De beste nettstedets byggherrer

De beste nettstedets byggherrer


Er du en restauranteier, som har en ide om å etablere online tilstedeværelse for bedriften din? I så fall vil du ikke gå uten å starte et restaurantnettsted. Dette er en sikker måte å øke merkevaregjenkjenningen, bygge kundegrunnlag og oppfordre brukere til å bestille fra deg med jevne mellomrom.

OK, du har kommet med ideen om å lansere en restaurantnettsted. Hva blir det neste? Det neste trinnet ditt skal være valg av det mest egnede nettbyggingsverktøyet – den som skal omfatte brukervennlighet, bekvemmelighet, kvalitet, intuitiv natur og rimelig pris. Nettstedsbyggere er det du først bør tenke på, når du bestemmer deg for å lansere et imponerende nettsted for restauranter.

Disse tjenestene er så enkelt og praktisk at både nybegynnere og profesjonelle nettdesignere kan bruke dem når de jobber med prosjektene sine. Så hvilke tjenester som nøyaktig vil oppfylle dine webdesignoppgaver og mål bedre enn andre? Det er på høy tid å finne ut av det nå.

Vi testet ut 8 av de beste nettstedbyggerne for restauranter:

 1. Wix – den beste restaurantnettstedbyggeren med online bestilling
 2. WordPress – Best Hosted Website Builder for restauranter
 3. uKit – Enkel å bruke Small Business Website Maker
 4. SITE123 – Nettstedsbygger for restauranter
 5. Bokmerke – AI-drevet nettstedbygger for restauranter
 6. Bluehost – anbefalt vert for restaurantnettsted
 7. UBER EATS – Matbestilling & Delivery Website Builder
 8. Gloriafood – Programvare for bestilling av restauranter

Hvis du for øyeblikket er interessert i de beste restaurantnettbyggerne, har vi valgt de mest bemerkelsesverdige tjenestene som er den harmoniske blandingen av must-have-funksjonene, og er dermed virkelig verdt å være oppmerksom.

Wix – den beste restaurantnettstedbyggeren med online bestilling

Wix - den beste restaurantnettstedbyggeren med online bestilling

Wix – er den beste restaurantnettstedbyggeren, som kommer med overflod av nettutviklingsverktøy, nisjemaler av høy kvalitet og omfattende designtilpassingsalternativer. Hvis du skal lansere en restaurantnettsted med en imponerende meny bestående av mange stillinger og et stort utvalg av ekstra tjenester, vil Wix takle denne oppgaven på toppklasse. Her er de største fordelene med nettstedbyggeren:

 • Restaurant Template Collection. Enten du skal lansere en webside for din lokale kafé, bistro, biffhus, matbil eller restaurant, fantastiske Wix-maler som er mobile, vil gi den den rette smaken.
 • Søknad om Wix-restauranter. Dette er høydepunktet i tjenesten, som gjør det mulig for kundene dine å bestille levering av retter og legge inn bestillinger på nettet, og betale for dem på nettet.
 • Imponerende meny på nettet. Besøkende på nettstedet ditt blir lokket med nettstedmenyen – bare legg til og administrer rettene dine, beskriv spesialtilbud og priser, velg layout, last opp tiltalende bilder og publiser menyen for å dele den videre med kunder i sosiale nettverk eller andre eksterne tjenester.
 • Easy Order Management System. Plattformen gjør det mulig å ta bestillinger direkte fra nettstedet, legge til menyer, tilby levering og hente tjenester, spesifisere leveringsområder og kommunisere med klientene i live-modus uten kostnad i det hele tatt.
 • Wix reservasjoner. Appen lar kundene foreta bordbestillinger direkte på nettstedet når som helst på dagen.
 • Personaliserte ShoutOut e-poster. Funksjonen gjør det mulig å varsle gjestene dine om nye retter, menyoppdateringer, spesialtilbud og andre begivenheter som finner sted i restauranten din.
 • Kundeomtaler og attester. Gjestene dine kan legge igjen anmeldelser og attester i den spesielle nettsteddelen for å dele kommentarer, ideer og følelser de har fått når de besøker stedet. For akkurat dette formålet tillater Wix å integrere spesialiserte utvidelser og widgets som er tilgjengelige i App Market. Blant widgetene du kan velge for dette formålet, tilbyr systemet MyReviews, Customer Reviews, Comments, Yelp, Social Testimonials, Testimonial Builder and Voice Comments + for å nevne noen få.
 • Kundeinteraksjonsverktøy. Systemet tillater også å bruke det et sett med kundeinteraksjonsverktøy for å holde kontakten med kundene dine. Disse widgetene / utvidelsene er også tilgjengelige i Wix App Market, og du kan få tilgang til de av dem som vil bidra til nettstedets ytelse. De mest populære av dem inkluderer tilbakeringingswidget, 123 Form Builder, Wix Forms, Live Chat, Book avtaler online, Google Event Calendar, Scheduling Pro, Wix Chat, Events Calendar, Siste nytt og mange flere.

