Laten we eens kijken

Laten we eten – is een gespecialiseerde websitebouwer, die zijn missie ziet in de ontwikkeling van complete restaurantwebsites. Het systeem is in 2008 opgericht in Portland, Oregon en is voornamelijk gericht op de behoeften van nieuwkomers die van plan zijn hun restaurantbedrijf te starten, maar het zal ook goed werken voor webdesignprofessionals, die ervaring hebben met het werken met dergelijke projecten.


Het starten van websites met Let’s Eat kost niet veel tijd en vereist geen codeervaardigheden of voorlopige achtergrond voor webdesign. Dit is een van de onmiskenbare voordelen van het systeem, dat de aandacht trekt van gebruikers, die eigenaar zijn van cafés / restaurants en die hun bedrijf op het internet willen vestigen. Let’s’s Eat biedt momenteel meer dan 15.000 websites over de hele wereld en dit aantal blijft elke maand groeien.

Waarin verschilt de websitebouwer veel andere websitebouwers? Dit is eigenlijk het one-size-fits-all platform dat één focus voor ogen heeft: het creëren van restaurantwebsites. Alle functies die het systeem biedt, krijgen dus prioriteit met betrekking tot de nichevereisten, terwijl het systeem zelf vrij begrijpelijk en gemakkelijk te gebruiken is.

Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over de websitebouwer en de redenen en parameters te ontdekken waardoor deze zich onderscheidt van de rest? Dat is precies wat we meteen gaan doen. Dus laten we beginnen!

1. Gebruiksgemak

Let’s Eat is een eenvoudige maar functionele websitebouwer gemaakt voor restauranteigenaren, die de dagelijkse behoefte hebben om hun menu’s onderweg bij te werken en meerdere diensten aan klanten aan te bieden. Het spreekt voor zich dat het overgrote deel van deze mensen geen HTMl / CSS-experts zijn en dus geen geavanceerde codeerkennis kunnen gebruiken van hoogwaardige high-end websites. De websitebouwer impliceert dus een lichte leercurve, met alle functies hier bij de hand.

Letseat dashboard

Het registratieproces zelf is snel, eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen. Voer gewoon uw login en pasgegevens in om doorgestuurd te worden naar het systeemdashboard. Je hebt niet veel tijd nodig om eraan te wennen, want alle elementen en functies zijn hier allemaal op één plek beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om het administratieve panel hier bijna op het eerste gezicht te leren kennen om verder te kunnen gaan met het verder maken van de website.

Het systeem wordt geleverd met een logisch gestructureerde, eenvoudige en intuïtieve interface die zorgt voor gemakkelijke navigatie. Het is gebruiksvriendelijk en eenvoudig, zelfs voor die gebruikers, die nog nooit eerder met websitebouwers hebben gewerkt. Laten we u verrassen met de geïntegreerde installatiewizard die u door alle stadia van het ontwikkelingsproces van de website leidt en toegang geeft tot de algemene systeemgerelateerde informatie en onmisbare functies.

Zoals hierboven vermeld, betekent Let’sEat niet het gebruik van codeervaardigheden, maar als je een programmeerexpert bent, kun je je restaurantwebsite een uniek en persoonlijk ontwerp geven door HTML / CSS-codes te integreren. Houd er echter rekening mee dat de websitebouwer het bewerken van initiële websitecodes niet toestaat. Dat is geen probleem voor beginners, maar dit kan een uitdaging zijn voor gebruikers die willen werken met codebewerking.

2. Functies & Flexibiliteit

Als niche-specifieke websitebouwer werkt Let’s Eat uitstekend voor de ontwikkeling van alle projecten die tot de voedingsindustrie behoren. Deze omvatten websites voor restaurants, cafés, diners, tavernes en bars, hotels en zelfs foodtrucks / karren. Alles hangt af van het type bedrijf dat u runt en de functieset die u wilt opnemen.

