Nettstedsbyggere: White Label og Forhandlerprogrammer analysert

Beste skoler og lærere nettsted byggherrer


Viktigheten av hvit merking i den moderne nettdesignnisjen bør ikke undervurderes, spesielt når det gjelder vellykket utvikling av nettsteder. White Labelling er en kraftig strategi som gjør det mulig å øke distribusjonshastigheten, mens du holder deg fokusert på å markedsføre produktene i stedet for å lage dem. Som et resultat får du flere fordeler, inkludert økning av kundegrunnlag, nettstedstrafikk, forretningspotensial og selvfølgelig fortjeneste.

Hvit merking i webdesign bidrar til enkel merkevarebygging av nettsteder og bedrifter, reduserte markedsføringsinvesteringer, utvikling av kostnadseffektive løsninger, vekst av produkt / service, salgsfokusering osv. Mange programvarefirmaer, inkludert nettstedbyggere, bruker hvit merking som en viktig komponent i virksomheten strategi, fordi det er gunstig for begge sider: produsenter får flere kunder uten ekstra markedsføringsinvesteringer, mens forhandlere tjener provisjoner uten å måtte bekymre seg for produktet de selger.

Vi har undersøkt dette emnet for å gi deg en liste over nettstedbyggere som enten tilbyr en hvit etikettløsning eller interessante alternativer til det. Enten du er en uavhengig designer, en oppstart eller et etablert selskap, har vi deg dekket.

Vi analyserte 10 av det beste nettstedet Builder White Label & Forhandlerprogrammer:

 1. IM Creator PRO – Det beste hvitmerket & Forhandlerprogram
 2. Ucraft – White Label Website Builder-programvare
 3. Bokmerke – White Label Design Agency Program
 4. uKit – Et av de beste partnerprogrammet for levetid
 5. Wix – White Label & Forhandlere program forklart
 6. ShopWired – White Label E-handelsplattform
 7. Weebly for webdesignere – grundig programgjennomgang
 8. Webydo – En alt-i-ett-plattform for nettdesign
 9. Duda – Nettstedsbygger med klientadministrasjon
 10. Squarespace Developer Platform Explained

Hvis du har rett i ferd med å starte din egen virksomhet med hvite etiketter, kan du bli oppfordret til å finne ut mer om disse typene programvare for nettstedbygger så vel som programmene de tilbyr. Hvert av systemene er verdt å være oppmerksom på, ettersom hvert av dem tilbyr flere fordeler med hvit etiketter som bidrar til bedriftens resultater og markedsføring. La oss se gjennom de mest populære og komplette nettstedbyggere som tilbyr avanserte løsninger for hvite etiketter.

IM Creator Pro – Det beste hvite merket & Forhandlerprogram

IM Creator White Label

IM Creator – er en fullverdig nettstedbygger, som tilbyr de beste og billigste White Label løsning målrettet mot driftige nettdesignere, webdesignbyråer, forhandlere og startups. Du starter med en veldig liten startinvestering (en $ 300 årlig betaling), og du kan opprette og publisere så mange nettsteder du vil. Også alle nettsteder får ubegrenset hosting gratis uansett hvor mye trafikk de får. Det er også nivåer som er relevante for byråer og vertsselskaper som gir dem muligheten til å være vertskap for nettstedene på serverne sine og belaste brukere for det også.

Hvis du trenger disse og flere alternativer som cPanel-integrasjon, egne domener API og andre utviklerfunksjoner, tilbyr IM Creator to White Label-pakker: ‘Host It Yourself‘ og ‘Servers Control’. I tillegg til ‘Standard White Label‘ du (eller ditt selskap) motta et ubegrenset potensial for å administrere funksjonaliteten til nettstedbyggere under merkevaren din. Kostnadene for disse pakningene er henholdsvis $ 2500 og $ 25000.

Nyttig tips: kan du redusere ‘Standard White Label’ kostnad med 20% ved å bruke en spesiell promokode for SWB-besøkende – superb20off.

