Showit recensie

Showit.co recensie


Laat het zien – is een website-bouwplatform dat oorspronkelijk is ontworpen voor professionele fotografen. Gebaseerd op de functionaliteit voor slepen en neerzetten, deze software is perfect voor nieuwkomers die niet betrokken willen zijn bij technische problemen. Bovendien wordt het product geleverd met meerdere mogelijkheden voor webdesign om verbluffende professionele fotograafportfolio’s en stijlvolle websites voor kleine bedrijven te creëren.

De websitebouwer is in de loop der jaren geëvolueerd. Het is niet zo eng gericht als een paar jaar eerder. De geavanceerde technologie werkt geweldig voor honderden ondernemers, bloggers, enz. Gebruikers zullen een verzameling fantastische sjablonen waarderen die gemakkelijk kunnen worden aangepast of opnieuw kunnen worden ontworpen, en zelf een aangepast canvas kunnen maken zonder drastische codering. Het systeem biedt ook verschillende extra kenmerken en functies om een ​​solide online aanwezigheid te creëren.

Voors en tegens

Aan de ene kant verwijst Showit website-bouwers zonder code met een drag-and-drop-functie die het bouwproces drastisch vereenvoudigt. U kunt een sjabloon kiezen om aan te passen of het proces vanaf de blanco starten. De editor is echter vooral van toepassing op mobiele apparaten. Het betekent dat u nooit zult weten hoe de website eruitziet op een desktop. Showit werkt ook alleen met Chrome. Als u een andere browser gebruikt, kan de software niet worden bewerkt.

Showit-voordelen:
Showit Nadelen:
&# x2714; Makkelijk te gebruiken – de websitebouwer heeft geen leercurve nodig om het bewerkingsproces onder de knie te krijgen.
&# x2714; Kant-en-klare sjablonen – wanneer u met Showit werkt, kunt u verschillende vooraf gebouwde sjablonen en lay-outs gebruiken die worden geleverd met blokken en pagina-elementen die gemakkelijk kunnen worden verplaatst, gewijzigd of aangepast.
&# x2714; Stijlvol ontwerp – De sjablonen van het platform zien er prachtig uit. Bovendien krijgen gebruikers volledige vrijheid over ontwerptools om hun eigen mockups te maken.
&# x2714; Herbruikbare sjablonen – Met Showit kunt u met elke sjabloon werken en deze opnieuw gebruiken wanneer u deze nodig heeft. Het platform wordt ook ondersteund voor add-on-sjablonen.
&# x2714; Uitgebreide ondersteuning – Showit heeft een groeiende online community naast een uitgebreide kennisbank en een professioneel team.
Sommige functies zijn moeilijk – met de volledige ontwerpvrijheid komt de complexiteit van het bouwen van websites. Sommige tools van het platform zijn vanaf het begin moeilijk te gebruiken voor nieuwkomers.
Kleiner scherm – de software past zich niet aan uw schermgrootte aan. Het bewerkingsproces vindt plaats op een kleiner scherm.
Alleen Chrome-software – u moet de nieuwste Chrome-versie downloaden om de website builder te gebruiken, omdat deze niet compatibel is met een andere browser.
Geen e-commerce – hoewel het product zich begint te positioneren als een platform voor ondernemers en kleine bedrijven, ziet de afwezigheid van op zijn minst baseline eCommerce-functies er vreemd uit.

Gebruikers kunnen ook een hekel hebben aan de manier waarop Showit zijn betaalde plannen regelt. Mogelijk moet u betalen voor elke extra widget of add-on-pakket of wanneer u een wilt integreren WordPress blog (we zullen de functie iets later bespreken). Maar de algehele indruk is niet zo slecht.

Waar is het goed voor?

