1 & 1 IONOS recensie

1&1 IONOS – is een van de grootste hostingproviders in Europa, met het hoofdkantoor in Duitsland en uitstekend geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het bedrijf beheert momenteel meer dan 8 miljoen klantcontracten en beheert meer dan 12 miljoen domeinen in zijn lokale datacenters over de hele wereld, die topprestaties en beveiliging leveren.


Opgericht in 1988, ontwikkelde het bedrijf zich snel tot de meest gerenommeerde Europese hostingprovider. Ze zien hun missie in het leveren van state-of-the-art technologie, luchtdichte gegevensbescherming en betrouwbaar privacybeleid. Na de fusie met ProfitBricks in 2018, 1&1 IONOS heeft met name zijn prestaties verbeterd om te voldoen aan de nieuwste digitale technologieën, en toont daarmee hun sterke focus op klanten en toewijding aan een innovatieve aanpak.

De service is krachtig, snel en veilig – precies wat de meeste bedrijfseigenaren nodig hebben om een ​​betrouwbare aanwezigheid op het web voor hun websites tot stand te brengen. Het bedrijf biedt schaalbare prestaties met eenvoudige administratie en 24-uurs klantenondersteuning.

1. Voors en tegens

1&1 IONOS ziet haar missie in het leveren van diensten van hoge kwaliteit. Net als elke andere hostingprovider heeft het bedrijf zijn voor- en nadelen die een serieuze impact kunnen hebben op de beslissing van gebruikers om een ​​van de plannen te kiezen die het systeem biedt. Laten we ze nu ontdekken.

1&1 IONOS-voordelen:

 • Snelheid. 1&1 IONOS wordt geleverd met technologie voor twee platforms, waardoor webservers en opslag op hetzelfde platform blijven. Als gevolg hiervan zullen websitebezoekers genieten van snellere prestaties en laadsnelheid.
 • Schaalbaarheid. Het systeem past zich aan aan de groeiende behoeften van uw website. Terwijl uw websiteverkeer zal groeien, zullen parameters zoals geheugen, parallelle verwerkingsmogelijkheden en RAM ook opschalen.
 • HTTP / 2-protocol. De bedrijfsservers voeren het HTTP / 2-netwerkprotocol uit met headercompressie voor SSL-beveiligd verkeer. Dit verhoogt de laadtijden van webpagina’s, wat bijdraagt ​​aan betere websiteprestaties.
 • Veiligheid. Het systeem biedt DDoS-bescherming, die uw website beschermt tegen frauduleuze handelingen en hacking.
 • Automatische back-up maken. Met 1&1 IONOS, de back-upversie van uw website wordt automatisch ongeveer 6 dagen op de server opgeslagen. Dankzij deze optie kunt u uw bestanden herstellen als ze per ongeluk verloren gaan.
 • SSL-codering en SiteLock-beveiliging. Wat dan ook 1&1 IONOS-abonnement waar u voor gaat, het wordt geleverd met een gratis Wildcard SSL-certificaat en SiteLock-malwarebescherming.
  Beschikbaarheid van betaalbare hostingplannen.

De hierboven genoemde voordelen maken zeker 1&1 IONOS een waardige hostingprovider. U moet zich echter realiseren dat het bedrijf ook een aantal nadelen heeft waarvan u op de hoogte moet zijn om u aan de veilige kant te voelen. De belangrijkste minpunten van het systeem worden hieronder vermeld.

1&1 IONOS-nadelen:

 • Afwezigheid van webhostingservices voor wederverkopers.
 • Groei van domeinprijzen na 6/12 maanden gebruik.
 • Beperkte verwerkingsmogelijkheden voor shared hosting.

De minpunten zijn niet helemaal serieus, maar u moet nog steeds weten welke nuances u mogelijk tegenkomt bij het gebruik van het systeem.

