mo. Husk at du kan spare opptil 20% av abonnementskostnaden din når du betaler for hele året på en gang.

Prøv Ning gratis

Heek – den enkleste måten å bringe virksomheten din online

Heek

Heek– er en gratis og brukervennlig nettstedbygger, som inneholder detaljerte retningslinjer og opplæringsprogrammer for å hjelpe deg effektivt å komme i gang med artistnettstedet ditt. Systemet er AI-drevne ettersom det oppretter et kvalitetsnettsted for deg via chat-alternativet. Bare svar på spørsmålene som er oppført i chatten for å gi informasjon som Heek vil bruke videre, mens du lanserer en personlig portefølje for deg. Det er veldig enkelt og utrolig interessant!

Bruke kraften til kunstig intelligens, Heek guider deg gjennom de viktigste stadiene i prosessen med å lage nettsteder, og tilbyr massevis av trinnvise opplæringsprogrammer og gir nyttige anbefalinger om nettsidestruktur, innhold, bilder, mediefiler og andre elementer som er viktige når det gjelder opprettelsen av porteføljen..

Nettstedsbyggeren sikrer utrolig enkel redigeringsprosess på nettstedet med ultraforenklet kommandoer (det er rundt 10 av dem bare), sanntidsredigering og WySIWYG webdesignopplevelse, enkel innholdsstyring osv..

Når du blar gjennom malsamlingen til tjenesten, vil du komme over flere responsive design for alle slags karrierer. Alle av dem kommer med forhåndsdesignede HD-bilder, tekster, mediefiler og andre innholdstyper. Bare angi hvilken nisje du fokuserer på, og Heek vil anbefale deg den beste malen som passer dine behov.

Heek tilbyr trygg og gratis hosting, Google Analytics-statistikk, domenenavnsreservasjon eller overføring av dine egne, online kontaktskjemaer, sosiale nettverk osv. I tillegg gir nettstedsbyggeren flere alternativer for innholdsstyring, inkludert lagside og prissetting av sider, menyvisning, produktkatalog, tjenester / porteføljepresentasjon, tidsplanvisning, YouTube / Vimeo / Twitch / Dailymotion videointegrering, bloggoppretting, Google Maps integrasjon, bio- og bloggoppretting, visning av kundevurderinger, samling av aksjebilder, porteføljefunksjon og mange flere.

Koste: Nettstedsbyggeren har en forretningsplan, kostnadene utgjør $ 19.9 / mo og All Inclusive Plan, hvis kostnad tilpasses individuelt med hensyn til brukernes behov. Hvis du ikke er fornøyd med tjenestene eller vilkårene i planene av en eller annen grunn, garanterer Heek 14-dagers pengene tilbake-garanti.

Prøv Heek gratis

Hvilke funksjoner bør et flott nettsted for kunstnerporteføljer ha?

Som kunstner har du førstehånds kunnskap om hvor krevende og raskt endring av de viktigste kunsttrendene. Dette betyr at å bygge et nettsted for kunstnerporteføljer ikke handler om å bringe kreativiteten din online, men det handler også om å drive trafikk og generere overskudd. Det er et av de målene frilansere og uavhengige artister forfølger når de starter prosjektene sine.

Å bygge et nettsted er den beste måten å vise frem arbeidet ditt og vise all porteføljen på ett sted. Du forventes også å gi informasjon om deg selv, din kreative tilnærming, stiler du jobber i og kontaktene dine for å holde kontakten med potensielle kunder. Derfor er det fornuftig å peke på må-ha elementer på en hvilken som helst porteføljeside:

 • Responsiv utforming

  Design er det som vekker store følelser og oppmuntrer brukere til videre nettlesing. Jo mer imponerende porteføljedesignet ditt er – jo større sjanser er det for å lede brukerne oppmerksomhet og å skille seg ut fra mengden du har. Forsikre deg om at nettstedet ditt har responsivt design for å la brukere bla gjennom det fra forskjellige enheter. Det er en sikker måte å øke trafikkflyten på.

 • Engasjerende og verdifullt innhold

  Design er bare halvparten av virksomheten når det gjelder utvikling av et porteføljeside. En annen må ha en del av det er innhold. Porteføljen din skal omfatte listen over elementer det bare er utenkelig uten. Disse inkluderer din egen bio, porteføljeseksjon, kontakter, kundeattester, videoer og fotogallerier fra utstillinger og kunstshow, prispolitikk og, selvfølgelig, handlingsalternativ som lokker potensielle kunder til å kjøpe fra deg.

  Åh, og ikke glem tiden om forlatelse av nettstedet. Brukere trenger vanligvis rundt 3,5 sekunder å forme seg og avgjøre om prosjektet ditt er verdt å bla gjennom. Det er det som gjør innholdet så verdifullt og viktig.

 • Porteføljekvalitet

  Når det gjelder å lage artistnettsteder, er porteføljekvalitet en prioritet. Hvordan kan du ellers vise arbeidene dine til fordel, og hvordan ellers kan brukere danne den objektive mening om talentet ditt? Dermed skal porteføljen din være midtpunktet for artistnettstedet – stedet, hvor målgruppen skal gå for å se hva du er i stand til og bestemme, om de er klare til å kjøpe fra deg.

