Beste nettstedbyggere for lærere

Beste skoler og lærere nettsted byggherrer


Utdanningens ansikt er i endring, med internett som er kjernen i denne endringen, og lærere og studenter har mye å dra nytte av dette faktum. Det er så mange måter å bruke nettet til utdanning, og en av disse er å lage en skole-webside.

En skole nettside er ikke et innfall eller en hyllest til mote i dag. En skole er et slags økosystem med mange bestanddeler. Informasjon publisert på nettstedet er et effektivt verktøy for organisering av arbeidsprosessen til enhver utdanningsinstitusjon. Den er orientert mot det store publikummet, som inkluderer lærere, elever, foreldre og skoleadministrasjon. Et nettsted kan effektivt bidra til det fruktbare samarbeidet mellom disse gruppene av mennesker.

Hva er formålet med opprettelsen av en lærerens nettsted? Bildet og aktiviteten til en samtidslærer har endret seg mye i det siste. På XXI-tallet er konkurransen ikke bare begrenset til handel. Bortsett fra produktene og tjenestene som krever aktiv markedsføring, viser lærerens image og ferdigheter seg også som en uunnværlig del av den moderne utdanningsprosessen. En lærer, som har en personlig hjemmeside, har flere sjanser til å utvide aktivitetsfeltet, øke omdømmet og anerkjennelsen blant elevene, foreldrene og kollegene.

Hvordan er det mulig å gjøre det? opprette en skole eller en lærer nettsted? Hvilke funksjoner bør en nettstedsbygger ha for å ideelt kunne takle oppgaven? Skole- og lærernettsteder lansert med nettstedbyggere har den beste sammenhengen mellom bekvemmelighet, brukervennlighet og funksjonalitet.

Vi testet ut 5 av de beste nettstedbyggerne for lærere:

 1. Wix – den beste nettstedbyggeren for lærere
 2. Weebly – den beste nettstedbyggeren for utdanning
 3. WordPress – Gratis nettplattform for ethvert nettsted
 4. Ucraft – Drag-and-Drop Nettstedskaper for skoler
 5. IM Creator – helt gratis for IKKE-INNTEKTER

Disse tjenestene er opprinnelig orientert om ikke-teknologiske behov, og tilbyr et bredt spekter av nisjefokuserte elementer, funksjoner, verktøy og egenskaper som kan hjelpe deg med å lage, tilpasse og deretter administrere et anstendig nettsted for lærere og studenter.

Har du rett i ferd med å starte en skole eller en lærerwebside med en nettstedsbygger? Da trenger du absolutt verdifull informasjon om hvordan du velger den beste tjenesten. Les videre for å utforske vurderingene av de beste plattformene og de viktigste parametrene deres for å endelig fortsette til opprettelsen av nettstedet ditt!

Wix – den beste nettstedbyggeren for lærere

Wix nettsted byggherre

Wix – er den beste nettstedbyggeren for å lage en skole eller en lærerens nettsted. Når det gjelder å bygge nettsteder for lærere, ser det ikke ut til at Wix har noen konkurrenter i det hele tatt – så enkel, intuitiv og funksjonsrik er den. Ta en titt på noen av de mest fremragende parametrene til nettstedbyggeren nå:

 • Medlemskap Funksjon. Det er mulig å administrere kontaktene dine direkte fra Wix backend for å godkjenne / avvise nye brukerregistreringer, opprette medlemsområder, selge Wix-kurs og bestillinger, angi gjentakende betalinger, la brukere registrere seg med systemet med sine Facebook / Google-legitimasjoner uten e-post. Medlemskapsfunksjon gjør det i tillegg mulig å utvide funksjonene på ditt Wix-medlemskapsside med ekstra funksjoner og verktøy som Wix-kode osv. Det er to alternativer for å opprette medlemsområdet, nemlig individuelle sider med bare medlemmer og fullverdige medlemsområder.
 • Maler for utdanning og kultur. Wix lar deg bla gjennom den omfattende kategorien “Utdanning og kultur” -mal for å velge den som samsvarer med nettstedets spesialisering mest av alt. Det er her du kan komme over mobilklare maler for en privat barneskole, innsamlingsstiftelse, samfunnshus, barnehage, skoler og klasser, hovedfester, musikkskoler, landingssider på universitetet, språkskoler osv..
 • Forum. Ved å bruke nettstedbyggeren kan du gjøre det legg til et forum til nettstedet ditt for å utvide publikum og gi dem nyttig informasjon de kan være ute etter. Et forum er stedet, hvor du kan kommunisere med besøkende, dele din mening om en rekke temaer, delta i diskusjonene og holde deg oppmerksom på de siste nyhetene.
 • blogging. Wix lar deg opprette en multifunksjonell blogg eller legge den til på nettstedet ditt (hvis du allerede har den) med bare noen få klikk. Dette er nødvendig for å legge ut og administrere nisjerelaterte artikler, for å holde kontakten med målgruppen.
 • Wix ADI. Verktøyet for kunstig design intelligens vil være en kraftig funksjon for elever og lærere, som mangler kodingsevner for å designe et nettsted på egen hånd. Systemet oppretter automatisk et nettsted for deg ved å bruke innholdet du vil sende inn på forespørsel.

