Beste sports nettstedbyggere

Beste sports nettstedbyggere


Å bygge et moderne sportsnettsted vil neppe være en tur i parken, spesielt for brukere som ikke har noen kodings- og nettdesignferdigheter. På den annen side, moderne nettstedbyggere gjør det enkelt å opprette et idrettslag eller ligas webressurs fra bunnen av i løpet av et par timer. Den vil inneholde en pakke viktige funksjoner som lar deg håndtere strategiske problemer.

Nettstedsbyggere er designet for å gjøre det enkelt å lage prosessen. De snevret inn nødvendige handlinger for å bare slå domenenavnet sammen med malen i tillegg til intuitive og brukervennlige redigeringsverktøy. Alt du trenger er å definere grunnleggende ting ressursen din er ment å oppnå.

Enten du oppretter en fan-side for et idrettslag eller trenger å komme med et utvidet nettsted for et større idrettssamfunn med stilling, videoer, siste statistikk og nyheter, leverer nettstedbyggere et sett med funksjoner som lar deg bringe en fremtidig ressurs til liv. De er med på å forbedre teamets online-tilstedeværelse, så vel som å lage en gjenkjennelig og fengende sportsmedieside.

Vi har utført en detaljert undersøkelse for å identifisere de beste nettstedbyggere for forskjellige formål. Med så mange plattformer tilgjengelig i dag, kan det å velge riktig verktøy virke avskrekkende, spesielt for nybegynnere. Forskningen vår er rettet mot å definere de viktigste fordelene til beskrevne utbyggere, slik at du enkelt kan velge det beste alternativet.

Vi testet ut 6 av de beste byggherrene for sportssider for ligaer & klubber:

 1. Wix – De beste sportsklubbene & Leagues Website Builder
 2. Bluehost – Hosting & Nettstedsbygger for sportsnettsteder
 3. SportsPlus – Sports Management Platform for Turneringer
 4. Playpass – Sports Website Builder For Leagues & klubber
 5. LeagueLineup – GRATIS idrettslag og ligiledelse
 6. uCoz – GRATIS byggherrer av sportssamfunn

Når du tenker på å velge den beste nettstedbyggeren for å starte din sportsnettsted, er det fornuftig å vurdere de viktigste funksjonene, fordeler og ulemper som hvert av dem tilbyr. Dette vil hjelpe deg å trekke konklusjonene som vil påvirke valget ditt. Det er på høy tid å gjennomgå plattformene som er inkludert i listen over toppidrettsbyggere nå.

Wix – De beste sportsklubbene & Leagues Website Builder

Wix - nettstedets beste sportsklubber og ligaer

Wix – er den mest populære byggherren av DIY-nettsteder, som fungerer utmerket for utvikling av alle typer sportsnettsteder. Plattformen er like bra for små team-fansider, så vel som for mer kompliserte og funksjonsbelagte prosjekter som fora, ligaportaler osv. Wix gjør det mulig å starte et hvilket som helst nettsted, uavhengig av kompleksitetsnivå og spesielle funksjoner den bør innebære. Ta en titt på de viktigste høydepunktene Wix inkluderer:

 • Gratis sportsmaler – Nettstedets byggherre kommer med en samling sportsmaler som er tilgjengelige i den tilsvarende sporten & Rekreasjonsseksjon, som er gratis, mobilklar og fullstendig tilpassbar for å imøtekomme brukernes behov. Det er her du kan velge ønsket design, bla gjennom allsidige nisjeseksjoner, alt fra sportsforums kategori og fan-nettsteder og opp til e-handel fanbutikker og sportsblogger;
 • Forum – Plattformen tillater det koble til et fullt utstyrt forum til din sportsnettsted ved å integrere den tilsvarende Forum-widgeten. Dette lar deg komme i kontakt med medlemmene på nettstedet ditt ved å la dem sette i gang diskusjoner, opprette og administrere emner eller bli med på de eksisterende, laste opp video- og fotofiler, legge igjen dine egne kommentarer eller følge dem som er lagt ut av andre medlemmer;
 • blogging – Med Wix kan du legge ved en blogg til din sportsnettsted for å dele den relaterte nisjeinformasjonen ved å publisere innlegg. Bloggmotoren gjør det mulig å legge til og planlegge nye artikler, starte diskusjoner med bloggmedlemmene dine, legge til en Featured posts-seksjon, aktivere kommentarer i sosiale nettverk, velge mellom flere bloggmaler osv..
 • Wix medlemskap – Wix tilbyr nå et kodingsfritt system for eiere av nettsteder som lar brukere registrere seg og få tilgang til eksklusivt innhold. Alle fordelene implisert av Wix Membership-funksjonen er gratis, med mindre du bestemmer deg for å gå til betalingsbehandling eller / og online bestillingsfunksjon.
 • eCommerce – Nettstedsbyggeren leveres også med eCommerce-plattformen som lar deg starte og administrere en fanbutikk, for eksempel å selge suvenirer, spesielt sportsutstyr eller andre relaterte ting relatert til ditt sportsmerke..

