De beste CRM-ene for småbedrifter

De beste CRM-ene for småbedrifter


CRM-programvare – er et ultimativt verktøy for små bedrifter til å administrere kundeforhold. Den er designet for å hjelpe selskaper med å organisere arbeidsflyten og sikre en enkel prosess for å overvåke potensielle kunder, forretningsfordeler, salg osv.

CRM er en programvare som samler sett med informasjon. Tanken er å la brukerne inkorporere kundenes data og transformere dem til en fil. Når de er integrert, er disse filene enkle å administrere og tilpasse innenfor en enkelt plattform. For eksempel samler CRM kundens info, kjøp track-record og bestillingssystem.

Hvert CRM-system har grunnlinjefunksjonalitet og ekstra funksjoner, som faktisk bestemmer programvaretypen. Brukere kan velge samarbeidsplattformer, programvare for salgsstyrkeautomatisering, analytiske systemer eller kampanjestyringssystemer. Hovedmålet er å levere rask og høyt nivå service samt automatisert arbeidsflyt.

Å velge det beste CRM-systemet kan være en utfordring, siden du må ta hensyn til mange viktige aspekter. De inkluderer pris-, arbeidsflytautomatiseringsfunksjonalitet, rapporterings- og analyseinstrumenter, tilpasnings- og integrasjonsfunksjoner, etc. Basert på de nevnte kriteriene, har vi trukket ut de 10 beste CRM-ene for små bedrifter.

TOP CRM-programvare vurdert:

HubSpot CRMHubSpot CRM – er en gratis app utviklet for effektiv kontaktadministrasjon. Settet med funksjoner inkluderer oppdaterte kundekontaktinstrumenter som inkluderer live chats, integrerte billettsystemer, avtalehåndteringsverktøy, sporing av e-post og mer funksjonalitet for å etablere tilbakemelding og kundesupport.. HubSpot CRM

Zoho CRMZoho CRM – er en CRM-syklus for små bedrifter. Det betyr at brukere kan ha fordel av en alt-i-ett-løsning for salgsledelse med et integrert sosialt mediesett som lar selskaper publisere produktinfo og innlegg på store sosiale plattformer, inkludert Facebook og Twitter. Programvaren har en gratis plan i tillegg til rimelige utvidede betalte pakker. Zoho CRM

Pipedrive CRMPipedrive CRM – er en god løsning for små team og selskaper som ønsker en forenklet produkt- og salgsledningsprosess. Selv om den ikke har en gratis plan, tilbyr den relativt lave inngangspriser for oppføringsplanen med nok verktøy og funksjoner til å oversikt salgsrørledningen med bare et klikk. Brukervennlighet, intuitivt grensesnitt og administrasjonsmuligheter er blant de viktigste CRM-fordelene. Pipedrive CRM

Freshsales CRMFreshsales CRM – er en plattform designet for voksende selskaper med en utvidet salgssyklus. En god løsning for B2B-prosjekter og selskaper som krever et utvidet funksjonssett. Bortsett fra leadscoring og administrasjonsfunksjonalitet, har systemet integrerte telefonoppringere og verktøy for å sende e-post direkte fra dashbordet. Freshsales CRM

Salesforce CRMSalesforce CRM – er et fint matchende CRM-system for små bedrifter. Selv om det bare tilbyr to planer, kombinerer de alle funksjoner som representerer det mangfoldige programvarens økosystem med den tilpassede mobilappen, kontaktadministrasjonsmuligheter inkludert masse-e-post, etc. Den kraftige plattformen er bra for både B2C og B2B-team med tanke på settet med blypoengsverktøy, prognosekampanjer, og mer. Salesforce CRM

bpm’online CRMbpm’online CRM – er en plattform som representerer synergien mellom intelligent programvare og avansert styring av kundeforhold for virksomheter i alle størrelser og bransjer. Tanken er å lage et økosystem med en etablert kobling mellom kundeservices og markedsførings- / salgsfunksjonalitet. Det hjelper bedrifter med å veilede kundene sine fra å bestille et produkt til det endelige kjøpet. bpm’online CRM