Koste: Wix prispolitikk vil møte behovene og økonomiske evnene til alle brukerkategorier. For de som bare planlegger å teste systemet eller praktisere ferdigheter i nettdesign, tilbyr nettstedbyggeren en gratis plan som aldri utløper. Så snart du er klar til å gå videre til webdesignprosessen, kan du velge mellom flere betalte alternativer.

For øyeblikket tilbyr Wix to typer planer for å passe til allsidige behov for webdesign. Disse inkluderer Standard- og Business / eCommerce-abonnement. Hver gruppe planer omfatter på sin side flere planer, inkludert mer spesifikke funksjoner, verktøy og parametere. Kostnaden for standardabonnement starter med $ 13 / mo. Prisene er ikke bare allsidige, men de er også ganske rimelige, selv for lærere og studenter, som kan velge den best egnede planen for å dekke sine webdesignbehov.

Prøv Wix gratis

Weebly – den beste nettstedbyggeren for utdanning

Weebly

Weebly – er den mest spesialiserte byggherren for skoler og universiteter. Det gir nyttige verktøy og funksjoner som lar deg starte og effektivt administrere prosjekter for studenter og lærere. Blant funksjonene du kanskje er interessert i, skal følgende være de første som nevner:

 • Weebly for Education. Dette er et ypperlig verktøy du kan bruke til å lansere pedagogiske nettsteder, studentporteføljer og prosjektnettsteder. Enten du er student eller lærer, vil dette verktøyet gjøre det mulig for deg å avsløre dine kreative evner ved bruk av multimediafunksjoner. Du er ansvarlig for prosessen, mens alle dataene dine blir forbli sikre og konfidensielle.
 • Weebly Campus Edition. Verktøyet er aktuelt for skoler og distrikter, noe som gjør det mulig å opprette en profesjonell campusnettsted. Prosjektadministratorer vil kunne administrere student- og lærerkontoer fra det eneste integrerte dashbordet.
 • Sikkerhet ved studentkontoer. Nettstedsbyggeren tillater innstilling av passord til alle studentkontoer, og det er opp til en lærer å bestemme, hvilken informasjon som skal presenteres for publikum og hva som vil forbli konfidensiell. Hver studentkonto er trygt beskyttet mot uautorisert tilgang.
 • Fleksible bloggalternativer. Som et av de beste bloggesystemene, lar Weebly legge til en blogg på en lærers nettsted. Det er her du kan publisere klassens nyheter, informasjon om kommende arrangementer, hjemmeoppgaver og annen informasjon ment for foreldre. Dessuten vil studentene dine også kunne uttrykke sine meninger i forskjellige bloggemner, dele ideene sine og få kommentarer fra andre brukere. Weebly støtter det ubegrensede antallet blogger som kan kobles til nettstedet ditt, noe som gjør det mulig å administrere kommentarer og opprette åpne / lukke dialoger.

Koste: Weebly har en gratis plan som lar deg finne ut de viktigste høydepunktene i systemet og teste dem på praksis. Betalte planer for lansering av vanlige nettsteder starter med $ 4 / mo for å nå $ 38 / mo. Det som er viktig, Weebly for Education er helt gratis, slik at du kan lage et nettsted med opptil 5 sider. Hvis du trenger et mer komplekst utdanningsprosjekt, bør du oppgradere til Pro Plan som lar deg publisere opptil 10 nettsteder med ubegrenset antall sider for $ 12 / mo.

Weebly Campus Edition vil på sin side koste deg 499 dollar per år, og tilbyr en gratis 30-dagers prøveperiode for å utforske de kraftige alternativene.

