De beste kirkens nettstedbyggere

De beste kirkens nettstedbyggere


En kirkeside er et førsteklasses reisemål for folk som planlegger å melde seg inn i menigheten, ønsker å holde kontakten med kirkens representanter eller forvente å bli informert om alt som skjer (arrangementer, kontakter, spesielle programmer, anledninger og møteliste) osv.) i kirkesamfunnet.

Til tross for de enorme rimelige mulighetene for kirkesteder, er mange av dem ineffektive. Tatt i betraktning det faktum at disse nettstedene generelt er opprettet av brukere som ikke har en eneste forestilling om nettstedutvikling i det hele tatt, vil bruk av nettstedbyggere være den beste løsningen. Her er grunnen.

Nettstedsbyggere kommer i forskjellige typer og med forskjellige spesialiseringer. De er bygd med behov og ferdigheter for nybegynnere i tankene, men de har også mye å tilby erfarne brukere. Disse systemene er ganske lett å mestre og de tilbyr ulike prispolitikker som på sin side gir utallige muligheter for webdesign.

For øyeblikket kan du velge mellom alt-i-ett-nettverksbyggere og spesialiserte nisjetjenester som helt fokuserer på utvikling av kirkesider. Alle systemene gir mulighet for å lage prosjekter med full funksjonalitet, men de bruker forskjellige tilnærminger til prosessen med utvikling av nettsteder og gir forskjellige verktøysett som er nødvendige for å fullføre oppgaven..

Men hvilken type nettstedbyggere er fremdeles å foretrekke? Hvem av dem fungerer bedre og for hvem? La oss se gjennom forskjellige nettstedbyggere for å finne ut av resultatet og hjelpe deg med å ta det riktige valget.

Vi testet ut 10 av de beste nettstedbyggerne for kirker:

 1. Wix – den beste nettstedbyggeren for kirker
 2. WordPress – Gratis plattform for en kirkeside
 3. Weebly – Den enkleste kirkens nettstedsbygger
 4. Nucleus – Modern Church Website Builder
 5. OurChurch – Christian Church Nettstedbygger
 6. Sharefaith – Enkel bruk Kirkens nettstedbygger
 7. FaithLife-nettsteder – plattform for å lage et nettsted for gratis kirker
 8. Bluehost – Beste webhotell for kirkesider
 9. Skreddersømmerker – Best Church Website Design Company
 10. IM Creator – Nettstedsbygger for ideelle organisasjoner

Disse nettstedbyggerne fungerer best for utvikling av nettsteder i kirken. Noen av dem er alt-i-ett-tjenester, mens andre er nisjefokuserte, og tilbyr tilgang til flere kirkerelaterte funksjoner. Hvilke av plattformene passer dine krav til webdesign mest, og hvilke av dem er en mer foretrukket løsning? Det er på høy tid å gjennomgå hver av de ovennevnte nettstedbyggerne i detalj for å se hva de har å tilby.

Wix – den beste nettstedbyggeren for kirker

Wix - den beste nettstedbyggeren for kirker

Wix – er et flott valg for ikke-teknikere, som tar sikte på å utvikle nettsteder av høy kvalitet. Plattformen er intuitiv og brukervennlig. Per i dag overstiger kundebasen til nettstedbyggeren 154 millioner aktive brukere i over 190 land over hele verden. Dette er et pålitelig bevis på systemets effektivitet og funksjonalitet.

Når det gjelder å lage kirkesider, har Wix en betydelig fordel. Den tilbyr en rekke religioner og non-profit maler, som er mobiloptimaliserte og designet med hensyn til spesifikke nisjekrav. Kirkemaler kan tilpasses, og du trenger ikke å være en webdesign-proff for å takle oppgaven vellykket. Bare velg malen du trenger, utforske tilgjengelige tilpasningsalternativer og endre temaet i henhold til dine behov. Prosessen er mye enklere enn du kan forestille deg.

Hvis du mangler tid eller ønsker å utforske den detaljerte webdesignprosessen, kan du bruke Wix ADI – en kunstig nettsted byggherre innenfor Wix økosystem, som automatisk oppretter et nettsted for deg ved å bruke den informasjonen du vil sende inn på forespørsel. Slik får du en flott webside på flere minutter.

