Beste nettstedbyggere for å lage en blogg

Beste nettstedbyggere for å lage en blogg


Samtidsverden er utenkelig uten det globale nettverket og de ubegrensede fordelene den avslører. Blogging har alltid vært, og forblir nå den ubestridelige delen av det digitaliserte samfunnet. Egentlig er det ikke noe overraskende ved det, siden blogging er en populær, utbredt og ganske effektiv måte å øke veksten av kundegenerering og kundebase.

Blogging omfatter flere fordeler om gangen. Det lar deg holde kontakten med målgruppen, lage brukerfellesskap basert på deres interesser og temaer, sette i gang diskusjoner som tiltrekker brukeroppmerksomhet og tar aktiv del i dem, og bygger dermed kundenes tillit.

Anta at du har bestemt deg for å starte en blogg. Et av de første spørsmålene du vil være opptatt av, er valg av riktig nettbyggingsverktøy. Med et så omfattende utvalg av disse systemene som er tilgjengelige i det moderne webdesignmarkedet, viser det seg ofte ikke å være så lett å finne plattformen som dekker hele spekteret av bloggbehov.

Dette gjelder spesielt når det gjelder førstegangsarbeidere, som ikke er dyktige i alle bloggebyggingsnyansene, og som ofte står overfor flere problemer, samtidig som de velger. Det du bør vite er at du kan velge mellom to populære alternativer:

 • Tilkoblingen av en blogg til det ferdige nettstedet;
 • Lanseringen og tilpasningen av en blogg fra bunnen av.

Dermed vil valget av nettbyggingsverktøyet for det meste avhenge av alternativet du vil gå for.

I de fleste tilfeller er den andre løsningen mer å foretrekke for brukere som har langvarige ambisjoner om webdesign og ønsker å benytte flere fordeler samtidig. Disse inkluderer en mulighet til å starte et fullstendig bloggnettsted for å gi all nødvendig forretningsrelatert informasjon ekstra muligheter for profittgenerering, en sjanse til å finne medtankere og sette i gang interessante diskusjoner med dem, markedsføre virksomheten din og til slutt skape et stort profesjonelt bloggenettverk.

Hvis dette er målene du forfølger nå, har vi rett i å anbefale de beste bloggesystemene som definitivt vil oppfylle dine behov, krav og forventninger. Ta en titt på dem nå.

Vi testet ut 7 av de beste nettstedbyggerne for blogg:

 1. WordPress – Den beste GRATIS nettstedbygger for blogger
 2. Wix – Beste nettstedbygger med bloggintegrasjon
 3. Blogger – Den beste online bloggplattformen
 4. uCoz – 100% gratis nettstedbygger for bloggere
 5. Weebly – En av de enkleste online bloggbyggerne
 6. Medium – Nettsted for publisering for å lage en gratis blogg
 7. Tumblr – Beste nettsted for å starte en blogg gratis

Hvilke av disse tjenestene fungerer bedre for dine individuelle behov for bloggbygging? Hvilken av dem råder over konkurrentene når det gjelder brukervennlighet og funksjonalitet? Dette avhenger av dine personlige ambisjoner om bloggdesign, ferdigheter og andre viktige nyanser. For å hjelpe deg med å ta det riktige valget, er det på høy tid å gjennomgå hvert system i detalj nå.

WordPress – Den beste GRATIS nettstedbygger for blogger

WordPress - Den beste GRATIS nettstedbygger for blogger

WordPress – er den verdens populære Content Management System, som er anerkjent som leder av bloggbyggingsnisje på grunn av det sterke bloggfokuset. Plattformen skiller seg ut fra mengden på grunn av det omfattende utvalget av integrerbare blogging-plugins, nisjemaler og fantastiske designtilpasningsverktøy. Det du imidlertid bør vite når du bruker systemet er at det også krever kunnskap om koding grunnleggende for å gi den nyopprettede bloggen din high-end personlig design.

WordPress brukes bedre i forbindelse med Bluehost – den anerkjente lederen for webhotellindustrien. Det er ikke rart, siden CMS ikke gir noen vertsalternativer som standard. Bluehost er det offisielle vertskapet som anbefales av WordPress, som kan installeres med ett klikk, og tilbyr fantastiske og kraftige webdesignfunksjoner. Når du tenker på å starte en WordPress-blogg, bør Bluehost være den beste vertskapet. Kombinasjonen av disse to systemene sikrer et imponerende resultat og ytelsen til prosjektet.

