Beste Open Source Nettstedsbyggere

Beste Open Source Nettstedsbyggere


Den evige kampen mellom byggherrer av SaaS og open source-plattformer er på. Noen mennesker velger fortsatt åpen kildekode-programvare på grunn av dens overkommelighet, funksjonalitet, fleksibilitet osv. Mens de er offentlig tilgjengelige, åpen kilde plattformer er enkle å tilpasse, endre og dele.

De tiltrekker seg flere og flere entusiaster til å tilby gode nye widgets eller finjusteringsverktøy. Dette faktum reserver mer plass til å implementere forskjellige webdesign- og funksjonsideer. På den annen side kan det som ser ut til å være et godt valg, ved første blikk, bli en utfordring når det kommer til byggeprosessen.

Å bruke åpen kildekode-programvare kan være for vanskelig. Tingene kan bli enda verre på grunn av mangel på teknisk støtte og andre viktige problemer. Det er her SaaS nettstedbygger kan vise seg å være et bedre alternativ.

Vi testet ut 5 av de beste nettstedene med åpen kildekode:

 1. Wix – den beste GRATIS SaaS nettstedbygger (dra og slipp)
 2. WordPress – Open Source CMS & e-handelsnettplattform
 3. GrapesJS – Multi-purpose Open Source Web Builder Framework
 4. Elementor – Det beste nettstedet Builder Plugin for WordPress
 5. Symfony – Gratis åpen kildekode for webdesign

SaaS-programvaren ser ut til å være et mer funksjonelt alternativ. De fleste plattformer kommer som en alt-i-ett-løsning. De er enklere å bruke. Pakken inkluderer et gratis domene, hosting, maler og funksjoner du måtte trenge for hver bestemt nettstedstype. La oss se på noen av de beste alternativene som er oppført over:

Wix – den beste GRATIS SaaS nettstedbygger (dra og slipp)

Wix - den beste GRATIS SaaS nettstedbyggeren (dra og slipp)

Wix – er en plattform, som oppfyller flere mål om gangen. Programvaren lar nybegynnere komme med alle typer nettsteder i løpet av et par timer. Fra profesjonelle blogger, porteføljer og visittkort til e-handel og småbedriftssuiter – Wix tilbyr forskjellige pakker med et sett med funksjoner:

 • Fantastiske maler – Wix kan skryte av det bredeste utvalget av maler fordelt på forskjellige kategorier. Alle maler er mobilvennlige. Brukere vil også sette pris på forhåndsvisningsmodus for mobilnettstedet.
 • Enkel redigering – Du kan enkelt redigere nettstedet selv eller velge Wix ADI-verktøy. De AI-basert instrument vil tilby et nettstedoppsett i samsvar med dine behov. Wix Dynamic Pages gjør det enkelt å lage en enkelt websideoppsett for flere bruksområder.
 • Wix App Store – Velg fra et stort utvalg av tilleggsprogrammer og widgets for å tilpasse nettstedet ditt. Tilgjengeligheten av tredjepartsintegrering gir programvaren større fleksibilitet. Du kan opprette en hvilken som helst type nettsted som legger til betalingsalternativer, analyse, bloggseksjon osv.
 • Alt-i-ett-pakke – Når du har valgt en plan, får du hosting, domene, maler og andre funksjoner helt gratis i tillegg til SSL-sikkerhet, ubegrenset båndbredde og lagring avhengig av planen.

Programvaren har en gratis plan for å la deg sjekke om systemet oppfyller dine forventninger.

Prøv Wix gratis

WordPress – Open Source CMS & e-handelsnettplattform

WordPress - Open Source CMS & eCommerce Web Platform

WordPress – er et pålitelig CMS og det beste open-source alternativet til SaaS. Det er veteranen til nettdesignnisje og et av de beste moderne verktøy for bygging av nettsteder. WordPress er enkelt å tilpasse med mange utvidelser og plugins, og kan skryte av følgende funksjoner:

