Bubble recensie

Bubble recensie


Bubble – is een krachtig webgebaseerd framework voor de cloud. Het is ontworpen om startups en bedrijfseigenaren te helpen bij het maken van effectieve applicaties die kunnen worden gebruikt om diensten of producten te promoten en voor gebruik binnen de zakelijke IT-infrastructuur. Het belangrijkste voordeel van Bubble is de mogelijkheid om volledig functionele apps te maken geen voorafgaande programmeer- of codeerervaring. Nieuwkomers en niet-technici zullen het gebruiksgemak waarderen naast een aantal functies om een ​​probleemloos bouwproces te garanderen.

De software is in eerste instantie gemaakt om robuuste apps te ontwikkelen voor verschillende doeleinden. Of je snakt naar een klantgerichte technologie of je wilt de productiviteit van een bedrijf verhogen en een op maat gemaakte applicatie ontwikkelen voor intern gebruik, Bubble framework komt zeker van pas. Hoewel er geen HTML- of CSS-programmering nodig is, kunt u softwareproducten maken met een geweldig UI-ontwerp, een gebruiksvriendelijke interface en een innovatieve aanpak. Laten we eens kijken wat dit krachtige raamwerk onder de motorkap heeft.

1. Gebruiksgemak

Het platform introduceert een perfecte mix van functionaliteit voor slepen en neerzetten gecombineerd met een workflowgebaseerde programmeerbenadering.

Met andere woorden, u krijgt volledige controle over de workflow en hiërarchie van de app zonder codeervaardigheden.

Bubble heeft een vrij eenvoudige editor met alle instrumenten die je nodig hebt om een ​​hypermoderne web- of mobiele app te bouwen. Het belangrijkste kenmerk hier is dat de gebruiker degene is die toekomstige toepassingslogica definieert. Laten we eens kijken hoe het werkt.

Ermee beginnen

Het platform zelf is gratis te gebruiken. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar een gratis proefmogelijkheid om te testen hoe het systeem werkt. Om toegang te krijgen tot Bubble-instrumenten, geeft u eenvoudig uw e-mailadres en wachtwoord op zonder dat u uw factuurgegevens hoeft op te geven. Gebruikers kunnen zich ook aanmelden met hun GitHub- of Google-accounts. De software brengt u automatisch naar uw persoonlijke dashboard, waar u de volgende stap kunt kiezen, of het zal een nieuwe app of sjabloon zijn om te maken voor het toekomstige project.

Bubble registratie

Gebruikers hebben vanaf hier ook toegang tot interactieve bellenlessen. Ze beschrijven alle stadia van het bouwproces hier in het dashboard zonder dat u tussen verschillende schermen hoeft te schakelen. U kunt indien nodig ook uw account invoeren om persoonlijke gegevens bij te werken of te wijzigen. Om aan de slag te gaan met het nieuwe project, klikt u op de knop “Nieuwe app” en bevindt u zich in het intuïtieve Bubble-configuratiescherm.

UI Builder

Welkom bij het UI-dashboard voor bouwen en ontwerpen. Nieuwelingen kunnen vanaf het begin een beetje overweldigd zijn vanwege de vele tools die in de zijbalk aan de linkerkant zijn geplaatst. Het duurt echter een paar minuten om aan het tabblad te wennen en verschillende secties en blokkeringen voor uw toekomstige toepassing te implementeren.

Bubble applicatie

Het raamwerk maakt gebruik van slepen en neerzetten. Het maakt het gemakkelijk om uw eigen structuur en de hiërarchie van elementen te ordenen. Met andere woorden, u kunt zich een webarchitect voelen en waar nodig specifieke elementen plaatsen. Gebruikers kunnen een kant-en-klare sjabloon kiezen of beginnen met het bouwen van een app vanaf het lege canvas. Bovendien bent u vrij om een ​​sjabloon te maken en deze vervolgens aan de applicatie te laten koppelen.

De elementen kunnen worden bewerkt afhankelijk van uw wensen. Klik er gewoon op en gebruik het nieuwe tabblad om de grootte van blokken te wijzigen, teksten te wijzigen, achtergrondstijl te kiezen, kleuren te wijzigen, het inhoudstype voor het hele blok te selecteren, nieuwe voorwaarden te definiëren, enz. Als u klaar bent met de app-layout, kunt u gebruik de beoordelingsmodus om te controleren hoe het eruitziet onder realistische omstandigheden in uw browser.

Bubble-editor

Bubble geeft volledige controle over het bouwproces. Gebruikers kunnen de logica achter hun applicaties of websites opnieuw uitvinden. Als u een chronologie van acties wilt maken, kunt u een nieuw blok toevoegen en er een specifieke actie voor definiëren door een nieuwe voorwaarde te definiëren. Het raamwerk biedt ook toegang tot een database waar u de nodige informatie kunt verzamelen via contact- of aanmeldingsformulier en deze automatisch kunt opslaan in de relevante database.

