IM Creator (XPRS) recensie

IM Creator (XPRS) recensie


IM Creator (XPRS) – is een gratis website builder, die wordt geleverd met een handige WYSIWYG-editor en een uitgebreide verscheidenheid aan geavanceerde functies biedt die nodig zijn om verschillende soorten projecten te starten en te beheren. Het systeem is voornamelijk gericht op de behoeften van kunstenaars, die professionele portfolio’s nodig hebben, ondernemers die een betrouwbare zakelijke aanwezigheid willen vestigen en webontwerpers die betrokken zijn bij de ontwikkeling van websites voor commercieel en niet-commercieel gebruik. Het werkt ook goed voor het maken van e-commerce websites, landingspagina’s en blogs.

De website builder is in 2011 in New York gelanceerd door Jonathan Saragossi en is nu een van de beste SaaS-platforms met een visuele editor. Een van de interessante kenmerken van het systeem zijn de gratis premium-accounts voor niet-commerciële organisaties, studenten en artiesten. Andere mensen kunnen IM Creator ook gratis gebruiken, maar ze hebben niet de mogelijkheid om hun eigen domeinen te koppelen aan de gemaakte websites. Ook verrassend is dat eCommerce-functionaliteit is inbegrepen bij gratis accounts. Dit is vrij ongebruikelijk. Iedereen kan producten of diensten gaan verkopen in termen van het platform zonder helemaal geld te investeren.

IM Creator lijkt in eerste instantie een zeer interessante websitebouwer. Het is volwassen, aantrekkelijk en biedt oplossingen die niet standaard zijn voor de niche. Het lijkt erop dat we de leider zijn van de WYSIWYG-niche in 2019.

Vandaag zijn er meer dan 17 miljoen websites mee gelanceerd en nog veel meer in ontwikkeling. De uiteindelijke beslissing over het gebruik van het platform hangt nog steeds af van de kwaliteit van de realisatie, de diepte van de functionaliteit en het gebruiksgemak dat u op de lange termijn verwacht te gebruiken. Nu kunnen we alle kenmerken van de dienst analyseren om de concrete conclusies te trekken.

IM Creator (XPRS) recensie imcreator.comInhoudsopgave:

Probeer het gratis Laat een antwoord achter

Voors en tegens van IM Creator (XPRS) Website Builder

IM Creator is een websitebouwer met een van de handigste visuele editors. Een van de onmiskenbare hoogtepunten van het systeem zijn de ‘Stripes & Polydoms-technologie die er behoorlijk geavanceerd en zelfs een beetje futuristisch uitziet voor gebruikers, die nog nooit eerder zo’n benadering voor het ontwerpen van websites zijn tegengekomen. Alle projecten die met IM Creator zijn gestart, zijn gemaakt van responsieve blokken – strepen met een veelzijdige structuur en functionaliteit. Door de benodigde strepen uit te wisselen en op te zetten, krijg je een kant-en-klare website.

Er is niets eenvoudiger dan dat, omdat het proces enigszins herinnert aan de standaardweerstand & drop webdesign aanpak. Er zijn hier zelfs geen widgets (afzonderlijke elementen), die door veel gebruikers vaak als te gecompliceerd worden beschouwd om te combineren. Door de beschikbaarheid van de kant en klare blokken zorgt het systeem voor volledige automatisering. Het is onmogelijk om hier iets te verpesten.

IM Creator Editor

Wanneer u zich bij het systeem registreert, hoeft u alleen uw e-mailadres, wachtwoord en bijnaam op te geven om te beginnen. Direct daarna wordt u doorgestuurd naar het dashboard, waar u een sjabloon moet kiezen en deze moet aanpassen. De interface van de service is prettig, de ergonomie is van topniveau. Desalniettemin is de editor vol met opties, pictogrammen en andere elementen. Het is redelijk eenvoudig en je moet er goed op letten als je ermee werkt. Anders loop je het risico dat menutoegang, een schakeloptie of iets dergelijks over het hoofd wordt gezien. De meeste instellingenpanelen worden geleverd met tabbladen. IM Creator is een beetje dieper en gecompliceerder dan je op het eerste gezicht zou denken.

Over het algemeen is dit een van de handigste en logisch gestructureerde systemen. Het is een perfecte keuze voor beginners. Het duurt slechts 1-2 uur om het te verkennen. Wat het belangrijkst is, IM Creator maakt het mogelijk om snel en effectief het vereiste resultaat te krijgen.