2. Hostingfuncties

Als een van de meest gerenommeerde hostingproviders in Europa, 1&1 IONOS voorziet in een uitgebreide reeks gebruikersbehoeften. Het systeem wordt geleverd met uitgebreide functionaliteit, tools en apps waarmee het zich onderscheidt van de rest. Bekijk de kern 1&1 IONOS-functies nu:

 • RailGun CDN. Het systeem heeft een geavanceerd RailGun Content Delivery Network, dat uw website automatisch distribueert naar tientallen dataservers over de hele wereld. Als gevolg hiervan laadt uw website snel en soepel vanaf elk punt van de wereld.
 • Hosting Manager-app. Om uw website onderweg te beheren en bij te werken, kunt u 1 installeren&1 IONOS Mobile Admin-app op uw smartphone of tablet. Dit is snel, gemakkelijk en effectief.
 • Het gebruik van geavanceerde technologieën. Het platform is ontwikkeld op basis van de laatste technologische prestaties. Het biedt de nieuwste PHP-versie met een geheugenlimiet van 768 MB, wat zorgt voor een hoog prestatieniveau en bijdraagt ​​aan het sneller laden van uw website.
 • Kwaliteits plug-ins en add-ons. Welk hostingplan u ook kiest, het zal worden geleverd met een uitgebreide selectie van plug-ins en add-ons om uw website-functionaliteit te verbeteren. Het is aan jou om te kiezen tussen de meest populaire webhosting-apps die je website nodig heeft. Deze omvatten Joomla, Drupal, TYPO3, Magento, KOKEN, PrestaShop enz. De plug-ins worden gratis geleverd en zijn zo eenvoudig te integreren dat zelfs een beginner daar in een mum van tijd mee om kan gaan..
 • Persoonlijke assistent. De hostingprovider biedt lokale teamondersteuning die 24/7/365 beschikbaar is om de beginners te helpen het systeem te verkennen en het juiste plan te kiezen. Tegelijkertijd kunt u gebruik maken van de hulp van een persoonlijke consultant die klaar staat om u gratis aanbevelingen op maat, tips, online succes, technische ondersteuning en andere richtlijnen te geven. Persoonlijke assistent is beschikbaar via chat, direct telefoonnummer en e-mail. Het is aan jou om de meest geschikte optie te kiezen.

3. Prestaties

Samengevoegd met ProfitBricks, 1&1 IONOS blijft werken aan de systeemontwikkeling en verbetering van de hostingervaring van haar klanten. Het bedrijf biedt een uitgebreide reeks functies waardoor het systeem zich onderscheidt van de massa en bijdraagt ​​aan de verbeterde systeemprestaties.

Het gebruik van HTTP / 2-netwerkprotocollen, schaalbaarheid, dubbele platformtechnologie, RailGun CDN en hoogwaardige integreerbare plug-ins helpen de laadtijd van websites vanuit elk deel van de wereld te verhogen en zorgen voor geavanceerde website-prestaties.

1 en 1 datacenters

De ontwikkelaars van het systeem blijven werken aan de regelmatige updates, terwijl het 24/7 klantenserviceteam hun best doet om de problemen op te lossen waarmee gebruikers af en toe worden geconfronteerd. Het systeem biedt een diversiteit aan hostingplannen en een kant-en-klare website-builder.

Het bedrijf biedt ook geïntegreerde tools om uw online succes te vergroten. Deze omvatten SEO- en marketingtools, lokale en online zichtbaarheidsinstellingen, professionele communicatie-opties enz.

Lees ook: Hoe u website-hosting kunt controleren.

4. Beveiliging

Beveiliging is een van de kenmerken 1&1 IONOS blinkt uit in. Elke website die bij het systeem wordt gehost, krijgt ongetwijfeld antispambeveiliging en een reeks speciale maatregelen om de veiligheid van de gegevens op de website te vergroten. Het bedrijf biedt DDoS-bescherming die de ongeoorloofde toegang van externe gebruikers voorkomt.

Alle plannen bevatten één gratis Wildcard SSL-certificaat en SiteLock-malwarebescherming voor extra beveiliging. Het is momenteel beschikbaar voor Pro- en Expert-plannen. De SiteLock-tool scant regelmatig uw websitepagina’s om deze te beschermen tegen mogelijke bugs, bedreigingen en kwetsbaarheden.

5. Website Builder

1&1 IONOS website builder is gepositioneerd als een zakelijke service. Het is gebaseerd op de WYSIWYG-editor. Het is geen geheim dat de markt vol zit met vergelijkbare oplossingen. Geavanceerde merken zoals Wix, uKit, Squarespace etc. zijn de meest populaire nicheconcurrenten. Kan een service worden gemaakt als een add-on voor de grote 1&1 IONOS trends in websitebouwers, stelt u er iets tegen? Laten we het ontdekken!

