Beste nettsteder for bryllup

Beste nettsteder for bryllup


Enten du ønsker å dele din kjærlighetshistorie, forlovelsesminner, bilder og videoer av deg og din kjære, vil et bryllupsnettsted være det perfekte stedet å starte.

Det vil også bli et fint sted å dele planen for bryllupsdagen, lister over inviterte gjester, register, logistikk og andre ting et bryllup er utenkelig uten. Det er en perfekt løsning for par som har til hensikt å nå to mål om gangen: holde gjestene sine klar over de viktige planene for bryllupsdagen og kontrollere hvert trinn i forberedelsesprosessen.

Det kan være litt overveldende å bestemme seg for når og hvor man skal start bryllupsnettstedet ditt, hvis du aldri har vært involvert i bygging av nettsteder før. For å hjelpe deg med å komme lett gjennom denne oppgaven har vi analysert og oppsummert de mest populære og rimelige alternativene for bygging av nettsteder. Sjekk dem ut nå.

Vi testet ut 7 av de beste nettstedene for bryllupsnettsteder:

 1. Wix – den beste nettstedet for bryllup (Det er gratis)
 2. WordPress – Gratis CMS & Wedding Website Builder
 3. uKit – Enkleste nettstedmaker for bryllupsnettsted
 4. Bluehost – det beste vertskapet for ditt bryllup nettsted
 5. Knuten – Alt-i-ett-løsning for bryllupsplanlegging
 6. Minted Weddings – Gratis bryllupsnettbygger
 7. Weddingwire – Enkel å bruke plattform for bryllupssteder

Har du rett i ferd med å begynne å jobbe på bryllupsnettstedet ditt? Så er det på høy tid å ta en titt på de mest populære alt-i-en og spesialiserte bryllupsnettstedbyggerne for å få en generell ide om funksjonaliteten og brukervennligheten for begge systemtyper..

Wix – den beste nettstedet for bryllup (Det er gratis)

Wix - den beste bryllupsnettbyggeren (det er GRATIS)

Wix – er den beste og mest populære nettstedsbyggeren, som gjør det mulig å lage et fullstendig bryllupsnettsted, uavhengig av din webdesignekspertise. Dette er den aller første tjenesten som kommer til tankene når det gjelder opprettelsen av funksjonsbelagte bryllupsprosjekter. Dette er fordi plattformen har utmerket seg som et pålitelig nettbyggingsverktøy med mange avanserte funksjoner og høydepunkter som bidrar til vellykket utvikling av nettstedet. Her går de:

 • Bryllupsmaler. Nettstedets byggherre er kjent for sin rike samling bryllupsmaler, som som standard er gratis og mobile responsive. Bryllupstemaer er tilgjengelige i kategorien “Hendelser”. De kan tilpasses, visuelt tiltalende og profesjonelle. Bare få tilgang til dashbordet og bla gjennom et bredt utvalg av designtilpasningsverktøy for å gi bryllupsprosjektet et imponerende utseende. Du kan også bruke den praktiske forhåndsvisningsfunksjonen for å se malen du har tenkt å velge i detaljer. Det er viktig ettersom Wix ikke tillater å bytte temaer under utvikling av nettstedet. Ta en titt på de mest imponerende maler for bryllupsnettstedet:
 • Bryllup RSVP