Wix tilbyr flerspråklig støtte, som gjør det mulig å bygge forskjellige språkversjoner av kirkens nettsteder for å møte behovene til målgruppen – menigheten. Det er også en gratis forum-app du kan integrere i prosjektet ditt å sette i gang samtaler og diskusjoner mellom medlemmene.

Med Wix vil ikke integrering av Sermon Player på kirkenettstedet ditt være et problem. Det gjør det mulig å kringkaste direkte og innspilte kirkemøter og andre arrangementer som medlemmene i menigheten vil være glade for å se, hvis de ikke klarer å være til stede der personlig.

Hvis du føler at valget av tilgjengelige widgeter er begrenset, kan du fortsette søket i det integrerte Wix App Market for å få de utvidelsene og appene du faktisk trenger. Dette er bare noen få funksjoner som gjør Wix til et anstendig valg å bygge en kirkeside. Det kan ta litt tid å utforske og mestre alle alternativene som byggherren tilbyr. Så ta deg tid til å gjøre det for å oppnå best mulig resultat.

Er Wix bra for kirkens nettsteder?

Definitivt ja. Systemet har et funksjonssett som forenkler denne oppgaven for nybegynnere og gjør det mulig å lage prosjekter som er enkle å bla gjennom og oppdatere når det er nødvendig.

Blant funksjonene som gjør at plattformen skiller seg ut mot konkurrentene, er det fornuftig å nevne et sett med mobilklare maler for kirker og ideelle organisasjoner, spesialiserte gratis og betalte widgeter, mulighet til å integrere en Sermon Player for å organisere møter / prekener kringkasting økter osv.

Prøv Wix gratis

WordPress – Gratis plattform for en kirkeside

WordPress - Gratis plattform for en kirkeside

WordPress – er den verdens mest populære CMS, som kan brukes til å opprette bokstavelig talt alle typer nettsteder. Hvis du trenger en kirkeside, vil du helt sikkert kunne lansere den med plattformen, selv om det kreves litt krefter, ferdigheter og tid for å oppnå verdig resultat. På grunn av tilgjengeligheten av flere plugins og nisjemaler, vil systemet fungere utmerket for utvikling av et slikt non-profit prosjekt.

WordPress er opprinnelig kjent for sitt brede utvalg av plugins. Systemet har noen av de innebygde alternativene, men de er kanskje ikke nok til å oppfylle dine individuelle forventninger og webdesignkrav. Blant de mest brukte integrerte plugins som er tilgjengelige på nettet, vil de følgende nevneverdig forbedre kirkens nettstedsytelse: Simple Calendar, Layerslider, All On One Event Calendar, Sermon Manager, Give – Donation Plugin and Fundraising Platform og mer.

Bortsett fra plugin-integrasjon, kan WordPress skilte med et rikt utvalg av maler som er spesielt laget for kirke nettsteder. Akkurat som plugins kan disse temaene være gratis og betalt, og det er opp til deg å velge alternativet, som fungerer best for ditt eget prosjekt. Men husk at for å jobbe med CMS og tilpasse det valgte temaet, vil du ikke gå uten grunnleggende (om ikke engang avanserte) PHP / HTML / CSS-kunnskaper for å få et virkelig unikt og unikt nettsted design.

Hvordan lager jeg et WordPress Church-nettsted?

Å bygge en kirkeside med WordPress er litt mer utfordrende, spesielt for førstegangsfødere. Som nevnt ovenfor, impliserer CMS den grunnleggende kunnskapen om programmering samt viss webdesignbakgrunn. Det tar også tid å velge og tilpasse den beste malen, så vel som å velge og integrere de nødvendige pluginsene riktig. Til slutt vil du ikke kunne publisere et ferdig prosjekt før du velger hosting og domenenavn for det. La oss se hva hele prosessen innebærer i følgende trinn-for-trinn-guide:

