HostPapa recensie

HostPapa recensie


HostPapa – is nummer één hosting in Noord-Amerika. Op het platform worden momenteel meer dan 500.000 websites gehost. Klanten kunnen profiteren van een breed scala aan functies en services die worden geleverd door een team van experts in verschillende niches, variërend van het opzetten van een hosting en het bouwen van een website tot domeinregistratie en marketing.

In tegenstelling tot veel andere hostingproviders, HostPapa is een bedrijf met volledige cyclus waarmee u uw bedrijf vanaf de grond kunt opbouwen, onderhouden en promoten. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende serveroplossingen met goede prestaties, geavanceerde beveiligingsmiddelen, hosting voor op WP gebaseerde websites en online winkels. We moeten ook uitgebreide ondersteuning, gebruiksgemak en een heleboel gratis tools vermelden die bij elk hostingpakket worden geleverd.

1. Voors en tegens

HostPapa kan geschikt zijn voor verschillende online projecten, variërend van kleine bedrijven en op inhoud gebaseerde sites tot meer gecompliceerde eCommerce-projecten. Het biedt betaalbare abonnementen, onbeperkte bandbreedte bij elk pakket ondanks de prijs of het niveau, en het startplan voor twee websites in plaats van één, zoals de meeste hostingproviders doen.

Bovendien is het compatibel met alles grote CMS-platforms en levert een aparte, voor WP geoptimaliseerde hosting, naast zijn online winkelserverpakket.

Ondanks enkele kleine nadelen is HostPapa nog steeds een van de beste aanbiedingen op de markt.

HostPapa Voordelen:

 • Gratis domein – elke gebruiker krijgt een gratis domein bij elk hostingplan. Of je hebt een toegangspakket nodig met minimale middelen of maximale middelen om je digitale winkel van stroom te voorzien, het systeem biedt iedereen een gratis domein.
 • Twee websites vanaf het begin – in tegenstelling tot de meeste andere hostingproviders die een basisplan voor één website aanbieden, wordt HostPapa geleverd met een beter startersaanbod dat vanaf het begin beschikbaar is voor twee websites.
 • Goede uptime – hoewel veel bedrijven streven naar 100% uptime voor hun klanten, klinkt het onrealistisch. HostPapa is echter heel dicht bij dat met een gemiddelde uptime van 99,9%.
 • Ondersteuning de klok rond – gebruikers kunnen 24/7 contact opnemen met het ondersteuningsteam of toegang krijgen tot een uitgebreide kennisbank met meerdere handleidingen en videozelfstudies.
 • Extra functies – HostPapa is een platform met volledige cyclus dat aanvullende services biedt, zoals aangepaste websitebouwer, online winkelconfiguratie en -integratie, gratis websitemigratie, marketingpakketten voor bedrijven en particulieren, enz..

Tegelijkertijd houden gebruikers misschien niet van de afwezigheid van de dedicated server-oplossing en van enkele andere kleine nadelen.

HostPapa Nadelen:

 • Pagina laadsnelheid kan beter zijn – de nieuwste onderzoeken tonen de laadsnelheid van de pagina van 759ms. Ondanks het feit dat sommige platforms een hogere snelheid bieden, moet HostPapa nog steeds de industriestandaard verslaan, die momenteel 890 ms is.
 • Duur planvernieuwing – als u van de hosting houdt en deze graag blijft gebruiken, houdt u mogelijk niet van de verlengingsprijs. Het kan twee keer zo hoog zijn in vergelijking met het oorspronkelijke prijskaartje.
 • Geautomatiseerde back-ups van websites – de functie is alleen beschikbaar voor gebruikers van een Business Pro-abonnement.

HostPapa is een goede hostingoplossing ondanks enkele kleine nadelen. Niemand is tenslotte perfect, terwijl het platform solide compensatie biedt in het licht van aanvullende services en functies. Laten we eens kijken wat het te bieden heeft.

2. Hostingfuncties

De hostingprovider stelt alles in het werk om een ​​veilige en stabiele werking van de website te garanderen. Bovendien kunnen gebruikers rekenen op een aantal extra voordelen ten opzichte van zakelijke marketingtools, instrumenten om binnen enkele minuten uw eigen site te maken, een gratis domein te registreren, enz..

