Beste nettstedbyggerprogramvare for Mac

Beste nettstedbyggerprogramvare for Mac


Til tross for visuelt tiltalende high-end design og sikkerhet, er den spesialiserte Mac-programvaren langt fra et perfekt verktøy for å bygge nettsteder. Det tilbyr en begrenset pakke med HTML-fasiliteter som trengs for separate CSS-filer i stedet for å ha dem på et enkelt nettsted.

Som et resultat leter Mac-brukere etter skybaserte og SaaS-plattformer og instrumenter i stedet for å gi preferanse til tradisjonelle nettverksbyggingsverktøy, som er utviklet for Mac og krever foreløpig installasjon.

Nettstedsbyggere viser seg å være den rette typen verktøy Mac-brukere kan enkelt bruke for å lage fantastiske nettressurser for forskjellige formål fra bunnen av. De krever ikke seriøs innsats og pengerinvestering, og tilbyr et omfattende funksjonssett i stedet. De er intuitive og enkle for brukere med forskjellig webdesignbakgrunn og krever ikke spesielle ferdigheter, slik at brukere enkelt kan bygge kvalitetsnettressurser på egen hånd. Med en kvalitetsnettstedets byggherre vil prosjektet ditt ha profesjonelt utseende og kraftig funksjonalitet.

Nettsteder lansert av Mac-brukere er fullverdige og har tiltalende design. De er enkel å administrere og gjøre det mulig å tilby alt innholdet du ønsker å se på nettstedet ditt. Dette betyr mye for fansen av Mac web building software, som ønsker å spare krefter og tid ved å benytte anstendige og fullverdige nettsteder opprettet med en nettstedsbygger..

Vi testet ut 5 av den beste nettstedbyggerprogramvaren for Mac:

 1. Wix – den beste SaaS nettstedbyggeren for Mac OS
 2. RapidWeaver – Beste webdesignprogramvare for Mac
 3. WordPress – Beste vert CMS for Mac OS X-brukere
 4. Mobirise – gratis byggeprogramvare for nettsteder
 5. Blocks – Enkleste dra og slipp Nettstedsbygger

Hvis du har tenkt deg å se etter en anstendig Mac web building-programvare, kan du ta deg tid til å se gjennom vurderingene av disse populære og fullverdige tjenestene som er oppført i innlegget. Sammenligningen og listen over høydepunkter vil forenkle valget for deg. La oss komme i gang nå.

Wix – den beste SaaS nettstedbyggeren for Mac OS

Wix - den beste SaaS nettstedbyggeren for Mac OS

Wix – er den beste nettstedbyggeren for Mac-brukere, noe som gjør det enkelt å lage fullverdige nettsteder med fantastisk design. Systemet gjør det mulig å bygge forskjellige typer nettsteder for personlig og forretningsbruk. Det kommer med ut-av-boksen-funksjonalitet, som er mer enn nok til å dekke et bredt spekter av allsidige behov for webdesign.

Listen over de viktigste Wix-fordelene inkluderer:

 • Wix ADI Tool – Nettstedbyggeren bygger automatisk et nettsted for deg ved å bruke det innsendte innholdet. En praktisk WYSIWYG nettstedredigerer gjør det mulig å kontrollere hvert trinn i prosessen for tilpasning av nettsteder, og fikse problemene i tide.
 • Redigeringsalternativer – Systemet avdekker en mulighet til å bruke en standard nettstedredigerer og den mobile. Redigeringer gjort i standardmodus vises i mobilversjonen, mens de som er gjort i mobilnettstedversjonen ikke gjenspeiles i skrivebordsmodus..
 • Responsive Maler – Wix kommer også med hundrevis av mobilklare maler som er tilgjengelige via nettbrett og smarttelefoner drevet av iOS som er 100% tilpassbare og intuitive..
 • Wix App Market – Dette er et annet høydepunkt på nettstedbyggeren, der du kan bla gjennom hundrevis av gratis og betalte widgeter, utvidelser og apper som er tilgjengelige der. Du kan integrere de valgte temaene på nettstedet ditt for å bidra til dets brukbarhet.
 • Forum, blogg og e-handel – Nettstedbyggeren kommer med forum, blogging og e-handelsmotorer. Dette gjør det mulig å opprette, koble til og administrere en forum, en blogg eller en online-butikk uten problemer i det hele tatt.
 • Corvid by Wix – Hvis du har tenkt å starte og integrere applikasjoner på nettstedet ditt, gå videre til å bruke Corvid av Wix – en avansert plattform for åpen utvikling som brukes til å starte profesjonelle webapplikasjoner uten kodingsferdigheter eller foreløpig erfaring med webdesign. Plattformen gir det nødvendige verktøyet alt på ett sted – bare velg de funksjonene og verktøyene du trenger for prosjektet ditt, og begynn å jobbe med webapputviklingen din.
 • Ascend Tool – Dette er en gratis alt-i-ett-forretningsløsning, som gir en overflod av verktøy (det er over 20 produkter tilgjengelige i funksjonssettet til pakken) som er et must for bedriften din. Disse produktene hjelper deg med å utvide virksomheten din, øke kundebasen og annonsere tjenestene dine på nettet.

