Bandzoogle.com Beoordeling

Bandzoogle – is een gespecialiseerde website builder, die zich richt op de ontwikkeling van websites voor muzikanten. Het systeem is in 2003 gelanceerd door de muziekexpert, die verder een team van co-denkers met een webdesignachtergrond heeft verzameld, en is populair geworden bij iedereen, die van plan is een volledig uitgeruste en unieke website te maken om muziektalent te laten zien en te presenteren aan het publiek.


Het motto van het systeem klinkt als: “Van muzikanten voor muzikanten” en dit is alles wat u moet weten over de implicaties van het systeem en de belangrijkste nichespecialisatie.

Laten we eerlijk zijn: het aantal gespecialiseerde websitebouwers gebruikt om websites van muzikanten te maken is bijna nul. Het is altijd prettig om een ​​degelijke niche-oplossing te zien. Bandzoogle is een service die perfect aansluit bij de behoeften van het publiek van de muzikanten. Het wordt geleverd met muziekgerelateerde informatie, nichefunctionaliteit en geschikte stilistische presentatie.

De dienst neemt uiteraard risico’s wanneer het zich richt op de niche doelgroep. Als het niet in staat is om iets speciaals aan te bieden tijdens het testen waardoor het zich zal onderscheiden van de rest in vergelijking met andere muzikale websites, dan heeft het gebruik helemaal geen zin.

Dus, wat is Bandzoogle? Wat onderscheidt het van de rest en wat onderscheidt het systeem van de rest van de kwaliteitsdiensten die worden gebruikt om zakelijke websites te bouwen? Is het de praktische toepassing waard of zijn er andere vergelijkbare alternatieven onder andere standaardsystemen? Laten we dat nu ontdekken!

1. Gebruiksgemak

Het systeem ziet er op het eerste gezicht aantrekkelijk uit. De sfeer en de systeempresentatie komen overeen met de niche-nuances en dit is een van de hoogtepunten van deze gespecialiseerde websitebouwer. Na de standaardregistratie (naam, e-mailadres, wachtwoord) wordt het proces behoorlijk dynamisch – net als het ritme van de muziek. Bij het kiezen van de sjabloon krijgt u de mogelijkheid om verschillende standaardkoppen en teksten te kiezen, de achtergrondkopafbeelding, uw logo in te stellen en enkele andere nuances te verwerken. Tegen de tijd dat u toegang krijgt tot de editor, zal de website al een beetje aangepast zijn om een ​​persoonlijke indruk te creëren. U krijgt in eerste instantie een inleidende video te zien over de systeemmogelijkheden. Daarna kunt u zelfstandig aan de slag met het systeem.

Bandzoogle Theme Editor

Het configuratiescherm bevat de links die u naar de video’s leiden met voorbeelden van het gebruik van de huidige editorsectie. Over het algemeen is het prettig en vrij eenvoudig om Bandzoogle onder de knie te krijgen, zonder overdrijving. Alle opties worden intuïtief gepresenteerd in het systeem. Als er om de een of andere reden iets misgaat, is er een educatieve video, Community- en Help-secties en veelgestelde vragen over het onderwerp waarin u geïnteresseerd bent. De interface is hier ook belangrijk. Het lijkt precies zoals een muzikant verwacht dat het zo is. Het is beknopt en wordt geleverd met een handig gekozen kleurenschema, lettertypen en logisch geplaatste opties / instellingen. Je kunt het gebruiken zonder enige speciale voorbereiding.

Eenvoudige elementen zoals afbeeldingen of teksten kunnen rechtstreeks op de pagina worden bewerkt met behulp van de onopvallende editor. Als u de noodzaak hebt om complexere bewerkingen uit te voeren, moet u toegang krijgen tot de interface op volledig scherm, waardoor de belangrijkste website-blokken onzichtbaar worden en desgewenst complexere bewerkingen kunnen worden aangebracht.

