Beste nettstedbyggere for musikere og band

Nettstedsbyggere for musikere


Enten du er soloartist, et band, et musikkselskap eller noen annen representant for showforretning, vil du ikke gå uten å lansere et musikknettsted. Det er faktisk ikke så rart at det sannsynligvis ikke er noen brukere som ikke ser etter favorittlåtene, musikksammensetningene og informasjonen om musikere på nettet..

Hvis du nylig har bestemt deg for å presentere talentet ditt for publikum og lansere et eget nettsted, vil det å bruke en nettstedbygger være den enkleste og mest fornuftige løsningen. Nettstedsbyggere er enkel å bruke og praktisk for profesjonelle og ikke-teknisk erfarne brukere. Dette er nøyaktig hva du trenger for å lansere en kvalitetsmusikers nettsted, hvis ferdighetene dine til å utforme nettet ikke er tilstrekkelige til å bruke mer kompliserte verktøy.

Vi testet ut 8 av de beste nettstedbyggere for musikere og band:

 1. Wix – den beste nettstedbyggeren for musikere og band
 2. Bandzoogle – Nettstedsbygger Opprettet av musikere for musikere
 3. WordPress – plattform for å lage et musikknettsted gratis
 4. uKit – En av de beste nettstedene for små bedrifter
 5. Bokmerke – Kanadisk AI-basert nettstedsbygger
 6. Gator – Enkel å bruke Nettstedsbygger for musikere
 7. IM Creator – Nettstedsbygger (Gratis for ideelle organisasjoner)
 8. Bluehost – Beste nettstedvert for musikere

Å starte et nettsted for musikere eller band skal ikke være komplisert, hvis du klarer det velg riktig nettbyggingsverktøy. Nettstedsbyggere oppført ovenfor er de beste løsningene for utvikling av DIY-nettsteder i denne nisjen. Hvilken av dem vil mest oppfylle behovene dine for webdesign? Hvilken tjeneste vil være det beste valget for prosjektet ditt? For å finne ut av det, ta deg god tid til å lese anmeldelser av hver plattform som er inkludert i listen.

Wix – den beste nettstedbyggeren for musikere og band

Wix - den beste nettstedbyggeren for musikere og band

Wix – er den beste nettstedbyggeren for musikere og band, som allerede har fått verdensomspennende popularitet. Dette skyldes overflod av designtilpasningsverktøy, profesjonell og intuitiv tilnærming til nettbygging og flere avanserte funksjoner som bidrar til effektiv nettopprettingsprosess. Systemet er brukervennlig nok til å være forståelig selv for nybegynnere, og det gir også den uovertruffne WYSIWYG-nettopplevelsen. Dette er et perfekt verktøy for reklamer, som aldri har vært involvert i utvikling av nettsteder, ikke ønsker å slite med komplekse kodingsnyanser, men som likevel har til hensikt å lansere et funksjonelt nettsted for å dekke deres behov. Ta en titt på de viktigste Wix-høydepunktene nå:

 • Maler for musikknettsteder. Nettstedsbyggeren kan nå skryte av en av de mest omfattende og imponerende samlingene av nisjemaler du kan velge mellom med hensyn til nettstedet ditt / musikkspesialiseringen. De er delt inn i flere designkategorier avhengig av bransjen som er taklet (Solo Artist, Band, DJ og Music Industry er de viktigste kategoriene her). Alle temaene er 100% tilpassbare og mobiloptimaliserte som standard, men det er ikke noe alternativ for malbytter her.
 • Wix ADI-verktøy. Det enestående Wix ADI-verktøyet lar uerfarne musikere lage prosjektene sine uten koding eller ekstra tid / penger-investering i det hele tatt. Verktøyet krever innsending av din bransjespesifikke informasjon for å opprette et nettsted i automatisk modus.
 • Forum og blogging. Wix gjør det mulig å koble et forum og en blogg til musikerens nettsted, og dermed holde besøkende engasjert i bransjens oppdateringer. Ved å besøke et forum / blogg vil brukerne av nettstedet ditt kunne kommunisere med andre fans, dele sine meninger og nyheter, legge igjen kommentarer og lage emner for diskusjon.
 • eCommerce. Hvis du planlegger å selge bandet / bransjerelaterte elementene eller tilbehøret via musikerens nettsted, tillater Wix å koble en liten eller en mellomstor nettbutikk til prosjektet ditt. Det er her du kan selge album, spor, tilbehør, merkevarer samt utstede rabattkuponger, sertifikater og hva ikke.
 • Wix Music. Den gratis widgeten er tilgjengelig i det integrerte Wix App Market, og lar deg legge lydspilleren til musikerens nettsted. Dette lar fansen lytte til sporene dine, streame og laste ned de de liker mest og til og med kjøpe dem direkte på nettstedet. Samtidig kan du laste opp lydfiler i forskjellige formater, inkludert WAV, FLAC, ALAC & MP3, justering av skjermparametere og generelle spillerinnstillinger. Widgeten gjør det også mulig å spore detaljert statistikk over prosjektet ditt for å finne ut populariteten til bestemte spor, antall salg, nedlastinger, avspillinger og annen relatert info.