Dankzij het handige en goed gestructureerde dashboard geeft Let’s Eat snel en gemakkelijk toegang tot alle instellingen, tools en parameters die nodig zijn voor het maken van een veelzijdig voedingsproject. Laten we eens kijken naar de meest cruciale functies die de websitebouwer voor elke gebruiker onthult.

 • Menu Builder
 • Dit is het gedeelte waar u uw eigen restaurant- of cafémenu kunt ontwerpen dat specifiek is voor uw bedrijf. Het menu is gedetailleerd en bevat gerechten en dranken samen met hun beschrijvingen en prijsspecificatie. Dit is een geweldige manier om uw bezoekers te helpen meer te weten te komen over de gerechten die in uw restaurant worden aangeboden en om de gerechten te bestellen waarin ze geïnteresseerd zijn.

  Letseat menu builder

 • Coupon Generator
 • Als u uw potentiële en bestaande klanten kortingsbonnen gaat aanbieden, zal deze optie u zeker van pas komen. Hier kunt u afdrukbare online coupons ontwerpen om uw verkoop te stimuleren en potentiële klanten aan te trekken.

  Letseat coupon-editor

 • Kalender
 • Met deze functie kunnen aankomende evenementen en belangrijke informatie over verschillende gelegenheden worden geplaatst. Door de evenementen in de kalender aan te maken, houdt u uw klanten hiervan op de hoogte. Op deze manier kunnen ze effectief hun schema plannen om uw restaurant te bezoeken.

  Letseat kalender

 • Marktplaats
 • Let’s Marketplace biedt een verzameling nuttige applicaties van derden om de prestaties van uw restaurantwebsite te verbeteren en klanten tevreden te houden. Deze apps zijn onderverdeeld in categorieën om het zoeken te vereenvoudigen. Dit zijn online bestellen, reserveren, taakbeheer, e-mailmarketing, sociale media en andere. De apps kunnen eenvoudig vanaf andere websites in uw eigen restaurantwebsite worden geïntegreerd zonder dat u de codes hoeft te kopiëren en plakken.

  Er zijn hier ook uitstekende marketingtools om uw restaurant online en offline aan te vullen. In feite heeft het platform weinig native restaurantgerelateerde applicaties. De meeste branchespecifieke apps worden geleverd door hun partners in de branche, zoals Guestful, EatStreet, SeatMe en anderen.

  Letseat marktplaats

 • Sectie Statistieken
 • Toegang tot statistieken is ook beschikbaar in het dashboard van het systeem, maar het is ook vrij primitief. Wat u hier kunt doen, is het aantal unieke bezoekers, mobiel verkeer, belangrijkste verwijzingsbronnen en het aantal webpaginaweergaven volgen, niet meer.

 • Aangepast domein
 • Als je al een website met een aangepaste domeinnaam hebt, kun je deze gebruiken terwijl je je aanmeldt voor Let’s Eat. De aangepaste domeinverbindingsfunctie maakt het mogelijk om de doelgroep geïnteresseerd te houden in uw diensten, terwijl u door uw nieuwe website bladert.

 • Integraties van derden
 • Afgezien van de uitbreidingen Marketplace-integraties, laat Let’s Eat een aantal andere gratis en betaalde apps van derden toevoegen die een serieuze impact hebben op de systeemprestaties. Zo kan een gebruiker een galerie met diavoorstellingen aan de website toevoegen om de gerechten die in het menu zijn opgenomen in het gunstigste licht te presenteren. Het is ook mogelijk om Google Maps te integreren zodat gebruikers snel de locatie van het restaurant / café kunnen vinden en de routebeschrijving ernaar kunnen corrigeren.

 • Online bestellen
 • Let’s’s Eat werkt samen met de OpenDining-service, waardoor websitebezoekers via dit systeem online bestellingen kunnen plaatsen. Het duurt slechts een paar minuten om de OpenDining-widget in uw project te integreren om deze functie in te schakelen, wat een must-have is voor alle voedselgerelateerde projecten.