 1. Velg hosting og domenenavn – det at WordPress ikke leveres med integrert hosting betyr at du må velge det på egen hånd. Bare utforske tilgjengelige alternativer og velg verten som tilfredsstiller de spesifikke behovene til prosjektet ditt.
 2. Last ned og installer den nyeste WordPress-versjonen – dette er vanligvis en rask prosess, men sørg for å laste ned systemet fra det offisielle nettstedet for å unngå potensielle svindel;
 3. Velg tema – Som nevnt over har WordPress gratis og betalte design, som er tilgjengelige både i systemkolleksjonen så vel som på nettet. Hvis du ikke klarer å finne et integrert kirkens nettstedstema, vil du sikkert finne det på nettet, men sjekk troverdigheten til ressursen du laster ned den for å unngå bruk av skadelig programvare-koder. Ellers kan sikkerheten på hele nettstedet ditt være i fare.
 4. Tilpass designet – Få tilgang til WordPress-dashbordet for å se på verktøysettet det tilbyr, og bruk de funksjonene og alternativene som lar deg tilpasse kirkens webdesign med maksimal effektivitet. Ved å velge riktige verktøy, vil du kunne redigere den opprinnelige maloppsettet, stilen, bakgrunnen, fargepaletten, skrifter osv. Du vil i tillegg ha en mulighet til å legge til nye sider og seksjoner, nettstedmeny, sette opp sidesidefelt og annet. elementer du ønsker skal vises på nettstedet.
 5. Last opp innhold – Etter å ha satt opp webdesign, kan du begynne å laste opp innholdselementer. Ta deg tid til å velge (eller opprette) nettstedets logo, velge og legge til kirkerelaterte bilder og videoer, integrere mediefiler, legge til side- og seksjonstittler, overskrifter og annet må-ha elementer.
 6. Integrer plugins for kirker – Neste trinn er å velge og integrere spesielle kirkelige plugins, som vil samsvare med den spesifikke nettstedtypen din. Det er mange gratis og rutede plugins som finnes på nettet, noe som kan øke prosjektfunksjonaliteten. Disse programtilleggene kan være relatert til kirkekalendere, prekenplaner, video- og bildevisningsalternativer, lysbildefremstillinger, live chat tilgjengelighet, donasjonsalternativ og mange andre lignende funksjoner.
 7. Gå live – Så snart du er ferdig med webdesign, funksjonalitet og justering av promoteringsinnstillinger, bør du forhåndsvise hvordan prosjektet ditt ser ut (WordPress tilbyr dette alternativet). Du vil også kunne lagre prosjektet i utkastmodus for å tilpasse det senere eller publisere det på en gang, hvis alt er i orden. Nå kan du se resultatet og glede deg over det!

Prøv WordPress nå

Weebly – Den enkleste kirkens nettstedsbygger

Weebly - Den enkleste kirkens nettstedsbygger

Weebly – er en nettstedsbygger, som har utmerket seg som en plattform som brukes til å lage forskjellige typer fullverdige nettsteder (se ekte Weebly-eksempler). Tjenesten har nylig fått e-handelsfokus, men den kan fortsatt brukes til å starte og administrere andre typer prosjekter, inkludert de for ikke-kommersielle organisasjoner. Den har et rikt funksjonssett du kan bruke til å starte og administrere en kirkeside, uavhengig av hvilken som helst webdesignferdighet.

Bortsett fra e-handelsspesialiseringen, Weebly kommer med en kraftig bloggmotor, som lar deg koble en blogg til kirkens nettsted og oppdatere den med presserende informasjon relatert til menigheten din.

Tjenesten er også kjent for sin videovert, som gjør det mulig å laste opp videoer med prekener til og med nettbaserte kirkeseminarer fra YouTube eller direkte fra datamaskinen din. Dette lar brukere, som av en eller annen grunn har gått glipp av en preken, se den fra alle steder de er på.

Weebly tilbyr en ganske omfattende samling av maler, hvor du kan finne temaet for din kirkeside. Du kan også benytte deg av avanserte designtilpasningsalternativer og verktøy som systemet har på lager for å gi ditt prosjekt et personlig utseende.

Andre høydepunkter i systemet inkluderer kraftige Image Editor som lar deg laste opp kirkerelaterte bilder, omfattende App Center som gjør det mulig å velge de beste integrerbare gratis eller betalte widgets for kirkenettstedet ditt (Nivo Slider-widget, tilpasset widget for bildegalleri, enkel widget for sosiale delingsikoner, Q&A eller FAQ-widget, CSS-widget for svevende effekter for bilder, bildedelingswidget, Live Chat-widget, widget for å utføre handling, widget som kan ringe ut, SEO samt kommunikasjonswidgets osv..).