Wix-kostnadene er moderat og ganske rimelig. Nettstedsbyggeren har en gratis plan, som aldri slutter og kan brukes til å teste funksjonssettet til tjenesten for det ubegrensede tidsintervallet. Gratis abonnement lar deg utforske Wix-alternativene for å realisere hva du kan forvente av plattformen, men det fungerer ikke bra for utviklingen av et fullstendig nettsted. Så snart du bestemmer deg for å starte en restaurantnettsted med Wix og gjøre den tilgjengelig på nettet, vil du ikke gå uten betalt abonnement.

Det som er viktig, nettstedbyggeren gjør det mulig å bruke hele funksjonssettet med de betalte abonnementene, tilbyr et bonusdomenenavn uten kostnad. Domenenavnet strekker seg i et år, noe som gjør restaurantnettstedet ditt gjenkjennelig og pålitelig. Dermed vil nettstedet ditt tåle nisjekonkurranse, som er veldig sterkt i restaurantbransjen. Er du sikker på om du vil få et betalt abonnement nå? Så fortsett med å oppgradere til en av Standard Wix-planene. Kostnadene deres starter fra $ 13 / mo, noe som er en rimelig investering for din restaurantvirksomhet.

Prøv Wix gratis

WordPress – Best Hosted Website Builder for restauranter

WordPress - Best Hosted Website Builder for restauranter

WordPress – er et gratis nedlastbart og funksjonsbelastet Content Management System (CMS) som brukes til å starte forskjellige typer prosjekter, inkludert restaurantnettsteder. Plattformen er et godt valg både for nybegynnere og webdesignprofes som er villige til å starte et funksjonelt nettsted. Det kommer med kraftige integrasjonsalternativer, kodedigeringsalternativer og avanserte designtilpasningsverktøy som kan gi prosjektet ditt unikt og personlig utseende. Blant funksjonene som gjør at WordPress skiller seg ut fra mengden, er det i utgangspunktet fornuftig å nevne følgende:

 • Restaurantmaler. WordPress kommer med hundrevis av tilpassede restaurantmaler, som har høy kvalitet og avansert tilpassbarhet. Bortsett fra de innebygde designene, gjør systemet det mulig å velge mellom mange eksterne maler som er utviklet av tredjeparts brukere og dyktige webutviklere. Disse malene kan være gratis og betalt, men husk at gratis design ikke er helt trygge på grunn av potensielle trusler mot skadelig programvare.
 • Nettmeny-plugins. Det er mulig å lage og legge til en elegant restaurantmeny på nettstedet ditt for effektivt å presentere rettene for nåværende og potensielle kunder (UberMenu, Max Mega Menu, Superfly, Responsive Menu, Hero Menu, Floating Menu Pro osv.).
 • Tabell reservasjons plugins. Dette er en av må-ha-funksjonene på enhver restaurantnettsted, og WordPress lar deg legge til det også for å la kundene dine bestille bord mens du er på farten hvor de er (WooCommerce produkt bord, restaurant reservasjoner, ReDi restaurant reservasjon, resRes, Open Table widget, restaurant manager, reservasjonssystem PRO osv..).
 • Kundeinteraksjon-plugins. CMS gjør det også mulig å velge og integrere flere plugin-er for kundeinteraksjon, som kan forbedre brukeropplevelsen på nettstedet. Det er fornuftig å nevne WP Live Chat, Zopim Live Chat, SupportCandy, uCare, WP ChatBot, Zendesk, Easy Social Share-knapper, Client Portal Plugin, Be om tilbakeringingspropp, WP Notification Bar Pro , WP Customer Area og mange flere.

WordPress er et helt gratis CMS, som betyr at du kan laste ned og installere det uten kostnad. Husk imidlertid at integrering av tredjeparts plugins og maler tilbys mot ekstra kostnad, noe som avhenger av plugin / tema valgt. For å publisere det ferdige prosjektet, må du i tillegg investere i hosting og domenenavn.

Kostnadene vil også bli påvirket av vilkårene i vertsplanen du vil gå etter, domenesonen du foretrekker og noen andre nyanser. I så måte er Bluehost den beste løsningen, da den sikrer maksimal sikkerhet, troverdighet og funksjonalitet. Bluehost tilbyr dessuten et bonusdomenenavn, som sikrer verdig tilstedeværelse på nettet for restaurantnettstedet ditt, så vel som dets pålitelige promotering. Den billigste Bluehost-planen koster $ 2,95 / mo, som er et av de beste prisalternativene du kan finne der.

Last ned WordPress gratis

uKit – Brukervennlig nettstedvirksomhet for små bedrifter

uKit - Brukervennlig nettstedvirksomhet for små bedrifter

uKit – er en byggherre av nettsteder, som setter sitt hovedfokus på å lansere nettsteder for små bedrifter. Det er dette som gjør plattformen til en perfekt løsning for kafé- og restaurantnettsteder. Dette dra-og-slipp-systemet sikrer uovertruffen WYSIWYG-opplevelse som gjør det mulig å designe og publisere restaurantnettsteder uten å være klar over webdesignnyansene. Det er et fint valg for brukere som er villige til å utvikle nettsteder av høy kvalitet for små kafeer, restauranter og matleveringstjenester. Nedenfor er de viktigste høydepunktene av tjenesten:

 • Imponerende samling av restauranttemaer. uKit har en imponerende samling kafé- og restaurantmaler, som er responsive, 100% tilpassbare og visuelt tiltalende (Du kan bytte design mens du jobber med utvikling av nettstedet ditt).
 • Salgalternativer på nettet. Med uKit kan du begynne å selge rettene dine på nettet, lage opp menyen, motta bestillinger direkte på nettstedet, spesifisere leveringsmetoder og tilby praktiske betalingsalternativer.
 • Effektiv nettstedkampanje. uKit tilbyr en omfattende samling av klientattraksjon og markedsføringsverktøy for nettsteder, inkludert nettprater, nyhetsbrev, tilbakeringinger, statistikksamling, deling av sosiale medier og mer.
 • Integrable widgets. Plattformen gjør det mulig å koble noen av de integrerte widgetene bare med noen få klikk – valget er virkelig fantastisk (Facebook widget, Instagram, Twitter, Jivosite, SlideShare, MailChimp, Live Chat osv.).
 • Forhåndsvisning av nettstedet. Nettstedsbyggeren gjør det mulig ikke bare å designe et restaurantnettsted uten koding involvert, men det lar deg også kontrollere prosessen med utvikling av nettsteder på grunn av den integrerte og praktiske forhåndsvisningsfunksjonen. Det gjør det mulig å spore alle stadiene i prosessen med å lage nettsteder i detaljer for å kunne fikse feilene i tide. Forhåndsvisningsfunksjonen lar deg også se hvordan nettstedet ditt ser ut på mobile og stasjonære enheter.

