Dudamobile recensie

DudaMobile – is een service waarmee je snel en professioneel zelf mobiele websites kunt maken. Het systeem onderscheidt zich van de rest vanwege de expliciete focus op de conversie van desktopwebsites naar functievolle, tikvriendelijke mobiele sites vlak voor je ogen!


DudaMobile richtte zich vroeger op website-eigenaren die er om de een of andere reden niet in zijn geslaagd om mobiel-ready websites te maken, maar toch de intentie hadden om hun project te optimaliseren voor mobiel browsen. Het was niet nodig om een ​​desktopwebsiteversie volledig opnieuw op te bouwen om deze responsief te maken. In plaats daarvan had een gebruiker de mogelijkheid om zich bij DudaMobile aan te sluiten om een ​​afzonderlijke mobiele versie van een kant-en-klaar project te maken. In veel gevallen bleek dit een redelijke oplossing die het verlies van verkeer en SEO-ranking hielp voorkomen.

Onlangs heeft DudaMobile echter aangekondigd het project stop te zetten. Dat komt niet omdat het slecht of niet effectief was. Dat komt simpelweg omdat het zichzelf heeft overleefd: het huidige aantal moderne websites wordt nu standaard responsive gemaakt. Dit heeft de interesse van gebruikers in het product verminderd en er is dus geen vraag meer naar. In plaats daarvan kunt u gebruiken Duda website builder dat maakt het mogelijk om responsieve websites te maken in de geautomatiseerde modus en het lukt dit echt.

Hoewel DudaMobile niet langer wordt ondersteund, hebben we besloten om de beoordeling van het product te laten zoals het is. Het kan handig zijn voor die gebruikers, die websites hebben gebouwd met de service en mogelijk geïnteresseerd zijn in het vinden van antwoorden op hun vragen hier.

1. Gebruiksgemak

In tegenstelling tot andere websitebouwers, gaat DudaMobile niet over het ontwerpen en publiceren van een geheel nieuwe site vanaf nul, het gaat erom uw bestaande website te optimaliseren voor mobiel browsen.

Duda Mobile Editor

Terwijl u zich aanmeldt voor de proefversie van het platform, wordt u gevraagd om uw inlog- en wachtwoordgegevens op te geven, samen met het telefoonnummer en de bestaande website die u mobielklaar wilt maken. Zodra u daarmee klaar bent, wordt u doorgestuurd naar het dashboard van de site, waar u ook toegang kunt krijgen tot de statistieken van de website, ondersteuningsbronnen en algemene accountinformatie.

Het hele proces van het maken van mobiele websites is belachelijk eenvoudig: u hoeft alleen uw website-URL in te voeren en op de knop te klikken. Binnen enkele seconden krijgt u toegang tot de editor waar u kunt beginnen met het wijzigen van lay-outs, kopteksten, paginapictogrammen enz. U zult verder in staat zijn om websitepagina’s te bewerken door populaire, zakelijke, ontwerp- en sociale secties of elementen (zoals klikken) te slepen en neer te zetten. -to-Call-knop, Google Maps, Google AdSense, contactformulieren, lijsten, scheidingslijnen, sociale netwerkaccounts enz.). Het is ook mogelijk om de SEO en pagina-instellingen hier aan te passen en om nieuwe pagina’s toe te voegen aan uw mobiele websiteversie. De interface is zeer intuïtief en vereist helemaal geen technische kennis.

2. Functies & Flexibiliteit

DudaMobile zit boordevol functies, zowel mobiel-specifiek als standaard. Zelfs als u geen desktopwebsite heeft, kunt u een mobiele site krijgen met Duda. Voer gewoon de URL van uw Facebook-pagina in en de inhoud wordt naar uw nieuwe mobiele site getrokken. Tijdens het bewerken kan extra inhoud uit andere bronnen worden geïmporteerd.

Duda Mobile Preview

Andere kenmerken zijn onder meer:

 • Mobiel-specifieke functies: click-to-call en click-to-text; Google Maps-integratie die stapsgewijze aanwijzingen geeft naar uw fysieke locatie; multi-locatie voor bedrijven in een regio; klik om te e-mailen.
 • Online planning.
 • Mobiele coupons.
 • Mobiele tracking – DudaMobile heeft zijn eigen trackingapplicatie.
 • Navigatielay-out en stijlopties – met de service kunt u kiezen tussen verschillende navigatielay-outs (Lijst, Matrix, Uitbreiden, Onder, Boven) en stijlen (Afgerond met pictogrammen, vierkant met pictogrammen, transparant met pictogrammen, transparant met pijlen of vierkant met pijlen).
 • Selectie van site-achtergrondafbeelding, tekststijl, kop, knoppen.
 • Koptekstdetails instellen op alle webpagina’s (type en beeldselectie, formaat wijzigen, uitlijning enz.).
 • Geavanceerde aanpassing van webpagina’s (SEO en pagina-instellingen, activering van pushmeldingen, keuze van paginatitel, inhoudsbewerking, integratie van populaire, zakelijke, ontwerp- en sociale elementen).
 • CSS / HTML-code bewerken.
 • Automatisch een back-upversie van de website maken die op elk gewenst moment kan worden hersteld.
 • Handige voorbeeldoptie.
 • Bloggen en e-commerce-engines.
 • Pagina- en pop-upvensters maken.
 • Widgets slepen en neerzetten.
 • Inhoudsbibliotheek (u kunt inhoud importeren van de bestaande website, verzamelen bij de klant of handmatig uploaden).
 • Aanpasbare personalisatieregels.
 • Meertalige ondersteuning.
 • Toegang tot website statistieken (dagelijks wekelijks maandelijks).
 • Toegang tot bronnen voor klantenondersteuning.