De software is zeer flexibel qua maatwerk. Het biedt meer dan 800 verschillende plug-ins. Gebruikers kunnen betalingsopties, video- en muziekstreamingservices, verschillende marketinginstrumenten, tools voor klantenondersteuning en meer integreren.

Live gaan

Bubble is een cloudgebaseerde oplossing waarmee u niet alleen effectieve apps kunt maken, maar ook uw projecten kunt hosten. U hoeft geen aparte hostingprovider te zoeken. Het systeem brengt alle middelen binnen één pakket. Sommige gebruikers krijgen de kans om uit verschillende plannen te kiezen, afhankelijk van hun zakelijke vereisten, of kunnen op elk moment eenvoudig upgraden naar een meer vindingrijk plan.

We zullen de prijzen iets later bespreken in de Plannen & Prijzen paragraaf. Wat moet worden vastgesteld, is dat het raamwerk wordt geleverd als een volledig functioneel cloudplatform met zijn eigen middelen en schaalbare infrastructuur voor het implementeren, ondersteunen en onderhouden van uw sites of applicaties met backend en geïntegreerde services die zijn verbonden via de API.

2. Functies & Flexibiliteit

Het framework biedt een verscheidenheid aan functies uit de doos. Ze zijn bedoeld om startups en bedrijven end-to-end oplossingen te laten creëren zonder het inhuren van professionele ontwikkelaars. Behalve dat het een alles-in-één oplossing is met hostingfaciliteiten voor projectimplementatie, biedt Bubble tools om de app aan te passen, waardoor deze gebruiksvriendelijker wordt.

Plug-ins en add-ons

Gebruikers kunnen kiezen uit meer dan 870 verschillende plug-ins die beschikbaar zijn op de lokale markt. Ze omvatten analyseservices zoals Google Analytics of Segment, betalingsgateways zoals PayPal en Stripe, verschillende modellen voor betalingsabonnementen of tools voor het afhandelen van transacties van derden.

Bubble plug-ins

U krijgt de kans om het project te verbinden met de reeds bestaande API of om uw eigen verhuurpartners en klanten moeiteloos met u te verbinden. Bubble plugin marketplace is niet alleen een plek waar je zelf add-ons kunt vinden. Hier kunnen gebruikers ook enkele van hun eigen plug-ins delen of verkopen die zijn gebouwd op JavaScript.

Samenwerking

Bubble samenwerking

Er zijn verschillende manieren om anderen bij uw project te betrekken. De samenwerkingsfunctie maakt het mogelijk om tot 40 collega’s toe te voegen. Een beheerder kan specifieke rollen rechtstreeks vanuit het dashboard instellen. Bovendien maakt Bubble het gemakkelijk om met de doelgroep te communiceren door middel van chats, nieuwsfeeds, enz. Maak een registratieformulier zodat gebruikers kunnen inloggen via sociale accounts.

Aanpasbare workflowlogica

Zoals we eerder hebben vermeld, is Bubble een high-end framework dat alle codeerkracht levert aan de eindgebruiker. U moet de logica van de app creëren door conditionals te definiëren. Met andere woorden, een gebruiker vertelt het systeem eigenlijk wat er vervolgens moet gebeuren als een bezoeker een specifieke actie onderneemt.

SEO en beveiliging

U kunt de manier bepalen waarop zoekmachines en sociale netwerken uw toekomstige project zullen bekijken. Er is een eenvoudig tabblad om alle SEO-instellingen metatags, aanpasbare URL’s, enz. Te beheren. Hier kunt u ook de sitemap genereren.

Bubble seo

Wat betreft de beveiligingsmiddelen, alle websites en apps die met Bubble zijn gebouwd, worden geleverd met SSL-codering. Daarnaast kunt u een uniek wachtwoord maken om de app te verbergen totdat deze klaar is om live te gaan. Een beheerder kan specifieke regels instellen die bepalen hoe de gegevens aan gebruikers worden weergegeven. Alle Bubble-accounts worden veilig gehouden dankzij tweefactorauthenticatie.

Alles-in-één framework

Met Bubble krijg je een volledig gehoste website en app-bouwplatform met een kant-en-klare infrastructuur. Het systeem zorgt voor het onderhoud, de beveiliging en het beheer van de serveroplossing. Zodra een project ver voorbij de huidige activa is gegroeid, kunt u het met een klik schalen door te kiezen voor meer middelen die met een hoger plan worden geleverd.

