Beoordeling van Microsoft.com

Microsoft-website builder was een van de bekende nicheleiders die mensen toepasten om verschillende soorten websites te ontwerpen. Naarmate de tijd verstreek, is de nicheconcurrentie veel sterker geworden, waardoor plaats is gemaakt voor meer geavanceerde en functionele website-bouwers – degenen die momenteel wereldwijd populair zijn.


Als het gaat om moderne website-ontwikkeling, blijven veel gebruikers echter samenwerken met door Microsoft aangestuurde websitebouwers om veelzijdige projecten te creëren om aan hun webontwerpvereisten en -behoeften te voldoen. Dus wat maakt deze producten zo populair? Waarom blijven ze in trek bij gebruikers en zijn er betere alternatieven voor hen? Laten we dat nu proberen uit te zoeken.

Microsoft Website Builder in 2018

Vanaf vandaag heeft Microsoft geen eigen webbuildingservice om eenvoudig tot complexe websites te maken. Als je ooit eerder met de producten van het systeem hebt gewerkt of er zoveel over hebt gehoord om het te proberen, kun je de oplossingen gebruiken die beschikbaar zijn in de app-markt van het platform.

Om te beginnen met het bouwen van een website met een op Microsoft gebaseerde websitebouwer, moet u in eerste instantie een Microsoft-account krijgen. Als je die niet hebt, kun je je hiervoor aanmelden of je Skype-account gebruiken. Hiermee krijgt u toegang tot alle applicaties die beschikbaar zijn in de Microsoft brand store.

Er zijn verschillende webbouwtools die u kunt gebruiken voor universele en gespecialiseerde doeleinden, maar de meest populaire is Wix. Deze websitebouwer is zeker de aandacht waard van gebruikers, die van plan zijn om fatsoenlijke websites te lanceren, zelfs zonder specifieke webbouwvaardigheden en nichekennis. Laten we eens kijken wat het systeem moderne gebruikers te bieden heeft en wat het onderscheidt van de rest.

Wix – De beste keuze voor Microsoft-gebruikers

Wix website builder

Wix is de wereldberoemde websitebouwer, die populair is geworden door de overvloed aan tools voor ontwerpaanpassing, uitgebreide functieset, handige slepen-en-neerzetten-editor, rijke verzameling responsieve websitesjablonen van hoge kwaliteit, goede website-promotie en marketingopties, betaalbaar prijsbeleid.

De websitebouwer maakt het mogelijk om verschillende soorten websites te maken, variërend van kleine persoonlijke portfolio’s tot online winkels die uw merkidentiteit in het gunstigste licht weerspiegelen. Het klantenbestand van de dienst bestaat momenteel uit meer dan 130 miljoen gebruikers, die in 190 landen wonen. Dit is het beste bewijs van de erkenning van het bedrijf, dat zeker de aandacht waard is.

 • Makkelijk te gebruiken. Wix zorgt voor een verbluffend eenvoudige en handige webbouwervaring voor iedereen, die de intentie heeft om kwalitatieve en functionele websites te ontwerpen. Of u nu een beginner bent die uw eerste stappen zet in de webbouw niche of een professionele webontwikkelaar die betrokken is bij het klantgerichte webdesign, het gebruik van Wix zal geen probleem voor u zijn.

  De website builder wordt geleverd met een intuïtieve WYSIWYG-interface en de slepen-en-neerzetten-editor. Geavanceerd Wix ADI tool zal automatisch een website voor uw ontwerpen op basis van de inhoud die u indient.

  Wix ADI-editor

  Wix werkt onder de SaaS-model, wat het proces van het maken van websites vereenvoudigt voor gebruikers die websites maken op hun mobiele en desktop-apparaten die zich hebben aangemeld voor het platform. Het is een gebruiker, die volledige controle heeft over het webbouwproces en het resultaat kan zien om de wijzigingen op tijd door te voeren.