  Bryllup RSVP

  Bryllupsinvitasjon

  Bryllupsinvitasjon

  Bryllupsarrangement

  Bryllupsarrangement

 • Bryllups widgets og apper. Nettstedsbyggeren gir tilgang til flere widgets og applikasjoner som er tilgjengelige i Wix App Market. Velg de som vil være et perfekt tillegg til bryllupsnettstedet ditt, og fortsett med å integrere dem. Noen av appene du kan velge mellom inkluderer Wix Events, Wix Photo Album, Wix Weather, Calendar, Portfolio, Google Maps, Eventbrite, Countdown Clock, Moovit – Kart og ruter, sosiale nettverksknapper, Lumifish Chronicles, 123 Form Builder, Wix Chat , Wix Pro Gallery, Wix Video osv.
 • RSVP-funksjon. Wix lar deg bruke fordelene med RSVP-funksjonen som lar deg holde kontakten med gjestene dine, finne ut av ideene og intensjonene dine og få tilbakemeldinger fra dem. Dette er et must-have element for ethvert bryllupsnettsted.
 • Registry. Dette er et annet viktig element for et bryllupsnettsted som lar deg gjøre opp listen over gjester, sende invitasjoner, legge til gavepreferanser osv. Registerseksjonen kan oppdateres når som helst og hvor som helst..
 • blogging. Nettstedbyggeren kan skryte av en kraftig bloggmotor, som lar deg koble en blogg til bryllupsnettstedet ditt. Det er her du kan legge til bryllupsrelaterte innlegg, som også kan være interessant for gjestene dine. Kommenteringsalternativ vil bidra til brukerens engasjementsrate, slik at du kan holde kontakten med hver eneste gjest.

Wix tilbyr sjenerøse prisalternativer til sine abonnenter. Alle har en mulighet til å teste systemets funksjonalitet på gratisplanen. Hvis du er sikker på at du kommer til å bruke nettstedbyggeren til opprettelsen av bryllupet ditt, bør du obligatorisk oppgradere til en av planene systemet tilbyr. Saken er at et bryllupsnettsted absolutt skal komme med et domenenavn for å være lett å huske for gjestene dine og få et imponerende utseende. Når du oppgraderer for det betalte abonnementet, vil du få et bonusdomen i et år.

Dette betyr at du ikke trenger å betale for bruken i løpet av denne tidsperioden. Har du rett i å få en betalt plan? Bla deretter gjennom Standard Wix-abonnement, kostnadene for disse starter med $ 13 / mo. Dette er definitivt en flott løsning for bryllupsnettstedet ditt.

Prøv Wix gratis

WordPress – Gratis CMS & Bryllupsnettbygger

WordPress - Gratis CMS & Wedding Website Builder

WordPress – er det verdens populære CMS som leveres med et kraftig funksjonssett og overflod av designtilpasningsverktøy som er nødvendige for å starte og administrere et bryllupsnettsted av høy kvalitet. Plattformen fungerer utmerket for alle brukerkategorier, men kodingsbevissthet og bakgrunn i webdesign er fremdeles nødvendig her, hvis du virkelig har tenkt å få et nettsted til å oppfylle alle krav og behov. Ta en titt på systemets funksjonalitet for å forstå hvordan du utnytter den til fordel:

 • Bryllupsmaler. CMS leveres med den innebygde malkolleksjonen, men det er også hundrevis av kvalitetstemaer tilgjengelig der ute. Bare bla gjennom dem for å velge den du og partneren din vil være helt fornøyd med. Disse designene er gratis og betalt, men husk at gratis temaer ikke er helt sikre på grunn av den økte trusselen mot skadelig programvare.
 • Plugins for bryllupsnettsteder. WordPress-plugins-samlingen er rik og omfattende. Det inkluderer forskjellige typer plugins, inkludert de som er ment for bryllupsnettsteder. Blant appene og pluginene du kan velge og integrere i bryllupsprosjektet ditt, er det i utgangspunktet fornuftig å nevne følgende: Nedtellingsklokke, Bryllupsregister, Bryllupsnedtelling-widget, Kjærlighetskvoter-widget, Bryllupsgaver, Wedding City Lite – Wedding Directory and Listing, WeddingPress, RSVP Plugin, WordPress Media Gallery, Heart Card, Google Docs Gjesteliste, Reserver av varer, Gaveregister osv..
 • Hosting og domenevalg. Plattformen gjør det mulig å arrangere bryllupsnettstedet ditt med en hvilken som helst leverandør som fungerer best for ditt webdesignbehov. Valget av hostingalternativer er allsidig og rikt – akkurat som utvalget av domenenavn. Så det er opp til deg å bestemme, hvilket selskap du skal takle.
 • blogging. WordPress ble opprinnelig opprettet med bloggbehov i tankene, og thuis, det er det beste valget for blogging. Hvis du ønsker å koble en blogg til bryllupsnettstedet ditt, er du velkommen til å gjøre det for å holde publikum interessert og oppmerksom på de siste nyhetene, oppdateringene, planene, planene og andre bryllupsrelaterte nyansene..

