BoldGrid Beoordeling

BoldGrid is een gratis en krachtige website-bouwtool ontworpen voor WordPress gebruikers. Er is een populaire editor voor slepen en neerzetten gemaakt met het doel hun sites te maken en te testen met behulp van het BoldGrid custom Cloud Platform en ze vervolgens over te dragen naar elke host.


Het platform komt niet als een alles-in-één oplossing. Het betekent geen hosting of gratis domein in een pakket. Met andere woorden, u heeft mogelijk een afzonderlijk hostingaccount of kies een van de door BoldGrid aanbevolen hostingproviders, waaronder Bluehost en enkele anderen. Hiermee kunt u het maximale uit de tool halen, terwijl baseline-functies ook van pas kunnen komen in termen van stereotypering van websites. Het staat u vrij om verschillende diensten, plug-ins of apps te implementeren en deze te testen onder reële operationele omstandigheden. Als alles goed verloopt, kunt u uw onberispelijke webproject inzetten.

BoldGrid is een goede optie voor nieuwkomers die hun eerste stappen zetten op het gebied van webdesign. Het wordt geleverd met gebruiksvriendelijke functionaliteit die het bouwen van WordPress-sites sneller en eenvoudiger maakt. Ervaren professionals vinden deze tool misschien ook best handig dankzij de bekroonde Inspiration-plug-in van het platform en andere instrumenten om relevante media- en tekstinhoud te bedenken. Deze keer zullen we alle goede en slechte dingen over BoldGrid bespreken, blijf op de hoogte voor meer informatie!

1. Gebruiksgemak

Hoewel ontworpen voor WordPress-websites, is BoldGrid zeer eenvoudig te gebruiken dankzij de slepen-en-neerzetten-editor, gebruiksvriendelijke functionaliteit en enkele andere functies die het voor nieuwkomers gemakkelijk maken om website-aanpassing aan te passen, de paginastructuur opnieuw in te delen, lettertypen of kleuren te wijzigen en ga naar meer geavanceerde instellingen om een ​​deel van HTML of CSS te implementeren. Beginnen is ook vrij eenvoudig.

Aan de slag met BoldGrid

Allereerst moet u een nieuw BoldGrid-account maken en uw e-mailadres aangeven. Nadat je op de knop hebt geklikt, heb je toegang tot je WP BoldGrid-installatie. Vergeet niet het registratieproces te voltooien en uw e-mail te bevestigen. Anders verloopt uw ​​account over twee dagen. Bovendien heeft u geen toegang meer tot het platform.

Nadat de bevestiging is voltooid, kunt u uw WordPress Cloud Platform instellen en volledige toegang krijgen tot alle BoldGrid-functies met uitzondering van het exporteren van ontwerpen en enkele andere opties die alleen beschikbaar zijn met betaalde abonnementen en abonnementen. We zullen ze wat verder bespreken.

Slepen-en-neerzetten-functionaliteit

Terwijl BoldGrid is ontwikkeld voor WordPress, krijgen gebruikers de kans om nieuwe sites voor zichzelf en voor hun klanten te maken dankzij een eenvoudige en gebruiksvriendelijke functionaliteit voor slepen en neerzetten. Het platform zelf is ontworpen als een geavanceerde uitbreiding op WP, waardoor het CMS uitgebreider en flexibeler wordt dankzij kant-en-klare lay-outs en aangepaste pagina’s.

boldgrid.com

Wat betreft de WYSIWYG-editor, het maakt het eenvoudig om uit verschillende aangepaste rasters te kiezen en deze aan uw pagina’s toe te voegen. Gebruikers krijgen de kans om tabellen en grafieken, meerdere kolommen, mediabestanden, vakken, tekstblokken en nog veel meer aan te passen.

GridBlocks en API

De meesten van jullie zijn bekend met GridBlocks, ze zijn eigenlijk hetzelfde als kant-en-klare lay-outs en webpagina’s die bestaan ​​uit verschillende secties en elementen, waaronder tekstblokken, formulieren, afbeeldingen, enz. Het is niet nodig om elke keer dat je shortcodes gebruikt een tafel of galerij op uw pagina wilt hebben. Wat een opluchting voor alle WordPress-fans!

Het platform biedt volledige toegang tot de API die mogelijk is geïntegreerd met Flickr of Fotolia om verbluffende portefeuilles, bestemmingspagina’s of kleine bedrijfssites te maken met behulp van miljoenen stockfoto’s en afbeeldingen die rechtstreeks toegankelijk zijn vanaf uw WP-dashboard.

2. Functies & Flexibiliteit

Het BoldGrid-dashboard is identiek aan dat je kunt zien in WordPress, maar biedt daarnaast extra opties die het mogelijk maken om de website snel en effectief op te zetten. Het is vrij eenvoudig en goed gestructureerd: de zijbalk met de opties, het werkgebied, de tips enz. Het is gewoon onmogelijk om hier iets te verknoeien..