uKit er en av de billigste tjenestene som finnes der ute, som er et annet ubestridelig høydepunkt for nettstedbyggeren. Den billigste planen koster $ 4 per måned, mens prisen på den dyreste planen utgjør $ 12 per måned. Du kan kjøpe et abonnement i 3, 6 måneder eller i 1-2 år om gangen, noe som reduserer kostnadene ved bruk av tjenesten. Det er også mulig å bestille et ferdig nettsted fra systemutviklerne til bare $ 48.

Prøv uKit gratis

SITE123 – Nettstedsbygger for restauranter

SITE123 - Nettstedsbygger for restauranter

SITE123 – er en av de enkleste byggherrene av DIY-nettsteder, som fungerer utmerket for alle brukerkategorier, spesielt for nybegynnere. Plattformen lar deg lage fullfunksjoner og lett å bla gjennom restaurantnettsteder, som har særpreg og praktisk dra-og-slipp-redigeringsprogram, noe som forenkler prosessen med utvikling av nettsteder. Ta en titt på de mest imponerende høydepunktene til nettstedbyggeren nå:

 • Flerspråklig støtte. Nettstedsbyggeren tilbyr flerspråklig støtte, som gjør det mulig å lage flere språkversjoner av nettstedet. Dette vil gjøre restaurantnettstedet ditt mer forståelig for utenlandske turister så vel som for potensielle partnere.
 • Logo Maker. SITE123 gjør det mulig å designe nettstedlogoen din hvis du ikke har den ennå. Den gratis logoprodusenten gir tilgang til de forskjellige designelementene du kan bruke til å lage din egen logo og integrere den på restaurantnettstedet ditt, hvis du ønsker å skille den ut fra mengden.
 • Free Form Builder. Plattformen gjør det mulig å opprette og legge til skjemaer på nettet på en hvilken som helst webside, hvis du har behov for å la brukerne av restaurantnettstedet fylle dem ut. Dette kan være registreringsskjemaer, henvendelser, spørreskjemaer og hva ikke. Nettstedsbyggeren tilbyr flere tilpassede skjemaoppsett du kan bruke til å lage online skjemaer og for å gi dem ønsket design.
 • App-markedet. SITE123 lar deg velge mellom mange funksjonelle applikasjoner og widgets som kan bli et verdig tillegg til restaurantnettstedet ditt. Noen av disse inkluderer Live Chat Support, Analytics-verktøy, Social, Booking, Gallerier, Skjemaer og mange flere.
 • Integrering av sosiale medier. Nettstedsbyggeren åpner for integrering av sosiale medier. Systemet lar deg forbedre omdømmet til nettstedet ditt og gjøre besøkende på nettstedet oppmerksom på restaurantnyhetene, oppdateringene, planene, planene og spesielle begivenhetene ved å se denne informasjonen i sosiale nettverkskontoer.

SITE123 er ikke bare en av de enkleste nettstedbyggerne, men den er også en av de rimeligste nettbyggingsplattformene. Systemet har en gratis plan, som er evig og flere betalte abonnementer å velge mellom basert på brukernes behov. Den billigste SITE123-planen koster 10,80 dollar per måned, noe som er et ganske godt tilbud for førstegangsfødere.