Makkelijk te gebruiken

Voor gebruikers die bekend zijn met de specifieke kenmerken van het gebruik van websitebouwers met visuele editors: 1&1 IONOS lijkt eenvoudig en begrijpelijk. De interface van de WYSIWYG – editor is standaard voor dit soort diensten.

Het is niet wenselijk om het te prijzen of te bekritiseren vanwege zijn ergonomie, aangezien het lijkt op tientallen vergelijkbare diensten. Het komt met een gemeenschappelijke klassieke structuur. De service werkt geweldig voor nieuwkomers.

1 en 1 website-editor

Dashboardergonomie is middelmatig, hoewel de sectiestructuur van de opties vrij logisch is. Laten we het op de volgende manier beschrijven: als je een dashboard gebruikt, krijg je het gevoel dat de elementen niet op hun plaats zitten. Dit heeft geen invloed op het waarnemingsgemak, maar het zou leuk zijn om dat te veranderen.

Over het algemeen wordt het dashboard geleverd met meerdere blokken en informatie, wat nutteloos is voor een beginner. Bovendien zijn sommige secties leeg, terwijl andere overbelast zijn.

Het is mogelijk om er binnen enkele uren aan te wennen, dat is geen probleem. Een visuele editor verschilt qua stijl of uitstraling niet, maar maakt door zijn functionaliteit en gebruiksgemak een prettige indruk.

1&1 IONOS draagt ​​bij aan een mooie werkende staat – u zult hier geen versieringstrucs vinden, alles is strikt en praktisch.

Functieset en flexibiliteit

1&1 IONOS-functieset is verdeeld tussen een dashboard met zijn algemene organisatorische instellingen en een werkgebied dat wordt gebruikt om webpagina’s te maken, dat wil zeggen een visuele editor.

Het is interessant dat het, zelfs voordat u het dashboard opent om u bij het systeem te registreren, u de mogelijkheid biedt om het formaat in te stellen, de gegevens in te vullen en een visitekaartje voor klanten te publiceren. Dit is een tijdelijk weergavevenster dat wordt gebruikt totdat u de volledige versie van uw website publiceert.

De opties van de editor staan ​​op een hoog niveau dankzij de uitgebreide set widgets en handige bijbehorende tools.

De structuur van een voorraadsjabloon kan volledig worden gewijzigd – u kunt rijen en kolommen toevoegen aan elke sectie, waarbij u hun posities en afmetingen naar behoefte kunt aanpassen. Vervolgens kunt u widgets toevoegen aan elk blokvak. Dit is hoe een 1&1 IONOS-gebruiker krijgt bijna volledige controle over de website-structuur. En dat is vrij eenvoudig: u hoeft alleen maar smaak en begrip te hebben van het doel dat u wilt bereiken.

1 en 1 website-editor - globaal ontwerp

Laten we het nu hebben over widgets. Dit zijn elementen die worden geleverd met kleine delen van de website-functionaliteit. Ze worden aan de pagina’s toegevoegd door naar de vereiste secties of vakken te slepen.

Alle widgets zijn gegroepeerd in 7 categorieën, inclusief een reeks van de meest voorkomende elementen:

  • Populair”, Waar standaard de volgende items worden weergegeven: tekst, afbeelding, pictogram, click-to-call, kaart, schuifregelaar voor afbeeldingen, fotogalerij, knop, HTML, contactformulier, grote titel (H1). De set widgets kan tijdens het webontwerpproces veranderen.

1 en 1 widgets populair

  • Basis”, Die elementen biedt zoals tekst, knop, verdeler, afstandhouder, grote en kleine titels (H1, H3), bestand, lijst, kolommen (van 1 tot 4), tekst en afbeelding.

Basisprincipes van 1 en 1 widgets

  • Media”Met de elementen zoals afbeelding, schuifregelaar, fotogalerij, pictogram, video, SoundCloud, websitevertaler.