Dit levert echter geen problemen op voor Bandzoogle-gebruikers, zelfs niet voor degenen die voor het eerst door het systeem bladeren. Voor zover de websitebouwer in eerste instantie is gemaakt voor onervaren muzikanten, verdient het zeker te worden beschouwd als een gebruiksvriendelijke en intuïtieve service.

2. Functieset en flexibiliteit

Bandzoogle maakt het mogelijk om websites van muzikanten te creëren, die de functies van een zakelijke website, blog, poster, online winkel combineren om muziektracks te verkopen enz. Alle functionele functies worden goed gerealiseerd en het is gemakkelijk om ze aan te passen aan uw eigen behoeften. U krijgt toegang tot de synchronisatietools met een uitgebreide set van sociale-mediaservices, een mogelijkheid om pagina’s en inhoud met gesloten toegang te publiceren. Het is ook vermeldenswaard dat alle websites die met het systeem zijn gemaakt er aantrekkelijk uitzien op mobiele apparaten.

Bandzoogle Configuratiescherm

Het Bandzoogle-configuratiescherm bestaat uit twee belangrijke secties om de structuur, functionaliteit en het ontwerp van uw website in te stellen, namelijk de “Inhoud bewerken” en “Thema bewerken”. De parameters van mailings, gebruikersaccounts en beoordelingen gevormd door de systeemnuances (verkeersaantallen, paginaweergaven, verkopen, fans enz.) En Google Analytics (u moet uw Google-account handmatig instellen om deze optie te gebruiken) zijn beschikbaar in het bedieningspaneel. Er is ook een communityforumsysteem en de sectie ‘Help’ met gedetailleerde tekstbeschrijvingen van alle opties van de service.

De “Inhoud bewerken”Sectie maakt het mogelijk om nieuwe pagina’s en functies (widgets) toe te voegen aan uw website. U kunt de menupunten van de website combineren en op elk gewenst moment een submenu van het tweede niveau maken. Wanneer u een nieuwe pagina aan uw website toevoegt, kunt u het type wijzigen: blanco, thuis, muziek, elektronische persmap, shows, winkel, blog, contact, externe link, intro, foto’s, over pagina. Namen van webpagina’s weerspiegelen duidelijk de essentie van de inhoud en functionaliteit, die daar beschikbaar zal zijn. Het is ook mogelijk om hier de zichtbaarheidsinstellingen aan te passen.

Bandzoogle Content Editor

Wanneer u dit of dat type webpagina maakt, krijgt u een lay-out aangeboden die aan uw specifieke behoeften voldoet. De webpagina wordt geleverd met blokken van de vereiste widgets, die verder moeten worden gevuld met foto’s, teksten, muziektracks, albums, evenementen enz. Dit is een redelijke aanpak die iedereen zal aanspreken. U krijgt een sjabloon, die als voorbeeld voor nieuwkomers zal dienen in plaats van de noodzaak om de widgets handmatig aan de nieuwe pagina toe te voegen. Dit is handig en praktisch vanuit elk oogpunt.

Het spreekt voor zich dat u de blokken naar behoefte kunt beheren door hun posities te wijzigen, te verwijderen of toe te voegen. Door op een van deze blokken te klikken, krijgt u toegang tot de lijst met instellingen, afhankelijk van het gekozen type. Met het blok “Evenementen” kunt u bijvoorbeeld het formaat kiezen waarin shows, ontmoetingen met fans enz. Worden weergegeven. U kunt hier ook het ticketverkoopproces online instellen. Om dat te doen, moet u uw PayPal-informatie en de kosten van tickets voor uw shows opgeven.

Bandzoogle Voeg een track toe

Een blok met muziektracks maakt het mogelijk om het inhoudstype (album, tracklijst, muziekspeler) te kiezen, algemene releasegegevens (jaar, beschrijving, omslag, titel) in te vullen, toegang tot de downloadfunctie te verlenen of te beperken (betaald, voorlopige aankoop of gratis ) en voeg bonusbestanden toe voor klanten. Dit is wat de weergave-instellingen van het album betreft. Het aantal instellingen voor de tracklijst is nog indrukwekkender en omvat kortingscodes, kwaliteit en lengte van demovoorbeelden, de weergavelijst, gebruikersmailings enz..

