Shopify-beoordeling

Shopify – is het meest veelzijdig eCommerce-platform buiten. Dus laten we praten winkel. Terwijl iedereen met de juiste websitebouwer een website kan opzetten, een productgalerij kan maken, de knop ‘Nu kopen’ kan toevoegen en producten online kan gaan verkopen, kan het moeilijker zijn om alle onderdelen van een volledig uitgeruste online winkel te krijgen dan u denkt.


De software kan een grote verscheidenheid aan e-commerce webdesignbehoeften dekken. Door het systeem te gebruiken, kan dat stel uw online winkel in en geef het de gewenste look en prestatie. U kunt zowel fysieke als digitale producten verkopen, productgalerijen maken, organiseren en bijwerken, betalingen en bestellingen accepteren enz. Omdat het een volledig geïntegreerde eCommerce-oplossing is, werkt Shopify uitstekend voor zowel beginners als bekwame ontwerpers – dit is een van de grote voordelen.

Eind 2018 bedroeg de omzet van het bedrijf $ 29 miljard. Klanten van Shopify zijn Tesla Motors, Wikipedia, Mozilla en Google. Na de sluiting van Amazon Webstore in 2015 heeft de online handelsgigant Amazon hun klanten aanbevolen Shopify te gebruiken voor hun verkoopbehoeften. Een gelegenheid om via Facebook te verkopen verscheen iets later. De opeenvolgende stap impliceerde een PayPal-partnerschap, wat resulteerde in de groei van de populariteit en het verkoopvolume van de Shopify-websitebouwer.

Hopelijk heb je de schaal van populariteit van dit platform begrepen. We zijn er ook van onder de indruk, maar dit heeft geen invloed op onze objectiviteit bij het testen van het platform. Laten we samen kijken wat Shopify ons precies kan bieden en hoe interessant het voor gebruikers kan zijn.

1. Gebruiksgemak

Wat ik het leukst vind aan Shopify, is dat je daar gewoon niet kunt verdwalen. Nadat u zich hebt geregistreerd (er zijn slechts drie velden in te vullen: winkelnaam, e-mailadres en wachtwoord), zal hun wizard u door alle stadia van het maken van de website leiden.

Nadat je de belangrijkste instellingen van je winkel hebt geconfigureerd, kun je het uiterlijk verfijnen met Shopify Storefront Editor (door naar de themapagina in je Shopify-beheerderspaneel te gaan). Met de editor kunt u gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in het ontwerp van uw winkel door uw scherm in twee delen op te splitsen: een live voorbeeld en een configuratiescherm waar u ontwerpkeuzes kunt maken.

Shopify-dashboard

Shopify-gebruikers kunnen hun winkels beheren vanaf hun telefoons en zelfs vanaf hun horloges – dankzij de familie van gratis Shopify-applicaties voor iOS en Android.

Enkele belangrijke kenmerken van de mobiele apps zijn: ordernotificatie, eenvoudige afhandeling (u kunt direct vanuit het postkantoor verzendmeldingen naar uw klanten sturen), voorraadbeheer (u kunt productfoto’s maken, oude items verwijderen, prijzen wijzigen en meer). Alle wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd met uw online winkel en Shopify POS.

2. Functies & Flexibiliteit

Functionaliteit is iets waar Shopify echt in uitblinkt. De eCommerce-software wordt geleverd met een uitgebreide functieset, die in alle winkel- en marketingbehoeften van gebruikers voorziet. Laten we het gedetailleerde overzicht bekijken van functies waarmee Shopify zich onderscheidt van de rest.

e-commerce

Krachtige synchronisatie-opties

Shopify Xero-integratie

Wanneer u Shopify gebruikt, kunt u uw account effectief synchroniseren met apps van derden zoals Xero of Quickbooks, en boekhoudsoftware. Door bijvoorbeeld uw Shopify-account te synchroniseren met Quickbooks, kunt u uw product-, betalings-, belasting- en klantgegevens naadloos opslaan in de juiste accounts en grootboeken. Handelaren kunnen ook profiteren van krachtige boekhoudfuncties om rekeningsaldi te bekijken, ontvangsten te creëren en zelfs gedetailleerde rapporten uit te voeren om klanttrends te analyseren, best presterende producten te volgen en meer.

Bloggen-engine

Shopify-blogpost

Shopify wordt geleverd met een krachtige blog-engine, die het mogelijk maakt om lookbooks te maken, artikelen te publiceren en te categoriseren en discussies tussen gebruikers te initiëren. Er is ook de functie Future Publishing, waarmee u de berichten die u voor uw blog schrijft kunt plannen om ze gepubliceerd te krijgen wanneer u weg bent.

