Beste portefølje byggherrer

Beste portefølje byggherrer


Enten du er en kunstner, en fotograf eller en kreativ som er villig til å vise frem verkene dine, vil du ikke gå uten et porteføljeside. Spørsmålet er: hvordan kan du få den, hvis du ikke ønsker å ansette en webdesigner og investere i komplekse prosjekter? Det er her en nettstedbygger vil komme til nytte for deg!

Nettstedsbyggere er de enkleste og mest praktiske verktøyene du kan bruke til å opprette en porteføljeside bare på et par timer. De kommer med en rekke funksjoner, funksjoner og innebygde verktøy som gir mulighet for rask og praktisk tilpasning av nettstedet. Dette er deres største fordel i forhold til andre nettbyggingstjenester.

Porteføljer laget med nettstedbyggere ser ikke bare profesjonelt ut, men de er også preget av kraftig funksjonalitet. Dessuten er disse systemene rimelig og lett å bruke, noe som gjør dem til et smart valg for ikke-teknologier, som ikke har forestillingen om nettstedbygging. Så hvis du trenger en fin og tiltalende portefølje for å vise frem verkene dine og tiltrekke seg oppmerksomheten av målgruppen, vil du neppe finne en bedre løsning enn denne. Hvilken nettstedbygger vil fungere best for akkurat dette formålet? La oss diskutere det videre.

Vi testet ut 10 av de beste porteføljebyggerne:

 1. Wix – den beste gratis porteføljen nettstedsbygger
 2. uKit – Enkel byggherre av små bedrifter
 3. Skreddersømmerker – Beste service for bestilling av porteføljeside
 4. WordPress – plattform for egen hosting
 5. Ucraft – Superenkelig online porteføljebygger
 6. Bokmerke – Kanadisk A.I.-drevet nettstedbygger
 7. Squarespace – Enkel plattform for portefølje-nettsteder
 8. Portfoliobox – Beste porteføljer for reklamer
 9. Gator – Hosting med innebygd porteføljebygger
 10. Allyou – Nettbasert porteføljebygger

Dermed har vi kommet frem til hovedpoenget i diskusjonen: anmeldelser av de beste nettstedbyggere som lar starte profesjonelle porteføljesider og tilby kraftig integrert funksjonalitet du kan bruke til å gjøre det. La oss komme i gang med en gang.

Wix – den beste gratis porteføljen nettstedsbygger

Wix - den beste gratis porteføljen nettstedsbygger

Wix – er den beste gratis porteføljebyggersidebyggeren, som nyter verdensomspennende popularitet og kommer med et kraftig funksjonssett som trengs for å fullføre et rikt spekter av oppgaver. Portefølje-nettsteder som er lansert med plattformen, har ikke bare fantastisk utseende, men har også høye endeytelser og bidrar til generering av trafikk.

Tjenesten fungerer intuitivt og kraftig for modeller, kunstnere, fotografer og andre brukere som ønsker å presentere sine arbeider og forretningsferdigheter for samfunnet og oppmuntre potensielle kunder til å utforske deres kreative talent. De viktigste fordelene med tjenesten er som følger:

