De 10 beste VPN-tjenesteleverandørene i verden

De 10 beste VPN-tjenestene i 2020


Sikker nettlesing handler om sunn fornuft snarere enn privilegium, spesielt med tanke på bruken av det virtuelle private nettverket. Også kjent under det kortere VPN-navnet systemet kommer som et nyttig verktøy når en bruker ønsker etter online sikkerhet eller en vei til nettsteder som er blokkert av en eller annen grunn. VPN-tjenester ser ut til å være dine personlige online guider til verden av blokkerte innholdsrike med nyeste filmer, ferske episodekataloger, musikkstrømmer og mer.

Alt du trenger er å velge en ordentlig tjenesteleverandør. Det er her du kan føle deg litt forvirret med å vurdere et stort alternativ for VPN-leverandøren dukker opp. De fleste av dem tilbyr faktisk de samme funksjonene til forskjellige priser. Hvordan definerer jeg det beste VPN-tilbudet? Hvilke faktorer du må tenke på når du velger en riktig tjeneste? Artikkelen belyser de 10 VPN-leverandørene som viser kjernefunksjonene og tingene du måtte like. Dra nytte av kjernespesifikasjoner og nøkkeldata.

Vi testet ut 10 av de beste VPN-tjenesteleverandørene i verden:

 1. NordVPN – Verdens beste VPN-leverandør
 2. SurfShark – Rimelig VPN med High-End Security
 3. ExpressVPN – verdensomspennende høyhastighets VPN-dekning
 4. StrongVPN – Utmerket infrastruktur til anstendig pris
 5. ProtonVPN – En gratis VPN-serviceplan uten kostnad
 6. Hotspot Shield – 100% gratis + utvidet pengene-tilbake-garanti
 7. CyberGhost VPN – Sikker privat nettlesing
 8. Le VPN – Rask forbindelse på farten
 9. PureVPN – VPN-tjeneste uten retningslinjer for logging
 10. Norton Secure – En ultimat personlig beskyttelse av personopplysninger

Etter å ha introdusert de beste tjenestene, la oss se nærmere på funksjonene, prisene og andre spesifikasjoner som lar deg bestemme, hvilken som ser ut til å være det best matchende alternativet.

NordVPN – Verdens beste VPN-leverandør

NordVPN - Verdens beste VPN-leverandør

NordVPN – er en av de mest sikrede VPN-tjenestene. Samtidig er det på listen over de største knutepunktene over hele kloden. Brukere vil sette pris på rimelige priser, god ytelse, støtte for cryptocurrency og høy tilkoblingshastighet.

 • Sikkerhetsegenskaper – selskapet bruker avanserte sikkerhetsmidler for å beskytte brukernes data med 2048-biters kryptering. Ekstra funksjoner inkluderer beskyttelse mot DNS-lekkasje.
 • Støtte for flere enheter – VPN-tjenesten er i stand til å støtte opptil seks enheter inkludert både stasjonære og mobile dingser.
 • Tusenvis av servere – et basseng med servere inkluderer over 5000 enheter lokalisert i 60 forskjellige land.

Støttede plattformer: Windows, macOS, Android, iOS, Linux.

NordVPN-kostnad: tjenesten tilbyr månedlige og årlige planer med de samme funksjonene. Hvis du vil spare opptil 75%, er en årlig plan som koster $ 2,99 per måned det beste alternativet. Pris for en grunnleggende plan starter fra $ 11.99 / måned.

Prøv NordVPN gratis

SurfShark – Rimelig VPN med High-End Security

SurfShark - Rimelig VPN med High-End Security

SurfShark – er den rimeligste og funksjonsrike VPN-tjenesten. Plattformen beviser at å være lavt ikke alltid betyr mangel på funksjoner. Den er fullpakket med sikkerhetsmidler og tilleggsutstyr for å sikre sikker surfing fra alle enheter til tross for operativsystemet og operatøren. Som et resultat blar brukere gjennom den sikre nettverdenen med 100% anonymitet, null annonser og phishing-angrep.