Een soortgelijke detalisatie van instellingen is van toepassing op alle soorten webpagina’s en blokken die daar worden gepresenteerd. Alles gebeurt op een kwaliteitsvolle en handige manier. In het gedeelte ‘Pagina’s’ vindt u algemene SEO-instellingen (trefwoorden, metatags) en een mogelijkheid om uw eigen code in te voegen (CSS, javascript etc.). Bestandsopslag vindt u onder de lijst en bevat muziek en foto’s, waarvan het beschikbare bedrag afhangt van het type van het gekozen betaalde abonnement.

Bandzoogle SEO-pagina-opties

Bij het toevoegen van inhoud aan de pagina creëert de functie (die in andere systemen ook wel “widgets” wordt genoemd) een aanpasbaar blok, waarvan de voorbeelden hierboven zijn beschreven. Laten we alle beschikbare Bandzoogle-functies inschakelen. Ze vallen allemaal in de volgende categorieën:

 • Basis kenmerken – titel, tekst, afbeelding met / zonder tekst, quote, video, evenementen, fotogalerij, blog, mijn sites (lijst met pictogrammen met links naar uw andere websites), call-to-action header, HTML-code;
 • Site breed – mijn sites en site-wide speler (wereldwijde site-speler);
 • Gemeenschap – gastenboek en forum;
 • E-commerce – winkel, muziek, donatie;
 • Feedback-tools – aangepast formulier, poll, aanmeldingsformulier voor mailinglijst;
 • Extern – Instagram-galerij, Twitter, Bandcamp Player, Topspin Store, Bandsintown, GigSalad Quote Form, GigSalad Review en Airbit;
 • Andere – bestandslijst, flash (om flash-video’s op uw website in te voegen) en hit counter.

Deze widgets (functies) zijn meer dan genoeg om het hele spectrum van de webontwerpbehoeften van muzikanten te dekken. De lijst met widgets wijst duidelijk op de opties van de dienst. Dit is in feite de lijst met functies van de systeemfunctionaliteit. Er zijn ook algemene website-instellingen, evenals instellingen voor SEO, webpagina’s en ontwerpen. De inhoud bevat alle bovengenoemde functies. De aangemelde soorten webpagina’s verschillen wat betreft de set widgets en hun posities op de website.

Bandzoogle-inhoudsfuncties

Het is ook vermeldenswaard dat er een mogelijkheid is om gratis secties te maken en hun onderverdeling in het vereiste aantal kolommen, wat de mogelijkheid biedt om verschillende functies op één horizontaal oppervlak te plaatsen. U kunt de posities van elementen (speler, vorm, tabblad enz.) Binnen de sectie naar wens aanpassen, waardoor een unieke sjabloonstructuur ontstaat.

Laten we alle beschikbare beschrijven Aanpassingsopties voor Bandzoogle-ontwerp nu. Ze zijn afhankelijk van de instellingen in het gedeelte ‘Thema bewerken’. U ziet de tekens van verschillende mobiele schermversies van uw website in de rechterbovenhoek ervan. U kunt altijd kijken hoe uw huidige websiteversie wordt weergegeven op uw smartphone, tablet of desktopcomputer. Het is ook mogelijk om de sjabloon op elk moment te wijzigen als dat nodig is.

Ontwerpeditor biedt globale instellingen voor de hele website, die ook zijn onderverdeeld in verschillende secties:

 • Koptekst maakt het mogelijk om de afmetingen van de koptekst aan te passen voor de startpagina en interne websitepagina’s, beeldfilter, parallax-effect en beeldweergave tijdens het laadproces;
 • Titel / logo maakt het mogelijk om het type logo (tekst, logo, geen) te kiezen, evenals lettertypen en kleuren voor de titel van de website;
 • Menu maakt het instellen van algemene menu-lettertypen (submenu), de kleur en menu-lettertypen voor desktoppagina’s en mobiele apparaten mogelijk;
 • Call-to-action-koptekst stelt u in staat de kleuren, afmetingen, achtergronden en knoppen van de koptekst te wijzigen. Instellingen voor uitlijning, posities en lettertype-elementen zijn hier ook beschikbaar.
 • Inhoud geeft u de keuzevrijheid als het gaat om het selecteren van contentlettertypen en H1 / H2-titels;
 • Sectiestijl ½ maakt het mogelijk om de kleuren van alle elementen (kopteksten, knoppen, links, achtergrond, inhoud) in de secties van webpagina’s in te stellen;
 • Toetsen maakt het mogelijk om het ontwerp van alle knoppen op de website op te zetten (vorm en stijl).
 • Site-brede muziekspeler laat u aangepaste kleuren toepassen, achtergrond- en tekstkleuren selecteren;
 • Mijn hele site maakt instellingen mogelijk voor knopgroottes, kleuren, zweefkleur, uitlijning.

U kunt ook uw eigen CSS-code aan de website toevoegen. Ontwerpinstellingen zijn over het algemeen vrij eenvoudig te begrijpen en het is eenvoudig om ze toe te passen. Ze zijn standaard voor dit type service, hoewel ze worden geleverd in een handig formaat met een aantrekkelijke interface. Dit is standaardfunctionaliteit die nodig is om een ​​website op te zetten.

Bandzoogle CSS-editor

Ten slotte is het belangrijk om een ​​mogelijkheid te vermelden om elke pagina in / uit te schakelen, toegangsinstellingen (via het wachtwoord, na registratie of beschikbaar voor iedereen), SEO (titel, beschrijving) en 301-omleidingspad.

Mail lijst

Een andere sectie die beschikbaar is in het dashboard is de Mailing List-sectie. Dit is de plek waar u e-mailcampagnes kunt opzetten en beheren, waarbij u kunt kiezen uit verschillende opties voor e-mailsjablonen. Het is ook mogelijk om de nieuwsbrieven vooraf in te plannen en hun doeltreffendheid te volgen in de volgende sectie “Rapporten”. Op deze manier kunt u effectief in contact komen met de doelgroep en hen op de hoogte houden van alle gebeurtenissen en nieuws in uw leven en carrière.

Analyse en rapporten

Over de sectie Rapporten gesproken, hiermee kunt u de prestaties van uw website volgen en de belangrijkste nuances analyseren, zoals verkeersbronnen, aantal bezoekers en locaties waar ze meestal vandaan komen, aantal regelmatige en unieke bezoekers, paginaweergaven en andere soortgelijke statistische parameters. In de subcategorie “Speelt” kunt u nieuwe tracks toevoegen en beheren, terwijl u in het veld “Verkoop” betalingsgegevens kunt instellen.

Het is mogelijk om je eigen fanslijst samen te stellen door nieuwe leden en / of campagnes toe te voegen en te beheren. U kunt websitestatistieken bijhouden voor het opgegeven tijdsinterval om de resultaten te kunnen vergelijken. Dit is ook best handig en gemakkelijk te doen. Om de geavanceerde website-statistieken te krijgen, is het mogelijk om Google Analytics aan uw website-account te koppelen.

e-commerce

Een van de onmiskenbare hoogtepunten van Bandzoogle is de mogelijkheid om een ​​volledig uitgeruste en, wat belangrijk is voor de meeste muzikanten, gratis etalages op te zetten en te beheren. Dit gebeurt met slechts een paar klikken. Vanaf vandaag is het platform verantwoordelijk voor het aangaan van financiële deals van meer dan $ 32 miljoen aan verkopen zonder enige transactie- of commissiekosten te betalen. Afhankelijk van de voorwaarden van je plan, is het mogelijk om een ​​verscheidenheid aan producten te verkopen, namelijk liedjes, albums, tickets, downloadcodes, video’s, fysieke merchandise en andere bestanden die je klaar bent om je fans tegen je eigen tarieven aan te bieden.