1 en 1 widgets media

  • Bedrijf“Die de optie om te bellen, kaart, OpenTable, e-mail, contactformulier, PayPal, restaurantmenu, Yelp-recensies, openingstijden, meerdere locaties, coupon, online planning, betalingstypen, getuigenissen, nieuwsbrieftool, Google-agenda, LiveChat omvat, TripAdvisor, Localendar.

1 en 1 widgets bedrijf

  • Sociaal”, Waar u Share, Twitter-feed, Facebook-like, Facebook-opmerkingen, sociale pictogrammen, RSS-feed, Disqus-opmerkingen, Scribd, Polldaddy, Blogger kunt vinden.

1 en 1 widgets sociaal

  • Geavanceerd”Met HTML, navigatielinks, woordenlijst, FAQ.

1 en 1 widgets geavanceerd

  • Blog”Met alle berichten, recente berichten, zoekberichten.

1 en 1 widgets blog

Gezien de namen van widgets, kunt u een duidelijk begrip krijgen van het ontwerpen van websitepagina’s met 1&1 IONOS. Het werkt bijvoorbeeld goed voor het lanceren van websites voor restaurants of cafés (het wordt geleverd met een menu met gerechten), websites van toeristenbureaus of die van een ander bedrijf, wat de noodzaak impliceert om accommodaties te boeken, een afspraak te maken enz..

Eenvoudig gezegd maakt de service het mogelijk om veelzijdige soorten zakelijke websites te maken, die de opties vereisen, die niet beschikbaar zijn in elke niche-websitebouwer.

De koptekst van een werkgebied wordt geleverd met een lijst met webpagina’s een gebruiker kan wisselen tussen tijdens het website-bewerkingsproces, pictogrammen voor formaatwijziging (desktop of mobiele weergave), toegang tot de ondersteuningssectie, website-publicatie, website-code (de volledige structuur van alle webpagina-blokken, ontwerpermodus), website-preview en handige knoppen voor ongedaan maken / opnieuw uitvoeren.

De sectie «Pages» maakt het mogelijk om nieuwe pagina’s toe te voegen en pop-upvensters te openen naar de website. Menu-opname wordt ondersteund tot het 3e niveau. Elke pagina kan worden gedupliceerd of verborgen.

Vanuit deze sectie kunt u ook een meertalige functionaliteit van uw website activeren. Voeg gewoon een nieuwe taal toe en u ontvangt onmiddellijk een vertaalde versie van uw website. De vlag bovenaan de site-editor laat zien welke taalversie nu wordt bewerkt. Erg comfortabel.

1 en 1 meertalige ondersteuning

Het instellen van het wachtwoord voor websitetoegang wordt ook ondersteund. SEO-instellingen zijn standaard en omvatten titel / beschrijving / trefwoorden.

1 en 1 website-editor - pagina's sectie

Het is ook mogelijk om uw eigen HTML / CSS-code toe te voegen aan de webpagina-koptekst. U kunt pop-ups maken met verschillende inhoud, waaronder welkom, neem contact met ons op, promotie of verkoop, bezoek ons, vind ons leuk op sociaal netwerk, meer info, nieuw winkelitem enz..

Het is mogelijk om voor elke pop-up (grootte, animatie, kleur, lettertype etc.) en de inhoud erin een sjabloon in te stellen.

Het gedeelte «Inhoud» wordt geleverd met een bestandsopslag (afbeeldingen en andere bestandstypen worden afzonderlijk opgeslagen), algemene bedrijfsinformatie die via een website kan worden bewerkt (sociale netwerkprofielen, adres, telefoon enz.), bedrijfsprofiel (beschrijving van bedrijfsprestaties, diensten enz.). Het is ook mogelijk om hier inhoud uit externe bronnen te importeren.

Het gedeelte ‘Personaliseren’ heeft indruk op me gemaakt met een zeldzame kans om regels te maken die passen bij verschillende scenario’s. U kunt ook gebruik maken van kant-en-klare regelsjablonen, zoals het eerste of herhaalde gebruikersbezoek, speciale aanbiedingen, evenementen en feestdagen, aankondigingen, meldingen enz..

U kunt bijvoorbeeld sneeuwval op uw website activeren op oudejaarsavond, automatisch nieuwelingen begroeten of ze bij een bepaalde gelegenheid omleiden naar een speciale pagina.

