3dcart Beoordeling

3dcart.com Beoordeling


3dcart is een bekende eCommerce-websitebouwer met het hoofdkantoor in Tamarac, FL. Lange ontwikkelingsgeschiedenis (het bedrijf werd opgericht in 1997) heeft het platform tot een van de hedendaagse nicheleiders gemaakt. De functionaliteit van het platform is verbeterd om de afgelopen 20 jaar het hoogste niveau te bereiken. Het lijkt erop dat het onmogelijk is hier iets toe te voegen. De reputatie en competentie van de dienst zijn uitgesloten.

Het platform is gepositioneerd als een alles-in-één verkooptool voor kleine en middelgrote bedrijven. Het publiek bestaat uit iedereen die producten of services op internet wil verkopen. Het maakt niet uit of je een beginner, een professional of gewoon een nieuwsgierig persoon bent – 3dcart komt mogelijk tegemoet aan ieders behoeften. De enige nuance is dat dit niet de enige hoogwaardige gespecialiseerde websitebouwer is die beschikbaar is op de hedendaagse markt.

De grote vraag is als volgt: is 3dcart de moeite waard om te gebruiken of het is logisch om zijn bekende concurrenten te verkennen Shopify, Volusion en andere nichevertegenwoordigers? Alle topservices zijn vergelijkbaar in hun functies. Elk van hen heeft zijn merkhighlights, de voorwaarden van de betaalde pannen verschillen en ze hebben hun eigen ecosystemen. Wat onderscheidt de service dan van de rest??

1. Gebruiksgemak

3dcart is een structureel intuïtieve en standaard eCommerce-websitebouwer. Het is visueel eenvoudig, maar als het gaat om oefenen, zijn de dingen veel gecompliceerder. Het platform heeft bijna alle functies doordrenkt zijn specifiek voor eCommerce-systemen.

Het is vrij duur om zo’n geavanceerd systeem met veel functies te gebruiken om een ​​eenvoudige webwinkel te creëren. Er zijn te veel onnodige dingen die je hier moet leren. Dit is mogelijk voor nieuwkomers, maar het zal enige tijd duren om de taak aan te kunnen. U heeft ongeveer 1-2 weken nodig om alle systeemopties te verkennen en experimenteer met hun toepassing. Alles is hier logisch gestructureerd, maar dit is nog niet duidelijk.

Het goede hier is dat je 15 dagen de tijd hebt om het systeem gratis uit te proberen. Met de gratis proeffuncties kunt u beslissen of de software aan uw vereisten voldoet in termen van complexiteit en flexibiliteit. Om een ​​nieuwe proefperiode te starten, hoeft u alleen maar een snelle en gemakkelijke registratie te voltooien.

Een gebruiker moet zijn of haar naam, e-mailadres en telefoonnummer opgeven. Het goede nieuws hier is dat u niet gedwongen bent om uw kaartgegevens op te geven, zoals sommige andere platforms doen en automatisch kosten in rekening brengen zodra de proefperiode is verstreken. Dus geen onverwachte kosten met 3dcart.

In de volgende fase wordt gebruikers gevraagd hun zakelijke niches op te geven. Kies gewoon uit de lijst met aangeboden branches, geef uw verwachte jaarlijkse inkomsten aan en de redenen waarom u deze specifieke software daadwerkelijk wilt gebruiken.

Eindelijk bent u naar het dashboard gegaan waar u uw winkel en slechts enkele van zijn pagina’s kunt aanpassen. Gebruikers vinden alle benodigde instrumenten in het configuratiescherm om verschillende taken uit te voeren. U kunt het uiterlijk van de winkel wijzigen, producten toevoegen en beheren, betalingsgateways integreren en verzendmethoden verfijnen.

3dcart Dashboard

Het dashboard heeft een eenvoudig interface-ontwerp, dat niet echt de aandacht trekt. Het is zo standaard en functioneel als dit daadwerkelijk mogelijk is. Beknopt, verzadigd, logisch en krachtig – dit is de indruk die 3dcart-bruikbaarheid creëert. Dit is niet het eenvoudigste CMS dat je kunt vinden. Er zijn hier meerdere tutorials, die voor veel gebruikers nuttig zullen zijn.

2. Functies & Flexibiliteit

3dcart heeft alles wat nodig is start een webwinkel van elke omvang en complexiteit. Dit is een professionele service, die qua functionaliteit niet achterblijft bij andere nichemonsters. In sommige opzichten blinkt het zelfs uit door de grote verscheidenheid aan modules en instellingen die kant-en-klaar worden geleverd.

