De beste nettstedbyggerne for fellesskapet

Community Builders


Forestillingen om samfunnsbyggere inkluderer blogger og fora – plattformer for nisjekommunikasjonskommunikasjon. Dette er komfortable tematiske ressurser for å dele erfaringer, meninger, legge inn kommentarer og bare for å tilbringe tid i kretsen av likesinnede.

Dette kan være fan-nettsteder, blogger med fokus på å avle opp sjeldne dyr og dyrke planter, Go-spillentusiaster, treskjæringsproffer, samlere eller fans av ekstremsport. Med andre ord, dette er nettsteder som forener mennesker basert på deres interesser i flere nisjer.

Sosiale nettverk kan også regne blant samfunnsnettsteder. De kan ikke opprettes med nettstedbyggere, så vi inkluderer ikke dem i denne oppfatningen. Spesifikasjonene i utviklingen deres skiller seg mye ut, og det er derfor dette er programmeringsgruppers oppgave, men ikke amatører for webdesign. Vi fokuserer bedre på blogger og fora.

Vi testet ut 7 av de beste nettstedbyggerne for fellesskap for medlemskap på nettstedet:

 1. uCoz – den beste nettstedsbyggeren for nettsteder
 2. WordPress – plattform for alle typer medlemskap nettsted
 3. IM Creator – GRATIS nettstedsbygger for fellesskap for ideelle organisasjoner
 4. Subhub – Nettstedbygger for medlemskap på nettet
 5. Admidio – GRATIS Open Source Community Management Software
 6. Chambermaster – Brukervennlig medlemskapshåndteringsprogramvare
 7. BLI MED DET – Alt-i-ett-løsning for samfunnsstyring

Hvis du har rett i å starte et fellesskapsnettsted med minst mulig innsats / tidsinvestering, vil du helt sikkert møte behovet for å velge en pålitelig webdesignplattform for å komme i gang med letthet. Valget mellom alt-i-ett og spesialiserte nettstedbyggere kan være litt forvirrende for en nybegynner, noe som utløser nødvendigheten av å gjennomgå hvert av systemene som er inkludert i listen. Den detaljerte analysen vil hjelpe deg å ta den riktige beslutningen angående systemet du vil fortsette å jobbe med.

uCoz – den beste nettstedsbyggeren for nettsteder

uCoz - den beste nettstedsbyggeren for nettsteder

uCoz – er en populær byggherre av nettskyer som brukes mye til utvikling av fellesskapsnettsteder. Plattformen er modulbasert, og dermed lar den deg lage din websideoppsett og -struktur ved å velge og integrere de nødvendige innholdsmodulene / -blokkene. Systemet er ikke det enkleste valget for nybegynnere, da det kan kreve litt kodingsbevissthet, hvis du ønsker å gjøre nettstedet ditt mer funksjonsbelagt. Imidlertid er det definitivt den beste løsningen for alle som er villige til å starte og administrere et kvalitetsnettsted. La oss verve opp funksjonssettet med en gang:

 • Forumskaping – Nettstedsbyggeren lar deg lage et funksjonelt og ganske kraftig forum ved å integrere den tilsvarende modulen. For å aktivere funksjonen, trenger du bare å få tilgang til innstillingsdelen, velge Forum-modulen og angi den som en hjemmeside. Forumet lar deg legge til det nødvendige antall seksjoner, grener og kategorier som takler nisjen det dekker. Du kan også tildele forfatterrettigheter til bestemte brukere, angi antall temaer som vises på en side, justere visnings- og statusvisningsalternativer osv.
 • Bloggforbindelse – Funksjonen realiseres også ved å integrere en spesiell bloggmodul du kan velge i innstillingsdelen og angi som hjemmeside. En bloggmodul gjør det mulig å lage kategorier av materialer, fylle dem med innlegg du kan oppdatere når det er nødvendig. Det er også mulig å konfigurere nyhetsfeedesignet her, velge den mest passende bloggmalen, justere visningsparametere og artikeldesign, definere generelle kjennetegn for bloggbilder osv. I tillegg kan du aktivere et postvurderingsalternativ, e-postkommentarvarsler, velge beste presentasjonsformat, sett opp antall innlegg som vises på websider osv.
 • HTML ferdigheter – Selv om det ikke er så vanskelig å bygge nettsteder med uCoz, er det fortsatt ønskelig å ha HTML-ferdigheter, hvis du ønsker å gi prosjektet ditt enestående utseende og unik ytelse. Jo mer kodeoppmerksom du er, desto mer avansert og fullverdig fellesskapsnettsted vil være.
 • Malvalg – uCoz kan skryte av en samling tilpassede integrerte tilpassbare maler i tillegg til sin egen markedsplass med flere profesjonelle ferdige oppsett og maler. Disse designene er betalte, men de har oppdatert og stilig utseende.

uCoz tilbyr moderat prispolitikk. Det er en gratis versjon av tjenesten, som kommer med et tilpasset domene, annonser som vises på hjemmesiden, begrenset diskplass og andre funksjonalitetsbegrensninger. Hvis du virkelig har tenkt å starte et funksjonsbelastet fellesskapsnettsted med uCoz, bør du oppgradere til et av fire betalte abonnementer. Kostnaden for den billigste planen utgjør i dag bare $ 3 / mo, noe som er en reell fordel for systemabonnentene.

Prøv uCoz gratis

WordPress – plattform for alle typer medlemskap nettsted

WordPress - plattform for alle typer medlemskap nettsted

WordPress – er et populært Content Management System, som har blitt utrolig populært de siste årene. Opprinnelig opprettet som en bloggplattform har systemet utviklet seg til en populær programvare som brukes til å starte og administrere alle slags prosjekter. Det er ganske enkelt å mestre WordPress selv for førstegangsbrukere, selv om systemet innebærer bevissthet om koding av det grunnleggende. Dette gjelder spesielt når det gjelder utvikling av komplekse funksjonsbelagte prosjekter. For å oppdage funksjonene CMS tilbyr sine brukere, husk følgende aspekter:

 • Enkel installasjon – Nedlasting og installasjon av WordPress tar bare noen få minutter. Prosessen er automatisert – det du trenger er bare å følge retningslinjene CMS genererer for å hjelpe deg i gang med opprettelsen av nettstedet ditt.
 • Fleksibilitet og designtilpassingsfrihet – CMS gir mulighet for designtilpasningsfrihet, og gir tilgang til flere verktøy og funksjoner. Det er mye du kan gjøre her for å gi fellesskapsnettstedet ønsket utseende og ytelse. Dermed kan du endre nettstedfarger, skrifter, bakgrunner, topptekst, bunntekst og andre seksjoner / parametere. I tillegg tillater systemet å laste opp mediefiler og andre innholdstyper du ønsker å integrere i prosjektet.
 • Plugins for fellesskapsnettsteder – WordPress skiller seg ut fra mengden på grunn av sitt rike utvalg av eksterne plugins som er spesialdesignet for nettsteder i samfunnet, nemlig blogger og fora. Noen av de mest populære og mye brukte pluginsene inkluderer BuddyPress, bbPress, UserPro, Youzer, Content Sensor, Wise Chat, Inviter hvem som helst, Socialize og mange flere.

Den endelige kostnaden for å bruke WordPress avhenger av flere faktorer. Selve CMS er gratis for nedlasting og installasjon, men det innebærer budsjettinvesteringer når det gjelder ytelse og promotering. Hvis du planlegger å starte et funksjonsbelastet prosjekt med ypperlig ytelse, vil du ikke gå uten å velge betalte plugins eller temaer. De avviker i kostnad og funksjonalitet som tilbys. Men det er det ikke.