Bandzoogle eCommerce

Wat belangrijk is, u kunt kiezen tussen 25 valutatypen, uw webwinkel koppelen aan het beschikbare PayPal-account om deals te sluiten. Als u van plan bent te integreren met populaire externe distributieplatforms, kunt u widgets van derden naar keuze insluiten. Flexibele Bandzoogle eCommerce-opties bieden verschillende prijsopties. Zo kun je ervoor kiezen om je muziek gratis aan te bieden, fans hun prijzen toe te wijzen of een bepaald bedrag in rekening te brengen. Dat is ook een handige functie.

Kortom, Bandzoogle wordt geleverd met functionaliteit die standaard is voor de meeste WYSIWYG-systemen, maar het omvat ook een aantal niche-opties (muziektracks online winkel, speler, synchronisatie met muziekdiensten enz.). Interface-ontwerp is het belangrijkste onderscheid tussen het systeem en zijn concurrenten. Desalniettemin zijn deze functies handig verzameld op één plek en zijn ze gemakkelijk te gebruiken. De mogelijkheid om een ​​forum en een blog te creëren zal de meerderheid van de klanten zeker aanspreken. Het resultaat is dat een muzikant alle benodigde tools krijgt om een ​​effectieve website te maken.

3. Ontwerpen

Aantal thema’s:116
Professionele sjablonen:&# x2714; JA
Gratis thema’s:&# x2714; JA
Sorteren op branche:&# x2714; JA
CSS-code bewerken:&# x2714; JA

Een ander onderscheid van Bandzoogle is de indrukwekkende bibliotheek met muzieksjablonen. Al met al zijn er hier meer dan 100 thema’s. Ze reageren allemaal en zien er indrukwekkend uit (afhankelijk van uw keuze). Het is moeilijk om je een muzikant voor te stellen die geen fatsoenlijk ontwerp kan vinden in deze veelzijdigheid naar keuze. Daarom verdient de service echt erkenning als het op dit aspect aankomt.

Een indrukwekkende verscheidenheid aan structuren, ontwerpen, kleuren en thema’s zorgt voor een mooie indruk. Gezien de nichespecialisatie van de websitebouwer, is het aantal en de kwaliteit van de hier beschikbare sjablonen behoorlijk verrassend. De thema’s zijn als volgt: rock, folk / country, jazz / blues, singer / songwriter, klassiek, urban / hiphop, wereld, EDM / DJ / producer, business / overig, beats.

Bandzoogle-sjablonen

Er is een voorbeeldoptie die het mogelijk maakt om alle details van het thema waarin u geïnteresseerd bent te verkennen. Zelfs als er iets is waar u niet tevreden mee bent, biedt het systeem echter de mogelijkheid om tijdens het webontwerpproces van sjabloon te wisselen zonder het verliezen van de ingezonden inhoud. Afgezien van de kant-en-klare sjablonen, is er een kans om het lege thema te kiezen om het onafhankelijk aan te passen. Dit geeft uw website op de lange termijn een unieke uitstraling.

Een mogelijkheid om uw eigen ontwerpen op te slaan in de bibliotheek verdient hier aparte aandacht. U kunt dus verschillende ontwerpvarianten voor uw website maken door de beschikbare sjablonen of / en CSS-codering te bewerken om deze verder te kunnen veranderen, afhankelijk van de situatie, met slechts één klik. Dit voor de hand liggende aspect maakt het gebruik van Bandzoogle behoorlijk indrukwekkend. Dit lijkt misschien raar, maar zo’n kans is vrij zeldzaam (we noemen hier geen standaard ontwerpwijziging voor de voorraadvariant).

Over het algemeen zijn we tevreden met het ontwerpaspect van Bandzoogle. Ja, alle sjablonen zijn onderverdeeld in categorieën op basis van hun principes en structuur. Dit is een standaardpraktijk voor andere systemen. Waar we erg van onder de indruk waren, is hoe zorgvuldig dit wordt gedaan. Aan de ene kant zijn alle kant-en-klare sjablonen hier leuk te noemen, er zit niets technisch geavanceerd in. Ze zijn echter gemaakt met hoge kwaliteit in gedachten (dit betreft de algemene sfeer, demo-inhoud, veelzijdigheid) en de keuze is eigenlijk verbluffend.