Live View-functie

Met Live View kunt u nu de prestaties van uw webwinkel in realtime volgen. Door de tool te gebruiken, kunt u het aantal bezoekers en locaties bepalen waar ze vandaan komen, de conversieratio’s, het verkoopvolume bekijken, het dagelijkse aantal bezoeken, verkopen en bestellingen volgen, het aantal pagina’s bekijken dat klanten bekijken enz..

Productrecensies

Productbeoordelingen van Shopify

Als krachtige eCommerce-software biedt Shopify de mogelijkheid om meerdere productlijsten toe te voegen, te creëren en te beheren. Wat u hier kunt doen, is gedetailleerde productrecensies toevoegen, gebruik maken van de CSV-bestandsimport- / exportfuncties, aantrekkelijke etalages maken met foto’s, productvarianten en hun beschrijvingen enz..

Ondersteuning via meerdere kanalen

De meerkanaalsfunctie verdient speciale aandacht. Als u een drukke handelaar bent die op verschillende platforms verkoopt, dan weet u uit de eerste hand hoe ingewikkeld en tijdrovende synchronisatie van klantendatabases, inventaris en financiën kan zijn. Shopify helpt u deze processen geautomatiseerd te maken om onnodig handmatig werk te voorkomen door ondersteuning via meerdere kanalen te introduceren.

Synchronisatie van uw Shopify-account met die van Amazon Marketplace helpt uw ​​verkoopvolume te vergroten en het klantenbestand effectief te laten groeien. Evenzo heeft Shopify partnerschapsrelaties met eBay, Facebook, Instagram en andere topverkoopkanalen die uw verkoopvolume over de hele wereld kunnen vergroten., / P>

Verlaten Checkout Recovery

Het is voor een webwinkelier niet eenvoudig om alle bestellingen op tijd bij te houden, want er kunnen er dagelijks tientallen of zelfs honderden zijn. Tegelijkertijd is het cruciaal om de beste services te garanderen om de aandacht van de klant te behouden.

Dit is waar de Abandoned Checkout Recovery-functie een grote hulp is. Het stuurt automatische e-mails waarin klanten worden aangemoedigd om hun aankopen te voltooien als ze sommige producten in de winkelwagen hebben achtergelaten zonder te plaatsen en te bestellen.

SSL-certificering

Alle creditcard- en transactie-informatie van Shopify wordt beschermd door hetzelfde beveiligingsniveau dat door banken wordt gebruikt: een 256-bit SSL-certificaat. Dit zorgt ook voor maximale vertrouwelijkheid van uw persoonlijke en financiële informatie om ongeoorloofde toegang van externe gebruikers te voorkomen.

Fraudebescherming voor Shopify Payments

De Fraud Protect-functie is beschikbaar voor Amerikaanse verkopers. Dit is de automatische manier om de bestellingen van klanten te beschermen tegen frauduleuze acties, zodat u zich kunt concentreren op hun effectieve voltooiing. Fraud Protect brengt een kleine extra vergoeding met zich mee voor alle beveiligde bestellingen. Als er fraude plaatsvindt, krijgt een klant automatisch een terugvordering. Dit is een geweldige manier om uw aankopen extra te beveiligen.

Inleiding tot de winkelcode

Shopcodes (QR-codes) zijn beschikbaar in de Shopify App Market om het proces van mobiel winkelen te vereenvoudigen. De Shopcodes leiden klanten naar de vereiste productpagina’s of naar de afrekenprocedure om het proces te vereenvoudigen. Elke code is uniek en u kunt deze gebruiken om een ​​bepaald product te kopen in de Shopify-webwinkel.

Meertalige ondersteuning

Shopify blijft zijn grenzen verleggen, met nieuwe talen die in het platform worden geïntegreerd. De eCommerce-software maakt het nu mogelijk om verschillende taalversies van uw eCommerce-website te maken om de uitzonderlijke en gemakkelijke winkelervaring te garanderen.

Shopify Augmented Reality (AR)

De geavanceerde functie Augmented Reality maakt winkelen voor kleine bedrijven veel leuker. Het heeft een revolutie teweeggebracht in de hele mobiele winkelervaring door 3D-afbeeldingen te bieden van producten die klanten verder kunnen vergroten, in de omgeving kunnen plaatsen en van alle kanten in detail kunnen bekijken.

Betalingen en verzending

De eCommerce-software integreert momenteel met meer dan 100 betalingsgateways van over de hele wereld. Betalingsopties variëren van bitcoins tot een iDEAL-systeem op basis van het land waarin u handelt. Met dit systeem kunnen winkeleigenaars creditcards accepteren, waaronder Visa, Mastercard, Discover en American Express vanaf het eerste moment dat ze hun webwinkel beginnen. Er zijn geen verborgen kosten voor de transacties die met het systeem worden gedaan, terwijl het initiële creditcardtarief laag genoeg is voor een persoon die net met het bedrijf is begonnen. Als het nodig is om de volledige bestelling of het deel ervan terug te betalen, kunt u dat doen met betrekking tot de gekozen betalingsmethode. In dit geval wordt de inventaris bijgewerkt in de geautomatiseerde modus.