Prøv Weebly gratis

WordPress – Gratis nettplattform for ethvert nettsted

WordPress nettsted byggherre

WordPress – er et fantastisk populært og fullverdig innholdsstyringssystem brukt over hele verden. Plattformen gjør det mulig å opprette alle typer nettsteder helt gratis – alt avhenger av ekspertisenivået og kodingsevnen til en nettdesigner. Dette gjelder også nettsteder for skole og lærere. I tillegg gir CMS tilgang til flere plugins og tilleggsprogrammer som gjør det mulig å starte funksjonsbelastede prosjekter i visuell modus uten programmeringskunnskap i det hele tatt. Det er på høy tid å få de viktigste fordelene med systemet nå:

 • Nettdesign-plugins og tilleggsprogrammer – CMS gjør det mulig å velge og integrere plugins som forenkler prosessen med utvikling av nettsteder og gjør det enkelt og problemfritt om gangen. Noen av disse programtilleggene inkluderer Elementor, DragDropr – Visual Editor, Jetpack, Gallery av Envira, Yoast, Slider Plugin, Everest Forms, Ultimate Sharing, WP Mush og mange flere;
 • WordPress Education Plugins – Det er flere plugins og tilleggsprogrammer du kan velge og integrere mens du oppretter skolens eller lærerens nettsted. Noen av de mest populære programtilleggene er: WP Education, WP Courseware, Sensei, LearnDash, BuddyPress, Flashcard for WordPress, Google Drive Embedder, Campus Directory osv .;
 • Utdanning WordPress Maler – WordPress malsamling omfatter tilpassede utdanningstemaer av høy kvalitet, som brukes til å utvikle profesjonelle WP-nettsteder. Mallisten oppdateres jevnlig med nye design for å gi valgfrihet. Noen av de mest trendy WP-temaene inkluderer Academica Pro, Education WP, Edumodo, Kingster, School, eSmarts, Lincoln, Capital, Ivy School, Academist, Course Builder, Educon, Edukare, Education Pack, Masterstudy, Ed School, Invent og Education Pro to nevn noen få.

Som CMS er WordPress opprinnelig gratis for nedlasting og installasjon. Siden nettstedet ditt er klart, må du imidlertid velge pålitelig hosting for å publisere det på nettet. WordPress anbefaler offisielt Bluehost som en pålitelig hosting for nettsteder lansert med plattformen. Hosting har allerede forhåndsinstallert WordPress tilgjengelig selv på den billigste planen.

Dette eliminerer behovet for å bry deg om CMS-installasjon, noe som også sparer din krefter og tid. I tillegg tilbyr Bluehost profesjonell online support og rimelige planer som passer til ethvert budsjett- og webutviklingsbehov.

Prøv WordPress nå

Ucraft – Drag-and-Drop Nettstedskaper for skoler

Ucraft nettsted byggherre

Ucraft – er en kvalitetssky dra-og-slipp nettsted byggherre, som sikrer brukervennlighet og bekvemmelighet i alle faser av nettstedets utviklingsprosess. Systemet fungerer utmerket for behovene og ferdighetene til nybegynnere, men det kan også brukes av dyktige webdesignere. Den leveres med et rikt utvalg av topp verktøy for designere, kvalitetsnettsteder på nettsteder, landingssider, logoprodusent og andre verktøy som vil gi ditt pedagogiske prosjekt oppdatert utseende og utmerket ytelse. La oss registrere de viktigste fordelene med nettstedsbyggeren nå:

 • Responsive Maler. Selv om systemet ikke har en egen seksjon med utdannelsesmaler, gjør det det mulig å velge mellom andre responsive design for å tilpasse dem med hensyn til dine behov.
 • Oppretter av landingssider. Hvis intensjonen din er å lage et prosjekt som vil omfatte nødvendig informasjon alt på ett sted og uten nødvendighet å legge til flere sider, lar Ucraft deg starte en gratis destinasjonsside helt gratis.
 • Artikler App. Funksjonen lar deg opprette og legge til en blogg eller en nyhetsseksjon som kan oppdateres regelmessig. Det er her du kan legge til og planlegge innlegg eller laste opp mediefiler de besøkende kan se etter.
 • Gratis logo maker. Hvis du legger til logoen til utdanningsetablissementet ditt, får du et nettsted som er pålitelig og enestående. Hvis du ikke har den, kan du opprette den ved hjelp av den integrerte Ucraft Logo Maker gratis.
 • Støtte for flere språk. Lærere og utdanningsinstitusjoner kan møte behovet for å gjøre nettstedene sine tilgjengelige på flere språk. Ucraft tilbyr flerspråklig støttefunksjon som lar deg starte flere versjoner av prosjektet ditt på språk du ønsker.