De functionaliteit van de dienst lijkt soms overbodig. Het opmerkelijke deel van opties, integraties en modules blijft inactief tijdens het gebruik van meerdere projecten die met het systeem zijn gemaakt. 3dcart is rijk aan functies. Het potentieel is zelfs voor de meest veeleisende ontwikkelaars voldoende. Er zijn meerdere marketing- en SEO-tools, een krachtig geïntegreerd CRM, een blog, cadeaubonnen, geautomatiseerde e-mails, gebruikersgroepen, rapporten enzovoort.

Het systeem biedt de volledige set basisfuncties. Deze omvatten import / export van producten met veel gedetailleerde instellingen, betalingsacceptatie (PayPal, Square, Stripe, Amazon Payments, creditcards) en bezorgdiensten (FedEx, UPS, USPS, DHL). Er zijn ook productvoorraadgrafieken voor magazijnen met verkoopstatistieken voor een bepaalde periode. Integratie met de belangrijkste sociale diensten wordt hier ondersteund. U kunt ook gebruik maken van het verzamelen van statistieken uit meerdere richtingen, promotools, orderdashboard enz.

3dcart-modules

Afgezien van de kant-en-klare basisfunctieset, heeft een gebruiker toegang tot een verscheidenheid aan modules. Enkele tientallen zijn standaard geïnstalleerd, terwijl andere naar behoefte kunnen worden aangesloten. Het is natuurlijk belangrijk om te begrijpen waarvoor ze zijn bedoeld voordat u ze installeert of gebruikt. Daar heb je ervaring voor nodig, want de namen van meerdere integraties vertellen niets tegen een beginner. Korte beschrijvingen van elk van hen vereenvoudigen de situatie gedeeltelijk.

3dcart-modules

Elke module heeft zijn individuele instellingen afhankelijk van het karakter. Het spreekt voor zich dat de toepassing van veel van hen met name de complexiteit van het dashboard vergroot. Modules kunnen worden vergeleken met CMS-plug-ins – een afzonderlijke interface is verantwoordelijk voor de installatie van elk van hen.

Hier zijn een paar voorbeelden: Facebook Ads / Connect, AWeber, LiveChat, MailChimp, POS, RSS-feeds, opgeslagen karren, webhooks, Doba, eBay, groepsdeals, cadeaupapier, houzz, meerdere verzendingen naar verlanglijst, volière, AutoResponder, Zapier, bestsellers. Dit is ongeveer een kwart van de gehele moduleset.

Product management

Wanneer u een nieuw product toevoegt, kunt u het type (fysiek / digitaal product of cadeaubon), categorie kiezen, toevoegen aan de voorraadlijst van het magazijn, verzendinformatie toevoegen, SKU, MPN, GTIN, afbeeldingen / beschrijving, verschillende prijssoorten instellen en extra functievelden in elk gewenst aantal (kleur, maat, materiaal etc.). Dit is slechts een klein deel van alle beschikbare opties – detalisatie van instellingen is hier echt indrukwekkend. De productlijst bevat het zoekfilter op categorieën, naam, distributeur, fabrikant en andere parameters.

3dcart producten

De bestellijst is zeer gedetailleerd – net als de rest van de 3dcart-functies. Expliciete statistieken over alle scenario’s met geavanceerd zoeken, klantprofielen, snelle acties (factuurprobleem, statuswijziging of verwijdering enz.), Afdrukoptie en meer. Trouwens, productafbeeldingen worden opgeslagen in de bibliotheek, waar ze worden gesorteerd in mappen – dit maakt het gemakkelijk om ze te vinden, vervangen, hernoemen, bekijken enz.&drop-optie wordt ook ondersteund tijdens het downloaden.

Blogbeheer

Geïntegreerde blog-engine is een nuttige toevoeging aan de rest van de functies. Het blijft niet achter op nicheplatforms zoals WordPress in termen van maatwerk en beheer na ontwerp. De engine maakt het mogelijk om standaard statische pagina’s, recensies van afzonderlijke producten te maken en het menu van elke complexiteit op te maken met alinea’s.

3dcart Blog

Het is ook mogelijk om voetteksten en kopteksten van webpagina’s rechtstreeks te bewerken, met specificatie van hun type (globaal of aangepast). Hetzelfde principe wordt toegepast op het beheer van titels en inhoud van alle webpagina’s. Voor het gemak van de gebruiker wordt alles opgeslagen in afzonderlijke interfaces en gesorteerd op hiërarchie. Dit is een handige aanpak.