Wat de verzendvoorwaarden betreft, laat Shopify je je gemiddelde bestelgrootte vergroten door gratis verzending te bieden. Het is aan jou om de prijsklasse te kiezen, waarna gratis verzending begint. U kunt ook verzendtarieven instellen op basis van gedifferentieerde prijzen, locatie, gewicht en andere parameters. Indien nodig is het mogelijk om vaste vergoedingen vast te stellen voor bepaalde producten en productgroepen. Dat is erg handig voor elke ondernemer. Bovendien maakt het platform het mogelijk om automatische verzendtarieven te krijgen van de meest populaire vervoerders, zoals USPS, FedEx, UPS en meer. Een andere handige functie is dat Shopify automatisch land- en staatsbelastingtarieven toepast en bijwerkt op basis van het locatieaspect.

Beheer van de webwinkel

Klantprofielen

Shopify maakt het mogelijk om klantprofielen te bekijken, samen met hun winkelvoorkeuren en activiteit. Het systeem geeft niet alleen toegang tot de informatie die door een gebruiker is verstrekt bij het aanmelden voor het systeem, maar ook tot de bestelgeschiedenis en andere winkelgerelateerde gegevens.

Klanten accounts

Het systeem moedigt elke gebruiker automatisch aan om te blijven winkelen door de mogelijkheid te bieden om een ​​klantaccount aan te maken tijdens het afrekenproces. Een gebruiker kan er echter nog steeds voor kiezen om het afrekenen in de gastmodus te voltooien zonder een apart account te registreren. Dat is een optionele variant.

Klantengroepen

U kunt klantprofielen in groepen sorteren om de lijst indien nodig te kunnen exporteren. U kunt de groepen maken op basis van meerdere parameters, zoals bestelgeschiedenis, locatie enz.

Dropshipping

Shopify zorgt voor het opzetten van de dropshipping-activiteiten door middel van integratie met Inventory Source, Ordoro, eCommHub en andere diensten. Dit is een goede kans voor een succesvolle en veilige start van een bedrijf.

Snelle orderafhandeling

Het platform maakt het mogelijk om één of meerdere bestellingen tegelijk met één klik uit te voeren. Dit draagt ​​bij aan het gemak van dagelijks orderbeheer en het genereren van winst. Bovendien kunt u uw eigen uitvoeringsoplossing opzetten of verbinding maken met een van de beschikbare fulfilmentcentra (zoals Rakuten Super Logistics, Amazon, Shipwire etc.) voor een snellere orderafronding.

E-mailsjablonen

Met het systeem kunt u geautomatiseerde e-mails over webwinkels maken en aanpassen met de parameters (taal, ontwerp, branding, enz.) Die u verkiest.

Marketing

Point-of-Sale-software

Shopify-verkooppunt

Met Shopify kunt u niet alleen kleine tot grote webwinkels maken en beheren, maar kunt u ook verkopen in uw winkelpui. Deze functie staat bekend als Point of Sale-software. Het kan worden toegepast om de beschikbare externe kaartterminal te gebruiken, bestellingen in de offline modus te accepteren (ze zullen standaard worden gesynchroniseerd met uw Shopify-account), verschillende beveiligde personeelsaccounts maken en beheren enz..

Klantprofielen

Met deze functie kunnen gebruikers hun klanten sorteren op verschillende parameters om hun webwinkels effectief te beheren. Zo kunt u klantprofielen segmenteren op aankoopactiviteit, accountstatus, locatie en meer om effectieve promotiecampagnes te maken. U kunt bijvoorbeeld een speciale kortingsbon sturen naar klanten die meer dan $ 100 in uw winkel hebben uitgegeven.

Shopify Ping

Shopify is een volledig uitgeruste eCommerce-software, die ideaal is geoptimaliseerd voor mobiele handel. Het is nu mogelijk om uw op Shopify gebaseerde webwinkel bij te werken en te beheren vanaf elk mobiel apparaat dat u tot uw beschikking heeft. Dit is erg handig voor ondernemers die gewend zijn geraakt aan het werken onderweg.

Met Shopify Ping – een nieuwe mobiele app – kunt u uw bedrijf runnen vanaf elke plek waar u zich bevindt door klantgesprekken, marketingworkflows en andere opties mogelijk te maken. Dit is ook uw geïntegreerde assistent, die u kan helpen bij het effectief plannen, creëren en beheren van uw marketingactiviteiten.