WordPress er en gratis Content Management System. Du kan laste ned og installere det når som helst og uten kostnad i det hele tatt. Det er til og med mulig å velge og tilpasse noen av de innebygde malene plattformen tilbyr uten å investere i prosessen. Imidlertid, hvis du virkelig ønsker å gi bryllupsnettstedet en ypperlig ytelse og publisere det på nettet, vil du ikke gå uten integrering av plugin og hosting-valg.

Snakker om hosting, Bluehost ser ut til å være den mest fornuftige løsningen. Selskapet er ikke bare pålitelig, trygt og funksjonelt, men det er også utrolig rimelig for alle. Dermed har du en perfekt sjanse til å få et bonusdomen fra Bluehost, når du velger plattformen for hosting av ditt WordPress-nettsted. For øyeblikket koster det billigste Bluehost-abonnementet $ 2,95 / mo, og gir omfattende integrert funksjonalitet som dekker alle behov.

Prøv WordPress nå

uKit – Enkleste nettstedmaker for bryllupsnettsted

uKit - Enkleste nettstedmaker for bryllupsnettsted

uKit – er den enkleste og en av de rimeligste nettstedbyggere for bryllupsprosjekter. Plattformen ble opprinnelig kjent som småbedriftsutviklingsverktøyet, men det er også en ganske fin løsning for å lage andre prosjekttyper, inkludert bryllupsnettsteder. Systemet er også kjent for sin fantastiske brukervennlighet, bekvemmelighet og intuitive tilnærming til webdesign, noe som gjør at nybegynnere og webdesignproffer kan skape funksjonsbelastede prosjekter uten kodingskompetanse. For å finne ut hva akkurat uKit tilbyr deg, må du først ta hensyn til funksjonssettet:

 • Bryllupsmaler. uKit har en samling responsive bryllupsmaler, som kan tilpasses, gratis og profesjonelle. Samlingen inneholder temaer for bryllupsnettsteder, buketttjenester, bryllupsbyråer, dekorfirmaer og mer. Det er ikke nødvendig å være en kodingspro for å starte et bryllupsprosjekt med et av disse temaene – bare følg retningslinjene systemet genererer og se på resultatet. uKit lar deg veksle mellom temaene, noe som betyr at du kan velge en annen mal på et hvilket som helst trinn i tilpasningsprosessen for nettstedet uten å miste det tidligere innsendte innholdet.
 • Widget samling. Nettstedsbyggeren har en samling av widgets, som inkluderer flere apper og utvidelser som enkelt kan integreres i bryllupsnettstedet ditt for å gi det avansert ytelse. Noen av de mest populære og funksjonelle uKit-widgetene du kan velge og integrere på bryllupsnettstedet, inkluderer Slideshare, sosiale nettverksknapper, timer, kommentarer, online chat, brukerkommentarer osv.
 • Foto- og videogallerier. En praktisk WYSIWYG nettstedredigerer lar deg opprette og administrere foto- / videogallerier. Uansett hvilken mal du vil gå for, kommer den med integrasjonsalternativer for bilde- og videobakgrunn, forhåndsvisningsfunksjon som lar deg kontrollere prosessen med nettstedutvikling og andre bilderelaterte nyanser som kan gjøre bildegalleriene til bryllupet ditt mer attraktivt og profesjonelt.

uKit er en av de rimeligste nettstedbyggere som er tilgjengelige i den moderne nisjen for utvikling av nettet. Plattformen har en gratis prøveversjon som varer i 14 dager og fire betalte abonnement. Kostnadene starter med $ 4 / mo for den billigste planen som kommer med flere funksjoner og verktøy som er nødvendige for å lansere og administrere et bryllupsnettsted av høy kvalitet.

Se også: uKit anmeldelse.

