Pinegrow recensie

Pinegrow recensie


Pinegrow (huidige versie 5.9) – is een desktopsoftware die is ontworpen om helemaal nieuwe websites te maken en reeds bestaande pagina’s te bewerken. Het krachtige platform werkt voor nieuwkomers zonder codeervaardigheden die responsieve sites moeten maken met behulp van een eenvoudig WYSIWYG-platform. Toegewijde codeerders en programmeurs zullen ook profiteren van de software die een gebruiksvriendelijke CSS-, HTML- en PHP-omgeving biedt om snel nieuwe pagina’s te maken zet ze om in WordPress-sites.

Het systeem biedt een reeks handige functies. Het ondersteunt WP, Bootstrap en Foundation. Gebruikers kunnen hun projecten in realtime aanpassen of bewerkingen van meerdere pagina’s uitvoeren. Of je nu een toegewijde webdesigner bent of een beginner zonder technische vaardigheden, Pinegrow heeft out-of-the-box iets te bieden. Laten we deze software en functies die het levert eens nader bekijken.

1. Gebruiksgemak

Pinegrow is een goede optie voor gebruikers zonder codeerervaring en voor professionele programmeurs. Het biedt volledige toegang tot de broncode met de kans om deze te bewerken of aan te passen. Tegelijkertijd wordt de software geleverd met een intuïtieve WYSIWYG-tool waarmee het mogelijk is om helemaal nieuwe sites te maken zonder de code daadwerkelijk te schrijven.

De software wordt geleverd als een desktop-instrument. Het betekent dat u het eerst op uw pc moet hebben geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is om naar de officiële Pinegrow-website te gaan en de versie te selecteren, afhankelijk van het besturingssysteem dat je gebruikt. Hier hebben we opties voor Windows, MAC of Linux. Kies de gewenste versie en download bestanden om het installatieproces te voltooien. Het enige dat u nodig heeft, is om eenvoudige tips op dezelfde manier te volgen als andere software.

Pinegrow-download

Nu bent u klaar om toegang te krijgen tot het platform. Het systeem heeft een gratis proefversie om gebruikers te laten controleren hoe het werkt. Om de gratis periode te activeren, moet je het programma starten, je e-mailadres aangeven, een wachtwoord invoeren en het vanuit de inbox verifiëren met die automatische brief die meteen wordt verzonden. Ten slotte bevindt u zich in de editor met alle beschikbare tools.

Bewerkingsproces

Om de waarheid te zeggen, kunnen nieuwelingen overweldigd worden door een set instrumenten die beschikbaar zijn op het dashboard. Maar als u niet van plan bent de codering uit te voeren, heeft u de meeste nauwelijks nodig. Het bouwproces zal over het algemeen plaatsvinden binnen de WYSIWYG-omgeving met een selectie van blokken en elementen om toe te voegen. Om te beginnen, moet u de volgende stappen uitvoeren:

 1. Klik op het pictogram “nieuw project of pagina”.
 2. Kies het soort pagina dat u wilt bouwen (WP, Bootstrap, Foundation of Plain HTML).
 3. Start het bouwproces met tools in de linkerbovenhoek.
 4. Pinegrow maakt project

Een goed idee is om te beginnen met de bibliotheek. Het bevat een selectie van verschillende elementen om aan uw pagina toe te voegen. De keuze aan blokken is breed. Hier hebben we promo-elementen en kopteksten met “koop” -knoppen, prijstabellen, getuigenissen, contactformulieren, blokken voor inhoud, galerijen, enz. Het enige wat je nodig hebt is een element te selecteren en het naar het bouwgebied te laten zweven.

Voor elke pagina die u maakt, levert Pinegrow een reeks opties. Gebruikers kunnen het dupliceren en bewerken in een modus met meerdere pagina’s zonder dat ze tussen verschillende schermen hoeven te schakelen. U kunt ook de code doornemen en enkele kleine wijzigingen aanbrengen. Bovendien heb je de kans om een ​​voorbeeld van de pagina in de browser te bekijken, deze te controleren op HTML-fouten, bibliotheken te beheren voor elke afzonderlijke pagina, enz..

Aanpassen van Pinegrow-pagina's

Afgezien van verbeterde pagina-aanpassing, kunnen gebruikers blokken zelf bewerken. U kunt bijvoorbeeld teksten kopiëren en plakken in de daarvoor bestemde ruimtes, typografie wijzigen en het meeste uit de geavanceerde visuele editor halen (we zullen de functionaliteit ervan wat verder beschrijven).

Website-implementatie

Pinegrow is slechts een website-editor. Het is geen alles-in-één oplossing met domein en hosting inbegrepen in het pakket. U moet ze dus van tevoren regelen. Tegelijkertijd biedt het een eenvoudige manier om je pagina’s naar WordPress te converteren. Het systeem heeft een reeks voor WP geoptimaliseerde opties met een kans om het thema en te exporteren laat het op de hosting installeren. Bovendien krijgen gebruikers de kans om inhoud van de bestaande site te importeren of naadloos meer dan 200 WordPress-acties toe te voegen.