 • Imponerende porteføljemalbibliotek. Wix tilbyr en av de mest omfattende samlingene av designerstilte maler, som inkluderer en porteføljeseksjon med dusinvis av mobilklare temaer for grafiske designere, fotografer, CV, illustratører, forretningskonsulenter, kunstnere, journalister, musikere, kunstdirektører, interiørarkitekter , skuespillere, stylister, modeller og hva ikke.
 • blogging. Nettstedsbyggeren lar deg legge til en blogg på porteføljesiden din, som lar deg holde kontakten med klienter, dele ideer, nyheter, hendelser og arbeidsoppdateringer.
 • Lysbildefremvisning og gallerier. Med Wix kan du laste opp bildene og videoene dine i gallerier og lage lysbildefremvisning for å tiltrekke brukeroppmerksomhet fra første blikk.
 • HD Video Hosting. Wix lar deg vise frem talentet ditt ved å integrere Vimeo- og YouTube-videoene dine (hvis noen) inn i den nyopprettede porteføljen for å fortelle historien din og dele nyheter eller kommende begivenheter på en unik, morsom og ekstraordinær måte.
 • Brukerinteraksjonsverktøy. Nettstedsbyggeren tillater surfing og bruk av et sett med kundeinteraksjonsverktøy som bidrar til brukerengasjement, tilfredshet og oppbevaringsgrad. Verktøyene er tilgjengelige i Wix App Market, og du kan velge de som perfekt oppfyller dine porteføljekrav og webdesignbehov. Noen av de mest populære klientinteraksjonswidgets og utvidelser du kan benytte deg av inkluderer blant annet Arrangementskalender, Scheduling Pro, Google Event Calendar, Siste nytt, Wix Chat, 123 Form Builder, Wix Forms, Kontaktadministrasjon + CRM, tilbakeringing, Book avtaler online, Live Chat og mer.
 • Kundevurderinger. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å aktivere brukervurderingsfunksjoner som lar dine kunder legge igjen sine vurderinger angående arbeidet ditt, deres inntrykk og tilfredshetsgrad. Dette er en av de beste måtene å la potensielle kunder finne ut mer om ditt profesjonalitetsnivå og forskjellige tjenester du kan tilby. Noen av de mest funksjonelle widgetene og utvidelsene du kan komme over i Wix App Market og integrere i porteføljenettstedet ditt inkluderer sosiale uttalelser, stemmekommentarer +, kundeomtaler, uttalelsesbygger, MyReviews, kommentarer, Yelp, kommentarer + og inffuse attester for å nevne noen.
 • e-handelsmotor. Wix kommer med en kraftig e-handelsmotor som lar deg gi porteføljen din nettbutikk-funksjonalitet. Dette er en hendig funksjon hvis du ikke bare har tenkt å vise frem kunstverk eller andre porteføljeartikler, men også selge dem direkte på nettstedet. Ulike e-handelsalternativer vil hjelpe deg med å starte og drive en nettbutikk som oppfyller dine behov og preferanser.
 • SEO Wiz. Jo flere brukere besøker porteføljen din og finner ut om resultatene dine, desto større er sjansene for å nå målgruppen og fullføre målene for webdesign. For å øke sjansene for bedre brukerattraksjon tilbyr nettstedsbyggeren en mulighet til å bruke det avanserte SEO Wiz-verktøyet. Det hjelper til med å øke effektiviteten til porteføljefremmelsen din, og det gjør det også mulig å spore nettstedstatistikk for å sikre at prosjektene dine ligger høyt i søkemotorene..

Wix er en alt-i-en dra-og-slipp-nettstedsbygger du effektivt kan bruke til å starte et porteføljeside. Med et imponerende nisjemalgalleri, utsøkte design, overflod av spesialiserte apper og widgets, kraftige tilpasningsverktøy, integrert Wix ADI-funksjon og andre funksjoner, har Wix absolutt noe spesielt for å la deg presentere verkene dine til fordel.

Gratis plan / prøve: Ja.

Koste: fra $ 13 / mo.

Prøv Wix gratis

uKit – Enkel byggherre av små bedrifter

uKit - Enkel byggherre av små bedrifter

uKit – er en enkel, praktisk og rimelig byggherre for småbedrifter, som fungerer utmerket for utvikling og videre promotering av porteføljeprosjekter. Plattformen har et brukervennlig grensesnitt som gir det nødvendige verktøysettet for å starte og administrere profesjonelle, visuelt tiltalende og svært funksjonelle porteføljer med integrert webhotell.

uKit er et fint valg for reklamer, kunstnere og mennesker fra forskjellige yrker, som ønsker å presentere sine ferdigheter og talent i form av en kvalitetsportefølje. Ta en titt på noen av høydepunktene:

 • Valg av porteføljemal. uKit tilbyr et lekkert galleri med forhåndsdesignede porteføljemaler, som er responsive som standard og 100% tilpassbare for å få prosjektet til å skille seg ut fra mengden (Du kan bytte temaer under webdesignprosessen).
 • Kampanje for sosiale medier. Integrering med sosiale mediekontoer gjør det mulig å publisere innlegg og porteføljeoppdateringer for å dele med dine klienter og abonnenter på Facebook, Twitter, Instagram og andre sosiale kontoer..
 • Alternativ for blogging. Ved å legge til en blogg i porteføljen din, vil du kunne skrive innlegg, nylige hendelser og oppdateringer, nye porteføljeartikler for å holde kundene dine klar over alt som skjer i din karriere.
 • Midlertidige rettigheter til styring av nettsteder. Hvis du planlegger å jobbe med utviklingen av din porteføljeside i samarbeid med en medpartner, for eksempel, kan du dele tilgangsrettighetene med alle, som vil oppdatere porteføljen sammen med deg.
 • Alternativer for brukerinteraksjon. Med uKit har du tilgang til kraftige brukerinteraksjonsalternativer som bidrar til bedre nettstedytelse og høyere kundegenereringsfrekvens. Blant verktøyene du kan integrere i porteføljesiden din, er det fornuftig å nevne live chat og tilbakeringingswidget som lar deg få kontakt med kundene dine når det er nødvendig.
 • Widget-valg. Nettstedsbyggeren gir tilgang til sin integrerte widget-samling, noe som spesielt kan bidra til porteføljen din hjemmeside ytelse. Brukere kan velge widgeter som Timer, sosiale nettverksknapper, tidslinje, brukerkommentarer, servicekalkulator osv.
 • SSL-sertifisering. Hvis du planlegger å bruke et porteføljeside for å selge verkene dine, vil tilkobling av SSL-sertifikatet definitivt være et fint alternativ. Det sikrer maksimal sikkerhet på nettstedet og konfidensialitet for brukerbetaling / personlig informasjon samt beskyttelse mot svindel.

uKit er en pålitelig og profesjonell nettstedbygger, som fortjener å bli betraktet som en av de beste tjenestene for å lansere kvalitetsporteføljens nettsteder fra bunnen av. På grunn av dra-og-slipp-funksjonaliteten til tjenesten, brukervennlighet, bekvemmelighet og intuitivt dashbord, er systemet et godt valg selv for folk uten koding og kompetanse på webdesign i det hele tatt..

Gratis plan / prøve: 14-dagers gratis prøveperiode.

Koste: fra $ 4 / mo.

Prøv uKit gratis

Skreddersømmerker – Beste service for bestilling av porteføljeside

Skreddersømmerker - Beste service for bestilling av porteføljeside

Tailor Brands – er den beste tjenesten for å bestille en profesjonell porteføljeside. Plattformen har i utgangspunktet vært fokusert på å hjelpe gründere med å effektivisere virksomhetene sine gjennom forbedring av merkevareprosesser. Dermed gir systemet tilgang til flere integrerte funksjoner og forbedringsløsninger for merkevarebygging som til slutt kan gjøre porteføljenettstedet ditt skiller seg ut fra mengden.

Tailor Brands er den AI-drevne plattformen som også gir mulighet for avansert logodesign. Dette gir ditt profesjonelle profesjonelle preg og unike merkeidentitet. Se på de mest bemerkelsesverdige funksjonene i systemet nå:

 • Logo Maker. Dette er en av de mest imponerende funksjonene på plattformen, som gjør det mulig å opprette og publisere nettstedslogo for å avsløre merkevareidentiteten din til fordel. Systemet leveres med et sett med logo designverktøy og elementer som forenkler utviklingsprosessen og lar deg velge den foretrukne logo design, type, skrifter og andre designelementer. Etter å ha valgt, vil systemet bruke den automatiserte AI-algoritmen for å lage en unik logo-design som vil bidra til ditt portefølje omdømme og gjenkjennelse.
 • Merkevareverktøysett. Sammen med opprettelsesfunksjoner for logoer gir plattformen tilgang til det kraftige merkeverktøysettet som annonserer for virksomhetens omdømme. Verktøyene systemet tilbyr som standard er automatisk tilpasningsdyktige. Dette betyr at du kan bruke visittkort- og EPS-filideene til å kjøre nettstedsdesign som ideelt samsvarer med forretningsspesifikasjonen.
 • Skreddersøm annonser. Systemet leveres med den integrerte og helautomatiske Tailor Ads-plattformen, som gjør det mulig å designe øyeblikkelig reklame for å matche dine forretningsbehov. Disse annonserelaterte alternativene er tilgjengelige i flere varianter, og det er opp til deg å velge de som passer perfekt til virksomhetens krav.
 • Funksjoner for sosial ledelse. Med Tailor Brands kan du dele ditt nettsted-tilknyttede innhold og legge ut artikler på tvers av sosiale nettverk for å gjøre brukere oppmerksom på nyere nyhetsoppdateringer, hendelser og annen relatert informasjon..