Prøv SITE123 gratis

Bokmerke – AI-drevet nettstedbygger for restauranter

Bokmerke - AI-drevet nettstedbygger for restauranter

Bokmerke – er den ny generasjons nettstedbygger drevet av Artificial Intelligence. Denne funksjonen gjør plattformen til en perfekt løsning for utvikling av alle typer prosjekter, inkludert restaurantnettsteder. Det er ikke nødvendig å ha kodingsferdigheter eller foreløpig ekspertise på nettdesign for å samarbeide med nettstedbyggeren og mestre funksjonen. Det integrerte AI-verktøyet lar deg se og kontrollere nettstedets utviklingsprosess, etter enkle retningslinjer det genererer som standard. Her er listen over funksjoner som Bokmerke tilbyr til hver abonnent:

 • AIDA-assistent. Det integrerte avanserte kunstige intelligensverktøyet oppretter automatisk nettsteder for deg ved å bruke informasjonen du sender inn på anmodning fra systemet. Det du trenger er å gi svar på spørsmålene nettstedsbyggeren tilbyr og å laste opp innholdet du ønsker å bli integrert i prosjektet ditt. Nettstedsbyggeren vil gjøre resten av jobben for deg.
 • Hendelsesfunksjon. Hvis du ønsker å gi kundene beskjed om de kommende begivenhetene og planene relatert til restauranten din, vil hendelsesfunksjonen absolutt komme til nytte for deg. Det lar deg laste opp den oppdaterte informasjonen om forventede nyheter, planer, spesialtilbud og andre spesielle begivenheter som takler restaurantvirksomheten din.
 • e-handelsmotor. Hvis du har tenkt å begynne å selge noe via restaurantnettstedet ditt, vil du helt sikkert ha fordel av å bruke e-handelsfunksjonen som bokmerke tilbyr til abonnentene.
 • Fokusfunksjon. Bokmerke leveres med et sett ferdige innholdsblokker du kan velge mellom. Det er opp til deg å velge, ordne og tilpasse blokkene slik at de samsvarer med spesialiseringen på restaurantnettstedet. Blant modulene du kan velge mellom, er det fornuftig å nevne kart, sitater, tekster, lenker, kontakt- og tilbakemeldingsskjemaer, sosiale nettverksknapper og mange flere.

Bokmerke har fleksibel og moderat prispolitikk. Det er en gratis plan som aldri går ut og to betalte abonnement. Kostnaden for den billigste planen utgjør $ 11.99 per måned, hvis du bestemmer deg for å betale den årlige betalingen. Hvis du ønsker å betale månedlige avgifter, bør du vite at kostnadene for planene vil være noe høyere. Dermed vil prisen på den rimeligste planen utgjøre $ 15 per måned.

Prøv bokmerke gratis

Bluehost – anbefalt vert for restaurantnettsted

Bluehost - anbefalt vert for restaurantnettsted

Bluehost – er en kraftig og pålitelig hostingleverandør, som anbefales for lagring av alle slags nettsteder. Restaurantnettsteder er ikke et unntak. Plattformen sikrer den ytterste sikkerhet, trygge dataoppbevaringen og jevn ytelse av prosjektet ditt. Bluehost har også utmerket seg som den beste vertsleverandøren WordPress offisielt anbefaler til sine abonnenter. Funksjonssettet selskapet leveres med er ganske imponerende og inkluderer følgende punkter:

 • Forbedret side lastetid. Bluehost sikrer høy ytelse på nettstedet, noe som oppnås på grunn av den forbedrede lastetiden for websiden så vel som høye oppetider. Plattformen tilbyr i tillegg et sett av integrerte verktøy og funksjoner som bidrar til bedre nettstedfunksjon, uavhengig av mengden generert trafikk.
 • fleksibilitet. Vertsleverandøren kan skilte med sømløs integrasjon med flere eksterne tjenester, applikasjoner, tilleggsprogrammer og utvidelser som påvirker den generelle ytelsen til restaurantnettstedet ditt.
 • Integrert markedsplass. Systemet gir tilgang til mange apper, skript og tilleggsprogrammer som kan brukes mye for bedre tilpasning av restaurantnettsteder. Dessuten kan du bla gjennom flere maler for WordPress-nettsteder, samt velge masse markedsførings- og e-handelsverktøy som skal integreres i restaurantnettstedet ditt.
 • Sikkerhetsbekymringer. Bluehost iverksetter spesielle tiltak for å sikre maksimal sikkerhet for nettsteder som er lagret på hosting. Med dette formålet bruker selskapet et verktøysett som bidrar til nettstedets sikkerhet. Disse inkluderer Spam Expert, Spam Hammer, hotlink-beskyttelsesfunksjon osv.