Når du lanserer en kirkeside med Weebly, kan du også bruke skjemabyggeren som lar deg lage og tilpasse online kontaktskjemaer, RSVP-lister, undersøkelser osv..

Prøv Weebly gratis

Nucleus – Modern Church Website Builder

Nucleus - Modern Church Website Builder

Cellekjernen – er den alt-i-en-kirken nettstedsbygger, som omfatter mylder av nisjespesifikke funksjoner og verktøy som er nødvendige for å starte og administrere denne typen nettsteder. Dette er et unikt knutepunkt for alle kirkemedlemmer som gir tilgang til mange alternativer en bruker trenger for å komme i gang med utviklingsprosessen for nettstedet.

En praktisk dra-og-slipp-redigeringsprogram av tjenesten er opprettet med behovene og ferdighetene til nybegynnere (pastorer og nettstedmedlemmer) i tankene. Det er veldig enkelt og greit nok til å brukes på daglig basis. Plattformen innebærer ikke kodingskunnskap, som gir mulighet for problemfri og rask utvikling av nettsteder.

Bortsett fra den intuitive dra-og-slipp-redigereren, kommer Nucleus med enkelt-klikk maler som kan tilpasses i noen få enkle trinn. Systemet kan også skryte av integrert prekenmotor som lar brukere sende, organisere og se online meldinger. Den innebygde skjermgeneratoren er perfekt kombinert med innsendingspanelet, noe som gjør at nettstedbyggeren skiller seg ut fra mengden. Denne funksjonen lar systembrukere bygge og integrere registreringsskjemaer online for å bli sendt videre til departementets ledere via e-post.

Blant andre Nucleus høydepunkter, det er fornuftig å nevne tilgjengeligheten av meldingsnotater, bildeopplastinger, alternativet for oppretting av knapper, video- og lydavspiller, kalender, blogg, Google-skrifter, tidsplankort, bildetransformator, tilpassede domener, enkel favicon-konfigurering, live chat support, kodeinjeksjon og 30-minutters strategiøkter.

Prøv Nucleus Now

OurChurch – Christian Church Nettstedbygger

OurChurch - Christian Church Nettstedbygger

OurChurch – er en ny kirke nettbyggingstjeneste, som omfatter flere fordeler på ett sted. Grunnlagt i 1996, tjener plattformen ett og samme oppdrag – å gjøre det mulig for hver kristen kirke, departement, skole eller virksomhet å starte og administrere rimelige og enkle kristne nettsteder.

Plattformen tilbyr pålitelig nettsteddesign og hostingtjenester som tillater lansering og lagring av ferdige kirkens nettsteder både for erfarne brukere og ikke-kodere. Siden 2003 har de oppdatert sin malporteføljesamling, som gir tilgang til flere nisjespesifikke kirker, departement, e-handel og andre typer kristne nettsteder.

Det som er viktig, er byggherren på nettstedet OurChurch WordPress-baserte for å forenkle videre vedlikehold og oppdatering av prosjektet. Med akkurat dette formålet tilbyr systemutviklerne et rikt bibliotek med online videoopplæringer, så vel som pålitelig kundestøttet forpliktet til brukernes langsiktige suksess.

Søkemotoroptimalisering er en annen funksjon OurChurch utmerker seg med. De har blitt den ledende leverandøren av søkemarkedsføring for kristne organisasjoner. De har også utviklet en egen tjeneste for kirkemarkedsføring for å hjelpe lokalsamfunn å motstå nisjekonkurranse og forenkle brukernes søk. Dermed er OurChurch et fint reisemål for brukere som leter etter omfattende nettdesign, markedsføring, markedsføring og reklamemuligheter.

Prøv OurChurch nå

Sharefaith – Enkel å bruke kirkens nettstedbygger

Sharefaith - Enkel å bruke kirkens nettstedbygger

Sharefaith – er en kirkefokusert nettstedbygger, som for tiden gir over 8000 kirkesider over hele verden. Systemet ble opprettet av teamet av brukere, som også er medlemmer av den kristne kirke, og ser dermed deres viktigste oppdrag i å hjelpe andre samfunn med å spre Guds ord gjennom sine nettsteder.