 • Relativ enkel redigering – WordPress er mye enklere å redigere sammenlignet med resten av CMS-plattformer. Den har et enkelt grensesnitt og mange visuelle redigeringsutvidelser som Elementor eller Divi. Du vil bli vant til det ganske raskt. Når du har lært hvordan alt fungerer, vil du finne nettstedsadministrasjonen ganske enkel.
 • Enorm samling av temaer og plugins – Man vil neppe finne et bredere utvalg av plugins og temaer til noen type nettsted. Enten du trenger en solid nettbutikkmal eller profesjonell blogg, kan du velge mellom både gratis og betalte temaer og tilpasse dem med plugins for e-handel, SEO, markedsføring via e-post, etc. Husk at gratis temaer vil kreve litt ekstra tilpasning for å skille seg ut.
 • Uendelige designfunksjoner – Er du god på PHP eller HTML? WordPress passer for deg. Enkel tilgang til redaktørens modus gjennom dashbordet og rediger koden slik du vil, legg til nye skript, kortkoder osv..

En annen stor fordel er at WordPress er en helt gratis plattform. Den tilbyr imidlertid den eneste plattformen uten domenenavn eller hosting. Det er fremdeles mulig å bruke Bluehost som den offisielle hostingleverandøren anbefalt av WordPress, som omfatter rimelighet og funksjonalitet.

Prøv WordPress gratis

GrapesJS – Multi-purpose Open Source Web Builder Framework

GrapesJS - Multi-purpose Open Source Web Builder Framework

GrapesJS – er en gratis open source-nettverksbyggerramme som brukes til å starte et omfattende utvalg av prosjekter. Systemet omfatter et rikt verktøysett og flere funksjoner som har samme mål – å bygge HTML-prosjekter uten kodingskunnskap i det hele tatt. Det tar litt krefter og tid å mestre systemet, noe som kan utgjøre et problem for ikke-dyktige designere eller førstegangere. Her er listen over funksjoner som gjør rammene til et verdig valg:

 • Dra og slipp integrerte blokker – Plattformen lar deg lage nettstedsmaler og layout ut av innebygde innholdsblokker levert på lager. Hvis beløpet deres ikke er nok av en eller annen grunn, kan du legge til dine egne tilpassede blokker og ordne innstillingene;
 • Responsiv utforming – GrapesJS gir tilgang til verktøysettet som trengs for å lage responsiv nettsteddesign. Dette lar deg designe temaer, som ser bra ut på forskjellige mobile og stasjonære enheter;
 • Ubegrensede stylingsalternativer – Systemet introduserer en kraftig og ganske forståelig Style Manager-modul som gjør det mulig å gi ethvert nettstedskomponent uavhengig utseende og unik stil. I tillegg er det mulig å endre innstillingene for å bruke CSS-egenskaper.
 • Kode tilgjengelighet – Det er ingen grunn til å bry deg om kodetilgjengeligheten. Det er alltid tilgjengelig i systemet slik at du kan bruke og redigere det hvor som helst og når som helst;
 • Kapitalforvalter – GrapesJS Asset Manager lar deg enkelt organisere og redigere mediefiler slik at de passer til nettstedstilen din og strukturen på best mulig måte.

GrapesJS blir opprinnelig brukt som en gratis plattform, men den støtter donasjonsalternativet som lar enhver bruker økonomisk bidra til systemets budsjett for å forbedre ytelsen. Systemet gir mulighet for tre bidragsmuligheter, nemlig Tilpasset bidrag (engangs / gjentakende investering, ingen faste kostnader), Støttespillere (månedlige donasjoner, kostnadene starter på $ 2 / mo) og sponsorer (regelmessig sponsing belønnet med ekstra fordeler, kostnadene starter på $ 100 / mo).

Prøv GrapesJS gratis

Elementor – Det beste nettstedet Builder Plugin for WordPress

Elementor - Det beste nettstedet Builder Plugin for WordPress

Elementor – er en populær WordPress-plugin som brukes til utvikling av nettsider. Plugin-en, som også er kjent som en gratis sidebygger, leverer fleksibelt og dyp funksjonssett, som er ganske enkelt å mestre og bruke. Du kan starte og administrere bokstavelig talt alle typer nettsteder med det, og gi dem en unik funksjonalitet. Nedenfor er de viktigste funksjonene som gjør Elementor til et smart valg for hver WordPress-bruker:

 • Front-End Page Builder – Systemet er frontsidebyggeren som gir forhåndsvisning av sanntid av alle endringene du gjør mens du jobber med prosjektet ditt. Systemet gir deg listen over moduler eller elementer du kan velge og dra til nettstedet ditt (videoer, tekster, overskrifter, bilder, knapper osv.);
 • Maler og blokker – Elementor kommer med et sett med sidemaler og blokker (Om oss, CTA-knapper, brukeruttalelser, vanlige spørsmål osv.) kan du velge for ditt individuelle prosjekt. Mal og blokkering integrasjon tar bare noen få minutter, noe som er en tidsbesparende løsning for alle;
 • Kompatibilitet med WordPress-temaer – Elementor er kompatibel med alle WordPress-temaer, både gratis og betalt;
 • Omfattende funksjonssett – Elementor bugner av high end-funksjoner som bidrar til plugin-ytelsen. Disse inkluderer alternativer for tilpasning av nettsteder, mobil responsiv natur, kraftig popup-byggherre, integrert temabygger, topptekst- / bunnbygger osv..

Elementor er en gratis WordPress-plugin, som fungerer ganske bra for en enkel, enkel webside. For å gi prosjektets høye ytelse og tiltalende design er det imidlertid fornuftig å oppgradere til en av tre premiumplaner. Disse inkluderer personlig ($ 49 / år), I tillegg til ($ 99 / år) og ekspert ($ 199 / år) abonnement.

Prøv Elementor gratis

Symfony – Gratis åpen kildekode for webdesign

Symfony - Gratis åpen kildekode for webdesign

Symfony – er et PHP-basert mikro-rammeverk med åpen ytelse, som brukes til å lage avanserte og kompliserte webapper. Programvaren har blitt brukt som erstatning for Silex – en åpen kildekode-byggherre, som er ute av bruk i dag. Symfony-applikasjon innebærer ikke kunnskap om grunnleggende koding, noe som sparer tid for nettstedutvikling. Samfunn av brukere bidrar til funksjonaliteten til programvaren, og tilbyr sine egne moduler, komponenter og elementer. Her er de viktigste fordelene programvaren har:

 • Omfattende designtilpasning – Symfony kommer med kraftige designtilpasningsalternativer som gjør det mulig å lage brukerfokuserte apper. Den tilbyr for tiden 3 typer prosjekttilpasning, inkludert Full Stack, Brick by Brick og Micro Framework.
 • Enkel testing – Symfony forenkler prosessen med enhetstesting via applikasjonen av integrerte PHP Unit Independent Library. Den leveres med et pålitelig sett med verktøy som effektivt kan brukes til testing av funksjonell og atferdsenhet. Programvaren stimulerer HTTP-forespørsler, verifiserer output uten koding eller skript involvert;
 • Rik sett med komponenter – Symfony-komponenter er representert som gjenbrukbare og frakoblede PHP-biblioteker. Det er hundrevis av dem du kan bruke til å utvikle dine egne applikasjoner. Disse inkluderer BrowserKit, Cache, Asset, ClassLoader, Config, Console, Contracts, CssSelector, Debug, ErrorHandler, EventDispatcher, Filesystem, Inflector, Lpck, Locale og mange flere.

Symfony er en gratis programvare som ble opprettet i 2005 for å bli utgitt ytterligere under MIT-lisensen. Det er sponset av SensioLabs, som er den franskbaserte programvareutvikleren og leverandøren av profesjonelle tjenester.

Prøv Symfony nå

Open Source Nettstedbyggere: Myte eller virkelighet?

Til tross for all populariteten til åpen kildekode-programvare, har den alltid vært omgitt av myter og vrangforestillinger. Dette faktum resulterer i visse misoppfatninger når du kommer til byggeprosessen. For å unngå noen av disse, må du ha en klar forståelse av hva du kan forvente av den valgte plattformen. Det er på høy tid at vi fant ut hvilke av disse mytene som er sanne og usanne.

Sant eller usant: Open Source-plattformer er gratis

Når vi sier “GRATIS” open source programvare, mener vi faktisk ikke null monetære kostnader. Den refererer mer til frihet som open source plattformer gir. De er imidlertid ikke helt gratis. Du bør være klar til å betale for:

 • Domenet og hosting.
 • Premium bredest og integrasjoner.
 • Hver nye oppgradering eller modifikasjon hjelp av tredjepart eller tilpassede utviklere.