Als u wilt, kunt u uw website publiceren op dezelfde dag dat u begon met bouwen. Door zijn benadering van het ontwerpen van webpagina’s, zorgt het systeem voor een betrouwbare bescherming tegen eventuele fouten. Wat je ook doet, dit ziet er in eerste instantie mooi uit.

IM Creator is een hoogwaardige WYSIWYG-websitebouwer met merkstijl en benadering van het webbouwproces. Bij het testen van de service hebben we zowel sterke als zwakke punten van het systeem gedefinieerd en het wordt hoog tijd om ze nu te noemen.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; U kunt beginnen met het bouwen van een website, zelfs zonder u te registreren bij het systeem.
&# x2714; Aansprekende responsieve sjablonen, een mogelijkheid om uw code aan de website toe te voegen.
&# x2714; Overvloed aan strepen, gemakkelijke aanpassing van secties.
&# x2714; Praktisch en betaalbaar White Label-model.
&# x2714; Een kans om een ​​gratis premiumlicentie te krijgen voor niet-commerciële projecten.
&# x2714; Kwaliteitskenniscentrum.
&# x2714; Krachtige eCommerce-engine.
✘ Je kunt geen eigen lettertypen uploaden.
✘ U kunt voor eCommerce slechts één artikel tegelijk verkopen.

Wat betreft de rest van de parameters, IM Creator wekt de indruk van meer dan een fatsoenlijk systeem. Dit geldt vooral gezien de lage kosten van de service en de mogelijkheid om een ​​webwinkel te openen voor $ 100 / jaar.

Kenmerken & Flexibiliteit

IM Creator blinkt uit in functionaliteit, flexibiliteit en functieset. Zoals hierboven vermeld, het belangrijkste functionele element van deze websitebouwer is een streep. Elke pagina bestaat uit uitwisselbare responsieve blokken met veelzijdige inhoud. Afhankelijk van het doel heeft elke streep zijn eigen instellingen. De essentie van het bouwen van websites met IM Creator gaat neer op de juiste compatibiliteit en het ontwerp van dergelijke blokken. Hun combinaties en ontwerpbewerkingen zorgen voor maximale flexibiliteit.

Websites die met het systeem zijn gemaakt, zien er hetzelfde uit en hebben hetzelfde concept vanwege een eenvoudig werkproces. Dat is niet erg, want ze hebben een moderne uitstraling, zijn behoorlijk functioneel en kunnen bogen op aantrekkelijke ontwerpen op elk apparaat. Eenmaking van het webcreatieproces vereenvoudigt en versnelt het werk, vooral voor nieuwkomers. Over het algemeen is IM Creator een goede keuze in termen van de organisatie van de werkruimte en een naadloze aanpak.

IM Creator-functies

Bijna alle acties binnen de editor kunnen alleen met een muis worden uitgevoerd. De randen van elk blok zijn duidelijk zichtbaar en u kunt ze verplaatsen om ze te versmallen en het werkgebied van een container uit te breiden. Het is ook mogelijk om de blokplaatsen te wijzigen, te kopiëren en te verwijderen. Afgezien daarvan, u kunt handmatig de maximale blokbreedte, spaties, posities van binnenelementen regelen en het weergaveformaat instellen. Het systeem is rijk aan opties en functies.

De bijgewerkte versie van de websitebouwer heeft het nieuwe, verbeterde menuformaat geïntroduceerd dat het bewerken van websites veel sneller en gemakkelijker heeft gemaakt. De systeemontwikkelaars hebben de editor gestroomlijnd om een ​​snelle en probleemloze webbouwervaring te garanderen. Om er toegang toe te krijgen, moet u op elk element in het menu klikken.

Het systeem geeft toegang tot het bijgewerkte mini-menu, waar u nieuwe inhoud kunt toevoegen, de bestaande berichten en website-elementen kunt bewerken, afbeeldingen, secties, links en andere elementen op één plaats kunt toevoegen. U krijgt ook toegang tot een krachtigere verzameling bewerkingshulpmiddelen die beschikbaar zijn en die alleen met een muisklik worden weergegeven.

Het nieuwe mini-menu is gestandaardiseerd voor gemak en eenvoud. Dit betekent dat het zeer effectief is als het gaat om het bewerken van website-elementen, links, secties en items. Contextueel bewerken is ook eenvoudig met het mini-menu. De tools die daar beschikbaar zijn, bieden u de vrijheid om uw webdesign aan te passen. Naast het toevoegen / bewerken van website-elementen, kunt u ook kleureffecten, afbeeldingen en achtergrondinstellingen enz.

