Verdens beste vertsselskaper i verden

Beste webhotellleverandører vurdert


Å finne en pålitelig webhotell er det første trinnet i å bygge en sterk tilstedeværelse på nettet for nettstedet. Ditt oppdrag er å finne en plattform som ikke bare vil lagre nettstedets filer og levere dem til besøkende ‘nettleser så raskt som mulig, men også tjene noen ekstra formål som dataoverføring, lagring og domeneregistrering i tillegg til et sett med andre funksjoner å dra nytte av.

Du ser kanskje etter en delt eller sky-baserte hosting løsning eller en plattform egnet for noen spesielle CMS (WordPress, Joomla, etc.). Valget vil også avhenge av budsjettforventningene, nettstedstrukturen, nødvendig lagringsplass og andre viktige kriterier du må ta hensyn til.

Vi har anmeldt 10 av de beste webhotellbedriftene i verden:

 1. Bluehost – 2020s beste webhotellfirma
 2. HostPapa – America’s # 1 Web Hosting Company
 3. HostGator – global leverandør av hosting og relaterte tjenester
 4. Liquid Web – Fullt administrert hosting for forretninger av alle størrelser
 5. SiteGround – Prisvinnende webhotellfirma
 6. 1&1 IONOS – Den tysk-baserte europeiske hostingleverandøren
 7. Hostinger – De billigste webhotellene
 8. iPage – Rimelig webhotell siden 1998
 9. A2Hosting – En av de raske webhotellene i verden
 10. GoDaddy – Det største domeneregistrering + vertsfirma

Vi har gjennomgått 10 toppleverandører som kan være et godt valg avhengig av dine behov.

Bluehost – 2020s beste webhotellfirma

Bluehost - 2020s beste webhotellfirma

Bluehost – er den beste hostingleverandøren som er mest opptatt av WordPress-nettsteder hvis man sammenligner med andre tjenester. Den kommer med et sett med WordPress-orienterte funksjoner som gjør det enklere å håndtere oppsettet og andre operasjoner for de som foretrekker en av de mest populære CMS-plattformene. Fra ManageWP-integrasjon til superb WP-tilpasset kontrollpanel – la oss se nærmere på alle funksjonene levert av Bluehost:

Bluehost-fordeler:

 • Blue Flash – en helt ny funksjon som hjelper nybegynnere å komme i gang med WordPress-nettstedene sine. Den ble designet som en inline guide for å vise nybegynnere hvordan de kan jobbe i både WP- og Bluehost-dashbord, hvordan man kan gjøre første trinn, sette opp prosjekter, etc. Blue Flash gjør det enkelt å bli kjent med grunnleggende problemer med nettstedstyring og trene brukere til å jobbe med WordPress på rett spor.
 • Tilpasset nettstedbygger – en flott løsning for deg som vil lage egne nettsteder fra bunnen av og være vert for den på Bluehost-servere som en alt-i-ett-løsning. Plattformen kommer med sine egne App Marketplaces som tilbyr mange widgets og plugins, e-handelsfunksjonalitet for digitale butikker, selvlagde SEO og markedsføringsløsninger for å vokse og markedsføre virksomheten din online.
 • Spesielle WP-spesifikke funksjoner – webhotellet kommer med egen ManageWP-støtte. Systemet lar deg enkelt administrere opptil 5 forskjellige nettsteder på en enkelt grunnleggende plan helt fra starten. Et tilpasset kontrollpanel for WordPress kommer som et brukervennlig WP-dashbord med tilpassede menyelementer og seksjoner.
 • Gratis alternativer og tillegg – Bluehost tilbyr et utvalg av gratis funksjoner. De inkluderer plattformens egen gratis dra-og-slipp-nettstedbygger i tillegg til et gratis domenenavn. Tjenesteleverandøren har et utvalg av gratis skript å velge mellom. De inkluderer skript for sosiale nettverk, adresselister, bloggseksjoner, bilder og gallerier, samt andre alternativer for å tilpasse nettstedet ditt.
 • Opptreden – Til tross for at Bluehost ikke deler plasseringen av datasentrene, gir den fortsatt en funksjon for forbedret ytelse på nettstedet. De inkluderer VPS for WordPress-nettsteder i tillegg til NGINX som ser ut til å være et slankere alternativ til Apache. KVM hypervisor vil forhindre at andre brukere påvirker ytelsen på nettstedet ditt ved å isolere noen av de spesifikke maskinvareressursene. Gjennomsnittlig resultathastighet på siden er 2,00 sekunder.