Tailor Brands er en moderne moderne plattform som hjelper deg med å skape unik logo-design og forretningsmerke for å gjøre porteføljen din skiller seg ut fra mengden. Systemet omfatter alt-i-ett-funksjonssettet som er nødvendig for å nå målene du setter deg. Det tilbyr en avansert Logo Maker, merkeverktøy, markedsføring og nettstedutviklingsløsninger som leveres med integrert e-handelsfunksjonalitet.

Gratis plan / prøve: Nei.

Koste: fra $ 9,99 / mo.

Prøv skreddersøm merker nå

WordPress – Selvbetjent plattform for portefølje

WordPress - Selvbetjent plattform for portefølje

WordPress – er en profesjonell og verdens populær plattform for selvhosting for oppretting av porteføljer. Content Management System skiller seg ut fra mengden på grunn av dets kraftige integrasjonsalternativer, tilgjengeligheten av avanserte design og helt tilpassbare design, nisjeplugins og avanserte tilpasningsverktøy.

Det faktum at WordPress er CMS, innebærer bevissthet om de viktigste kodinggrunnleggende. Dette betyr imidlertid ikke at plattformen er for komplisert for vanlige brukere. I stedet kan til og med nybegynnere utforske og mestre det for å kunne utvikle avanserte prosjekter. Nedenfor er de viktigste fordelene med tjenesten:

 • Plugin og widget-integrasjon. Det er hundrevis av eksterne plugins og widgets du kan velge og integrere i porteføljen din for å gi den enestående look og high end funksjonalitet. Noen av de beste porteføljepluginene du kan velge mellom inkluderer Envira Gallery, Nimble Portfolio, WP Portfolio Plugin, Portfolio Gallery, Prosjekter av WooThemes, NextGen Gallery, Custom Content Portfolio osv. Det er også spesielle plugins for kundengasjement samt markedsføring og supportutvidelser som er gratis og betalt.
 • Porteføljemaler – CMS har en samling innebygde temaer, men det er også flere porteføljemaler som er spesielt designet for WordPress av tredjepartsutviklere. Disse malene er gratis og betalte – sistnevnte er sikrere og pålitelig.
 • Gutenberg Editor – Den siste WordPress 5.0-versjonen kommer med Gutenberg Editor som særlig forenkler prosessen med å lage nettsteder, noe som gjør den noe lik den vanlige nettstedbyggeren. Bare velg og tilpasse de nødvendige innholdsblokkene for å få ønsket resultat.
 • eCommerce – WordPress gjør det mulig å selge verkene dine direkte på nettstedet via integrering av spesialiserte nisjeplugins som WooCommerce. Du kan følge med på kundenes oppførsel, interesser og til og med kommunisere med dem på nettstedet for å kunne tilby dem de beste verkene dine.

WordPress er et populært CMS, med en rekke funksjoner som er mer enn nok til å starte og administrere et tiltalende porteføljeside. Systemet er verdt oppmerksomhet fra brukere som forventer å starte prosjekter som ser profesjonelle ut og som er enkle å oppdatere samtidig. WordPress kan skryte av integrasjonsmuligheter for plugin, rikt malvalg og rimelig prispolitikk som passer til ethvert budsjett.

Når det gjelder valg av hosting, anbefaler WordPress Bluehost som har flere fordeler (tilleggsprogrammer, apper og skript, sterk oppetidshastighet, rik markedsplass med hundrevis av plugins, rask sidehastighet, sikkerhet, omfattende innholdsmarkedsføring og SEO-alternativer, flere applikasjoner, e-handelsfokus osv..). Den billigste Bluehost-planen vil bare koste deg $ 2,95 / mo – det er definitivt en verdig løsning.

Gratis plan / prøve: Ja.

Koste: 2.95 / mo for vertskapet (i tilfelle Bluehost) pluss kostnadene for integrering av plugin / mal.

Prøv WordPress nå

Ucraft – Super-Easy Online Portfolio Builder

Ucraft - Super-Easy Online Portfolio Builder

Ucraft – er den superenkle online porteføljebyggeren, som er verdt å være oppmerksom på nybegynnere og proffs for webdesign. Nettstedets byggherre av skyen kan skryte av et omfattende utvalg av funksjoner, designtilpasningsverktøy og løsninger som kreves for å starte og administrere profesjonelle porteføljer.