Koste: Wix har en gratis plan, hvis varighet ikke er begrenset av noen vilkår. Kostnaden for de betalte planene (det er to typer abonnement her, hver med flere planer) starter fra $ 13 / mo for standardabonnement og fra $ 23 / mo for Business / eCommerce-planer. Alle premium planer inkluderer gratis hosting / domenenavn, integrert Google Analytics, profesjonell kundesupport, økt lagringsplass osv. Systemet tilbyr også 14-dagers refusjonsalternativ, hvis det er noe du ikke liker med den valgte betalte planen.

Prøv Wix gratis

Bandzoogle – Nettstedsbygger Opprettet av musikere for musikere

Bandzoogle - Nettstedsbygger Opprettet av musikere for musikere

Bandzoogle – er en spesialisert nettstedbygger opprettet “av musikere for musikere”. Det er faktisk plattformens viktigste motto. Det brukes hovedsakelig til å starte / administrere nettsteder for band og musikere, og tilbyr spesifikke funksjoner som er satt til dette formålet. Med et intuitivt og engasjerende grensesnitt, overflod av nisjespesifikke verktøy for webdesign, omfattende tilpasningsmuligheter og responsive musikkmaler, fortjener systemet oppmerksomhet fra musikere fra hele verden. Nedenfor er de viktigste fordelene med nettstedbyggeren:

 • Nisjemaler. Nettstedsbyggeren tillater å tilpasse over hundre profesjonelle responsive maler, som alle er relatert til musikk. Alle temaene er gratis og sortert etter bransje, inkludert rock, folk / country, jazz / blues, EDM / DJ / Produsent, business / annet, singer / songwriter, klassisk, urban / hip hop, verden, beats og mer. Det er et forhåndsvisningsalternativ som lar deg se den nødvendige malen i detaljer. Brukere har også en mulighet til å velge en blank mal for å tilpasse den fra bunnen av.
 • eCommerce. Plattformen lar deg lage og tilpasse en gratis nettbutikk med full funksjonalitet for musikere og band med noen få klikk. Det er her du kan selge en rekke produkter relatert til musikkarrieren din (album, spor, nedlastingskoder, billetter, videoer, plakater, tilbehør til fansen, digitale filer osv.). Sammen med det kan du sette opp generell betalings- / leveringsinfo, integrere med populære distribusjonsplattformer osv.
 • Musikkfokuserte funksjoner. Bandzoogle er opprinnelig kjent for sitt brede spekter av musikkfokuserte funksjoner. Disse inkluderer kraftige synkroniseringsverktøy, sosiale medietjenester, online musikkstrømningsalternativ, global lydspillerintegrasjon, gjestebok / forumforbindelse, tilbakemeldingsverktøy, flash image / videosamling, hit counter, integrasjon av eksterne tjenester (Instagramgalleri, Twitter, Bandcamp Player, Topspin Store, Bandsintown, GigSalad sitatform, GigSalad Review og Airbit), oppretting av adresselister, tilgjengelighet av nettstedanalyse og rapporter for å nevne noen få.
 • Innholdsblokker. Systemet gjør det mulig å legge til / administrere / endre posisjonene til spesifikke innholdsblokker du ønsker på hvilken som helst side, avhengig av type. Dermed kan brukere opprette en begivenhetsside her for å liste opp forestillinger, konserter og presentasjoner og la fansen bestille og kjøpe billetter til de kommende anledninger på forhånd. Det er også mulig å integrere musikksporblokken med bransjerelatert innhold her.