WordPress Blogging Funksjoner

 • Ett-klikk-installasjon. Å installere WordPress er ekstremt enkelt og raskt, i tillegg til å abonnere på Bluehost.
 • Gutenberg Editor. Den siste WordPress-versjonen har introdusert den avanserte blokkbaserte Gutenberg Editor som gjør det mulig å plassere og arrangere innholdsblokker for å lage unikt blogggrensesnitt uten spesielle kodingsevner som kreves (Dette har gjort nettstedutvikling mye forenklet).
 • Sikkerhet og rimelighet. Å være den nummer én vert, Bluehost tilbyr billige planer (den billigste vil bare koste deg $ 2,95 per måned), hurtig sidehastighet, sikkerhet og fleksibilitet, sterke oppetidshastigheter, intuitivt kontrollpanel, rik markedsplass med mange tillegg, applikasjoner og skript, lokaliserte SEO-strategier, integrerte e-handelsfunksjoner, sterk anti-spam-beskyttelse samt apper for forretningsprosjekter eller blogger.

Hvis du har opplevelsen av å lage nettsteder med WordPress, vil det å bygge en blogg med systemet definitivt være en smart løsning. CMS er opprinnelig rettet mot bloggutvikling. Som et resultat vil sjansene dine for å få en fullverdig, godt designet, SEO-optimalisert og kvalitetsblogg øke.

Prøv WordPress nå

Wix – Beste nettstedbygger med bloggintegrasjon

Wix - Beste nettstedbygger med bloggintegrasjon

Wix – er for tiden den anerkjente lederen for nettdesignnisjen, som inkluderer brukervennlighet, bekvemmelighet, intuitiv tilnærming til webdesign og rimelig prispolitikk. Systemet er alt-i-ett-løsningen som fungerer bra for utvikling av alle typer nettsteder. Blogger er ikke et unntak.

Nettstedsbyggeren har en kraftig integrert bloggmotor som gjør det mulig å opprette, administrere, oppdatere og promotere fullverdige og visuelt tiltalende blogger. Bortsett fra det rike funksjonssettet, har slike nettsteder alternativer for sosiale kontoer, enkle administrasjonsverktøy, kommenteringsalternativer og andre udiskutable meritter.

Wix Blogging Funksjoner

 • Innleggsplanlegging. Det er opp til deg å skrive, oppdatere og planlegge blogginnlegg basert på webdesignbehov og planer – bare pek på tidspunktet når du ønsker at det kommende innlegget skal publiseres og se resultatet.
 • Utvalgte innleggsseksjon. Bortsett fra å laste opp nye innlegg, kan du henvise dem til delen Utmerkede innlegg og til og med legge til en tag-sky for å tildele en spesiell prioritetsgrad til det uthevede innholdet.
 • Kommenterende alternativ. Wix gjør det mulig å legge til kommentaralternativet og til og med bytte Facebook-kommentarer for å bidra til mer effektiv brukerinteraksjon og engasjementsrate.
 • Integrert hosting. Det er ikke nødvendig å se etter tredjepartshotell for å publisere bloggen din – Wix kommer med integrert hosting helt fra starten.
 • Oppretting av tilpasset strøm. Du kan synliggjøre de nødvendige innleggene for målgruppen ved å opprette den tilpassede strømmen.

Hvis du har en intensjon om å starte en logisk strukturert og visuelt tiltalende blogg med verdig ytelse, er Wix den beste nettstedbyggeren å gå etter. Du trenger ikke å investere mye krefter eller penger i dette prosjektet, glede deg over funksjoner, designtilpassingsverktøy, bloggfokuserte alternativer og rimelige prispolitikker for å komme opp til ethvert budsjett. Wix er absolutt verdt å bruke!