 • Whitelister – en flott funksjon for å sortere spesifikke applikasjoner og tjenester som vil få en sjanse til å omgå VPN når det er nødvendig.
 • Kill Switch – systemet sikrer 100% sikkerhet selv om VPN-tilkoblingen avtar av en eller annen grunn. I tillegg vil brukerne dra nytte av privat DNS og beskyttelse mot lekkasje.
 • Cross-County Connection – MultiHop-funksjonen gjør det mulig å koble til fra flere land samtidig, samt enkelt bytte mellom steder.
 • Skjul modus – Det har aldri vært enklere å få tilgang til begrensede regioner takket være NoBorders og Camouflage-modus. Selv internettleverandører vil aldri vite at du bruker VPN-tjenester.

Støttede plattformer: systemet kan brukes med ubegrensede enheter, inkludert PCer drevet av Windows, Mac eller Linux, mobile enheter støttet av iOS og Android, rutere, FireTV og mer.

SurfShark-kostnad: Bortsett fra mange andre tjenester som tilbyr abonnementsplaner, får du med SurfShark deg alle funksjoner uten begrensninger for bare $ 1,99 per måned.

Prøv SurfShark gratis

ExpressVPN – verdensomspennende høyhastighets VPN-dekning

ExpressVPN - verdensomspennende høyhastighets VPN-dekning

ExpressVPN – er en flott VPN-tjeneste med flere innfødte klienter som støtter forskjellige stasjonære og mobile operativsystemer. Den har over 3000 servere på 160 steder som dekker 94 forskjellige land over hele verden. En fleksibel tjeneste med et profesjonelt supportteam, Bitcoin-betalinger, opplåsing av Netflix og mer.

 • fleksibilitet – systemet har native web-klienter for Windows, Linux og Mac i tillegg til Android og iOS. Blackberry-brukere kan også få tilgang til denne VPN-tjenesten.
 • Egendefinert firmware – det gjør det enkelt å fjerne blokkering av DNS-innhold og bruke forskjellige streaming-apper og tjenester, inkludert smarte TV-er.
 • Utvidet støtte – brukere vil finne mange detaljerte guider i tillegg til Live Chat-funksjonen for å komme i kontakt med supportteamet døgnet rundt.
 • Ekstra funksjoner – bortsett fra grunnleggende sikkerhetsfunksjoner som en kill switch og DNS-lekkasjebeskyttelse, vil brukerne kunne låse opp Netflix-innhold. P2P-støtte er også tilgjengelig for brukere i tillegg til Bitcoin lommebok.

Støttede plattformer: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Nook, Amazon Fire plattformer, Chrome og Firefox nettleserutvidelser.

ExpressVPN-kostnad: brukere kan få en 3-måneders gratis bruk hvis de velger en 15-måneders plan som koster $ 6,67. Eller du kan betale hver måned separat. I dette tilfellet er prisen $ 12,95 per måned. Alle kunder får 30 dagers refusjonsgaranti.

Prøv ExpressVPN gratis

ProtonVPN – en gratis plan uten kostnad

ProtonVPN - en gratis plan uten kostnad

ProtonVPN vil neppe overraske deg hvis du er kjent med ProtonMail-tjenesten. Tjenesten ble lansert av de samme digitale sikkerhetsentusiastene, og leverer solide sikkerhetsfunksjoner for personvern i tillegg til at Netflix blokkerer og rimelige planer. Åh, det tilbyr også en gratis VPN-plan.

 • Oppfyller sikkerhetsstandarder – systemet bruker AES-256-kryptering som har vist seg å være 100% sikkert. Det fungerer i kombinasjon med selskapets UDP / TCP-protokoller for å sikre maksimal stabilitet og digital sikkerhet.
 • Ingen logging – selskapet etablerer en såkalt policy for ikke-logging. Med andre ord, den samler ikke, lagrer eller deler trafikklogger. Alle vilkår er avbildet i loggpolicyen som ser ganske tydelig og pålitelig ut.
 • Lekkasjebeskyttelse betyr – tjenesten sikrer lekkasjefri tilkobling med høy ytelse. Det samme skjer med skadelige filer som er tilgjengelige for installasjon.
 • Netflix unblocking – mens mange VPN-tjenester tilbyr denne funksjonen, er det å spille nøyaktig hvilken server som blokkerer Netflix som å spille roulette. Situasjonen med ProtonVPN er annerledes. Netflix strømmer like bra på alle serverne.