De website builder is gemaakt met de focus op professionele fotografen. Of je fotografeert bruiloften en zakelijke evenementen om wat geld te verdienen of maakt gewoon foto’s voor de lol, de software is een perfecte keuze. Showit wordt gebruikt door enkele van de grootste namen in de branche, zoals Jasmine Star en anderen. Een reeks opties omvat alle essentiële functies die een professioneel online portfolio zou moeten hebben:

 • Eenvoudig maar stijlvol ontwerp – een website van een fotograaf mag niet worden overladen met animaties, effecten of secties. Galerijen moeten gemakkelijk te bereiken zijn, terwijl pagina’s snel moeten worden geladen. Een fotograafportfolio gaat niet over een enorm aantal pagina’s. Het gaat om algehele kwaliteit. Een homepage, portfolio, Over mij en Blog-sectie is meer dan genoeg.
 • Verbluffende galerijen – als u uw werken wilt benadrukken, moet u dit het meest aantrekkelijk doen. Dit is waar verschillende galeriestijlen, schuifregelaars en afbeeldingscollecties de slag kunnen slaan. Zorg ervoor dat een gekozen websitebouwer ze heeft.
 • Over mij sectie – houd uw bezoekers bewust van wie u bent, wat u inspireert of hoe u betrokken bent geraakt bij fotografie.
 • Contact informatie – laat mensen contact met je opnemen, vooral als je gericht bent op het leveren van betaalde diensten.
 • Sociale media – gebruikers moeten de kans krijgen om uw werken te delen via grote sociale platforms. Het zal uw potentiële publiek verbreden. Bovendien krijgen fotografen de kans om hun gemeenschap van gelijkgestemde enthousiastelingen te laten groeien.
 • Een blog – het kan worden gebruikt voor SEO-doeleinden of gewoon om een ​​deel van de ervaring van de fotograaf, speciale trucs, tips voor beginners, enzovoort te delen.

Showit heeft genoeg functies om met elk van de bovengenoemde punten om te gaan. Tegelijkertijd positioneert het zich als een websitebouwer voor kleine bedrijven en ondernemers. Het mist echter enkele essentiële functies, zoals gebruikersacquisitie, e-commerce en andere tools. Om deze reden kunnen we het aanbevelen alleen voor fotografen, terwijl eigenaren van kleine bedrijven kunnen kiezen voor meer flexibele oplossingen zoals Wix, bijvoorbeeld.

Nu is het hoog tijd dat we het bouwproces van de website van binnenuit bekijken.

Makkelijk te gebruiken

Zoals we eerder hebben vermeld, werd Showit in eerste instantie gelanceerd als een website builder voor nieuwkomers. Het zou geen technische vaardigheden vereisen. Het heeft een intuïtieve editor voor slepen en neerzetten die vrij eenvoudig te gebruiken is. De ontwerp- en aanpassingsvrijheid van de software zorgde echter voor een lichte complexiteit. Gebruikers hebben mogelijk wat tijd nodig om erachter te komen hoe alles hier werkt. Gelukkig is er een gratis proefperiode van 14 dagen om het systeem te testen.

Ermee beginnen

Het registratieproces lijkt een beetje tijdrovend. Enerzijds is factureringsinformatie niet vereist om de testmodus te gebruiken. Aan de andere kant moet u een nieuw Showit-gebruikersaccount maken en niet alleen een e-mailadres en wachtwoord opgeven, maar ook persoonlijke informatie, waaronder telefoon, volledige naam, bedrijfstype, enz. Uiteindelijk moet u duidelijk maken waar u zich bevindt ontdekte het platform.

Aan de slag met Showit

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, ontvangt u een welkomst- en bevestigingsbrieven. De link binnenin brengt u naar de website-editor. Dit is waar u voor uw eerste uitdaging staat wanneer u met Showit werkt, tenzij Chrome standaard uw browser is. Anders zul je zoiets zien.

Showit Account aanmaken

Het systeem vraagt ​​u om de nieuwste Chrome-versie te downloaden. Zodra een browser met succes is geïnstalleerd, kunt u beginnen met het bouwen van een nieuwe site. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende kant-en-klare sjablonen of beginnen met het ontwikkelen van een nieuw portfolio vanuit het niets.