 • Functieset. Als het gaat om de functieset, zal Wix uw verwachtingen overtreffen. De websitebouwer heeft elke gebruiker veel te bieden, ongeacht de webdesignervaring die hij / zij heeft opgedaan. Het wordt geleverd met krachtige e-commerce- en blog-engines, waarmee u kunt creëren kleine tot middelgrote online winkels of blogs zonder gedoe.

  Wix ADI eCommerce

  Hier kunt u producten verkopen en adverteren, hun assortiment bijwerken, kortingen, speciale functies aanbieden, blogposts toevoegen, plannen en bijwerken en andere acties uitvoeren om een ​​succesvolle blog of een webwinkel te runnen.

  Wix-code is een ander hoogtepunt van de websitebouwer, waarmee u op een eenvoudige en effectieve manier webtoepassingen kunt maken. U hoeft niet over codeervaardigheden te beschikken om de tool te gebruiken – Wix-code is intuïtief en voor iedereen begrijpelijk. Deze web app builder maakt het mogelijk om inhoud te creëren en deze toe te voegen aan de gewenste webpagina.

  Wix Code Editor

  Een ander hoogtepunt van de websitebouwer is de App-markt met veel extensies, apps en add-ons om uw website geavanceerde prestaties te geven. De apps zijn ontwikkeld door externe ontwerpers en kunnen gratis en betaald worden op basis van hun toepassingsgebied en kenmerken.

 • Sjablonen en ontwerp. Wix biedt veel hoogwaardige sjablonen en ontwerpen, die het mogelijk maken om verschillende soorten websites te maken, zoals bedrijfssites, blogs, forums, online winkels, portfolio’s, bestemmingspagina’s en wat niet.

  Al met al heeft Wix een collectie die meer dan 550+ thema’s van hoge kwaliteit omvat voor verschillende niches. De ontwikkelaars van de service werken de sjabloongalerij regelmatig bij met nieuwe en up-to-date thema’s. Voor die gebruikers, die geen geschikte sjabloon kunnen vinden, is er de mogelijkheid om een ​​leeg thema te selecteren en aan te passen om een ​​geheel nieuwe website te ontwerpen.

 • Kosten. U kunt Wix helemaal gratis gebruiken zolang u dat nodig heeft. Het systeem heeft een gratis nooit aflopend plan waarmee de functies die het biedt kunnen worden getest en het kan een goede oplossing zijn voor alle soorten websites. Als u nog steeds een website met een persoonlijk domein nodig heeft, kunt u kiezen voor een van Wix premium-abonnementen, waarvan de kosten beginnen vanaf $ 4,5 / maand.

  Houd er rekening mee dat Wix geld-terug-garantie biedt aan gebruikers, die niet tevreden zijn met sommige van de functies. U kunt uw geld binnen 2 weken na uw betaling terugkrijgen. Het prijsbeleid van het systeem is heel duidelijk en betaalbaar.

Maak een gratis website

WebMatrix 3

Webmatrix3

WebMatrix 3 is een gratis, lichtgewicht, cloudgebaseerde websitebouwer die werkt als een webontwikkelingsapplicatie voor Windows. Met de builder kunnen ontwikkelaars sites maken met behulp van kant-en-klare ingebouwde sjablonen of populaire open-source applicaties. Het is essentieel om op te merken dat het systeem voornamelijk gericht is op professionals, die websites maken voor hun klanten (in tegenstelling tot websitebouwers die de eindgebruiker targeten).

Het doel van Webmatrix 3 is om webontwikkelaars coderings-, aanpassings- en publicatiemogelijkheden te bieden, allemaal op één plek. Het platform is uitgebracht in 2011, maar Microsoft ondersteunt al geen ondersteuning meer voor WebMatrix. Het is echter logisch om een ​​snel overzicht van het product te krijgen om te zien hoe Microsoft hun benadering van het webbouwproces heeft veranderd.