Pinegrow Website-implementatie

Ervaren codeerders zullen een heleboel functies waarderen om met de broncode te werken, reeds bestaande CSS-regels te inspecteren, nieuwe klassen toe te voegen, verschillende eigenschappen voor een bepaald blok of sectie in te stellen, teksten, inhoud te bewerken en meer. Nieuwkomers hebben misschien wat tijd nodig om erachter te komen hoe ze met de editor kunnen werken. Het bouwproces zelf ziet er echter vrij eenvoudig uit met Pinegrow.

2. Functies & Flexibiliteit

Pinegrow ziet er erg krachtig uit qua functies. De meeste verwijzen voornamelijk naar het bewerkingsproces. Hiervoor is het platform eigenlijk ontworpen. Bekijk enkele kernopties die door het systeem worden geleverd.

Verbeterd bewerkingsproces

Pinegrow heeft een heleboel slimme tools om het bouwproces van de website op verschillende manieren af ​​te handelen. Of je nu een beginner bent of een toegewijde professional, je zult het volgende waarderen:

 • Slimme WYSIWYG-tool – maakt het gemakkelijk om nieuwe blokken toe te voegen, ze te dupliceren, de paginastructuur opnieuw in te delen, code-elementen te verwijderen en nieuwe toe te voegen.
 • Element collectie – de paginabibliotheek heeft een rijke selectie aan elementen om toe te voegen en te bewerken. Zoek gewoon het blok dat je nodig hebt en sleep het naar het bewerkingsgebied. U kunt het met een klik verplaatsen of vervangen wanneer dat nodig is.
 • Bewerken blokkeren – elk blok heeft aparte instellingen om te bewerken. Gebruikers kunnen inhoud of teksten binnen het blok bewerken, nieuwe eigenschappen toevoegen, de HTML-code wijzigen, links toevoegen, verwijderen, enz.
 • Inhoudsopmaak – behandel de inhoud opmaak met een klik en voeg H1 … H6 koppen toe om het SEO-vriendelijker en structureler te maken.
 • Pinegrow recensie

Volledig functionele WordPress-thema’s

Pinegrow werkt het beste wanneer je iets moet maken WordPress thema’s voor uw toekomstige projecten. Het systeem maakt het gemakkelijk om uw kant-en-klare HTML-pagina te converteren naar het WP-thema. Wijs eenvoudig de benodigde actie toe uit de lijst met meer dan 200 WordPress-acties die beschikbaar zijn in het dashboard. Ze variëren van sjabloononderdelen en lussen tot WP-aanpasser, navigatie en paginering, evenals aangepaste WordPress-zoekopdrachten.

Flexibele voorbeeldmodus

Als u het bouwproces eenmaal heeft voltooid, wilt u misschien eens kijken hoe uw website werkt op verschillende apparaten, waaronder desktop en mobiel. Nou, met Pinegrow kun je de site in meerdere versies tegelijk bekijken. Het platform maakt het mogelijk om twee paginaweergaven te openen die twee afzonderlijke pagina’s vertegenwoordigen. U kunt ze niet alleen tegelijkertijd bekijken, maar ook bewerken zonder tussen verschillende schermen te wisselen.

Pinegrow flexibele voorbeeldmodus

De voorbeeldmodus wordt geleverd met drie belangrijke opties. Ze bevatten een pc-scherm, laptop en smartphone. Bovendien kunnen gebruikers profiteren van geavanceerde voorbeeldinstellingen en een specifieke schermgrootte, breekpunten en andere instellingen kiezen om een ​​brede visie te hebben over hoe de website eruit zal zien op verschillende gadgets.

Hulpmiddelen om te werken met Bootstrap en Foundation

Afgezien van het maken van WP-thema’s, wordt Pinegrow geleverd met verbeterde ondersteuning voor Bootstrap en Foundation. Gebruikers krijgen een set instrumenten om visuele controle over de lay-out te garanderen. Hier hebben we ook een bibliotheek met componenten en blokken om toe te voegen. Ze zijn van toepassing op zowel Foundation als Bootstrap. Je bent vrij om de elementen aan te passen, het formaat van kolommen en blokken aan te passen, met rasters te werken, modals aan de pagina en knoppen toe te voegen om ze te openen.

Bootstrap – is een gratis open-source tool voor front-end ontwikkelaars die op zoek zijn naar een raamwerk om Javascript- en CSS-gebaseerde sjablonen van knoppen, formulieren, navigatie en andere website-interfacecomponenten te maken.
fundament – is een responsief raamwerk voor front-end ontwikkeling. Het wordt geleverd met een selectie van responsieve rasters, evenals andere UI-elementen, typografie en kant-en-klare sjablonen.

3. Ontwerp & Sjablonen

Pinegrow heeft geen kant-en-klare sjablonen. Waarom zou het? Het systeem wordt geleverd met voldoende tools om pagina’s helemaal zelf te maken, naast de krachtige visuele editor. U kunt letterlijk elk detail in het blok wijzigen en ook het eigen gecodeerde toevoegen. Het platform maakt het mogelijk om volledige controle over de CSS te krijgen.