Hostingleverandøren har serverpakker for forskjellige behov og nettstedseiere på alle nivåer enten du er nybegynner eller en dedikert proff.

Bluehost Cons:

 • Høye fornyelsespriser.
 • Begrensede tilbud om overføring av nettsteder.

Bluehost-kostnad: Bluehost har forskjellige planer å velge mellom. Den grunnleggende planen starter fra $ 3.95 per måned (for besøkende av SuperbWebsiteBuilders – $ 2.95 / mo) og er bra for små og mellomstore nettsteder med moderate krav. I tillegg til ($ 4,96 per måned), Choice Plus ($ 4,96 per måned) og proplaner ($ 12.69) sikre ubegrensede nettstedsbesøk i tillegg til gratis SSL-sertifikat. De er begge gode for kompleks e-handel og andre typer nettsteder med en sammensatt struktur og mange filer å laste opp. Det finnes også VPS (fra $ 17,28 til $ 54,59 per måned), Sky og dedikert (fra $ 72,78 til $ 109,18 per måned) løsninger for avanserte nettsteder.

Prøv Bluehost nå

HostPapa – America’s # 1 Web Hosting Company

HostPapa - America's # 1 Web Hosting Company

HostPapa – er en av de mest pålitelige og gjenkjennelige amerikanske hostingleverandørene. Brukere kan ikke bare være vertskap for nettsteder, men også bygge forskjellige prosjekter fra bunnen av, distribuere og markedsføre dem ved å bruke markedsføringsverktøy designet for selskaper og enkeltpersoner. Systemet leveres med intuitiv cPanel, en tilpasset dra-og-slipp-nettstedbygger for nybegynnere, og en e-postmarkedsføringspakke. De viktigste vertsfunksjonene inkluderer:

 • 100% kompatibilitet – HostPapa kan brukes med alle større CMS-plattformer inkludert WordPress, Joomla, Drupal og andre. Funksjonen sikrer mer fleksibilitet og brukervennlighet når det gjelder sømløs integrering av nettsteder, automatiserte sikkerhetskopier av systemer og oppdateringer.
 • Gratis domene – hver hostingplan inkluderer et gratis 1-års domene til tross for prisen. Det har ikke noe å si om du abonnerer på en grunnleggende plan med bare oppføringsfunksjoner eller får en fullstendig e-handelspakke, du får fremdeles ditt gratis domene.
 • Flere nettsteder – HostPapa gir nok ressurser til å være vert for flere nettsteder i en enkelt plan. Selv inngangsabonnementet gjør det mulig å lagre opptil 2 prosjekter samtidig for basisprisen.
 • Solid ytelse – brukere kan stole på en høy nok oppetidsfrekvens, som for tiden er 99,98%. Sidehastigheten er 795 ms, noe som fremdeles er høyere enn bransjestandardene.
 • Sikkerhet – bortsett fra grunnleggende anti-spam og DDoS-forebyggende instrumenter, kommer systemet med Panda Cloud-integrasjon. Dessuten kan brukere dra fordel av dedikerte IP-adresser, et integrert SSL-sertifikat og mer.
 • 24/7 support – plattformen leverer flere måter å komme i kontakt med øyeblikkelig støtte via Live Chat eller telefon. Hjelpesenteret inneholder flere artikler, opplæringsprogrammer og videoveiledninger for å dekke alle mulige problemer. I tillegg er HostPapa-ekspertteamet klare til å gi hånden når du konfigurerer en digital butikk eller løser tekniske problemer.
 • Ekstra funksjoner – brukere kan stole på gratis migrering av nettsteder eller overføring av domener. Systemet tilbyr også markedsføringsverktøy for e-post for å utvide virksomheten din. Hvis du trenger å opprette et nettsted fra bakken, kan du gå til tilpasset nettstedbygger.

HostPapa Cons:

 • Fornyelsesprisen kan være to ganger høyere.
 • Noen sikkerhetsfunksjoner er bare tilgjengelige i Pro-planer.

HostPapa-pris: For å komme live med nettstedet, kan brukere velge en start-, forretnings- eller Business Pro-plan som koster henholdsvis $ 3,95 og $ 12,95 per måned. Hvis du trenger mer ressurser, kan VPS-hosting være et godt alternativ, selv om prisen kan gå opp til $ 299,49 for Diamond-planen. Å være vert for en digital butikk med HostPapa vil koste fra $ 19.99 til $ 139.99 per måned.

