Microweber recensie

Microweber – is een eenvoudig website-bouwplatform dat is ontworpen om uitgebreide functionaliteit te leveren. Het wordt geleverd als een downloadbaar contentmanagementsysteem en als de intuïtieve online website builder met inline bewerking. Het platform is goed voor het maken van verschillende soorten websites, waaronder sites voor kleine bedrijven, blogs en kleine digitale winkels. Microweber biedt niet alleen voldoende tools om het bouwproces te vereenvoudigen, maar ook om uw online winkel of de website van uw bedrijf te beheren.


Het heeft een vrij standaard WYSIWYG-editor waarmee nieuwkomers zonder technische vaardigheden hun websites kunnen maken, bewerken of aanpassen. Afgezien van de webbouwtools, levert Microweber enkele essentiële extra’s uit de doos. Ze bevatten extra modules voor Wit label en video-afspeellijsten, aangepaste cPanel-plug-in om uw site te bewerken in het gebruiksvriendelijke configuratiescherm en andere oplossingen die gebruikers mogelijk op prijs stellen.

Dus, wat is er nieuw rondom Microweber? Laten we eens kijken naar de functies en mogelijkheden die u misschien een handvol vindt.

1. Gebruiksgemak

Hoewel het een open-source CMS-platform was, was Microweber voornamelijk ontworpen om niet-technici te helpen solide websites en digitale winkels te bouwen. Het heeft een slepen-en-neerzetten-functie naast inline bewerken, wat betekent dat u vrij bent om in realtime online wijzigingen aan te brengen zonder extra download. Tegelijkertijd krijgen gebruikers de kans om de MS gratis te downloaden en deze te gebruiken om gratis sites te maken.

Ermee beginnen

Het teken in de procedure wijkt een beetje af van wat je zou verwachten. Hoewel de meeste platforms u vragen om eerst persoonlijke informatie in te voeren of u aan te melden via sociale accounts, biedt Microweber aan om de beschikbare sjablonen te bekijken en eerst het project een naam te geven. U kunt een van de 15 beschikbare thema’s kiezen, afhankelijk van het type website. Je kiest een domein en gaat aan de slag met een geselecteerd platform. De procedure is als volgt:

 1. U gaat naar de Microweber.com-website en start de gratis proefperiode van 14 dagen.
 2. Zodra u op de knop “start nu” hebt gedrukt, wordt u naar de pagina met sjablonen overgebracht. Kies degene die je leuk vindt, bekijk een voorbeeld op verschillende schermformaten en druk op de knop “aan de slag met deze sjabloon”.
 3. De laatste fase is uitchecken en inloggen met uw Google- of Facebook-account. Hier kunt u beginnen met het bewerken van uw website.

Eerlijk gezegd ziet de hele aanmeldingsprocedure er op het eerste gezicht een beetje vreemd en misleidend uit. Mogelijk wordt u vanaf het begin verward met enkele stappen. Het zal enige tijd duren om volledige toegang te krijgen tot de editor voor slepen en neerzetten en uiteindelijk de website aan te passen.

WYSIWYG-editor

Zodra u in de websitebouwer bent beland, bevindt u zich in een typische omgeving met slepen en neerzetten. Het dashboard bevat alle benodigde tools in de rechterzijbalk. Hier hebben we een selectie van lay-outs, modules om toe te voegen aan uw website (let op, ze zijn alleen gratis binnen de gratis proefperiode), sjablooninstellingen en de visuele editor.

Microweber Editor

We hebben een knop om uw aangepaste logo toe te voegen in de linkerbovenhoek op de koptekst. Met geavanceerde instellingen kunt u kiezen tussen een tekst- of afbeeldingslogo dat zowel vanuit uw eigen bibliotheek kan worden geüpload als kan worden bekeken. De instellingen hebben een geautomatiseerde optimalisatie van het logo om het er helder en levendig uit te laten zien.

Lay-outs maken het gemakkelijk om een ​​geschikte websitestructuur te creëren met categorieën, meest populaire producten of tekstblokken op verschillende posities. Modules zijn een essentieel aanpassingsinstrument met tientallen apps om uit te kiezen. Ze omvatten Google Maps, pictogrammen, fotogalerijen, knoppen voor sociaal delen, YouTube-links, contactformulieren, knoppen voor toevoegen aan winkelwagentje, verschillende soorten schuifregelaars en meer.

Met andere woorden, Microweber heeft een solide lijst met opties om een ​​professionele website of een digitale winkel te maken. Aan de andere kant kan het aanmelden in het proces wat eenvoudiger zijn.