Lynkos CRMLynkos CRM – er en plattform designet for små og mellomstore selskaper. Det har vist seg å være en kraftig programvare som hjelper virksomheten til å få kontakt med kunder fra over 100 land over hele verden. Plattformen leverer salgsoptimaliseringsinstrumenter i tillegg til sine opprinnelige iOS- og Android-mobilapper. Lynkos CRM

Bitrix24 CRMBitrix24 CRM – er en skybasert CRM-løsning for selskaper av alle størrelser. Programvareprosjektstyring til fakturering leverer en rekke viktige funksjoner som spenner fra hjelpepult og prosjektstyringsverktøy til fakturamuligheter, telefoni, etc. De fleste av disse funksjonene er tilgjengelige i en gratis plan. Betalte planer inkluderer i tillegg automatisering av CRM-programvare, markedsføringskampanjer og mer. Bitrix24 CRM

Apptivo CRMApptivo CRM – er en annen skybasert løsning som leverer et utvalg av forretningsapplikasjonene sine til små og mellomstore selskaper. Bortsett fra muligheten til å registrere deg uten kostnad, leverer systemet et utvalg verktøy for blygenerering og styring, prognoser, salgsplanlegging, prosjektstyring og mer. Apptivo CRM

Nimble CRMNimble CRM – er den smarte forretningsappen for kontaktadministrasjon. Den har tilleggsfunksjoner som gjør det mulig for sosiale medier-tilkobling, så vel som verktøy for å bringe alle forretningskontakter, avtaler og innbokser til et enkelt dashbord og administrere dem direkte. Plattformen er tilgjengelig som skybasert, SaaS og webprogramvare i tillegg til de opprinnelige mobilversjonene for iOS og Android. Nimble CRM

Det er høyt vi så nærmere på hver av plattformene nærmere for å definere de beste CRM-ene for småbedrifter.

HubSpot CRM

HubSpot CRM

HubSpot CRM– er en enkel programvare for små og små selskaper så vel som for gründere som er nye i CRM. Nøkkelen fokuserte på laget på brukervennlighet i tillegg til en gratis plan som kan være en god idé å teste alle grunnlinjefunksjonene.

Plattformen har et utvidet økosystem med muligheten til å integrere mer enn 200 forskjellige apper. De viktigste funksjonene inkluderer avanserte verktøy for kontaktadministrasjon, for eksempel live chatbots. Samtidig vil bedriftseiere sette pris på en forbedret leadgenerasjonsfunksjonalitet. Her har vi en Lead Capture-funksjon som er aktivert av kontaktskjemaer, oppgavebehandlingsinstrumenter for å planlegge og tilordne forskjellige oppgaver, integrasjonsmuligheter for å koble Outlook, Gmail osv..

HubSpot CRM-proffer:

 • Brukervennlighet – plattformen er veldig enkel å bruke og sette opp. Det vil fungere utmerket for selskaper som aldri har håndtert CRM-systemer før. Den gratis planen lar deg teste alle grunnleggende funksjoner uten kostnad.
 • Kontaktadministrasjonsverktøy – programvaren ble designet for å sikre sømløs kontaktorganisasjon med muligheten til å generere kundenes informasjon fra sosiale kontoer og dele kontakter i grupper.
 • Lead Capturing – du kan implementere noen av de innebygde tilpassede skjemaene på nettstedet eller destinasjonssiden for å øke brukernes anskaffelse. Du kan ikke bare fange alle kontakter, men også automatisk inkludere dem i kampanjene dine. Funksjonen har en gratis plan.
 • Integrasjonsmuligheter – Bedrifter kan integrere CRM-programvaren sin med hundrevis av tredjeparts tjenester og applikasjoner som induserer MailChimp, Gmail, Outlook osv. Videre kan du i tillegg dra nytte av Chrome-utvidelsen i tillegg til automatisk engasjement i sosiale medier (bare i betalte planer).
 • HubSpot Academy – selv om CRM er enkel å bruke, har den et enormt kunnskapsgrunnlag med dusinvis av veiledninger og guider. Dessuten kan brukere komme inn i et voksende samfunn som er ganske aktivt med tanke på diskusjoner og hjelp.