Bovendien kan de nieuwe verbetering de snelheid van de websiteprestaties met 30% verhogen. Het enige dat u nodig hebt om de snelheid van uw website te verbeteren, is door het project te publiceren. Dat is het.

Om nieuwe strepen toe te voegen, moet je de “+” knop tussen de aangrenzende blokken activeren. Je ziet een prachtige animatie en de lijst met beschikbare strepen, die zijn gesorteerd op categorie op basis van hun doel: koptekst, projecten, services, functies, galerij, prijzen, team, artikel, tekstblok, bio / cv, blog , formulieren, diavoorstelling, sociaal, oproep tot actie, getuigenissen, logo’s, kaarten, widgets, elementen. Elke categorie bevat ongeveer 5-10 opties voor blokrealisatie.

IM Creator New Stripe

Opgemerkt moet worden dat de categorie strepen «widgets» het mogelijk maakt om de lijst met Google-evenementenschema’s, SoundCloud-audiospeler, reserveringsformulier OpenTable (wat IM Creator een interessante oplossing voor restaurants maakt), PDF-viewer en het verbinden van Facebook-opmerkingen toe te staan. Met andere woorden, u kunt hier blokken toevoegen, waarvan de functionaliteit zal verschillen van de combinatie van de standaardelementen (tekst, afbeeldingen, video etc.).

De “Elementen»Sectie maakt het mogelijk om de basiselementen aan de website toe te voegen en zo bij te dragen aan de functionaliteit van elke streep: titel, afbeelding, ondertitel, video, tekst, citaat, link, pictogram, kaart, raw (nodig om uw eigen HTML-code toe te voegen , Javascript, CSS en Embed Codes). Dat wil zeggen dat u met deze elementen structureel gecompliceerde afzonderlijke inhoudsblokken kunt maken.

Het basisprincipe is als volgt: editor gebieden zijn onderverdeeld in secties, door erop te klikken krijg je een menu met tools, opties etc. De items die u worden aangeboden, zijn afhankelijk van het blok en het elementtype waarop u klikt. Er zijn hier verschillende varianten. Bekijk het voorbeeld: sommige blokken hebben een klein “+” pictogram, door erop te klikken krijgt u een menu “Voeg een nieuw element of item toe” te zien om video’s, pictogrammen, links, verdelers of lege containers toe te voegen.

Door op een bepaald element te klikken (zoals diavoorstelling), ziet u een menu waarmee u een overlay-kleur kunt kiezen, een link kunt toevoegen of naar de sectie-instellingen kunt gaan – een menu met een rijke keuze aan opties in de secties, namelijk:

 • Instellingen”Biedt een keuze aan zichtbare sectie-elementen (knop, titel, ondertitel, hoofdtekst), een mogelijkheid om de uitlijning en verticale blokpositie in te stellen of de volledige schermhoogte te activeren;
 • Diavoorstelling”Maakt het instellen van de duur van de diavoorstelling en automatisch afspelen mogelijk;
 • “F / X” biedt een keuze uit een van de 11 effecten voor passieve elementen en muisaanwijzer. Het is ook mogelijk om een ​​filter en schaduwfactoren te kiezen;
 • Pro”Maakt het mogelijk om de maximale breedte van de streep en het inhoudsgebied te kiezen, evenals de ruimtelijke waarden (opvulling / marge, px) voor elk element in een sectie.

IM Creator Slideshow-instellingen

Er moet worden vermeld dat sectie-instellingen voor verschillende strepen met name kunnen verschillen in termen van het karakter en de structuur van instellingen. Daarom moet je bij het werken met IM Creator editor erg oplettend zijn: er zijn hier niet veel opties op het eerste gezicht, maar nieuwe menu’s zullen verschijnen zodra je op de elementen en verschillende schermgebieden begint te klikken. Dit is wanneer de relatief eenvoudige editor voor je ogen verandert in een krachtige tool met veel meer geavanceerde opties.