  Det er ikke fornuftig å legge til alle bildene dine i porteføljedelen – bare velg de som fortjener spesiell oppmerksomhet og er det virkelige høydepunktet i samlingen din – de du er oppriktig stolt av. Annonser bare bilder av høy kvalitet og ikke glem å beskrive dem.

 • Forbindelse med målgruppen

  Så langt hovedformålet med opprettelsen av artistnettstedet er generasjon av målgruppen og gevinstvekst, bør nettstedet ditt inneholde elementene som oppmuntrer til aktiv kommunikasjon og et interagerende samspill med brukere.

  Du kan legge til en blogg, et forum, et diskusjonsforum, en meningsmåling, en kommentardel eller andre portefølje-nettstedelementer som lar deg komme i kontakt med brukere, og dermed øke konverteringsfrekvensene.

  Som sett ovenfra er et verdig artistnettsted utenkelig uten visse elementer. Bruken av nettstedbyggere vil forenkle denne oppgaven for deg, da disse systemene vanligvis kommer med det integrerte funksjonssettet og listen over verktøy som er nødvendig for å designe, og de fremmer et profesjonelt porteføljeprosjekt. Bare velg det systemet som fungerer best for deg, og begynn å jobbe på nettstedet ditt.

Hvilken nettstedbygger er best for kunstnerportefølje?

Det er mange nettstedbyggere – både populære og mindre kjente – du kan bruke til å starte et porteføljeprosjekt. Det beste alternativet du kan gå for når du velger det beste nettbyggingsverktøyet er å velge en av de velprøvde plattformene som er inkludert på vår toppliste. Disse systemene fungerer like bra for nybegynnere og proffs for webdesign. De er funksjonsbelastede og kommer med de verktøyene som utelukkende er skreddersydd for artistenes behov.

Men hvis du har ferdigheter i form av webdesign og koding, kan du bestemme deg for et mer komplekst og funksjonelt system – WordPress. Denne CMS er kjent for sine omfattende integrasjonsalternativer for plugin og mal. Dette kan utløse behovet for kodebehandling. Hvis du er sikker på at du vil takle utfordringen, vil bruk av WordPress absolutt hjelpe deg med å utforme en profesjonell kunstnerportefølje.

Er det fornuftig å bruke mindre populære nettstedbyggere i stedet for de som er nevnt over? Faktisk nei. Saken er at disse systemene ofte mangler må-ha funksjoner, og de kan ikke sikre det nødvendige fantasien og sikkerhetsnivået til prosjektet ditt. Hva er følelsen av å investere i et tvilsomt og upopulært system som kan utgjøre prosjektet ditt i fare på lang sikt?

Er det mulig å opprette en artistnettsted gratis?

Teknisk er det mulig å opprette et artistnettsted uten kostnad. Uansett tilbyr mange nettstedsbyggere gratis planer, som imidlertid stort sett kommer med visse begrensninger som fravær av et domenenavn, begrenset tilgang til funksjonssettet, begrenset valg av mal og mangel på verktøy for designtilpasning..

Det du imidlertid bør være klar over, er at det ikke gir mening å lansere porteføljens nettsted på en gratis plan, spesielt når du tar sikte på å bygge et fullverdig prosjekt. Et slikt nettsted skal ha et tilkoblet SSL-sertifikat, ditt domenenavn etter eget valg, pålitelig og trygt hosting, for ikke å nevne profesjonelle maler og avansert funksjonssett.

En portefølje er ditt besøkskort på nettet. La oss innse det: å plassere det som et midlertidig prosjekt er bare meningsløst og ikke alvorlig. Når du har bestemt deg for å starte et kvalitetsartistnettsted og popularisere kreativiteten din, kan du gjøre deg klar til å investere i det.

Bunnlinjen

Et kvalitetsnettsted er et må-ha verktøy for kunstnere som er villige til å etablere online tilstedeværelse og forfølge langvarige mål. Det er et uunnværlig prosjekt for reklamer, som har til hensikt å vise frem talentet deres, vokse kundebase og til slutt tjene penger.

For å få mest mulig ut av porteføljen din, må du imidlertid prøve ditt beste for å gjøre den logisk strukturert og fullverdig. Hvis du føler at du mangler de nødvendige nettdesignferdighetene, vil det å bruke en nettstedbygger være den beste løsningen. Det er mange av dem der ute, men ikke alle av dem er verdt å være oppmerksom på. Systemer som er oppført over er de beste nisjerepresentantene som ikke bare vil forenkle opprettingsprosessen for nettstedet, men også vil sikre verdig resultat.

Bortsett fra standard alt-i-ett-nettstedbyggere, kan du også bruke spesialiserte tjenester eller WordPress. Det er opp til deg å ta valget basert på kompetansehastigheten, prosjektkompleksiteten og resultatet du håper å benytte på lang sikt.

Å velge det beste verktøyet for nettbygging for kunstnere er ofte en utfordring. Hvis du klarer å finne tjenesten som fullstendig tilfredsstiller dine behov og forventninger, vil du helt sikkert få et fullstendig nettsted. Ta deg tid til å prøve systemene som er gjennomgått i innlegget for å ta den objektive beslutningen, og gjør deg klar til å investere i prosjektet ditt for å være fornøyd med resultatet.

Lag et gratis nettsted for kunstnere

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map