Elke regelsjabloon wordt geleverd met een voorbeeldoptie.

1 en 1 website-editor - sectie personaliseren

U kunt ook het onbeperkte aantal van uw eigen regels toevoegen, die ze vormen uit de combinatie van verschillende triggers zoals apparaat, locatie, tijd, bezoeken, campagne-URL.

U kunt het evenementontwerp opzetten door de volgende elementen te combineren: nieuwe rij, meldingsbalk, pop-up, JavaScript, speciaal effect. Creatie van regels in 1&1 IONOS is interessant en nuttig voor marketing en interactie met gebruikers.

In het gedeelte «Blog» kunt u de weergave van de nieuwsfeed op de website instellen. Voeg nieuwe berichten toe, importeer ze via RSS, stel SEO en weergaveformaat in voor elk materiaal.

Een blog ziet er goed uit, hoewel de functionaliteit enigszins beperkt is en niet op het niveau van gespecialiseerde platforms komt: er is geen geplande artikelpublicatiefunctie of een zoekfilteroptie hier (ze worden allemaal weergegeven in Blog Manager in de volgorde van indiening op de website).

U kunt echter het gedetailleerde ontwerp van de blogfeed instellen door een van de 3 sjablonen, kleuren, achtergrond enz. Te kiezen.

Over het algemeen is de 1&1 IONOS-blog werkt goed voor het beheren van uw eigen dagboek of als add-on voor uw zakelijke website – nieuws, lifehacks, beschrijving van productnuances erc. Het zal lastig zijn om een ​​groot nicheblog te beheren.

Het gedeelte ‘Instellingen’ verbergt tal van veelzijdige parameters die een basisbetekenis hebben, zoals algemene items zoals pictogrammen (sociale netwerken, favicons), websitetaal, informatie over de domeinnaam en veel SEO-gerelateerde aspecten, inclusief omleidingen, HTML-code beschikbaar in de header en metatags voor de hele website.

Dit is ook de plaats, waar u back-upopslag kunt vinden, gefilterd op datum, privacy-instellingen (waarschuwing over cookiegebruik en privacypagina) en aanpassing van de 404-pagina. De back-up / herstelfunctie zal een grote hulp zijn tijdens thematische promo-campagnes (bijvoorbeeld kerstavond of Black Friday-uitverkoop), wanneer u een thematisch ontwerp moet wijzigen. Maak gewoon een back-up van uw website vóór de campagne en herstel deze na de datum. Het bespaart je echt tijd.

Werken met Website Editor

Laten we de algemene principes beschrijven van het gebruik van het werkgebied van de WYSIWYG-editor nu. Om te beginnen verdient het echt de aandacht vanwege de overvloedige opties.

Elke webpagina bestaat uit secties gevuld met widgets – zo worden website-ontwerp en -structuur hier gevormd.

1. Door te klikken op de «+» knop tussen de aangrenzende secties, kunt u een blok toevoegen met een compleet ontwerp van verschillende profielen, inclusief intro, functies, over, logo’s, tekstblokken, team, restaurant, getuigenissen, contact met ons opnemen, promotie, plannen, sociaal, volledige pagina, voettekst.

1 en 1 website-editor voegen een widget toe

2. Elke categorie nieuwe secties bevat 5-10 varianten van contentpresentatie. Hun ontwerpkwaliteit is van het hoogste niveau en het is niet nodig om zelf iets aan te passen.

3. U hoeft alleen maar de webpagina’s met deze secties in de vereiste volgorde in te vullen, waarbij u de demo-inhoud vervangt door die van uzelf om een ​​goed ontworpen moderne website te krijgen.

4. Hetzelfde geldt voor kant-en-klare sjablonen. U kunt indien nodig elk element erin wijzigen, maar het is ook mogelijk om in één avond een aantrekkelijke website met een sjabloonontwerp te publiceren, waardoor u veel tijd bespaart.