Shopify App Store

Shopify-apps

Met de bijgewerkte Shopify App Store kunt u veelzijdige apps ontdekken om uw bedrijf effectief te laten groeien. Dit is de plek waar u kennis kunt maken en meerdere gratis en betaalde applicaties kunt integreren om u te helpen aan de slag te gaan met uw webwinkel, het aantal verkopen te verhogen en andere eCommerce- en marketingdoelen te bereiken. Met Shopify App Store kun je kiezen uit duizenden hoogwaardige apps voor je online winkel. Zoekfilteroptie en aanbevelingen voor slimme apps vereenvoudigen de keuze van de beste apps die specifiek zijn afgestemd op uw bedrijf.

Koop er één, krijg er één (BOGO) -kortingen

Shopify-kortingscodes

U kunt Buy One, Get One (BOGO) -kortingen maken met Shopify om klanten aan te moedigen bij u te kopen. Nadat u een korting heeft gemaakt, kunt u de link delen om het aanbod te promoten en bezoekers naar de vereiste pagina te leiden. Een mooie oplossing is om uw nieuw gecreëerde BOGO-kortingen aan speciale klanten aan te bieden om het retentiepercentage te verhogen en effectieve loyaliteitsprogramma’s aan te houden. De BOGO-functie is toegankelijk op mobiele en desktop-apparaten.

Dynamisch afrekenen

Dit is een afrekenprocedure in één stap, die het mogelijk maakt om de winkelervaring van klanten te personaliseren, een soepel afrekenproces te garanderen en hen de mogelijkheid te bieden direct op de homepage te betalen. Dit vereenvoudigt het winkelproces en maakt het veel handiger dan voorheen.

Shopify Tap & Chiplezer

Dit is een gloednieuwe Shopify-marketingfunctie, waarmee klanten contactloze ‘tik’-betalingen kunnen doen via Apple Pay- en Google Play-apps. Het systeem maakt het ook mogelijk om unieke chip-geactiveerde creditcards te gebruiken om geavanceerde beveiligingsbetalingen te garanderen en sterke verbindingen met klanten op te bouwen.

Geïntegreerde PCI- en EMV-chiptechnologie zorgt voor veilige betalingstransacties. De nieuwe kraan & Chip Reader is gesynchroniseerd met Shopify POS zodat u betalingen kunt doen en ontvangen en voorraad en producten allemaal op één plek kunt beheren.

Geavanceerde retailfuncties

Met Shopify kunt u nu voorraad beheren op meerdere locaties, online uitwisselingen en retouren accepteren vanuit Shopify POS. Het is ook mogelijk om een ​​fooi-optie in te schakelen, waarmee klanten tastbare en onmiddellijke feedback kunnen geven op hun bezoeken.

Om het afrekenproces eenvoudiger en klantgerichter te maken, kunt u een andere Shopify POS-app gebruiken – Customer View – waarmee retailers een secundair mobiel apparaat kunnen lanceren, waarmee klanten tijdens het afrekenproces worden geconfronteerd om hen een duidelijker productbeeld te bieden, prijsklassen, bonnen en fooien. Als gevolg hiervan zullen gebruikers profiteren van een transparanter afrekenproces waarmee u fouten kunt voorkomen en klanten de leiding kunt geven over het winkelproces.

Google Pay voor Shopify

Gebruikers van Google-accounts hebben de mogelijkheid om Shopify-betalingen te doen door toegang te krijgen tot hun betalings- en verzendgegevens die zijn opgeslagen in hun accounts. Dit is nodig om het afrekenproces te versnellen en gebruikers hun aankopen met slechts een paar klikken te laten voltooien. Dit helpt ook om het percentage verlaten winkelwagentjes te verminderen en de conversieratio’s te verhogen.

Marketingactiviteit en verkoopattributierapporten

Shopify heeft onlangs een reeks marketingactiviteits- en verkoopattributierapporten gelanceerd. Ze bieden een diep inzicht in de effectiviteit van uw marketingstrategie en identificeren de punten die moeten worden verbeterd. Met nieuwe Marketing Analytics-tools kunt u meerdere marketingcampagnes uitvoeren met behulp van verschillende tools, zoals Facebook, Google, MailChimp, Kit enz..

Door de functie te gebruiken, kunt u uw best verkopende producten, meest actieve klanten, gemiddelde bestelwaarde, verkoop- en orderstatistieken, klantgedrag, conversiegegevens, vergelijking van attributiemodellen, conversies door eerste en laatste interacties enz. Achterhalen..

UPS voor Shopify-verzending

Met de geavanceerde UPS Shopify Shipping-functie kunt u gebruik maken van concurrerende verzendtarieven, gegarandeerde leveringsdatumparameters, exclusieve aanbiedingen met korting (wat vooral belangrijk is voor omvangrijke goederen), bonussen voor vakantieverzendingen, hulp bij de ontwikkeling van uw verzendstrategie en andere privileges.