 • Email reclame
 • De websitebouwer zorgt voor tijdige gebruikersmeldingen over hun diensten, speciale functies en updates. Dit wordt gedaan via de e-mailmarketingoptie, waarmee nieuwsbrieven kunnen worden verzonden naar die gebruikers die zich erop hebben geabonneerd.

 • Integratie van sociale media
 • Let’s Eat staat bekend om zijn uitgebreide integratieopties voor sociale media. Met de websitebouwer kunnen sociale medianetwerken worden gebruikt als een effectief instrument voor interactie met klanten. Met de website builder is het toevoegen van deze en andere bronnen voor sociale media snel en eenvoudig.

 • Tevredenheidsonderzoeken
 • De websitebouwer maakt het bovendien mogelijk om tevredenheidsenquêtes te plaatsen om andere gebruikers te laten weten over hun ervaring met het bezoeken van bijvoorbeeld een bepaald restaurant of café. De positievere beoordelingen en enquêtes van de website (en dienovereenkomstig het restaurant) heeft, hoe groter de kans om een ​​rijk klantenbestand op te bouwen en de tevredenheid / loyaliteit te verhogen.

 • Meertalige beschikbaarheid
 • De websitebouwer is beschikbaar in verschillende taallokalisaties. Om precies te zijn, kunt u door het systeem bladeren in de volgende talen: Engels, Frans en Spaans. Gebruikers in het VK, Canada, Australië en andere landen kunnen de links ook lokaliseren (of zelfs volledig veranderen) om overeen te komen met de woordenschat van het gebied waarin ze zich bevinden.

 • Online reserveringen
 • Klanten kunnen online reserveren vanwege de samenwerking van het systeem met de volgende services: OpenTable, Rez by UrbanSpoon, ReservationGenie en SeatMe. Integratie van deze widgets is voor iedereen eenvoudig, snel en begrijpelijk, terwijl het resultaat de moeite waard is.

3. Ontwerpen

Aantal thema’s:45
Gratis thema’s:&# x2714; JA
Reagerend ontwerp:✘ NEE
Sorteren op branche:✘ NEE
CSS-code bewerken:✘ NEE

Let’s Design-collectie is niet zo rijk en de kwaliteit van de thema’s is vrij matig. Ze lijken te veel op elkaar om een ​​gepersonaliseerd websiteontwerp te maken. Eigenlijk is er maar één lay-out in verschillende stijlen (lettertypen, achtergrond, kleur enz.). Dus wat voor sjabloon u ook kiest, uw website zal er nog steeds hetzelfde uitzien als die van andere gebruikers. Gelukkig kunnen gebruikers met het systeem CSS / HTML aanpassen (deze functie is alleen beschikbaar voor Pro-gebruikers).

Het goede nieuws is echter dat alle sjablonen standaard mobiel reageren. De websitebouwer biedt meer dan 40 ontwerpen, die speciaal zijn ontwikkeld met het oog op de voedingsindustrie.

Het is niet nodig om een ​​project helemaal opnieuw te starten, omdat alle sjablonen worden geleverd met vooraf ontworpen inhoud die u verder kunt aanpassen aan uw zakelijke behoeften. Het is zelfs mogelijk om uw restaurantlogo rechtstreeks naar de website te uploaden, als u die natuurlijk heeft. Als u dat niet doet, kunt u met het systeem uw website-logo helemaal zelf ontwerpen of een van de beschikbare voorraadvarianten kiezen.

De website builder maakt het mogelijk om de belangrijkste website-elementen aan te passen, inclusief logo, kleurenpalet, stijl, lettertypen, achtergrond enz. Er zijn tientallen trendy lettertypen waaruit u kunt kiezen wanneer u aan uw projectaanpassing werkt.

Letseat-sjablonen

De slepen-en-neerzetten-functie maakt het mogelijk om de gekozen sjabloon te wijzigen, maar het proces gaat niet verder dan het bewerken van de achtergrond / letterkleur van de website. De systeemfunctionaliteit is te primitief in vergelijking met de krachtige nicheconcurrenten.