5. Wanneer u op een element of blok klikt, ziet u een lay-out en beschikbare instellingen. In de linkerhoek staat altijd de «RIJ»Pictogram, dat toegang geeft tot de instellingen van de sectie:

 • voeg nieuwe rijen / kolommen toe,
 • website-ontwerp wijzigen (kleur, achtergrond, video, afmetingen, tinten en afstand),
 • animaties weergeven (8 varianten),
 • verbergen op apparaat (mobiel, tablet, desktop),
 • HTML-code bewerken,
 • ingesteld als anker,
 • kopieer of verwijder zelfs een blok.

6. Wanneer u afbeeldingen of tekst markeert, ziet u een beeldselectiemenu of een vrij handige teksteditor.

1 en 1 website-editor - rij

7. Er zijn ook gedetailleerde statistieken, links naar nuttige diensten en bronnen. Bovendien kunt u een applicatie downloaden waarmee u uw website vanaf elk mobiel apparaat (iOS / Android) kunt beheren.

Over het algemeen 1&1 De IONOS-functieset is krachtig en overtreft die van de meeste middelgrote websitebouwers die worden gebruikt om zakelijke websites te maken.

Trouwens, een redacteur staat toe om producten toe te voegen en betalingen te accepteren, maar het heeft geen zin om het platform te analyseren als een dienst om een ​​online winkel te bouwen – eCommerce-opties zijn hier middelmatig en liggen zelfs onder het gemiddelde niveau. Het systeem heeft een degelijke blog-engine.

Als het gaat om het werken met bestemmingspagina’s, mist de service enigszins verschillende grote widgets en de mogelijkheid om gedetailleerde conversiestatistieken vanaf het dashboard te beheren. 1&1 IONOS blinkt uit in zijn belangrijkste specialisatie: zakelijke websites. Er zijn in dit scenario geen duidelijke nadelen.

Ontwerpen

U krijgt ongeveer 350 sjablonen uit de doos onderverdeeld in 9 categorieën. Het is ook mogelijk om een ​​lege sjabloon te kiezen om een ​​geheel nieuw thema te maken.

Voor zover alle ontwerpen bestaan ​​uit kant-en-klare secties en editor-widgets met demo-inhoud, is het logisch om zelf een sjabloon te maken, mits u een duidelijk begrip heeft van uw uiteindelijke doel. Dit is een trefzekere manier om een ​​individueel ontwerp te krijgen.

1 en 1 sjablonen

De kwaliteit van sjablonen wordt bepaald door het ontwerp van editorelementen en de set kleuren / afbeeldingen / lettertypen. Het is op een behoorlijk niveau – een websitebouwer is gericht op het behalen van een aansprekend resultaat.

Elke sjabloon kan worden bekeken in de voorbeeldmodus. Welke website u ook start met 1&1 IONOS, het reageert. Ontwerpaanpassing is ook hier krachtig – afgezien van de manieren om te werken met de hierboven beschreven webpagina-structuur, is er een apart gedeelte voor algemene ontwerpinstellingen voor websites.

1&1 IONOS-ontwikkelaars streefden naar een aanpak voor ontwerp-unificatie. Dit voorkomt de dissonantie tussen het ontwerp van identieke webpagina-elementen.

U kunt de parameters van tekst, knoppen, rijen en achtergronden voor de hele website instellen door algemene beheerregels in te stellen voor elk nieuw element.

6. Klantenservice

1&1 IONOS biedt 24/7/365 klantenondersteuning die gebruiksvriendelijk is en klaar om te reageren op vragen binnen de kortst mogelijke tijd. Als u problemen heeft met de keuze van het plan, kunt u ook de bedrijfsexperts bereiken voor een professioneel advies. Afgezien daarvan is er een informatief Helpcentrum, dat vol staat met artikelen, instructies en aanbevelingen met betrekking tot de producten en diensten van de gastheer.

Een van de meest onderscheidende kenmerken van het bedrijf is de mogelijkheid om in contact te komen met een persoonlijke assistent, die u absoluut gratis professionele aanbevelingen, tips en andere hulp zal bieden. U kunt via de chat, e-mail of telefoon contact opnemen met de adviseur. Er is ook de terugbelservice, die klanten de mogelijkheid biedt om hun telefoonnummers achter te laten om indien nodig te worden gecontacteerd.