Marketinghulpmiddelen

3dcart wordt geleverd met meerdere geïntegreerde marketingtools. Er zijn bijvoorbeeld geïntegreerde plug-ins voor winkelmotoren (Godatafeed, NextTag Feed Export, PriceGrabber.com en Shop.com Export, Shopzilla, Bing, Google Product Feeds, enz.). Het is ook mogelijk om de sets van sociale netwerkknoppen handmatig te bewerken door middel van code-integratie of de kant-en-klare knoppen toe te voegen vanuit de sectie Social Bookmarking. Promotion Manager is in feite de bouwer van speciale aanbiedingen door verschillende algoritmen voor hun opmaak.

3dcart Marketing

Het gedeelte Speciale aanbiedingen bevat nuttige services voor Bing-advertenties, het ophalen van het telefoonnummer in het formaat 1-800, gratis HubSpot CRM en Muzaara voor geautomatiseerde marketing. Creatie van e-mailsjablonen voor standaard en geautomatiseerde mailings, groepen cadeaubonnen, hun import / export, marketingchecklists – al deze functies zijn hier ook beschikbaar.

3dcart SEO

3dcart SEO Tools worden in het voordeel van de dienst gepresenteerd. Het is mogelijk om robots / sitemapbestanden te bewerken, canonieke URL’s in te schakelen, 301-omleidingen toe te voegen, de waarden van standaard- en Open Graph-metatags in te voeren.

3dcart SEO

Google AMP-technologie voor het sneller laden van webpagina’s op mobiele apparaten, externe analysehulpmiddelen en Rich Page-fragmenten voor producten worden ook ondersteund. Het is vanzelfsprekend dat het ook mogelijk is om links naar sociale netwerkaccounts toe te voegen, handmatige URL-bewerking mogelijk te maken en andere voor de hand liggende dingen. Alles is hier inbegrepen.

Verkoopanalyse en statistieken

Analytics-verzameling wordt ook op de best mogelijke manier georganiseerd in 3dcart. Er zijn talloze grafieken voor winstberekening, gebruikersactiviteit, voorraadartikelen, verkoop, topproducten, verzendbestemmingen, betalingsopties enz. Welke rekenmachine u ook nodig heeft, u kunt het gedetailleerde onderzoek voor een bepaalde periode doen, de gegevens afdrukken, de vereiste exporteren bestand of werk de statistieken onmiddellijk bij.

Het is duidelijk dat u opties voor het weergeven van winkelwagentjes, productvoorraad, paginering, sortering kunt instellen, het enige formaat voor afbeeldingspictogrammen en het aantal specials op webpagina’s kunt instellen. Advertentiebanners, weergave-indelingen voor links, aanmeldingsformulieren, websitezoekopdrachten, acties voor standaardtriggers zoals “Voeg toe aan winkelkar” knop kan hier ook worden ingesteld. Daarnaast kunt u een formulier maken voor klantenonderzoek. Een geïntegreerd CRM zal de beschikbare gegevens automatisch verder opmaken.

Interactie met leveranciers

Er is ook een interessante functie voor distributeurs, die het mogelijk maakt om geautomatiseerde mailings naar leveranciers te sturen en de verzendkosten vanaf hun locaties te berekenen. Uw klanten kunnen ook afzonderlijk informatie verkennen over merken die in de webwinkel worden gepresenteerd.

U kunt de «Fabrikanten» sectie om uw merken toe te voegen met beschrijvingen, logo, SEO-instellingen. Dit is de standaardinhoud in het artikelformaat, uitgekozen in een apart websitegedeelte voor uw eigen voordeel en voor het gemak van de klant.

Ingebouwde CRM

3dcart heeft een geïntegreerd CRM-platform om uw bedrijf en klanten georganiseerd te houden. Het is standaard niet geactiveerd. U moet het inschakelen met systeemmodules. Kies gewoon degene met het Customer Relation Management of schakel deze uit wanneer dat nodig is.

CRM herschikt automatisch uw interactie met klanten. Het kan alle noodzakelijke gegevens bevatten over het product dat u verkoopt. Bovendien helpt het systeem u om de nodige feedback te genereren en om met uw klanten in contact te komen via het CRM-platform, samen met het geïntegreerde ticketsysteem. Gebruik de tool om snelle ondersteuning te bieden en de loyaliteit van klanten te vergroten, wat onvermijdelijk ook zal leiden tot omzetgroei.

3dcart Beveiliging

Over het beveiligingsaspect gesproken, er zijn instellingen voor toegang tot webwinkelbeheerders (tweestapsverificatie wordt ondersteund) en IP – beveiliging. Hiermee kunt u afzonderlijke verbindingen en de volledige locaties of adresgroepen blokkeren.