Du kan bruke systemfunksjonene uten kostnad i det hele tatt ved å bruke den gratis planen som aldri utløper. For å bringe nettstedets funksjonalitet til det splitter nye nivået, må du imidlertid oppgradere til en av de betalte planene. Foreløpig tilbyr Wix to typer abonnement, nemlig standard- og forretnings- / e-handelsplaner. Kostnaden for standardplaner starter med $ 13 / mo for å nå $ 39 / mo for det dyreste abonnementet, mens kostnadene for forretnings- / eCommerce-planer starter med $ 23 / mo for å nå $ 500 / mo for det mest avanserte prisalternativet.

Prøv Wix gratis

RapidWeaver – Beste webdesignprogramvare for Mac

RapidWeaver - Beste webdesignprogramvare for Mac

Rapidweaver – er en kraftig nettstedbygger, som ble spesialdesignet for Mac-brukere som ønsker å lage fullverdige webapplikasjoner og nettsteder uten koding involvert. Plattformen lar deg starte responsive vakre nettsteder uten forberedelser eller bakgrunn i webdesign.

Se på listen over RapidWeaver høydepunkter:

 • MacOS Technologies – Nettstedsbyggeren støtter alle MacOS-teknologiene, inkludert iCloud og Document faner. Dette lar deg starte nettsteder fra bunnen av, fra enkle prosjekter på én side og opp til komplekse nettbutikker.
 • Malvalg – Systemet tillater å velge mellom over 50 integrerte maler, mens mer enn 100 responsive temaer i tillegg er levert av systemets fellesskap. RapidWeaver sikrer enkel webhåndtering, slik at du kan lage nye sider og undersider i tillegg til å tilpasse dem fra bunnen av. En praktisk forhåndsvisningsfunksjon gjør det mulig å spore endringene du gjør før du publiserer prosjektet.
 • Enhetssimulator – Den nye funksjonen lar deg se hvordan det nyopprettede nettstedet ditt vil se ut på forskjellige enheter, inkludert iPhone, iPad, Mac og mer. Funksjonen er fleksibel og kraftig, og lar deg åpne, skalere og til og med lagre flere vinduer for å spore endringene etterpå.
 • Media Manager Tool – RapidWeaver kommer med et kraftig medieintegrasjonsverktøy som lar deg administrere prosjektressursene dine effektivt. Du kan få tilgang til fotobiblioteket, nettleseren og bilder fra det største gratis fotobiblioteket på nettet. Bare velg de som samsvarer med nettstedets spesialisering for å dra og slippe dem videre til websidene dine.
 • Snippets Manager – Systemet lar deg bruke fordelene som tilbys av den raffinerte Snippets Manager ved å integrere nyttige CSS-, HTML- og Javascript-koder. Det er også mulig å legge til ren tekst i tekstutdragene dine om nødvendig.

Nettstedsbyggeren er gratis, men du må oppgradere til det betalte abonnementet, hvis du ønsker å få mest mulig ut av det avanserte funksjonssettet. Kostnaden for den betalte planen utgjør for tiden $ 99, men systemet introduserer ofte spesielle tilbud og rabatter for de som ønsker å spare stort, mens de bruker det.

Prøv RapidWeaver gratis

WordPress – Beste vert CMS for Mac OS X-brukere

WordPress - Beste vert CMS for Mac OS X-brukere

WordPress – er et populært og det mest kjente Content Management System, som brukes til å starte og administrere forskjellige typer prosjekter. Systemet ble opprinnelig laget med tanke på blogging, men det utviklet seg raskt til en fullverdig plattform med avansert funksjonalitet og fleksibilitet.

