BlueVoda Beoordeling

Bluevoda recensie


BlueVoda – is een website builder voor gebruikers met geen codeervaardigheden. De software is beschikbaar als een gratis downloadbaar pakket. Het helpt bij het maken van een instap- en middelgrote projecten helemaal opnieuw. Gebruikers krijgen een set baseline webontwikkelingstools in een intuïtieve editor. Ondanks dat de websitebouwer in eerste instantie gratis te gebruiken is, moet u deze samen met de VodaHost-serveroplossing gebruiken, die wordt betaald.

De software is misschien een goede optie voor niet-technici die in minder dan 30 minuten een kant-en-klare site willen maken. De service ziet er echter behoorlijk gedateerd uit met zijn ouderwetse sjablonen en HTML 4.01. Sommigen snakken misschien naar een meer geavanceerde optie, gezien tal van SaaS-opties op de markt. BlueVoda zal a nauwelijks vervangen professionele webdesigner hoewel het misschien nog wel werkt voor enkele kleine projecten.

Voors en tegens

Als u een eenvoudige site van één pagina of projecten met meerdere pagina’s moet maken met de basislijnstructuur en functionaliteit, is BlueVoda wellicht een goede oplossing. Het beschikt over een eenvoudige editor met slepen-en-neerzetten-functionaliteit naast elementaire eCommerce-opties. Maar als u meer flexibiliteit nodig heeft op het gebied van maatwerk en ontwerp, kunt u beter kiezen voor alles-in-één oplossingen zoals Wix.

BlueVoda Pros:
BlueVoda Nadelen:
&# x2714; Een krachtige editor – de editor zelf is vrij eenvoudig te gebruiken. Het heeft voldoende functionaliteit om een ​​basispaginastructuur te creëren met een set fundamentele elementen. De drag-and-drop-technologie laat u sites maken die de blanco vormen in niet meer dan 30 minuten.
&# x2714; Eenvoudige integratie – BlueVoda biedt verschillende integratiemogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld enkele van de apps voor videostreaming en afspelen gebruiken, waaronder YouTube en Flash Player. Bovendien is er een kans om een ​​deel van de PayPal-functie te verbinden.
&# x2714; Het is gratis – de licentie zelf is ondanks de versie gratis te gebruiken.
&# x2718; Verouderde technologie – het systeem werkt op HTML 4.01 terwijl de lijst met sjablonen er erg gedateerd uitziet.
&# x2718; Hostingprobleem – BlueVoda-websites kunnen worden gehost op VodaHost-servers. Het maakt deel uit van hun samenwerking. Planprijzen zijn hier het belangrijkste nadeel.
&# x2718; Beperkte aanpassing – je zou niet een heleboel pagina-elementen en blokken moeten verwachten. De websitebouwer ziet er erg beperkt uit in termen van maatwerk en webdesign tools.
&# x2718; Alleen ondersteuning voor Windows OS.

Als gevolg hiervan is het voor BlueVoda moeilijk om te voltooien met meer geavanceerde en up-to-date platforms voor het bouwen van websites, hoewel het nog steeds van pas kan komen.

Waar is het goed voor?

We kunnen BlueVoda niet aanbevelen voor langlopende projecten. De software is goed voor gebruikers die wat webbouwvaardigheden willen opdoen zonder kosten. Het kan een geweldige oplossing zijn om te experimenteren met verschillende tools, het toekomstige mockup van de website te maken of sites in de testmodus te beheren. Als u van plan bent een goede online reputatie op te bouwen en met de doelgroep te communiceren, moet u op zoek gaan naar meer up-to-date software.

Makkelijk te gebruiken

BlueVoda is geen in-browser media. Het betekent dat u eerst de software moet downloaden en op uw apparaat moet hebben geïnstalleerd. Gebruikers moeten er rekening mee houden dat de downloadbare software alleen bedoeld is voor het bewerken van websites. Het biedt geen hostingfaciliteiten of een gratis domein in tegenstelling tot sommige andere platforms. Met andere woorden, u krijgt eigenlijk een eenvoudige website-editor die vanaf het begin misschien niet zo eenvoudig is als het lijkt. Merk op dat het platform momenteel alleen beschikbaar is voor Windows-gebruikers.

Ermee beginnen

In de eerste fase moet u een zip-bestand met de nieuwste versie van de website-builder downloaden van de officiële website. Het proces duurt minder dan een minuut. De volgende fase omvat een eenvoudig verificatieproces. Je hebt een sleutel nodig om de editor te openen. Om een ​​sleutel te krijgen, hoeven gebruikers alleen het e-mailadres en wachtwoord op te geven.

Bluevoda Aan de slag

Het systeem genereert automatisch een welkomstbrief met de bevestigingslink. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de pagina met de activeringscode. Voer de code in de daarvoor bestemde ruimte in en voer de websitebouwer in.

Web-editor

Wanneer je de editor opent, heb je het gevoel dat je een oudere versie van Microsoft Office gebruikt. De interface ziet er bijna hetzelfde uit. Hier hebben we alle belangrijke tools aan de linkerkant. Ze bevatten enkele pagina-elementen, integratie-opties, tekstgebieden, galerijen, lichtbakken, enz. Klik op het element dat u nodig heeft en het zal op de pagina worden weergegeven.

Bluevoda Web Editor

U vindt er ook rastergebaseerde kleurselectoren, afscheurwerkbalken, enz. Alles ziet er erg gedateerd uit, evenals het ontwerp van de elementen. Het goede nieuws is dat formatteren met BlueVoda heel eenvoudig is. Als u het element moet wijzigen, dubbelklik erop om de lettergrootte, stijlen, kleuren, achtergronden, enz. Te wijzigen.