Over het algemeen is 3dcart een functioneel geavanceerd systeem. De stroom van orders, modules en secties is zo sterk dat het de indruk van perfectie wekt. Het is moeilijk te beseffen dat hier misschien iets ontbreekt. Het gaat hier om de oververzadiging van functies – alles is in eerste instantie afgestemd op de behoeften en vaardigheden van ervaren gebruikers. Nieuwkomers zullen de opties moeten kiezen die ze echt nodig hebben, waarbij ze het opmerkelijke deel van de functieset van het systeem negeren.

3. Ontwerpen & Sjablonen

3dcart is rijk aan kwaliteitssjablonen. Direct nadat je het systeem hebt geopend, krijg je een standaardthema, maar je krijgt ook ongeveer 70 vooraf geïnstalleerde sjablonen aangeboden. U kunt er met één klik tussen schakelen. Er is hier natuurlijk een voorbeeldmodus. U kunt extra sjablonen verwijderen of nieuwe installeren – de catalogus wordt geleverd met meer dan honderd thema’s die gratis kunnen worden geüpload.

3dcart Thema's

Alle sjablonen zijn responsief en redelijk veelzijdig. De meeste zijn variaties op een klassieke webwinkelstructuur, maar er zijn ook vrij ongebruikelijke niche-oplossingen. Ze zien er allemaal indrukwekkend uit. Elke gebruiker kan hier een geschikte sjabloon vinden, alles wordt op grote schaal geleverd. Elke sjabloon wordt geleverd met demo-inhoud die is gewijd aan de afzonderlijke eCommerce-niche.

3dcart Theme Editor

Over het algemeen hoeft u geen strikt voorraadsjablonen te gebruiken wanneer u met 3dcart werkt. Door CSS en HTML editor opties kon hier alles veranderd worden (stijlen, afbeeldingen, kleuren, standaard titels etc.). Dit is precies dat ontwerpaanpassingsniveau dat u verwacht te zien in zo’n geavanceerd systeem. U kunt de structuur van de startpagina wijzigen, de schuifregelaar in de koptekst verwijderen of zoiets maken in de visuele editor van het systeem.

3dcart HTML / CSS-sjablooneditor

Je kunt de taal van je webwinkel ook handmatig bewerken in het ontwerpgedeelte door de vertalingen van standaard sjabloonelementen te vervangen door de vertalingen die je nodig hebt. Met andere woorden, lokalisatie van het Engels naar een andere taal gebeurt handmatig. Dit is praktisch. Er is ook een handmatige ontwerpoptie, e-mailbewerking voor e-mailverspreiding en systeemberichten, die hier behoorlijk talrijk zijn.

De uiteindelijke indruk over het ontwerpaspect van 3dcart is indrukwekkend. Wat we waarnemen is een opmerkelijke vereenvoudiging (op het eerste gezicht) op de achtergrond van de algemene indrukwekkende functionaliteit van het systeem. Dit is een voordeel voor nieuwkomers, die het ontwerp nauwelijks zelf zullen opzetten. Aanpassingsopties voor CSS en HTML zijn voldoende voor professionals. De sjablonen zijn van behoorlijke kwaliteit en u kunt ze ook naar wens aanpassen.

4. Klantenservice

3dcart heeft een ontwikkelde infrastructuur en krachtige technische ondersteuning. Live Support Chat is beschikbaar op alle dashboardschermen. Er is een hoogwaardige kennisbank, een forum en zelfs de eCommerce University.

Er is ook een apart portaal voor webontwikkelaars. Dit wordt allemaal op grote schaal gerealiseerd. U kunt ook bellen met het 24/7 ondersteuningscentrum van de service. Ze verzekeren de onovertroffen klantenondersteuning.

5. Plannen & Prijzen

De proefperiode van 14 dagen maakt het mogelijk om de volledige 3Dcart-functieset te testen. Om met de service te blijven werken, moet u upgraden naar een van de vier betaalde abonnementen. Het is logisch om een ​​hectische detalisatie van functies in hun termen te noemen. Het is niet moeilijk om ze te begrijpen, ondanks dat de lijst met factoren en onderscheidingen erg lang genoeg is. We raden aan om aandachtig te zijn bij het lezen van de voorwaarden van de plannen voordat u ze koopt. Hier is hun korte overzicht:

 • $ 9 / maand, Startup Store – 1 gebruiker, 100 producten, API- en FTP-toegang, connectdomein, 2 e-mailaccounts.
 • $ 19 / maand, Basic Store – 2 dingen gebruikers, onbeperkte producten, telefonische ondersteuning, 5 e-mailaccounts.
 • $ 49 / maand, Plus Store – 5 dingen gebruikers, CRM, klantgroepen, 10 e-mailaccounts.
 • $ 129 / maand, Pro Store – 15 dingen gebruikers, automatiseringsregels, pre-orders, 30 e-mailaccounts.