Kostnaden for å bruke hele funksjonssettet som Wix tilbyr sine brukere, avhenger av den valgte planen. Det er et gratis abonnement som lar deg teste systemets funksjonalitet uten kostnader, men kommer med visse begrensninger. For å bli kvitt disse begrensningene og få tilgang til de avanserte Wix-funksjonene, er det ønskelig å oppgradere til et av de betalte abonnementene systemet tilbyr.

Prøv Wix gratis

Bluehost – 2020s beste webhotellfirma

Bluehost - 2020s beste webhotellfirma

Bluehost – er en kraftig og pålitelig hostingleverandør, som kan være et godt valg for brukere som leter etter en pålitelig og funksjonell plattform for å være vert for et sportsnettsted. Tjenesten er offisielt anbefalt av WordPress CMS som et av verdens største vertsselskaper. Plattformen kommer med et sett med funksjoner og avanserte verktøy, som gir sikker og pålitelig hosting for alle typer sportsnettsteder, uavhengig av deres kompleksitet og utvalg av funksjoner som er inkludert. Her er listen over funksjoner som gjør Bluehost til en verdig hostingløsning:

 • Øyeblikkelig WordPress-installasjon – Plattformen sikrer ett-klikk WordPress-installasjon slik at brukerne får mest mulig ut av CMS-ytelsen. Dette er veldig praktisk for alle, som har til hensikt å bruke WordPress sammen med Bluehost for å kutte ned nettstedutviklingen og hosting-valgtiden til et minimum.
 • Høye oppetider og hurtig sidehastighet – Hvis du har til hensikt å gjøre sportsnettstedet ditt funksjonelt og raskt lastet, er det en god idé å arrangere den med Bluehost. Uansett trafikkmengde prosjektet ditt har, vil plattformen sikre den verdige ytelsen.
 • Sikkerhet og fleksibilitet – Bluehost har avansert fleksibilitet på grunn av sin potensielle integrasjon med flere eksterne tjenester, apper og tilleggsprogrammer. I tillegg sikrer systemet den største sikkerhet på nettstedet garantert av tilgjengeligheten til integrerte sikkerhetsverktøy, inkludert Spam Expert, Spam Hammer osv. Det er også hotlinkbeskyttelsesfunksjonen her som bidrar til sikkerheten på nettstedet..
 • Integrert markedsplass – Plattformen gjør det mulig å velge mellom flere integrerte tilleggsprogrammer, widgeter, utvidelser, apper og skript som effektivt kan brukes til tilpasning av nettsteder. Det er en mulighet til å velge mellom flere WordPress-sportsmaler, bildegallerier, netthandel og markedsføringsverktøy osv.

Bluehost er et rimelig webhotell som kommer med flere funksjoner og verktøy inkludert i planene. Den billigste planen plattformen tilbyr koster $ 2,95 / mo, noe som er mer enn en verdig investering for alle som leter etter billig, men pålitelig hosting.

Prøv Bluehost nå

SportsPlus – Sports Management Platform for Turneringer

SportsPlus - Sports Management Platform for Turneringer

SportsPlus – er en sportsadministrasjonsplattform for turneringer, sportsklubber, lag, ligaer, trenere, idrettsutøvere og alle andre brukere, som er interessert i å lage sportsprosjekter. Plattformen drives og støttes av Thapos. Det gjør det mulig å starte og administrere alle slags sportsbegivenheter, gi registrering, betalingsbehandling, planleggingsalternativer samt et bredt utvalg av kommunikasjonsstyringsverktøy. Det er også mulig å lage og administrere atletprofiler, arrangementer og sportsprestasjoner fra samme sted. Her er en kort oversikt over plattformens viktigste funksjoner:

 • Nettstedsbygger – Plattformen kommer med den integrerte nettstedsbyggeren som lar start, administrere og oppdatere visuelt imponerende, funksjonelle og mobilvennlige sportsnettsteder uten koding eller webdesignopplevelse. Systemet gir mulighet for omfattende integrasjon av tredjepartsutvidelser og apper, inkludert Eventbrite, Survey Monkey, Facebook, WePay, Authorize.Net, Braintree, WeatherForYou, Twitter, YouTube og mange flere.
 • Registrerings- og teamstyringsverktøy – Plattformen gir tilgang til det brede spekteret av registreringsadministrasjonsverktøy, som gjør det mulig for spillere og andre brukere å registrere seg og lete etter favorittprogrammene og turneringene deres. Det er mulig å legge de nødvendige tilpassede feltene til påmeldingsskjemaene her, introdusere flere sportsprogrammer, administrere rabatter, lage avanserte sportsrapporter. Brukere kan også samle inn sikre betalinger, spore sine økonomiske utgifter, administrere sportsplaner (inkludert kamper, lag, arrangementer og mer).
 • Flere funksjoner og verktøy for brukerengasjement – Med SportsPlus kan brukere få tilgang til og administrere lagdata fra hvor som helst og når som helst, administrere lagplaner og arrangementer, sjekke spillerens tilgjengelighet, administrere frivillige, se live spillresultater, dele relaterte ressurser, legge ut kunngjøringer, administrere lagbutikker, sende meldinger og varsler til andre medlemmer osv.

SportsPlus tilbyr tre betalte planer å velge mellom, inkludert bronse, sølv og gull. kostnadene for det billigste abonnementet utgjør $ 39,95 / mo, og det fortsetter å vokse med hensyn til den valgte planen. Hver av planene kommer med en 14-dagers prøveperiode som kan aktiveres uten kredittkort eller personopplysninger.

Prøv SportsPlus nå

Playpass – Sports Website Builder for Leagues & klubber

Playpass - Sports Website Builder for Leagues & Clubs

Playpass – er en sportsnettstedbygger for å lage gratis prosjekter for ligaer og klubber. Nettsteder opprettet med systemet er mobilvennlige og kan tilpasses. De ser bra ut på alle mobile og stasjonære enheter, og lar deg lage tilpassede websider, vise frem sportsbegivenheter og timeplaner, laste opp mediefiler, registrere nye aktiviteter osv. Listen over Playpass-funksjoner inkluderer for øyeblikket:

 • Online planlegger – Plattformen gjør det mulig å lage online sportsplaner på en rask og problemfri måte. Det du bør gjøre for å komme i gang her er å velge antall lag og typen plan du har tenkt å lage og deretter tilpasse det ved å fylle ut de nødvendige parametrene og detaljene. Funksjonen gjør det mulig å lage ubegrenset antall sportsplaner, innstille tider, datoer og varighet på spill, legge til og fjerne spill, dele de nødvendige tidsplanene med målgruppen, spore score, legge til ansatte, laste opp dokumenter og filer osv..
 • Online Sports Registreringsprogramvare – Playpass gir tilgang til sportsregistreringsprogramvaren, som fungerer utmerket for mobile og stasjonære enheter. Dette letter prosessen med online registrering for hver bruker. I tillegg tillater plattformen bruk av Stripe for sikre og pålitelige online-betalinger.
 • Sports Waiver Solution – Playpass gjør det mulig å lage og lagre sportsfraskrivelsesmaler for ytterligere å tilpasse og administrere dem med hensyn til dine forretningsbehov. Funksjonen lar deg opprette ubegrenset antall avvik, legge til underskrift underskrifter og lagringsalternativer, tillate brukere å laste ned og lagre avvikene dine / laste opp signerte skjemaer, knytte dispensasjoner til online-registrering for ytterligere betaling osv..

Playpass har en gratis plan du kan bruke så lenge du trenger for å teste hele funksjonssettet til plattformen og to betalte abonnementer (Lite og Standard), hvis kostnad starter med $ 9 / mo. Det er en gratis 7-dagers prøveperiode som ikke krever noen kredittkortdata og lar brukere avbryte de valgte betalte planene når som helst.

Prøv Playpass nå

LeagueLineup – GRATIS idrettslag og ligiledelse

LeagueLineup - GRATIS idrettslag og ligiledelse

LeagueLineup – er en av lederne for nisjen for utvikling av sportsnettsteder som tillater lansering av gratis lag- og liga-nettsteder. Plattformen gir tilgang til flere online ledelsesverktøyer, noe som gjør det mulig å starte et funksjonsbelastet prosjekt for å møte ulike sportswebutviklingsbehov. Listen over funksjoner plattformen tilbyr er som følger:

 • Ultimate tilpasning av nettsteder – Uansett hvilken type sportsnettsted du har tenkt å lansere, lar systemet tilpasse det slik du ønsker. Det er opp til deg å endre nettstedfarger, bakgrunner, redigere skrifter, menyalternativer og andre nettstedparametere. Brukere får 24/7 tilgang til prosjektene sine, noe som gjør det mulig å vedlikeholde og oppdatere dem i tide.
 • Integrert fanbutikk – Hver nettside opprettet med LeagueLineup kommer med integrert tilpasset fanbutikk, som inneholder mer enn 500 helt tilpassbare produkter. De garanterer 5% belønning for hvert salg som gjøres med systemet.
 • Gratis online registrering – Hver LeagueLineup nettsted tilbyr gratis online skjemaer som lar deg godta lag- og spillerregistreringer innen kortest mulig tid.
 • Rutetider & kalendere – Nettstedsbyggeren gjør det mulig å legge ut spillplaner, spesielle arrangementer, møter og andre planlagte sportsaktiviteter. Dette er en praktisk funksjon for alle eiere av sportssider.
 • Automatiserte stillinger – Med LeagueLineup kan du legge ut resultatene fra sportsspill for å få dem til å vises automatisk på nettstedet, når det er nødvendig.
 • Spiller & Lagstatistikk – Plattformen gjør det mulig å legge ut detaljert statistikk for lag og spillere for Basketball, Baseball, Fotball, Lacrosse, Hockey, Fotball og Volleyball.
 • Allsidighet av sportsrelaterte funksjoner – Sammen med funksjonene som er oppført over, gir plattformen tilgang til følgende funksjoner: fotoalbum, meldingstavle og gjestebok, meningsmålinger, Google Maps-integrasjon, sikre kontaktskjemaer, sportsopplæringsvideoer osv..

LeagueLineup har en helt gratis plan som hovedsakelig brukes til å teste plattformens viktigste funksjonalitet. Det er også to betalte planer. Deres årlige priser er basert på antall deltagere sportsidrettsorganisasjonen din støtter. Gjennomsnittlig kostnad starter med $ 39,95 per år.

Prøv LeagueLineup nå

uCoz – GRATIS byggherrer av sportssamfunn

uCoz - GRATIS byggherrer av sportssamfunn

uCoz – er et gratis sportssamfunns nettstedbygger, som brukes av nybegynnere og proffs for webdesign for å starte og administrere forskjellige typer sportsprosjekter fra bunnen av. Systemet gir tilgang til flere moduler, intuitiv DIY nettstedredigerer, integrert e-handel og blogging motorer osv. Her er listen over uCoz sportsrelaterte funksjoner:

 • Forummodul – Nettstedsbyggeren gjør det mulig å bruke Forum-modulen sin til å sette opp et forum med full funksjonalitet for ditt sportsprosjekt. Dette er den øverste destinasjonen for alle nettstedets medlemmer, som ønsker å dele sine ideer og følelser med medtenkere, bla gjennom flere grener og emner som takler sportsnisje osv..
 • blogging – Med uCos kan du sette opp og koble en funksjonsbelastet blogg til din sportsnettsted. Dette er stedet hvor du kan legge ut / oppdatere nisjerelaterte artikler, aktivere brukerkommentarer, starte diskusjoner med besøkende på nettstedet osv.
 • eCommerce – Nettstedbyggeren kan også skryte av en kraftig e-handelsmotor, som gir en mulighet til å sette opp og administrere en nettbutikk. Det er her du kan tilby for salg forskjellige sportsrelaterte tilbehør, suvenirer og andre relaterte produkter.
 • Medlemskap – Hvis du planlegger å oppdatere / administrere sportsnettstedet ditt med andre medlemmer, vil denne funksjonen absolutt være til god hjelp. Du kan tilordne medlemsrettigheter til de brukerne du planlegger å dele prosjektledelsesrettigheter med.

uCoz er en gratis nettstedbygger, som lar deg teste funksjonalitet uten kostnad i det hele tatt så lenge du trenger. Samtidig gir plattformen en mulighet til å oppgradere til et av de betalte abonnementene. Kostnadene deres starter med $ 3 / mo og vokser opp til $ 8 / mo.

Prøv uCoz Now

Hvordan velge en nettstedsbygger for idrettslag eller ligaside?

Den globale nettet gir mange nettstedsbyggere for forskjellige formål. Å velge den rette kan virke utfordrende. Av denne grunn må du definere kjernefunksjonene og funksjonaliteten til din fremtidige nettressurs. Da vil det være lettere å velge en matchende plattform som har verktøy du trenger.

Hvilke funksjoner bør et sportsnettsted ha?