Koste: Bandzoogle har ikke en helt gratis plan, men varigheten av den gratis prøveperioden er lengre enn den som tilbys av andre nettstedbyggere. For øyeblikket utgjør det 30 dager, der du kan teste og mestre hele funksjonssettet til plattformen. Nettstedsbyggeren har tre betalte planer, kostnadene for disse starter med $ 8,29 per måned. Betalte abonnement inkluderer en viss mengde spor (bilder) opplastinger og websider, tilgjengeligheten av en provisjonsfri musikkbutikk, elektronisk pressesett og andre ubestridelige fordeler.

Prøv Bandzoogle gratis

WordPress – plattform for å lage et musikknettsted gratis

WordPress - plattform for å lage et musikknettsted gratis

WordPress – er den enestående plattformen for å lage et musikknettsted gratis. Dette er Content Management System, som er mer komplisert sammenlignet med standard nettstedbyggere hovedsakelig fordi det innebærer bevissthet om koding grunnleggende. Systemet har også omfattende integrasjonsalternativer som bidrar til ytelsen til musikknettstedet ditt. De viktigste fordelene med programvaren er listet nedenfor:

 • Responsive temaer for musikere. CMS har en ganske begrenset samling av innebygde maler, mens mange flere av dem er tilgjengelige online. For å få mest mulig ut av WordPress-funksjonaliteten, bør du surfe på nettet for å se etter de beste temaene for musikere der. Heldigvis er valget virkelig fantastisk, og det vil ikke være noe problem for deg å få malen du virkelig liker.
 • Plugins for musikknettsteder. Når det gjelder integrerbare plugins for musikernes nettsteder, er utvalget også fantastisk. Må-ha-programtilleggene for musikanters nettsted inkluderer Event Organizer, GigPress, MF Gig Calendar, NextGEN bildegalleri, HTML5 jQuery Audio Player, Spotify Master, SoundCloud Master, Thank Me Later, Kommentaromdirigering, Gravity Forms, Audiotheme, Cue og Foxyshop for å nevne noen få.

Koste: Det er gratis å laste ned og installere WordPress, men du vil definitivt ikke gå uten å integrere tredjeparts plugins og temaer. De er enten gratis eller kan komme mot ekstra kostnad. Egentlig er det enda tryggere å kjøpe dem for å forhindre svindelen, som ofte er assosiert med gratis maler og plugins. Den endelige kostnaden vil imidlertid avhenge av hostingleverandøren du vil gå for. I så måte, Bluehost er den beste løsningen å velge. Dette er offisiell WordPress vert, som har mange fordeler og funksjoner (som skript og apper, rask lastehastighet på websiden, avanserte SEO-alternativer og markedsføringsverktøy, omfattende markedsplass som tilbyr flere applikasjoner osv.) som vil hjelpe deg med å være vert for og administrere ethvert prosjekt. Når det gjelder kostnadene for hostingleverandøren, vil Bluehost helt sikkert passe til ethvert budsjett. Den billigste planen koster for øyeblikket bare $ 2,95 per måned.

Last ned WordPress gratis

uKit – En av de beste nettstedene for små bedrifter

uKit - En av de beste nettstedene for små bedrifter

uKit – er en av de beste byggherrene for små bedrifter, som også fungerer utmerket for utvikling av prosjekter for musikere og band. Systemet lar deg etablere pålitelig tilstedeværelse på nettet for din musikkgruppe eller individuelle musikknettsted på rundt 30 minutter, selv om dette er din første webdesignopplevelse. Dette er virkelig funnet for musikere, som ikke ønsker å bry seg om komplekse nyanser i webdesign. Her er fordelene som gjør nettstedbyggeren til en perfekt løsning:

 • Responsive Music Designs. uKit kommer med en samling responsive musikkmaler, der du kan finne de som er aktuelle på musikknettstedet ditt. Alle designene kan tilpasses, og det er også mulig å veksle mellom temaene på ethvert trinn i utviklingsprosessen for nettstedet. UKit tilbyr adaptiv nettstedvisning for å forbedre brukerens mobile nettopplevelse. Det lar deg finjustere nettbrettet og mobilutseendet til prosjektet ditt.
 • e-handelsfunksjonalitet. uKit innser sin integrerte e-handelsfunksjonalitet på flere måter. Hvis du planlegger å selge noen av dine musikkforretningsrelaterte produkter direkte på nettstedet, lar systemet velge mellom to populære og effektive alternativer som lar deg starte en nettbutikk. Du kan enten koble Ecwid-pluginen til nettstedet ditt eller integrere eCommerce-widgeten for å få en fullverdig nettbutikk.
 • SoundCloud-integrasjon. Med Kit er det nå mulig å legge til og oppdatere lydspor til nettstedet ditt for musikk / band ved hjelp av SoundCloud-integrasjon. I tillegg kan du sette inn bilder / videoer i prosjektet for å gi det avansert visuell appell og funksjonalitet. Og det er det ikke. Du kan sette opp videobakgrunn for enhver blokkering av nettstedet ditt uten å måtte installere tredjeparts skript eller integrere ekstra koder.

Koste: uKit tilbyr ingen gratis planer, men det er 14-dagers prøveperiode. Det er tilgjengelig uten kostnad og lar deg teste hele plattformens funksjonalitet. Når det gjelder prispolitikken, er den veldig rimelig for alle. Kostnaden for den billigste planen starter med $ 4 / mo – det er veldig billig, med tanke på det store spekteret av funksjoner plattformen har på lager. Disse inkluderer tilpasset domenenavnstilkobling, 24/7 profesjonell support, sikkerhetskopiering av muligheten til å lage nettsteder, gratis hosting, tilgang til hundrevis av maler osv.

Prøv uKit gratis

Bokmerke – Kanadisk AI-basert nettstedsbygger

Bokmerke - Kanadisk AI-basert nettstedsbygger

Bookmark – er en moderne kanadisk AI-basert nettstedbygger, som inntar en verdig posisjon i listen over de beste tjenestene for musikere. Systemet leveres med et kunstig intelligensdesignverktøy, som bringer alt web-design-bryet til et minimum. Dette er det som betyr mest for musikere, hvis opplevelse av webdesign ikke er tilstrekkelig for utvikling av store nettsteder. Bokmerke leveres med en liste over avanserte funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra mengden. Disse inkluderer:

 • AIDA-assistent. Dette er det mest imponerende høydepunktet for nettstedbyggeren, som automatisk kan opprette en musiker nettsted på få minutter. Bare oppgi disse dataene, og kunstig intelligensdesignassistent vil generere et fantastisk og fullverdig nettsted fylt med ditt eget innhold.
 • e-handelsmotor. Nettstedsbyggeren tillater å bruke sin integrerte e-handelsmodul, som lar deg sette opp og deretter administrere en nettbutikk for å selge produktene dine (album, videoer / lydbånd, tilbehør, gjenstander og suvenirer for fans).
 • “Hendelser” -seksjonen. Bokmerke gjør det mulig å legge til en mengde musikk / bandrelaterte hendelser i den tilsvarende “Hendelser” -delen som er tilgjengelig i dashbordmenyen på nettstedet ditt. Det er her du kan velge og tilpasse blokken ved å oppgi eventnavn, beskrivelse, generell info, beliggenhet (Dette innebærer også Google Maps-integrasjon), dato og varighet, relaterte bilder osv.
 • Integrasjoner av sosiale medier. Plattformen gjør det mulig å integrere sosiale mediekanaler i musikknettstedet ditt ved hjelp av “Sosial” modulaktivering. Det lar deg raskt legge til sosiale medieknapper som lenker til kontoene dine i sosiale nettverk. I tillegg kan du integrere hvilken som helst videobakgrunn du velger i en hvilken som helst side / del av prosjektet for å øke verdien og engasjere brukerens interesse.