For å publisere det ferdige prosjektet, må du gjøre det velg pålitelig hosting og domenenavn. Kostnaden vil også avhenge av selskapet du velger, planen du vil velge og prisen på domenet. I så måte, Bluehost viser seg å være den mest passende løsningen, som offisielt anbefales av CMS. Kostnaden for den billigste Bluehost-planen utgjør $ 2,95 per måned, mens utvalget av funksjoner som er gitt for denne prisen er imponerende og allsidig nok til å dekke dine behov for webdesign..

Prøv WordPress nå

IM Creator – GRATIS nettstedsbygger for fellesskap for ideelle organisasjoner

IM Creator - GRATIS nettstedsbygger for fellesskap for ideelle organisasjoner

IM Creator – er en nettskipsbygger, som gjør fellesskapsutviklingen enklere og rimeligere for alle. Systemet har et bredt spekter av verktøy og funksjoner som forenkler opprettingsprosessen for nettstedet og har betydelig innvirkning på det endelige resultatet. Nettstedsbyggeren er gratis for alle ideelle organisasjoner / brukere, noe som er et annet høydepunkt som bidrar til populariteten. Listen over funksjoner IM Creator er klar til å tilby inkluderer følgende punkter:

 • Nisjedesign. Nettstedsbyggeren gir tilgang til sin integrerte samling av tematiske design, som er gratis og responsive som standard. Systemet tilbyr i tillegg flere designtilpasningsverktøy for å gi prosjektets høye utseende, og det er også en mulighet til å integrere HTML-koder for mer attraktiv presentasjon av nettstedet.
 • Bloggmotor. IM Creator kan skryte av en kraftig bloggmotor, som gjør det mulig å opprette og sette opp en funksjonsbelastet blogg. Plattformen lar deg lage det nødvendige antall tematiske bloggseksjoner for å laste opp og administrere nye innlegg ytterligere eller planlegge publiseringen. Det er også viktig at du har en mulighet til å aktivere brukerkommentarfunksjon for å la bloggbesøkende deres dele nyheter, meninger, ideer og tanker fra samfunnet som hjelper dem å holde kontakten med hverandre og med deg (som bloggeier).
 • eCommerce. Sammen med bloggalternativer gjør IM Creator det mulig å gi fellesskapsnettstedet ditt et e-handelsfokus. Denne funksjonen kan være nyttig hvis du planlegger å selge noe eller tilby betalte tjenester via ditt samfunnsprosjekt. Du vil komme over flere e-handelsfunksjoner her som hjelper deg med å komme i gang enkelt, selv om du ikke er en kodingspro.

IM Creator er en helt gratis nettstedsbygger for ideelle organisasjoner, studenter og kunstnere. Hvis du tilhører noen av disse brukerkategoriene, er du velkommen til å registrere deg for systemet og bruke hele funksjonssettet uten kostnad. Prisen på betalte planer IM Creator tilbyr starter med $ 8 / mo, noe som spesielt fungerer bra for gründere og forhandlere.

Prøv IM Creator gratis

SubHub – Nettstedbygger for medlemskap på nettet

SubHub - Nettstedbygger for medlemskap på nettet

SubHub – er en nettstedsbygger, som hjelper brukere å opprette og administrere nettsted for medlemskap med verdig ytelse. Systemet er den fullt integrerte løsningen som gjør det mulig for alle å publisere samfunnsrelatert innhold, tjene penger på omfattende medlemskap, abonnementer, e-handelsalternativer osv. Imidlertid kan en nybegynner synes det er vanskelig å mestre plattformen på grunn av dens komplekse nettdesigntilnærming. Hvis du har rett i ferd med å opprette et medlemsnettsted med systemet, bør du vurdere de viktigste fordelene:

 • Valg for medlemskap. Nettstedsbyggeren tilbyr et fantastisk utvalg av kraftige medlemsfunksjoner og nivåer, som gjør det mulig for forskjellige medlemsgrupper å delta i prosjektet, se relevant innhold og gjøre de tillatte endringene.
 • Allsidige løsninger for innholdsstyring. SubHub gir enkel, praktisk og effektiv innholdsstyring. Du har lov til å legge til og oppdatere artikler, videoer, bilder, nettsider og annet relatert innhold som kan publiseres umiddelbart eller planlegges på forhånd.
 • Responsiv utforming. Systemet lar deg velge og tilpasse en av de integrerte tilpassede malene som er responsive som standard, eller ansette utviklere for å utvikle personalisert webdesign for å dekke dine spesielle behov.
 • Integrert handlekurv. SubHub kommer med den integrerte handlekurven som lar deg selge digitale / fysiske produkter ved å bruke flere betalingsalternativer som Stripe, PayPal og mer.
 • Alternativer for samfunnsstyring. Nettstedsbyggeren tilbyr omfattende samfunnsstyringsalternativer som hjelper deg med å bygge kontinuerlig brukerengasjement. Dermed kan du starte og oppdatere diskusjonsfora, medlemsregister, arrangementskalendere, sosiale mediekanaler etc. her.
 • MailChimp Integrasjon. SubHub er fullt integrert med MailChimp som gjør det mulig å få mest mulig ut av e-postmarkedsføringsalternativene systemet tilbyr. Så snart en bruker kansellerer abonnementet, blir også MAilChimp-integrasjonen automatisk kansellert.

SubHub har tre prisplaner, hvis kostnad er moderat. Det billigste Starter-abonnementet koster $ 47 / mo. Hver plan har en gratis 14-dagers prøveversjon som tilbys for å teste systemets funksjonalitet. I tillegg er det mulig å spare opptil 15% ved å velge årlig abonnement.

Prøv SubHub gratis

Admidio – GRATIS Open Source Community Management Software

Admidio - GRATIS Open Source Community Management Software

Admidio – er en gratis open source samfunnsstyringsprogramvare som brukes til å drive nettsteder med grupper, foreninger og organisasjoner. Plattformen tilbyr et sett med samfunnsstyringsfunksjoner, integrerte moduler og andre alternativer som gjør det mulig å lage funksjonelle prosjekter for å reflektere organisasjonens tillatelser og struktur. Samtidig er Admidio ikke så populær blant brukerne på grunn av dens kompleksitet og tid som trengs for å forbedre alle de integrerte funksjonene. Her er listen over de mest imponerende Admidio høydepunktene du bør være klar over:

 • Web Masters Focus. Admidio er programvaren for online medlemskap, som er spesielt utviklet for nettmestere, villig til å opprettholde egne organisasjoner eller foreninger ved å bruke alle fordelene ved medlemsstyring. Dette inkluderer tilgangskontrollalternativer som er satt opp, som er nødvendige for å beskytte medlemsdata mot uautorisert tilgang.
 • Ledelse av medlemskapsrettigheter. Nettstedsbyggeren lar deg individuelt tilordne medlemsrettigheter til eiendommer, avdelinger, brukergrupper og separate nettstedmedlemmer du planlegger å samarbeide med. Det er også mulig å lage konfigurerbare medlemslister som kan eksporteres til forskjellige filformater, inkludert PDF, Excel og CSV.
 • Opprettelse av hendelser. Når du administrerer nettsteder som er lansert med Admidio, kan du opprette separate hendelser som innebærer muligheten for å kansellere eller forplikte dem ytterligere. I tillegg er det mulig å se, laste opp og administrere bilder / fotoalbum her.
 • Plugin / modulintegrasjon. Sammen med klassiske brukeradministrasjonsfunksjoner gir Admidio tilgang til flere moduler / plugins du kan velge, installere og justere på hjemmesiden din. Disse inkluderer priser, bursdag, kalender, skjemafyller, tilfeldig foto, sidefelt, kunngjøringer, statistikk, skriftlig kommunikasjon, WP-plugins for Admidio og mer.