 • Gratis domein voor iedereen – elke HostPapa-gebruiker heeft de mogelijkheid om een ​​domein te registreren en het gedurende een jaar gratis te gebruiken binnen een gekozen hostingplan. Bovendien biedt het platform zijn eigen domeinregistratieservice zonder dat u tussen verschillende websites hoeft te schakelen.
 • Custom Website Builder – Haal het meeste uit een gebruiksvriendelijke websitebouwer die is ontworpen voor nieuwkomers. Het vereist geen codeer- of programmeervaardigheden. Profiteer van de intuïtieve editor voor slepen en neerzetten om sites vanaf de grond te maken en te implementeren.
 • Intuïtief cPanel – de hosting zelf is zeer eenvoudig te gebruiken, vooral dankzij een intuïtief bedieningspaneel. Gebruikers kunnen elk van de beschikbare services beheren vanuit één HostPapa-dashboard.
  HostPapa cPanel
 • E-mail bedrijfsoplossingen – run en beheer uw online bedrijf met de essentiële tools die worden geboden. Gebruikers krijgen mogelijk een G Suite-pakket met een zakelijke Gmail-account, een heleboel hulpprogramma’s voor samenwerking op kantoor en 30 GB opslagruimte.
 • Onbeperkte Bandbreedte – elk abonnement biedt onbeperkte schijfruimte, of u kiest voor het goedkoopste toegangsplan of een geavanceerd pakket met uitgebreide hostingbronnen.
 • Gratis domeinoverdracht en sitemigratie – Het HostPapa-team helpt u bij het overzetten van een reeds bestaand domein of website naar het platform. De domeinoverdracht is gratis, evenals de website-migratie die wordt afgehandeld zonder projectonderbreking.
 • Groene hosting – HostPapa is een van de allereerste hostingproviders die zichzelf heeft uitgeroepen tot een groene serveroplossing. Het betekent dat ze zorgen voor het milieu en de wereld waarin we leven. Voor energiecentrales maakt het gebruik van hernieuwbare bronnen en haalt het het meeste uit de wind- en zonne-energie.
 • Hosting van online winkels – het systeem heeft een aparte e-commerce hostingoplossing voor gebruikers die alleen van plan zijn maak een digitale winkel en degenen die al een kant-en-klaar e-commerceproject hebben. Het pakket bestaat uit gratis sitemigratie, onbeperkt aantal producten om te verkopen, hulp bij installatie en configuratie, consultaties en gratis SSL-codering.
 • WP-geoptimaliseerde hosting – ben je een toegewijde WordPress ventilator? HostPapa levert zijn voor WP geoptimaliseerde hostingoplossing met vooraf geïnstalleerde CMS, ingebouwde plug-ins en beveiligingsfuncties, naadloze website-integratie, automatische WordPress-updates en meer.

Als gevolg hiervan hebben we een ultieme hostingprovider met alle noodzakelijke functies naast geavanceerde services voor diegenen die niet alleen op zoek zijn naar hosting, maar ook een volledige weboplossing voor projectontwikkeling, promotie, ondersteuning en onderhoud.

3. Prestaties

Zoals we eerder hebben vermeld, zullen zelfs de meest geavanceerde technologieën u nooit laten profiteren van 100% uptime. Sommige hostingproviders zijn echter heel dicht bij dat tarief. En HostPapa is daar een van. De nieuwste tests en onderzoeken tonen 100% van de uptime van de afgelopen maanden. Als u tijdens de eerste 30 dagen van het gebruik van de hosting een lagere uptime detecteert, kunt u claimen dat u een volledige terugbetaling ontvangt.

HostPapa UpTime

Elk abonnement wordt geleverd met Cloudflare CDN-functionaliteit. Het zorgt voor een beter wereldwijd bereik, ondanks de locatie van uw bezoekers. HostPapa gebruikt SSD-stuurprogramma’s die sneller zijn in vergelijking met HDD. Ook zorgt een ingebouwd caching-systeem voor een snellere laadsnelheid van de pagina die momenteel rond de 759 ms ligt. Het resultaat is beter in vergelijking met de industrienormen. Cachewall wordt gebruikt voor extra websitebescherming.