Viktige funksjoner i IM Creator White Label Program

 • Full kontroll. Med White Label-løsningen får du full kontroll over elementene til nettstedredigereren. Disse inkluderer språk (du kan gjøre nettstedet ditt tilgjengelig på hvilket som helst språk, hvis det er et slikt behov), priser, malvalg, oppretting av brukere, redigering av nettsteder og mer.
 • Nettsteds merkevare stil. Systemet integreres med din firmamerkestil, noe som gjør det mulig å sette opp ditt eget prosjekt som vil ha merkeidentitet og anerkjennelse. Ved å erstatte den originale IM Creator-merkevaren, får du en mulighet til å gjøre prosjektet ditt gjenkjennelig for nåværende og potensielle kunder.
 • Domeneregistrering. Verktøyet gjør det mulig å opprette og registrere ubegrenset antall nettsteder og domener på den valgte planen.
 • Kontrollpanel. Nettstedsbyggeren leveres med Kontrollpanel, som er opprettet med behovene til forhandlere i tankene og tilbyr flere sporingsfunksjoner for prosjektytelse.
 • Kundeservice. Når du bruker White Label-verktøyet, vil du benytte deg av kundestøttehjelp 24/7 som du kan bruke til å løse eventuelle systemrelaterte problemer.
 • Sikkerhet. Tjenesten sikrer ypperste sikkerhet for alle betalinger og personlig informasjon som er tilgjengelig på nettstedet ved bruk av det integrerte SSL-sertifikatet.

Prøv IM Creator White Label

Ucraft – White Label Website Builder-programvare

Ucraft White Label

Ucraft – er en avansert nettstedbygger, som har lansert sin White Label-programmet i juni 2017. Tilbudet er fengende nok for alle brukerkategorier. Hvis du er et lite designstudio eller frilanser som jobber med dusinvis av enkle eller nesten enkle nettsteder per år, kan du bruke ‘Standard Package’ -løsninger, som koster 479 dollar per måned. For denne kostnaden vil du motta: egen merkevare, maler og domene, Google sky hosting, unike maler designet av Ucraft webutviklere, eCommerce App, integrert Landing Page Creator App, Logo Maker App, 20+ integrasjoner med design, analyse og markedsføringsplattformer , evne til å lage ubegrensede nettsteder.

Dette White Label-programmet kommer også med eget adminpanel, dedikert manager, Domain Reseller Program, og ditt eget faktureringssystem og andre privilegier. Dette er en veldig unik funksjon for slike hvitmerkingskostnader.

Den andre Ucrafts hvitmerkeplan – ‘Self Hosted Platform’ ($ 1899 / måned) passer best for store nettstudioer, som lager hundrevis av nettsteder årlig. I tillegg til tidligere alternativer, vil du få en mulighet til å være vertskap for nettsteder på vertsplattformen din, lage ditt eget henvisningsprogram, utvide og overstyre kjernen, bruke avslappende API for tilpassede nettstedintegrasjoner, | kraftig teknisk support og mange andre alternativer.

Viktige funksjoner i Ucraft White Label Program:

 • Eget merkenavn. Hvis du er en web-designer, kan du opprette nettsteder uten Ucraft-merkevare. For et web-design eller et vertsfirma er det et alternativ å bruke Ucarft’s redigeringsgrensesnitt med sin egen logo.
 • Egen prismodell. Du kan fakturere kundene dine med den prismodellen du velger å administrere betalinger og abonnement etter behov. Salgskampanjer og rabatterte kampanjekoder er også inkludert.
 • Eget henvisningsprogram. Du kan markedsføre merkevarebyggeren din via henvisning eller tilknyttede programmer. Du kan sette opp henvisningsgebyr som du vil.
 • Egne maler. Design av nye maler vil gjøre den merkede nettstedbyggeren din helt unik. I tillegg vil du få 5 maler designet av Ucraft-teamet.
 • Egen vert. Ved å sette opp nettverksbyggeren av merkevaren din kan du velge mellom hosting på Ucraft’s servere, Google Cloud eller din egen serververt. Det er nyttig for vertsleverandørene som bruker en nettstedsbyggertjeneste for sine kunder.
 • Egen nettbutikk. Du kan med hell starte og administrere din egen nettbutikk ved å bruke de ubegrensede fordelene med White Label-programmet og dets integrerte e-handelsapp..
 • Egne integrasjoner. Uavhengig av White Label Plan du vil gå etter, vil du kunne velge og bruke over 20 integrasjoner med avansert plattform for design, markedsføring og analyse. Samarbeid med disse plattformene bidrar effektivt til konverteringsfrekvensene og kundebeholdningen.