Shopify SEO

Het starten van een webwinkel is een cruciaal proces, maar het is niet de enige noodzakelijke stap om uw eCommerce-website succesvol en winstgevend te maken. Effectieve promotie is waar u voor moet zorgen direct nadat de website klaar is om beschikbaar te zijn op internet. Hier ga je niet zonder een geavanceerde SEO-strategie.

Shopify wordt geleverd met alle functies die nodig zijn voor succesvolle online winkelpromotie. Deze omvatten:

 • geïntegreerde statistieken,
 • een mogelijkheid om externe diensten op te zetten om de statistieken te verzamelen,
 • ontwikkeling van een effectieve SEO-strategie in alle stadia van het proces van webwinkelpromotie (het invullen van metatags voor alle pagina’s en hun secties, het definiëren van trefwoorden voor betere promotie, het toewijzen van alt-tags voor afbeeldingen, het uitchecken van de concurrenten enz.),
 • overvloed aan marketingapplicaties, die u kunnen helpen bij het aantrekken, retourneren en werken met potentiële en vaste klanten.
 • automatisch gegenereerde sitemaps die bij webpagina’s, producten en bijgewerkte blogposts worden geleverd.

Als het op SEO aankomt, heeft Shopify helemaal geen problemen. Deze eCommerce-software is wereldwijd populair en zorgt voor een behoorlijke promotie van elke ermee ontwikkelde webwinkel. U hoeft alleen maar op de hoogte te zijn van de belangrijkste SEO-nuances om effectief meerdere systeemopties te gebruiken. Als dat je lukt, dan zal je zeker slagen in je ambities – net als ergens anders.

Product Management opties

Productvariaties

Gebruikers van Shopify kunnen meerdere productvarianten aanbieden, afhankelijk van het productassortiment dat ze te koop aanbieden. Elke variatie kan zijn grootteparameters, SKU, inventarisfuncties, kosten, materialen, kleuren en andere opties bevatten. Bovendien kunt u producten ordenen op type, categorie, kosten, seizoen en andere vereiste parameters.

U zult ook onder de indruk zijn van de slimme verzamelfunctie, waarmee u producten automatisch kunt sorteren op basis van hun speciale parameters, waaronder kosten, leverancier, voorraadtarief en nog veel meer. Ten slotte krijgt u de mogelijkheid om meerdere afbeeldingen voor producten en hun collecties toe te voegen om ze van verschillende kanten in het gunstigste licht te presenteren.

Voorraadbeheer

Afgezien van productvariaties, kunt u met de software de inventarislijst beheren om bij te houden welke producten op voorraad zijn. Wat indrukwekkend is, met de functie kunt u de optie instellen waarmee u kunt stoppen met het verkopen van de producten die niet op voorraad zijn. Dit draagt ​​dienovereenkomstig bij tot hogere klantenbinding en tegelijkertijd de betrouwbaarheid van uw bedrijf.

Analytics

Met Shopify kunt u uw webwinkelanalyses op verschillende manieren volgen. Een handig en actiegericht dashboard van het systeem biedt de gegevens over uw verkopen, verkeer en bestellingen om u te helpen de potentiële problemen op te merken en op tijd speciale maatregelen te nemen.

U kunt ook analyseren en inzicht krijgen in de ontwikkeling van uw webwinkel door het bekijken van productrapporten. Zij zullen u helpen de producten te ontdekken die goed verkopen en welke niet. Als u zo’n behoefte heeft, kunt u de rapporten exporteren in spreadsheets naar keuze om de gegevens te bekijken en verdere analyse te maken. Deze rapporten kunnen ook naar uw accountant of een andere persoon die verantwoordelijk is voor analyse van de webwinkelprestaties worden gestuurd.

Met Shopify kunt u Google Analytics integreren in uw online winkel. De tool helpt bij het bijhouden van verkopen, verkeersgegevens, bestellingen, bezoeken, verwijzingen en andere cruciale aspecten. Op basis van deze gegevens kunt u verkeers- en verwijzingsrapporten maken om te zien waar uw klanten vandaan komen en hoe ze uw website weten te vinden.

Mobiele app

De eCommerce software wordt geleverd met de mobiele app waarmee u de belangrijkste acties kunt ondernemen om uw webwinkelprestaties ook onderweg te controleren.

Wat u hier kunt doen, is het volgen van bestellingen volgen, betalingen accepteren en verzendberichten verzenden vanaf het postkantoor. Handig en intuïtief mobiel dashboard laat u de aspecten zien die uw precieze aandacht vereisen en volgt de laatste trends in de sector.

Shopify iOS-app

U krijgt ook toegang tot klantprofielen en stuurt e-mailmeldingen naar hen. Afgezien daarvan kunt u meerdere voorraadtools bereiken waarmee u producten kunt toevoegen / beheren, foto’s van uw producten kunt maken, prijzen op de website kunt wijzigen, enz.. Het belangrijkste is dat al uw bestellingen, factureringsgeschiedenis, voorraadtools, producten en klanten automatisch worden gesynchroniseerd tussen uw webwinkel en de mobiele Shopify-app. Dit zijn slechts enkele voordelen die u zult gebruiken bij het downloaden en installeren van de applicatie op uw mobiele apparaat.