Se også: HostPapa anmeldelse.

Prøv HostPapa nå

HostGator – global leverandør av hosting og relaterte tjenester

HostGator - global leverandør av hosting og relaterte tjenester

HostGator – er en skybasert hosting, som er dens kjernefordel sammenlignet med delte hostingleverandører. Cloud hosting betyr at du ikke trenger å bekymre deg for overbelastede servere eller ytelseshastighet. HostGator kommer med stor oppetid i tillegg til utvidet kundesupport, skalerbarhet, rimelige planer og ekstra ressurser for tilgang 24/7.

HostGator-proffene:

 • Høy hastighet – HostGator har samtidig en hosting-løsning, og kan skryte av en A + hastighetstest utført av Bitcatcha. Det fungerte også veldig bra i USA-baserte regioner.
 • Stor oppetid – HostGator introduserer en pålitelig hosting-tjeneste med 99,9% oppetid. Det er en av de høyeste oppetidssporingsvurderingene blant alle webhotellfirmaer.
 • Sikkerhet og oppdateringer – verten tar seg av alle nødvendige systemoppdateringer automatisk. Den har et avansert deteksjonssystem for skadelig programvare som raskt vil definere og eliminere det minste problemet.
 • fleksibilitet – skalerbarhet er en flott funksjon i HostGator. Når nettstedet ditt har begynt å føle en overbelastning med trafikk, kan du enkelt bytte mellom planer og få ekstra ressurser uten trafikk tap.
 • Brukervennlighet – i motsetning til mange andre verter som tilbyr sine utdaterte cPanels, introduserer HostGator sitt suverene dashbord som er enkelt å administrere. Brukere kan velge mellom forskjellige tweaks og frynsegoder for å spore noen kjerne målinger på nettstedet og andre data bak scenen.
 • Gator nettstedbygger – et enkelt nettstedbyggingsverktøy for nybegynnere med det tilpassede App-markedet, sømløs integrasjon med tredjeparts tjenester og betalingsalternativer (for eksempel PayPal eller SoundCloud), eCommerce, SEO og Blogging-funksjoner for å starte en voksende online virksomhet.
 • 30-dagers refusjon – selskapet tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du ikke er fornøyd med tjenestene som tilbys.

En ganske rimelig webhotelløsning med god nok ytelse i tillegg til den tilpassede nettstedbyggeren, sikkerhetsmenyer og generell hostingfleksibilitet.

HostGator ulemper:

 • Uendelige selger.
 • Begrenset lagring.
 • Ingen gratis domene.

HostGator-kostnad: hosting-tjenesten er relativt billigere sammenlignet med andre skybaserte hostingleverandører. Den grunnleggende (Hatching Cloud) -planen starter fra $ 2,75. Hvis du trenger en mer ressurssterk løsning, kan du bytte til Baby- eller Business Cloud-planer som koster henholdsvis $ 3,95 og $ 5,95.

Prøv HostGator nå

Liquid Web – Fullt administrert hosting for forretninger av alle størrelser

Liquid Web - Fullt administrert hosting for forretninger av alle størrelser

Liquid Web – er en pålitelig hostingleverandør med over 20 års historie. Selskapet ble startet i 1997 og har gitt seg et navn takket være solid serverhastighet og generell ytelse. Det lover 100% av oppetid i tillegg til fullstendig håndterbare serverløsninger. Brukere kan stole på kraftig støtte, forskjellige pakker designet for enkeltpersoner og selskaper, og noen andre funksjoner.

Ta en titt på noen av dem:

 • Sync Pro for administrasjon av flere nettsteder – Sync Pro er et tilpasset kontrollpanel som sikrer brukervennlighet. Denne funksjonen er viktig, ettersom hver Liquid Web-plan er designet for å administrere flere nettsteder samtidig. Den billigste planen støtter for eksempel opptil 10 nettsteder mens avanserte pakker lar brukere være vert for opptil 50 nettsteder samtidig (Byråplan).
 • Avanserte serverpakker – plattformen tilbyr flere typer hostingverdier på høyt nivå. De inkluderer dedikerte cloud-VPS- og WP-optimaliserte serverløsninger. Brukere kan også velge en egen WooCommere-plan, serverklynge.
 • Forbedrede hastighetsteknologier – Liquid Web bruker forskjellige teknologier for å øke hastigheten på nettstedet. De inkluderer automatisk bildekomprimering uten behov for å håndtere prosessen manuelt ved bruk av deres part eller betalte tjenester. I tillegg bruker plattformen SSD i stedet for HDD-harddiskstasjoner. Vi bør også nevne Ngnix-integrasjon og støtte for PHP 7-versjon.
 • WP-optimaliserte servere – systemet leverer kraftig hosting for nettsteder bygget på WordPress. Det sikrer raskere hastighet, automatiserte systemoppdateringer, sikkerhetskopiering av filer, enkel integrasjon med CMS, en egen plan for WooCommerce, etc..