Live gaan

Het goede nieuws is dat de websitebouwer een eenvoudige FTP-optie heeft. Hiermee kunt u eenvoudig alle sitebestanden downloaden en op de VodaHost-server laten installeren. Zoals we eerder hebben vermeld, biedt BlueVoda zelf geen hosting of domeinen aan. Je zal moeten afzonderlijk behandelen.

Kenmerken & Flexibiliteit

Over de functies van de websitebouwer valt niet veel te zeggen. Het is zeker gemakkelijk te gebruiken en heeft enkele tools om het project een beetje boeiender te maken. Maar qua flexibiliteit maakt het geen goede algemene indruk.

Video-integratie

Met videospelers en streamingopties kunt u uw bezoekers betrokken houden. De software kan worden geïntegreerd met grote streamingdiensten en mediaspelers dan YouTube, QuickTime, Flash en RealPlayer. Kies eenvoudig de gewenste service uit de lijst in de linkerzijbalk, plaats deze op de pagina en dubbelklik om de directe installatie uit te voeren.

eCommerce-opties

We kunnen ons geen situatie voorstellen waarin u BlueVoda zou kunnen gebruiken om een ​​digitale winkel te bouwen. Toch biedt het platform baseline-integratiemogelijkheden voor eCommerce. De functie is voornamelijk gericht op PayPal-invoerfunctionaliteit. Het enige dat u nodig hebt, is een vereiste knop toevoegen en deze configureren. Hier hebben we ‘Toevoegen aan winkelwagentje’, ‘Doneren’, ‘Nu kopen’ en enkele andere knoppen.

Bluevoda eCommerce-opties

Om de functie in te schakelen, hoeft u alleen elke optie te koppelen aan uw geldige PayPal-account in het instellingenmenu. Houd er rekening mee dat deze functies niet voldoende zijn om een ​​volledig functionele digitale winkel te creëren, omdat er geen goed productbeheersysteem en andere essentiële technologieën zijn.

Logo-editor

De functie helpt de websiteherkenning te vergroten met een aangepast logo. Met geavanceerde instellingen kunt u letterlijk elke dimensie van tekstuitlijning en lettergrootte wijzigen in tekstranden, verloopstijlen, enz. Het slechte nieuws is dat u ondanks het formaat uw eigen logo niet kunt downloaden.

Bluevoda Logo Editor

Code bewerken

Als je het geluk hebt om een ​​solide codeerervaring te hebben, kun je je website een beetje unieker en boeiender maken. Het platform biedt verschillende manieren om uw eigen stukjes code toe te voegen. Het ondersteunt HTML, JC en ActiveX programmeertalen. Kies eenvoudig de relevante container om eigenschappen te bewerken of nieuwe scripts toe te voegen.

Bluevoda-code bewerken

Web Design Tools

BlueVoda heeft een verzameling sjablonen die kunnen worden gebruikt als het fundamentele mockup voor websites. Gebruikers kunnen ze wijzigen of aanpassen met opties die door de redacteur worden geleverd. Als je echter naar die sjablonen kijkt, wil je de. Het lijkt erop dat ze allemaal vastzitten in het verleden. Het verouderde ontwerp ziet er in elke lay-out bijna hetzelfde uit. Bovendien zijn er geen sjablooncategorieën.

Klantenservice Bluevoda

De enige tool om enkele kleine wijzigingen aan te brengen in de webeditor zelf. Het biedt een aantal basisontwerptools om de pagina-achtergrond, de kleur van de elementen, stijlen, lettertypen enz. Te wijzigen. Gebruikers kunnen geen mobiele voorbeeldmodus gebruiken. Dit is een ander groot nadeel.

Klantenservice

Het platform heeft geen directe ondersteuningsopties. Het betekent geen Live Chat of telefonische ondersteuning en ook geen ticketingsysteem beschikbaar. Het enige dat u kunt tellen, is een uitgebreid Helpcentrum met verschillende artikelen en handleidingen, een verzameling videozelfstudies en een lokaal forum met een behoorlijk actief lidmaatschap. Daar vindt u mogelijk enkele nuttige discussies en maakt u uw eigen onderwerpen met problemen of problemen die daar worden beschreven.

Plannen & Prijzen: hoeveel kost BlueVoda?

Zoals u weet, is BlueVoda een volledig gratis websitebouwer. Maar is dat wel zo? Nou, het is totdat je live moet gaan met de site. Zoals we eerder hebben vermeld, is de software voornamelijk een webeditor. Het is geen alles-in-één oplossing zoals Wix, bijvoorbeeld.

Bovendien zul je het moeten gebruiken samen met de VodaHost-producten die ook webhosting bevatten. De prijs begint hier bij $ 7,95 per maand met onbeperkte bandbreedte en schijfruimte en onbeperkte domeinen om te beheren en te publiceren. Het slechte nieuws is dat u de installatie zelf moet afhandelen.

BlueVoda Review Conclusie

BlueVoda is de websitebouwer uit het verleden. Het is meer een retro-platform voor mensen die gratis willen experimenteren met verschillende websitestructuren en mockups. Het is ook een goed idee voor beginners die hun vaardigheden voor het bouwen van websites in realtime willen ontwikkelen.

Maar als u een langlopend project wilt creëren en uw merk online wilt promoten, moet u in plaats daarvan kiezen voor een functioneler en flexibeler platform.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map