Kinsta recensie

Kinsta – is een beheerde WordPress hosting oplossing gelanceerd in 2013. Het is ontworpen voor website-eigenaren die op zoek zijn naar een stabiel en veilig thuis voor hun WP-sites. Afgezien van basisfuncties en -tools, laat het platform abonnees profiteren van de infrastructuur die door Google wordt onderhouden. Met andere woorden, je mag het gebruik van het Google Cloud Platform gebruiken terwijl Kinsta zelf een is Door Google aanbevolen hostingprovider.


Het bedrijf biedt verschillende plannen die er misschien wat duurder uitzien dan gemiddeld. Ze bieden echter voldoende beveiliging, prestaties en flexibiliteit voor websites die worden aangedreven door WordPress. Het is niet de bedoeling dat je een WP-expert bent om aan de slag te gaan met Kinsta. De hostingprovider zorgt voor een snelle laadtijd van de pagina en gebruikt de nieuwste technologieën om het risico op downtime te verminderen.

Is het platform zo goed? Zijn er verborgen struikelblokken of problemen om te overwegen? Deze beoordeling is bedoeld om alle aspecten van het gebruik van de Kinsta-hostingoplossing te belichten. Blijf kijken.

1. Voors en tegens

Kinsta beweert een vlekkeloze website te leveren ondanks het plan. Het hostingplatform biedt een goede uptime en een hoge laadsnelheid van de website. Het wordt geleverd met een rijke functieset, hoewel sommige problemen en nadelen voorkomen dat het een perfecte WordPress-hostingprovider is.

Kinsta Pros:

 • Goed optreden – Kinsta liet geweldige resultaten zien tijdens zijn laatste DNS-serverreactie van 10 op 10 met een gemiddeld resultaat van 179 ms. Het is zelfs beter dan aanbevolen door Google 200 ms.
 • Dicht bij perfecte uptime – het platform garandeert 99,9% van de uptime, die in december 2018 100% bedroeg.
 • Makkelijk te gebruiken – hoewel WordPress zelf nauwelijks het gemakkelijkste CMS is om te gebruiken, levert Kinsta zoveel functies als nodig is om het bouwproces snel en eenvoudig te maken, zelfs voor nieuwkomers. Gebruikers kunnen wisselen tussen verschillende cPanel-versies en nieuwe plug-ins toevoegen, de website testen of met instellingen werken door middel van eenklikstaging. Tegelijkertijd kunt u binnen enkele seconden een nieuw account maken, terwijl de installatie of WP-migratie nauwelijks een uitdaging zal zijn.
 • Automatische WordPress-back-ups – u hoeft zich geen zorgen te maken over back-ups van websites, hoewel handmatig beheer nog steeds beschikbaar is. Het dashboard biedt gedetailleerde statistieken en een back-up trackrecord met datum en andere belangrijke informatie.
 • E-commerce geoptimaliseerde hosting – Kinsta laat je bouwen eCommerce-vriendelijke websites en biedt functies die verder gaan dan het traditionele WooCommerce gratis WordPress-plug-in.

Klantenservice is ook behoorlijk gekwalificeerd, hoewel er enkele missers zijn waardoor we het niet in de lijst met Kinsta-professionals hebben opgenomen. Laten we eens kijken naar enkele andere missers:

Kinsta Nadelen:

 • Geen telefoon – dat is misschien geen kritiek punt, want afgezien van de enorme kennisbank en talloze handleidingen, heeft de service een geavanceerd ticketingsysteem, dat zorgt voor direct contact. Ondersteuningsspecialisten reageren meestal niet langer dan 40 seconden naast Live Chat en Intercom-functionaliteit.
 • Prijzen – sommige gebruikers kunnen vanaf het begin overweldigd worden door planprijzen. Als je echter diep duikt in de functies die ze leveren, zullen de kosten nauwelijks meer verwarring lijken.
 • Het ontbreken van e-mailhosting – Kinsta biedt geen gelinkte e-mailhosting, wat betekent dat je op zoek moet gaan naar diensten van derden.

Aan de andere kant beveelt Kinsta enkele betaalbare e-mailhostingopties aan die gebruikers zelf kunnen instellen. G Suite wordt bijvoorbeeld aanbevolen door het platform. U vindt gemakkelijk een geschikte variant. Laten we nu kijken naar hostingfuncties, prestaties, prijzen en andere essentiële aspecten om duidelijk te begrijpen of het de moeite waard is om op te letten of niet.