BoldGrid Beoordeling

BoldGrid levert geen miljoenen plug-ins uit de doos. Het platform heeft echter een rijke reeks functies die die misser volledig compenseren. Hier zijn enkele baseline-tools die u mogelijk nodig heeft tijdens het bouwproces:

 • Eenvoudige Form Builder – met de tool kunt u een aangepast formulier voor uw website maken en deze overal op uw pagina plaatsen. Gebruikers zijn vrij om te kiezen voor kant-en-klare formulierlay-outs en om een ​​geheel nieuwe sectie te maken met een eenvoudige formuliereditor, mogelijk gemaakt door NinjaForms.
 • Media onderweg – zoals eerder vermeld, kunt u met API-integratie met grote voorraadbeeldhubs bladeren en foto’s toevoegen. Er zijn geen bewerkingstools of speciale vaardigheden vereist. Klik gewoon op de foto, kies een formaat dat je nodig hebt en laat het systeem automatisch bijsnijden en de afbeelding aan je pagina toevoegen.
 • BoldGrid Editor

 • 100% compatibiliteit – hoewel BoldGrid niet wordt geleverd met tonnen widgets en add-ons, bent u nog steeds vrij om plug-ins en extensies van derden te gebruiken. Het platform is volledig compatibel met elke WP-plug-in of -thema, zowel gratis als betaald.
 • SEO – BoldGrid genereert zelf SEO-vriendelijke code. U kunt kiezen voor verschillende beschikbare plug-ins om de SEO-gelederen van uw website te verbeteren. Tegelijkertijd kunt u uw eigen bijdrage leveren door paginatitels, metabeschrijvingen, URL’s, enz. In te stellen.
 • Voorbeeldmodus – u kunt testen hoe de website werkt met alle ingeschakelde plug-ins en services voordat u deze implementeert. Het platform introduceert een zogenaamde staging-omgeving waar het bouwproces geleidelijk verloopt. U kunt dus elk element testen om er zeker van te zijn dat er niets misgaat.
 • Interactiviteit – je bent verantwoordelijk voor de manier waarop alle website-elementen op de pagina verschijnen. U bent vrij om nieuwe formulieren en galerijen te maken en de manier waarop ze met de sitebezoekers omgaan te beheren.

We moeten ook een solide blogfunctie vermelden die het niet alleen gemakkelijk maakt om nieuwe blogposts te maken, maar ook om reacties van lezers te beheren, artikelen te sorteren op categorieën, postnummers toe te voegen, gebruikers op de hoogte te stellen in het geval van nieuwe publicaties, enz. Samenvattend, hier we hebben een behoorlijk krachtige en flexibele WordPress-georiënteerde website-bouwtool met alles wat je nodig hebt in het pakket.

3. Ontwerpen

BoldGrid biedt een reeks eigen responsieve thema’s en de mogelijkheid om ook te kiezen voor WordPress-thema’s van derden. Met andere woorden, gebruikers zullen genoeg inspiratiebronnen hebben. Als u besluit te kiezen voor aangepaste indelingen, kunt u profiteren van het volgende:

 • Alle thema’s zijn overzichtelijk en gesorteerd op categorie. U zult gemakkelijk degene vinden die aan uw eisen voldoet. De selectie van thema’s is breed genoeg voor makelaars, fotografen, webdesigners, artiesten of muzikanten om hun portfolio’s, landingspagina’s of kleine bedrijfssites te bedenken. Over het algemeen zijn er ongeveer 200 responsieve lay-outs beschikbaar voor BoldGrid-abonnees.
 • Elke sjabloon heeft een set kant-en-klare plug-ins. U zult nooit dummy-teksten en inhoud vinden zoals ‘Ik ben uw pagina. Typ iets in ”. Alle blokken zijn aanpasbaar. Alle secties en mediabestanden zijn bruikbaar.
 • Alle thema’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, terwijl het platform de aantrekkelijkste kleurenpallet aanbeveelt. Als u uw eigen visie heeft op de stijl van een website, maak dan uw eigen pallet.

De bovengenoemde functies zien er voor nieuwkomers meer dan genoeg uit om een ​​aangepast ontwerp te maken. Ervaren professionals die graag over de grenzen willen gaan, zullen geavanceerde instellingen waarderen met de mogelijkheid om HTML, JavaScript en CSS te implementeren. Ze krijgen ook de kans om aangepaste menu’s, widgets of inhoudsgebieden te wijzigen of aan te passen.

boldgrid.com - pas het thema aan

U moet bijvoorbeeld de koptekst wijzigen. Klik op de afbeelding bovenaan de pagina en je ziet een selectie van extra bedieningselementen en instellingen die verschijnen rond de sectie die je moet aanpassen. U kunt kiezen uit verschillende menupictogrammen en het formaat van kopelementen en afbeeldingen wijzigen, een knop toevoegen of verwijderen, enz.

Werken met mediabestanden is ook supergemakkelijk dankzij geweldige multimedia-ondersteuning. Gebruikers kunnen video’s en foto’s uit de mediabibliotheek downloaden of nieuwe galerijen, verzamelingen of afspeellijsten maken om bestanden te ordenen en de rommel te vermijden.