Afgezien daarvan zijn er hier ook menu’s op hoog niveau, waarvan de instellingen de hele website of afzonderlijke pagina’s beïnvloeden. Links in het midden van een scherm vindt u een «Website stijl»Instellingenpictogram waarmee u nieuwe webpagina’s kunt maken en de bestaande kunt kiezen voor verdere bewerking. Er zijn verschillende secties met instellingen hier, namelijk:

 • Stijl”Waarmee u het type website-sjabloon (breed of smal), standaardlettertypen en webpagina-achtergrond kunt kiezen;
 • Menu”, Die een keuze biedt uit een van de 9 soorten menu-indelingen (gecentreerd, zijbalk, hamburger, verborgen enz.);
 • Blader met f / x”Biedt een keuze uit een van de 3 scrolleffecten (schuiven, groeien, vervagen);
 • Pagina-widgets“Waarmee u widgets voor webpagina’s kunt toevoegen (chatten, delen, feedback, loader, topper, lint, sneeuw of aangepaste code).

IM Creator Site-instellingen

Dat is het niet. Er is ook een werkbalk in het bovenste deel van een scherm, die toegang geeft tot het maken van back-ups, referentiegedeelte, opslagoptie voor het kopiëren van websites, annuleringsfunctie, voorbeeld, publicatie. U vindt hier ook een menu voor het beheren van webpagina’s (maken, kopiëren, invullen van SEO-parameters) en een mogelijkheid om pop-upelementen toe te voegen / in te stellen (velden, tekst, positie, breedte en hoogte, weergavetermen).

IM Creator biedt uitgebreide opties voor sociale integratie, waarmee u sociale-mediaprofielen kunt selecteren en koppelen aan de website waaraan u werkt. Er is zelfs een mogelijkheid om sociale-mediaknoppen aan te passen zodat ze passen bij het algehele ontwerp en de stijl van uw project.

De website builder wordt ook geleverd met een meertalige ondersteuningstool, waarmee u verschillende versies van uw website kunt maken in de talen van uw keuze. Het is niet nodig om speciale plug-ins of widgets te integreren om dit doel te bereiken – bepaal gewoon de talen die u voor uw project wilt selecteren en ga door om ze te maken! Trouwens, als je twijfelt of gewoon niet zeker weet hoe je moet beginnen, biedt IM Creator een informatieve tutorial die je zal helpen bij het lanceren en aanpassen van een meertalige website.

IM Creator SEO

Websites die met IM Creator zijn gelanceerd, hebben een duidelijke kwaliteitscode en worden goed geïndexeerd door de zoekmachines. Nadat u met deze service een website heeft gemaakt, kunt u rekenen op goede promotievooruitzichten in termen van die factoren, die afhankelijk zijn van het systeem zelf (snelheid van werken, geldigheid van webpagina-codes, juiste kant-en-klare instellingen enz.).

IM Creator SEO-instellingen

U kunt persoonlijk de zichtbaarheid van de zoekmachine instellen voor elke webpagina, titel, beschrijving en trefwoorden toevoegen, favicon en sociale afbeelding uploaden, Google Analytics en Facebook Pixel verbinden. Uiteraard kunt u een domeinnaam aan de website koppelen, maar pas nadat u een upgrade naar het premium-abonnement heeft uitgevoerd.

Afgezien van de secties, die alleen verschillen in het type van de weergegeven inhoud, zijn Blog en Store bijzonder interessant. Dit zijn strepen, waarvan het gebruik uw websitetype kan veranderen. Dit zijn in feite onafhankelijke functionele eenheden, die breder zijn dan de andere. Het is logisch om hun kenmerken in detail te bespreken.

IM Creator Blog

U kunt kiezen uit 5 varianten van de nieuwsfeedstructuur. Ze zien er allemaal visueel aantrekkelijk uit: titel, beschrijving, volledige publicatieknop. Ze kunnen worden ontworpen door verschillende combinaties van posities en zichtbaarheid. Afgezien daarvan is het mogelijk om een ​​video of iets anders in het inhoudsveld in te voegen (het deel waar standaard een afbeelding wordt ingevoegd).

IM Creator Blog Post Editor

Net als elke andere sectie heeft een blog een eigen instellingenblok, namelijk:

 • Instellingen”, Waar u een type blogstructuur kunt kiezen, het aantal elementen en spaties in een regel en de hoogte van elk van hen. U kunt hier ook een sectiekop en een titel met een beschrijving verwijderen;
 • Achtergrond”, Waar u de gewenste kleur, uw eigen afbeelding of die van het mediacenter van de dienst kunt selecteren;
 • Indeling”, Waar u de output van de publicatiesjabloon kunt instellen (formaat, uitlijning, boxed of uitgerekt);
 • Effecten”, Waarmee u de effecten kunt instellen wanneer een sectie op een scherm verschijnt of wanneer u er met een muis op zweeft, filters en dekking van de titelafbeeldingen kiest;
 • Pro”Die het mogelijk maakt om sectiebreedte, inhoudsdeel, spaties tussen de elementen en aangrenzende secties in te stellen en om de optie voor het downloaden van afbeeldingen te activeren.