Prøv Wix gratis

Blogger.com – Den beste online bloggplattformen

Blogger.com - Den beste online bloggplattformen

Blogger – er det udiskutabelt beste nettstedet for gratis bloggoppretting. Dette er det Google-baserte, all-inclusive bloggfokuserte systemet, som omfatter fri natur, intuitiv webdesigntilnærming, rask tilgjengelighet og enkelhet. Selve plattformen ble opprettet på 1990-tallet og har allerede blitt tjenesten for utvikling av tusenvis av gratis nettsteder. Til en viss grad har den avduket den nye, forenklede tilnærmingen til prosessen med å lage blogg, etter å ha gjort den intuitiv, enkel, rask og praktisk for førstegangsbrukere og for prosjekter med webdesign.

Blogger Blogging Funksjoner

 • RSS og kommentarer støttes. Nettstedet har RSS-støtte og kommenteringsalternativ aktivert, som er et must for alle kvalitetsblogger.
 • Google Integrasjon. Som Google-produkt er Blogger integrert med resten av produktene sine, og holder seg i Googles økosystem. Det er en bemerkelsesverdig bonus for alle brukere som har en Google-konto. Hvis du ikke har den, vil du ikke kunne bruke Blogger i det hele tatt.
 • Tilpassing av bloggdesign. Som en hostet bloggplattform lar Blogger deg opprette og tilpasse en blogg med hensyn til dine behov. CSS- og HTML-redigering støttes her, og du kan også tilpasse individuelle bloggeelementer, legge inn bilder og mediefiler, legge til lenker til eksterne ressurser, sette opp bloggbakgrunn, fargepalett og hva ikke – alternativene dine er nesten ubegrensede her.
 • Innlegg Legge til og redigere. Du kan opprette, legge til og dele det ubegrensede antall innlegg med Blogger. Det er også mulig å redigere og oppdatere dem når som helst på dagen.

Med navnet på nettstedet er Blogger opprettet eksklusivt for blogging. Det er alt du trenger å vite om det. Plattformen er ganske enkel å bruke for alle, og du trenger ikke å være en ekspert for å lansere nettsteder med den. Nettstedet kommer med en fin funksjon som utelukkende er rettet mot bloggutvikling og markedsføring.

Prøv Blogger gratis

uCoz – 100% gratis nettstedbygger for bloggere

uCoz - 100% gratis nettstedbygger for bloggere

uCoz – er en helt gratis nettskapsbygger for bloggere, som har vunnet verdensomspennende popularitet på grunn av overflod av funksjoner og verktøy som er nødvendige for kvalitet tilpasning av prosjektdesign. Systemet er modulbasert, noe som gjør det mulig å plukke og arrangere innholdsblokker for å danne nettstedstruktur og gi det nødvendige innholdet. Det tar tid å mestre systemet, da det innebærer en viss grad av kodingsbevissthet, spesielt hvis du har tenkt å starte en fullverdig blogg.

uCoz Blogging Funksjoner

 • Bloggforbindelse. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å velge, integrere og tilpasse en spesiell bloggmodul. Den er tilgjengelig i innstillingsdelen, der du kan velge den og angi som hjemmesiden for bloggingsnettstedet ditt.
 • Bloggtilpasning. For å gi den nye bloggen din tiltalende design og avansert funksjonalitet, har du lov til å velge en passende mal, justere visningsfunksjoner, sette opp nyhetsfeedsfunksjonalitet og design, legge til og oppdatere separate materialer og bloggkategorier, velge generelle egenskaper for bilder du planlegger å legg til blogginnlegg osv.
 • Funksjonalitet satt opp. Bortsett fra designtilpasning, gjør uCoz det mulig å aktivere e-postkommentarvarsler, postgraderingsfunksjon, tillegg til kundevurderinger samt velge det best egnede innholdspresentasjonsformatet og antall innlegg som vil være synlige på nettstedets sider..
 • Bloggsikkerhet. uCoz tar seg av nettstedets sikkerhet og blogger som er lansert med systemet er ikke et unntak. Nettstedsbyggeren leveres med det automatiserte sikkerhetskopisystemet, som skaper bloggekopien din som standard for å forhindre potensielt tap av det innsendte innholdet. Hvis det skjer noe uventet med den publiserte informasjonen, vil du kunne gjenopprette bloggversjonen som ble lagret automatisk. I tillegg har plattformen et integrert antivirussystem som lar deg skanne bloggfilene dine for å sikre at de ikke truer nettstedets sikkerhet.

uCoz er en kjent nettstedsbygger, som fungerer bra for bloggutvikling, men likevel krever kodingsbevissthet. Det er dette som gjør systemet dårlig egnet for nybegynnere. Litt av din tid og krefter-investering vil imidlertid hjelpe deg med å starte en fullverdig blogg med uCoz som vil dekke hele spekteret av webdesign og samfunnsbehov uten at det går ut over budsjettfaktoren.