Liquid Web Cons:

 • Nettstedet er ganske komplekst fra starten. Det kan være vanskelig å finne tilbudet du ser etter.
 • Ingen delt hosting.
 • Kunnskapsbase kan være bedre organisert.
 • Inngangsplaner er for dyre.

Pris for flytende nett: prisen avhenger av den bruken du ser etter og prosjektkompleksiteten. For eksempel koster de fire grunnleggende VPS-planene $ 15, $ 25, $ 45 og $ 95 per måned. Den viktigste forskjellen er i GB-volumet og antall CPUer. Noen mer ressurssterke tilbud inkluderer dedikerte skyserver som koster $ 99 per måned, administrert WooCommerce fra $ 19 / måned, og andre planer for de mest krevende prosjektene som koster opp til $ 1127 for forbedret ytelse.

Prøv Liquid Web nå

SiteGround – Prisvinnende webhotellfirma

SiteGround - Prisvinnende webhotellfirma

Siteground – er en populær webhotellleverandør med over 14 års erfaring. Selskapet har mer enn 2.000.000 domenenavn og leverer et utvidet sett med funksjoner i tillegg til stor oppetid, digitale sikkerhetsmidler, et bredt utvalg av planer og mer. Det vil være bra for forskjellige typer nettsteder fra en liten blogg til en stort e-handelsprosjekt med en sammensatt struktur. Brukere kan velge mellom Linux-basert delt serverløsning eller skybasert hosting.

Prosjekter med SiteGround:

 • Ytelse og sikkerhet – SiteGround bruker sine selvlagde serverløsninger for å sikre stabil nettstedsdrift til tross for trafikkpikene. Selskapet har datasentre lokalisert i forskjellige deler av verden. Det betyr høyere sidehastighet og fillevering til brukere fra forskjellige land. Lastetiden på siden er 714 ms, mens den gjennomsnittlige oppetidsprocenten er 99,99%.
 • Flott sett med funksjoner – SiteGround kommer med en utvidet funksjonsliste fra gratis nettstedoverføring og SSL-sikkerhet til ubegrenset e-post og en egen gratis nettstedbygger. Den leverer serverløsning med fokus på noen store CMS-plattformer som WordPress og Joomla. Systemet vil ta seg av plugin-oppdateringene dine, lastehastigheten på nettstedet og den generelle ytelsen.
 • Integrasjonsevner – SiteGround har vist seg å være en fleksibel hosting-tjeneste. Integrasjon med CloudFares CDN vil resultere i bedre ytelse og sikkerhet på nettstedet.
 • e-handelsfunksjoner – Plattformene reserverer litt plass for de som søker bredere e-handelsmuligheter takket være Reseller-serveralternativer. Plattformen leverer i tillegg 18 forskjellige e-handelsbaserte applikasjoner å velge mellom uten behov for å overbelaste nettstedet ditt med flere tredjepartsapper.
 • Gratis WordPress Site Migration – systemet tilbyr en enkel migrering av WP-nettsteder. Alt du trenger er å synge inn og installere WordPress Migrate-plugin. Systemet vil generere et token som vil starte migreringsprosessen for å overføre nettstedet ditt til en ny SiteGround-konto.
 • Gratis verktøy for bygging av nettsteder – et flott alternativ for de som ønsker å bygge en ny side fra bunnen av. Brukere vil ha full tilgang til alle Weebly-nettstedsbyggerfunksjoner, så vel som muligheten til å integrere WordPress CMS sømløst.
 • Forbedret teamarbeid – SiteGround har en haug med samarbeidsverktøy i pakken. Brukere kan tildele roller, gi tilgangsrettigheter til tredjeparts brukere, levere et ferdig nettsted til kundene dine, lage lister over brukerkontoer, klienter osv. Et flott alternativ for forhandlere.