3. Ontwerpen

DudaMobile gebruikt uw huidige websiteontwerp om een ​​unieke mobiele ervaring te creëren die past bij de algehele stijl van uw aanwezigheid op het web. Wanneer de automatische versie van uw mobiele site wordt gegenereerd, kunt u deze bewerken met de slepen-en-neerzetten-editor; voeg extra inhoud toe; verberg elementen en verander navigatie – allemaal zonder uw desktopwebsite te beïnvloeden.

Duda Mobile Design

De DudaMobile-editor biedt volledige toegang tot de broncode voor meer flexibiliteit en controle.

4. Klantenservice

DudaMobile biedt een zelfhulpcentrum over verschillende onderwerpen. Er is hier ook het informatiecentrum met de meest geavanceerde industrie- en technologiekennis.

Als je het antwoord niet kunt vinden in hun Helpcentrum, kun je contact opnemen met hun ondersteuning via de editor. Premium Plan-gebruikers kunnen telefonische en livechat-ondersteuning krijgen, terwijl andere klanten telefonisch contact kunnen opnemen met het klantenserviceteam. De geschatte wachttijd om telefonisch antwoord te krijgen bedraagt ​​op werkdagen 2-3 minuten. Het ontvangen van een e-mail met een antwoord op uw vraag duurt iets langer – op werkdagen ongeveer 2-6 uur. DudaMobile organiseert voortdurend nuttige webinars en casestudy’s, die vervolgens samen met tientallen ondersteuningsvideo’s worden gepost.

5. Prijsbeleid

De gratis versie van het platform biedt gebruikers voldoende functies om een ​​mooie mobiele website aan te passen en te publiceren. Gratis sites worden door advertenties ondersteund: er staat een kleine DudaMobile-advertentie bovenaan en in de voettekst van elke pagina. Bovendien kunt u geen aangepast domein voor uw site gebruiken (het ziet er zo uit: mobile.dudamobile.com/site/mysitename).

Duda Mobile-prijs

Om het volledige potentieel van DudaMobile te benutten, moet je je account upgraden. De websitebouwer biedt momenteel drie betaalde abonnementen aan. Deze omvatten:

 • Basis ($ 14 / mo, indien jaarlijks gefactureerd) – omvat 1 website en mogelijkheid om een ​​extra website te bouwen voor $ 14,25 / mo jaarlijks gefactureerd;
 • Team ($ 22 / mo, indien jaarlijks gefactureerd) – biedt een proefplan, 1 website, gedeelde websitetoegang voor 4 teamleden, White Label-optie, mogelijkheid om een ​​extra website te lanceren voor $ 9,75 / maand (jaarlijks gefactureerd) en uitgebreide Team Collaboration Tools;
 • Agentschap ($ 74 / mo, indien jaarlijks gefactureerd) – omvat 8 websites, gedeelde websitetoegang voor 10 teamleden, White Label-optie, meerdere Team Collaboration Tools, API Access en Site Export, account.plan.feature.widgetBuilder en mogelijkheid om een ​​extra website te maken voor $ 8,25 / mo jaarlijks gefactureerd.

6. Voors en tegens

DudaMobile heeft een aantal voor- en nadelen die van invloed kunnen zijn op de keuze van het platform. Daarom is het belangrijk dat u van tevoren op de hoogte bent.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Mobiele website-bouwer;
&# x2714; Handige drag-and-drop-editor;
&# x2714; Eenvoudig aanpassen en publiceren van websites;
&# x2714; Meerdere mobielgerichte functies;
&# x2714; Gedetailleerde aanpassing van webpagina’s.
✘ Langzame website-editor;
✘ Geen zin om een ​​aparte mobiele website te maken;
✘ Dure prijsplannen.

Bottom Line

DudaMobile is een eenvoudig te gebruiken mobiele website-omzetter. Het werd aanvankelijk gebruikt om site-eigenaren te helpen bij het bouwen van mobiele versies van hun standaardwebsites zonder hun ontwerp aan te tasten. Het systeem is gemakkelijk te gebruiken voor nieuwkomers en webdesignprofessionals, aangezien het helemaal geen speciale kennis van codering vereist.

Wat u moet doen, is uw website-URL specificeren en kijken hoe het systeem deze omzet in een mobiele versie. Dit betekent echter niet dat u niet kunt deelnemen aan het aanpassingsproces van de website. DudaMobile wordt geleverd met een set ontwerpaanpassingstools, slepen-en-neerzetten-functies, website preview-optie en andere problemen die u de leiding geven over het webontwerpproces.

DudaMobile werkt geweldig voor website-eigenaren, die geen mobiele versies van hun websites hebben, maar zich realiseren dat ze moeten worden gelanceerd. Naarmate de tijd verstrijkt, blijft de behoefte aan responsieve websites die op alle desktop- en mobiele apparaten passen echter toenemen, wat de bruikbaarheid van het systeem en de vraag ernaar enigszins kan verminderen.

Houd er echter rekening mee dat het product niet langer wordt ondersteund vanwege de uitgebreide keuze aan eenvoudige, volledig uitgeruste en gebruiksvriendelijke websitebouwers waarmee standaard responsieve websites kunnen worden gemaakt. Als u op het punt staat een website vol functies te lanceren die zal worden geoptimaliseerd voor de zoekmachines, ga dan door met het verkennen van populaire DudaMobile-alternatieven. Het gebruik ervan zal met name de webbouwtaak voor u vereenvoudigen en een indrukwekkend resultaat garanderen.

Maak gratis een mobiele website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map