HubSpot CRM Cons:

 • Gratisplanen inneholder bare grunnlinjefunksjoner. Hvis du trenger ekstra verktøy, må du betale mens noen alternativer bare er tilgjengelige med Premium-planen.
 • Inngangspakken er dyrere hvis man sammenligner det med tjenester.

HubSpot CRM-kostnad: bortsett fra den gratis planen, er programvaren tilgjengelig i tre betalte pakker, avhengig av forretningsbehov. Startplanen starter på $ 50 per måned og inneholder blyfangst og konvertering, markedsføring via e-post, innebygde skjemaer og andre instrumenter. Profesjonell plan koster 800 dollar per måned. Den inkluderer alle de tidligere funksjonene i tillegg til analyse, rapportering og inntektsmåling. Enterprise-settet starter på 3 200 dollar med SEO og innholdsstrategier, beregning av eiendommer, tilkobling til sosiale medier og mer.

Prøv HubSpot CRM gratis

Zoho CRM

Zoho CRM

Zoho CRM – er en enkel plattform som også har en gratis plan. Programvaren er enkel å tilpasse. Samtidig vil det trene for små selskaper som ikke krever mye funksjonalitet. Funksjonene som leveres inkluderer tradisjonell lead capture-funksjonalitet i tillegg til integrering av sosiale medier. Ekstra alternativer finnes i en rekke verktøy for å administrere bestillinger, spore brukere; aktivitets telefonlogging osv.

Zoho CRM proffer:

 • Tilpassede rapporter – brukere kan lage og planlegge rapporter samt dele dem med andre programvaredeltakere. Rapportene kan enkelt tilpasses. Du kan legge til nye felt. Rediger eksisterende osv.
 • Dataimport – Zoho gjør det enkelt å importere alle nødvendige data fra allerede eksisterende CRM-plattform.
 • Integrering av sosial ledelse – plattformen kan kobles til alle store sosiale plattformer. I tillegg tilbyr betalte planer ubegrenset publisering av sosiale medier.
 • Produktledelse – bortsett fra typisk administrasjonsfunksjonalitet, kan brukerne dra nytte av sporings etter kjøp og ordre, fakturering osv.
 • SalesSignals – en god egenskap for selskaper som leter etter en automatisert løsning for leadscoring. Systemet gjør det enkelt å lage nye moduler i tillegg til å tilpasse dem ved å legge til over 100 forskjellige felt.
 • Zia Voice – en AI-basert samtale bot eller assistent tilgjengelig bare i Professional plan.

Zoho CRM ulemper:

 • Begrenset lagring. Systemet gir bare 1 GB lagring per bruker. Beløpet kan utvides. Du må imidlertid betale for det.
 • Komplisert tilpasning av rørledninger. Vi har bemerket at Zoho er ganske enkelt å tilpasse når det gjelder å legge til eller redigere nye felt. Imidlertid kan brukere synes det er vanskelig å endre rørledningsprosessen.
 • Det tar vanligvis mye tid for utviklere å rulle ut nye funksjoner og systemoppdateringer.

Zoho CRM-kostnad: gratisplanen tilbyr bare kontakt- og leadadministrasjonsfunksjoner. Hvis du trenger mer funksjonalitet, må du velge hvilken som helst av de tre tilbudte planene. Standardplanen starter på $ 12 per måned for hver bruker med innsikt via e-post, skjemaer og tilpassede rapporter. Den profesjonelle planen koster $ 20 per måned SalesSignals, automatiske regleroppdateringer, tilpasning av felt og mer. Professional-pakken koster $ 35 per måned og inkluderer alle de tidligere funksjonene i tillegg til e-parser, datakryptering, Zia Voice, etc. Hver plan leveres med.

Prøv Zoho CRM gratis

Pipedrive CRM

Pipedrive CRM

Pipedrive CRM – er en plattform designet for å styre salg og etablere en forenklet rørledning for å se hva som faktisk skjer med ordrene dine. Systemet har ikke en gratis plan selv om startprisen er relativt lav. Plattformen har et intuitivt og brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å standardisere produkter og styre salg. Funksjonssettet er kanskje ikke så rikt som i andre CRM-er. Imidlertid gjør systemet sitt utmerket.