Systemet fungerer utmerket for kunstnere og reklamer, som har til hensikt å designe fantastiske prosjekter for å vise frem talentet og mesterverkene deres. Portefølje nettsteder opprettet med systemet hjelper til med å gjenspeile din personlighet og uttrykke kreativ frihet, uavhengig av nettstedets utviklingskunnskaper og kunnskap. Her er en rask oversikt over systemets høydepunkter:

 • Porteføljemaler – Ucraft-malsamlingen består av kvalitetsdesign som kan dekke et bredt spekter av brukernes behov og kan tilpasses fullt ut, slik at du kan velge og bruke hvilke som helst av dem til nettstedet ditt for kunstnerisk portefølje. De beste porteføljemallene er tilgjengelige i kategorien Art i katalogen, men du kan velge hvilket som helst av de tilgjengelige temaene for å lage ditt eget unike design fra bunnen av.
 • e-handelsmotor – Systemet leveres med den integrerte eCommerce-motoren som gjør det mulig å selge kreative verk, hvis du har en slik intensjon.
 • Integrerbare apper – Ucraft har et rikt utvalg av applikasjoner som kan bidra til porteføljedesign og ytelse. Noen av de beste appene som fungerer utmerket for enhver portefølje inkluderer Disqus, Google Analytics, LiveAgent, Zendesk Chat, Jivosite, Live Agent og mer.
 • Mobil-Vennlighet – Ucraft-maler har enestående UX-design, som gjør dem mobilvennlige, slik at brukerne kan se videre på porteføljen din både på stasjonære og mobile enheter..
 • Live Chat Support – Hvis du tilfeldigvis får problemer mens du jobber med prosjektet ditt, vil Ucraft kundesupport gi deg 24/7 live chat support.
 • Logo Maker – Verktøyet lar deg opprette eller laste opp og deretter tilpasse din egen logo som vil hjelpe til å popularisere merkevaren din på nettet, slik at det skiller seg ut fra mengden.
 • Designerverktøy – Nettstedbyggeren er kjent for sine avanserte Designerverktøy som kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av porteføljedesignen. Disse inkluderer typografi, UI Kit og form builder samt layout.
 • Gratis landingssideskaper. Ucraft avdekker en mulighet til å benytte seg av den gratis Landing Page Creator som lar deg designe og administrere profesjonelle destinasjonssider uten å betale for det. Verktøyet lar deg effektivt vise frem kunstverkene dine – de du bare vil vise, så vel som de du har tenkt å tilby for salg. Systemet lar deg velge og tilpasse flere destinasjonssiden maler basert på porteføljen din webutvikling behov.

Ucraft er en ny generasjons nettstedbygger, som ser sitt mål i forenklingen av webdesignprosessen. Brukervennligheten og bekvemmeligheten til systemet går imidlertid ikke på akkord med det kvalitetsresultatet brukerne benytter seg av på lang sikt. Nettstedbyggeren er opprettet med sterk vekt på brukeropplevelse og design. Bare dra og slipp elementene og innholdsblokkene for å lage en fantastisk portefølje du vil være stolt av!

Gratis plan / prøve: Ja.

Koste: fra $ 10 / mo.

Prøv Ucraft gratis

Bokmerke – Kanadiske A.I. – Powered Website Builder

Bokmerke - Kanadiske A.I. - Powered Website Builder

Bokmerke – er den kanadisk-baserte AI-drevne nettstedbyggeren, som avdekker flere fordeler og verktøy for brukere som er villige til å drive profesjonelle porteføljesider. Systemet innehar en av de ledende stillingene i listen over moderne DIY-nettstedbyggere. Det er funksjonsrikt og tilbyr kreativ frihet og flere designtilpasningsverktøy til brukere som er involvert i utvikling av porteføljer.

Å jobbe med bokmerke er enkelt, raskt, praktisk og hyggelig for alle, da systemet ikke krever kodingskunnskap eller nettdesignferdigheter i det hele tatt. Nedenfor er de viktigste bokmerkefunksjonene:

 • AIDA-assistent. Den kunstige intelligensdesignassistenten (AIDA) er et virkelig høydepunkt for nettstedbyggeren, som kan lage en fantastisk porteføljeside i automatisert modus for deg. Bare svar på spørsmålene som AIDA genererer for å finne ut mer om prosjektet ditt og se på hvordan nettstedet ditt blir opprettet!
 • Gratis maler. Bokmerke malsamling er ganske rik, og du vil helt sikkert finne et passende tema for porteføljens nettsted her. Designene er lydhøre og gratis, og du kan gi dem ønsket appell.
 • Støtte for flere språk. Systemet støtter mer enn 50 språk, som lar deg lage forskjellige versjoner av porteføljeside for å gjøre det forståelig for utenlandske kunder.
 • Mobilapper. Nettstedsbyggeren omfatter mange mobile applikasjoner, som gjør det mulig for deg å effektivt og raskt oppdatere porteføljen din selv mens du er på farten.
 • eCommerce. Hvis du ønsker å selge dine kreative verk på nettet, lar Bookmark deg gjøre det ved å bruke e-handelsløsningen. Det lar deg få full kontroll over prosjektet ditt, så vel som produktene du ønsker å tilby potensielle kunder.
 • Bildebehandling. Systemet leveres med en pakke gratis arkivbilder og videoer du kan velge og integrere i porteføljesiden din. Bookmark Photo Editor lar deg beskjære, endre størrelse, redigere de valgte bildene, samt endre og bruke visuelle effekter på dem.
 • Videobakgrunner. Systemet gjør det mulig å integrere videobakgrunner for å forbedre porteføljedesignet og holde brukerne engasjert i videre nettlesing fra de første øyeblikk.

Bookmark er en avansert nettskapsbygger, som drives av kunstig intelligens-teknikken. AIDA-verktøyet gjør prosessen med å lage nettsteder enkel, enkel og underholdende, og gir et uovertruffen resultat.

Gratis plan / prøve: Ja.

Koste: fra $ 11.99 / mo.

Prøv bokmerke gratis

Squarespace – Enkel plattform for portefølje-nettsteder

Squarespace - Enkel plattform for porteføljesider

Squarespace – er en brukervennlig plattform for å starte og administrere porteføljesider. Systemet gjør det mulig å presentere et bredt spekter av kreative tjenester og kunstverk i det mest gunstige lyset, ved å bruke et bredt utvalg av integrerte verktøy og funksjoner. Noen av de mest bemerkelsesverdige og hendige fordelene til nettstedbyggeren er som følger:

 • Valg av porteføljesider. Squarespace Style Editor gjør det mulig å velge mellom flere sidetyper som skal inkluderes i porteføljen din, nemlig forsider, produktsider, gallerier, bloggsider, arrangementssider osv..
 • Nisje-widgeter og tilleggsprogrammer. Du kan velge og integrere spesifikke tilleggsprogrammer og widgets for å øke porteføljens ytelse, inkludert de for foto- og bildegallerier, sosiale medieknapper, integrerte verktøy for statistikkinnsamling, Contact Form Builder osv..
 • Profesjonelle porteføljetemaer. Nettstedsbyggeren har en egen seksjon av profesjonelle porteføljemaler som er 100% tilpassbare og responsive.
 • Forsidebygger. Systemet lar deg lage en tiltalende forside, velge passende blokker, farger, mediefiler, bilder, innlegg og annet innhold (alt i alt er det 29 nettstedoppsett her).
 • e-handelsplattform. Squarespace kan skryte av en av de kraftigste og funksjonsbelastede eCommerce-plattformene som gjør det mulig å starte og administrere kvalitetsporteføljer med et sterkt eCommerce-fokus. Dette er en god idé, hvis du planlegger å selge mesterverkene dine eller tilby profesjonelle tjenester direkte på nettstedet.
 • Profesjonell show Window Design. Nettstedets byggherre har ikke bare avansert integrert e-handelsfunksjonalitet, men det gjør det også mulig å lage tiltalende showvinduer for å presentere kreativiteten din til fordel og for å øke brukerens oppmerksomhet, og dermed generere overskudd. Det er her du kan legge til og oppdatere produkter, tilordne deres parametere, produktvariasjoner (SKUene), lage bildegallerier, laste opp videoer, sette opp frakt- og betalingsalternativer, integrere lojalitetsprogrammer og spesialtilbud osv.
 • Sosiale integrasjoner. Squarespace lar deg legge til og oppdatere porteføljerelatert informasjon i de sosiale nettverkene (Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp) for å la abonnentene finne ut nyheter, oppdateringer, kreative planer og kommende arrangementer.

Squarespace er et fint alternativ til nettbygging til Wix og uKit, men det er også vanskeligere å utforske. Nettstedsbyggeren dekker et rikt spekter av portefølje-nettbyggingsbehov og tilbyr et fint utvalg av funksjoner som gir prosjektet ditt tiltalende design og anstendig funksjonalitet.