Prøv Ucraft White Label

Bokmerke – White Label Design Agency Program

Bokmerke Nettdesignbyrå

Bokmerke – er en ny generasjons nettstedbygger som følger med avanserte Byråprogrammet, som effektivt bidrar til vekst og utvidelse av virksomheten din. Programmet lar deg sette opp og administrere ditt eget nettsted for designbyråer for nettsteder, ved å bruke det kraftige integrerte kunstige intelligensverktøyet. Det er superenkelt å registrere deg for programmet.

Per i dag kan du bli den registrerte Bookmark Agent for bare $ 99,95 per år, ved å benytte inntektene basert på faktureringsalternativet og vilkårene i planen du vil gå etter. Blant de største fordelene med programmet, kan vi ikke annet enn å nevne avanserte analyseverktøy, fravær av bokmerke-annonser, video bakgrunnsintegreringsalternativer, ubegrenset antall kunder, båndbredde og diskplass, domenetilkoblingsfunksjon osv..

Viktige funksjoner i Bookmark Agency Program:

 • AIDA-assistent. På grunn av det integrerte AIDA-verktøyet lar Bookmark Agency Program deg få det ferdige prosjektet på nesten kort tid og med minimal anstrengelse. Den AI-baserte AIDA-assistenten oppretter automatisk et nettsted ved hjelp av innholdet du gir, mens du svarer på spørsmålene systemet genererer. Bokmerke utnytter kraften til kunstig intelligens for å øke konvertering og brukerengasjement.
 • Flere forretningstyper. For å starte et fullstendig responsivt nettsted med Bookmark Agency Program, kan du velge mellom over 750 forretningstyper basert på nisjen du spesialiserer deg i og virksomheten du planlegger å starte.
 • Rask nettstedsadministrasjon. Vilkårene i programmet innebærer pågående nettstedsstyring og fakturering, noe som tilsvarende bidrar til effektiv prosjektytelse.
 • Faktureringsalternativer. Du kan velge mellom flere faktureringsalternativer som fungerer best for din forretningsspesifikasjon. Dermed kan systemet håndtere alle faktureringsnyansene for kundene dine, eller du kan være ansvarlig for betalingsaspektene på egen hånd. Inntektene du får i retur vil avhenge av det valgte faktureringsalternativet.
 • Innpassing av tilpasset kode. Akkurat som at systemet gjør det mulig å starte et nettsted uten koding, er det også mulig å benytte seg av egendefinert kodebyggingsfunksjon når du lanserer nettstedets byrå.
 • Stripeintegrasjon. Bokmerke håndterer alle betalinger og andre relaterte faktureringsnyanser via Stripe, en pålitelig og kjent selgerprosessor. Kundene dine blir fakturert på månedlig basis, mens du får 60% fortjeneste. Det er veldig praktisk og tidsbesparende.
 • eCommerce. Nettstedets byggherre er e-handel klar helt fra starten, og dermed lar kundene opprette og administrere sine egne nettbutikker. Blant eCommerce-funksjonene systemet tilbyr som standard, er det fornuftig å nevne en mulighet til å selge det ubegrensede antallet produkter, enten online eller via Facebook og Instagram, fravær av transaksjonsgebyrer, tilpassbare e-postvarsler, engros-prisgrupper, kraftige nettbutikkstyringsverktøy , sikre betalingsalternativer, rabattkuponger, integrert handlekurv, tilgjengelighet av nettbutikkstatistikk, leveringsalternativer og mer.
 • SSL-sertifikat-tilkobling. Systemet gjør det mulig å koble SSL-sertifikatet for å sikre maksimal beskyttelse av betalinger og konfidensiell informasjon levert av brukere av nettstedet.

Prøv Bookmark Agency Program

uKit – Et av de beste partnerprogrammet for levetid

uKit White Label

uKit – er en byggherre for små bedrifter, som tilbyr en mulighet til å bli medlem av Tilknyttet program som gjør at alle som er involvert i profesjonell nettstedsbygging – webansvarlige, frilansere, webdesignstudioer og eiere av nisjesamfunn – kan føre trafikk til uKit og få betalt.

Hvis du henviser nye brukere fra nettstedet til nettstedet uKit, vil de kompensere deg for alle som ender med å kjøpe på uKit.