Støttede plattformer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux.

ProtonVPN-kostnad: Som vi nevnte tidligere, har plattformen en gratis plan uten skjulte avgifter eller gebyrer. Imidlertid kommer det med noen grunnleggende funksjoner. Hvis du ønsker å oppnå bedre ytelse med maksimal sikkerhet, kan du velge basis-, pluss- eller visjonærplan som koster henholdsvis $ 4, $ 8 og $ 24 per måned..

Prøv ProtonVPN gratis

Hotspot Shield – utvidet pengene-tilbake-garanti

Hotspot Shield - utvidet pengene-tilbake-garanti

Hotspot Shield møtte avgjørende oppturer og nedturer de siste årene. Likevel er det fortsatt en av de mest anerkjente VPN-tjenestene med alle nødvendige funksjoner i pakken. Plattformen har høy tilkoblings- og nedlastningshastighet i tillegg til den lengste tilbakebetalingsperioden blant andre konkurrenter. Du kan be om refusjon innen 45 dager etter at du abonnerer.

 • Stor nedlastingshastighet – selskapet bruker sin egen Catapult Hydra-protokoll for å sikre raskest nedlasting, selv om en bruker befinner seg på avstand fra nærmeste server.
 • Støtte for flere enheter – brukere kan kjøre tjenestene gjennom fem enheter samtidig uten skade for tilkoblingshastigheten.
 • Brukervennlighet – tjenesten er bra for nybegynnere takket være det intuitive og brukervennlige instrumentbordet.

Støttede plattformer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Android TV, Amazon Fire, Routers, Chrome-utvidelse.

Hotspot Shield-kostnad: den åpenbare mangelen på noen ekstra funksjoner som Bitcoin-støtte, avblokkering av Netflix, etc. kan få deg til å tro at Hotspot Shield ikke er en god valuta for pengene. Imidlertid kan 2-årsplanen se ut som et kupp som koster $ 2,99 per måned (du sparer opptil 76%). En 6-måneders plan koster $ 8,99, mens prisen for en månedlig plan starter fra $ 12,99. Hvis du ikke er fornøyd med settet med funksjoner levert av Hotspot Shield, kan du prøve den kommersielle Elite-versjonen.

Prøv Hotspot Shield gratis

CyberGhost VPN – Sikker privat nettlesing

CyberGhost VPN - Sikker privat nettlesing

CyberGhost VPN har laget et navn for seg selv takket være en haug med smarte funksjoner kombinert med en god ytelse i høyt tempo. Systemet gir flere støtte til forskjellige populære streaming-apper og mediaspillere som Kodi. I tillegg til Torrent og VPN via ruterstøtte.

 • En rekke apper – tjenesten har flere apper for forskjellige operativsystemer i tillegg til en solid Linux-støtte, Torrenter tillatt, Netflix avblokkering, osv..
 • Media Services Support – brukere kan bruke VPN-tjenesten for å få tilgang til begrenset innhold på store medieplattformer, inkludert BBC iPLayer, YouTube og andre strømmetjenester.
 • Sikker tilkobling – CyberGhost bruker sine selvlagde sikkerhetsmidler for å sikre 100% sikkerhet. Systemet lanserer automatiske HTTPS-viderekoblinger slik at du kan dra nytte av den sikre tilkoblingen.

Støttede plattformer: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire, Android TV, Linux, Kodi mediasentre, spillkonsoller, rutere, private protokoller.