Plattformen kommer som en solid hostingleverandør med alle nødvendige funksjoner i pakken for å komme i gang. Du bør imidlertid vurdere noen av dens svake ulemper.

SiteGround Cons:

 • Ingen planer med ubegrenset datalagring.
 • Fornyelseskostnaden er 3 og noen ganger til og med 4 ganger høyere enn startprisen.
 • Begrenset funksjonssett.

SiteGround-kostnad: startplanen vil koste deg fra $ 3,95 til $ 6,85 for GrowBig og GoGeek-panner per måned for delt hosting. Selskapet har også WP-optimalisert hostingløsning med de samme prisene, mens Cloud Hosting varierer fra $ 64 til $ 192 per måned.

Se også: SiteGround-gjennomgang.

Prøv SiteGround nå

1&1 IONOS – Den tysk-baserte europeiske hostingleverandøren

1 & 1 IONOS - Den tysk-baserte europeiske vertsleverandøren

1&1 IONOS – er den største vertsleverandøren i Europa, som kan skryte av over 30 års erfaring og har hovedkontor i Tyskland. Tjenesten tar for seg over 8 millioner brukere over hele verden og gir mer enn 12 millioner domener. De lokale serverne finnes over hele verden, og gir eksepsjonell sikkerhet og ytelse. Verten kommer med flere avanserte funksjoner rettet mot å tilby profesjonell hosting til eiere av nettstedet. Følgende funksjoner som gjør at systemet skiller seg ut fra mengden, skal være de første som nevner:

1&1 IONOS-fordeler:

 • Dual Platform Technology – Hostingleverandøren tilbyr pålitelig dual-teknologi, som gjør det mulig å beholde lagrings- og webservere på samme plattform. Denne tilnærmingen bidrar til bedre lastetid for nettsteder og eksepsjonell ytelse.
 • DDoS-beskyttelse – Den avanserte DDoS-beskyttelsen sikrer nettstedet ditt mot malware-problemer, hackingangrep og uredelige handlinger.
 • Avansert sikkerhetstiltak – Systemet har forbedret SiteLock-skadelig programvare og Wildcart SSL-sertifisering.
 • Personlig konsulent – Plattformen tilbyr omfattende kundesupportalternativer, inkludert hjelp fra en personlig konsulent. Det er opp til deg å bestemme deg for når du skal komme i kontakt med assistenten for å løse dine systemrelaterte problemer.
 • Nettstedsbygger – Funksjonene til 1&1 IONOS er ikke begrenset til hosting bare fordi systemet også gjør det mulig å starte og administrere anstendige nettsteder. Det kommer med WYSIWYG-redigereren, profesjonelle forhåndsdesignede maler, gratis domenetilkobling og designtilpasningsalternativer som trengs for å lage et verdig nettsted.

Et godt valg for de som leter etter god ytelse og hastighet på nettstedet. Plattformen har rimelige planer for å komme i gang mens voksende prosjekter kan se etter et bedre alternativ.

1&1 IONOS ulemper:

 • Komplisert konfigurasjonsprosess.
 • Lavt lavt brukeropplevelse.
 • Generelle resultater kan være bedre.

1&1 IONOS Kostnad: 1&1 IONOS tilbyr tre planer å velge mellom. Kostnaden for planen starter på $ 1 per måned i løpet av 12 måneder og når $ 14 per måned på slutten av termin.

Se også: 1&1 anmeldelse av IONOS.

Prøv 1&1 IONOS Nå

Hostinger – De billigste webhotellene

Hostinger - De billigste webhotellene

Hostinger – er en webvert som leverer serverløsninger med god verdi spekket med forskjellige funksjoner til tross for den lave planprisen. Selv om de fleste av disse funksjonene bare er tilgjengelige med førsteklasses planer, vil eiere av nettstedet fortsatt sette pris på kule cPanel-lignende instrumentpanel, gratis nettstedbygger i tillegg til noen andre gode tilleggsprogrammer, funksjoner til mer enn bare en rimelig pris.

