Beste open source CMS i verden

Beste Open Source CMS anmeldt


Vil du kjøre maksimalt antall brukere til prosjektet ditt? Trenger du et system som lar deg administrere nettstedinnhold med minst mulig tid, krefter eller budsjettinvestering? Da vil du ikke gå uten å bruke et av open source Content Management Systems tilgjengelig der ute?

Alle slags innhold, det være seg bilder, videoer, grafikk, tekster osv., Gir ikke bare verdi til prosjektet ditt, men tiltrekker også oppmerksomheten til brukere som leter etter kvalitetsinfo på nettet. Dessuten rangerer slike prosjekter høyt i søkemotorene, noe som bidrar til rask og effektiv trafikkvekst. Dette er bare noen få grunner til å gå for et CMS av høy kvalitet.

Så langt valget av disse systemene er ganske omfattende i den moderne nettdesignnisjen, er det fornuftig å gjennomgå de mest populære og profesjonelle plattformene. Det du bør vite er at open source CMS stort sett tar tid å bli utforsket og mestret, men hver av dem dekker spesifikke webdesignmål og kommer med visse parametere som gjør at den skiller seg ut fra mengden. Ønsker du å finne ut mer om de mest pålitelige tjenestene? Så fortsett å lese vurderingene deres.

Vi testet ut 10 av de beste Open Source CMS

 1. WordPress – Det beste Open Source CMS for ethvert nettsted
 2. Joomla – En av de mest brukte programvarene på nettstedet
 3. Drupal – Open Source Content Management System
 4. OpenCart – Open Source PHP-basert e-handelsløsning
 5. TYPO3 – Profesjonell & Fleksibel Open Source CMS
 6. Magento – Verdens største e-handelsplattform for nettbutikk
 7. PrestaShop – En av de mest populære e-handelsplattformene
 8. Zen Cart – Gratis og brukervennlig programvare for handlekurv
 9. osCommerce – Selvhotell CMS for å lage nettbutikker
 10. Concrete5 – Open Source Content Management System (CMS)

Hvis du har rett i ferd med å starte et storstilt prosjekt, bør du innse at å vedlikeholde det er en mammut prosess, hvis vellykket gjennomføring vil være nær umulig uten bruk av CMS. Er du klar til å komme i gang? Så er det på høy tid å gjennomgå og sammenligne de beste open source-plattformene som virkelig kan utgjøre en forskjell for prosjektet ditt.

Les også: Slik bygger du et CMS-nettsted fra Scratch.

WordPress – Det beste Open Source CMS for ethvert nettsted

WordPress - Det beste Open Source CMS for ethvert nettsted

WordPress – er en veteran fra nettdesignnisje og det mest populære moderne Content Management System. Det bugner av integrerbare plugins og temaer, og avslører virkelig ubegrensede alternativ for designtilpasning.

WordPress krever ikke nedlasting og installasjon, men det tar tid å mestre systemnyansene. Det er også ønskelig å ha minst grunnleggende kodingskunnskap for ikke å kaste bort tid mens du jobber med et prosjekt. Her er en rask oversikt over de viktigste WordPress-funksjonene:

 • Plugin Integrasjon – WordPress har en rekke ferdige plugins, men det er fortsatt hundrevis av gratis og betalte apper utviklet av tredjeparts brukere. I utgangspunktet kan du finne eksterne plugins for alle nettsteder – bare sørg for at de er kvalitet og trygge å jobbe med.
 • Malsamling – CMS tilbyr et ganske godt utvalg av integrerte temaer, men igjen kan du komme over hundrevis av design på nettet. De er også gratis og betalte, noe som utløser behovet for å velge et passende design med omhu for ikke å møte trusler mot skadelig programvare.
 • Gutenberg Editor – Den oppdaterte WordPress-versjonen har introdusert Gutenberg Editor som et verdig middel til tilpasning av nettsteder. Redaktøren er blokkbasert, som gjør det likt standard nettstedsbyggere. Det gjør det mulig å lage nettsteder av innholdsblokker systemet tilbyr. Denne innovasjonen har gjort CMS til en verdig nettbyggingsløsning for ikke-dyktige brukere.
 • Nettstedets helse-sjekk – et verktøy laget for feilsøking og oversikt over generell informasjon om nettstedets status. Den har to hovedfunksjoner. Den første viser alle mulige feil, gale konfigurasjoner, utdatert PHP-versjon som er i bruk, etc. De andre verktøyene gjør det mulig å observere tekniske nettstedparametere inkludert aktive temaer, aktiverte plugins og annen viktig info.