3. Ontwerpen

Aantal thema’s:45
Gratis thema’s&# x2714; JA
Kosten voor betaalde thema’s:$ 140- $ 180
Reagerend ontwerp&# x2714; JA
Sorteren op branche:&# x2714; JA
CSS-code bewerken:&# x2714; JA

Direct na de registratie wordt u doorgestuurd naar het configuratiescherm zonder dat u een sjabloon zoals in hoeft te selecteren de meeste traditionele websitebouwers. Het Debut-thema wordt hier standaard gekozen. Dit is de basissjabloon, die geen demo-inhoud bevat. Dit is het ontwerp met een klassieke set blokken die wordt gebruikt voor het maken van online winkels. Het is gemakkelijk aan te passen, zodat je in een toekomstige webwinkel met fatsoenlijk materiaal kunt werken.

U kunt de startsjabloon zeker wijzigen in een ander thema van uw keuze. Al met al zijn er hier meer dan 70 professionele sjablonen die geschikt zijn voor mobiele handel en die zijn ontwikkeld door wereldberoemde ontwerpers, zoals Happy Cog, Clearleft en Pixel Union en meer. U hoeft alleen maar naar de sectie «Online winkel – Thema’s – Bezoek themawinkel» te gaan. Alle sjablonen vallen in collecties (of categorieën) en het is mogelijk om ze te filteren op nieuwheid, populariteit, gratis of betaalde aard enz. Helaas zijn er hier slechts 10 gratis sjablonen, maar hun kwaliteit is op een behoorlijk niveau. Over het algemeen is het mogelijk om degene te vinden die na aanpassing aan uw behoeften voldoet. Maak gewoon de keuze op basis van de vereiste structuur en let niet op de demo-inhoud. Het is gemakkelijk te vervangen.

Het aantal betaalde sjablonen bedraagt ​​momenteel 45. De kosten variëren van $ 100 tot $ 180. Over het algemeen zijn ze veel interessanter in vergelijking met gratis thema’s vanwege hun veelzijdigheid en rijke keuze aan gebruikte ontwerptools. Er is echter geen groot verschil tussen betaalde en gratis sjablonen. Betaalde thema’s zijn creatiever, maar u kunt het verschil gemakkelijk compenseren door een gratis voorbeeld te verbeteren.

Shopify-sjablonen

Elke sjabloon wordt geleverd met beschrijving, 2-3 ontwerpstijlen en een realtime voorbeeldoptie, ermee gemaakte website-voorbeelden en gebruikersrecensies. Over het algemeen is de keuze van Shopify-sjablonen een aangenaam proces. Alles is hier consistent en het is moeilijk om de verkeerde keuze te maken.

U kunt meerdere sjablonen tegelijk instellen, waarbij u er één als hoofdthema hebt gekozen. Het is mogelijk om op elk gewenst moment over te schakelen naar de vereiste sjabloon. Er is ook een mogelijkheid om uw eigen thema’s te uploaden. Elk van hen heeft flexibele instellingen. U kunt de blokvolgorde waaruit een sjabloon bestaat wijzigen en algemene instellingen maken, waaronder kleuren, typografie, sociale balkpositie en favicon. Elke sectie heeft ook zijn instellingen – kies de afbeelding, tekst, lijn ze uit zoals nodig, schakel knoppen in / uit, menu, stel de grootte van afzonderlijke elementen in enz..

Aanpassingsopties verschillen met name in verschillende sjablonen, afhankelijk van het formaat en de set secties. Het enige algemene kenmerk is dat ze allemaal behoorlijk substantieel zijn. Zelfs een basissjabloon kan worden aangepast aan het ideale thema. Directe codetoegang kan hier ook nuttig zijn. U kunt bestanden downloaden van alle geïnstalleerde computersjablonen en eraan werken zolang u dat nodig heeft. Hiervoor is echter kennis van HTML, CSS, JavaScript en PHP vereist.

Als dit je eerste webdesignervaring is, maakt Shopify het mogelijk om samen te werken met een van de experts van het platform, die je zal helpen je webwinkel helemaal opnieuw aan te passen en in te richten, met speciale aandacht voor je vereisten en voorkeuren. Als u al een webdesignprofessional bent, kunt u toegang krijgen tot de webwinkelcode om een ​​uniek websiteontwerp te maken dat opvalt in de massa.