Koste: Bokmerke har en gratis livstidspakke. Kostnaden for systemets betalte planer starter med $ 11.99 per måned og når $ 24.99 per måned for det mest kostbare abonnementet. Betalte planer inkluderer gratis domenetilkobling, ubegrenset lagring, websider og båndbredde, fjerning av systemannonsebannere, avansert SEO, premium support, e-postforbindelse, passordbeskyttelse, tilpassbare bunntekster og andre nyttige fordeler.

Prøv bokmerke gratis

Gator – Enkel å bruke Nettstedsbygger for musikere

Gator - Enkel å bruke Nettstedsbygger for musikere

Gator – er en brukervennlig nettstedbygger for musikere, som hovedsakelig er rettet mot nybegynnere og de brukerne, som ikke er så dyktige i utvikling av nettsteder, men som likevel har til hensikt å lage kvalitetsnettsteder. Med brukervennlighet, intuitivt grensesnitt, praktisk dra-og-slipp-redigeringsprogram og mange nyttige funksjoner, er Gator for tiden en av de mest populære og enkle nettstedbyggere for å starte og administrere forskjellige typer prosjekter. Ta en titt på noen av de mest imponerende høydepunktene på plattformen nå:

 • e-handelsmotor. Gator kommer med integrert e-handelsmotor, som lar deg legge til en nettbutikk på nettstedet ditt. Musikere kan dra stor nytte av denne funksjonen, ettersom den gjør det mulig å selge CD-er, musikkattributter og andre produkter direkte på nettstedet. Dermed vil de fansen, som ønsker å kjøpe noe fra deg, få muligheten til å gjøre det med noen få klikk, og dermed spare sin innsats og tid. Et slikt alternativ vil utvilsomt ha positiv innvirkning på budsjettveksten.
 • HostGator. Nettstedets byggherre er inkludert i HostGator pakke, som betyr at alle nettsteder som er opprettet med den, blir som standard vert på systemserverne. Denne funksjonen er ganske praktisk for musikere som trenger et nettsted og ikke ønsker å se etter pålitelig vert andre steder.
 • Plattformer for sosiale medier. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å bygge inn innhold fra populære sosiale nettverk som Facebook, Twitter eller Instagram. Hvis du har noen musikkassosierte kontoer i disse sosiale nettverkene, kan du integrere bildebiblioteker, live feeds og sosiale medieknapper i prosjektet ditt for å få mest mulig ut av dem.

Koste: Gator har ikke en gratis plan eller en gratis prøveperiode. Prispolitikken er imidlertid ganske moderat for å møte behovene og økonomiske evnene til de fleste brukere. Nettstedets byggherre har tre betalte abonnement, kostnadene for disse starter med $ 3,84 / mo og når $ 9,22 / mo gitt at du får et to år abonnement på en gang. Husk at systemet tilbyr full refusjon av 45 dager, hvis det er noe du ikke er fornøyd med med Gator.

Prøv Gator gratis

IM Creator – Nettstedsbygger (Gratis for ideelle organisasjoner)

IM Creator - Nettstedsbygger (gratis for ideelle organisasjoner)

IM Creator – er en ny generasjon nettstedsbygger, som er gratis for ideelle organisasjoner. Systemet gjør det mulig å opprette og administrere forskjellige typer prosjekter, inkludert nettsteder for musikere. IM Creator er enkel å bruke og funksjonsladet. Det er kjent for sin fornuftige prispolitikk, praktiske WYSIWYG-webredigeringsprogram og kraftige verktøy som kutter ned alle nettbyggingsproblemene. Hvis du har rett i ferd med å starte en musiker / band nettsted med plattformen, her er listen over dens ubestridelige fordeler:

 • e-handelsplattform. Nettstedsbyggeren har en fullt integrert e-handelsmotor. Den lar deg lage små og mellomstore nettbutikker for å øke salget på nettet av musikkrelaterte produkter. Det kreves ingen kodingsferdigheter for å starte en nettbutikk med IM Creator. Bare velg en mal og følg anbefalingene for å få din egen.
 • blogging. På samme måte tillater IM Creator å koble til en blog til musikerens nettsted. Dette er en av de beste og mest effektive måtene å popularisere kreativiteten din ved å holde kontakten med fansen din. Det er opp til deg å velge mellom flere bloggmaler, typer, nyhetsstrømstrukturvarianter og andre viktige bloggparametere.
 • Flerspråklig støtte. IM Creator tilbyr flerspråklig støtte som gjør det mulig å utvikle allsidige språkversjoner av nettstedet ditt. Det er en god idé når det gjelder attraksjonen til fans fra utlandet.
 • Integreringsalternativer. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å integrere koblinger på sosiale medier, Google Analytics, Google Maps samt andre widgeter og tilleggsprogrammer som sikrer bedre ytelse på nettstedet og høyere kundestrøm.
 • Responsive Maler for Musikere. IM Creator kan skryte av en av de mest omfattende samlingene med profesjonelle moderne maler som er responsive som standard. Det er en egen Musiker / Bands nettstedsmaler-seksjon som tilbyr et sett med fantastiske temaer som er spesielt laget for denne brukerkategorien.

Koste: IM Creator er helt gratis for reklamer, artister, musikere og ideelle organisasjoner. Samtidig koster det billigste abonnementet $ 8 / mo og det fungerer utmerket for gründere, hostingleverandører og forhandlere. Planen inkluderer domenenavnstilkobling, ubegrenset lagringsplass og båndbredde, førsteklasses teknisk support, e-handelsfunksjonalitet og andre fordeler.

Prøv IM Creator gratis

Bluehost – Beste nettstedvert for musikere

Bluehost - Beste nettstedvert for musikere

Bluehost – er det beste nettstedet for musikere, som har fått imponerende omdømme over hele verden. En av de mest fantastiske funksjonene på plattformen er at WordPress offisielt anbefaler den som den mest pålitelige, funksjonsbelastede og rimelige hostingleverandøren som er tilgjengelig i den moderne nettutviklingsnisjen. Systemet gir i dag mer enn 5 millioner nettsteder i forskjellige land i verden, og dette tallet øker med hver måned som går. Hvis du leter etter en troverdig hostingleverandør, kan følgende funksjonsliste være nyttig å bruke:

 • e-handelsstøtte. Plattformen lar deg være vert for alle typer nettbutikker med musikk, og tilbyr en rekke e-handelsprosjekter, high end applikasjoner, tilleggsprogrammer og widgets. Det intuitive kontrollpanelet til systemet er enkelt å navigere, mens plattformen i seg selv sikrer sterke oppetidshastigheter, rask sidehastighet, ytterste sikkerhet og fleksibilitet i hvert prosjekt som vert arrangert med det.
 • Marketplace Access. Bluehost lar deg bla gjennom den integrerte markedsplassen med mange applikasjoner, legge til, skript og widgets som kan øke musikerens nettstedytelse.
 • Markedsførings- og SEO-funksjoner. Plattformen tilbyr også allsidige SEO- og markedsføringsstrategier som forbedrer effektiviteten til prosjektfremme, generering av målgruppen og gevinstvekst. Bluehost-eksperter vil også hjelpe deg med innhold på webområdet og designadministrasjon, PPC og migreringstjenester på nettstedet.

Koste: Du vil ikke finne en helt gratis plan som tilbys av Bluehost. I stedet er vertsleverandørens prispolitikk rimelig og rimelig for alle. Kostnaden for den billigste grunnleggende planen, som leverer hele funksjonen til hostingleverandøren, utgjør $ 2,95 per måned. Dette er veldig billig, som passer til ethvert budsjett- og webhotellbehov.

Prøv Bluehost nå

Bunnlinjen

Et nettsted kan bli et effektivt må-ha-verktøy for enhver musiker, men bare hvis dette er et godt designet prosjekt med avansert funksjonalitet. La oss innse det faktum: Hvis du er musiker, er sjansene for at du har god kontroll over grunnleggende programmering ganske lave. Det er her nettstedbyggere spiller inn. Disse systemene er enkle, praktiske og intuitive. Derfor fungerer de utmerket for uerfarne brukere og hjelper dem med å designe fremragende nettsteder.

Listen over nettstedbyggere som lager et nettsted for musikere eller band er ganske imponerende, men du bør være klar over egenskapene, fordeler og ulemper ved hver tjeneste for å gjøre det beste valget. Det er fornuftig å teste alle systemene som er gjennomgått i innlegget for å bestemme deg for den mest passende løsningen du til slutt vil være fornøyd med.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map