WordPress fungerer like bra for profesjonelle og nybegynnere. Den sistnevnte brukerkategorien trenger imidlertid å være i det minste litt kodebevisst for å lage fantastiske prosjekter med systemet.

Les også: WordPress gjennomgang.

Installer WordPress gratis

Joomla – En av de mest brukte programvarene på nettstedet

Joomla - En av de mest brukte programvarene på nettstedet

Joomla – er et annet pålitelig Content Management System som er verdt å være oppmerksom på når det gjelder valg av et troverdig CMS. Med rundt 3 millioner installasjoner over hele verden, er systemet er nå nummer to etter WordPress med tanke på popularitet. Det er noe mer komplisert sammenlignet med det men det gir mulighet for praktisk og profesjonell nettstedutviklingsprosess.

Akkurat som resten av CMS er Joomla den nedlastbar programvare, noe som innebærer integrering av plugin og maler for mer kraftfull ytelse på nettstedet. Noen av de viktigste fordelene med systemet inkluderer:

 • Brukervennlig dashbord – Systemet tilbyr et av de mest intuitive og forståelige kontrollpanelene, som ikke krever presis leting. De nødvendige verktøyene for nettbygging er alt på ett sted her. Det tar ikke lang tid å bli vant til dashbordet for å begynne å laste opp innhold, legge til moduler og integrere plugins.
 • Rask installasjon – Du trenger ikke å være teknisk proff for å installere og beherske systemet. I stedet vil du takle installasjon og tilpasning av nettsteder med letthet selv uten foreløpig forberedelse – så enkel prosessen er.
 • Flerbruksapplikasjon – Joomla fungerer utmerket for opprettelse av alle typer nettsteder, det være seg et forretningsprosjekt, en portefølje eller en nettbutikk. Oppdateringer og nye utvidelser utgis regelmessig for å gi Joomla-prosjekter mer funksjonalitet.
 • funksjonalitet – Mens WordPress-funksjonalitet avhenger mye av plugin- og malintegrasjon, gir Joomla et stort utvalg av innebygde widgeter, design og apper. Det er imidlertid også mulig å velge og legge til dine egne plugins for å øke ytelsen på nettstedet.

Programvaren er rettet mot behovene til nybegynnere og profesjonelle nettdesign. Men det er mer komplisert sammenlignet med nisjelederen. Du må forstå det grunnleggende i SQL- og PHP-databaser for å få mest mulig ut av nettutviklingsprosessen, mens du jobber med plattformen.

Les også: Joomla gjennomgang.

Prøv Joomla gratis

Drupal – Open Source Content Management System

Drupal - Open Source Content Management System

Drupal – er en fullverdig open source-programvare, som innehar den tredje plasseringen på listen over det mest populære CMS. Det er mer komplisert enn WordPress og Joomla, men det avslører et bredt spekter av funksjoner og designtilpasningsalternativer.

Hvis du ikke er en kodebevisst bruker, må du bla gjennom veiledningene og retningslinjene før du installerer og jobber med Drupal. Imidlertid er resultatet du oppnår på lang sikt virkelig verdt innsatsen og tiden du har investert. Se på noen av de mest karakteristiske Drupal-funksjonene nå:

 • Modulintegrasjon – Akkurat som WordPress, impliserer Drupal behovet for å installere moduler (plugins) som er nødvendig for å legge til funksjonalitet til prosjektet. Mengden av moduler som skal integreres er imidlertid mindre enn antydet av WordPress, mens tilpasningsmuligheter de avdekker er ganske omfattende. Husk at integrering av ekstra moduler bør gjøres via FTP, noe som absolutt krever spesifikk kodingskunnskap.
 • Funksjon Pakking – CMS er i stand til å analysere alle nettstedsfunksjonene, dele dem inn i grupper og pakke alle konfigurasjoner i et bruksklart sett uten behov for å opprette funksjoner manuelt.
 • eCommerce – Mange brukere foretrekker Drupal, mens de jobber med utviklingen av e-handelsprosjekter. Dette fordi utvalget av funksjoner, verktøy og moduler programvaren tilbyr er skreddersydd for opprettelsen av nettbutikker og e-handelsportaler.
 • Fellesskapets prosjekter – Bortsett fra e-handelsfunksjonalitet, setter Drupal også sterkt fokus på utvikling av samfunns- og sosiale publiseringsprosjekter. Det fungerer bra for utvikling av fora, blogger, nettportaler og andre typer små / mellomstore nettsteder.
 • Multidomeneadministrasjon – En rekke Drupal-utvidelser gjør det mulig å implementere firmaportaler med støtte for flere domener. Administrasjon av disse prosjektene krever spesiell grad av kompetanse og ferdigheter.

Plattformen fokuserer på utvikling av samfunns- og sosiale publiseringsprosjekter, men den brukes også til å starte og administrere nettbutikker. Modulintegrasjon er mulig her, men det gjøres via FTP-serverne, som blir en kompleks prosess for ikke-teknologier.

Les også: Drupal gjennomgang.

Prøv Drupal gratis

OpenCart – Open Source PHP-basert e-handelsløsning

OpenCart - Open Source PHP-basert e-handelsløsning

Opencart – er en fullverdig og kraftig åpen kildekode e-handelsprogramvare brukes til å bygge og administrere flere nettbutikker fra et enkelt backend-administratorpanel. Plattformen, som er basert på PHP, krever nedlasting og installasjon, og den er helt gratis for alle.

Samtidig innebærer det kunnskapen om programmering som skal brukes til fordel. Her er en oversikt over de viktigste OpenCart-funksjonene:

 • utvidelser – Programvaren følger core + extensions-modellen. Dette betyr at det kommer med et sett med innebygde verktøy og alternativer, men det krever også plugins eller tilleggsprogrammer for å la brukere fullføre avanserte funksjoner for å effektivt administrere sine nettbutikker. Hvis det er behov, finner du mange utvidelser for språk, valuta, e-handel som er satt opp, så vel som markedsplassstyring, betalingsbehandling, SEO og nettstedsbygging online.
 • e-handelsfunksjoner – OpenCart har et sterkt e-handelsfokus, og gir tilgang til myriader av nisjeverktøy og funksjoner. Disse inkluderer datasikkerhet, CRM, e-postmarkedsføring, mobil tilgang, flerspråklig og multi-store management, lagersporing, promotering av nettsteder, nisjemaler, SEO alternativer og mer.
 • Handlevogn Funksjoner – Programvaren kommer også med en liste over integrerte handlekurvfunksjoner. Noen av dem er som følger: forlatt handlekurvgjenoppretting, håndtering av produktkataloger, behandling av kredittkort, kupong- / rabattstyring, frakt, tilbakebetaling, skatte- og returrett osv.

Programvaren kommer med mange integrerte utvidelser, flere e-handelsverktøy og mange parametere som er et must for vellykket opprettelse av nettbutikker.

Prøv OpenCart gratis

TYPO3 – Profesjonell & Fleksibel Open Source CMS

TYPO3 - Profesjonell og fleksibel Open Source CMS

TYPO3 – er en annen populær open code CMS som gir omfattende bedriftsstyringsalternativer. Systemet oppdateres jevnlig for å oppfylle de nyeste teknologiske krav. Dermed er dette et godt valg for utvikling av store bedriftsnettsteder og e-handelsplattformer.