Gratis plan / prøve: 14-dagers gratis prøveperiode.

Koste: fra $ 12 / mo.

Prøv Squarespace gratis

Portfoliobox – Beste porteføljer for reklamer

Portfoliobox - Beste porteføljer for reklamer

Portfoliobox – er en av de beste og mest fullverdige plattformene, som ble laget med tanke på porteføljeutvikling. Dette er den nettbaserte porteføljebyggeren for reklamer, som har en ide om å starte et funksjonelt prosjekt med et rikt integrert funksjonssett. Portfoliobox er et godt valg for kunstnere, fotografer, designere, arkitekter, modeller, musikere, hår- og sminkestylister osv..

Systemet gjør det mulig å administrere bildegallerier effektivt, legge til blogger, bruke e-handel og markedsføringsverktøy for å sikre den beste brukeropplevelsen. De mest fremragende funksjonene til nettstedbyggeren er som følger:

 • Enkel kontroll – Det er du som har ansvaret for webdesignprosessen, som kan opprette / redigere hvilken som helst innholdstype uten å bruke noen kodingsevner.
 • Hosting og domene inkludert – Nettstedsbyggeren leveres med integrert hosting og domenenavn for å spare tid og krefter når du gjør porteføljen din tilgjengelig på nettet.
 • Ulike sider sider – Med Portfoliobox kan du opprette og administrere alle typer sider, inkludert blogger, Instagram-sider, gallerier, videoer, flersider, parallaksider osv..
 • e-handelsalternativ – Plattformen lar deg selge kunstverkene dine ved å integrere og administrere nettbutikker.
 • Mobiloptimalisering – Portfoliobox nettsteder har innebygd støtte for alle typer stasjonære og mobile enheter.
 • Kraftige markedsføringsverktøy – Tjenesten har anstendige SEO-optimaliseringsalternativer, integrasjonsverktøy for sosiale medier, innsamlingsfunksjoner for statistikk osv.
 • “Finn reklamer” -integrasjon – Du kan koble Portfoliobox-kontoen din til “Finn reklamer” – en plattform som lar deg markedsføre verkene og talentene dine, koble deg til klienter fra et hvilket som helst sted.
 • gallerier. Nettstedsbyggeren lar deg lage fantastiske og visuelt imponerende websider og innlegg som kommer med fantastiske gallerier som har responsiv design og vises tydelig på alle mobile / stasjonære enheter.
 • blogging. Portfoliobox gjør det mulig for dine porteføljebesøkere å spore bloggaktiviteten din og legge igjen kommentarer om nødvendig. Den integrerte bloggingsmotoren lar deg legge tiltalende bilder med høy oppløsning i hvert innlegg for å øke brukerengasjementet og oppmuntre dem til videre deltakelse.

Portfoliobox er en fin løsning for deg som trenger en verdig porteføljeside. Tilbyr mange nettdesignalternativer, porteføljefunksjoner, tilpasningsverktøy, markedsføring og promoteringstjenester, nettstedsbyggeren er absolutt verdt oppmerksomheten.

Gratis plan / prøve: Ja.

Koste: fra $ 1,9 / mo.

Prøv Portfoliobox gratis

Gator – Hosting med innebygd porteføljebygger

Gator - Hosting med innebygd porteføljebygger

Gator – er en populær hosting som følger med den innebygde porteføljebyggeren. Systemet ble opprettet med behov og webdesign ferdigheter for uerfarne brukere i tankene. Den tilbys som en del av HostGator hosting-leverandørpakken, som eliminerer behovet for å se etter en tredjepart-vert andre steder.

Nettstedsbyggeren har en dra-og-slipp-redigerer, som er intuitiv og helt forståelig selv for nybegynnere. Funksjonssettet til plattformen er som følger:

 • Kraftig integrasjon av sosiale medier – Gator tillater innebygging av innhold fra kjente plattformer for sosiale medier (Twitter, Facebook, Instagram osv.) inn på nettstedet ditt, og gi tilgang til sosiale medieknapper, live feeds og omfattende bildebibliotek.
 • Tilpassbare maler – Gator gir et sett med responsive tilpassede design du kan velge og endre for porteføljens nettsted.
 • App-markedet – Nettstedets byggherre kan skryte av et fantastisk utvalg av gratis widgeter, apper og tilleggsprogrammer for avansert nettstedtilpasning.
 • eCommerce – Gator kan skryte av en fullverdig e-handelsmotor, som lar deg sette opp og administrere en nettbutikk, og selge de beste verkene “her og nå”. Dette er en sikker måte å øke kundenes interesse for dine kreative ferdigheter og oppmuntre dem til å kjøpe fra deg.