Nettstedsbyggeren leveres med en dra-og-slipp nettstedredigerer som eliminerer behovet for kodelæring. Brukere har også tilgang til samlingen av kirke nettsted maler som kan tilpasses med tanke på menighetens behov. Designene er imidlertid ganske enkle, om ikke utdaterte.

Systemet gjør det mulig å dele prekenene gjennom integrasjon av video- og lydspillere. Bortsett fra å se direktesendinger, kan brukere også laste ned prekenene de ønsker direkte til sine stasjonære eller mobile enheter. Tjenesten leveres med innebygd e-post + kalender alternativ som lar deg dele de viktigste begivenhetene, nyhetene og kommende prekenplaner med menigheten og til og med sende dem med det merkede e-postdomenet.

Bortsett fra et sett med kirkerelaterte funksjoner, gir Sharefaith-funksjonalitet imidlertid mye å være ønsket. Systemet er for nisjefokusert, og kan dermed ikke gi handlingsfrihet for å få et funksjonsbelagt nettsted. Dermed kan det neppe betraktes som en verdig nettstedbygger for utvikling av kirkeprosjekter.

Prøv Sharefaith nå

FaithLife-nettsteder – plattform for å opprette et kirkelig nettsted

FaithLife-nettsteder - plattform for å opprette et kirkelig nettsted

Troslivssteder – er en annen nettstedsbygger, som utelukkende fokuserer på utvikling av kirkesider som er enkle å administrere og vedlikeholde for alle. Det viktigste oppdraget med slike nettsteder er å engasjere medlemmene i samfunnet til å ta aktiv del i menighetens liv og eliminere bryet som er forbundet med nettstedutvikling.

Nettstedets byggherre gir tips og anbefalinger på må-ha-trinnene en bruker må gjøre for å starte og fullføre et prosjekt med letthet. Disse retningslinjene er imidlertid ikke helt nødvendige på grunn av enkelheten i systemet og dets sterke kirkefokus.

FaithLife Sites eliminerer behovet for å kopiere og lime de samme nettstedselementene om og om igjen. I stedet får en bruker en mulighet til å skrive den nødvendige informasjonen (det være seg en kalenderhendelse, en kunngjøring, prekeninformasjon osv.) En gang, og systemet vil automatisk fornye den i samme seksjon, om nødvendig.

FaithLife nettsteder tillater deling av redigeringsprosessen på nettstedet sammen med andre menighetsmedlemmer, frivillige eller samfunnsmedlemmer som er involvert i utvikling av nettstedet eller styringsprosessen. Brukere som deler prosjektledelsesrettigheter, vil få tilgang til designtilpassingsverktøy og alternativer (justering av skrifter, menyer, sider og fargevalg). De vil også kunne legge til tilpassede sider for de nødvendige departementene, misjonærene og andre brukergrupper.

Akkurat som Sharefaith fungerer FaithLife-nettsteder ikke bra for opprettelsen av kirkenettsteder. Dette fordi nettstedsbyggeren ikke er så funksjonell, og funksjonssettet er utelukkende fokusert på de kirkerelaterte aspektene. Systemet mangler standardfunksjonalitet som er et must for ethvert nettsted. Det er definitivt fornuftig å se etter en mer fleksibel og avansert nettstedbygger for kirkens nettsted.

Prøv Faithlife nettsteder nå

Bluehost – Beste webhotell for kirkesider

Bluehost - Beste webhotell for kirkesider

Bluehost – er en av de mest populære hostingleverandørene og den beste webhotellet for kirkesider. Systemet skiller seg ut fra mengden på grunn av det omfattende funksjonssettet, fleksibilitet, sikkerhet, troverdighet og kraftige ytelse. Bluehost er offisielt anbefalt av WordPress CMS som den mest pålitelige og rimelige hostingleverandøren å lagre prosjekter opprettet med det. Plattformen er et godt valg for å være vertskap for kirke nettsteder, siden den tilbyr flere funksjoner som bidrar til utviklingen av denne nettstedstypen.