Bluehost er en rimelig hostingplattform, som gjør det mulig å bruke hele funksjonssettet til moderat pris. Systemet tilbyr ingen gratis planer, men kostnadene for betalte abonnement passer til ethvert budsjett. Dermed utgjør prisen for den billigste Bluehost-planen $ 2,95 per måned. Det leveres med gratis SSL Certificate-tilkoblingsalternativ, mulighet til å oppdatere WordPress-versjonen regelmessig, ubegrenset båndbredde og andre viktige funksjoner. I tillegg vil du få en mulighet til å koble et gratis domenenavn til restaurantnettstedet ditt, og dermed sikre verdig nettpresentasjon og utvikling.

Prøv Bluehost nå

UBER EATS – Matbestilling & Delivery Website Builder

UBER EATS - Bygging av matbestilling og levering av nettsteder

Uber spiser – er en avansert plattform for bestilling og levering av mat, som gir en enkel, praktisk og rask måte å få maten du liker fra den lokale kaféen eller restauranten. Appen avdekker en mulighet til å velge lokasjonen, der du ønsker å bestille, velge kjøkkenet eller restauranten / kafeen du er interessert i. I noen grad kan tjenesten sammenlignes med markedsplassen for restauranter, der alle kan finn et sted å bestille måltid levering. Systemet mangler tilpasningsalternativer, og det er ingen mulighet til å starte din egen restaurantnettsted her. Her er listen over de mest avgjørende høydepunktene på plattformen:

 • Rik katalog over restauranter. Tjenesten gir hundrevis av restauranter brukerne kan velge mellom. Det du trenger er bare å bla gjennom feeden for å velge restauranten du liker, eller bare fylle ut søkefeltet for å finne et bestemt sted du er interessert i. Så snart du tar det endelige valget, bør du bare trykke på det valgte elementet og legge til den til kurven.
 • Enkel bestillings- og leveringsprosess. For å gjøre en bestilling, må du registrere deg på plattformen, velge restauranten du foretrekker, sende inn adressen og se detaljene i bestillingen. Dermed vil du se leverings- og bestillingsdata, beregnet leveringstid, ordrepris med avgift / frakt. Hvis alt er i orden, kan du godkjenne bestillingen og vente på måltidet.
 • Bestill sporingsfunksjon. Du kan laste ned Uber Eats-appen for å kunne spore detaljene og gjeldende status for bestillingen din. Appen vil også gi omtrentlig tid igjen til levering, slik at du kan være klar over den.
 • Ny restaurantregistrering. Systemet gjør det mulig å legge til din egen restaurant i sin integrerte katalog, hvis den ennå ikke er oppført der. Det du trenger å gjøre er bare å fylle ut registreringsskjemaet og sende det inn for godkjenning.

Plattformen er gratis for registrering og bruk. Det du trenger å betale for er bestillingen du legger inn, inkludert kostnadene for oppvasken du får, levering av dem sammen med skattene. Husk at leveringsavgiften nå avhenger av lokaliseringsparameteren. Jo lengre avstand det er, jo høyere blir kostnadene etter hvert.