Prøv uCoz gratis

Weebly – En av de enkleste online bloggbyggere

Weebly - En av de enkleste online bloggbyggere

Weebly – er en av de enkleste online bloggbyggere, som kommer med et særegent funksjonssett og et knippe verktøy som trengs for å starte og lykkes med å administrere kvalitetsprosjekter. Systemet ble opprinnelig laget med tanke på blogging, men det benyttet senere et sterkt e-handelsfokus. Dermed brukes den nå både til bloggutvikling og opprettelse av nettbutikker. Nettstedsbyggeren skiller seg ut fra mengden på grunn av den integrerte dra-og-slipp-redigereren, overflod av designtilpasningsverktøy og avansert fleksibilitet som bidrar til jevn og sømløs blogopprettelse og -administrasjon.

Bloggfunksjoner for weebly

 • Enkel bloggoppretting. Så langt Weebly opprinnelig ble brukt til bloggutviklingsformål, er det ganske enkelt å sette det opp og konfigurere de viktigste parameterne. Det tar rundt flere minutter å velge en passende mal og lage ønsket layout, ved å bruke den integrerte og intuitive dra-og-slipp-redigereren.
 • Gratis bloggmaler. Weebly kommer med en omfattende samling av responsive og tilpassbare bloggmaler, som alle er gratis. Nettstedsbyggeren garanterer i tillegg gratis hosting og rask sidehastighetshastighet for å gi brukerne valgfrihet og kreativt uttrykk.
 • Weebly Promote Tool. Nettstedsbyggeren gir tilgang til det kraftige Promote-verktøyet som gjør det mulig å raskt og effektivt markedsføre virksomheten / bloggen din på nettet. Dette er alt-i-ett-pakken som består av flere verktøy som sikrer kvalitetsmessig e-postmarkedsføringstilnærming og et rikt utvalg av e-postmaler, promo-nyhetsbrev, hendelses- / produkt introduksjonsfunksjoner, bulletins osv.
 • Videovert. Weebly kan nå skryte av to typer videointegrasjonsalternativer som tillater opplasting og publisering av videoer i tillegg til blogginnleggene. Den første er YouTube-integrasjon som lar deg velge og sette inn videoer fra YouTube. Det andre alternativet er manuell videoopplasting og gratis hosting.

Weebly er en profesjonell nettbasert plattform for bloggbygging, som kommer med et særegent, kraftig og fleksibelt sett med verktøy og funksjoner som er beregnet på bloggutvikling og markedsføring. Nettstedsbyggeren gir tilgang til det brede spekteret av elementer, integrasjoner og tilpasningsmuligheter, som sikrer kvalitetsresultater i det lange løp.

Prøv Weebly gratis

Medium – Nettsted for publisering for å lage en gratis blogg

Medium - Nettsted for publisering for å lage en gratis blogg

Medium – er en populær funksjonsbelastet plattform som brukes til å lage og publisere innlegg om forskjellige emner. Systemet ser sitt mål å hjelpe brukere med å uttrykke overbevisende ideer, kunnskap, tanker og perspektiver gjennom å lage informative blogginnlegg. Medium er helt gratis for alle, og det tar et par minutter å legge ut en artikkel i det tilsvarende emnet. Plattformen tapper hjernen til tenkere, forfattere og hengivne historiefortellere, som har til hensikt å bringe sine smarte ideer til målgruppen, og avsløre temaene som virkelig betyr noe for dem..