WordPress høydepunkter er som følger:

 • Nedlasting og installasjon – Som CMS krever WordPress nedlasting og installasjon. Dette tar ikke mye tid, men det betyr ikke at det å jobbe med tjenesten er enkelt for alle. Hvis du ikke er en dyktig webdesigner eller i det minste ikke har grunnleggende programmeringskunnskap, kan det hende du finner systemet litt komplisert. Dette fordi arbeid med WordPress innebærer kodningsbevissthet. Ellers kan du få problemer, når integrerte plugins eller tilpasser maler.
 • Integreringsalternativer – CMS skiller seg ut fra mengden på grunn av sine kraftige integrasjonsalternativer. Uansett hvilken nisje du spesialiserer og hvilken prosjekttype du forventer å lansere, det er mange plugins og eksterne maler du kan bla gjennom og legge til på nettstedet ditt. Dette gjør det mulig å utvide funksjonaliteten til systemet, noe som gir det den nødvendige ytelsen og avanserte design.
 • Alternativer for designtilpasning – WordPress er også kjent for sine avanserte alternativ for designtilpasning. Alle malene du velger for prosjektet ditt kan lanseres absolutt fra bunnen av – bare velg og endre de nødvendige malinnstillingene, eksperiment med farger, stiler, bakgrunner, bilder og mediefiler som er tilgjengelig på lager her. Du kan også laste opp og integrere dine egne sosiale mediefiler, galleribilder, dokumenter og andre nødvendige elementer.
 • Hosting og valg av domenenavn – Som et nedlastbart system tilbyr ikke WordPress integrerte hostingalternativer. I stedet tillater systemet det velge hvilken som helst vertsleverandør som fungerer best for prosjektbehovene dine. Forresten, mange moderne verter har integrert CMS som bare innebærer installasjon med ett klikk. Bluehost er en av slike hostingleverandører, og dette er plattformen, som offisielt er anbefalt av WordPress. Verten tilbyr en gratis bonusdomenenavn i løpet av det første året av abonnementsvarighet, rask sidehastighetshastighet, flere integrasjoner, rimelig prissetting samt 60% rabatt for WordPress-installasjon og andre fordeler.

WordPress er et gratis nedlastbart CMS, som kan installeres uten kostnad i det hele tatt. Systemet tillater imidlertid integrering av tredjeparts plugins og utvidelser som krevde ytterligere budsjettinvestering. Det samme handler om malintegrasjon, hosting og kostnad for domenenavn.

Installer WordPress gratis

Mobirise – gratis byggeprogramvare for nettsteder

Mobirise - gratis byggeprogramvare for nettsteder

Mobirise – er en gratis nedlastbar programvare bør du først installere på Mac-en før du begynner å jobbe med nettstedutviklingen. Systemet er bygget med brukervennlighet og enkelhet i tankene, og det krever ikke ferdigheter eller kompetanse for webdesign for å kunne brukes effektivt av nybegynnere.

Her er listen over de største fordelene med Mobirise:

 • Innholdsblokker – Nettstedbyggeren har en blokkbasert struktur, som gjør det mulig å designe nettsteder ut fra ferdige innholdsblokker. Deres samlede antall overstiger for tiden 800 artikler, og det fortsetter å vokse jevnlig. Det er enkelt å arrangere og tilpasse blokkene, og lar deg lage den nødvendige nettstedstrukturen. Nettsteder som er lansert med Mobirise, er som standard responsive.
 • AMP Nettstedsbygger – Mobirise tilbyr integrert AMP-nettstedbygger, som lar deg starte og administrere prosjekter som er perfekt optimalisert for mobilt surfing og sikre rask nedlasting av websider.
 • Designtilpasningsverktøy – Mobirise designtilpasningsverktøy kommer ut av boksen. De gjør det enkelt å justere de viktigste nettstedparametrene, style, integrere flere mediefiler og utføre andre handlinger.
 • Hosting Choice – Nettstedsbyggeren har ikke integrert hosting, men det gjør det mulig å være vertskap for det ferdige prosjektet ditt med GitHub-sider gratis.