Hostinger proffer:

 • Rask sidebelastning og oppetid – Hostinger klarer seg bra i de fleste tilfeller når det gjelder oppetid. Gjennomsnittssatsen er 99,98%, noe som ser ganske bra ut, selv om det kan gå ned til 99,88% spesielt under sesongmessige piggspikes. Når det gjelder lastetid for siden, var gjennomsnittshastigheten 385 ms i løpet av 2018.
 • Pengene tilbake-garanti – som regel tilbyr nettserver ikke en gratis prøveperiode, i motsetning til delte hostingleverandører. Imidlertid skryter Hostinger 30-dagers pengene-tilbake-garanti, som faktisk er det samme som et gratis prøveversjon. Selskapet lar deg velge mellom forskjellige betalingsalternativer fra tradisjonelle debet- / kredittkort fra større utstedere til PayPal, Bitcoin osv.
 • Gratis byggherre av domener og nettsteder – Selv om Hostinger er mer vertstjeneste, har den fremdeles sin solide nettstedbygger som er gratis å bruke. Den kan ikke skryte av den samme funksjonaliteten som profesjonelle SaaS-plattformer. Den leverer imidlertid et utvalg fine maler for forskjellige typer nettsteder som er enkle å administrere og tilpasse. Med premium- og forretningsplaner kan du også dra nytte av et gratis domene.
 • Eksklusiv hPanel – plattformen kommer med sitt unike tilpassede dashbord designet med tanke på over et tiår av brukernes tilbakemeldinger og kunders opplevelse. Brukere vil ha alle elementene på ett sted med en tydelig verktøysettstruktur og alle elementene foran øynene. HPanel har gjort nettstedadministrasjonen enklere.
 • WP-optimalisert hosting – en god funksjon for eiere av WP-nettsteder som krever maksimal oppbevaring og raskere forespørsler. Alternativet kommer med forbedrede SEO-innstillinger for innholdsreklame og bedre konvertering.

Et godt vertskap for de som er klare til å kjøpe premiumplaner. Ellers vil ikke Yu kunne dra full nytte av alle funksjonene.

Hostinger ulemper:

 • Begrenset innreiseplan.
 • Fyldig funksjonssett kun tilgjengelig i premiumpakker.
 • Ingen gratis SSL og sikkerhetskopier.

Hostinger Kostnad: Nå har vi kommet frem til det smakigste i anmeldelsen. Den grunnleggende planen med en enkelt delt server starter fra $ 0,99! Den inkluderer 100 GB båndbredde for et enkelt nettsted med en enkelt e-postkonto. Premium delt hostingplan starter fra $ 2,59 per måned med ubegrensede nettsteder, e-postkontoer og båndbredde i tillegg til ukentlige sikkerhetskopier. Business shared hosting leverer ubegrensede funksjoner og muligheter som en alt-i-ett-pakke for bare $ 4,49 per måned. Plattformen tilbyr også sin cloud hosting-løsning som starter på $ 9,99 i tillegg til VPS fra $ 3,29 per måned.

Se også: Hostinger anmeldelse.

Prøv Hostinger nå

iPage – Rimelig webhotell siden 1998

iPage - Rimelig webhotell siden 1998

iPage – er en vertsplattform som ble lansert i 1998. Den kan skilte med flere tiår med opplevelse av hosting-tjenester. Den hevder å være en av de raskeste delte server hosting-løsningene i tillegg til rimelige priser og ubegrensede funksjoner i en enkelt tilgjengelig plan. Selskapet kan skryte av to datadelingssentre og har mer enn 1 million domenenavn over hele kloden.

iPage proffer:

 • Ytelse og pålitelighet – oppetiden er 99,94. Du kan forvente litt mer fra en vertsleverandør med mange års erfaring. På den annen side ser ikke ut til at 5 timer nedetid i løpet av et år er noe stort problem.
 • Flere funksjoner – i motsetning til mange andre hostingleverandører, tilbyr iPage en enkelt plan til alle eiere av nettsteder. Planen har et sett med funksjoner som inkluderer ubegrenset lagringsplass, brukervennlig kontrollpanel, vDeck-dashbord, forbedret nettstedssikkerhet, overvåkning av skadelig programvare døgnet rundt, osv..
 • Gratis ubegrensede domener – iPage tilbyr et gratis domene. I tillegg kan du knytte ubegrensede domener til en enkelt konto. Det kan ordne seg i tilfelle 2-3 domener. Men hva hvis brukeren for eksempel vil gå nøtt og bruke 10-15 domenenavn? Vil verten takle oppgaven?
 • Gratis nettstedbygger – som for den gratis nettstedbyggeren, vil den la deg lage et enkelt mobiloptimalisert nettsted med ikke mer enn 6 sider.
 • Tilpasset appmarked – få tilgang til en rekke applikasjoner og widgets for å tilpasse nettstedet ditt. Her har du verktøy for å starte en nettbutikk, en profesjonell portefølje eller blogg ved å legge til betalingsalternativer, kontaktskjemaer, fotogallerier osv.
 • e-handelsfunksjonalitet – vertsleverandøren har et utvalg f-verktøy for å starte en digital butikk. Du vil få et intuitivt produktstyringssystem så vel som instrumenter for å spore salg eller markedsføre varer.
 • Integrert Analytics – en hostingkonto inneholder allerede verktøy for å analysere og overvåke nettstedets ytelse.