Viktige funksjoner i uKit Affiliate Program:

 • Resultatgenerering. Registrerte uKit-brukere, som vil oppmuntre kundene sine til å delta i systemet, vil få 30% av alle betalinger som blir gjort av den henviste brukeren. Jo mer trafikk du kjører til uKit – jo høyere fortjeneste vil du til slutt generere.
 • Tilknyttet kontrollpanel. Alle abonnenter og deltakere på uKit Affiliate Program har tilgang til det delte kontrollpanelet. Dette er stedet, hvor de kan finne ut nyere systemrelaterte nyheter, hendelser, nåværende resultatgenerering tilbyr systemet introduserer for å sikre lønnsomt og givende samarbeid.
 • Flere inntjeningsalternativer. Tilknyttet program innebærer flere gevinstgenereringsalternativer basert på vilkårene i planen du bestemmer deg for.
 • Lojalitetsprogrammer. uKit er opptatt av kundenes komfort og derfor introduserer den jevnlig spesialtilbud, lojalitetsprogrammer, bonuser, kampanjekoder og gaver som bidrar til muligheter for å generere overskudd.

Prøv uKit Partnership Program

Wix – White Label & Forhandlere program forklart

Wix Arena Eksperter

Wix – er alt-i-ett-nettstedsbyggeren, som foreløpig ikke tilbyr hvit merking, men de har imidlertid to attraktive alternativer:

 • Bli tilknyttet for å tjene penger på inntekter generert fra nettstedet ditt. Når du har opprettet en tilknyttet konto og fått dine unike lenker, kan du henvise nye brukere fra nettstedet ditt til Wix og få kompensert for alle som ender med å oppgradere til Premium.
 • Bli en Wix-partner Å være et populært og verdenskjent merkevare, og Wix har vunnet brukertillit på grunn av det avanserte funksjonssettet og myriader av designtilpasning og alternativer for markedsføring av nettsteder.

Viktige funksjoner i Wix Partner Program:

 • Du trenger ikke å starte et eget designbyrå-nettsted. Hvis du møter behovet for å opprette et eget webdesignstudio, trenger du ikke å bry deg om tilpasningen av administrasjonspanelgrensesnittet for å oppfylle kravene til merkevarestil. I stedet er det fornuftig å bli Wix-ekspert for å kunne få tilgang til systemet når som helst på dagen og tilby webdesigntjenester der. Som Wix-partner vil du opprette nettsteder for kundene dine ved å bruke Wix-systemet, og få betalt ikke bare for designarbeidet av kundene dine, men også av Wix for hvert Premium-nettsted.

  Denne planen fungerer som tilknyttet program. Det er her du kan vise frem porteføljen din til andre Wix-medlemmer på jakt etter en profesjonell webdesigner. Følgende fordeler er verdt å nevne:

 • Mulighet for å vise porteføljen din til potensielle kunder;
 • Tilgang til ekspertdashbordet, som inkluderer følgende seksjoner: Nyheter & Ressurser, ekspertblogg, verktøy & Guider, eksperter webinarer, eksperter hub etc. Husk at tilgang til dashbordet vil være noe begrenset, men når du fortsetter å lage nye nettsteder for klienter, vil dine tilgangsrettigheter bli mer omfattende. For automatisk å få ubegrenset tilgang til Experts Dashboard, må du starte 4 eller flere Premium Wix-nettsteder.

Prøv Wix White Label

ShopWired – White Label eCommerce Platfor

ShopWired hvit etikett

ShopWired – er den UK-baserte e-handelsplattformen som lar deg selge på nettet uten å håndtere problemer med webdesign. Programvaren gjør det enkelt å administrere nettbutikken din, og gir over tusen avanserte e-handelsfunksjoner og -løsninger. Disse inkluderer bugging engine, sikker og pålitelig hosting, ubegrenset båndbredde, mer enn 100 markedsførings- og salgsverktøy, flerkanals support, SEO-optimalisering osv..

ShopWired tilbyr også en eksklusiv White Label løsning som gir alle e-handelsfunksjonene og -verktøyene en klient trenger alt under sitt eget merke. Dermed blir det mulig å lansere og administrere alle typer nettbutikker, ved å benytte seg av den omfattende funksjonaliteten ShopWired tilbyr.