Pipedrive CRM-proffer:

 • Brukervennlighet – bruk av Pipedrive CRM krever ikke spesiell læringskurve takket være det brukervennlige grensesnittet og alle verktøyene på ett sted. Dashbordet kan konfigureres slik at det oppfyller brukernes preferanser.
 • Ubegrenset lagring – systemet har ubegrenset lagring for å lage en rekke prosesser i tillegg til den ubegrensede rørledningen.
 • fleksibilitet – Pipedrive CRM kan integreres med forskjellige tredjeparts tjenester og apper.
 • Kontoinnsikt – en god funksjon for å spore potensielle kunder som ligger i nærheten av kjøpet. Det lar bedrifter påvirke kunder som nesten er klare til å kjøpe et produkt.
 • Spesifikke tillatelser – brukere har en sjanse til å angi tillatelser avhengig av rolle. Du tar kontroll over eiendeler lagkameratene kan se eller få tilgang til.

Pipedrive CRM ulemper:

 • Ingen ledelsesscoring. Det er ingen ledningsruting eller tildeling. Dette gjør ledelsessystemet litt komplisert.
 • Begrenset e-postmarkedsføring. Mangelen på massemarkedsføring via e-post er kanskje ikke ekstremt avgjørende for små selskaper, mens voksende bedrifter absolutt vil sette pris på å ha det.
 • Pris. Planene kan se litt for pusse ut med tanke på baseline-funksjonen som er satt.

Pipedrive CRM-kostnad: CRM-programvaren er tilgjengelig i 4 forskjellige planer med en gratis prøveperiode for hver. Planene inkluderer henholdsvis Essential, Advanced, Professional og Enterprise som koster henholdsvis $ 12.50, $ 24.90, $ 49.99 og $ 99 per måned.

Prøv Pipedrive CRM nå

Freshsales CRM

Freshsales CRM

Freshsales CRM – er en del av Freshwork forretningsplattform for automatisering av arbeidsflyt. Det er også bransjens ledende når det gjelder styring av kunderelasjoner. Systemet gir en klar visjon av hele salgsprosessen fra bestilling til innkjøp og frakt.

Plattformen er hovedsakelig designet for en B2B-virksomhet, og tilbyr rimelige planer med kontaktverktøy, god kundestøtte, tilpassbar programvare og rapporteringsinstrumenter, selv om de ikke er tilgjengelige i alle planer..

Freshsales CRM-proffer:

 • Salgsstyringsverktøy for hele syklusen – baseline-funksjonaliteten leverer alle nødvendige instrumenter for å administrere potensielle kunder, avtaler, salg eller kontakter fra et enkelt dashbord. Scoring og lead capture-funksjonalitet er også inkludert i oppføringsplanen.
 • Avansert kontrahering – bortsett fra tradisjonelle kontaktverktøy, gir plattformen tilgang til maler og bulk e-postmeldinger, kontaktoppringing og logging, postsporing osv..
 • Automatisert prosessering – Hvis du velger oppgraderte Freshsales CRM-planer, kan du ha fordel av automatisert blyruting og tildeling avhengig av hvilken rolle og tilgang teammedlemmene og kollegene dine har.
 • Forbedret rapportering – denne er bare tilgjengelig med den dyreste planen. Du får tilgang til flere dashboards som delen om systemets rapporteringsfunksjon. Der kan du angi prioriterte kundeemner og etablere effektiv kontaktadministrasjon.

Freshsales CRM:

 • Ingen fakturering eller ordrehåndtering i oppføringsplanen.
 • Noen planer kan være for dyre for mindre selskaper.
 • Ingen prisbestillinger, noe som er dårlig for selskaper som bruker katalogbasert produktprising.