Mobirise er en helt gratis nettstedsprogramvare, men du må betale for webhotellvert, domenenavn og integrasjoner. Det er også Premium Pack som kommer med betalte utvidelser samt alt-i-ett-sett, der du kan velge mellom ekstra plugins og temaer. Kostnaden for Premium Kit utgjør $ 129.

Last ned Mobirise gratis

Blocks – Enkleste dra og slipp Nettstedsbygger

Blocks - Enkleste dra og slipp Nettstedsbygger

blokker – er en spesialisert nettstedbyggerprogramvare for Mac, som kan være en anstendig løsning, hvis du trenger å lage en fengende portefølje, attraktiv destinasjonsside eller et nettsted for å markedsføre produkter / tjenester på nettet. Nettstedsbyggeren har et dra-og-slipp-alternativ for å håndtere enkel redigering. Det kommer med et høyt fleksibilitetsnivå og en pakke med ekstra verktøy.

Listen over blokker er som følger:

 • Blokk og murstein struktur – Nettstedbyggeren tilbyr en blokk og mursteinstruktur. Du må bare velge ferdige innholdsblokker og tilpasse dem etter behov. WYSIWYG-sideverktøyet gjør redigering enkel og rask. Det kreves ingen kodingsferdigheter eller FTP-manager for å starte et nettsted med Blocs, men dette utløser behovet for å se etter en ekstern hostingleverandør for å laste opp og oppdatere filene når det er nødvendig.
 • HTML-basert nettstedstruktur – Blokker har ikke et sky-dashbord for å redigere innhold. I stedet vil du bli tilbudt en primær HTML-basert nettstedstruktur. For å få et mer komplekst prosjekt, må du tilpasse nettstedet ditt med et CMS. Dette krever åpenbart kodingsevner og bakgrunn i webdesign. Systemet har ikke integrerte standardmaler, ettersom dette i utgangspunktet er appen som brukes til å starte HTML-baserte temaer på egen hånd.
 • Malutvikling – Temaene er utviklet ved bruk av lagerredigeringsverktøy. Hvis dette alternativet ikke appellerer til deg av en eller annen grunn, kan du få betalte maler på tjenestens offisielle nettsted (kostnadene for ett tema utgjør 20 dollar).

Blocs har en gratis nedlastbar prøveversjon og to betalte lisenstyper, hvis kostnad utgjør tilsvarende $ 80 og $ 360. Bortsett fra det, må du betale rundt $ 100 per år for hosting og rundt $ 60 for en mulighet til å bytte fra den gamle nettstedversjonen av tjenesten til den nye.

Prøv blokker gratis

Bunnlinjen

Det største problemet med å bygge nettsteder med Mac var fraværet av anstendig programvare. Nettstedsbyggere kan være en flott erstatning for Mac-programvare, og dekker et bredt spekter av webdesignbehov og gir kraftige funksjoner som er nødvendige for å lage og administrere et fullverdig prosjekt.

Hvis du søker etter en Mac-programvare av høy kvalitet, kan nettstedbyggere som er gjennomgått ovenfor vise seg å være den beste løsningen. Å velge en av dem kan være en utfordring, hvis du aldri har jobbet med disse systemene før. Husk at hvert system fungerer godt for fullføring av et visst utvalg av oppgaver, som ikke annet enn kan påvirke valg av programvare.

Dermed er Wix alt-i-ett-nettstedsbyggeren, som brukes til å starte og administrere forskjellige typer nettsteder, inkludert blogger, destinasjonssider, porteføljer, forretningsnettsteder og nettbutikker. RapidWeaver er den beste webdesignprogramvaren som er spesielt laget for Mac-brukere. WordPress er det verdensberømte CMS som krever installasjons- og kodingsferdigheter for å starte high end-prosjekter. Mobirise er en gratis nedlastbar programvare, som er kjent for sin brukervennlighet og sterke fokus på newbies behov. Blokker er den enkleste dra-og-slipp nettsted byggherre brukes til å starte destinasjonssider, promo nettsteder, destinasjonssider og andre typer personlige / forretningsprosjekter.

Hvis du ikke er sikker på om den beste programvaren for Mac, er det fornuftig å teste hvert system på forhånd. Dette er den mest pålitelige måten å velge system, som vil fungere best for ditt individuelle prosjekt.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map