Portfoliobox-beoordeling

Portfoliobox – is een gratis sitebouwer die het gemakkelijk maakt om te maken professionele portefeuilles rechtstreeks in uw webbrowser. Volgens de officiële pagina zijn er al 1.000.000 websites gebouwd met deze tool. Met de software kunnen gebruikers mobielvriendelijke projecten voor kleine bedrijven maken, terwijl geïntegreerde eCommerce-functies prima werken als u producten of diensten online wilt verkopen. Portfoliobox wordt geleverd met een eenvoudige editor, wat een probleemloos bouwproces zonder codering betekent.


Het platform komt tegemoet aan de behoeften van onafhankelijke muzikanten, architecten, fotografen, ontwerpers, visagisten en anderen. Gebruikers kunnen hun sites aanpassen door tientallen kant-en-klare thema’s en stijlen te gebruiken en deze in realtime te bewerken. Portfoliobox heeft zowel een gratis als een betaald abonnement. Beiden komen met veilig hosting mogelijkheden.

In dit artikel bespreken we alle functies, inclusief ontwerp en technische mogelijkheden van Portfoliobox. Blijf lezen om alle essentiële zaken te leren.

1. Gebruiksgemak

Het bouwen van sites met Portfoliobox is een fluitje van een cent, zelfs voor een gebruiker die dergelijke software nog nooit eerder heeft gebruikt. Ontwikkelaars creëerden een intuïtief en eenvoudig dashboard met alle benodigde instrumenten en instellingen op één plek. U hoeft alleen wat te bewerken, afbeeldingen te uploaden om uw bedrijf te introduceren en uiteindelijk online te gaan. Het systeem is ontworpen als een blokgebaseerde editor voor snelle en eenvoudige aanpassing.

Portfoliobox

Ermee beginnen

Om toegang te krijgen tot het dashboard, moet u zich aanmelden. In de eerste fase geeft u uw naam, e-mailadres en wachtwoord op. Helaas is er geen kans om je te abonneren via je sociale media of Google-accounts. Nadat u de vereiste informatie heeft ingevoerd, wordt u gevraagd een plan te kiezen. Het kan een gratis of betaald pakket zijn. Er is een gratis proefperiode voor het hulpplan. We zullen de verschillen iets later beschrijven.

Oh, en vergeet niet je e-mailadres te verifiëren. Er is geen haast, want je hebt nog steeds toegang tot het dashboard zonder onmiddellijke verificatie. Voel je vrij om het later te doen. De laatste fase is het markeren van verplichte velden om in te stemmen met de gebruiksvoorwaarden en het beleid, evenals het feit dat u ouder bent dan 16. Zodra de fase is voltooid, wordt u naar het dashboard geleid waar u het bouwproces kunt starten.

Website-editor

Portfoliobox maakt gebruik van een intuïtieve visuele editor. Het bouwconcept is echter heel anders in vergelijking met andere site-bouwers. Hier vindt u geen sjablonen op hun traditionele manier voor verdere aanpassing. Het systeem biedt in plaats daarvan verschillende soorten kant-en-klare lay-outs om een ​​nieuwe lege site te bouwen. Een dergelijke aanpak zou kunnen werken als u genoeg hebt van typische sjablonen die er allemaal hetzelfde uitzien.

portfoliobox-sjablonen

U ziet het instrumentenpaneel in de rechterzijbalk van het scherm. Klik op de knop “Nieuwe pagina” en kies de lay-outstijl die verwijst naar uw toekomstige site. hier hebben we galerijen, productsecties of tekstblokken. Kies degene om de rest van de thema’s te deblokkeren. Nu kunt u elke sectie bewerken of nieuwe toevoegen. Met het systeem kunt u afbeeldingen uploaden, productbeschrijvingen of “Over mij” -secties wijzigen, galerijen, afspeellijsten toevoegen, enz.