Prøv uKit gratis

Bluehost – det beste vertskapet for ditt bryllup nettsted

Bluehost - det beste vertskapet for ditt bryllup nettsted

Bluehost – er en kraftig, moderne hostingleverandør, som fungerer utmerket til å være vertskap for alle slags webprosjekter, inkludert bryllupsnettsteder. Plattformen har en av de ledende stillingene i listen over de mest troverdige og funksjonelle vertsselskapene. Dessuten er dette den øverste plattformen, som offisielt er anbefalt av WordPress for vertsformål. Bluehost kommer med et særegent funksjonssett, som er mer enn nok til å være vert for og sikre et funksjonsbelastet prosjekt. Listen over høydepunktene er som følger:

 • Avanserte sikkerhetstiltak. Bluehost tar seg av nettstedets sikkerhet og sikrer høyt beskyttelsesnivå. Nettopp av denne grunn bruker selskapet spesialiserte verktøy (Spam Hammer, Spam Expert, hotlink beskyttelsestiltak osv.) som spesielt kan forbedre nettstedets sikkerhet og bevaring av konfidensielle data.
 • Fleksibilitet og ytelse på høyt hold. Bluehost integreres sømløst med mange eksterne tilleggsprogrammer, tjenester og applikasjoner som kan øke ytelsen til ditt bryllup.
 • Rask sidehastighet. Bluehost sikrer rask belastning på nettsiden sammen med høye oppetidshastigheter. Dette oppnås på grunn av anvendelsen av avanserte systemverktøy og spesielle integrerte funksjoner. Hva som er viktig, lastetid for sider avhenger ikke av mengden trafikk på nettstedet – dette er et av plattformens høydepunkter.
 • Integrert markedsplass. Plattformen tilbyr tilgang til flere skript, apper og tilleggsprogrammer du kan bruke mye til tilpasning av bryllupsnettsteder. I tillegg har du lov til å velge mellom flere WordPress-maler, e-handel og markedsføringsverktøy samt fotogallerier osv.

Bluehost er en utrolig rimelig hostingplattform. Selv om det ikke er noen gratis plan her, lar systemet deg velge mellom flere betalte abonnementer. I tillegg tilbyr selskapet et gratis bonusdomen til hver bruker, som abonnerer på en av sine betalte planer. Dette er en stor fordel når det gjelder utvikling av bryllupssider. Kostnaden for den billigste Bluehost-planen utgjør $ 2,95 per måned. Abonnementet tillater tilkobling av gratis SSL-sertifikat for maksimal sikkerhet på nettstedet og dataoppbevaring, sporing av vanlige WordPress-oppdateringer, ved bruk av ubegrenset båndbredde og andre ubestridelige fordeler.

Prøv Bluehost nå

Knuten – Alt-i-alt-løsning for bryllupsplanlegging

Knuten - Alt-i-alt-løsning for bryllupsplanlegging

Knuten – er den alt-i-ett spesialiserte bryllupsplanleggingsløsningen som lar deg starte og administrere bryllupsprosjekter samt planlegge hele bryllupet fra begynnelse til helt til slutt. Plattformen kommer med et særegent sett med bryllupsfokuserte funksjoner, som gjør det mulig å lage profesjonelle bryllupsprosjekter med avansert funksjonalitet.

Hvis du ikke er en kodingsproff, kan det ta tid å beherske tjenesten, siden den er noe overmettet med funksjoner som noen ganger viser seg å være unødvendige. Systemet innebærer rask og enkel registreringsprosess, og den kan raskt utforskes selv av uerfarne brukere. Nettstedsbyggeren er en del av bryllupsplanleggingssystemet The Knot, som gjør det mulig å gjøre prosessen morsom og problemfri. Ta en titt på noen av de mest avanserte funksjonene nettstedbyggeren omfatter:

 • Bryllupsmaler. Knuten kommer med hundrevis av bryllupsmaler av kvalitet, hvis kvalitet er over gjennomsnittet. Alle temaene er ferske, ofte oppdaterte og responsive som standard. Du kan tilpasse hvilken som helst av dem ved å bruke et sett med integrerte verktøy og funksjoner som er spesielt ment for opprettelse av bryllup.
 • Unik design av bryllup. Nettstedsbyggeren lar deg lage unik design av bryllupssiden som samsvarer med dine spesifikke krav og bryllupsdetaljer. Du kan gjøre nettstedet ditt unikt ved å opprette en personlig URL, legge til tilpasset omslagsfoto, velge unik fargepalett osv.
 • Bryllupsplanleggingsverktøy. Knuten gir tilgang til det kraftige og omfattende settet med bryllupsplanleggingsverktøy som absolutt vil komme godt med for deg når du jobber med nettstedutvikling og hendelsesplanlegging. Det du kan benytte deg av her er bryllupssjekkliste, integrert budsjetter, RSVP-funksjon, register, gjesteliste osv.
 • Lokale leverandører – Knuten lar deg bla gjennom listen over lokale leverandører du måtte trenge i prosessen med bryllupsforberedelsene og planleggingen. Disse inkluderer lister over mottakssteder, bryllupsfotografer, brudesalonger, videografer, populære bryllupsmerker, skjønnhetssalonger, blomsterhandlere, bryllupsplanleggere, gullsmeder, hotellovernatting og mer.