3. Ontwerp & Sjablonen

Bubble heeft niet zijn eigen thema’s zoals we gewend zijn. Tegelijkertijd biedt het een verscheidenheid aan responsieve sjablonen gemaakt door Bubble-gebruikers. Sommige zijn gratis en sommige worden betaald. De prijs varieert van $ 0 tot $ 199, afhankelijk van de lay-outstijl en functionaliteit.

Bubble sjabloon

Alle sjablonen zijn onderverdeeld in specifieke categorieën. Hier hebben we blogs, afzonderlijke CRM-lay-outs, bouwstenen, bestemmingspagina’s, digitale winkels, marktplaatsen en meer. Sorteer ze op niche en kies de sjabloon die aan uw behoeften voldoet. Trouwens, u bent vrij om uw eigen sjabloon te bouwen en deze gratis te delen of te verkopen binnen de Bubble-marktplaats.

4. Klantenservice

Hoewel Bubble super eenvoudig te gebruiken is, heeft het krachtige ondersteuning in het licht van de groeiende gemeenschap met bijna 351.000 actieve gebruikers en meer dan 314.000 apps die al zijn gebouwd. Het slechte nieuws is dat het platform geen Live Chat-functie of telefoon heeft om direct in contact te komen. Nieuwelingen zullen echter nooit verdwalen dankzij een gaande sociale-mediacommunity, een lokaal forum en een blog.

Bubble-ondersteuningsforum

Dus de manieren om mogelijke problemen op te lossen zijn onder meer:

 • E-mails – neem contact op met het ondersteuningsteam via een typisch ticketsysteem.
 • Forum – word lid van de Bubble-community en vraag ervaren gebruikers om hulp. Het forum is gratis om mee te doen. U kunt een nieuwe thread openen om een ​​onderwerp met hetzelfde probleem te vinden.
 • Bubble Blog – het bevat een verscheidenheid aan artikelen, bedrijfsnieuws en tal van andere voorkennis.
 • Sociale accounts – de Facebook-pagina heeft meer dan 12.000 abonnees met de kans om rechtstreeks via Facebook Messenger contact op te nemen met Bubble-beheerders.

Er is ook een ambtenaar Twitter account die het laatste nieuws, updates en andere nuttige informatie belicht.

5. Plannen & Prijzen

Het framework zelf is gratis te gebruiken. U hoeft geen cent te bouwen om uw app te bouwen. Het Hobby-abonnement is gratis beschikbaar voor alle gebruikers.

Bubble prijzen

Er zijn echter betaalde abonnementen nodig om toegang te krijgen tot extra functies en om uw project te hosten. De prijzen zijn als volgt:

 • Persoonlijke kosten $ 25 per maand feat White Labeling, data export, etc.
 • Professionele kosten $ 115. Het voldoet aan de opstartbehoeften met 2 app-editors, 3 servercapaciteitseenheden en meer.
 • Productie kosten $ 475. Het is ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar maximale servercapaciteit. U krijgt 15 app-editors en 20 ontwikkelingsversies.

Enterprise-klanten kunnen ook profiteren van speciale oplossingen op basis van een pay-as-you-scale-model.

6. Voors en tegens

Bubble is zeker een van de krachtigste frameworks om hoogwaardige applicaties en websites te bouwen zonder absoluut codeervaardigheden. Het zal voldoen aan kleine opstart- en grote bedrijfsbehoeften, hoewel sommige functies mogelijk niet voldoen aan de verwachtingen van de gemiddelde gebruiker.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Krachtig cloudplatform.
&# x2714; Het helpt bij het bouwen van hoogwaardige apps en websites.
&# x2714; Aanpasbaar bouwproces.
&# x2714; Geavanceerde UI-editor.
&# x2714; Hostingcapaciteit.
&# x2714; Schaalbare serveroplossing.
&# x2714; Een brede selectie aan plug-ins.
✘ Sommige plug-ins van derden beschikken niet over de juiste documentatie.
✘ Geen aangepaste sjablonen.

Conclusie

Bubble is een krachtige webbouwer om robuuste en hoogwaardige toepassingen te creëren. Het platform is uitermate geschikt voor het geval u innerlijke softwareproducten moet maken om de productiviteit van het bedrijf te verhogen of innovatieve apps aan uw eindgebruikers te leveren. Het systeem wordt geleverd als een alles-in-één pakket met schaalbare hostingfaciliteiten die kunnen worden bijgewerkt naarmate uw bedrijf zich ontwikkelt.

Hierdoor hebben we een solide bedrijfsinstrument voor startups en gerenommeerde bedrijven. Als u een persoon bent die op zoek is naar een eenvoudige oplossing om een ​​blog of portfolio te lanceren, heeft u waarschijnlijk een eenvoudiger platform nodig uKit of Wix.

Probeer Bubble gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map