Systemet leverer ekstenserte integrerte styringsalternativer. Blant de mest bemerkelsesverdige funksjonene den gir, bør følgende være de første som nevner:

 • Ekspertkodingskunnskap – Profesjonell bruk av plattformen krever fagkunnskap. Bruk og forståelse av kodingsnyanser muliggjør effektiv implementering av kompleks nettstedstruktur kombinert med flerspråklig innhold.
 • Integrering av forretningsapper – Systemet gjør det mulig å integrere klassiske og populære forretningsapplikasjoner som ERP og CRM-systemer. Dette tillater til slutt å lage fullverdige bedriftsprosjekter.
 • strekkbarhet – Plattformen kommer med tusenvis av utvidelser tilgjengelig på nettet som er enkle og raske å installere. Disse tilleggene kan spesielt utvide funksjonaliteten til systemet ved bruk av diskusjonsbrett, bilde- og videogallerier, e-handelsverktøy og mer.
 • Oppretting av sikkerhetskopi – Tjenesten tillater gjenoppretting av tidligere nettstedversjon uten noen begrensninger. Dette vil være nyttig for brukere som deler tilgangsrettigheter til nettsteder med andre utviklere.

TYPO3 er perfekt optimalisert til starte og administrere destinasjonssider, forretningsnettsteder og små / mellomstore e-handelsnettsteder. Den oppdateres regelmessig for å være kompatibel med moderne apper og utvidelser.

Programvaren kommer med mange integrerte utvidelser, flere e-handelsverktøy og mange parametere som er et must for vellykket opprettelse av nettbutikker.

Prøv TYPO3 gratis

Magento – Verdens største e-handelsplattform for nettbutikk

Magento - Verdens største e-handelsplattform for nettbutikk

Magento – er et innholdsstyringssystem som leveres med åpen kodestruktur og er opprinnelig bygget med e-handelsfokus i tankene. Tjenesten tilbyr one-of-a-kind verktøy for oppretting av nettbutikker, unike administrasjonsalternativer, avanserte prisparametere og funksjoner som er nødvendige for å fullføre hele byggeprosessen for nettbutikk med letthet. Systemet gir tilgang til følgende funksjoner:

 • eCommerce – Som en nisjespesifikk plattform tilbyr Magento mange e-handelsfunksjoner for å dekke alle de nødvendige nettbutikkbyggebehovene. Noen av de mest populære alternativene inkluderer lagerstyring og sporing, frakt- og avgiftsparametere, kupong- og rabattstyring, flere betalingsportaler, innebygd flerspråklig support, SEO-alternativer, produktstyrings- og markedsføringsverktøy, ordrebehandlingsfunksjoner, kundesupport og mer.
 • Utvidelser og tillegg – CMS gir tilgang til mer enn 5000 utvidelser som er tilgjengelige online. Du kan velge mellom gratis og betalte apper som skal integreres på e-handelsnettstedet.
 • fleksibilitet – Plattformen tilbyr flere verktøy for effektivt å sette opp frakt, faktureringsdetaljer samt fakturaer i det integrerte kontrollpanelet. Dessuten lagrer den nettstedsdata og statistikk for å anvende dem videre mens du analyserer ytelsen til nettbutikken.

Magento krever ikke dyp forståelse av kodingsnyanser, men det innebærer fortsatt en viss bevissthet om programmeringsnyanser som er nødvendige for riktig redigering av nettbutikker..

Les også:
Magento gjennomgang.
Magento vs Wix sammenligning.

Prøv Magento gratis

PrestaShop – En av de mest populære e-handelsplattformene

PrestaShop - En av de mest populære e-handelsplattformene

PrestaShop – er en open source CMS som har utmerket seg som en internasjonal handlekurv-løsning. Systemet ble grunnlagt i 2007 og har raskt blitt populært blant brukere som tar sikte på å etablere profesjonelle nettbutikker. PrestaShop er gratis og kan tilpasses. Det tilbyr utmerket kundestøtte og kan skryte av et sterkt brukerfellesskap som forenkler prosessen med systemutforskning og bruk. Listen over PrestaShop-høydepunkter inkluderer følgende problemer:

 • e-handelsfokus – CMS har et sterkt e-handelsfokus, og tilbyr dermed en liste over nisjespesifikke funksjoner. Disse inkluderer import / eksport av bulkprodukter, digitale og fysiske produkter som tilbys for salg, lagerfunksjoner, SEO-alternativer, eksklusive mobilklare e-handelsmaler, forskjellige utsjekkings- og betalingsalternativer osv..
 • Kundeansvarlig – Systemet gjør det mulig å sette opp og endre viktige kundeforholdsparametere. Disse omfatter varsel om varsel om handlekurv, automatisert markedsføring via e-post, tilpassede kampanjer osv.
 • Alternativer for redigering av nettsteder – Som en åpen kildekode-e-handelsprogramvare gir PrestaShop full tilgang til kode brukere kan redigere og endre, mens de jobber med deres utvikling og markedsføring av nettbutikker. Systemet kommer imidlertid også med WYSIWYG-redigeringsprogrammet som lar ikke-kodere gjøre endringer i standardtemaet.
 • Integrasjoner og legge til oss – Systemet tilbyr tusenvis av tilleggsprogrammer, apper og integrasjoner som er tilgjengelige i den rike markedsplassen. Disse utvidelsene kan være gratis og betalt, mens noen av dem til og med koster en formue. Husk på dette aspektet, mens du velger passende apper.

PrestaShop er gratis, men det innebærer fortsatt integrering av eksterne plugins, hvorav noen kan være ganske dyre. Tjenesten gir dessuten mulighet til å redigere kode, noe som hjelper deg med å gjøre e-handelsprosjektet ditt unikt.

Programvaren kommer med mange integrerte utvidelser, flere e-handelsverktøy og mange parametere som er et must for vellykket opprettelse av nettbutikker.

Prøv PrestaShop gratis

Zen Cart – Gratis og brukervennlig programvare for handlekurv

Zen Cart - Gratis og brukervennlig programvare for handlekurv

Zen Cart – er en annen flott prøve av en open source CMS med et kraftig e-handelsfokus. Systemet er et fint valg for nettkyndige brukere, ettersom det krever kunnskap om koding grunnleggende og viss webdesignopplevelse. Basert på PHP / MySQL er plattformen helt gratis å laste ned og installere, og den er også fullstendig tilpassbar. La oss se på hovedfunksjonene i tjenesten:

 • integrabilitet – Zen Cart følger også kjernen + utvidelsesmodellen. Dermed er integrasjonsalternativene ganske kraftige og allsidige. Bortsett fra de innebygde funksjonene, tillater systemet integrering av tredjepartsapper og tilleggsprogrammer som er tilgjengelige i følgende kategorier: Knapper og grafikk, Bekreft verktøy, språkpakker, betalingsmoduler, markedsføringsverktøy, diverse plugins, prisverktøy, malendringer , Produkttyper, geografiske soner, forsendelsesmoduler, sidebokser, feilsøkingsverktøy og mer.
 • Internasjonale funksjoner – Som en internasjonal e-handelsløsning tilbyr Zen Cart omfattende flerspråklige og flervaluta-alternativer som gjør det mulig å opprette og administrere storefronts for å selge digitale og fysiske produkter over hele kloden.
 • e-handelsfunksjoner – Som en nisje eCommerce CMS, kan Zen Cart ikke annet enn tilby flere kraftige eCommerce-funksjoner rettet mot vellykket opprettelse og administrasjon av nettbutikker. Disse inkluderer markedsføringsverktøy, alternativ for produktstyring, alternativer for frakt og betaling, SEO og internasjonale funksjoner og mange flere.

Behovet for koderedigering, allsidighet av designtilpasning og integrasjonsalternativer samt flere e-handelsspesifikke parametere innebærer behovet for å bevisst beherske systemet før du kjører prosjekter med det.

Prøv Zen Cart gratis

osCommerce – Selvhotell CMS for å lage nettbutikker

osCommerce - Selvhotell CMS for å lage nettbutikker

osCommerce – er en åpen kode som er vert for e-handel CMS. Programvaren kan installeres på hvilket som helst nettsted, som kommer med MySQL og PHP-støtte. Det er gratis, men det krever fortsatt integrering av betalte utvidelser for å la brukere få mest mulig ut av e-handelsfunksjonaliteten.