Viktige funksjoner i ShopWired White Label eCommerce Program:

 • Rebranded Web Store Management System. ShopWired styringssystem for nettsteder er fullstendig omdannet til å oppfylle dine forretningsbehov, merkeutseende og andre viktige parametere.
 • Profesjonelle responsive maler. ECommerce-programvaren kommer med et bredt utvalg av profesjonelle maler, som er svært tilpassbare og responsive. Du kan bruke disse temaene for å gi kundene valgfrihet og kreative e-handelsmuligheter.
 • Enterprise Level Hosting. Nettstedets byggherre er vert på pålitelige Amazon Web Services-plattformen som overholder de nyeste sikkerhetsstandardene og sikrer den største sikkerhet for nettbutikker som er opprettet med systemet..
 • Skreddersydd designtjeneste. Systemet lar deg tilby kundene dine en helt merket skreddersydd designtjeneste, som kan produsere avanserte design for nettbutikkene deres med hensyn til deres spesielle preferanser og krav.
 • Rebranded Resources. ShopWired ressurssenter gir tilgang til mer enn 500 individuelle hjelpe- og veiledningsartikler som hjelper brukere å få mest mulig ut av alle funksjonene og verktøyene firmaet ditt tilbyr.
 • White Label Support. Du kan investere en ekstra avgift i å få frontlinjeassistanse fra ShopWired-teamet for å gi kundene profesjonell støtte under ditt eget merkenavn.
 • Alternativer for oppretting av produkter. Kundene dine vil kunne administrere deres varebeholdning og lagerverktøy via ShopWired-kontoen din. De kan laste opp ubegrenset antall bilder for hvert produkt, organisere dem i kategorier / underkategorier, bruke gratis filterutvidelse for å legge til et søkefilteralternativ til produktlistene sine, bruke import / eksportfunksjon for å redigere og laste opp bulkprodukter, angi SEO-parametere for bedre promotering av nettbutikk osv.
 • Salgs & Konverteringsvekst. Med ShopWired White Label-program vil du kunne øke salgsvolumet og konverteringsfrekvensen. Dette kan gjøres ved å engasjere kunder og vise sosiale bevis ved å gi anmeldelser av andre kunder, sende automatiserte e-postmeldinger til kunder, som har forlatt handlekurvene sine, ved hjelp av Google Trusted Stores-funksjonen for å øke kundetilliten osv..

Prøv ShopWired White Label

Weebly for nettdesignere – + Dybdeanmeldt program

Weebly White Label

Weebly – er en nettstedsbygger som er et godt valg for freelance webdesignere. Deres småskala hvite etikettløsning også kjent som Designerplattform gir brukerne et dashbord bakfra, som kan fullstendig omdirigeres.

Det er ingen forhåndsavgift å komme i gang her. Plattformen lar designere bruke systemets WYSIWYG-editor, maler og hosting gratis. Du belastes bare når nettstedet er publisert live til klientens domene ($ 8- $ 25 / mo) for hvert publiserte nettsted. Weebly lar designere belaste kundene sine høyere enn gebyrene for å tjene gjentatte inntekter måned etter måned.

For å benytte seg av avanserte funksjoner og verktøy for webdesign, tilbyr nettstedsbyggeren WebPro Plan til medlemmene i “Design Platform”. Kostnaden for abonnementet utgjør $ 30 / mo. Det du får her er ubegrenset hosting, gratis SSL-sertifikatforbindelse samt en mulighet til å lage tilpassede merkevare nettsteder.

Viktige funksjoner i Weebly White Label Program:

 • Kodekontroll. Du får full kontroll over hvert prosjekt du utvikler. Det er opp til deg å opprette et funksjonsbelastet nettsted for å øke kundenes engasjementsgrad ved å bruke alternativer for kodebygging, legge til Javascript / HTMl-koder, tilpasse CSS osv..
 • eCommerce. Planen gjør det mulig å gi dine fremtidige kunder avanserte e-handelsfunksjoner og verktøy, for eksempel produktanmeldelser, sanntids fraktalternativer, flere betalingsportaler og mer.
 • Delt administratoradgangsrettigheter. Det er opp til deg å gi delt administratoradgangsrettigheter til enkeltbrukere og teammedlemmer. Dette betyr mye for effektivt samarbeid om utvikling av nettsteder, spesielt når det gjelder enkel tilgang og administrasjon av klientkontoer.
 • Tilpasset klientportal. Den innebygde tilpassede klientportalen sammen med det integrerte dashbordet på nettstedet gjør det mulig å dele tilgangsrettighetene med kundene dine som ønsker å administrere prosjektene sine, mens de holder seg til merkevarebyggingen din.
 • Klienttillatelser. Du har en mulighet til å stille et bredt spekter av tillatelser for de klientene som ønsker å jobbe med utvikling av nettsteder og for å kunne redigere dem uavhengig.