Website-instellingen

Algemene instellingen bevatten specificaties en kenmerken die van vitaal belang kunnen zijn voor uw site. Ze laten u bijvoorbeeld een domein linken, SEO-instellingen bewerken, de website-tijd en contactgegevens aangeven, Google Analytics integreren, enz.

Je kunt ook de Favicon uploaden, de taal wijzigen voor de secties die je nodig hebt, je site verwijderen om met de nieuwe te beginnen, en meer. Ervaren webdesignprofessionals kunnen de website aanpassen door toegang te krijgen tot CSS of JavaScript. Er is een knop ‘Publiceren’ om uw website te delen.

Portfoliobox maakt een goede indruk qua gebruiksgemak. Het zal niet-technische gebruikers enkele minuten duren om erachter te komen hoe het systeem werkelijk werkt.

2. Functies & Flexibiliteit

Hoewel de websitebouwer gespecialiseerd is in het maken van professionele portfolio’s, heeft deze een reeks extra functies waarmee gebruikers online kunnen verkopen, boeiende blogs kunnen maken en meer. De selectie van instrumenten is vrij breed gezien de beperkte functionaliteit en betaalbare prijzen.

Hier zijn enkele van de belangrijkste problemen die we willen benadrukken:

 • Alles-in-één oplossing – allereerst zorgt Portfoliobox voor uw hosting en domein. Gratis hosting en HTTPS-integratie zijn beschikbaar in zowel een gratis als een betaald abonnement. Alleen Pro-gebruikers kunnen echter hun aangepaste domeinen verbinden, wat essentieel is voor een groeiend online bedrijf.
 • Inline bewerken – gebruikers kunnen hun websitepagina’s aanpassen en inhoud in realtime bewerken. De intuïtieve bewerkingstool zorgt voor de sitestructuur en het uiterlijk.
 • Bloggen functie – het platform beschikt over een krachtige blogfunctie met een reeks kant-en-klare, op afbeeldingen gebaseerde bloglay-outs. U kunt de gewenste structuur kiezen, van gewone blogpagina’s tot kopteksten op volledig of half scherm. Maak uw blog nog aantrekkelijker met behulp van aangepaste afbeeldingen die door het platform worden geleverd.
 • e-commerce – gebruikers kunnen de functie gebruiken om producten, kunst, kunstnijverheid of diensten te verkopen. Het opzetten van uw digitale winkel is heel eenvoudig. Ga naar eCommerce-instellingen om de volledige informatie over uw winkel aan te geven. Hier kunt u ook de valuta en betalingsopties instellen (PayPal, Stripe en facturen zijn momenteel beschikbaar). In dit gedeelte kunt u ook gemakkelijk belastingtarieven en verzendkosten aangeven. Producten beheren is eenvoudig. U kunt beschrijvingen, prijzen wijzigen, uw eigen afbeeldingen uploaden, enz.
 • Marketing – het dashboard heeft extra tools om uw sociale accounts te integreren en zowel bestellingen als klanten te volgen op datum, status of het totale aantal bestellingen. Gebruikers kunnen Google Analytics ook integreren om verkeersbronnen en andere essentiële parameters te monitoren.

portfoliobox e-commerce

Ziet er best goed uit voor een websitebouwer die is gericht op het maken van professionele portfolio’s. De functieset maakt het voor ondernemers mogelijk om hun bedrijf te laten groeien en online muziek, kunst en andere diensten te gaan verkopen.

3. Ontwerp

Portfoliobox biedt geen algemeen thema, in tegenstelling tot andere websitebouwers. De gebruikers kunnen hun websites maken met verschillende paginasjablonen. Door verschillende sjablonen te combineren, kunnen ze echt een website maken die uniek, stijlvol en professioneel is.
Gebruikers kunnen kiezen uit CVS, blogs, op tekst gebaseerde sitesjablonen, muziekbands, ontwerp- en architectuurdiensten, enz. Bovendien bent u niet verplicht om vast te houden aan één en enige lay-outstijl. Het combineren van verschillende thema’s kan een goed idee zijn of een exclusieve website maken. U kunt bijvoorbeeld de sjabloon voor de online winkel kiezen en een bloggedeelte toevoegen.