7. Prijsbeleid

De hostingprovider biedt drie tariefplannen, die allemaal worden geleverd gratis domeinverbindingsoptie, Wildcard SSL-certificaat en 24/7 ondersteuning. Elk aanvullend plan bevat andere functies, namelijk:

 • Bedrijf – voor één website of project ($ 1 / maand gedurende 12 maanden, daarna $ 8 / maand) – 100 GB opslag, 25 databases, 25 e-mailaccounts enz .;
 • Pro – voor grotere webprojecten ($ 1 / maand gedurende 6 maanden, daarna $ 10 / maand) – 250 GB opslag, 100 databases, 100 e-mailaccounts, SiteLock-malwarebescherming enz .;
 • Deskundige – voor meerdere grote webprojecten ($ 1 / maand gedurende 6 maanden, daarna $ 14 / maand) – 500 GB opslag, 500 databases, 500 e-mailaccounts, SiteLock-malwarebescherming, RailGun-contentleveringsnetwerk enz.

Als het gaat om het selecteren van de meest geschikte hostingtypes, 1&1 IONOS biedt de volgende opties:

 • Gedeelde hosting, die wordt geleverd met drie schaalbare plannen met meerdere functies, extra beveiligingsmaatregelen, 24/7 klantenondersteuning, gratis domeinnaam voor 12 maanden en SSL-encryptie.
 • VPS-hosting die een mogelijkheid biedt om te kiezen tussen vier plannen en biedt onbeperkt verkeer, SSL-certificering, voldoende opslagruimte, RAM, CPU-rechten die groeien naarmate u upgradet naar hogere plannen.
 • WordPress hosting, die drie beschikbare plannen biedt, zorgt voor eenvoudige website-ontwikkeling en gespecialiseerde klantenondersteuning.
 • Cloud hosting dat maakt het mogelijk om te kiezen tussen zeven plannen, kan worden geüpgraded / gedowngraded afhankelijk van de hoeveelheid opslagruimte die u nodig heeft en biedt inbraakdetectiemaatregelen en een beveiligings- en evenementenbeheersysteem.
 • Dedicated hosting beschikbaar op 12 servers, die wordt geleverd met SSL-certificering, 24/7 ondersteuning en verschillende RAM-groottes tussen 16 en 192 GB.

De kosten van de 1&1 IONOS-plannen voor websitebouwers zijn als volgt (inclusief een abonnement van 6/12 maanden en afzonderlijke verlenging van een gekozen plan):

 • Essentieel ($ 1 / maand gedurende 6 maanden, daarna $ 7 / maand) – professionele sjablonen met vooraf ontworpen inhoud, 1 gratis domein en e-mailaccount, widgets voor sociale media;
 • Bedrijf ($ 1 / maand gedurende 12 maanden, daarna $ 10 / maand) – professionele sjablonen met vooraf ontworpen inhoud, 1 gratis domein en 5 e-mailaccounts, sociale media en zakelijke widgets, meertalige tool;
 • Pro ($ 1 / maand gedurende 6 maanden, daarna $ 20 / maand) – professionele sjablonen met vooraf ontworpen inhoud, 1 gratis domein en 10 e-mailaccounts, sociale media en zakelijke widgets, meertalige tool, inhoud op maat, SEO-tutorials, e-mailmarketingtool.

Het komt neer op

1&1 IONOS is de grootste hostingprovider van Europa en verdient terecht te worden gebeld een van de beste in zijn niche. Het onthult tal van functies, tools en opties die erg belangrijk zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige service om hun websites te hosten.

Naast het aanbieden van hostingdiensten, biedt het platform ook uitgebreide opties voor het bouwen van websites. Hierdoor is het mogelijk om verschillende soorten websites te bouwen, variërend van kleine tot grote projecten.

De hostingprovider biedt een breed scala aan budgetten en biedt verschillende prijsopties om uit te kiezen. Het is geen probleem om van het ene plan naar het andere over te schakelen als uw webhostingbehoeften veranderen terwijl u werkt aan uw bedrijfsontwikkeling.

Hoogwaardige technologieën die de host biedt, zorgen voor geavanceerde beveiliging, soepele en uitzonderlijke websiteprestaties. Deze functies maken 1&1 IONOS de beste keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een veilige, schaalbare en krachtige hostingprovider.

Begin met 1&1 IONOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map