Middels bloggfunksjoner

 • WYSIWYG-opplevelse. Plattformen gir det ytterste WYSIWYG-brukergrensesnittet for å skrive artikler basert på en mal som gir valgfrihet og gir tilgang til mange designtilpassingsverktøy for appellerende tekstformatering, koblingstilsetting, stilvalg og andre parametere du kan konfigurere i det visuelle modus.
 • Alternativer for integrering og tekstredigering. Bortsett fra de omfattende postredigeringsalternativene og innstillingene, gjør plattformen det mulig å integrere foto- og videofiler for å sikre den beste leseopplevelsen.
 • Alternativer for deling av sosiale medier. Så snart materialet er skrevet og publisert, kan du anbefale eller dele det sosiale nettverk systemet tilbyr. Det er mulig å rangere og “like” materialene for å markedsføre dem effektivt.
 • Flere bidragsytere. Når du jobber med Medium, kan du samarbeide med flere forfattere, som får rett til å gjøre endringer i tekstene, laste opp og integrere mediefiler, legge til nøkkelord, forkorte nettadressene og justere innstillingene for innlegg. Det er også mulig å lagre tekstene i utkastmodus til de er helt klare for publiseringen.
 • Innlegg planleggingsfunksjon. Systemet gjør det mulig å planlegge tidspunktet for postpublisering etter at det er skrevet. Dette er praktisk hvis du har bloggoppdateringsplanen og ønsker å legge til nye artikler regelmessig, uavhengig av gjeldende planer og tilgjengelighet.
 • Change / Edits Tracker. Plattformen gjør det mulig å revidere redigeringene som er gjort i artikkelen før publiseringen. Det er enkelt å spore alle endringene som er gjort i artikkelen, spesielt hvis du deler rettigheter til tekstredigering med andre forfattere.

Medium er en kvalitet og profesjonell plattform, som kan brukes til blogging. Systemet gir tilgang til flere historiefortellingsfunksjoner, tekstredigeringsverktøy og -alternativer, SEO-parametere og post-publiseringsalternativer som sikrer en uovertruffen bloggopplevelse.

Prøv Medium gratis

Tumblr – Beste nettsted for å starte en blogg gratis

Tumblr - Beste nettsted for å starte en blogg gratis

tumblr – er en funksjonsbelastet plattform, som gjør det mulig å starte alle slags interaktive, informative og multimediarike blogger uten kostnad. Bortsett fra multimedia-filintegrering, lar systemet deg legge ut og dele informasjon fra sosiale kanaler. Alle disse handlingene kan gjøres i et enkelt dashbord, noe som spesielt sparer din innsats og tid, og sikrer et perfekt resultat. Slik bloggtilnærming gjør det mulig å opprette og administrere flere kontoer, kontrollere innleggene du laster opp og oppdaterer.

Tumblr-bloggfunksjoner

 • Ulike bloggtyper. Tumblr støtter opplasting av forskjellige blogger / teksttyper, inkludert historiefortelling, deling av ideer, tanker, meninger osv. Det er også mulig å dele lenker, mediefiler og til og med sitater her. Dette hjelper deg med å gjøre bloggene dine informative og visuelt tiltalende.
 • Kommenterende alternativ. Systemet tillater aktivering / deaktivering av brukerkommentarer mens du legger ut diskusjonsdiskusjoner og vanlige innlegg. Det er også mulig å merke og følge innleggene som er delt av andre brukere og få dem vist i kontordashboards. Hvis du ønsker det, kan du gjøre bloggen din privat eller begrense tilgangen til brukerne til spesifiserte lesere.
 • Last opp forskjellige multimediefiler. For å gjøre innlegg og blogger attraktive og interaktive, kan du dele bilder og videoer, legge til GIF-er, TV-serier, lenker, vitser, Spotify-feeds, historier, lydfiler, kunst- og motenyheter, diagrammer, infografikk, sitater, chats etc.
 • Alternativer for deling av sosiale medier. Bloggeiere kan dele bloggene sine via integrerte sosiale mediekanaler for å gi større eksponering av publiserte innlegg til målgruppen.
 • Tumblr-køfunksjon. Alternativet gjør det mulig å planlegge innleggene dine etter uker, dager og til og med timer. Dette betyr at du kan skrive innlegget på forhånd, lagre det som et utkast for fremtiden og deretter publisere det ved behov. Dette gjør det mulig å oppdatere bloggen regelmessig, selv om du er borte i et bestemt tidsintervall.
 • HTML-redigering tillatt. Plattformen lar deg redigere HTML-koder slik at brukere kan tilpasse bloggdesign og vise parametere på en unik og unik måte.
 • Meldings- og innboksfunksjoner. Disse alternativene lar bloggeiere og deres lesere utveksle informasjon, sende spørsmål og henvendelser til hverandre og bare chatte i sanntidsmodus. Dessuten er det mulig å sende anonyme meldinger til andre bloggere om nødvendig.

