Pixpa.com recensie

Pixpa – is een websitebouwer, die door de nichespecialisatie vanaf het begin zijn doelgroep heeft gevonden. Het systeem onderscheidt zich van de rest als een gespecialiseerde websitebouwer voor creatieven en artiesten – diegenen die indrukwekkende en hoogwaardige portfolio’s, persoonlijke en zakelijke websites, blogs of zelfs webwinkels nodig hebben om hun werk aantrekkelijk te presenteren aan potentiële klanten.


Opgericht in 2013 in India, werd de service snel populair als een fatsoenlijke vertegenwoordiger van de niche voor webbouw. De belangrijkste vertegenwoordigers van het publiek zijn fotografen, kunstenaars, schilders, beeldhouwers, illustratoren en al die gebruikers, wiens werken er het beste uitzien wanneer ze worden weergegeven in het visuele digitale formaat. Dit is eigenlijk heel belangrijk in de hedendaagse internetgestuurde wereld, waar de meeste bedrijfsprocessen en deals via het wereldwijde netwerk verlopen. Daarom hebben we besloten dit systeem in detail te bekijken en u te helpen achterhalen of het goed werkt voor uw specifieke creatieve behoeften of niet.

Wat zijn die kenmerken die Pixpa tot een waardige investering maken?? Zijn er mogelijke vervangers van de service die deze kunnen overtreffen in termen van flexibiliteit en ontwerpaanpassing? Of onderscheidt Pixpa zich nog steeds van de massa en heeft het hedendaagse kunstenaars veel te bieden? Het is hoog tijd om daar achter te komen en de meest brandende vragen over het systeemgebruik te beantwoorden.

1. Gebruiksgemak

Pixpa trekt in eerste instantie de aandacht vanwege het frisse ontwerp en de unieke benadering van webbouw. U heeft geen extra vaardigheden of tijd nodig om u aan te melden voor de service – zo eenvoudig, snel en gemakkelijk is het. Zodra u klaar bent met de registratie en sjabloonkeuze, wordt u automatisch doorgestuurd naar het dashboard, dat er voor de meeste beginnende en ervaren gebruikers heel eenvoudig en intuïtief uitziet (en dat is het echt)..

Pixpa-dashboard

Alle vereiste onmisbare secties zijn gegroepeerd in het linkerdashboardpaneel, die elk toegang verlenen tot subcategorieën en belangrijke website-elementen en ontwerpaanpassingstools. Dit is de plek waar u algemene website-instellingen, e-commerce en mobiele galerijen, webwinkelopties, design, marketing en SEO-kenmerken kunt aanpassen. U hoeft deze secties niet ergens anders te zoeken – het dashboard presenteert ze allemaal op één plek zodat u er snel toegang toe hebt wanneer dat nodig is.

Nieuwe gebruikers kunnen de introductiecursus hier bekijken om de basis van het gebruik van het systeem te leren. Er zijn ook opties voor website-ontwerp en branding, eCommerce-galerijen, webwinkel- en klantinstellingen en algemene website-instellingen om uw site te personaliseren (onderhoudsmodus, sociale media-verbindingen, SEO-parameters, domeinverbindingsoptie enz.).

Pixpa Editor

Bij het werken met Pixpa heb je te maken met de visuele editor. Het systeem bevat geen zinloze en verwarrende functies. Het is duidelijk gericht op beginners die bereid zijn om op de snelste manier een mooi portfolio te krijgen.

Wat u ook moet weten, is dat websites van dit type de minimale tekstinhoud bevatten. Alles wat u hoeft te doen, is de foto’s voorbereiden voor publicatie. Kies daarna een galerijlay-out die je leuk vindt, upload foto’s en je website is bijna klaar. Uiterst gemakkelijk en betaalbaar voor iedereen.