Showit download chroom

Website-editor

Wanneer u de websitebouwer binnengaat, voelt u zich misschien een beetje in de war met de manier waarop uw lay-out wordt weergegeven. Het systeem biedt standaard tegelijkertijd een mobiel en desktopscherm. U heeft echter nog steeds de kans om de dimensies te kiezen die u wilt bewerken. Het goede hier is dat alle wijzigingen automatisch worden toegepast op alle schermversies. Het slechte nieuws is dat de desktopweergave wordt geleverd met een kleiner scherm. Het maakt het bewerkingsproces een beetje moeilijk.

Showit website-editor

Alle bewerkingshulpmiddelen bevinden zich in de linkerzijbalk. Het bevat de lijst met alle websitepagina’s en elementen die gratis kunnen worden bewerkt. Gebruikers kunnen kiezen uit die lijst of ze scrollen gewoon de pagina naar beneden tot een noodzakelijk blok en veranderen het. De aanpassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt beginnen met het menu.

Showit menu costumization

In tegenstelling tot andere websitebouwers met slepen en neerzetten, zet Showit je niet vast aan een enkele paginastructuur met alleen de kans om blokken op en neer te verplaatsen. Gebruikers kunnen elke locatie kiezen, pagina-elementen wijzigen en herschikken, nieuwe afbeeldingen toevoegen, teksten bewerken, achtergronden, lettertypen wijzigen, enz. Dit is waar we zeker van houden hoe Showit het proces afhandelt.

Showit pagina-editor

Algemene instellingen

Als de website klaar is en je ermee live wilt gaan, zorg dan dat je de algemene instellingen doet. Hier moet u algemene website-informatie, domein, URL, etc. aangeven. Gebruikers moeten ook een favicon-afbeelding downloaden. Nu kunt u een voorbeeld van uw website op verschillende apparaten bekijken om er zeker van te zijn dat alle elementen er goed uitzien en deze te publiceren.

Showit site-instelling

Kenmerken & Flexibiliteit

Showit heeft geen uitgebreide functieset. Het biedt echter voldoende opties om een ​​professioneel portfolio te creëren. Natuurlijk kunnen gebruikers op de lange termijn verlangen naar meer flexibiliteit, vooral als het gaat om projecten voor kleine bedrijven. Voorlopig heeft Showit het volgende te bieden:

Kant-en-klare canvasvoorbeelden

Afgezien van de editor voor slepen en neerzetten, levert Showit vooraf ontworpen pagina-canvas. U hoeft niet eens helemaal nieuwe elementen toe te voegen. Kies eenvoudig het canvas dat je leuk vindt, bewerk pagina’s en publiceer de website. Dezelfde functie is van toepassing op elke pagina.

Showit kant-en-klare canvasvoorbeelden

WordPress Blog

Het platform wordt geleverd met ondersteuning voor de blogfunctie van WordPress. Je vindt een blogsjabloon in de Showit-editor. Het staat gebruikers vrij om inhoud te bewerken en te publiceren in het dashboard of via het WP CMS. Als je al een blog hebt, helpt het Showit-team je met de gratis migratie.

Showit WordPress Blog

WP-compatibele software

Afgezien van de blogfuncties, kunt u profiteren van de geïntegreerde WPEngine-aangedreven opgeloste stof die geweldige prestaties garandeert. Naast de WordPress-host is ook inbegrepen in het pakket.

Vermogensbeheer

Het platform heeft een verzameling aangepaste afbeeldingen. Het staat gebruikers echter vrij om hun eigen bibliotheken te maken die rechtstreeks vanuit de editor toegankelijk zijn. Maak een nieuwe map, geef deze een naam en upload afbeeldingen en foto’s vanaf het lokale apparaat. Een snelle en gemakkelijke manier om nieuwe beeldcollecties te maken of actuele portfolio’s te markeren.