Freshsales CRM-kostnad: systemet har ikke en gratis plan, selv om det tilbyr en 21-dagers gratis prøveperiode for å teste hver av de tilgjengelige pakkene. De fire eksisterende planene inkluderer Blossom (for bittesmå lag) koster $ 12 per måned, Hage (for små voksende team) koster $ 25 per måned, eiendom (for større selskaper) koster $ 49 per måned, og Forest (laget for store bedrifter) koster $ 79 per måned.

Prøv Freshsales CRM nå

Salesforce CRM

Salesforce CRM

Salesforce CRM – er en plattform perfekt for småbedrifter. Systemet representerer det kraftige økosystemet med en mengde viktige funksjoner som inkluderer masseemailing og verktøy for kontaktadministrasjon, fører til fangst osv. Systemet leveres med sin tilpassede mobilapp for å gi brukernes tilgang til CRM mens du er på farten. Premium planer kommer med ekstra tillatelse og roller tilordningsverktøy og mer.

Salesforce CRM-proffer:

 • Fleksibel inngangsplan – Mens noen CRM-er begrenser innreiseplanene sine, tilbyr Salesforce nok viktige funksjoner til å komme i gang. De inkluderer verktøy for å tilpasse salgsprosessen, starte masse e-poster, fange potensielle kunder eller få full tilgang til kundesupportsaker.
 • Brukervennlighet – systemet har et enkelt og intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å bruke instrumentene selv for de som aldri har jobbet med CRM før.
 • Lysplattform – systemet ble bygget ved hjelp av belysningsplattform. Det leverer mer kraft og brukervennlighet til Salesforce CRM.
 • Servicemodul – modulen gjør det enkelt for små bedrifter å administrere både kundesupportsaker og selve salgsprosessen i en enkelt modul.
 • SaaS CRM i full skala – Med en oppgradert plan får du SaaS-funksjonalitet i tillegg til 24/7 support, leadscoring og salgsprognosverktøy i tillegg til instrumenter som lar deg tildele roller og tillatelser i teamet.
 • Mobilapp – du kan bruke systemet hvor som helst og når du er på farten. Dessuten har plattformen full offlinefunksjonalitet.

Salesforce CRM-ulemper:

 • Ingen gratis plan for å teste systemet.
 • Inngangsplanen er dyrere sammenlignet med andre CRM-er.
 • Oppføringspakken er bare for opptil 10 brukere.

Salesforce CRM: plattformen er tilgjengelig i fire forskjellige planer, avhengig av bedriftens krav og størrelse. Det er ingen gratis plan, selv om gratis prøveversjonen er tilgjengelig for hver pakke. Pakken inkluderer Essentials-planen for opptil 10 brukere med grunnleggende CRM-funksjonalitet som koster $ 25 per måned. Professional-planen koster $ 75 per måned for selskaper med ubegrensede brukere. Enterprise plan hvis for voksende selskaper. Det koster $ 150 per måned med funksjoner som arbeidsflytautomatisering og samarbeidsprognoser. Den ubegrensede planen koster $ 300 per måned. Det vil for det meste passe til store selskaper som krever sanntidsinnsynsstatistikk, premium supportteam døgnet rundt, osv.

Prøv Salesforce CRM nå

bpm’online CRM

bpm’online CRM

bpm’online CRM – er en SaaS-løsning for små bedrifter med gode tilpasningsverktøy. Systemet leveres som en brukervennlig online CRM med funksjoner som inkluderer kundeforhold og lead management, salgsstyrke og arbeidsflyt automatisering, etc. Systemet har ikke typiske planer og tilbyr et abonnement per bruker. Systemets fleksibilitet lar deg velge ønsket funksjonssett avhengig av om du representerer B2B- eller B2C-modellen.

bpm’online CRM-proffer:

 • Tilpasset markedsplass – systemet har sin egen tilpassede markedsplass med dusinvis av apper du kan velge og tilpasse. Alle søknader er delt inn i grupper (Salg, samarbeid, markedsføring og mer). Her har vi FED-kontakten, SMS-avsender, applikasjon for sosiale medier, avansert tidsplanapp og mer.
 • Integrering – plattformen kan enkelt integreres med tredjeparts tjenester. Alt du trenger er å velge et relevant tillegg for å aktivere Asana- eller Facebook-kontakt, integrere PandaDoc Management-verktøy, osv..
 • Ferdige maler – brukere kan ha fordel av raskere CRM-integrasjon og arbeidsflytautomatisering ved hjelp av ferdige maler. Velg mellom B2B kryssalg, ombord- / avslutningsprosess for ansatte, rekrutterings- eller opplæringsmaler med allerede integrerte funksjoner.