Afgezien van de standaard ontwerpeditor, biedt Let’sEat ook de functie Mobile Design. Hiermee kunt u het uiterlijk en de functionaliteit van een mobiele websiteversie afstemmen op die van de branding van uw restaurant door de instellingen aan te passen. Wanneer u er echter een dieper inzicht in krijgt, zult u zich realiseren dat het proces van ontwerpaanpassing alleen neerkomt op het bewerken van het kleurenschema. Op het gebied van design valt hier zeker nog veel te verbeteren.

4. Klantenservice

Let’s Eat-klantenondersteuning is onvoldoende voor een beginner. Er is een helpdesk, waar u informatieve artikelen kunt vinden met algemene informatie over het gebruik van het systeem. Het is ook mogelijk om via e-mail contact op te nemen met het ondersteuningsteam van de service. Hier is geen livechat of telefonische communicatie beschikbaar, wat een ernstig nadeel is voor niet-techneuten.

Let'sEat Help

5. Prijsbeleid

Let’s Eat heeft geen gratis abonnement. In plaats daarvan biedt de websitebouwer een betaald Pro-pakket aan, waarvan de kosten $ 10 / maand of $ 99 / jaar bedragen. Dit plan wordt geleverd met een gratis proefperiode van 2 weken, waarmee de volledige functionaliteit van de service wordt ontgrendeld, zodat een gebruiker het systeem in het voordeel kan testen. Houd er echter rekening mee dat de websitebouwer momenteel geen nieuwe gebruikersregistraties accepteert.

Let'sEat-prijzen

6. Voors en tegens

Let’s Eat is een niche-websitebouwer, die zijn voor- en nadelen heeft die van invloed zijn op de prestaties. Elke gebruiker die een website met het systeem gaat starten, moet zich dus bewust zijn van alle voordelen en nadelen die hij / zij vaak tegenkomt tijdens het werken met het platform. Het is hoog tijd om ze hieronder in te schrijven.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Sterke focus in de voedingsindustrie;
&# x2714; Niche-specifieke functies en tools;
&# x2714; Responsieve ontwerpen;
&# x2714; Betaalbare prijzen;
&# x2714; Let’s’s Marketplace;
&# x2714; Uitgebreide keuze aan add-ons.
✘ Beperkte sjabloonverzameling, slechte ontwerpaanpassing en bewerkingsopties;
✘ Verouderde en vergelijkbare thema’s;
✘ Gebrek aan functionaliteit en flexibiliteit;
✘ Geen gratis abonnement;
✘ Afwezigheid van de visuele editor;
✘ Slechte klantenondersteuning;
✘ Geen nieuwe aanmeldingen toegestaan.

Conclusie

Let’s Eat is een nette, goed gestructureerde websitebouwer die voorziet in de behoeften van restauranteigenaren, die zelf een bedrijfswebsite willen opzetten en onderhouden. Het is makkelijk, snel en effectief. Het systeem wordt geleverd met een sjabloongalerij en een reeks aanpassingshulpmiddelen om een ​​website een unieke uitstraling en goede functionaliteit te geven. Deze eigenschappen zijn echter niet voldoende om het doel te bereiken. De sjablonen reageren niet en ze lijken te veel op elkaar om een ​​uniek ontwerp van uw restaurantwebsite te garanderen.

Samenvattend: Let’s Eat werkt misschien goed voor veel voorkomende restaurantwebsites, maar het zal uw website nauwelijks onderscheiden van de massa. De reeks functies die het systeem biedt, maakt het vergelijkbaar met universele websitebouwers, terwijl het ontbreken van nichespecifieke functies het een beetje verouderd maakt. Om tegemoet te komen aan de behoeften van gebruikers, vereist het systeem flexibiliteit en functieverbetering. Bovendien accepteert het systeem momenteel geen nieuwe aanmeldingen, wat een probleem vormt voor die gebruikers die een eigen restaurantwebsite willen starten. Als gevolg hiervan schakelen ze gewoon over naar een van de concurrenten van het systeem, zoals Wix, bijvoorbeeld.

Maak een gratis restaurantwebsite

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map