2. Hostingfuncties

Kinsta is rijk aan functies. Website-eigenaren hebben letterlijk alles wat ze nodig hebben om de installatie uit te voeren of te migreren met reeds bestaande WP-sites. Het platform besteedt veel aandacht aan de flexibiliteit, beveiliging en prestaties. Bovendien hebben Kinsta-gebruikers de kans om verder te gaan dan de baseline hosting-instrumenten.

Kinsta dashboard

Google Cloud Platform

We hebben al vermeld dat Kinsta een door Google aanbevolen hostingplatform is. Hierdoor onderscheidt het bedrijf zich van andere voor WordPress geoptimaliseerde hostingproviders. Je krijgt volledige toegang tot de Google Cloud die wordt gebruikt door toonaangevende platforms zoals Snapchat, Coca-Cola of Spotify.

Als onderdeel van het Google-cloudgebaseerde platform biedt Kinsta een flexibele hostinginfrastructuur met servers in 20 verschillende delen van de wereld, waaronder Azië en Europa.

Verbeterde prestaties met automatische MySQL-databaseoptimalisaties

Een geweldige functie voor degenen die WordPress CMS gebruiken. Het platform gebruikt een afzonderlijke geïsoleerde container voor uw WP-gebaseerde website. Elke container wordt geleverd met extra MySQL-exemplaar naast automatische database-optimalisatie om stabiele en foutloze siteprestaties te garanderen.

Het systeem wordt wekelijks ingeschakeld om storingen in de MySQL-database te voorkomen. U hoeft de setup niet handmatig te beheren. De functie is ingeschakeld en wordt automatisch verwerkt.

Dit werkt als volgt:

 1. Het optimalisatieproces wordt wekelijks automatisch gestart.
 2. Het detecteert en verhelpt mogelijke fouten in de database-uitvoering.
 3. Als het systeem de fout niet kan verhelpen, wordt er een melding gestuurd naar technische ondersteuning en systeembeheerders.

Als gevolg hiervan zorgt de functie ervoor dat uw WordPress-site gezond en stabiel blijft.

Meer beveiliging met automatische herstart van PHP-back-up

Als uw PHP-versie om welke reden dan ook is uitgevallen, moet u deze waarschijnlijk handmatig opnieuw opstarten vanaf de laatste back-up vanaf het dashboard. Kinsta maakte het proces 100% geautomatiseerd dankzij de zelfherstellende functie.

Met andere woorden, u merkt niet eens wanneer uw PHP kapot gaat. Het systeem start het automatisch opnieuw op. Als het probleem te ingewikkeld is om door de tool te worden afgehandeld, wordt een systeembeheerder op de hoogte gesteld om de handmatige oplossing te doen.

Automatische back-ups

Het platform zorgt ondanks het plan voor automatische back-ups. Elke gebruiker kan profiteren van de functie. Gebruikers van een toegangsplan krijgen echter de kans om de service alleen binnen de eerste 14 dagen te gebruiken, terwijl hogere pakketten deze functie voor een langere periode bieden.

Om de service te beheren, hoeft u alleen naar uw dashboard te gaan en het gedeelte Back-up te openen. Daar kunt u kiezen uit de beschikbare pakketten, waaronder:

 • Dagelijkse back-ups.
 • 6 uur backups.
 • Back-ups per uur.

Wat u ook kiest, de service wordt automatisch beheerd door het platform. Bovendien kunt u het trackrecord van de back-up in realtime overdag bekijken zonder dat u hoeft te downloaden.

One-Click Staging-service

De functie is geweldig voor gebruikers die hun websites willen testen voordat ze worden geïmplementeerd. Met andere woorden, met staging kun je nieuwe plug-ins en integraties testen voordat je ze aan je live project toevoegt. Met de service kunnen codes, widgets, app en add-ons worden aangepast en bewerkt om een ​​vlotte werking in de staat te garanderen.

Extra tools: Site Cache, SSL, PHP Engine, enz.