2. Functieset en flexibiliteit

Op het eerste gezicht geeft Pixpa een indruk van een leuke, maar alledaagse service. Gewoon weer een websitebouwer op de markt. In werkelijkheid bleek alles anders toen we begonnen met het verkennen van de functionele aspecten ervan. Laten we nu een overzicht krijgen van de belangrijkste functies.

e-commerce

Het is belangrijk om te begrijpen dat Pixpa niet alleen een hulpmiddel is om persoonlijke werken te presenteren, maar ook om bijvoorbeeld prenten, schilderijen en andere kunstwerken te verkopen. Het systeem heeft een krachtige geïntegreerde e-commerce-engine.

Pixpa eCommerce

Er is een mogelijkheid om online betalingen te verwerken, galerijen te creëren die beschermd zijn met het wachtwoord dat pas na betaling kan worden verkregen, deals te sluiten enz. Met andere woorden, het platform geeft je niet alleen de vrijheid om klanten te zoeken door je kunstwerken te presenteren, maar ook direct inkomsten genereren met je creativiteit.

Bloggen

Pixpa biedt een degelijke ingebouwde blogtool om in contact te komen en te communiceren met je huidige en potentiële klanten. Dit is een effectieve manier om uw verkoop te stimuleren en het klantenbestand te laten groeien.

Pixpa Blog

U kunt kiezen tussen verschillende lay-outs die de nadruk leggen op uw blog die het beste bij uw blogontwerp passen, video’s en foto’s aan uw blogposts toevoegen, Disqus-commentaaropties inschakelen, posts maken, verwijderen, plannen en SEO-parameters voor evenementen instellen.

Neem contact op met Form Builder

Het creëren van een contactformulier dat standaard beschikbaar is onder de naam “Get in Touch” (u kunt het later hernoemen) kan enige tijd duren, maar dit is echt een waardige investering en een handige functie.

Pixpa Contactformulier

De Contact Form Builder is aanpasbaar, zodat u zoveel velden kunt toevoegen als u nodig hebt, de merkbanner kunt in- / uitschakelen, de aanbevolen afbeelding, tags, kop en beschrijving en SEO-kenmerken kunt instellen.

Integraties van derden

Met Pixpa kunt u tientallen sociale media-accounts en andere externe services in uw website integreren, zodat gebruikers uw nieuws, updates, evenementen en andere feiten uit uw creatieve leven kunnen volgen.

Van de social media-links die beschikbaar zijn voor integratie, moeten de volgende vermeld worden: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, WhatsApp, Vimeo, Tumblr, LinkedIn, GitHub, Pinterest, Dribble, Gplus, Snapchat, Reddit, Flickr, PayPal , Google Maps, Stripe, Google Translate, SoundCloud en meer. Het is ook mogelijk om andere onmisbare tools en website-elementen te integreren, namelijk kalenders, gastenboeken, wachtwoordbeveiligde pagina’s, externe scripts en wat nog meer.

Mobiele galerij-apps

Met de website builder kunt u gepersonaliseerde mobiele galerij-apps maken en integreren om de klantbetrokkenheid te verhogen en de websiteprestaties te verbeteren. Door de functie te gebruiken, kunt u uw apps delen met andere gebruikers, uw merknaam en herkenning opbouwen en ontwikkelen en toegevoegde waarde leveren aan uw bedrijf.

Optie voor het uploaden van bestanden

De optie voor het uploaden van bestanden is momenteel beschikbaar voor gebruikers met een premium abonnement. Het maakt het mogelijk om bestanden te uploaden die u met andere gebruikers wilt delen (cv, prijslijsten, brochures, afdrukbare bestanden enz.) En zelfs de downloadoptie in te schakelen om ze op hun mobiele en desktop-apparaten op te slaan. De bestandsgrootte mag niet groter zijn dan 20 MB en mag alleen beschikbaar zijn in verschillende toegestane formaten (JPEG / PNG / GIF / PDF / ZIP).