Elk thema is 100% mobiel-responsief en dynamisch. Met andere woorden, uw website heeft de perfecte afmetingen voor elk apparaat, ondanks de schermafmetingen. De software past pagina’s automatisch aan, afhankelijk van het apparaat van de gebruiker. Er is een optie om in de gaten te houden hoe uw site eruit ziet op smartphone of tablet.

portfoliobox voorbeelden

Portfoliobox maakt het gemakkelijk om heldere visuele website-representatie mogelijk te maken. Om uw site aantrekkelijker te maken, kunt u verschillende galeriestijlen combineren, video’s uploaden, diavoorstellingen instellen en meer.

4. Klantenservice

Klantenservice biedt verschillende manieren om contact te houden of meer te leren over systeemmogelijkheden. Het ontbreken van video-tutorials lijkt misschien een nadeel. De enorme kennisbasis en het lokale forum zullen dit echter compenseren. De belangrijkste manieren om in contact te blijven zijn:

 • Live Chat-optie.
 • Traditioneel contactformulier om vragen te verzenden.
 • Een gedetailleerde contactpagina met de beschrijving van het bedrijf en het fysieke adres.
 • Bedrijfsblog met het laatste nieuws over de nieuwste systeemupdates, tools of sjablonen.

Gebruikers kunnen kiezen voor een ticketsysteem in geval van technische of factureringsproblemen. Het systeem heeft een ticketstatusgedeelte waar u uw claim kunt volgen. De knowledgebase introduceert eindeloze handleidingen en tutorials die alle aspecten van het werken met de software behandelen, van het inloggen tot de te nemen stappen in het geval van een betalingsfout.

5. Prijsbeleid

Portfoliobox biedt momenteel twee grote plannen. De eerste is een gratis pakket. Als we “gratis” zeggen, menen we het echt. Gebruikers kunnen maximaal 10 pagina’s maken en 30 aangepaste afbeeldingen gebruiken. U kunt uw domein echter niet linken en zich ontdoen van advertenties met ‘powered by Portfoliobox’.

prijzen

Het betaalde of Pro-abonnement kost $ 6,9 per maand en biedt alle functies die u nodig heeft, inclusief 24/7 premium support, onbeperkte pagina’s, toegang tot 1.000 afbeeldingen en meer.

6. Voors en tegens

Portfoliobox is zeker een goed hulpmiddel voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbaar en veelzijdig platform voor het bouwen van websites. Het voldoet aan de behoeften van minder veeleisende vertegenwoordigers van kleine bedrijven zonder codeer- of webdesignvaardigheden. Aan de andere kant mag u niet verwachten dat instrumenten uw bedrijf laten groeien.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Gemakkelijk te gebruiken en in te loggen.
&# x2714; Intuïtieve editor, afbeeldingengalerijen voor visuele presentatie.
&# x2714; Honderden lay-outs en sjablonen.
&# x2714; Basisfuncties voor e-commerce.
✘ Nu videogidsen.
✘ Beperkte marketingfuncties.

Conclusie

Portfoliobox is een gratis professionele websitebouwer voor portfolio’s met uitgebreide functies en functionaliteit die beschikbaar zijn in het betaalbare Pro-pakket. Afgezien van de basismogelijkheden voor kleine bedrijven, biedt het gestroomlijnde eCommerce-opties waarmee gebruikers niet alleen hun diensten kunnen vertegenwoordigen, maar ze ook online kunnen verkopen.

Enorme kennisbank, intuïtief dashboard en eenvoudige installatie zullen zeker aan de verwachtingen van nieuwkomers voldoen. Grotere bedrijven en ondernemingen die hun bedrijf online willen laten groeien, hebben mogelijk wat meer uitgebreide functionaliteit nodig. Hoewel de software misschien nog steeds een goede optie is om mee te beginnen.

Probeer Portfoliobox nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map