bpm’online CRM-ulemper:

 • Ingen gratis plan.
 • Mangelen på rapporteringsgenerasjonsinstrumenter.
 • Neppe det billigste CRM-tilbudet på markedet.

bpm’online CRM-kostnad: systemet har ikke tradisjonelle oppførings- og premiumplaner. Det tilbyr samme funksjonalitet for hver enkelt abonnent. Det er en 21-dagers gratis prøveperiode. For å komme i gang, må du oppgi personlige detaljer og gå videre. Månedsabonnementet koster $ 25 per sett med alle funksjoner som allerede er i pakken.

Prøv bpm’online CRM nå

Lynkos CRM

De beste CRM-ene for småbedrifter

Lynkos CRM – er en plattform som leverer grunnleggende funksjonalitet for selskaper av små og mellomstore størrelser. Til tross for at produktet virker litt typisk ved første blikk, leverer det fremdeles noen verdige verktøy bortsett fra grunnleggende CRM-alternativer. Den lar selskaper nå kunder fra over 120 land over hele verden i tillegg til analyse- og rapporteringsfunksjonene, flott mobilapp for on-the-go tilgang, tilpasset nettbutikk med apper og integrasjoner, osv..

Lynkos CRM-proffer:

 • Fleksibilitet og integrasjoner – systemet har sin egen nettbutikk der du kan koble til forskjellige apper med bare et klikk. I tillegg kan CRM være integrert med tredjeparts tjenester for integrering av sosiale medier, markedsføring via e-post, etc. Tjenestene inkluderer MailChimp, Facebook, Google, MS Excel-kontakt og andre verktøy.
 • Kraftig kunde- og salgsgenerasjon – Lynkos CRM kommer med et ganske effektivt føre- og salgsgenerasjonsverktøy.
 • Rimelige planer – prisene er litt lavere sammenlignet med andre plattformer. Det gjør Lynkos CRM til en god løsning for små selskaper med begrensede økonomiske muligheter.
 • Innfødte mobilapper – plattformen har sine tilpassede mobilapplikasjoner for Android og iOS for å få tilgang til CRM-administrasjonsverktøyene dine til tross for plasseringen mens du er på farten.
 • Rapportering i sanntid – Produktet har gode rapporteringsfunksjoner som lar deg sjekke virksomhetsstatusen din i sanntid. Du kan også tilordne eller spore viktige forretningsmetriker med et klikk.

Lynkos CRM ulemper:

 • Begrenset lagring. Du må betale for hver 5 GB lagringsplass som overskrider plangrensene.
 • Ingen gratis plan.

Lynkos CRM-kostnad: brukere står fritt til å velge mellom tre forskjellige planer. Hver plan har en 30-dagers gratis prøveperiode for å teste verktøyene. Den første planen starter på $ 14.99 per måned i tilfelle årlig fakturering. Pro og Max plan er for større selskaper og koster henholdsvis $ 39,99 og $ 74,99. De tilbyr mer lagring i tillegg til arbeidsflytautomatiseringsverktøy, nettformer osv.

Prøv Lynkos CRM nå

Bitrix24 CRM

Bitrix24 CRM

Bitrix24 CRM – er en skybasert CRM med et sett viktige startfunksjoner i sin gratis plan for å starte din lille bedrift. Systemet representerer seg selv som en alt-i-ett CRM-løsning for selskaper av alle størrelser hvis de også vurderer de betalte pakker. De sentrale styringsinstrumentene inkluderer 100% forretningsautomatisering fra blygenerering og fangst til avslutning av avtalen, rollefordeling, tilgangstillatelse, oppgaveplanlegging osv..