Je kunt de berichtenlijst in dit menu bekijken, hun sortering wijzigen en nieuwe toevoegen. Om de berichten te bewerken, moet je een tekst kiezen en het gedeelte “Bericht bewerken” in het geopende menu. U zult een editor zien waarin u een artikel kunt voorbereiden met behulp van alle beschikbare IM Creator-elementen.

Blogfunctionaliteit is hier op een eigenaardige manier georganiseerd. Het is handig om het te gebruiken, maar de opties blijven duidelijk achter bij die van gespecialiseerde diensten. De functieset is voldoende voor een zakelijke website, een persoonlijke website of een nieuwspresentatie.

IM Creator eCommerce

Om een ​​online winkel toe te voegen, moet u een overeenkomstige streep kiezen en deze aan de pagina toevoegen. De service biedt 9 varianten van etalageontwerpen die net als andere secties kunnen worden opgezet. Om Winkelinstellingen te activeren, moet u op een streepgebied klikken – het principe blijft hetzelfde als in de rest van IM Creator-secties. U krijgt toegang tot de volgende secties:

 • Instellingen”, Waar u het type galerie kunt selecteren (normaal, passend, mazoniet), het aantal producten dat op een regel wordt weergegeven, de afstand daartussen en de hoogte van elk item;
 • Achtergrond”Biedt de keuze van een lay-outkleur die zichtbaar zal zijn tussen productkaarten;
 • Indeling”Het bieden van een keuze aan sjablonen voor productkaarten en soorten inhouduitlijning daarin;
 • Effecten”, Waarmee u de effecten kunt instellen wanneer een blok op een pagina verschijnt of wanneer u er met de muis over beweegt;
 • Pro”, Waar u de maximale breedte van webwinkelsecties, afzonderlijke items, inhoudsdeel en spaties tussen de elementen kunt instellen.

IM Creator eCommerce

Het opzetten van een visuele show window is op dezelfde manier georganiseerd als voor de rest van de strepen. U kunt het Store Dashboard openen vanuit het sectiemenu. Het dashboard bevat de belangrijkste parametersecties, waaronder:

 • Overzicht”Met de algemene info over het aantal actieve webwinkel secties, producten, bestellingen en winst;
 • Secties”, Waar u toegang kunt krijgen tot alle gepubliceerde secties met producten en hun instellingen: de keuze van het producttype (fysiek, digitaal of service), kostenbewerkingsoptie, SKU, namen, ondertitels, beschrijvingen en het uploaden van nieuwe producten naar de gekozen sectie. U kunt ook de weergavevolgorde van producten wijzigen, de korting in procenten en verzendkosten toevoegen of een status “uitverkocht” toewijzen.
 • Alle producten”, Met een lijst van producten uit alle gepubliceerde webwinkelsecties. De instellingen zijn dezelfde als die voor de producten van een apart gedeelte;
 • Bestellingen”De bestellingen aan te vragen met klantgegevens, data enz .;
 • Communicatie”Het aanbieden van de instellingen van e-mailformaten die automatisch naar de klanten worden gestuurd vanuit een webwinkel;
 • Overboekingen”, Waar u de betalingsgegevens kunt toevoegen om online betalingen te accepteren. Bankrekening, PayPal en Stripe zijn hier beschikbaar. U kunt ook de omloopsnelheid van uw webwinkel bekijken;
 • Instellingen”, Waar u velden kunt vinden om uw webwinkelnaam, valuta, verzendkosten en e-mail voor meldingen op te geven.

Het is logisch om op een belangrijke nuance te wijzen: elk item heeft een standaard “koop” -knop, die wordt geleverd met een link naar de pop-up voor winkelen. Dat wil zeggen, er verschijnt een pop-upvenster nadat u erop hebt geklikt, waarin u uw creditcardgegevens en e-mail kunt opgeven om de betaling te bevestigen, evenals de mogelijkheid om meldingen over een bestelstatus te verzenden.