HostPapa-prestaties

Het helpt ook om het project te optimaliseren en de tijd van de website-respons te verbeteren. De algehele prestaties zijn goed, terwijl het HostPapa-team constant aan zijn ontwikkeling werkt.

4. Beveiliging

Sommige beveiligingsfuncties zijn afhankelijk van het hostingplan en de serveroplossing die u kiest. Automatische back-ups van websites zijn bijvoorbeeld alleen beschikbaar in het Business Pro-abonnement. We denken dat de functie het geld waard is, omdat het systeem een ​​lijst met verschillende herstelpunten maakt terwijl gegevens op afzonderlijke locaties worden opgeslagen om te voorkomen dat het volledig ondergaat.

Degenen die kiezen voor gedeelde hosting zullen het Panda Cloud antispamsysteem waarderen dat in elk abonnement is geïntegreerd en al bij de prijs is inbegrepen. De basisbeveiligingsmiddelen omvatten serverfirewall, detectie van malware en virussen, monitoring en beëindiging van digitale bedreigingen. Sommige pakketten hebben domeinprivacy en een speciaal IP-adres, terwijl alle pakketten gratis SSL-codering leveren.

5. Klantenservice

HostPapa zorgt voor een alomvattende benadering van wat we klantenondersteuning noemen. Afgezien van verschillende manieren om direct contact op te nemen, waaronder telefoon, livechat en een ticketsysteem, kunnen gebruikers rekenen op hulp die wordt geboden via:

 • Video-tutorials en gidsen – ze behandelen alle belangrijke kwesties. Je leert hoe je aan de slag kunt met hosting of website builder.
 • Kennis basis – het bevat tonnen artikelen die zijn onderverdeeld in relevante categorieën. Ze zijn gewijd aan hosting, domeinen, e-mails, enz.
 • Lokale experts – HostPapa heeft een team van specialisten die de installatie kunnen uitvoeren, de migratie van de website kunnen voltooien, de online winkel kunnen verfijnen of zelfs de site helemaal opnieuw voor u kunnen bouwen. Het enige dat u nodig hebt, is het verzoek verzenden via de doe-het-voor-mij-sectie.

Alle bovengenoemde functies zijn ondanks het abonnement beschikbaar voor alle gebruikers.

6. Prijsbeleid

Hier zijn we bij het prijsgedeelte. Laten we eens kijken hoeveel HostPapa kost en welke serveroplossingen het levert. We beginnen met de standaard webhosting die beschikbaar is in drie grote plannen:

HostPapa-prijzen

 • Starterkosten $ 3,95 voor twee websites en onbeperkte bandbreedte.
 • Zakelijke kosten $ 3,95 voor onbeperkte websites en onbeperkte SSD-opslag.
 • Business Pro-kosten $ 12,95 alle onbeperkte functies en beveiligingsverbeteringen.
 • U moet de prijs van het verlengingsplan controleren omdat deze misschien twee keer zo hoog is. WP-geoptimaliseerde hostingplannen zijn qua prijs hetzelfde. VPS-hosting kost u $ 19,99 tot $ 299,49 voor degenen die uitzonderlijke prestaties en middelen nodig hebben.
 • eCommerce-serveroplossingen zijn vertegenwoordigd op 4 verschillende plaatsen die beginnen bij $ 19,99 voor het toegangsplan en $ 139,99 voor het Diamond-abonnement met onbeperkte API-aanroepen van producten, verkoop op Amazon en eBay, analyse en meer.

Conclusie

HostPapa is een krachtige en gebruiksvriendelijke hosting. Klanten profiteren van een beginnersvriendelijk systeem om hun live webprojecten uit te voeren, te beheren en te ondersteunen. Het is compatibel met alle grote CMS-platforms, waaronder WordPress, Joomla, Drupal, en anderen. HostPapa levert groene serveroplossingen die veilig zijn voor het milieu en de wereld waarin we leven.

Elk plan heeft een aantal geweldige functies, terwijl het klantenserviceteam niet alleen helpt bij het oplossen van enkele problemen, maar ook een aantal van de processen voor u afhandelt. Geweldige prestaties, geavanceerde beveiligingsmiddelen, betaalbare prijzen en meerdere hostingpakketten – dit is wat HostPapa de moeite waard maakt om op te letten.

Probeer NU HostPapa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map