Admidio er den nedlastbare programvaren, men leverandøren oppgir ikke kostnadene for programmet helt fra starten. Systemet kan lastes ned og installeres uten kostnad, og det er også en gratis prøveversjon som lar deg teste plattformens funksjonalitet uten gebyrer.

Prøv Admidio gratis

ChamberMaster – Brukervennlig medlemskapshåndteringsprogramvare

ChamberMaster - Brukervennlig medlemskapshåndteringsprogramvare

ChamberMaster – er en brukervennlig programvare for medlemsadministrasjon som ble utviklet for å administrere all den daglige driften av handels- og forretningsforeninger, kamre, konferanse og besøksbyråer samt andre organisasjoner. Selv om plattformen ikke er så populær blant moderne institusjoner på grunn av dens kompleksitet, bruker noen den fortsatt til datalagring og til utvikling eller markedsføring av lokalsamfunn de tjener. Programvaren har et særtrekk som er nødvendig for å kunne starte og administrere denne typen prosjekter, nemlig:

 • Medlemsstyringssystem. Plattformen har en sofistikert database som lar deg enkelt administrere medlemslister, spore og analysere all relevant info, legge til nye medlemmer og oppdatere listen over eksisterende. Dette bidrar til sikker og pålitelig lagring av medlemsrelatert informasjon som kan nås når som helst.
 • Integrert fakturering. Systemet leveres med den integrerte fakturerings- / fakturabehandlingsfunksjonen som sikrer rask og sikker gjennomføring av økonomiske transaksjoner.
 • Tilpasset rapportering. Programvaren lar deg få mer nøyaktig innsikt på grunn av det lettleste dashbordet med flere rapporteringsfunksjoner og viktige beregninger. Det er mulig å måle, teste, utforske og analysere resultatene til organisasjonen din, samt å lage og oppdatere rapporter.
 • Kommunikasjon og grupper. Dette er en gruppe av moduler som forenkler prosessen med å koble medlemmene i foreningen din og organisere dem i forskjellige grupper basert på kommunikasjonstypene det er snakk om.
 • Arrangementsmodul. Tilgjengelighet og integrering av ChamberMaster-modulen lar deg organisere og administrere forskjellige typer arrangementer. Modulen hjelper deg med å ta hensyn til alle stadier i hendelsesplanleggingsprosedyren, alt fra deltakerinvitasjon og opp til fakturautstedelse eller registreringssporing.
 • Valg for medlemsoppbevaring. Systemet er dedikert til å betjene behovene til hver enkelt bruker. Dermed iverksetter den spesielle medlemsoppbevaringstiltak for å forlate alle brukere fornøyde. Disse inkluderer sporingsverktøy for henvisning, oppretting av informasjonssider for hver virksomhet, bruk av bannerannonser for å markedsføre virksomheter gjennom nettstedet ditt, forbedring av bedriftskatalogoppføringer, sende automatiserte eNewsletter Hot Deal-oppdateringer til registrerte abonnenter, og tilby nettkart for å hjelpe brukere med å finne lokale virksomheter og medlemmer osv.
 • Sosiale nettverk. ChamberMaster publiserer automatisk forretningsnyheter, hendelser, oppdateringer, hot deals, ny medlemsinfo, stillingsannonser i sosiale nettverk, nemlig Facebook og Twitter. Denne funksjonen er imidlertid foreløpig bare tilgjengelig for abonnenter på Premier / Pro-versjoner.

ChamberMaster er ikke en gratis programvare. Plattformen tilbyr fire prisalternativer som varierer i forhold, funksjoner og alternativer inkludert. For å velge riktig plan, må du se funksjonene som er inkludert i hvert abonnement, under hensyntagen til kammerstørrelsen. Det rimeligste prisalternativet er Essential-pakken, der kostnadene starter på $ 149 / mo.