Hostingleverandøren gir tilgang til de rike fullt integrert markedsplass med mange skript, applikasjoner, widgets og tilleggsprogrammer som spesielt kan øke ytelsen til kirkens nettsted. Disse inkluderer allsidige nisjespesifikke WordPress-temaer, e-handel og bloggutvidelser, prosjektfremmende og markedsføringsverktøy, fotogallerier du kan bruke til å velge bilder til kirkens nettsted osv..

Andre Bluehost høydepunkter inkluderer avansert sikkerhetsnivå og fleksibilitet av plattformen. Vertsleverandøren leverer avanserte spambeskyttelse og sikkerhetsfunksjoner som hjelper til med å beskytte kirkens nettsted fra tredjeparts tilgang og tap av konfidensiell informasjon. Systemet sikrer også hotlink-beskyttelse og tillater bruk av flere sikkerhetsverktøy, inkludert Spam Expert, Spam Hammer og mange flere.

I tillegg sørger hostingleverandøren for bemerkelsesverdig forbedring av sidehastighet og oppetidshastighet av prosjektet ditt. Dette resulterer til slutt i forbedring av den totale prosjektytelsen og trafikkveksten.

Bluehost er en sikker, pålitelig, funksjonell og billig hostingleverandør. For øyeblikket kan du bruke hele funksjonssettet til plattformen til kun $ 2,95 per måned og få en liste over fordeler (vanlige WordPress-oppdateringer, ubegrenset båndbredde, SSL-sertifikatforbindelse osv.) til denne prisen.

Prøv Bluehost nå

Skreddersømmerker – Best Church Website Design Company

Skreddersømmerker - Best Church Website Design Company

Tailor Brands – er det beste selskapets designdesignselskap, som ikke bare hjelper deg å starte denne typen prosjekt, men også bidra til dens videre utvikling og popularisering blant målgruppen. Systemet drives av Artificial Intelligence, som gjør det mulig å lansere kvalitetsnettsteder med unik merkeidentitet, selv om du ikke er en webdesignekspert..

Et av de første og de viktigste trinnene du kan fullføre, mens du fortsetter til kirkens nettstedutviklingsprosess er logodesign. Tailor Brands kommer med en integrert kvalitet Logo Maker verktøyet, som gir tilgang til flere logoopprettingselementer tilgjengelig på lager du kan bruke til å utvikle din kirkes hjemmeside logo (hvis du ikke har den enda). Opprettelsesprosessen er enkel, rask og forståelig for alle.

Tailor Brands tilbyr også et fullt integrert plattform for sosial styring, som gjør det mulig å dele innhold tilknyttet kirkens nettsted i sosiale nettverk for å gjøre målgruppen oppmerksom på alt som skjer i kirkelivet ditt. Hvis du planlegger å samle inn gaver (som er et viktig oppdrag for enhver kirke), vil systemet gjøre det mulig for deg å opprette og integrere øyeblikkelig reklame ved hjelp av funksjonaliteten til dets Skreddersøm annonser plattform.

Systemet er ikke gratis, og du må investere i promotering av kirkens nettsted, hvis du fremdeles bestemmer deg for å foretrekke det. Imidlertid posisjonerer Tailor Brands seg stort sett som et profesjonelt forretningsutviklings- og merkevareselskap. Å bruke det til å lage kirker på nettstedet er ikke den rimeligste løsningen, da det er mange rimeligere og funksjonelle nettstedbyggere som er egnet for dette formålet.

Prøv skreddersøm merker nå

IM Creator – Nettstedsbygger for ideelle organisasjoner

IM Creator - Nettstedsbygger for ideelle organisasjoner

IM Creator – er en profesjonell nettstedbygger for ideelle organisasjoner, som leverer et imponerende integrert funksjonssett som kreves for å starte et kvalitetsnettsted uten å investere en dollar i det. Det du får når du bruker plattformen er blogging, e-handel og markedsføringsfunksjoner, responsive temaer, flere bilder / videoer som gir funksjonalitet og visuell appell til prosjektet ditt. Husk at du ikke trenger å gjøre det ha noen kodingsferdigheter å starte en kirkeside med IM Creator.