2. Functies & Flexibiliteit

Microweber is rijk aan verschillende functies. Het heeft voldoende flexibiliteit om een ​​boeiende website te maken om op vele manieren met uw potentiële bezoekers in klanten te communiceren, waaronder contactformulieren, blogs, White Labeling, enz. Tegelijkertijd biedt het een aantal instrumenten om ook uw winkel of site te beheren. Hier zijn enkele van de basisopties die Microweber levert:

 • Gebruiksvriendelijke editor – we hebben al gezegd dat het platform een ​​WYSIWYG-builder heeft. Het is van toepassing op zowel online software als CMS. Als je een nieuw element, pictogram of knop moet toevoegen, beweeg je het gewoon vanuit het dashboard en krijg je het op de pagina. Er zijn geen technische of codeervaardigheden nodig.
 • Verbeterd cPanel – Microweber gebruikt zijn zelfgemaakt admin-paneel dat ook is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. Met andere woorden, u bent vrij om uw website onderweg te beheren of te bewerken. Bovendien kunt u met het cPanel uw website-statistieken en analyses in realtime volgen, recente bestellingen, inkomsten en meer volgen.
 • Microweber Dashboard

 • e-commerce – het opzetten van een digitale winkel is super eenvoudig met het platform. Het heeft een volledig geoptimaliseerde maker van een online winkel die standaard gratis beschikbaar is voor alle softwaregebruikers. Om online te verkopen, hoeft u alleen de producten te uploaden, prijzen in te stellen en verzendvoorwaarden. Het systeem kan worden geïntegreerd met enkele van de beste leveranciers van betalingsoplossingen. Ze omvatten PayPal, Stripe, Payza, VoguePay en nog veel meer. Gebruikers hebben de kans om bij elke aankoop geautomatiseerde e-mails te maken die naar hun kopers worden gestuurd. De functie maakt het mogelijk om uw verzendvoorwaarden te beheren, afhankelijk van het land, en om verzendkortingen of speciale gepersonaliseerde aanbiedingen aan te bieden. Beheer uw product door aangepaste velden aan te passen, vervolgkeuzemenu’s toe te voegen, video’s en afbeeldingen te uploaden, enz. Extra voordelen zijn onder meer het maken, beheren en volgen, geautomatiseerde facturering, een selectie van valuta om in te stellen, integratie van sociale media, enzovoort..
 • Bloggen – Microweber heeft een goede blogfunctie waarmee je een aparte blog kunt maken of op de grote website kunt plaatsen. Het platform heeft verschillende tools, niet alleen om nieuwe berichten toe te voegen, maar ook om alle pagina’s en mediabestanden te onderhouden. Gebruik ze om galerijen te organiseren, teksten te bewerken, video’s en foto’s toe te voegen, zachte berichten per categorie. Met de Live Edit-functie kunt u uw artikelen eenvoudig rechtstreeks vanaf de blog online bijwerken of wijzigen.
 • Microweber Voeg een nieuwe pagina toe

 • Compatibiliteit – de downloadbare software wordt ondersteund door alle grote browsers. Het is compatibel met de nieuwste back-endtechnologieën zoals PHP 7+ of Laravel Framework.
 • Wit label – Microweber biedt zijn White Label-oplossing voor particulieren en bedrijven. Het is verkrijgbaar in verschillende pakketten, afhankelijk van uw behoeften. Het aanbod zal werken voor diegenen die websites en online winkels willen creëren voor hun klanten. De 4 beschikbare plannen zijn geschikt voor freelancers, webbureaus of hostingbedrijven. Bekijk de gedetailleerde pakketbeschrijving in onze beoordeling van ons prijsbeleid hieronder.

Microweber heeft zeker veel te bieden op het gebied van flexibiliteit en functies, van een eenvoudige websitebouwer met slepen en neerzetten tot verbeterde eCommerce-functionaliteit en White Label-oplossingen.

3. Ontwerp

Aan de slag krijgen gebruikers de kans om te kiezen uit 15 verschillende sjablonen. Het aantal thema’s ziet er wat beperkt uit. Bovendien zijn er geen specifieke categorieën of filters. Je hebt alle beschikbare lay-outs op één plek op het hoofdscherm, wat niet echt handig is.

Microweber-sjablonen

Aan de andere kant is elk thema mobielvriendelijk en heeft het een instant preview-functie. U hoeft niet op een knop te klikken. Beweeg de muis over de sjabloon om hem automatisch naar beneden te zien scrollen. Bovendien krijgt u de kans om te kijken hoe de sjabloon op desktop, tablets of smartphones zal werken voordat u ermee aan de slag gaat. U kunt tussen de modi wisselen door op een bepaald schermpictogram in de linkerbovenhoek te klikken.