Bitrix24 CRM-proffer:

 • Skybasert CRM – det betyr at ethvert teammedlem kan få tilgang til plattformen rett fra nettleseren til tross for plasseringen. Dette faktum muliggjør stor samarbeidsfrihet.
 • Ubegrenset rørledning – du står fritt til å opprette og administrere så mange rørledninger samtidig som du trenger. Systemet reserverer nok plass til vekst og diversifisering av virksomheten.
 • Fullpakket gratis plan – Bitrix24 CRM leverer en fullt funksjonell gratis plan, i motsetning til noen andre systemer. Gratispakken inkluderer alt det essensielle som starter fra kontaktadministrasjon, live chat, telefoni og nettbutikk til skjemaer, rapporter, analyser og markedsføring via e-post.
 • Dokumentbygger – et flott verktøy for å lage og tilpasse forretningsdokumenter. Du kan dele dem med dine kolleger eller kunder.
 • Forbedret tilpasning – brukere står fritt til å konfigurere noen av verktøyene inkludert Live Chat. Du kan legge til nye felt, angi automatiserte svar og mer.

Bitrix24 CRM-ulemper:

 • Litt komplisert. Grensesnittet kan være litt forvirrende spesielt for nybegynnere.
 • Ingen markedsføring via e-post i en gratis plan. Sannsynligvis den eneste funksjonen en gratis pakke mangler.

Bitrix24 CRM-kostnad: bortsett fra den gratis planen vi har nevnt før, har Bitrix24 CRM fire betalte planer med forbedrede funksjoner for en bedrift av alle størrelser. Alle planene er delt inn i to grupper: Spesiell og Business. Den første gruppen består av CRM + og Project + -pakker som koster $ 55,20 per måned hver. Business-pakken består av standard- og profesjonelle planer som koster henholdsvis $ 79,20 og $ 159,20 per måned.

Prøv Bitrix24 CRM gratis

Apptivo CRM

Apptivo CRM

Apptivo CRM – er en gratis skybasert CRM-plattform som leverer et sett viktige apper for små bedrifter for å administrere salg og kunder. Fra ledelse og prosjektledelse til salgssporing og -scoring – brukere vil sette pris på alle grunnleggende alternativer samlet i en enkelt brukervennlig og kraftig CRM tilgjengelig for selskaper med mer enn 30 ansatte (CRM-kontoer).

Apptivo CRM-proffer:

 • Alt-i-ett CRM – Apptivo CRM-funksjonalitet lar brukere rack salgsprosessen fra start til sluttfase. Systemet har verktøy for å avslutte avtaler til tross for plasseringen takket være en skybasert online CRM-plattform.
 • innkjøp – aktiver en effektiv styring av forsyningskjeden, og spore hver eneste leverandør, så vel som lager og kjøp du gjør.
 • Fakturering på nettet – dra nytte av et integrert faktureringsverktøy for å behandle innkommende og utgående transaksjoner til tross for plasseringen.
 • Prosjektledelse – etablere samarbeid når du jobber med forskjellige oppgaver med teamet. Lag timelister, generer loggkostnadsrapporter, aktiver eller deaktiver forskjellige arbeidsflyter osv.
 • Apptivo-kampanjer – et flott verktøy for avansert e-postmarkedsføring som kommer som en innebygd funksjon i din online CRM.

Apptivo CRM-ulemper:

 • Gratisplanen har ingen mobiltilgang.
 • Ingen innebygd telefoni.
 • Den gratis planen tillater bare opptil 3 brukere.

Apptivo CRM-kostnad: systemet har en startplan som er 100% gratis å bruke. De resterende tre planene er betalt. De har alle en gratis prøveperiode. Når det gjelder prisene, er de følgende: Premium, Ubegrenset og Enterprise. Premium- og ubegrensede planer koster fra $ 8 til $ 20 per måned, mens Enterprise-pakkeprisen blir forhandlet for hver kunde individuelt.