 • Makkelijk te gebruiken. WebMatrix heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface, slimme handleidingen en vele andere leuke dingen als voor een webontwikkelingsapp. Maar het is natuurlijk niet zo eenvoudig en intuïtief als doe-het-zelf, codevrije online website-bouwers. Het werkt alleen geweldig voor een bepaalde groep klanten. Het lijkt veel op een standaard sitebouwer, maar het is vooral gericht op de behoeften en vaardigheden van professionals.

  WebMatrix 3 mobiele sites

  De app biedt een geavanceerde ontwikkelomgeving voor uw projecten die zijn ontwikkeld in verschillende programmeertalen, zodat u geen aparte programma’s hoeft aan te schaffen. Hoewel de meeste doe-het-zelf-sitebouwers in-browser software zijn die vanaf elk apparaat kan worden bereikt via het aanmeldingsformulier, is Webmatrix een downloadbare applicatie die een voorlopige installatie vereist.

 • Functieset. De builder biedt meerdere faciliteiten om ontwikkelaars te helpen sneller en gemakkelijker websites te bouwen. Het maakt het mogelijk om sites te maken met behulp van kant-en-klare ASP.NET-, PHP-, Node.js- of HTML5-sjablonen en profiteert van de nieuwste webstandaarden (CSS3, HTML5) en populaire JavaScript-bibliotheken zoals jQuery.

  CSS3 WebMatrix

  WebMatrix biedt ondersteuning voor oa PHP frameworks waaronder WordPress en Drupal. Door bijvoorbeeld voor het WordPress-framework te kiezen, installeert en configureert WebMatrix een volwaardige WordPress-website die lokaal wordt uitgevoerd. Eenmaal geconfigureerd, kunt u uw site op uw computer samenstellen en vervolgens uploaden naar een compatibele host met behulp van Microsoft’s Web Deploy-technologie. U kunt deze mogelijkheid gebruiken om WordPress-sites te maken voor het ontwikkelen van plug-ins en thema’s, of het testen van nieuwe code voordat u deze op uw live website implementeert.

  Het installeren, aanpassen en publiceren van webapps is eenvoudig met WebMatrix. Het maakt het mogelijk om websites te maken die zijn geoptimaliseerd voor mobiele weergave en biedt verschillende geïntegreerde functies die de taak handiger maken voor webontwerpers. Het product wordt geleverd met mobielvriendelijke sjablonen, apparaatemulators, code-aanvulling voor jQuery mobiel en meer enz. Het is ook mogelijk om er op afstand websites mee te bewerken.

  Websites gebouwd met WebMatrix zijn niet gebonden aan een bepaalde hostingprovider – u bent vrij om ze te publiceren waar u maar wilt. Voor betere prestaties biedt WebMatrix een lijst met hun partners waar u zich kunt aanmelden voor een gratis hostingaccount. U kunt ook kiezen uit vele andere aantrekkelijke hostingoplossingen op Microsoft Hosting Gallery.

 • Sjablonen en ontwerp. WebMatrix heeft u gedekt met meerdere geïntegreerde sjablonen die dienen als een mooie basis voor uw website-ontwikkeling. Startersjablonen worden in verschillende talen aangeboden en werken uitstekend voor standaard persoonlijke websites. Houd er echter rekening mee dat sommige sjablonen na het stopzetten van het product mogelijk niet compatibel zijn met uw browserversie.

  Een andere manier om een ​​WebMatrix-sjabloon te krijgen, is door deze zelf te ontwerpen. Om een ​​nieuw thema te creëren, kunnen codeerders een van de bestaande voorbeelden in de corresponderende WebMatrix-sjabloonmap kiezen en deze naar hun behoeften bewerken. Dit vereist echter diepgaande kennis van het onderwerp.

Voorpagina

Microsoft Frontpage

Voorpagina was vroeger een van die tools die de basis legden voor hedendaags websiteontwerp. Het was erg moeilijk om aan het begin van het internet een website te vinden die niet door het systeem werd aangedreven. FrontPage is een WYSIWYG-websitebouwer en HTML-editor die sinds 1997 is opgenomen in het Microsoft Office-pakket. Het product werd echter in 2003 stopgezet, maar het geniet nog steeds populariteit bij bekwame webdesigners, die het meeste uit hun programmeervaardigheden willen halen.