4. Klantenservice

Bandzoogle wordt geleverd met een standaardset met opties voor klantenondersteuning, waaronder livechat, e-mailondersteuning, veelgestelde vragen, communityforum. Zodra u zich bij het systeem registreert of een sjabloon selecteert, krijgt u een videogids aangeboden over hoe u uw website kunt aanpassen en met het platform kunt werken. De kwaliteit van technische ondersteuning is ook hier behoorlijk. Alles functioneert goed, het forum is live, het FAQ-gedeelte is kwaliteit. Er zijn hier geen duidelijke nadelen. Hieraan valt ook niets toe te voegen.

5. Prijsbeleid

Bandzoogle onderscheidt zich van de rest door de duur van de proefperiode, die 30 dagen duurt. Het is mogelijk om gedurende deze tijd alle functies van het systeem uit het hoofd te leren, om nog maar te zwijgen van de standaardverkenning van de service. Het systeem biedt 3 betaalde abonnementen, waarvan er één moet worden gekozen na het einde van de proefperiode, anders hoeft u de service helemaal niet te gebruiken. Gratis versie is hier niet beschikbaar. Laten we eens kijken naar de maandelijkse kosten van de betaalde abonnementen, op voorwaarde dat u een eenmalige jaarlijkse betaling doet (de maandelijkse betalingsoptie is ongeveer 12% duurder). De betaalde plannen zijn dus als volgt:

PlanKostenKenmerken
Lite:$ 8,29 / maand✓ 10 pagina’s, tracks en foto’s,
✓ 100 leden van de mailinglijst;
✓ Commissievrije muziekwinkel;
✓ Elektronische perskit.
Standart:$ 12,46 / maand✓ 20 pagina’s, 50 nummers, 500 foto’s;
✓ 1000 leden van de mailinglijst;
✓ Verkoop fysieke merch.
PRO:$ 16,63 / maand✓ Onbeperkte pagina’s, nummers, foto’s en leden van de mailinglijst;
✓ Verkoop video’s en andere mediabestanden, automatische voorraadregistratie, albumvoorbestellingen, kortingscodes;
✓ SoundScan-rapportage, aangepaste lettertypen, videokopteksten.

Het is vermeldenswaard dat duurdere abonnementen alle kenmerken van de goedkopere abonnementen plus nieuwe bevatten. Je hebt duidelijk de voordelen opgemerkt van de functionaliteitslijst die beschikbaar is in termen van het PRO-plan. Dit is het enige plan dat u kan helpen het meeste uit de Bandzoogle-functionaliteit te halen. Door de lijst met aangeboden services te lezen, realiseert u zich wat u wordt onthouden als u kiest voor een van de goedkopere abonnementen. Dat is behoorlijk erg, omdat het verschil hier te groot is.

De ontwikkelaars van de dienst moedigen de potentiële klanten uiteraard aan om te kiezen voor een PRO-plan, waarvan de kosten $ 204 per jaar bedragen. Gezien het feit dat de websitebouwer de functies van een blog, e-commerceplatform, forum en een standaard bedrijfswebsite combineert, zijn deze kosten de functionaliteit van het systeem waard.

Het systeem biedt geld-terug-garantie aan die gebruikers, die om de een of andere reden niet tevreden zijn met de functionaliteit. Het biedt bovendien gratis, nooit aflopende domeinnaam, onbeperkte schijfruimte en geïntegreerde hostingopties.