4. Klantenservice

Gebruikers beginnen BoldGrid-ondersteuning te voelen zodra ze het dashboard hebben betreden. Een set aan de slag videogidsen en tutorials heten u welkom in het dashboard. Sommigen van hen missen essentiële gegevens en promoten voornamelijk het platform dat abonnees vertelt wat BoldGrid is. Gelukkig kun je een aantal andere opties gebruiken om verschillende problemen op te lossen.

Het platform heeft een ondersteuningsforum waar u eventuele vragen kunt stellen. Het slechte is dat het een dag of twee kan duren om het antwoord te krijgen. Het goede is dat u professionele hulp krijgt van door BoldGrid geautoriseerde experts op het gebied van experimentondersteuning.

Degenen onder u die besluiten om BoldGrid te gebruiken samen met de aanbevolen hosting Bluehost, krijgen extra toegang tot trade chat, Skype, Support Center en telefoon voor direct contact.

We moeten zeggen dat BoldGrid deel uitmaakt van een enorme WordPress-community waar elk lid probeert zijn of haar bijdrage te leveren. Gebruikers kunnen altijd rekenen op:

 • Professionele ontwikkelaars van BoldGrid en WP die bijdragen aan codes, tickets en tracks. Ze zijn beschikbaar via communityforums. Ze maken video’s en handleidingen.
 • Het platform investeert in de ontwikkeling van WordPress en sponsort enkele van zijn conferenties en vergaderingen met tonnen handige informatie om te verkrijgen.

Met andere woorden, u loopt nooit mee als u kiest voor Boldgrid.

5. Prijsbeleid

Gebruikers hebben de kans om de tool gratis uit te proberen. Als je snakt naar uitgebreide functies, dan is het betaalde BoldGrid-pakket prima voor jou:

 • Gratis plan wordt geleverd met een baseline drag-and-drop-editor, gratis thema en blokbibliotheek.
 • Een betaald abonnement kost u $ 60 per jaar met onbeperkte sites, premiumondersteuning, meer dan 200 responsieve thema’s en geautomatiseerde SEO-tools.

Zoals we al eerder hebben vermeld, wordt BoldGrid geleverd zonder hosting. Met andere woorden, u kunt uw websites niet implementeren zonder een betrouwbare hostingprovider aan uw zijde te hebben. Bluehost is misschien de beste oplossing, omdat het een door WordPress aanbevolen hostingprovider is met een pakket WP-geoptimaliseerde serveroplossingen en -functies. Afgezien van uitgebreide cloud-, VPS- en reseller-hostingaanbiedingen, heeft het platform een ​​selectie van plannen die geweldig zullen werken voor WordPress-sites:

 • Basisplan kost $ 2,95 / maand met onbeperkte bandbreedte, gratis SSL- en WordPress-updates en 50 GB opslag.
 • Plus-abonnement kost $ 5,45 / maand met onbeperkte websites, opslag, bandbreedte, domeinen en e-mailaccounts plus $ 200 voor verschillende marketingaanbiedingen.
 • Keuze Plus kost $ 5,45 / maand met alle onbeperkte functies naast antispam-expert, domeinprivacy en back-up van de site.

Je krijgt de kans om het meeste uit het BoldGrid-platform te halen als het samen met Bluehost wordt gebruikt.

6. Voors en tegens

Natuurlijk kan BoldGrid werken voor WP-fans met zowel nul als diepgaande technische kennis. Het platform wordt geleverd als een goede tool voor het ontwerpen en testen van websites om ervoor te zorgen dat al uw plug-ins en services soepel werken, evenals de website in het algemeen. Tegelijkertijd moeten we toegeven dat het ook een aantal duidelijke nadelen heeft.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Geweldig voor het bouwen van WordPress-websites.
&# x2714; Eenvoudig te gebruiken editor voor slepen en neerzetten.
&# x2714; Het is gratis.
&# x2714; Gemakkelijk en snel aan de slag.
&# x2714; Aangepaste formulierbouwers en geavanceerde ontwerpinstellingen.
&# x2714; Compatibiliteit met plug-ins, thema’s en services van derden.
&# x2714; Tot 200 responsieve sjablonen.
✘ Niet waardevol voor een afzonderlijke acquisitie.
✘ Heeft wat tijd nodig om te leren.
✘ Het ontbreken van eCommerce-functies.

Conclusie

BoldGrid kan zeker een snellere en slimmere manier zijn vanaf het begin CMS-sites bouwen. Het is ontworpen om pagina’s te maken die gemakkelijk kunnen worden geconfigureerd en aangepast zonder speciale codeervaardigheden. Hoewel first-timers het misschien wat moeilijk vinden om te leren hoe het systeem werkt, is uitgebreide ondersteuning handig. Als u eenmaal beseft hoe de tools moeten worden gebruikt, verloopt het proces soepeler.

Het slechte nieuws is dat u het platform niet afzonderlijk kunt aanschaffen zonder hosting. Aan de andere kant zal dit feit nauwelijks een struikelblok zijn gezien de beschikbare door BoldGrid aanbevolen hostingproviders zoals Bluehost. Wanneer ze samen worden gebruikt, kunnen ze een ultieme WP-geoptimaliseerde website-bouwervaring bieden.

Probeer nu BoldGrid

 Het is makkelijk

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map