Prøv Weebly White Label Program

Webydo – En alt-i-ett-plattform for nettdesign

Webydo White Label

Webydo – er en pålitelig byggherre som tydelig sikter mot webdesignbyråer og uavhengige designere, og tilbyr hvit merking som Webydo for byråer løsning. Denne funksjonen lar deg fullstendig ommarkere systemet, og tilbyr den komplette webdesignplattformen for effektivt å starte og utvide byrået ditt.

Som webdesigner og byråseier får du en rekke fordeler som sikrer imponerende resultat og økning av kundemassen på lang sikt.

Viktige funksjoner i Webydo White Label Program:

 • Full kreativ kontroll. Du får ubegrenset kontroll over prosessen med å lage nettsteder, som til slutt resulterer i økt avkastning (ingen koding er nødvendig for å bygge nettsteder med systemet) og kundebeholdningshastighet. Webydo-eksperter har beregnet at den endelige tiden for utvikling av nettsteder er redusert med 70%, noe som lar deg gjennomføre mye flere prosjekter enn før.
 • Teamsamarbeid. Du er velkommen til å gi delt nettstedsadministrasjonsadgangsrettigheter til alle teammedlemmene som er ansvarlige for forskjellige stadier av nettutviklingsprosessen.
 • Service på heltid. Når du abonnerer på “Webydo for Agencies” -løsningen, får du både kundestøtte og service på heltid. Dedikerte kontospesialister og profesjonelle teknisk supportassistenter vil ta seg av prosjektet ditt, så vel som om effektiviteten av nettstedets opprettelsesprosess.

Prøv Webydo White Label

Duda – Nettstedsbygger med klientadministrasjon

Duda White Label

Duda – er en troverdig nettstedbygger, som kommer med White Label-programmet tilgjengelig for team-, byrå- og tilpassede brukere. Det gir forhandlere en rekke hvite merkede verktøy: en fullversjon av Duda-redaktøren; klientpåloggingsside og dashbord; forhåndsvisning av nettsteder, e-postkommunikasjon og mer.

Alle nettadressene til disse verktøyene vil være under forhandlerens domenenavn. Visningen av hvert element kan tilpasses. For partnere tilbyr Duda engrospriser med ekstra rabatter for de fleste produktive designere.

Viktige funksjoner i Duda White Label Program:

 • Klientpåloggingsskjerm. Funksjonen gir en mulighet for kundene dine å logge på systemet fra den tilpassede innloggingsskjermen for hvite etiketter, som ideelt samsvarer med merkevaren din.
 • Egen nettstedbygger. Kundene dine vil kunne se og bruke den tilpassede og ombygde nettstedbyggeren med merkevareidentitetens farger, logo og andre elementer. Når de når nettstedbyggeren, vil de tilsvarende se ditt domenenavn.
 • Client Dashboard. Klienter får tilgang til det delte oversikten over hvite etiketter, der de kan se statistikk på nettstedet, supportportal og annen forretningsrelatert informasjon.
 • Forhåndsvisning av nettstedet. Du kan generere forhåndsvisningsversjon av nettstedet som vil inneholde virksomheten din for å sende den videre til kundene dine. Det vil gi kundene dine forståelse av hvordan nettstedet ditt vil se ut på forskjellige mobile og stasjonære enheter.
 • Enkel redigering. Kundene dine vil kunne redigere prosjektene sine selv under farten under merkenavnet ditt. På grunn av den integrerte mobilredigereren blir det mulig å redigere nettsteder til og med fra nettbrett, og oppdatere innholdet når som helst på dagen.
 • E-postvarsler. Enten du trenger å varsle kundene dine om eventuelle hendelser eller nyheter eller bare planlegger å holde dem oppmerksom på forretningsinformasjonen din, kan du sende e-postmeldinger med merkevarer med den nødvendige informasjonen.
 • Tillatelser og kontroll. Det er du som har full kontroll over kundenes redigeringsprosess, nettstedstillatelser og tilgangsrettigheter. Det du kan gjøre i denne forbindelse er å velge funksjonene kundene dine vil kunne få tilgang til, gi individuelle rettigheter for teammedlemmene dine.