Handige tip: als u een aparte pagina met productbeschrijving wilt openen, vinkt u een vakje “beschrijving” aan in het gedeelte “Producten”. U kunt daar ook een afbeelding toevoegen of vervangen. Deze gegevens worden weergegeven op een aparte productpagina.

IM Creator online winkel is vrij eenvoudig. Toon vensters zien er aantrekkelijk uit, het is gemakkelijk om ze te bewerken en producten toe te voegen. Ze bieden basisinstellingen voor valuta, betaling en verzending. Deze oplossing komt op de markt voor handelsplatforms met een beperkte productlijst. U kunt bijvoorbeeld meerdere pagina’s maken en productcategorieën toevoegen met 2-3 showvenster-schermen op elk ervan. Zo’n e-store functioneert en ziet er goed uit.

Wit label

Wat betreft de White Label-tool – het werkt geweldig voor webdesigners, resellers, hostingbedrijven en white labels – dat wil zeggen voor al die gebruikers die van plan zijn de volledige functieset van de websitebouwer toe te passen om hun eigen bedrijf te starten. Het White Label-licentiemodel biedt gebruikers onbeperkt gebruik van alle bronnen voor de website-builder.

U kunt de service onder uw eigen merknaam gebruiken zonder de externe vertegenwoordigers te vermelden en uw eigen SaaS-projecten te starten om winst te maken. Dit kan voordelig zijn voor onafhankelijke webdesigners, die onbeperkte toegang nodig hebben tot de websitebouwer, webstudio’s, hostingbedrijven die hun eigen websitebouwers willen lanceren of zakelijke klanten, die de intentie hebben om hun zakelijke aanwezigheid op het web te vestigen.

IM Creator heeft een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor die gebruikers, die besluiten dat White Label om welke reden dan ook niets voor hen is. Het systeem garandeert ook veilige betalingen dankzij het ingebouwde SSL-certificaat.

Klantondersteuning

Er is een “Help” -link in de IM Creator-editorkop, waar u tips kunt activeren, een korte informatieve video kunt bekijken over hoe u met het systeem kunt werken, bezoek de Kenniscentrum (een gedetailleerde FAQ met secties en zoekoptie) of neem contact op met het technische ondersteuningsteam en laat uw e-mail achter voor feedback.

Als het gaat om klantenondersteuning, beschikt de service over een standaard voor het eersteklas projectniveau: live chat-ondersteuning, 24 \ 7 e-mailondersteuning; alles wat je nodig hebt is hier beschikbaar en werkt op een behoorlijk niveau.

IM Creator maakt gebruik van een ticketingsysteem, waarmee gebruikers ondersteuningstickets kunnen indienen bij de systeemontwikkelaars wanneer ze problemen ondervinden of hun systeemgerelateerde problemen willen oplossen. Nadat de vraag is bekeken, neemt een ondersteuningsmedewerker contact op met een gebruiker die de beste oplossing voor het probleem biedt. De gemiddelde tijd van de systeemreactie bedraagt ​​ongeveer 12 uur. Dit is een behoorlijk indrukwekkend resultaat, gezien het feit dat IM Creator momenteel meer dan 11 miljoen websites over de hele wereld ondersteunt.

Bovendien kunt u met het systeem een ​​nuttige en informatieve gebruikershandleiding downloaden die gedetailleerde informatie biedt over de meest cruciale systeemnuances. De meeste moderne websitebouwers hebben die mogelijkheid nog niet.

Ontwerpsjablonen in IM Creator (XPRS)

Aantal thema’s:Meer dan 100
Professionele sjablonen:&# x2714; JA
Gratis thema’s:&# x2714; JA
Reagerend ontwerp:&# x2714; JA
Sorteren op branche:&# x2714; JA
CSS-code bewerken:✘ NEE

Sjablonen behoren waarschijnlijk tot de sterkste IM Creator-punten als het gaat om het genereren van klanten. De websitebouwer biedt momenteel moderne, visueel aantrekkelijke en professionele thema’s voor verschillende niches. Het platform werkt samen met enkele van de beste webontwerpers, die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van sjablonen, en legt daarom een ​​sterke nadruk op hedendaagse trends op het gebied van websites en grafische ontwerpen..

IM Creator-sjablonen bestaan ​​uit streepgerelateerde tools die u samen met een editor kunt gebruiken. Uiteraard zal design hier veel uitmaken. Kant-en-klare ontwerpen zien er erg mooi uit.