Listen over funksjoner avhenger av hvilken type nettsted du trenger. Enten du planlegger å bygge en fotballiga-portal, nettsted med siste nytt og statistikk eller en webside som representerer et enkelt lag eller idrettsutøver, bør du vurdere følgende grunnleggende punkter:

 • Hold de besøkende klar – sportsverdenen oppdateres hele tiden. Så er innholdet ditt. Du skal levere siste hendelser og høydepunkter. Det er her en blogg eller “nyheter” -del kommer til nytte. Nettstedsmaler er designet med den allerede innebygde bloggseksjonen. Bare legg inn innholdet du trenger;
 • Fangst bilder og videoer – medieinnhold snakker volumet. Heldigvis har nettstedbyggere en solid multimediaseksjon. Du kan enkelt legge til nye bilder og videoer i tillegg til å erstatte de gamle. Forsikre deg om at du velger en passende plan med nok lagring;
 • Team Roster – Hvis du bygger et nettsted for et idrettslag, må du sørge for at du har faktiske lagdata. Startoppstillingen kan endres fra tid til annen, mens laget kan kjøpe nye spillere. La leserne holde kontakten med de siste oppdateringene;
 • Tidsplaner og hendelser – arrangementskalenderen er en viktig funksjon for sportsinteresserte. Forsikre deg om at nettstedet ditt inneholder faktiske datoer og kommende arrangementer. Nettstedsbyggere inneholder nødvendige widgeter som er gratis. Bare legg dem til en webside;
 • Profiler fra idrettsutøvere – leserne dine kan være interessert i spillernes statistikk og personlige data. Nettstedet ditt skal inneholde utøverprofiler som fremhever alle nødvendige data. Seksjonen kan være knyttet til toppliste, stilling og toppscorerstatistikk;
 • Kontakt – Når du først har fått anerkjennelse og solid nettrepresentasjon, vil de fleste av besøkende sannsynligvis prøve å holde kontakten med deg. Forsikre deg om at du oppgir faktisk kontaktinformasjon i en allerede innebygd kontaktseksjon i malen.

Flere funksjoner for å aktivere vekst på sportsnettsteder

Bortsett fra kjernefunksjoner, må du sikre nettstedets vekst på nettet. Heldigvis tilbyr nettstedbyggere enkle SEO og andre verktøy for å øke nettstedets søkemotorrangering.

 • SEO-verktøy – Nettbyggingsplattformer har enkle SEO-verktøy. Du kan fokusere på et nødvendig nøkkelord samt redigere tittel og beskrivelse for å gjøre hver side mer SEO-vennlig;
 • blogging – jo mer innhold du publiserer, jo bedre. Idrett er en verden i endring der leserne søker etter faktisk informasjon. Lag gjesteposter, legg til artikler med fengende bilder og mediefiler, lag engasjerende innhold;
 • Sosial deling – sosiale nettverk er den gode kilden til ekstra trafikk. Nettstedsbyggere tilbyr sosiale delingsknapper og widgets for å la besøkende enkelt dele innholdet via de mest populære sosiale plattformene.

Etter at du har definert kjernefunksjonene på ditt fremtidige nettsted, vil du enkelt velge riktig nettstedbygger for å håndtere noen av de ovennevnte problemene. Eller du kan fortsette å lese og velge fra de gjennomgåtte plattformene.

Bunnlinjen

Med så mange nettbyggingsplattformer som er tilgjengelige i dag, viser Wix seg å være den ubestridelige lederen for sportsnettdesignnisjen. Nettstedsbyggeren har et imponerende sett med bransjerelaterte funksjoner, designtilpasningsverktøy og prisalternativer som gjør det mulig å bygge og effektivt administrere et idrettslag eller ligaside.

Mens Wix kommer som en flerbruksplattform med avanserte SEO- og e-handelsverktøy, for å bygge en hvilken som helst sportsnettsted fra klubbside til fanbutikk, Bluehost har avslørt seg som beste vertsløsningen, noe som spesielt fungerer bra for nettsteder opprettet med WordPress. Imidlertid innebærer plattformen innledningsvis kodningsbevissthet og spesifikk nettdesignbakgrunn for å starte prosjekter med den.

Når det gjelder sammenligning av SportsPlus, Playpass, LeagueLineup og uCoz, er dette spesialiserte plattformer, som også krever bransjespesifikke ferdigheter og kunnskaper for å lansere sportsnettsteder med dem. Det er ikke fornuftig å prøve å bruke dem, da det er bedre å foretrekke mer fullverdige alt-i-ett-plattformer som kan sikre verdig resultat du stoler på. Uansett, sørg for å stresse kjernemålene og funksjonene på ditt fremtidige sportsnettsted for å velge riktig matchende plattform.

Lag et sportsnettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map