Tumblr er ganske en funksjonsbelastet og gratis webhotell-tjeneste, som er helt gratis for alle. Systemet gjør det mulig å lage forskjellige bloggtyper, laste opp og integrere forskjellige elementer, mediefiler, verktøy og funksjoner. Tjenesten tilbyr planleggingsalternativ for blogginnlegg, HTML-redigeringsfunksjon og vanlige artikkeloppdateringer for å holde brukerne informert og interessert i emnet.

Prøv Tumblr gratis

Hvordan velge en plattform for bloggen min?

Hvis du for øyeblikket er på jakt etter den beste bloggplattformen og ikke kan finne ut hvilken tjeneste som fungerer bedre for dine bloggbehov, er det noen få ting du bør vurdere. Før du dykker ned i liste over populære bloggplattformer og å utforske funksjonene deres, bør du tydelig innse hva du forventer av en tjeneste du vil velge. Dette er tilsvarende nært knyttet til målene du forfølger når du bestemmer deg for å starte en blogg.

Andre aspekter som skal tas i betraktning inkluderer kompleksiteten til plattformen du planlegger å jobbe med, kodings- / webdesignbakgrunnen din (hvis nødvendig) og resultatet du ønsker å benytte på lang sikt. Til slutt er det avgjørende å forstå helt fra starten hvilken type blogg akkurat du har tenkt å lansere og hvor ofte du planlegger å oppdatere den. Jo oftere du planlegger å legge til og administrere nye innlegg, jo mer fleksibel og enkel bør plattformen være.

Og en ting til: ikke glem prisfastsettelsesaspektet – det er ikke fornuftig å betale mye for en standardblogg, hvis du er en tidstaker, som akkurat er i ferd med å utforske nye webdesignmuligheter. Dette er bare noen få nyanser du må ta i betraktning når du velger riktig plattform for blogg nettstedet ditt.

Hva er det beste nettstedet for å starte en blogg gratis?

Det er nær umulig å velge det beste nettstedet som vil dekke alle brukeres behov om gangen. Mye avhenger av problemstillingene ovenfor, så vel som av en brukeres ferdighetsnivå.

En nettdesigner, som bare utforsker det grunnleggende om bransjen, bør begrense valget til disse systemene, som er enkle å bruke, intuitive og praktiske. Noen av de beste eksemplene her er Blogger, Medium, tumblr og selvfølgelig, Wix. Slike plattformer krever ingen kodingsevner for å lage personlig bloggdesign, og de tilbyr også svak læringskurve som hjelper deg med å komme i gang med letthet. De tilbyr også gratis og betalte alternativ for bloggbygging for å gi kreativ frihet og omfattende webdesignalternativer.

I tilfelle du er en dyktig webdesigner som er villig til å starte en fullverdig og informativ blogg, kan du tenke på å bruke et mer komplisert system som WordPress CMS, for eksempel. Det er her du vil finne mange muligheter for webdesign, avanserte tilpasningsverktøy, forskjellige integrasjonsalternativer og high end blog management og promoteringsperspektiver. Wix vil også være et godt valg for en profesjonell nettdesigner. Dette er nettstedbyggeren, funksjonssettet og designtilpassingsalternativene som fungerer utmerket for bloggutvikling. Systemet har en egen integrert bloggmotor, som lar deg designe en fullverdig blogg med letthet.

Så veier du webdesignens ferdigheter og mål så vel som alle fordeler og ulemper med systemene du er interessert i for å gjøre valget du vil være helt fornøyd med.

Hvordan få en blogg til å se profesjonell ut?