Afgezien van de unieke functies van Kinsta, biedt het platform een ​​uitgebreid scala aan extra opties die van groot nut zijn wanneer u uw website moet verbeteren of aanpassen:

 • PHP Engine – gebruikers zijn vrij om naadloos te schakelen tussen verschillende beschikbare PHP-versies. Als u technische problemen heeft of gewoon terug wilt naar de vorige versie, kunt u met het platform uw PHP-engine opnieuw opstarten om connectiviteitsfouten of andere storingen op te lossen.
 • SSL – gratis SSL-certificaat maakt deel uit van elk Kinsta-abonnement. Bovendien heb je geen last van handmatige omleidingen, aangezien de HTTPS Force-functie je verkeer automatisch naar een SSL-beveiligde websiteversie zal leiden.
 • Analytics – met het systeem kunt u alle gegevens bijhouden die nodig zijn, van gedetailleerde websitestatistieken die zijn ingeschakeld door de PHP-bewakingstool tot bandbreedte, topverzoeken door views of bytes, GEO en IP, cache en meer.

Gratis functies

Alle plannen worden geleverd met gratis CDN naast SSL en enkele andere basisopties, gebruikers zullen ten minste 1 gratis website-migratie waarderen, zodat u uw bestaande WP-aangedreven online project zonder kosten naar Kinsta kunt verplaatsen. Een andere gratis functie is volledige toegang tot premium DNS-service waarmee gebruikers hun eigen zonerecords kunnen beheren. Gebruikers krijgen 1 premium DNS-spot voor elke installatie Met andere woorden, het aantal installaties is gelijk aan het aantal Premium DNS-spots dat u krijgt.

3. Prestaties

Website laadsnelheid: Kinsta beweert een van de beste laadsnelheden te hebben bij andere voor WordPress geoptimaliseerde hostingproviders. De recente tests toonden de gemiddelde 495ms, het tarief is sterk afhankelijk van de locatie van de website.

Kinsta Uptime

Met andere woorden, gebruikers uit Bangalore mogen niet dezelfde laadsnelheid verwachten als bijvoorbeeld in Duitsland. Hier is de snelheidstabel van delen van de wereld om de zaken een beetje duidelijker te maken. U kunt ook zelf de laadsnelheid van een website controleren. Alleen maar ontdek waar de website wordt gehost en gebruik dan een van de gratis beschikbare tools, Pingdom, bijvoorbeeld.

Noord Amerika575 ms
Sydney2.03 s
Japan1000 ms
Sao Paulo1000 ms
Duitsland222 ms
UK175 ms

Kinsta gebruikt geavanceerde hardware en heeft datacenters en servers geïnstalleerd op 20 verschillende locaties wereldwijd. Bovendien gebruikt het platform snelheidsverhogende instrumenten door middel van technologieën zoals PHP 7, Ngnix, LXD en andere softwareoplossingen om de snelheid van de website en de algehele prestaties te verbeteren.

Uptime tarief: de hostingprovider garandeert een uptime van 99,9% voor elk van zijn gebruikers. Sommigen beschouwen het misschien als niets anders dan pronken. De resultaten in december 2018 lieten echter een overweldigende 100% uptime zien. Om geweldige resultaten te garanderen, gebruikt Kinsta zijn eigen netwerk van monitoring- en trackingtools om elke minuut de uptime te controleren.

4. Beveiliging

Het platform doet veel op het gebied van beveiliging. Het gebruikt LXC en LXD in aanvulling op Google Cloud Platform, waardoor het mogelijk is om gebruikersaccounts en WordPress-websites geïsoleerd te houden. Een dergelijke aanpak resulteert in een betere opname van DDoS-aanvallen en het voorkomen van andere risico’s en cyberdreigingen.

We hebben al automatische back-ups genoemd die ook de algehele sitebeveiliging verbeteren. Extra veiligheidsmiddelen zijn als volgt:

 • Versleutelde SSH & SFTP-verbinding – het zorgt voor een veilige toegang tot de website. De functie wordt geleverd met GRATIS SSL-codering.
 • Integratiebeperkingen – deze verwijst voornamelijk naar plug-ins die een potentieel risico op malware kunnen bevatten. Zoals we allemaal weten, moeten website-eigenaren kiezen voor vertrouwde plug-in-ontwikkelaars bij het gebruik van WordPress. Kinsta voorkomt dat je kiest voor schadelijke en potentieel risicovolle applicaties.
 • Aanvalpreventie – aanvullende beveiligingsmiddelen omvatten maatregelen om het risico op DDoS- en hackeraanvallen te verminderen. Ze omvatten blokkering, GeoIP en meer.
 • Hack Fix-functie – Kinsta biedt garanties voor het opschonen na hacking om kwaadaardige codes te verwijderen en je site veilig te herstellen.