De conclusie is als volgt: betaalde systeemsjablonen zijn vrij duur, maar er zijn ook leuke gratis ontwerpen. De kwaliteit van beide sjabloontypes is op een behoorlijk gemiddeld / hoog niveau. Aanpassingsopties zijn boven het gemiddelde, terwijl de instellingeninterface ook handig is. Het algemene cijfer is 9 op 10.

4. Klantenservice

De klantenondersteuning van Shopify is zeker de abonnementskosten waard. Het is 24/7 beschikbaar en helpt u effectief antwoorden te vinden op alle vragen die u tegenkomt tijdens het maken en beheren van de webwinkel. Helpcentrum van Shopify laat je niet oog in oog staan ​​met je problemen.

Er is een enorm forum met duizenden onderwerpen (inclusief een apart forum voor discussies buiten het onderwerp), handleidingen, e-mailondersteuning en Live Chat met een Shopify Guru. Maar het handigste (wat mij betreft) is het Shopify-forum. Het is een plek waar u niet alleen antwoorden op technische problemen kunt vinden, maar er is ook veel echte Shopify-gebruikersfeedback, zowel positief als negatief.

Het toegewijde ondersteuningsteam staat altijd voor u klaar wanneer u ze nodig heeft. U kunt communiceren met Shopify-experts, waaronder ontwikkelaars, eCommerce-ontwerpers, marketeers en andere specialisten, wiens hulp momenteel een prioriteit voor u is. Ten slotte biedt de software de mogelijkheid om de eCommerce University te bezoeken om uw online marketing en zakelijke kennis te verbeteren. Dit is de plek waar je veel eBooks, webinars, videoseries en andere nuttige online bronnen kunt vinden.

5. Prijsbeleid

Deze met functies beladen sitebouwer zal van maand tot maand consequent duurder zijn dan een zelf gehoste winkel. Het goedkoopste Shopify-abonnement is $ 9 / maand. Dit plan heet Shopify Lite en laat je eCommerce toevoegen aan elke website die je al bezit. Dit plan omvat onder meer onbeperkte producten, meer dan 70 betalingsgateways geaccepteerd, wereldwijde belasting- en valutaondersteuning en verkoopregistratie.

Shopify Payments Review
PrijsoptieKostenKenmerken
Lite:$ 9 / maand✓ ‘Koop’ knopoptie.
Basis Shopify:$ 29 / maand✓ Website en blog;
✓ Gratis SSL-certificaat.
Shopify:$ 79 / maandIn aanvulling op:
✓ Cadeaubonnen;
✓ Professionele rapporten.
Geavanceerde Shopify:$ 299 / maandIn aanvulling op:
✓ Geavanceerde rapportbouwer;
✓ Realtime verzending per koerier.

Andere abonnementen zijn Basic ($ 29 / mo), Shopify ($ 79 / mo) en Advanced ($ 299 / mo). De plannen zijn gedifferentieerd op basis van opslag, beschikbaarheid van cadeaubonnen, verlaten winkelwagenherstel en enkele andere functies.

Het is opmerkelijk dat Shopify transactievrij is, maar het brengt creditcardtransacties in rekening (online: 2,6-2,9% + 30 ¢; persoonlijk: 2,2-2,7% + 0 ¢) als u Shopify Payments gebruikt om creditcards te accepteren via uw winkel. Je kunt Shopify 14 dagen gratis proberen.

Al met al kun je bijna alle Shopify-functies uitproberen vanwege de proefperiode van 14 dagen. Maar daarna moet je een van de abonnementen selecteren. Sommige gebruikers denken misschien dat het ontbreken van het gratis abonnement een nadeel is, maar degenen die hun bedrijf online willen promoten, moeten weten dat het onmogelijk is om het gratis met kwaliteit te maken.

6. Voors en tegens

Shopify is een krachtige en veelzijdige eCommerce-websitebouwer. Net als elk ander systeem heeft het zijn sterke en zwakke punten die een positieve of negatieve invloed kunnen hebben op uw e-commerce-ervaring.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Schone, gebruiksvriendelijke interface met intuïtieve navigatie die goed werkt voor gebruikers met diverse webbouwervaring.
&# x2714; Verzameling van responsieve sjablonen van hoge kwaliteit die passen bij verschillende eCommerce-niches.
&# x2714; PayPal-integratie.
&# x2714; Beschikbaarheid van gratis Shopify-applicaties voor iOS en Android.
&# x2714; Geavanceerde Shopify POS-software.
&# x2714; Integratie met Amazon Marketplace.
&# x2714; Krachtig ingebouwd blogplatform.
&# x2714; Verlaten checkout-herstel.
&# x2714; 70+ betalingsgateways.
&# x2714; Automatische belastingen.
&# x2714; Ondersteuning voor meerdere talen en meerdere kanalen.
&# x2714; Ondersteuning voor augmented reality.
✘ Dure prijsplannen.
✘ Creditcardtransactiekosten.
✘ Het systeem is niet zo gemakkelijk te gebruiken voor nieuwkomers.
✘ Rapportagefunctie is alleen beschikbaar op geavanceerde abonnementen.