Prøv Duda White Label

Squarespace Developer Platform Explained

Squarespace White Label

Squarespace – er en funksjonsrik nettstedbygger som har et eget system for avanserte brukere som heter Utviklerplattform hvor du får full kodekontroll. Imidlertid er det foreløpig ingen hvit etikettversjon eller tilknyttet program for Squarespace. Ved å bruke utviklerplattformen vil du imidlertid benytte deg av flere fordeler som lar deg lage og tilpasse nettsteder med full funksjonalitet, ved å integrere tredjepartsverktøy. For å starte et nettsted, trenger du bare å velge den foretrukne malen eller designe et prosjekt fra bunnen av.

Viktige funksjoner i Squarespace Developer Platform:

 • Kode redigering. Med full HTML / CSS-redigering får du tilgang til JavaScript og et JSON API for å sende ut kildeinnhold opprettet ved hjelp av innholdsstyringssystemet.
 • Verktøy og moduler. Systemet tilbyr et sett med verktøy og moduler for å forenkle nettutviklingsprosessen. Disse inkluderer utviklingsverktøy (Server, Toolbelt, ESLint Config), Frontend-moduler (Core, Controller, Mercury, Darwin, Hjelpemiddel, Layout: Baseklasse, Layout: Autokolonner, Polyfyll, Sosiale koblinger, Video bakgrunn, rendering av video bakgrunn), Malrammer (Wright, Endeavour, Bureau, Doncab, Dossier) og mer.
 • Teamsamarbeid. Squarespace kommer med malopplager som automatisk vises via Git, og bidrar dermed til effektivt DIY og teamsamarbeid.
 • Utvidet innholdsleveringsnettverk. Nettstedsbyggeren leveres med det integrerte Content Delivery Network, som kutter ned belastningstiden for nettstedet ved hjelp av geografisk distribuerte servere.

Bortsett fra Developer Platform, skiller Squarespace seg også ut fra mengden på grunn av sin Sirkelløsning. Det lar deg starte en webdesignvirksomhet, lære av de anerkjente kreative gründere og nettstedutviklere fra hele verden. Hva du får fra tilbudet nisjespesifikk kunnskap, avanserte webdesignverktøy og kraftig støtte for å øke utviklingen av din nettbaserte virksomhet.

Viktige funksjoner i Squarespace Circle:

 • Profesjonell designverktøysett. Medlemmer, som har sluttet seg til Squarespace Circle, får øyeblikkelig tilgang til avanserte designtilpasningsverktøy, fellesskapsanbefalinger, guider, markedsføringsmateriell og tips for effektiv webdesignoppsett og markedsføring.
 • Ressurshub. Bortsett fra Design Toolkit, benytter du deg også av eksperthåndbøker som gir deg de beste anbefalingene om vellykket virksomhetsfremme, kundegenerering og grunnleggende om å holde deg foran nisjekurven. Autorisert trenerprogram er også tilgjengelig her.
 • Fellesskapstilgang. Når du er med i Circle, får du en mulighet til å utveksle og dele ideer med det omfattende og livlige Squarespace-samfunnet. Dette kan gjøres via deltakelse i Community Member Forum, Circle Events, flere kreative samarbeidsmuligheter.
 • Eksklusive tilbud på firkant. Sammen med kraftig kundesupport tilbyr nettstedsbyggeren 20% rabatt, 6 måneders prøveperiode, tilgang til betatester, ukentlige produktnyheter, global anerkjennelse manifestert via det unike Squarespace Circle-merket som vises på nettstedet og andre bemerkelsesverdige meritter.

Prøv Squarespace White Label

Bunnlinjen

Årsakene til å starte og vokse din webdesignvirksomhet kan være allsidige. Uansett hvilke intensjoner og ambisjoner du har, er det to måter du kan velge mellom for å få dette til. Du kan velge enten en White Label-løsning eller et alternativ til videresalg. Hvilket alternativ fungerer best for din virksomhet? Dette avhenger av spesifikasjonene til hvert av disse alternativene, så vel som dine personlige krav.

White Label-programmer gjør det mulig å starte en merkevarebyggingsdesignvirksomhet, mens forhandlerløsninger tillater å bygge kundebase via den eksisterende nettsiden eller bloggen. Begge alternativene er verdt å være oppmerksom, selv om de er forskjellige i tilnærminger, strategier, funksjoner, teknikker og verktøy som tilbys. Det er bare opp til deg å velge den beste varianten basert på målene og forretningsmodellene du opprinnelig satte deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map