Fragment toevoeging

Om uw website-ontwerp veelzijdig, functioneel en aantrekkelijk te maken voor alle gebruikerscategorieën, kunt u alle fragmenten toevoegen die beschikbaar zijn in de Pixpa-galerij. De keuze is vrij uitgebreid en omvat scheidingstekens, Instagram, tekst met / zonder afbeeldingen, call-to-action, video, sociaal, getuigenissen, contact en kaarten, e-commerce, afbeeldingsbanners en schuifregelaars enz..

SEO-optimalisatie

Om de positie van uw websitezoekmachine te verbeteren, kunt u met Pixpa SEO-parameters instellen. Voor elke pagina kunt u metatags invullen en de URL-slug configureren door naar het gedeelte Eigenschappen te navigeren. U kunt ook de huidige websiteposities controleren om de mogelijke problemen op te lossen. Dit kan worden gedaan via de installatie en verkenning van Google Analytics, die u de belangrijkste statistische gegevens met betrekking tot uw website zal opleveren.

Samenvattend was ik aangenaam verrast toen ik de service testte. Het kan worden gebruikt voor de ontwikkeling van volwaardige blogs en zakelijke websites met alle benodigde attributen. In combinatie met de HTML-code en de integratie van JS-scripts kan Pixpa worden gezien als een serieuze tool in handen van de technisch onderlegde gebruiker.

3. Ontwerpen

Aantal thema’s:38
Gratis thema’s:&# x2714; JA
Reagerend ontwerp:&# x2714; JA
Sorteren op branche:✘ NEE
CSS-code bewerken:✘ NEE

Pixpa-ontwerpen trekken vanaf het eerste gezicht de aandacht. Vandaag biedt het systeem er 38 aan. Dit is niet veel, vooral in vergelijking met de gerenommeerde leiders van de webdesign-niche. De kwaliteit van de sjabloon is echter op een behoorlijk niveau. Elk thema is volledig aanpasbaar en klaar voor mobiel.

In de voorbeeldmodus kunt u alle details van het ontwerp dat u wilt kiezen verkennen, maar het is mogelijk om in elke fase van het webontwikkelingsproces tussen de sjablonen te schakelen zonder de ingezonden inhoud te verliezen.

Voor het gebruiksgemak zijn alle sjablonen beschikbaar in verschillende thematische categorieën, namelijk portfolio’s, bedrijven, persoonlijk, bruiloften en blogs. Het hoeft u echter niet te verbazen dat het huidige aantal sjablonen tot de portfoliocategorie behoort. Dit is vrij duidelijk, gezien de creatieve focus van het systeem.

Ik kan niet zeggen dat de mogelijkheden voor ontwerpaanpassing uitgebreid zijn, maar ze zijn meer dan genoeg om de website eruit te laten zien zoals jij dat wilt. De instellingen zijn beschikbaar onder het tabblad Ontwerpen en maken het mogelijk om de sjablonen te selecteren (of te wisselen) en de opties van de Stijleditor te beheren. Met deze laatste functie kunt u de lettertypen, afstanden, kleuren, logo, titel, koptekst, sitemarges, tekst, menu, galerijvoorinstellingen, voettekst en andere visuele elementen van uw website aanpassen. Het is ook mogelijk om hier een voorbeeld van de desktop-, tablet- en mobiele versies van uw website te bekijken.

Pixpa-sjablonen

Daarnaast wil ik de mogelijkheid benadrukken om aangepaste pagina’s te maken van de kant-en-klare blokken. Sommige websitebouwers gebruiken deze methode als de belangrijkste tool voor het maken van websites. Je sleept gewoon de blokken met verschillende functionaliteit naar het werkgebied en configureert hun inhoud.

In feite kunt u uw aangepaste sjabloon niet alleen voor een portfolio maken, maar ook voor andere soorten websites zoals visitekaartjes en landingen. De paginabuilder vergroot de mogelijkheden en de gebieden waar Pixpa kan worden toegepast aanzienlijk.