Over 260.000 nettbutikker opererer for tiden på grunnlag av osCommerce-plattformen, som setter den inn på listen over de mest populære nettbutikkbyggeplattformene. Her er listen over de mest trendy høydepunktene på plattformen som gjør at den skiller seg ut fra mengden:

 • Integrable Program – osCommerce er den funksjonsbelastede nettbutikkadministrasjonen, et eCommerce-program som kan integreres i hvilken som helst webserver eller nettsted med forhåndsinstallerte PHP- og MySQL-databaser..
 • e-handelsfokus – Systemet har i utgangspunktet et kraftig e-handelsfokus, og gir tilgang til mange nisjespesifikke funksjoner. De mest populære av dem er som følger: betalings- og forsendelsesbehandlingsverktøy, kunde- og teknisk support, PHP 4-kompatibilitet, ubegrenset produkt- og kategorihåndtering, virtuell og fysisk produktstøtte, e-postmarkedsføring, oppretting og gjenoppretting av sikkerhetskopier, fakturabehandling, integrert statistikk, støtte for flere valutaer, kvalitets e-handelsmaler og mange flere.
 • utvidelser – Plattformen gjør det mulig å velge mellom mer enn 7000 høykvalitets og funksjonelle tilleggsprogrammer brukere kan velge og integrere uten kostnad i det hele tatt.

Den åpne kodestrukturen på nettsteder bygget med systemet gir mulighet for effektiv kodebehandling og tilpasning. Dette krever imidlertid kunnskapen om grunnleggende koding. Hvis du ikke er dyktig i webdesign, er det fornuftig å se etter et enklere alternativ.

Prøv osCommerce gratis

Concrete5 – Open Source Content Management System (CMS)

Concrete5 - Open Source Content Management System (CMS)

concrete5 – er et kraftig open source Content Management System, som gjør det mulig å lage alle typer nettsteder og webapplikasjoner uten kostnad. Å jobbe med tjenesten er ikke så vanskelig, hvis du i det minste har grunnleggende kunnskap om nettdesign og koding. Dette er fordi systemet gir mulighet for kodebehandling for å få mest mulig ut av funksjonaliteten. Listen over Concrete5-funksjoner inkluderer følgende parametere:

 • Intuitiv redigering – Dette er nøkkelkomponenten i systemets teknologi som lar brukere redigere nettstedskode for å tilpasse den fullt ut med hensyn til deres behov. Systemet tillater også intuitiv WYSIWYG redigering i konteksten, og er dermed et godt valg for ikke-kodere.
 • Omfattende tilpasningsalternativer – Plattformen gir mye prosjekttilpasning som passer dine behov. Det kommer med mange integrerbare utvidelser, tilleggsprogrammer og apper som kan gi prosjektet ditt avansert funksjonalitet.
 • Avansert funksjonssett – Systemet har funksjoner som bidrar til riktig utførelse av prosjekter bygget med det. Disse inkluderer skjemabygger, oppdatering med ett klikk, responsiv malsamling, brukertillatelser, regulerte arbeidsflyter, integrert rapportering, sosiale delingsknapper, kjernestøttede tillegg, modulær struktur og mange flere.
 • Kvalitets SEO – Så langt Concrete5 er optimalisert for søkemotorene uten tillegg og ekstra kode kreves det også nettsteder bygget med det høyt i søkemotorene.

Det er mulig å tilpasse Concrete5-baserte prosjekter via koderedigering, selv om visuell nettstedredigering også er tilgjengelig her. Dette er det som gjør systemet til et godt valg for alle brukerkategorier.

Prøv Concrete5 gratis

Jeg har valgt CMS, What’s Next?

For å få nettstedet ditt til å fungere, er det ikke nok å ha et enkelt CMS. Du vil også trenge et domenenavn og hosting. Ellers er prosjektet ditt bare en haug med unyttige filer, kodestykker og innhold som ikke er tilgjengelig for målgruppen. Et domenenavn er faktisk nettstedets fysiske adresse på Global Web. På den ene siden gjør det det enklere for brukere å søke etter det på nettet. På den annen side kan det også se ut til å være et fengende merkenavn. Så du må ta det på alvor når du registrerer et riktig navn for bedriften. Les mer om hva er et domene og hvordan de kan få bordene til å snu.