Na het stopzetten van het product werd het vervangen door SharePoint Designer en Microsoft Expression Web, maar deze twee apps worden sinds 2006 ook niet meer ondersteund. Vanaf vandaag kunnen gebruikers de webgebaseerde versie van SharePoint Designer installeren en ermee werken.

 • Makkelijk te gebruiken. SharePoint kan geen gemakkelijke webbouw-app worden genoemd, omdat het diepgaande webdesignvaardigheid vereist. Dit doet echter niet af aan de verdiensten van de WYSIWYG-editor van het systeem, die tot doel heeft gebruikers te helpen de fijne kneepjes van het HTML-coderingsproces met maximale efficiëntie te overwinnen.

  Om FrontPage effectief te gebruiken, is het nodig om extra plug-ins te installeren, die aanvankelijk bekend stonden als IIS Extensions en later werden verrijkt met een set gespecialiseerde FrontPage Server Extensions. Welke set extensies u ook nodig heeft, u moet ze installeren om het meeste uit hun functionaliteit te halen.

 • Functieset. FrontPage zit boordevol functies, die meerdere voordelen voor bekwame webontwerpers onthult. De nieuwste versie van de app biedt een Split View-optie, die het mogelijk maakt om een ​​project in de Code View-modus te coderen om het resultaat in de Design View-modus verder te bekijken zonder dat u ertussen hoeft te schakelen. De app heeft ook toegang tot interactieve knoppen, die het mogelijk maken om webafbeeldingen te lanceren voor navigatievoordelen, waardoor het niet langer nodig is om meer gecompliceerde hulpmiddelen voor beeldbewerking te gebruiken.

  Bovendien heeft de software de toegankelijkheidscontrole die de mogelijkheid biedt om erachter te komen of uw websitecode voldoet aan de huidige normen en kan worden gebruikt door mensen met beperkte vaardigheden.

  FrontPage bevat een HTML-optimalisatie, die code-optimalisatie veel sneller en leesbaarder maakt in vergelijking met eerdere app-versies. Een van de hoogtepunten van het product is de Intellisense-functie (automatisch aanvullen), waarmee gebruikers het codebewerkingsproces kunnen vereenvoudigen wanneer ze in de modus Code View werken. De functie suggereert de meest geschikte code-eigenschappen en tags die zijn gegenereerd terwijl een gebruiker deze schrijft. Dit helpt uiteindelijk om tijd en moeite te besparen. Ten slotte wordt FrontPage geleverd met codefragmenten, waarmee gebruikers codestukken kunnen maken en opslaan die ze maken en die ze in de toekomst mogelijk nodig hebben.

 • Sjablonen en ontwerp. FrontPage biedt geïntegreerde sjablonen die u naar wens kunt kiezen en aanpassen. Er is ook een mogelijkheid om op internet te surfen en FrontPage-thema’s te selecteren, die speciaal zijn gemaakt door externe ontwikkelaars om een ​​uniek en creatief website-ontwerp te bieden. Deze sjablonen reageren niet altijd, dus als u degene nodig heeft die uw website online toegankelijk maakt, controleer dit dan van tevoren. Wat interessant is, FrontPage biedt dynamische websjablonen, waarmee gebruikers het enige thema kunnen maken dat ze op meerdere websitepagina’s of de hele website zullen gebruiken.

Microsoft Expression Web 4

Microsoft Expression Web 4

Microsoft Expression Web 4 is een complete professionele webbouwtool die u kunt gebruiken om hoogwaardige, aantrekkelijke en functionele websites te ontwerpen en publiceren, die voldoen aan algemeen aanvaarde webdesignnormen. De lancering van Expression Web 4 dateert van 2010, terwijl Microsoft de volledige stopzetting ervan in 2012 aankondigde.