Et godt valg for nybegynnere som ikke ønsker å sortere ut hver plan etter båndbredde eller andre tekniske problemer eller ukjente funksjoner. Her har vi en like-for-all serverløsning til en fornuftig pris.

iPage ulemper:

 • Begrenset planalternativ.
 • Rabatter for bare langsiktige abonnenter.
 • Gjennomsnittlig ytelse.
 • upsells.

iPage-kostnad: Som vi allerede har nevnt, kommer iPage med en enkelt plan som passer til alle størrelser som koster 2,99 dollar per måned. Den inneholder grunnleggende funksjoner i tillegg til nettbyggingsverktøy, kundesupport og muligheter for e-handel.

Se også: iPage anmeldelse.

Prøv iPage nå

A2Hosting – En av de raske webhotellene i verden

A2Hosting - En av de raske webhotellene i verden

A2Hosting – er en webhotellleverandør som har vært på markedet siden 2001. Den er ikke så populær som de største bransjenavnene. Imidlertid har den absolutt noen gode funksjoner å tilby når det gjelder ytelse, fleksibilitet og sikkerhet. Hosting-løsningen kan brukes med store CMS-plattformer så vel som nettstedbyggere. Bruker kan stole på profesjonell support 24/7, i tillegg til refusjon når som helst, gratis overføring av nettsteder og mer.

A2Hosting-proffer:

 • fleksibilitet – A2Hosting tilbyr flere hostingløsninger for forskjellige behov. De inkluderer delt hosting for bloggere og eiere av små nettsteder, løsning for forhandlere som ønsker å være vertskap for sine kunders prosjekter, VPS og dedikerte hosting-pakker for voksende nettsteder og prosjekter med mer intensive behov.
 • kompatibilitet – systemet sikrer sømløs integrasjon med noen av de tilgjengelige CMS-plattformene uten tekniske ferdigheter. Enten du planlegger å bygge et nettsted på Joomla, Magento, OpenCart, WordPress eller andre applikasjoner, A2Hosting fungerer sømløst med hver av dem. For eksempel har WP-optimalisert hosting spesielle turbo-planer for å gjøre nettstedet ditt så raskt som mulig.
 • Gratis kontooverføring – brukere kan velge en gratis migrasjonshjelp for nettstedet for å flytte det eksisterende prosjektet fra en server til den som er hostet av A2Hosting. Brukere har fra 1 til 25 gratis migreringer, avhengig av pakken de velger.
 • Hastighet og ytelse – systemet hevder å levere 20X raskere tjenester takket være Turbo Server-løsningene. Gjennomsnittlig sidehastighet er ganske bra. Systemet scoret 337 ms i løpet av de siste månedene, selv om oppetiden på 99,92% kan være litt bedre. Den har servere lokalisert over hele kloden for å være vertskap for prosjektet ditt nærmere målgruppen.
 • Gratis funksjoner – hver plan inkluderer gratis SSL for å sikre besøkendes datasikkerhet i tillegg til gratis SSH. Tilgangen aktiveres automatisk når du har betalt for planen.

Vertsleverandøren har alt auser måtte trenge for å muliggjøre fleroppgaver og sette i gang et solid webprosjekt. På den annen side må du huske på noen av dens ulemper også.

A2Hosting ulemper:

 • Forvirrende prispolitikk.
 • Komplisert oppsett og onboarding.
 • annonsering og oppsalg.

A2Hosting-kostnad: Før vi dykker dypt ned i prisene, bør vi nevne A2Hosting-pengene-tilbake-funksjonen. Plattformen garanterer når som helst refusjonspolicy. Med andre ord står brukere fritt til å kreve refusjon uten begrensede tidsrammer. Når det gjelder Plankostnadene, kan brukere velge delt hosting (starter fra $ 2.69 / måned), Forhandlertilbud (starter fra $ 9.80 / måned), VPS hosting (starter fra $ 5,0 / måned), og dedikert serverløsning (fra $ 99,95). Den videre fornyelsen vil koste brukere fra 17% til 61% høyere med unntak av en VPS-pakke som følger med en fast pris.