Gator er en enkel, men effektiv nettstedbygger som kan være et godt valg for brukere som er villige til å lage og presentere porteføljene sine for publikum. Tilbys av HostGator-plattformen – integrert hostingleverandør – denne dra-og-slipp-nettstedsbyggeren gir fin webdesignopplevelse og gjør det mulig å opprette, tilpasse og videre oppdatere alle typer porteføljer.

Gratis plan / prøve: Nei.

Koste: fra $ 3,46 / mo.

Prøv Gator gratis

Allyou – Nettportefølje byggherre på nettet

Allyou - Nettportefølje byggherre på nettet

Allyou – er en spesialisert nettporteføljebygger for reklamer, som har et sterkt fokus på utviklingen av en funksjonsbelastet porteføljeside, men likevel ikke ønsker å slite med komplekse nettdesignnyanser eller bare mangler nødvendige kodingsevner for å gjøre det på deres egen. Systemet er enkelt å bruke og det krever ikke programmeringsbevissthet eller foreløpig webdesignbakgrunn for å kjøre og administrere en portefølje med det. La oss få de viktige fordelene nå:

 • Portefølje maler for nettsteder – Enten du trenger et enkelt fotogalleri eller en stilfull portefølje med full funksjonalitet, vil du absolutt finne en verdig mal som dekker dine behov.
 • Retina Support – Systemet identifiserer automatisk høyoppløsningsskjermer, noe som sikrer at alle galleriene og bildene dine vil se flott når de blir sett på Retina-enheter.
 • Mobilvisning – Når du oppretter porteføljen din, kan du velge optimaliserte skrifter og gjøre de nødvendige innstillingene for å gi den beste surfeserfaringen for besøkende.
 • Rik valg av gratis skrifter – Allyou samarbeider med Typekit for å gi brukerne et omfattende utvalg av gratis skrifter (det er mer enn 1000 av dem her).
 • Tredjepartsintegrasjoner – For å presentere verkene dine til fordel kan du legge inn innhold fra tredjeparts tjenester som YouTube, Vimeo, Issuu, SoundCloud osv..

Hvis du trenger en fin porteføljeside, kan du vurdere å bruke Allyou. Dette er en spesialisert nisjetjeneste, som kommer med porteføljespesifikke funksjoner som dekker nettoppbyggingsbehovene dine og sikrer verdig resultat.

Gratis plan / prøve: 14-dagers gratis prøveperiode.

Koste: fra $ 8 / mo.

Prøv Allyou gratis

Bunnlinjen

En nettstedsbygger er en flott løsning når det gjelder opprettelse av porteføljer. Disse tjenestene er enkle og kraftige om gangen. Det er dette som gjør dem til et anstendig valg for brukere med mangfoldig nettdesignbakgrunn og intensjoner. Ved å bruke en kvalitetssidebygger kan du nå flere mål – få en portefølje av verkene eller tjenestene dine, presentere dem for målgruppen, markedsføre og selge produktene osv..

Det tar absolutt tid og krefter å designe et porteføljeside, men hvis du er heldig velg riktig nettbyggingsverktøy, denne prosessen vil ikke være en utfordring for deg.

Gjennomgått ovenfor er de beste porteføljebyggerne, som er verdt å være oppmerksom på alle kreative, som har til hensikt å publisere en portefølje av hans / hennes arbeider. Ta deg tid til å teste hver av disse tjenestene for å endelig velge den som passer mest til dine behov.

Opprett et portefølje nettsted gratis

Howard Twitter-profilen min Facebook-profilen min e-post Min Linkedin-profil

om forfatteren

Jeg er Howard Steele, grunnleggeren og sjefredaktøren av dette nettstedet. Med over 10 års nettbygging vet jeg hvor komplisert og slitsom denne oppgaven kan være for en ikke-IT-person. Kan du ikke bestemme hvilken tjeneste du skal velge? Spør meg gjerne om råd. Bare beskriv nettstedets behov, så hjelper jeg deg gjerne.

Hjem »rangeringer» Beste portefølje byggherrer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map