Prøv ChamberMaster gratis

Bli med i IT – alt-i-ett-løsning for samfunnsstyring

Bli med i IT - alt-i-ett-løsning for samfunnsstyring

Bli med – er den alt-i-ett-ledelsesplattformen for medlemskap, som lar organisasjoner effektivt spore, administrere og vokse lokalsamfunnene sine Programvaren gjør det mulig å overvåke de viktigste prosessene som foregår i organisasjonen for å lykkes med å administrere medlemmene og forene mennesker rundt deres interesser og yrker. Bli med Det mangler popularitet sammenlignet med andre lignende plattformer, men det er fortsatt fornuftig å finne ut de viktigste funksjonene på plattformen, hvis du tenker på å bruke den i fremtiden:

 • Avansert medlemskapsprogram. Bli med Det kommer med et avansert medlemskapsprogram som kan konfigureres med hensyn til spesielle brukerkrav. Det er mulig å justere konfigurasjonene i systemets instrumentbord. Det er her du kan endre medlemskapstyper, økonomiske innstillinger, online nærværsparametre, tilpassede felt, spesifisere flere administratorrettigheter osv.
 • Organisasjonsstyringsverktøy. Programvaren gjør det mulig å utnytte organisasjonsstyringsverktøy for å gi virksomheten din best mulig verdi. Blant verktøyene du kan administrere, er det fornuftig å nevne Behandle medlemsbetalinger, medlemmens tidslinje, medlemsbordet, målrettede medlemsemails og mer.
 • Medlemmer Portal. Systemet gjør det mulig å gjøre det mulig for brukere å enkelt bli med i organisasjonen din og holde kontakten med andre medlemmer. Hver abonnent får en mulighet til å redigere profilen, verifisere medlemskonto og e-post, utforske og bruke tilgjengelige avbestillingsalternativer, sende inn og oppdatere kredittkortinformasjon osv..

Join It tilbyr for øyeblikket tre betalte planer, hvor den rimeligste – Startpakken – koster $ 29 / mo. Hver plan leveres med en 30-dagers gratis prøveperiode for å la brukere teste funksjonene den omfatter, og bestemme for videre bruk. Programvaren tilbyr i tillegg 20% ​​rabatt for ideelle organisasjoner og 20% ​​for årsabonnement.

Prøv å bli medlem av IT gratis

Bunnlinjen

Med et så allsidig utvalg av byggherrer på nettsteder, ser tjenestene som er gjennomgått i artikkelen ut til å være de mest fornuftige løsningene. De har ikke noe til felles og er interessante for forskjellige kategorier av webutviklere, alt fra nybegynnere og opp til fagpersoner, som designer unike tilpassede nettsteder fra bunnen av.

Blogger og fora kombineres ofte godt når det gjelder ett nettsted, noe som gjør kommunikasjonen mellom brukerne praktisk. Dermed kan de alle lese innleggene for å diskutere dem videre på et forum eller i kommentarfeltet, dele opplevelsen, avklare de mest brennende problemene. uCoz, IM Creator og WordPress fungerer utmerket for denne typen nettsteder. Det er enklere å sette opp designet og legge til spesifikke funksjoner ved hjelp av app / plugin-integrasjon, moduloppsetting og tilpasning av nisjespesifikke maler. Mye gjøres gjennom koderedigering i uCoz, mens den enkleste måten å få fantastisk design her er å kjøpe den inn uTemplates. Generelt avslører alle systemene seg fra den beste siden når det gjelder lansering av fellesskapsnettsteder.

Når det gjelder uCoz, kan du benytte deg av mer mangfoldighet fra alle synsvinkler, hvis du har grunnleggende koding. Dette er en plattform for erfarne brukere, som lager kraftige og store tilpassede eller personlige nettsteder med ytterligere inntektsmål. Hvis du planlegger å starte en blogg med høy publiseringsfrekvens og flere seksjoner, vil du ikke finne en bedre nettstedbygger som kan nå dette målet.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map