Het platform bewaakt het volledige sitenetwerk en drijft nooit projecten aan die worden aangedreven door niet-ondersteunde PHP-versies

5. Klantenservice

Klantenservice is een van de sterkste kanten van Kinsta. Hoewel het geen telefoonnummer heeft, kunnen gebruikers toch direct contact opnemen met behulp van de Live Chat-functie. Tegelijkertijd is hier een geïntegreerde intercom-widget.

Gebruikers kunnen hun chatgeschiedenis volgen om het probleem te vinden dat ze nodig hebben. Het venster blijft open, zelfs als je door andere secties en tools bladert, wat best handig is. Het ondersteuningsteam is de klok rond beschikbaar.

Er is ook een heleboel actuele artikelen beschikbaar in Kinsta blog naast het enorme platform kennis basis. Het behandelt verschillende aspecten van het instellen van het SSL-certificaat en de migratie van WordPress-websites tot tips om de prestaties van de website en herstel na noodgevallen te verbeteren.

5. Prijsbeleid

In totaal zijn er 10 beschikbare pakketten geleverd door Kinsta. Met abonnementen buiten het Enterprise 4-pakket kunnen klanten contact opnemen met het ondersteuningsteam om een ​​individueel op maat gemaakt plan te maken, afhankelijk van hun vereisten. We hebben alle beschikbare aanbiedingen onderverdeeld in drie hoofdcategorieën: Basic, Business en Enterprise. Alle abonnementen bevatten gratis SSL- en CDN-service. Het platform garandeert 30 dagen geld terug.

Basisplannen:

 • Beginner – kost $ 30 per maand inclusief 1 WordPress-installatie en 10 GB opslag.
 • Pro – kost $ 60 per maand inclusief 2 WordPress-installaties en 20 GB opslag

Bedrijfsplannen:

 • Zakelijk 1 kost $ 100 per maand met 5 WP-installaties en 30 GB schijfruimte.
 • Zakelijk 2 kost $ 200 per maand met 10 WP-installaties en 40 GB schijfruimte.
 • Zakelijk 3 kost $ 300 per maand met 20 WP-installaties en 50 GB schijfruimte.
 • Zakelijk 4 kost $ 400 per maand met 40 WP-installaties en 60 GB schijfruimte.

Enterprise-plannen:

 • Onderneming 1 kost $ 600 per maand met 60 WP-installaties en 100 GB schijfruimte.
 • Enterprise 2 kost $ 900 per maand met 80 WP-installaties en 150 GB schijfruimte.
 • Enterprise 3 kost $ 1.200 per maand met 120 WP-installaties en 200 GB schijfruimte.
 • Enterprise 4 kost $ 1.500 per maand met 150 WP-installaties en 250 GB schijfruimte.

Kinsta heeft een afzonderlijk aanbod voor non-profitorganisaties en biedt 15% korting op elk plan voor websites die zijn gelanceerd door kerken, liefdadigheidsgemeenschappen, enz. Naast de initiële korting kunnen non-profitorganisaties ook rekenen op een prijsverlaging van 15% in het geval van een prepaid pakket. Elk lid zonder winstoogmerk krijgt een gratis proefperiode van 60 dagen.

Het komt neer op

Kinsta is een goede WordPress-hosting met een heleboel geavanceerde functies en technologieën om de websiteprestaties te verbeteren. Het platform is verre van goedkoop. Gebruikers vinden mogelijk meer betaalbare alternatieven. Dit is echter waarschijnlijk het enige nadeel. U zult de uptime en laadsnelheid van hetzelfde tarief nauwelijks vinden, naast geavanceerde technische ondersteuning voor het voorkomen van cyberdreigingen en post-cleaning.

Samenvattend is Kinsta misschien wel een goede prijs-kwaliteitverhouding, gezien de samenwerking met het Google Cloud-platform, het intuïtieve dashboard en de eenvoudige afstemming van websites, voor eCommerce geoptimaliseerde serveroplossingen en verbeterde algehele prestaties.

Begin met Kinsta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map