4. Klantenservice

Of u nu net begint met het verkennen van het systeem en de basis van het gebruik ervan wilt ontdekken of er is iets dat u voor u wilt ophelderen, Pixpa Help Center is de juiste plek om te beginnen! Het staat vol met coherente en informatieve tutorials, artikelen en handleidingen met een gemakkelijke zoekoptie om de vragen te sorteren.

Hier vindt u antwoorden op ongeveer 99% van uw systeemgerelateerde vragen. Is er iets dat u niet heeft kunnen achterhalen? Neem dan contact op met de online assistent via de live chat die 24/7 beschikbaar is.

5. Prijsbeleid

Pixpa heeft geen absoluut gratis abonnement. Het goede nieuws is dat u de functionaliteit ervan kunt testen met een gratis proefperiode van 15 dagen, die toegang geeft tot het huidige aantal systeemfuncties. Na afloop van de proefperiode moet u upgraden naar een van de drie abonnementsopties die van toepassing zijn op standaardwebsites, webwinkels en klantengalerijen. Elk van deze opties biedt verschillende plannen om uit te kiezen.

Website:

 • Start ($ 8 / maand);
 • Groeien ($ 12 / maand).

e-commerce:

 • Plus Store ($ 20 / maand);
 • Plusafbeeldingen ($ 20 / maand).

Het verschil tussen de plannen komt voornamelijk neer op het aantal en het soort producten dat beschikbaar is voor publicatie en speciale diensten die door elk abonnement worden geïmpliceerd. Trouwens, als u besluit om de jaarlijkse betaling te doen, worden de kosten van elk plan met ongeveer 20-25% verlaagd, afhankelijk van de initiële kosten en het type abonnement.

Bovendien biedt het systeem 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, als er iets is waar een gebruiker niet tevreden mee is. Gezien het gebruiksgemak en de functieset die goed is voor zijn klasse, ziet de prijs er betaalbaar uit.

6. Voors en tegens

Rekening houdend met de initiële focus en de uitgebreide verscheidenheid aan functies, kan Pixpa vele voordelen bieden. Tegelijkertijd zijn er enkele nadelen die de keuze van de gebruiker kunnen beïnvloeden. Laten we nu de lijst met voor- en nadelen bekijken:

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Veelzijdige integraties van derden;
&# x2714; Flexibele SEO-instellingen;
&# x2714; Verschillende prijsopties om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen;
&# x2714; eCommerce en bloggen inbegrepen.
✘ Beperkte sjabloonselectie;
✘ Afwezigheid van opties voor beeldbewerking;
✘ Geen geïntegreerde domeinkeuze beschikbaar.

Bottom Line

Makkelijk te gebruiken:8/10
Kenmerken:7/10
Ontwerp:8/10
Technische ondersteuning:8/10
Prijzen:8/10
Totale score:7.8 / 10

Pixpa is meer dan alleen een geavanceerde en hoogwaardige websitebouwer – er is zeker meer aan de hand dan je zou denken. Ondanks de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van het systeem, heeft het iets te bieden aan gevorderde gebruikers.

Pixpa is een geweldige oplossing voor de ontwikkeling van kleinschalige responsieve websites zoals visitekaartjes, portfolio’s, promowebsites, blogs en landingen. Uw inhoud ziet er erg toonbaar uit. Het systeem biedt een ruime keuze aan ontwerpen voor galerijen en publicaties.

De websitebouwer biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een set kwaliteitssjablonen (die echter een beetje beperkt is voor het systeem van dit niveau), tools voor het aanpassen van ontwerpen, ingebouwde e-commerce- en blogplatforms, integraties van derden en betaalbare prijzen, maken Pixpa tot een van de beste websitebouwers in zijn niche. Als je een creatieveling bent die op zoek is naar een degelijke websitebouwer om een ​​indrukwekkend en veelzijdig portfolio te lanceren of een ander project om je kunstwerken te laten zien, dan is Pixpa zeker het proberen waard.

Probeer Pixpa nu

Het is makkelijk

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map