Het is logisch om de afwezigheid van transactie- en opstartkosten te vermelden. U kunt tijdens het werken aan uw website overstappen op een duurder of goedkoper plan. Er is trouwens een geïntegreerd programma om webwinkels van andere platforms naar 3dcart te migreren, maar je moet er wel voor betalen. VISA PCI-certificering is ook het vermelden waard, wat spreekt over de betrouwbaarheid van hostingwerk.

Afgezien daarvan is er een aanbod voor winkels op ondernemingsniveau. Voor slechts $ 400 / maand krijgt u veilige level 1 PCI Hosting, onbeperkte gebruikers en IP-blokkerende beveiligingsfuncties. Er zijn hier dus niet veel verschillen met bulkoplossingen. U zult zich er gewoon van bewust zijn dat uw webwinkel bestand is tegen een enorme verkeersstroom. Dienovereenkomstig zult u veel managers kunnen verbinden met de service.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de kosten in verband met het gebruik van integratie van externe services. Bijna allemaal zijn ze in eerste instantie gratis, maar u zult moeten investeren in een mogelijkheid om uw website-functionaliteit uit te breiden. Over het algemeen zijn 3dcart-prijzen vrij standaard voor deze niche en kunnen ze correleren met die van de concurrenten.

6. Voors en tegens

3dcart is een zeer krachtig e-commerceproduct. De volledige functionaliteit is het enorme voordeel. Detalizition van opties en veelzijdigheid van functies is op het hoogste niveau. Er is alles dat u zal helpen om een ​​aantrekkelijk productontwerp te creëren, het op de juiste manier te promoten en het verkoopvolume te vergroten.

Voordelen
Nadelen
&# x2714; Overvloed aan geïntegreerde functionaliteit;
&# x2714; Kwaliteits geïntegreerde blog;
&# x2714; Eenvoudige en aparte instellingen voor kop- en voetteksten voor verschillende pagina’s;
&# x2714; Meerdere marketing- en SEO-tools;
&# x2714; FTP-toegang tot websitebestanden;
&# x2714; Beschikbaarheid van plug-ins voor winkelmotoren;
&# x2714; Uitgebreide keuze aan nuttige modules;
&# x2714; Krachtige productkaarteditor;
&# x2714; Mogelijkheid om bladwijzers te maken van de meest gebruikte dashboardsecties;
&# x2714; Ontwikkeld ecosysteem en fatsoenlijke technische ondersteuning.
✘ Beperkte toegang tot het bewerken van bestanden buiten de FTP-modus;
✘ Interface oververzadigd met opties – het ziet er saai en ingewikkeld uit, je moet eraan wennen;
✘ Het zal voor nieuwkomers moeilijk zijn om het product helemaal zelf te verkennen en onder de knie te krijgen zonder extra hulp.

3dcart-complexiteit is een relatief begrip. Het lijkt misschien eng voor iemand, maar de rest van de gebruikers zal de kracht van het systeem waarderen.

Conclusie

3dcart is absoluut een van de beste eCommerce-oplossingen op de hedendaagse markt in termen van functionaliteit. Als het gaat om het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van de interface en opties voor het aanpassen van sjablonen, de service loopt achter op Shopify – de meest voor de hand liggende concurrent. Wat de detalisatie van instellingen betreft, overtreft het enerzijds het systeem en bevindt het zich anderzijds op hetzelfde niveau, afhankelijk van de soorten instellingen die worden geïmpliceerd.

Over het algemeen kunnen we het platform aanbevelen aan die gebruikers die ervaring hebben met het maken van eCommerce-websites. De service is oververzadigd met opties. Het lijkt erop dat de ontwikkelaars er alle nieuwe nichefuncties aan blijven toevoegen. Er zijn veel geïntegreerde functies die in andere systemen worden geactiveerd door het gebruik van externe plug-ins.

Is het logisch om 3dcart te gebruiken? Ja, als u serieuze bedoelingen heeft en de begrippen marketing, SEO, codering enz. Begrijpt. Anders lijkt de dienst niet levensvatbaar: hij vraagt ​​veel aandacht en stelt hoge kwaliteitsnormen. Het is niet logisch om dit te kopen, als je de essentie van het systeem niet gaat leren en al zijn functies in het voordeel gaat gebruiken. Er zijn eenvoudigere en gebruiksvriendelijkere platforms.

Probeer gratis 3dcart

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map