Dessuten gir noen byggherrer ikke informasjon om tilgjengelige integrasjoner. Tatt i betraktning det faktum at plattformen er relativt ny, virker det som om de håper å generere så mange brukere som de kan for å dukke opp med noen ekstra kostnader for widgets og flere tilpasningsverktøy. Noen få ting kan være gratis i vår verden. Produktutviklingen krever en del kostnader og engasjement selv når de holdes av entusiaster.

Dommen: Falsk.

Sant eller usant: Open Source-programvaren er lisensiert

Vilkår for bruk er det eneste antydningen til lisenser levert av åpen kildekode-programvare. Det er den vanligste lisensmodellen for slike plattformer. Brukervilkår gir deg en frihet til å få tilgang til programkoden og tilpasse den i samsvar med deres behov.

Det er imidlertid ingen spesielle forhold mellom en bruker og plattformens utviklere. Hver gang du får tilgang til koden, gjør du det på egen risiko uten noen garanti. På den annen side kan leverandøren kreve ekstra gebyrer for tilgang til eller endring av koden. Det betyr at utvikleren selger deg retten til å bruke og tilpasse programvaren, men ikke selve plattformen.

Dommen: Falsk.

Sant eller usant: Open Source-programvaren er enkel å bruke

De som har prøvd open source plattformer minst en gang, vil aldri si det. Programvaren ser ut til å være ganske enkel ved første øyekast. Som regel er det aldri en utfordring å legge til eller redigere innhold. Imidlertid kan oppdateringen eller tilpasningen av slights kreve ytterligere tekniske ferdigheter uten å nevne endringer i webdesign når du får tilgang til programvare.

Det kan også være ganske vanskelig å stille inn noen plugins for ikke-teknikere. Det vil ta litt dyrebar tid. For eksempel vil det ta omtrent 4 timer å lære deg å bruke Silex open source plattform og mindre enn 1 time for å lære å bruke Wix SaaS nettstedbygger.

Dommen: Falsk.

Sant eller usant: Open Source-plattformer har dårlig støtte

Du bør aldri stole på kundestøtte supportdesk når du velger denne typen programvare. Plattformene kan brukes av åpen kildekode av flere selskaper og utviklingsteam. De er ikke forpliktet til å levere noen støtte.

På den annen side tilbyr de mest velprøvde ledere i nisjen brukersamfunn, forum og guider. De kommer som en enorm lettelse for de som møter tekniske eller andre problemer. På den annen side forener samfunnet de samme brukerne. Svarene garanterer ikke en rask oppløsning. Forum kan neppe betraktes som en profesjonell kundesupport.

Dommen: ekte

Sant eller usant: Open Source-plattformer er godt sikret

Open source-programvare er absolutt bra når det kommer til pålitelighet og digital sikkerhet. Systemet tilbyr konstante oppdateringer du trenger for å håndtere manuelt. På den annen side bør vi vurdere det faktum at de fleste innstillinger, plugins og widgets leveres av tredjeparts utviklingsteam og webdesignentusiaster.

Kan du garantere at produktene deres er 100% sikre? Neppe. Likevel har open source-plattformer tjent ganske bra siden deres debut på 90-tallet. Vi kan anta at de er pålitelige nok, selv om ingenting er perfekt i den digitale verden.

Dommen: ekte

Bunnlinjen

Open source-programvare kan se ut som et flott alternativ med tanke på prisene, fleksibiliteten og noen andre gode funksjoner. Imidlertid vil brukerne sannsynligvis møte flere snublesteiner på vei til å distribuere et brukervennlig nettsted. Til tross for mange år på nettet, er åpen kildekode-programmer langt fra å være perfekte, spesielt med tanke på komplekse tilpasnings- og webdesignverktøy som krever spesiell kunnskap.

SaaS nettstedbyggere ser ut som en tryggere, billigere og enklere løsning for ikke-teknikere og de som har verdi for tid og penger. De representerer de nyeste webteknologiene i møte med AI-løsninger i tillegg til mange flotte funksjoner og funksjoner. De har absolutt vist seg å være en bedre, raskere og mer kostnadseffektiv løsning på bygge forskjellige typer nettsteder fra bunnen av innen flere timer.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map