Nettstedsbyggeren leveres med en integrert bloggmotor, som gjør det mulig å koble en blogg til kirkens hjemmeside. Dette gir mulighet for tettere kommunikasjon med kirkemedlemmer, bedre samhandling med forskjellige brukergrupper og generell utforming av nettstedet ditt. Ved å laste opp nye innlegg til bloggseksjonene dine, vil du holde leserne interessert i kirkerelaterte nyanser. I tillegg er det en mulighet for å aktivere brukerkommentarer for mer effektiv interaksjon.

IM Creator har en rik samling av gratis bilder / mediefiler Du kan velge og integrere på kirkens nettsted for å øke oppmerksomheten fra brukerne. Alternativet med søkefilter vil hjelpe deg med å sortere de tilgjengelige bildene effektivt for å velge de som passer mest til kirkenisjen. På samme måte er det en mulighet til å bla gjennom et sett med gratis responsive maler å velge den som fungerer best for prosjektet ditt. Ytterligere maltilpasning er ganske intuitiv, og det er også en mulighet for kodeinjeksjon som lar deg lage enestående og fullstendig personlig kirkens webdesign..

Prøv IM Creator gratis

Hva er formålet med et kirkelig nettsted?

Kirkens nettsteder utfører flere oppdrag om gangen. Deres hovedmål er å tjene det viktigste informasjonskilde for menighetens menighet. Dette er den mest pålitelige og praktiske destinasjonen for brukere som ønsker å holde seg oppmerksom på de viktigste kirkens nyheter, kunngjøringer, hendelser, tidsplaner og andre relaterte ting.

Et annet oppdrag for enhver kirkeside er å etablere live kommunikasjon mellom pastorene og menigheten. Slike prosjekter kommer vanligvis med live chat, forum, blogger og andre elementer som gjør det mulig å holde kontakten med folk som bruker kommuniserer oftere.

En kirkeside er også stedet å gi gaver på en praktisk og enkel måte. Som en ideell organisasjon overlater en kirke retten til hvert medlem å donere bestemte summer for frivillighet, kirkeutvikling eller andre formål.

Hvordan lager jeg et nettsted for min kirke?

Så snart du bestemmer deg for å starte et kirkelig nettsted, vil du møte de må trinnene for å komme i gang med letthet. La oss oppgi de viktigste punktene du trenger å ta i betraktning mens du jobber med prosjektet ditt nå.

 1. Velg systemet – Det første og det viktigste du bør gjøre mens du jobber med nettstedutviklingen din er å velge riktig verktøy. Dette bør ideelt sett være systemet, som vil dekke dine webdesign ferdigheter, mål, prosjektkrav og budsjett. Nettstedsbyggere er de mest passende verktøyene i så måte, men du kan også bruke CMS for å oppnå dypere fleksibilitet.
 2. Velg Domene og Hosting – De fleste nettstedbyggere har integrert hosting og domenenavn som ofte leveres som en bonus. Dermed slipper du å bry deg om denne nyansen. Når du arbeider med CMS, vil du imøtekomme behovet for å velge tredjeparts hosting og domene. Husk det når du tar et valg.
 3. Velg en mal – Avhengig av hvilket system du vil bruke, vil du bli tilbudt en samling maler du kan velge mellom for kirkens nettsteder. Dette kan være standardtemaer eller spesialiserte kirkelige maler. Du kan også velge et helt tomt tema for å tilpasse det fra bunnen av. Når det gjelder CMS, tilbyr den både innebygde design (valg av som kan være ganske begrenset) og gratis / betalte maler designet av tredjepartsutviklere.
 4. Tilpass designet – Både nettstedbyggere og CMS tilbyr et sett med designtilpasningsverktøy du kan bruke til å lage personlig webdesign. Du kan redigere nesten alle elementene i den valgte malen, laste opp innholdet ditt, legge til mediefiler osv.
 5. Integrer widgeter / plugins – Nettstedsbyggere gir tilgang til samlingen av integrerte widgeter, der kanskje er spesialdesignet for kirkesider. Det samme handler om CMS, som også er kjent for sine omfattende integrasjonsalternativer for plugin.
 6. Koble til sosiale mediekontoer – Uansett hvilken plattform du velger, vil du ikke gå uten å koble sosiale mediekontoer til den. Dette er et must, hvis du har tenkt å vokse menigheten din og bare holde kontakten med medlemmene.
 7. Optimaliser nettstedet – Neste trinn er å optimalisere det ferdige nettstedet for høyere rangering av søkemotorer og bedre eksponering på nettet. De fleste moderne nettstedbyggere og CMS er SEO-vennlige – bare konfigurer de nødvendige SEO-innstillingene som er funnet på en egen side for å sikre at prosjektet ditt blir rangert høyt i søkemotorene..
 8. Gå live – Det siste trinnet i nettbyggingsprosessen er den endelige publiseringen av nettstedet. Det er fornuftig å forhåndsvise prosjektet før publiseringen for å sikre at det er helt klart. Så fortsett å publisere den og nyt resultatet!