6. Voors en tegens

Bandzoogle is een veelzijdige, gespecialiseerde website-bouwer, die zeker zal voldoen aan de behoeften van muzikanten die bereid zijn hoogwaardige websites op te zetten om hun talent te laten zien. Net als elke andere service wordt deze echter geleverd met een lijst met verdiensten en nadelen die een opmerkelijke impact kunnen hebben op de keuze van gebruikers. Het is hoog tijd om nu de voor- en nadelen van het systeem te ontdekken.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Sterke muziekfocus;
&# x2714; Breed scala aan services, tools en functies
die een must-have zijn voor websites van muzikanten;
&# x2714; Gebruiksgemak en WYSIWYG-bewerking;
&# x2714; Niche-keuze van responsieve sjablonen van hoge kwaliteit;
&# x2714; Fatsoenlijke klantenondersteuning;
&# x2714; Code-bewerking toegestaan;
&# x2714; Geïntegreerde eCommerce-functionaliteit.
✘ Onvermogen om andere soorten websites te maken;
✘ Dure plannen.

7. Vergelijking met concurrenten

Het is vrij moeilijk om Bandzoogle te vergelijken met gerenommeerde nicheconcurrenten vanwege de sterke muziekfocus. Het punt is dat er niet veel systemen zijn die dezelfde functionaliteit en functieset kunnen bieden. De enige waardige concurrent in dit opzicht is Wix. Deze alles-in-één website builder is wereldwijd populair en biedt een krachtige functieset die nodig is om een ​​fatsoenlijke website voor muzikanten te creëren.

Bandzoogle vs Wix

Beide systemen worden geleverd met WYSIWYG-website-editors, meerdere voor mobiel geschikte sjablonen, geïntegreerde blogging en eCommerce-functies. Ze bieden ook een rijke keuze aan tools voor ontwerpaanpassing waarmee u uitstekende ontwerpen kunt maken om de aandacht van gebruikers te trekken. Wix-abonnementen zijn iets goedkoper in vergelijking met die van Bandzoogle. Dit is echter geen probleem als het gaat om de ontwikkeling van kwalitatieve websites voor muzikanten. Er is dus geen duidelijke leider in deze vergelijking – zowel Wix als Bandzoogle zijn het testen waard!

Bottom Line

Makkelijk te gebruiken:7/10
Kenmerken:8/10
Ontwerp:8/10
Technische ondersteuning:10/10
Prijzen:8/10
Totale score:8.2 / 10

Bandzoogle is een leuke service om websites voor muzikanten te maken. Als je de componenten ervan analyseert, zul je merken dat alle opties krachtig kunnen worden gerealiseerd op een behoorlijk niveau, maar ze zijn helemaal niet uniek. Het grote voordeel van de service is dat alle vereiste functies die nodig zijn om de hoofdtaak van het systeem te realiseren, allemaal op één plek worden gevonden. Er is een grote verzameling thematische sjablonen en ontwerpen die effectief bijdragen aan het creëren van de juiste sfeer. Als je een muzikant bent, zul je het systeem blijkbaar leuk vinden vanwege de interface en het gemak.

Vanzelfsprekend kunt u ook met succes creëren websites van muzikanten in veel andere WYSIWYG-websitebouwers zonder Bandzoogle te gebruiken. Het belangrijkste hier is de beschikbaarheid van de eCommerce-component en een blog. De rest is niet ongebruikelijk. Maar … Andere systemen missen de specifieke sfeer, muzieksjablonen en je zult ergens de benodigde functionaliteit moeten zoeken door gebruik te maken van externe services en plug-ins.

Alle essentiële elementen worden allemaal op één plek in Bandzoogle verzameld en u hoeft niet naar extra elementen te zoeken. De websitebouwer is niet revolutionair, maar verdient zeker de aandacht vanwege zijn individuele functionaliteitspresentatie en gemak. De kosten zijn gematigd. Er zijn behoorlijk leuke alternatieven voor dit systeem beschikbaar.

Raden we aan om het te gebruiken? Ja. Waarom niet – de service is redelijk in zijn niche, hoewel hij geen unieke technische kenmerken heeft. Het is zeker het testen waard. Als je het leuk vindt, ga je gang om de betaling te doen. Er zijn hier geen valkuilen en het is aan jou om de keuze te maken.

Probeer Bandzoogle nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map