Showit Assets Management

Zoals je kunt zien, is de functieset niet zo rijk. Maar het lijkt genoeg om aan de behoeften van de grote fotograaf te voldoen.

Ontwerp & Sjablonen

Showit heeft een verzameling stijlvolle en up-to-date sjablonen. Dit is waar het platform nauwelijks concurrenten heeft. Zelfs gratis thema’s zien er erg aantrekkelijk uit. Het systeem biedt ook een selectie van premium thema’s. Net als bij WordPress worden sjablonen gemaakt door externe ontwikkelaars. Ze zijn allemaal onderverdeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van het lay-outtype of de stijl die u zoekt. Betaalde sjablonen zijn erg duur. De prijs kan variëren van $ 200 tot $ 750 per sjabloon.

Showit-sjablonen

Onnodig te zeggen dat alle thema’s dat zijn mobiel responsief. Het dashboard biedt verschillende voorbeeldmodi, waaronder een revisie van een smartphone, tablet en desktop. Bovendien heeft het systeem aangepaste ontwerptools. Ze bevatten een breed kleurenpalet met een kans om patroon en tonnen te veranderen, type-instellingen om te werken met tekstlettertypen, grootte, spatiëring, uitlijning en meer.

Showit sitestijl

Klantenservice

Wanneer u hulp nodig heeft bij Showit, kunt u profiteren van meerdere informatiebronnen. Allereerst is er een Helpcentrum met alle basislijnproblemen beschreven. Hier vindt u gedetailleerde handleidingen over hoe u aan de slag kunt gaan en uw eerste website kunt bouwen met Showit. De artikelen bevatten informatie over hoe u een blog helemaal zelf kunt maken of ontwerpfuncties kunt gebruiken.

Klantenservice van Showit

Degenen die dringend hulp nodig hebben, kunnen profiteren van de Live Chat-functie of contact opnemen met het ondersteuningsteam via sociale media. Het platform heeft een groeiende community op Facebook, Twitter en Instagram. Er is ook een Showit YouTube-kanaal met tientallen video’s, tutorials en andere nuttige informatie.

Plannen & Prijzen; Hoeveel kost Showit?

Wanneer de gratis proefperiode van 14 dagen voorbij is, moet u elk van de drie beschikbare abonnementen selecteren. Ze bevatten:

 • Showit-kosten $ 19 met toegang tot alle editorfuncties behalve bloggen.
 • Showit + Basic Blog kosten $ 24 voor gebruikers die minder dan 50 berichten willen migreren. Vooraf geïnstalleerde plug-ins zijn bij de prijs inbegrepen.
 • Showit + Advanced Blog-kosten $ 34 voor blogs met meer dan 50 posts, aangepaste plug-ins en SEO-ondersteuning van Showit-experts.

Showit-prijzen

Er zijn ook twee afzonderlijke plannen voor enorme blogs met meer verkeer dat $ 64 per maand kost (50k + gebruikers) en $ 124 per maand (100k + gebruikers).

Showit Hight Traffic Blog Prijzen

Voorbeelden van Showit-websites

Website van Wedding Studio

Website van Wedding Studio

Professionele fotograaf site

Professionele fotograaf site

Portfolio Wobsite van de fotograaf

Portfolio-wobsite van de fotograaf

Showit Review Conclusie

Showit is een website builder die professionele fotografen goed van dienst is. Het is misschien een goede oplossing voor ervaren professionals die al een solide klantenbestand hebben en hun professionele portfolio naar een nieuw niveau willen brengen. Beginners vinden het platform misschien een beetje te complex in termen van prijsbeleid en enkele bewerkingsfuncties. Bovendien zien de plannen er iets te duur uit in vergelijking met andere platforms van hetzelfde type.

Hoewel de software is gepositioneerd als de website builder voor ondernemers en eigenaren van kleine bedrijven die u liever niet voor deze specifieke doeleinden gebruikt. Showit mist zeker eCommerce en promotiefuncties. Dit is waar Wix of uKit misschien een beter en goedkoper alternatief is.

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map