Mens et domene er en adresse, er webhotell hjemmet til nettstedet med alle typiske funksjoner et hjem skal ha. Det skal være “romslig” nok til å være vert for alle sidefilene og innholdet. Det må beskytte eiendelene dine mot ytre og indre trusler. Dessuten, som alle hus, kan det hende du trenger å få det reparert eller oppdatert fra tid til annen. Brukere bør vurdere noen grunnleggende aspekter når de velger hosting for CMS.

Hvordan velge hosting for CMS?

Webhotell er et virtuelt hjem for nettstedets filer. Det kommer som en digital lagring for å gjøre opp prosjektene dine og gjøre dem tilgjengelige for online brukere. Mens CMS-plattformer gjør det mulig å lage nettsteder bygget med PHP, HTML eller annen kodingsteknologi, holder hosting alle nettstedselementene i spesifikke eldre. Disse elementene kan inkludere tekster, fotografier, widgeter, tilleggsprogrammer, noen kodestykker, skript osv.

Hver gang en bruker skriver inn domenet for å komme inn på nettstedet, sendes en forespørsel automatisk til serveren, som er en egen kraftig CPU. Hosting sender den forespurte informasjonen tilbake til brukeren. Jo raskere responsen er, jo bedre. Denne hastigheten definerer vertskvaliteten så vel som noen andre viktige tekniske egenskaper:

 • Opptreden – når vi sier “ytelse”, mener vi ikke bare oppetiden og sidehastigheten. Vi mener også CDN som brukes for å sikre mer strøm, SSD-lagringsteknologier, flere datasentre lokalisert i forskjellige deler av verden for raskere tilkobling og mer.
 • Sikkerhet – Når du ser etter pålitelig hosting, er sikkerhetsfunksjoner viktige, da de vil beskytte nettstedet ditt mot svindel. Anti-Spam-pakker, DDoS-angripeforebygging, oppdateringer automatisk, sikkerhetskopiering av systemer er å vurdere.
 • båndbredde – denne parameteren definerer hvor mye trafikk nettstedet ditt vil få. Hvis du forventer tusenvis av besøkende daglig, må du velge plattformer med utvidet båndbredde.
 • Oppbevaring – husk, vi har snakket om hosting som hjemmet med nok plass til alle? Med andre ord, det skal ha nok lagringskapasitet til å være vert for alle nettstedets filer. Det er veldig viktig spesielt for voksende prosjekter med flere sider og seksjoner.

Det siste, men ikke minst, er å vurdere selve hostingtypen. Forsikre deg om at du forstår forskjellen mellom VPS, dedikert og netthosting. Selv om delte servere kan være et godt alternativ for små prosjekter eller blogger, vil de aldri fungere for bedrifter som sannsynligvis vil trenge sky- eller VPS-serverløsninger..

Vi har allerede testet dusinvis av de mest populære og gjenkjennelige hostingleverandørene. Våre anmeldelser viser at Bluehost absolutt er den beste. Den leverer flere høykvalitets serverpakker for ethvert behov. Brukere kan velge WordPress-optimaliserte planer eller hosting-tilbud som er kompatible med alle CMS fra listen over. For bare $ 2,95 per måned får du den beste hosting med et gratis domene og SSL i tillegg til ett-klikk WordPress-installasjon, sikkerhetspakke og en problemfri 30-dagers garanti.

Bunnlinjen

Open source CMS gjør det mulig å lage fantastiske, fullverdige og funksjonelle prosjekter som rangerer høyt i søkemotorene og bidrar til å øke trafikkflyten. Bruken av disse systemene innebærer imidlertid en viss grad av programmeringskunnskap på grunn av nødvendigheten av kodebehandling og ytterligere administrasjon av nettsteder. Dette er det største problemet brukere kan komme over, mens de jobber med prosjektene sine, da det er ganske enkelt å overse viktige nyanser og blande noe her.

Selv om CMS er ganske populært blant webutviklere, gir den fremherskende mengden brukere fortsatt preferanser til enklere alternativer som SaaS nettstedbyggere. De er ikke bare mer intuitive, enkle å bruke og praktiske, men de er også rimeligere og tidsbesparende i det lange løp. Det er opp til deg å bestemme deg, hvilket alternativ du kan gå etter. Bare vurder dine webdesign ferdigheter, budsjett og mål for å velge alternativet som fungerer bedre for deg.

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map