CyberGhost VPN-kostnad: Du kan starte med en gratis plan. Forbered deg imidlertid på noen begrensninger. Den lar deg bare bruke en enkelt enhet med noen få grunnleggende funksjoner. Få avansert funksjonalitet med betalte planer som inkluderer en 2-års, 6-måneders og månedlig pakke som koster henholdsvis $ 2,75, $ 5,26 og $ 12,99.

Prøv Hotspot Shield gratis

Le VPN – Rask forbindelse på farten

Le VPN - Rask forbindelse på farten

Le VPN – er en godt gjenkjennelig VPN-leverandør som kan skryte av servere lokalisert i 114 forskjellige land over hele verden. Tjenesten leverer nok VPN-sikkerhet, i tillegg en haug med ekstra funksjoner som støtter stasjonære og mobile enheter som gjør tjenesten perfekt for brukere som alltid er på farten.

 • fleksibilitet – Le VPN gjør det enkelt å problemfritt bytte mellom OpenVPN, L2TP og PPTP-protokoller, avhengig av brukerens formål. Det er en god egenskap eller de som reiser mye og pleier å bruke både bærbar PC og mobil enhet samtidig.
 • Tilgang til geobegrenset innhold – systemet bruker den eksklusive HybridVPN-protokollen for å gi tilgang til store strømningsressurser eller medienettsteder, inkludert Netflix, BBC iPlayer, etc..
 • Enkelt grensesnitt – Selv nybegynnere vil finne det enkelt å sortere ut alle funksjoner og innstillinger på en gang takket være et brukervennlig grensesnitt.

Støttede plattformer: apper for Windows, Mac OS X, macOS, iOS og Android.

Le VPN-kostnad: brukere kan velge en enkelt plan som er tilgjengelig som et månedlig, 6 måneder eller 12 måneder abonnement som koster henholdsvis $ 9,95, $ 7,50 og $ 4,95 / mo. Hvis du bestemmer deg for å få en årelang pakke, vil du få en sjanse til å spare et par dollar.

Prøv Le VPN gratis

PureVPN med ikke-loggføringspolicy

PureVPN med ikke-loggføringspolicy

PureVPN – er en kjent VPN-tjenesteleverandør, som har den største fordelen uten logging. Selskapet har et enormt basseng med servere (opptil 2000) som ligger i 180 forskjellige regioner over hele verden. Selve selskapet er lokalisert i Hong Kong. Den leverer noen allsidige funksjoner til rimelige priser.

 • Ingen trafikklogger – PureVPN etablerer en tilnærming uten logging til kundene. Det betyr at den ikke sporer eller lagrer nettleseren din og logghistorikken.
 • Bitcoin-støtte – brukere står fritt til å betale i cryptocurrency, ettersom plattformen støtter Bitcoin lommebøker.
 • Skalerbar plattform – selskapet prøver å dekke kundenes behov. Hver gang du trenger å utvide VPN-evnene dine og skalere bruken, har systemet en forretningsplan.
 • Ekstra funksjoner – dedikerte brukere vil sette pris på løsninger for å låse opp Chromebook og Kodi mediespiller. Videre følger selskapet strengt sine egne personvernregler og GDPR-vilkår.

Støttede plattformer: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Amazon Fire TV og Linux. Chrome og Firefox nettleserutvidelser er også tilgjengelig.

PureVPN-kostnad: Du kan starte fra $ 2,88 per måned og spare opptil 74% i tilfelle du betaler for to år i forveien. Et enkelt månedlig abonnement starter fra $ 10,95, mens en 6-måneders pakke vil koste deg $ 4,08.

Prøv PureVPN gratis

StrongVPN – Utmerket infrastruktur til anstendig pris

StrongVPN - Utmerket infrastruktur til anstendig pris

StrongVPN – er en kunnskapsrik VPN-leverandør med en solid ikke-loggføringspolicy og en anstendig serverpool på 70 forskjellige steder over hele verden. Plattformen leverer en pakke midler for å holde brukerne anonyme og trygge under den elektroniske økten.