Prøv Uber Eats Now

Gloriafood – Programvare for bestilling av restauranter

Gloriafood - Programvare for bestilling av restauranter

Gloriafood – er et gratis online bestillingssystem for restauranter. Programvaren brukes til å drive salg på nettet, uavhengig av restaurantbedriftens størrelse og popularitet. Plattformen gjør det mulig å akseptere det ubegrensede antall bestillinger med null avgifter. Gloriafood gjør det mulig å drive en restaurantnettsted, men den mangler definitivt funksjonalitet og designtilpasningsmuligheter sammenlignet med de beste nettstedbyggerne. Listen over de mest viktige Gloriafood-funksjonene er som følger:

 • Restaurant Widgets. Plattformen gir tilgang til flere enkle å få øye på restaurantwidgets som See Menu & Bestilling, tabellreservasjoner, online bestilling & Restaurantreserveringswidget og mange flere.
 • Nedlastbar applikasjon. Tjenesten lar deg laste ned Gloriafood-appen for å gjøre det enkelt å akseptere og spore online bestillinger fra alle enheter du har for hånden. Dette er veldig praktisk for hver bruker, som planlegger å bruke plattformen regelmessig.
 • Online bestillingssystem. Programvaren har et sett med funksjoner som er et must for praktisk matbestilling. Du kan enten legge inn en bestilling direkte på nettstedet, via appen eller bruke alternativet Facebook Bestilling. Sistnevnte er gratis og gjør det mulig å benytte seg av Facebook-bestillingsappen for å la kunder enkelt legge inn sine bestillinger online.
 • Tabell reservasjoner. Gloriafood tilbyr pålitelig gratis bordreserveringssystem, som er evig og ikke krever investering i månedlige abonnementsavgifter. Ingen ekstra utgifter trengs for hver booking eller gjest i tillegg når du bruker funksjonen. Dessuten har brukere ikke bare lov til å bestille bord online, men også bestille mat på forhånd. Dette reduserer til slutt mengden ventetid, øker kundetilfredsheten og bidrar til å øke restaurantrelaterte fortjeneste.
 • Planlagte ordrer. Funksjonen lar kunder legge inn ordrene sine på nettet, planlegge dem for senere levering eller hente. Dette gjør det mulig å godta bestillinger 24/7, noe som sikrer maksimal kundekomfort.

Gloriafood er et praktisk DIY online bestillingssystem, som er helt gratis for hver bruker. Det gir flere fordeler uten kostnad i det hele tatt, inkludert ubegrensede bestillinger og lokasjoner, ingen månedlige gebyrer eller bestillingsgebyr, ingen kredittkort eller kontrakter. Systemet innebærer ikke noen skjulte kostnader eller sette opp avgifter. I stedet tilbyr den et imponerende utvalg av gratis funksjoner, for eksempel bestilling av nettsteder og bordbestillings-widgeter, Facebook-bestillingsapp, bestillingsverktøy, bildegallerier, detaljerte rapporter, kampanjekuponger og spesialtilbud.

I tillegg tilbyr programvaren valgfrie tjenester, som betales. Disse inkluderer betalingstjenester på nettet / kredittkort ($ 29 / mo), avansert promoteringsmarkedsføring ($ 19 / mo), salgsoptimaliserte nettsteder ($ 9 / mo), merkede mobilapper ($ 59 / mo) og mange flere.

Prøv Gloriafood nå

Bunnlinjen

En restaurantnettsted er ikke et innfall, men et must for alle kafeer eller restauranteiere som er villige til å øke forretningsresultatene og øke kundegrunnlaget. Det er ganske forståelig at de fleste gründere ofte ikke har en eneste ide om hvordan man oppretter et nettsted og gjør det populært. Ved å bruke nettstedbyggere forfølger du flere viktige mål om gangen – å bygge et nettsted, engasjere brukeroppmerksomhet, øke kundegrunnlaget, fremme din virksomhet og generere overskudd.

Nettstedsbygging og online bestillingsprogramvareverktøy gjennomgått i artikkelen er de beste i nisjen og garanterer topp resultat. Hvis du har rett i å starte et restaurantnettsted, må du ikke undervurdere viktigheten av å teste hver av disse tjenestene for å finne ut de viktigste funksjonene og egenskapene deres. Dette er den beste måten å sikre at du tar et riktig valg.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map