Dynamische lay-outs zijn zeker de aandacht waard. Je hebt eigenlijk de kans om een ​​van de beschikbare lay-outs in het dashboard te kiezen, vergroten of verkleinen. U kunt de blokken uitrekken, lettertypen wijzigen, knoppen of pictogrammen opnieuw vormgeven, enz. De visuele editor in uw dashboard biedt geavanceerde instellingen om typografie, achtergronden en randen te bewerken en afmetingen in te stellen die de exacte grootte van het blok of de sectie aangeven.

4. Klantenservice

Wat betreft klantenondersteuning, gebruikers zullen nauwelijks moeilijkheden ondervinden bij het uitzoeken hoe alles werkt. U kunt bijvoorbeeld video-tutorials doornemen tijdens het laden van de pagina. Video’s worden automatisch weergegeven telkens wanneer u van pagina naar pagina gaat wanneer u aan de slag gaat. Microweber heeft een enorme kennisbasis die bestaat uit:

 • Academy met videogidsen en tutorials.
 • Forum met verschillende discussies en opmerkingen van echte gebruikers.
 • Blog met artikelen over verschillende problemen die u mogelijk moet oplossen.

Gebruikers zijn van harte welkom om hun eigen aanpassingen en verbeteringen voor te stellen in de sectie “Een functie voorstellen”. Voel je vrij om je ideeën aan te bieden en te volgen of ze tot leven zijn gebracht. Het platform heeft ook een Live Chat-functie voor directe ondersteuning.

5. Prijsbeleid

We hebben besloten om alle tariefplannen in twee grote categorieën te verdelen. Ze omvatten basisplannen voor informele gebruikers die hun websites of digitale winkels willen lanceren en White Label-plannen voor webbureaus, freelancers en hostingbedrijven.

Basisplannen omvatten:

 • Persoonlijk kost $ 5 / maand met een gratis domein, toegang tot alle sjablonen, Live Support en meer.
 • Premie kost $ 10 / maand is perfect voor kleine ondernemers. Het wordt geleverd met SSL-beveiliging, onbeperkte sjablonen, 15 GB opslagruimte, marketingtools en premium module-installaties.
 • Bedrijf kost $ 25 is goed voor kleine en middelgrote digitale winkels. Het wordt geleverd met alle onbeperkte functies naast de volledig geïntegreerde eCommerce-functionaliteit, verlaten winkelwagentjes, couponpromoties en meer.

Het platform biedt een gratis proefperiode van 14 om te controleren hoe het systeem werkt.

White Label-plannen zijn als volgt:

 • Basic White Label kost $ 5 per maand voor persoonlijk gebruik.
 • Pro White Label kost $ 20 per maand voor webagentschappen.
 • Hosting Pro White Label kost $ 50 per maand voor hostingbedrijven.

Het heeft ook een plan voor grote ondernemingen en grote bedrijven. Over de prijs wordt apart onderhandeld.

6. Voors en tegens

Microweber heeft meer hits dan downfalls. Het biedt uitgebreide functionaliteit, veel geweldige functies, geweldige eCommerce-mogelijkheden en meer. Het zou echter zeker iets moeten doen aan het ontwerp van de sjablonen.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Eenvoudige editor voor slepen en neerzetten.
&# x2714; Goed voor kleine en middelgrote digitale winkels.
&# x2714; Geen technische vaardigheden vereist.
&# x2714; White Label-oplossing.
&# x2714; Betaalbare plannen.
&# x2714; Een ruime keuze aan modules.
&# x2714; Dynamische indelingen.
✘ Een beetje verwarrende ondertekening in de procedure.
✘ Saaie sjablonen.

Het komt neer op

Microweber is daar een goede oplossing voor klein bedrijf en kleine tot middelgrote online winkels gecombineerd met solide flexibiliteit en een rijke set aan functies. Het platform maakt het eenvoudig op te zetten e-commerce functies en begin binnen een paar uur met online verkopen. De software heeft ook een breed scala aan ontwerp- en aanpassingstools.

Microweber is het geld waard dat u erin zult investeren – niet meer en niet minder. De Live Edit-modus onderscheidt het systeem van de massa, vooral in vergelijking met de concurrenten. In dit opzicht maakt de functie de service vergelijkbaar met WYSIWYG-websitebouwers. Het is geen wonder dat het platform vele prestigieuze prijzen heeft gewonnen. Het beschikt over een behoorlijke prijs / kwaliteitverhouding. We raden het aan voor nieuwkomers, die de intentie hebben om webwinkels te creëren met maximaal 1000 producten.

Probeer Microweber nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map