 • Stor IP-adressebase – basen inneholder mer enn 59 000 IP-adresser for å beholde brukernes konfidensialitet mens du surfer på nettet.
 • Dedikert IP – hvis du trenger en dedikert IP, kan du få den etter å ha kontaktet supportteamet. Den er imidlertid ikke inkludert i grunnleggende plan.
 • Ingen begrensninger fra tredjepart – selskapet har sin egenopererte infrastruktur. Det er den eneste som bestemmer type trafikk eller båndbredde.

Støttede plattformer: tjenesten tilbyr innfødte klienter for Windows, Mac, iOS, Android og FireTV. Den støtter også Linux, Kodi, Amazon Kindle, Chromium, Synology NAS og rutere.

StrongVPN-kostnad: i motsetning til mange andre selskaper med tre grunnleggende planvariasjoner, tilbyr selskapet to pakker som inkluderer et 1-måneders abonnement som koster $ 10 / mo samt et 1-års abonnement for bare $ 5,83 / mo (du sparer 42%). Alle planer kommer med en 30-dagers refusjonspolicy.

Prøv StrongVPN gratis

Norton Secure VPN – En ultimat personlig beskyttelse av personopplysninger

Norton Secure VPN - En ultimat personlig beskyttelse av personopplysninger

Norton Secure VPN – er en tjeneste som fungerer utmerket når du trenger å dra nytte av personlig databeskyttelse. Det holder passordene og betalingsinformasjonen din trygge, og sikrer anonym surfing og tilgang til begrenset innhold.

 • Fleksibel VPN-tjeneste – brukere står fritt til å velge mellom 1 og 10 enheter de vil støtte. Antall enheter vil imidlertid påvirke planprisen.
 • Offentlig Wi-Fi-sikkerhet – med Norton Secure, kan du bruke hotspots for offentlig tilkobling uten risiko for å bli hacket. Tilkoblingen holder kryptert enten du logger inn fra en kafé, flyplass eller noe annet sted.
 • Annonseblokkeringsfunksjon – du kan få tilgang til nettsteder raskere uten forstyrrelser takket være annonseblokkfunksjonen. Systemet oppdager og avskjærer automatisk informasjonskapsler som forhindrer at de blir samlet inn av annonseringsnettsteder.

Norton Secure VPN-kostnad: tjenesten tilbyr to hovedplaner med månedlige og årlige abonnementer. De koster henholdsvis $ 4,99 og $ 3,99 for en enhet. Prisen vil gå høyere hvis du trenger fra 5 til 10 enheter. Grunnleggende planer er tilgjengelige uten sikkerhetsfunksjonen Norton. Alt-i-ett-pakken med sikkerhetsmidler starter fra $ 5,83 per måned for årsabonnementet for en enkelt enhet.

Støttede plattformer: kompatibel med Window PC, Mac, iOS og Android-enheter. Norton Secure VPN kjører ikke bare på PCer, men også på Mac, Android smarttelefoner og nettbrett, iPad og iPhones.

Prøv Norton Secure VPN gratis

IPVanish – Flott for P2P og Torrenter

IPVanish - Flott for P2P og Torrenter

IPVanish hevder å være verdens topp VPN-tjeneste, selv om noen brukere neppe vil være enige. Selvbetjent infrastruktur i tillegg til høy nedlastingshastighet og kraftige apper er blant IPVanish åpenbare fordeler. Systemet er perfekt for torrenting og P2P-trafikk. Dessuten har den et profesjonelt supportteam som reagerer ganske raskt.

 • Kraftig VPN-tjeneste – systemet gjør det mulig å koble opptil 10 enheter samtidig. Den administrerer sine servere uten tredjeparts tjenester eller datterselskaper. Servere er lokalisert i mer enn 60 forskjellige regioner over hele verden.
 • Bredt utvalg av apper – brukere vil få tilgang til en rekke konfigurerbare applikasjoner for stasjonær Windows og Linux OS samt for mobil iOS og Android i tillegg til det eksklusive Fire TV-alternativet.
 • Omfattende Torrent-støtte – tjenesten er ypperlig for nedlasting av filer. Den støtter Torrenter på bokstavelig talt hver server som sikrer rask tilkobling, USA-basert Netflix-avblokkering og mer.