Je kunt ze niet verbluffend noemen, omdat we nog steeds te maken hebben met een typische responsieve structuur, die standaardtendensen en consistentie heeft. Desalniettemin is de keuze van sjablonen aantrekkelijk vanwege hun kwaliteit en veelzijdigheid van benaderingen van sectieontwerp.

Er moet op worden gewezen dat u een sjabloon niet kunt wijzigen wanneer u ermee werkt. Als u de inhoud bewerkt en opslaat, moet u een nieuwe website maken om een ​​sjabloon te wijzigen. Het is dus logisch om vanaf het begin het ontwerp te kiezen dat zo dicht mogelijk bij uw doel ligt.

Sjablooncategorieën zijn als volgt: bedrijf, diensten, kunst / design, gezondheid / welzijn, fotografie, restaurants / eten, e-commerce / detailhandel, mode / schoonheid, bruiloften, muziek / video, accommodatie, technologie, wederverkoper.

Categorienamen geven een hint over de niches waar IM Creator het beste voor werkt. Het is logisch om restaurant, bruiloft en zaken te benadrukken. Trouwens, eCommerce-ontwerpen zien er ook best goed uit. U zult waarschijnlijk geen klant vinden die weigert een bestelling te plaatsen in een dergelijke webwinkel, ervan uitgaande dat een product voldoet aan hun eisen en voorkeuren. We hielden ook van muzieksjablonen: ze zijn aantrekkelijk en maken het niet alleen mogelijk om je creativiteit te presenteren, maar ook om muziek of video te verkopen.

IM Creator-sjablonen

Alle IM Creator-sjablonen zijn schaalbaar en responsief, terwijl ontwerpaanpassingsopties veelzijdig en krachtig zijn. De websitebouwer biedt interessante ontwerptools zoals scrollen, toegang en mouse-over effecten, die uw project een echt moderne en chique uitstraling geven. Het is mogelijk om de secties toe te voegen of te verwijderen, hun posities te wijzigen, de structuur van elk van hen, spaties, innerlijke inhoud etc. in te stellen bij het ontwerpen van uw website-indeling.

Het systeem is rijk aan gratis lettertypen en pictogrammen die u kunt kiezen met betrekking tot uw projectstijl. Beeldbewerkingsopties zijn ook uitgebreid. U kunt de afbeeldingen bijsnijden en bewerken zoals u wilt, hun dekking en kleur kiezen, animatie-effecten toepassen enz.

Er is ook een mogelijkheid om uw eigen widgets als code toe te voegen. Om dat te doen, moet je kiezen «Rauw” in de “Website stijl»Opties blokkeren en ga vervolgens naar het tabblad« Code »in het menu dat u wordt aangeboden. Hier kunt u alle HTML-, JS- en CSS-code schrijven. U kunt ook de widget “Raw” selecteren in de «Elementen»Sectie en doe hetzelfde.

Over het algemeen zien IM Creator-websites er modern en aantrekkelijk uit. De geanimeerde voorbeeldmodus zal zeker veel gebruikers aanspreken. Desalniettemin kunt u de sjablonen niet onderweg wijzigen en de codes van de beschikbare strepen of items bewerken.

U kunt echter HTML-code aan een koptekst toevoegen of uw eigen widgets in een website integreren. Dit vereist zeker codeervaardigheden en niet iedereen heeft dat nodig. De meerderheid van de gebruikers zal tevreden zijn met tools en resultaten voor het bewerken van visuele ontwerpen.

Voorbeelden van Real IM Creator-websites

Website van filmmaker en fotograaf

Website van filmmaker en fotograaf

De Film Agency website

De Film Agency website

Project Management en fotograaf website

Project Management en fotograaf website

Website van trouwfotograaf

Website van trouwfotograaf

Directeur Portfolio website

Directeur Portfolio website

Yoga Docenten website

Yoga Docenten website

IM Creator Pricing Review: gratis & Premie

Studenten, artiesten en niet-commerciële websites krijgen gratis premium IM Creator. Met dit doel moeten ze contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van de service door speciale vorm, de reden en bewijzen van naleving van de voorwaarden van het gratis licentiegebruik hebben verstrekt.

Anderen kunnen het systeem voor onbepaalde tijd gratis gebruiken, omdat ze alle functies van de editor hebben gebruikt. In dit geval is het echter niet mogelijk om uw eigen domein te koppelen. Deze beperkingen worden verwijderd na aankoop van een premium licentie.