Knappen krever ingen gebyrer for utvikling av nettsteder for bryllup. Systemabonnentene har alle rett til å lage sine bryllupsprosjekter helt gratis. Det er en av de særegne trekk ved plattformen.

Prøv knuten nå

Minted Weddings – Gratis bryllupsnettbygger

Minted Weddings - Gratis bryllupsnettbygger

Minted Bryllup – er en annen populær spesialist for bryllupsnettsted. Dette er et av spesialiserte systemer som kommer til tankene når det gjelder å utforme et bryllupsnettsted av høy kvalitet for å tiltrekke seg gjester og holde dem informert om oppdateringene og detaljene for den kommende anledningen. Plattformen er funksjonell, visuelt tiltalende og praktisk, men den er ikke helt enkel for vanlige brukere. Minted Weddings mangler noen av må-ha-funksjonene som betyr mye for utvikling av bryllupswebsider. Hvis du fremdeles er interessert i funksjonen som plattformen tilbyr, kan du se på dem nå:

 • Gratis bryllup maler. Nettstedsbyggeren kan skryte av en unik samling gratis bryllupsmaler, som samsvarer med en rekke trykte invitasjoner tilgjengelig for allsidige design og er utviklet av uavhengige kunstnere.
 • Profesjonelle bildegallerier. Minted Weddings avdekker en mulighet til å lage og administrere et bildegalleri, med bilder av paret ditt. Dette er en flott måte å gi bryllupsnettstedet ditt et snev av personalisering.
 • RSVP. Nettstedsbyggeren støtter også online RSVP-funksjonen slik at gjestene dine kan legge igjen svar og forespørsler, stille og svare på spørsmålene og holde kontakten med deg på andre mulige måter.
 • URL-tilpasning. Nettstedsbyggeren tilbyr et fint alternativ for nettadresse. På grunn av det vil domenenavnet ditt se ut som yourchoice.minted.us, som er ganske kortfattet å huske av gjestene dine.

Minted Weddings er litt mer komplisert sammenlignet med andre spesialiserte bryllupsnettbyggere som er gjennomgått i innlegget. Det har begrensede gratisalternativer, mens de betalte funksjonene er ulåst i premiumplaner.

Prøv Minted Weddings Now

WeddingWire – Brukervennlig plattform for bryllupssteder

WeddingWire - Brukervennlig plattform for bryllupssteder

WeddingWire – er en spesialisert bryllupsnettbygger, som har en mengde gratis tilpassede design og flere alternativer for å gi nettstedet ditt overlegen funksjonalitet. Utviklerne av tjenesten har sørget for brukervennligheten, noe som gjør det mulig å gi all den bryllupsrelaterte informasjonen du måtte ønske å presentere for gjestene dine.

WeddingWire ser ut til å være en ganske fin variant av en spesialisert bryllupsnettbygger, som fortjener oppmerksomhet fra par som forventer å få et verdig resultat som vil imponere gjestene deres. Til tross for det sterke nisjefokuset, florerer systemet imidlertid av funksjoner som kompliserer prosessen med å lage nettsteder. Dette gjør det utfordrende for nybegynnere. Listen over de viktigste WeddingWire-fordelene inkluderer:

 • Responsive bryllup maler. WeddingWire kan skryte av en samling unike og responsive bryllupsmaler. Deres antall overstiger 400 temaer. Alle av dem er gratis, og du kan velge hvilket som helst tema for å møte dine nåværende behov og designpreferanser.
 • Opprettelse av fotogalleri. For å gi ditt bryllupsnettsted personlig tilpasset design, kan du opprette og administrere et fotogalleri. På grunn av dra-og-slipp-redigeringsprogrammet tar dette ikke mye tid og krefter, noe som gjør nettstedet ditt individuelt og forlokkende.
 • RSVP-funksjon. Tjenesten gjør det mulig å integrere en nyttig RSVP-funksjon, noe som gjør det mulig for gjester å forlate svarene sine på en egen hjemmeside, om nødvendig.
 • Bryllupsfokuserte funksjoner. Blant de andre spesielle egenskapene til nettstedbyggeren, er det fornuftig å nevne WedSocial integrasjon, bryllupsplanleggings sjekkliste, online gjestelisteansvarlig, adressesamler, sitteoversikt og budsjettbygger, leverandørsjef og andre bryllupsspesifikke alternativer som helt sikkert vil komme inn hendig for deg.

Å bygge et bryllupsnettsted med WeddingWire er helt gratis for alle. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å bruke det integrerte funksjonssettet for å sette opp, administrere og oppdatere bryllupsprosjektet ditt hvor som helst og når som helst.

Prøv WeddingWire nå

Bunnlinjen

Alle plattformer for nettbygging som er gjennomgått ovenfor fungerer utmerket for utvikling av bryllupsnettsteder av høy kvalitet. De tillater å lage RSVP-nettsteder med nesten ingen problemer. Spørsmålet er: hvordan vil du at nettstedet ditt skal se ut, og hva forventer du nøyaktig av det?

Hvis du trenger noe nettsted bare for å presentere bryllupsrelatert informasjon til gjestene, kan du bruke hvilken som helst spesialisert gratis bryllupsnettbygger til å starte prosjektet på kort tid. Imidlertid, hvis du vil at bryllupsnettstedet skal gjenspeile kjærlighetshistorien din og detaljerte forberedelser til en av de mest bemerkelsesverdige anledninger i livet, er det definitivt fornuftig å vurdere å bruke populære alt-i-ett-nettstedbyggere.

Wix og uKit er de mest praktiske byggherrene for bryllup. De trenger ikke noen spesiell presentasjon for å bli husket på grunn av de omfattende funksjonene som tilbys. På grunn av sine praktiske redaktører, fantastiske bryllupsmaler, overflod av designtilpassingsverktøy og flere widgets, skiller plattformene seg ut fra mengden, og forblir de beste i den moderne nettbyggingsnisjen.. WordPress er et populært CMS som lar deg starte og administrere profesjonelle bryllupsnettsteder, uavhengig av koding og webdesign. Systemet kan skryte av omfattende integrasjonsalternativer, og det lar deg også velge mellom flere innebygde og eksterne design som lar deg lage unike bryllupsprosjekter. Bluehost er på sin side den beste vertsløsningen for WordPress-nettsteder så vel som for prosjekter laget med andre systemer.

WeddingWire, The Knot og Minted Weddings er tre spesialiserte byggere av bryllupsnettsteder. De ble opprettet med det eneste formål for øye – å sikre rask, enkel og effektiv opprettelse av bryllupsnettsteder. Dermed kommer de med et sett med funksjoner som er nødvendige for å starte et verdig prosjekt av denne typen. Disse inkluderer bryllupsspesifikke maler, RSVP-alternativ, URL-tilpasning, opprettelse av fotoalbum og kalender og mer. Til tross for overflod av disse funksjonene, mangler fremdeles spesialiserte bryllupsnettbyggere noen av de must-have funksjonene og verktøyene som tilbys av de beste nettstedbyggere. Dette er det som gjør at de ikke er en rimelig løsning for bryllupsnettbygging.

Ved å bruke forskjellige nettverksbyggingsverktøy, vil du kunne designe et bryllupsnettsted som kan skape en wow-effekt på dine gjester. Det er her de vil være i stand til ikke bare å se informasjon om bryllupet ditt, men også å bla gjennom kvalitetsbilder eller videoer, så vel som å dele ideer og meninger. Du trenger ikke programmering, design eller tekniske ferdigheter i det hele tatt. Du får alle nødvendige verktøy for å nå dette målet for rimelige priser.

Lag et bryllupsnettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map