Koste: Ucraft tilbyr en gratis plan for alle som har til hensikt å teste funksjonene og verktøyene til nettstedbyggeren. Hvis du er fornøyd med prøveresultatet, kan du oppgradere til et av de betalte abonnementene systemet tilbyr. Kostnaden for de betalte planene starter med $ 10 / mo for det rimeligste abonnementet og går opp til $ 39 / mo for det mest kostbare alternativet.

Prøv Ucraft gratis

IM Creator – helt gratis for IKKE-INNTEKTER

IM Creator nettstedsbygger

IM Creator – er en moderne SaaS-basert nettstedsbygger, som gir omfattende frihet til å tilpasse design og ikke krever noen webdesign eller kodingsferdigheter. Systemet er enkelt og intuitivt nok til å bli brukt likt av nybegynnere og webdesignprofes som er villige til å starte alle slags prosjekter. Disse inkluderer blogger, porteføljer, destinasjonssider, personlige og forretningsmessige nettsteder samt utdanningsprosjekter. Her er en liste over funksjoner IM Creator er stolt av:

 • Responsive Maler – Nettstedbyggeren gir gratis tilgang til sin samling av responsive tilpassede maler, hvorav noen kan velges for å utvikle en skole / lærerens nettsted. Bortsett fra WYSIWYG-webredigeringsalternativet, tillater nettstedbyggeren også omfattende HTML-integrasjonsalternativer som gjør det mulig å få mest mulig ut av prosjektet ditt;
 • Bloggmotor – IM Creator har en avansert bloggmotor som lar deg koble en blogg til ditt pedagogiske nettsted og deretter administrere / oppdatere den med hensyn til dine behov;
 • Gratis bilder – Systemet tilbyr en kuratert samling gratis webdesignressurser og bilder du kan velge og integrere i prosjektet ditt. Alle bildene er smart oppdelt i tematiske samlinger de tilhører, og det er søkefilteralternativet som hjelper deg å ta det riktige valget fra starten av.

IM Creator er helt gratis for ideelle organisasjoner, kunstnere og studenter. Dette betyr at du kan bruke tjenesten til å starte og administrere skolens / lærerens nettsted uten å investere i det i det hele tatt. Eiere av små bedrifter vil imidlertid måtte betale $ 8 / mo for å bruke systemet med sine egne webutviklingsbehov.

Prøv IM Creator gratis

Bunnlinjen

Opprettelse av et skolens nettsted innebærer et økt bilde av det i øynene til elever, foreldre og potensielle investorer. En lærerens nettsted kan bidra til å løse mange oppgaver. Det kan spesielt bidra til eierens profesjonelle aktivitet, noe som gjør den mer produktiv, interessant og til og med lønnsom.

Ved å få et nettsted kan du eller skolen din tiltrekke seg oppmerksomhet fra kolleger, elever og deres foreldre. Dette for ikke å nevne anerkjennelse av andre utdanningsinstitusjoner. Et nettsted av denne typen trenger ingen ekstra kampanjer. Så snart målgruppen blir kjent med den, vil den begynne å besøke den med jevne mellomrom.

Dette sikrer organisk trafikk og rask fremgang uten promotering i det hele tatt. Hvis du innser alle fordelene ved å ha et pedagogisk nettsted og er klar til å lansere det eget, å bruke en nettstedsbygger vil være den beste løsningen. Disse systemene samsvarer med alle kravene til ikke-teknisk kunnskapsrike brukere og krever ikke bevissthet om koding grunnleggende. De kommer vanligvis med maler som er optimalisert for mobilvisning, et rikt utvalg av designtilpassingsverktøy, funksjoner og SEO-optimaliseringsparametere.

Å bygge et pedagogisk nettsted bør ikke være vanskelig, og dette er et av hovedkravene for denne typen nettsteder. Wix og Weebly er to nettstedbyggere som kommer til fullføringen av eventuelle oppgaver. WordPress er et pålitelig fullfunksjonssystem som leverer omfattende integrasjonsalternativer som muliggjør effektiv utvikling av nettsteder. Ucraft og IM Creator fungerer bedre for utvikling av personlige og private pedagogiske prosjekter. For å bestemme deg for den beste løsningen, ta deg god tid til å teste hvert system og ta det riktige valget.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map