En god blogg har en rekke må-ha funksjoner som betyr noe for hver blogger, gjenspeiler forfatterens personlighet og fungerer som et praktisk visuelt verktøy for å drive trafikk til nettstedet. Før du fortsetter med utviklingen av blogg nettstedet ditt, kan du ta deg tid til å utforske de mest avgjørende funksjonene en blogg skal gi for å møte dine behov, forventninger og krav. Her går de:

 • Funksjonalitet og designtilpasning Frihet – En fullverdig blogg skal komme med flere verktøy og parametere som kan dekke det omfattende utvalget av bloggbyggebehov. Dette gjelder både ytelse på nettstedet, visuell appell samt alternativer for tekstredigering. Det er en bruker som skal kunne redigere tekstskrifter, størrelser, stiler, artikkelbakgrunner, justere formateringsinnstillinger for å gi et prosjekt personlig utseende og avansert funksjonalitet;
 • Fengende innhold presentasjon – Det er ingen hemmelighet at “Content is the King” og bloggbygging akkurat handler om fengende innholdspresentasjon. Jo mer tiltalende og trendy innholdet på nettstedet ditt er, og jo mer kvalitet og nisjerelatert informasjon det gir, desto mer profesjonelt vil det være;
 • Lett læringskurve – Bloggbygging skal ikke være vanskelig i det hele tatt. I stedet skal den være tilgjengelig og rimelig for nybegynnere, som bare utforsker nisjen og ønsker å gjøre bloggen til en suksess. Blogger skal være enkle å opprette og administrere, og de skal også være intuitive nok til å bli forstått av alle, uavhengig av webdesignbakgrunnen en bruker har;
 • Rask lastehastighet – Det er ganske forståelig at jo raskere bloggen lastes, jo høyere blir brukerbevaringsgraden. Ingen vil vente til innholdet vises godt nok til å være synlig og tydelig. Det er dette som gjør valget av pålitelig hosting viktig;
 • Vanlige oppdateringer – For å gjøre bloggen din populær og profesjonell, bør du obligatorisk oppdatere den regelmessig og gi ny informasjon relatert til ditt spesialiseringsområde. Hvis du undervurderer viktigheten av dette aspektet, vil trafikkflyten snart avta bare fordi brukerne dine ikke vil kunne finne fersk informasjon de er interessert i og blir nødt til å bytte til konkurrentene.
 • Visuell effekt – For å gi bloggen din et trendy, stilig og profesjonelt utseende, må du sørge for å legge til visuelle effekter til hvert innlegg. Disse inkluderer bilder og videoer, lydfiler, GIF-er, animasjoner, infografikk, avstemninger og alle de elementene som oppmuntrer brukere til aktiv blogging;
 • Delalternativer – Hvis du tar sikte på å bygge brukerbase, gjør bloggen din lett å dele. Dette vil gjøre det mulig for brukere, som virkelig er interessert i blogginnleggene og innholdet generelt, å dele det med andre medtankere (venner, kolleger, bekjente, slektninger, entusiaster osv.) via sosiale kontoer eller andre delbare lenker du vil gi.

Bunnlinjen

Populariteten til blogging fortsetter å vokse med hvert år som går, i tillegg til antall bloggere. For de fleste brukere som har gjort seg opp en mening om å bli med i “bloggersamfunnet”, blir valget av den mest passende plattformen for å komme i gang ofte en utfordring.

WordPress, Wix, Medium, Blogger og tumblr er de tjenestene som hjelper deg med å starte og administrere en fullverdig og informativ blogg med letthet. Disse systemene er de beste i nisjen på grunn av deres avanserte alternativ for bloggbygging, tilpasning, styring og promotering.

Det endelige valget av den beste bloggutviklingsplattformen bør imidlertid være basert på typen og spesialiseringen av prosjektet du ønsker å sette opp, bransjen du spesialiserer deg i, målene du setter deg, resultatet du forventer å oppnå i det lange løp og selvfølgelig budsjettet du er klar til å investere i prosjektet. Det er nettopp derfor, valget av en passende plattform som vil hjelpe deg med å fullføre alle disse oppgavene, betyr mye.

Hvilken tjeneste fungerer best for dine behov for nettbygging? Dette avhenger av dine individuelle blogg-ambisjoner så vel som av andre ovennevnte nyanser. Uansett, vurder alle alternativene som er gjennomgått i innlegget for å velge den løsningen som fungerer best for deg.

Lag en blogg GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map