Pinegrow-sjablonen en -ontwerp

Ga naar de editor en wijzig de marge en opvulling, wijzig de blokpositionering, bewerk lettertypen en teksten, voeg schaduwen toe, vervang de achtergrond, wijs nieuwe regels en klassen toe aan uw elementen, bewerk CSS-rasters en meer. Pinegrow zorgt voor inline bewerking. Het betekent dat u alle wijzigingen in realtime zult zien met een kans om de pagina in de browser te bekijken en te profiteren van uitgebreide instellingen voor mobiele voorbeelden. Het betekent dat uw website 100% responsief zal zijn, ongeacht de afmetingen van het apparaat, het besturingssysteem, de provider of het scherm.

4. Klantenservice

Het platform biedt op verschillende manieren geweldige ondersteuning. Allereerst heeft Pinegrow een enorme kennisbank met tonnen artikelen, videogidsen en tutorials. Het Helpcentrum bevat ook de sectie “Aan de slag” en documentatie.

Klantenservice van Pinegrow

Ten tweede kunt u de zoekbalk gebruiken om snel het antwoord op de vraag te vinden Typ gewoon het probleem dat u moet oplossen. Het kan ook een goed idee zijn om de Pinegrow-gemeenschap binnen te gaan. Het forum is een goede gelegenheid om ervaren gebruikers te raadplegen om uw eigen ervaringen te delen.

Last but not least, u bent vrij om contact op te nemen met het ondersteuningsteam via:

 • Slappe gemeenschap;
 • E-mail;
 • Twitter.

Elk van de opties is toegankelijk via het dashboard en op de officiële website.

5. Plannen & Prijzen

Het systeem verkoopt eenmalige licenties. Met andere woorden, u betaalt slechts één keer en krijgt levenslang toegang tot alle functies van de redacteur. Tegelijkertijd kunt u kiezen voor maandelijkse abonnementen. Pinegrow is verkrijgbaar in drie hoofdversies. Ze omvatten Standard, Pro en Pro met WordPress.

Pinegrow-plannen en prijzen

De prijzen variëren afhankelijk van of u een individu, bedrijf, student of bestaande gebruiker bent die de bestaande licentie wil updaten. Voor particulieren zijn de eenmalige prijzen als volgt:

 • Standaardlicentie kost $ 49.
 • Een Pro-licentie kost $ 99 met extra bewerkingspagina’s voor meerdere pagina’s, basispagina’s en CSS-componenten.
 • Pro met WordPress-licentie kost $ 149 met tools om productieklare WP-thema’s te maken.

De maandelijkse prijzen zijn respectievelijk $ 10 en $ 15 per Pro en Pro met WP. De standaardlicentie is niet beschikbaar voor abonnement. Maandelijkse betalingen kunnen een meer kosteneffectieve optie zijn als u van plan bent het platform lange tijd niet te gebruiken. U betaalt slechts $ 10 per maand en annuleert vervolgens het abonnement met een kans om later te verlengen.

6. Voordelen & Nadelen

Als gevolg hiervan lijkt Pinegrow een flexibel instrument te zijn wanneer u responsieve CSS-, HTML- en PHP-thema’s moet maken met of zonder codering. Een reeks functies ziet er overweldigend uit, vooral voor ervaren programmeurs. Tegelijkertijd kunnen er nog enkele kleine nadelen optreden.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Totale controle over de broncode van de pagina.
&# x2714; Krachtige visuele editor.
&# x2714; Geweldig om te werken met Bootstrap en Foundation.
&# x2714; Helpt bij het maken van kant-en-klare WordPress-thema’s.
&# x2714; Rich block bibliotheek.
&# x2714; Intuïtieve bewerkingstools.
&# x2714; Afzonderlijke plannen voor bedrijven, particulieren en non-profitorganisaties.
✘ Het is misschien vanaf het begin te ingewikkeld.
✘ Geen maandelijks abonnement voor een standaardlicentie.
✘ Alleen eenmalige betalingen voor studenten.

Conclusie

Pinegrow – is een krachtige desktop-tool om webpagina’s en sites helemaal opnieuw te maken. Het werkt prima voor mensen met en zonder technische kennis. Codeergoeroes profiteren van totale controle over de pagina-elementen. Ze krijgen de kans om met Bootstrap en Foundation te werken en het meeste uit de krachtige visuele editor te halen.

Nieuwkomers zullen het vanaf het begin een beetje moeilijk vinden om de software te gebruiken. Aan de andere kant wordt het geleverd met een eenvoudige WYSIWYG-editor, een rijke blokbibliotheek, eenvoudige tools voor het bewerken van inhoud, enz. Het enige nadeel hier is dat Pinegrow geen alles-in-één oplossing is. U moet de website-export afhandelen en op uw hosting installeren. In dit geval is de traditionele SaaS-websitebouwer mogelijk een eenvoudigere oplossing met alle functies die in het plan zijn opgenomen.

Download Pinegrow nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map