Støttede plattformer: tilgjengelig for alle Windows-versjoner (7, 8, 8.1 og 10), MAC og iOS og Android. Eldre operativsystemer krever manuell konfigurering. Det samme er med Router Firmware og Linux.

IPVanish-kostnad: den avgjørende ulempen er den begrensede pengene-tilbake-politikken. Brukere har bare 7 dager på seg til å prøve plattformen med en sjanse til å søke om refusjon. Årspakken ser også litt for høy ut (6,49 dollar per måned). Brukere har også 3-måneders og en-måneds abonnementsalternativer som koster henholdsvis $ 8,99 og $ 10.

Prøv IPVanish gratis

Hvilken VPN-tjeneste du skal velge?

Når du velger VPN-tjenester, er sikkerhetsfunksjonene høyest prioritert. Hovedideen med slike verktøy er å sikre rask og uanstrengt bytte mellom sikre servere i tillegg til IP-adresse anonymitet, og full tilgang til video- og lydstrømmetjenester til tross for plasseringen. Dessuten vil en typisk bruker også sette pris på brukervennligheten og fleksibiliteten uten å hengi seg til tekniske problemer eller kompleks konfigurasjon. Vi bør også ta hensyn til teknologiene som brukes av en spesifikk tjeneste.

Når du tenker på den ideen, må du fokusere på følgende funksjoner når du velger VPN-tjenestene som vil dekke dine behov.

 • Oppdaterte tjenester – inline-verdenen endrer seg drastisk. Forsikre deg om at VPN-leverandøren din er i stand til å levere oppdaterte applikasjoner og programvare. Dessverre deler noen få selskaper faktisk måten de oppdaterer plattformene sine. Den eneste utveien er å sjekke at tjenesten gir VPN-oppdatering sammen med utgivelsen av nytt OS og apper.
 • Fjern personvernregler – hvert selskap lover å ikke registrere noen personlige data, nettsteder eller sider du besøker. Det stemmer ikke helt. Hvis du kommer over en klar loggføringspolicy med alle dataene tjenesten lagrer eller samler inn, vil du føle deg mye tryggere og klar.
 • Profesjonelt supportteam – problemet var ikke så populært med VPN-tjenester for flere år siden. Imidlertid har flere og flere selskaper en tendens til å legge til Live Chat-funksjonen for å sikre kundesupport 24/7.
 • Serverlokasjoner – selskapet kan ha hundrevis av servere over hele verden. De nytter imidlertid ikke hvis det ikke er noen server ved siden av stedet ditt.

Noen andre funksjoner vil få deg til å dykke dypt i de tekniske spesifikasjonene, som er et problem for ikke-teknikere. De kan inkludere DNS-funksjoner, tilkoblingsprotokoller og andre ting som er mer sannsynlig å være nye for nybegynnere. Vår liste over topp VPN-tilbud hadde som mål å forhindre at en bruker bryter hjernen og dra nytte av klare og enkle beskrivelser med alle kjerneproblemer som er oppført samtidig..

Bunnlinjen

Å velge en VPN-server krever nøye sammenligning og kontrast. Mens de fleste selskaper generelt har de samme funksjonene, har utvidede funksjoner og apper virkelig betydning. De vil sikre brukertilfredshet avhengig av behov og formål. Pris er den siste, men ikke minst faktoren du må vurdere.

Uansett hvilken tjeneste du valgte, må du sørge for at den er pålitelig nok med et stort basseng med servere over hele verden for å sikre rask hastighet og tilkobling. Følg også med på båndbredde eller sikkerhetsbegrensninger, avhengig av planpris. En god VPN-tjeneste er fleksibel og allsidig med støtte for mobil og stasjonær, oppdaterte apper og anonym surfing til tross for plasseringen.

Installer VPN gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map