Het systeem was aanvankelijk betaald, maar is nu gratis te downloaden. Gebruikers die Expression Web eerder hebben gekocht, kunnen echter nog steeds technische ondersteuning voor hun websites gebruiken. Dezelfde service is niet langer beschikbaar voor degenen die het systeem gratis downloaden.

 • Makkelijk te gebruiken. Microsoft Expression Web 4 is een goede keuze voor professionele webdesigners, die een idee hebben om een ​​project te maken en te beheren voor professioneel of zakelijk gebruik. Het product werkt niet goed voor nieuwkomers, die geen idee hebben wat het proces van het maken van een website inhoudt.

 • Functieset. De app wordt geleverd met Microsoft Silverlight, Deep Zoom Composer-afbeeldingen, ASP.NET, PHP, AJAX en Silverlight video-ondersteuning. Het is ook mogelijk om Adobe Photoshop-bestanden hier te importeren om complexe websites met talloze bestandsoverdrachtsstromen en veilige FTP op een snelle en gemakkelijke manier te publiceren.

  Het product heeft verschillende voorbeeldmodi om het meeste uit het webontwikkelingsproces te halen. De meest voorkomende zijn de Snapshot Preview om te zien hoe uw website eruit zal zien in een browser en de SuperPreview-modus om webpagina’s in verschillende browsers tegelijk te vergelijken..

  Microsoft Expression Web 4 heeft een SEO Checker-functie waarmee u de effectiviteit van uw website-promotie kunt analyseren, gebruikmakend van de bestaande standaarden. Dit zal u helpen de ranking van uw websitezoekmachine te verbeteren, SEO-opties aan te passen, SEO-rapporten te maken enz. Deze versie van de app heeft een opnieuw ontworpen dialoogvenster met speciale tekens en symbolen die als HTML-tekeneenheden in een webpagina kunnen worden ingevoegd. Het wordt ook geleverd met ondersteuning voor jQuery IntelliSense, beheerpaneel voor fragmenten, functie voor commentaar / commentaar bij codeweergave, interactief snapshot-paneel en meerdere werkbalk- en aanpassingsopties voor de werkruimte.

 • Sjablonen en ontwerp. Microsoft Expression Web 4-sjablonen zijn na installatie beschikbaar in de speciale map van het systeem. Gebruikers die het meeste uit hun webontwerpervaring willen halen, kunnen op internet surfen om sjablonen te downloaden die zijn ontworpen door externe gebruikers. De thema’s passen in verschillende niches en kunnen naar wens worden aangepast via codebewerking.

Bottom Line

Er zijn verschillende opties om een ​​kwaliteitswebsite te bouwen en sommige worden geleverd door Microsoft. De keuze van het meest geschikte systeem hangt af van de expertise die u heeft en de complexiteit van een project dat u van plan bent te starten.

Als u een webdesignexpert bent, die weet welk resultaat u precies nodig heeft en wat u kunt doen om het te bereiken, dan is het gebruik van WebMatrix 3 of Microsoft Expression Web 4 een redelijke oplossing. Deze producten worden niet langer ondersteund door Microsoft, maar veel gebruikers geven er toch de voorkeur aan als het gaat om de ontwikkeling van gecompliceerde projecten.

Als uw vaardigheden op het gebied van webontwerp echter veel te wensen overlaten of als u gewoon niet met complexe coderingsnuances wilt omgaan, dan zal Wix het beste werken voor uw project. Deze websitebouwer is momenteel de beste in de niche en biedt toegang tot meerdere functies, tools en webdesignopties.

Wix ondersteunt miljoenen websites over de hele wereld en is de topbestemming voor gebruikers met diverse webdesign-achtergronden. Door het systeem te gebruiken, kunt u in een mum van tijd verschillende soorten projecten starten. Dit maakt het platform een ​​degelijke eigentijdse oplossing voor webbouw.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map