Prøv Apptivo CRM gratis

Nimble CRM

Nimble CRM

Nimble CRM – er en enkel plattform for å dekke småbedriftsbehov selv når det gjelder selskaper med stram finansiering. Systemet ble lansert i 2009 og har allerede laget et navn for seg selv som et flott kontaktstyringsinstrument med automatisert kontaktsegmentering-liveprofiler, kalendere, aktivitetssporing, smarte kontakterapplikasjoner og mer.

Nimble CRM-proffer:

 • Smartkontakter-appen – systemet har den tilpassede nettleserutvidelsen, også kjent som Nimble Smart Contacts-applikasjonen. Det gir problemfri tilgang til innbokser eller sosiale medier mens du er på farten til tross for plasseringen.
 • segmentering – Med Nimble CRM er det enkelt å holde seg organisert takket være automatisert kontaktsegmentering, del kundene dine i grupper, angi prioriteringer og så videre.
 • 360-graders profiloversikt – live kundeprofiler lar deg generere alle nødvendige kundedata på et øyeblikk. Spor potensielle kunder, oppdater profilstatus, skriv notater og mer.
 • Automatiske påminnelser – angi påminnelsen om å holde kontakten med de viktigste begivenhetene. Systemet lar deg konfigurere påminnelsene og stille dem ukentlig, månedlig og kvartalsvis.

Nimble CRM-ulemper:

 • Bare en plan tilgjengelig.
 • Ingen gratis plan.
 • Begrenset lagring per bruker.

Nimble CRM-kostnad: systemet har ikke en gratis plan. Den tilbyr imidlertid en 14-dagers gratis prøveperiode for å teste alle funksjonene. En enkelt forretningsplan for Nimble koster $ 19 per måned. Den leveres med 2 GB lagring per bruker, kontaktadministrasjon, kalendersynkronisering, integrasjon av sosiale medier, markedsføring via e-post og mer.

Prøv Nimble CRM nå

CRM-sammenligningstabell

Tabellen nedenfor viser noen av nøkkelfunksjonene i hver av de ovennevnte CRM-er for små bedrifter. Du kan se raskt på alle funksjoner de leverer, så vel som gratis plantilgjengelighet, pakkepriser og andre viktige faktorer. Tanken er å gjøre det enklere og raskere for brukerne å bestemme, hvilken som kan være det beste alternativet.

Gratis planFunksjonerMinimum planprisMaksimal planpris
HubSpot CRMJaLead capture, popup-skjemaer, annonsering og e-postmarkedsføring$ 50$ 3200
Zoho CRMJaProsessstyring, lagerstyring, makroer, web-til-sak-skjemaer$ 12$ 35
Pipedrive CRMNeiEgendefinerte felt, ett-klikks anrop og samtale sporing, e-post distribusjonslister$ 12.50$ 99.00
Freshsales CRMNeiRørledning og bulkstyring, tilpasset markedsplass, SMS-integrasjon$ 12$ 79
Salesforce CRMNeiSalesforce Mobile App, samarbeidsprognosering, godkjenning og arbeidsflytautomat$ 25$ 300
bpm’online CRMNeiNettskjemaer, ferdige maler, tilpasset appmarked$ 25$ 25 + avhengig av antall brukere.
Lynkos CRMNeiNettformer, native mobilapper, rapportering i sanntid$ 14.99$ 74.99
Bitrix24 CRMJaPlatformens API, popup-vinduer, blyfangst, salgsporing$ 55.20$ 159,20
Apptivo CRMJaDeveloper API, nettbaserte skjemaer, popup-vinduer$ 8$ 20
Nimble CRMNeiKontaktsegmentering, live-profiler, smart mobilapp, Nimble Browser Extension$ 19$ 19

Konklusjon

Du vil sikkert trenge en god CRM for små bedrifter på et tidspunkt av utviklingen. Systemet er den eneste måten å administrere kundene og salget på i et enkelt økosystem med oppgavefordeling og ole-tildeling.

Med så mange tilbud på nettet, anbefaler vi å starte fra de enkleste alternativene som har en gratis plan for å teste systemets funksjonalitet og bestemme om det passer dine forretningsbehov eller ikke. Avklar bedriftens mål og definer forretningsstørrelse for å velge den best matchende småbedrifts CRM-løsningen fra listen vår.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map