Nettstedets design – Hva bør det involvere?

Velge riktig nettbyggingsverktøy er bare halvparten av suksessen. Bortsett fra å være informativ, bør prosjektet ditt komme med tiltalende design for å holde brukerne engasjert i å bla gjennom det igjen og igjen. Dette er den viktigste grunnen til å inkludere de må-ha designelementene på kirkens nettsted. La oss verve noen av disse elementene nå:

 • Bilder og videoer av prekener – Besøkende på nettstedet ditt vil sikkert sette pris på en mulighet til å se bilder og videoer av prekener (spesielt av de de har savnet av en eller annen grunn). Det er også ønskelig å inkludere en mulighet til å se liveoversettelsen av alle prekenene som er utført;
 • Barnes departementets seksjon – Ved å legge til en barns departementsseksjon, vil du kunne tiltrekke barnas oppmerksomhet på de kirkerelaterte spørsmålene. Foreldre, som også er inkludert i menigheten din, vil virkelig sette pris på det;
 • Arrangementskalender – Opprettelse og integrering av arrangementskalenderen vil definitivt tilføre verdi til kirkens nettsted. Dette er et av de must-have elementene, som lar besøkende være oppmerksom på alle de planlagte hendelsene som skal avholdes i en kirke;
 • Online donasjon – Inkorporering av funksjonen online donasjon gjør at folk kan gi økonomiske bidrag til kirkeutvikling eller frivillighetsvirksomhet;
 • Live chat / forum – Hvis du ønsker å holde kontakten med menigheten, vil det være en fin idé å integrere en live chat eller et forum på kirkens nettsted. Slik kan du kommunisere med andre menighetsmedlemmer for ikke å miste forbindelsen med dem;
 • Sosiale medier – Du går ikke uten å integrere ressurser på sosiale medier – ved å bruke og regelmessig oppdatere kirkerelaterte kontoer på sosiale medier, vil du øke målgruppen. Dette vil til slutt hjelpe brukere med å komme i kontakt med deg, se gjennom de siste nyhetene og hendelsene dine, samt øke menigheten;
 • Google Kart – Det er virkelig ønskelig å inkludere en Google Maps-widget på kirkenettstedet – dette er den beste måten å dele kirkens beliggenhet og hjelpe nye menighetsmedlemmer med å finne den.

Bunnlinjen

Når det gjelder å opprette en kirkeside, er det å bruke en nettstedsbygger den beste løsningen. Du må imidlertid velge mellom alt-i-ett og nisjeplattformer for å oppnå ønsket resultat. Valget avhenger av dine faktiske behov for nettbygging og dybden av kirkens tilpasning av nettsteder du sikter til.

Per i dag er Wix og WordPress de mest perspektive kirkens nettbaserte løsninger. Dette er plattformene som allerede har etablert klarert tilstedeværelse på nettet, og krever derfor ikke detaljert presentasjon. Dette fordi funksjonssettene og eksemplene på gjennomførte prosjekter taler for seg selv.

Som alt-i-ett-nettstedsbygger fungerer Wix utmerket for uerfarne brukere, mens WordPress er en mer foretrukket løsning for brukere som ønsker å få mest mulig ut av prosessen med å opprette nettsteder for endelig å få en fullstendig kirkeside. For å ta det riktige valget, vurder målene dine for webdesign og bestemme hvilken løsning som kommer opp til dine ferdigheter og behov mest av alt.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map