We raden aan IM Creator te beschouwen als een betaalde service voor al die gebruikers, die van plan zijn winst te maken met hun site. Gratis account werkt niet goed voor bedrijfsbeheer, niet alleen in dit systeem, maar ook bij andere concurrenten. Het kan worden gebruikt om alleen de functionaliteit van de service te testen of een website te maken, maar dan moet u de vereiste licentie kopen:

 • Jaarlijkse licentie ($ 8 / maand) – eenmalige jaarlijkse betaling ($ 96 / jaar), 1 domein, 1 website, onbeperkte bandbreedte, opslagruimte, premium technische ondersteuning, e-commerce;
 • Halfjaarlijkse licentie ($ 11 / maand) – eenmalige betaling voor een half jaar ($ 66 / half jaar), 1 domein, 1 website, onbeperkte bandbreedte, opslagruimte, premium technische ondersteuning, e-commerce;
 • SSL-beveiligd ($ 21 / maand) – kenmerken van de bovengenoemde plannen plus de mogelijkheid om het SSL-certificaat aan één domeinnaam te koppelen.

Als het op functionaliteit aankomt, heeft IM Creator geen onderscheid in prijsplannen. De vraag gaat over de periode waarvoor u wilt betalen en de behoefte aan SSL. In de regel is een huur op langere termijn uiteindelijk voordeliger.

Het is ook belangrijk om de nuances voor e-commerce-facturering op te geven. Alle verkoopwinsten worden verzameld op de innerlijke rekening van uw plan. Het geld kan via Stripe verder worden overgedragen met een commissie van 5% IM Creator voor de betalingstransactie.

White Label-kosten

IM Creator biedt 3 soorten White Label-licenties:

 • Standaard White Label ($ 350 / jaar) – Onbeperkte licenties, verwijder het merk IM Creator & vervangen door de uwe, volledige facturering & prijsbeheer, volledige controle over gebruikers, toon uw eigen sjablonen.
 • Host It Yourself ($ 2500 / jaar) – biedt de functies die worden geboden door het standaard White Label plus cPanel-integratie, downloadbare versie ophalen, websites hosten op uw servers, CSS-controle van de redacteur, uw eigen domeinen-API.
 • Servers Control (25K / jaar) – biedt de bovengenoemde functies en Login API’s, cPanel & API, eigendom van de server.

De aankoop van een standaardlicentieversie maakt het voor een gewone gebruiker mogelijk om het onbeperkte aantal websites binnen het systeem te creëren. U krijgt een functieset aangeboden tegen de huurprijs van 3,5 jaar onder de voorwaarden van een standaard premiumlicentie. Dit is zeker voordelig voor webdesigners.

Over het algemeen zijn de kosten van het gebruik van IM Creator meer dan betaalbaar. Voor ongeveer $ 100 / jaar kun je een aantrekkelijke zakelijke website of zelfs een webwinkel runnen. Dit is een van de voordeligste niche-oplossingen met een goede prijs / kwaliteit-correlatie.

Conclusie bekijken: wie moet IM Creator gebruiken?

IM Creator is een geavanceerde WYSIWYG-websitebouwer, die veel waar voor uw geld biedt. De service zal aanvankelijk voldoen aan de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven en zal ook geweldig werken voor artiesten, studenten en non-profitorganisaties, die hier de kans krijgen om gratis een website te runnen. Het platform wordt geleverd met een krachtige e-commerce-engine, blogopties, een overvloed aan responsieve sjablonen en uitgebreide tools voor ontwerpaanpassing.

Het systeem zal praktische mensen aanspreken, die vooral het resultaat waarderen. Ja, het model om webpagina’s uit strepen te maken, impliceert een zekere gelijkenis met de website. het is echter gemakkelijk om ze te lanceren, het ontwerp is aantrekkelijk en de websites worden perfect weergegeven op elk mobiel apparaat.

Naar onze mening is IM Creator een zeer goed product dat voor veel gebruikers van groot belang kan zijn. Het is ook logisch om de White Label Standard-oplossing te overwegen, die gunstige voorwaarden biedt voor de ontwikkelaars van websites van klanten. De nadelen van de service zijn klein, terwijl de voordelen aanzienlijk zijn. We raden het zeker aan.

Probeer IM Creator GRATIS

 Het is gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map