Prøv A2Hosting nå

GoDaddy – Det største domeneregistrering + vertsfirma

GoDaddy - Det største domeneregistrering + vertsfirma

GoDaddy – er en av de mest populære domeneregistreringstjenestene over hele verden. Plattformen er også en webhotellleverandør som leverer sine eksklusive serverløsninger for å imøtekomme forskjellige behov. Selskapet tilbyr ganske lave inngangspriser i tillegg til stor oppetid (99,97%), høy nok hastighet (517ms), kundesupport døgnet rundt, og en rekke andre funksjoner.

Plattformen har vist seg å være en pålitelig hostingleverandør, selv om den kommer med uendelige salg, høye fornyelseskostnader og mangelen på viktige funksjoner som er tilgjengelige i startpakkene. Av denne grunn er GoDaddy kanskje ikke den billigste løsningen. Imidlertid setter brukerne fortsatt pris på rekke funksjoner den leverer.

GoDaddy-proffene:

 • Stor oppetid og sidehastighet – til tross for at GoDaddy opprinnelig ble lansert som en domeneregistreringstjeneste, fant plattformen det mulig å levere en pålitelig delt hosting med god oppetid, som for tiden er 99,97% i henhold til de siste testene. Når det gjelder driftsstansen har GoDaddy vist omtrent 13 minutter per måned, noe som setter plattformen over gjennomsnittet av konkurrenter. Lastetiden har vært rundt 517ms de siste 12 månedene.
 • Laget for WP-hosting – Systemet har en egen WordPress-hostingplan som inkluderer en enkel dra-og-slipp-sideditor i tillegg til automatiske sikkerhetskopieringer og oppdateringer, gjenoppretting av nettsteder som er funksjonelle med et enkelt klikk, osv..
 • Tilpasset nettstedbygger – systemet kan være et godt alternativ for de som ser etter en alt-i-ett-løsning for nettstedsbygging. Du kan registrere et domenenavn i tillegg til å opprette og være vert for et nytt nettsted på ett sted. Programvaren er bra for nybegynnere uten tekniske ferdigheter. Alt du trenger er å velge og tilpasse den ferdige malen for å bli live.
 • Apper og sikkerhet – bortsett fra automatiske oppdateringer og daglige sikkerhetskopier, bruker GoDaddy avanserte teknologier for å overvåke, oppdage og forhindre DDoS-angrep. Dessuten får brukere full tilgang til over 125 forskjellige apper som er tilgjengelige med ett klikk. De inkluderer populære CMS inkludert Drupal eller Joomla i tillegg til annen viktig programvare.

Plattformen kan skryte av anerkjennelse med kunder over hele verden. Det har vist gode ytelsesrater, selv om noen ulemper fortsatt er å vurdere.

GoDaddy ulemper:

 • Begrensede innreiseplaner.
 • Høye fornyelseskostnader.
 • Irriterende upsells.

GoDaddy-kostnad: Plattformen tilbyr opprinnelig tre av de viktigste planene som inkluderer pakker Economy, Deluxe og Ultimate som koster henholdsvis $ 2,49, $ 4,99 og $ 7,99. Prisen ser veldig rimelig ut til fornyelsen er nødvendig. Det er her du må betale rundt 60% høyere priser for å fortsette å bruke hosting. Alle planer er tilgjengelige for både Linux og Windows-bruker med en liten forskjell. Linux-planer kommer også med Business-pakken designet for avanserte e-handelsprosjekter. Det koster $ 20.99 for den første måneden, mens den månedlige fornyelsesprisen er $ 29.99.

Prøv GoDaddy nå

Bunnlinjen

Nettstedshosting er kjerneproblemet med nettets tilstedeværelse. Du må bestemme hvilken som passer best med tanke på nettstedstypen, strukturen, målene osv. Trenger du en delt hosting eller en skyserverløsning for å sikre høy hastighet når som helst? Trenger du spesialfunksjoner som gratis domener eller verktøy for bygging av nettsteder? Dette er spørsmålene du må vurdere før du velger et vertsfirma.

En ting er det samme for alle webhotellene: de må sikre en jevn og rask operasjon av nettstedet til tross for serverbelastningen eller trafikkstiftene. Det skal skryte av strålende sidebelastning og oppetidshastighet i tillegg til 100% pålitelighet og sett med spesifikke funksjoner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map