7. Concurrenten

Hier hebben we vergelijkingen verzameld met de belangrijkste Shopify-concurrenten onder populaire SaaS-websitebouwers:

Weebly versus ShopifyShopify versus SquarespaceVolusion versus ShopifyShopify vs WixShopify versus GoDaddyShopify versus WordPress3dcart vs ShopifyEcwid versus ShopifyEtsy versus ShopifyBigCommerce versus ShopifyShopify versus WooCommerce

Eerlijk gezegd zijn de ‘pure’ Shopify-concurrenten hier BigCommerce en Volusion – omdat deze websitebouwers gericht zijn op e-commerce. Je kunt natuurlijk een e-store maken met Wix, Weebly of Squarespace, maar Shopify heeft veel meer handelsoplossingen.

8. Veelgestelde vragen

Vraag: Hoe gemakkelijk is het om Shopify-winkel op te zetten?

Antwoord: Een webwinkel opzetten met Shopify is gemakkelijk en snel. Wat u nodig heeft, is om u aan te melden bij het systeem, een plan te kiezen (het systeem biedt een gratis proefperiode van 14 dagen), een sjabloon te selecteren en aan te passen dat overeenkomt met uw eCommerce-behoeften en producten toe te voegen. Het systeem biedt stapsgewijze aanbevelingen en krachtige klantenondersteuning om u op weg te helpen.

Vraag: Hoeveel kost Shopify per maand?

Antwoord: Shopify heeft een gratis proefperiode van 14 dagen en vier betaalde abonnementen, die verschillen in het scala aan aangeboden functies. Dit zijn Lite, Basic Shopify, Shopify en Advanced Shopify. De maandelijkse kosten bedragen dienovereenkomstig $ 9, $ 29, $ 79 en $ 299.

Vraag: Is Shopify veilig?

Antwoord: Ja, Shopify zorgt voor maximale veiligheid door de verbeterde 256-bit SSL-certificering aan te bieden. Het beschermt uw webwinkel en persoonlijke informatie effectief tegen ongeoorloofde toegang door derden.

Vraag: Zijn Shopify-betalingen veilig??

Antwoord: U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw Shopify-betalingen, aangezien het systeem de ultieme bescherming van uw creditcard- en transactiegegevens garandeert. SSL-certificering is een trefzekere manier om uw betalingen te beschermen tegen alle vormen van online fraude.

Vraag: Kun je een service verkopen op Shopify?

Antwoord: Met Shopify kunt u fysieke en digitale producten en services verkopen. Of u nu een webdesigner, een tekstschrijver, een fitnesscoach etc. bent, u kunt uw diensten weergeven en verkopen in een professionele online winkel die is gelanceerd met Shopify om zijn reputatie te vergroten, het klantenbestand te laten groeien en winst te maken.

Conclusie

Welnu, na de diepgaande Shopify-beoordeling kan ik concluderen dat het de superfunctionele eCommerce-software is die een scala aan geweldige eCommerce (mCommerce) -specifieke opties biedt waarmee je een juweel van een webwinkel kunt maken. Het systeem zit boordevol functies, tools en opties die uw online winkelfunctionaliteit naar een geheel nieuw niveau kunnen tillen, u helpen klanten aan te trekken, uw verkoopvolume te vergroten en meerdere eCommerce-doelen te bereiken.

Of je van plan om een ​​kleine of middelgrote webwinkel te bouwen voor lokaal gebruik of een enorme internationale hypermarkt die duizenden producten verkoopt, zal Shopify de taak op de best mogelijke manier aan. De geavanceerde e-commerce-, marketing- en SEO-functies verdienen speciale aandacht van gebruikers, die van plan zijn het meeste uit hun bedrijf te halen.

Promotie van op Shopify gebaseerde webwinkels is helemaal geen probleem. Dus als u SEO- en webdesignvaardigheden mist, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Het punt is dat Shopify wordt geleverd met een krachtige SEO-engine, die het mogelijk maakt om automatisch de metatags in te vullen en de vereiste SEO-parameters aan te passen om een ​​effectieve promotie van uw nieuw gecreëerde eCommerce-website te garanderen.

Shopify verdient terecht de titel van de beste gespecialiseerde eCommerce-software. Hiermee gecreëerde webwinkels zijn functioneel en logisch gestructureerd. Ze beschikken over intuïtieve navigatie die resulteert in hoge klantbetrokkenheid en retentiepercentages. Als u eCommerce-doelstellingen op lange termijn heeft, dan is Shopify zeker het proberen waard! Ik raad je ten zeerste aan om deze websitebouwer zelf te controleren om te zien of dit het beste bij je project past.

Probeer Shopify nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map