Sitejet.io recensie

Sitejet – is een krachtig platform voor het bouwen van websites dat CMS- en projectbeheerfuncties combineert. Het systeem is in eerste instantie ontwikkeld om te voldoen aan de behoefte van professionele webdesigners. Het is een handig instrument om projecten van verschillende klanten tot leven te brengen en in realtime met klanten samen te werken. Webontwikkelaars kunnen feedback genereren, samenwerken met andere specialisten, snel de nodige correcties aanbrengen en meer binnen één service.


Het platform biedt een reeks mogelijkheden om gemakkelijk responsieve webprojecten te maken. Het is een hoogwaardig CMS met robuuste mogelijkheden voor projectbeheer voor webdesign waarmee webontwerpers fenomenaal responsieve websites snel kunnen maken, terwijl ze ook een platform krijgen om die websites efficiënt te onderhouden in.

Sitejet helpt om in minder tijd spectaculaire websites te maken, processen en klantinteractie efficiënt te beheren en deze websites vanaf één plek te onderhouden. Zie korte uitlegvideo:

Onze gedetailleerde Sitejet-beoordeling zal de belangrijkste voor- en nadelen benadrukken om duidelijk te maken of het platform echt de moeite waard is om op te letten.

1. Gebruiksgemak

Sitejet ziet er geavanceerder uit in vergelijking met andere typische website-bouwsystemen. Het is aan jou of je een van de beschikbare sjablonen kiest of een geheel nieuwe website ontwerpt. In beide gevallen heeft u toegang tot een breed scala aan aanpassingstools.

Clean Drag and Drop-functie

Het bewerkingsproces begint met een eenvoudige slepen-en-neerzetten-functie. U moet uw website uit de lijst kiezen en op de knop “Bewerken” drukken. Het systeem brengt u naar uw site waar u elementen kunt verplaatsen, afbeeldingen of tekstblokken kunt vervangen, aangepaste velden binnen het contactformulier kunt verplaatsen en meer.

Sitejet slepen en neerzetten

Als je dieper in het aanpassingsproces wilt duiken, kun je kiezen voor een bewerkingspaneel. Kies het element dat u wilt bewerken en klik met de rechtermuisknop om:

 • Verplaats of voeg nieuwe elementen toe.
 • Voeg nieuwe menu-items toe.
 • Voeg links, schuifregelaars of galerijen in.
 • Voeg sociale knoppen, kaarten, media-inhoud, enz.

U kunt verschillende elementen knippen, verwijderen of dupliceren om een ​​unieke paginastructuur te creëren. Hoewel het enige tijd kan duren om erachter te komen hoe het systeem werkt, ziet het hele bewerkingsproces er vrij eenvoudig uit. Nieuwkomers zullen het duidelijk aanpakken zonder cruciale problemen te ondervinden.

Handmatige codering

Als een functie voor slepen en neerzetten niet voldoende is of als u een toegewijde webdesigner wilt worden, biedt Sitejet enkele mogelijkheden om directe handmatige codering te integreren. Gebruikers kunnen kiezen uit HTML-, CSS- of Javascript-coderingsmogelijkheden, afhankelijk van hun vaardigheden en competentie.

De mogelijkheid om terugkerende website-elementen te beheren is een essentiële functie voor diegenen die het redundantieniveau willen verminderen en veel tijd willen besparen. Gesplitste schermoptie is een andere tijdsbesparing waarmee u alle wijzigingen en aanpassingen hier in de sjabloon kunt volgen zonder dat u een apart stijlblad hoeft te maken.

Video uitleg

Maak je geen zorgen als je eenmaal verdwaald bent. Het platform heeft videozelfstudies die handiger en praktischer lijken in vergelijking met typische stapsgewijze handleidingen. Ze bieden een visueel overzicht van hoe het systeem en de bewerkingsfuncties werken. Bovendien heb je altijd de kans om het project terug te zetten naar de vorige versie en een aantal stappen ongedaan te maken.

2. Functieset en flexibiliteit

Afgezien van fundamentele functies, biedt Sitejet nog meer mogelijkheden om gebruikers de verschillende projecten tegelijkertijd te laten beheren, effectieve teamsamenwerking en projectbeheer te implementeren, de websites van klanten te ondersteunen en te onderhouden, enz..

Geavanceerd dashboard

Het Sitejet-dashboard is niet alleen bedoeld om alle beschikbare bewerkingsinstrumenten weer te geven. Het wordt geleverd als een flexibele beheertool waarmee u het volgende kunt doen:

 • Werk met meerdere websites tegelijk.
 • Wijzig de projectstatus afhankelijk van de gereedheid ervan.
 • Maak een takenlijst en volg elke stap van het bouwproces.
 • Houd de levenscyclus van het project bij, vanaf het ophalen van de sjabloon tot de eerste inkomsten nadat ze online zijn gegaan.

Sitejet-dashboard

Het dashboard zorgt voor een nauwkeurige en stapsgewijze website-creatie met alle benodigde opdrachten op één plek.

Website-voorbeeldmodi

Als u twijfelt over het goede uiterlijk van de website op verschillende apparaten, biedt Sitejet een eenvoudige voorbeeldfunctie. U kunt zien hoe het project zal verlopen op verschillende soorten mobiele providers met verschillende schermresoluties en schermformaten:

 • Desktop Preview – kijk hoe de site zal werken op pc’s en laptops.
 • Tabletvoorbeeld – laat zien hoe uw site eruit zal zien op zowel iPad als Galaxy Tab met verschillende schermspecificaties.
 • Smartphone-voorbeeld – de modus is compatibel met de iPhone 5- en X-serie, evenals Galaxy Note en S9.

Gebruikers kunnen schakelen tussen portret- en landschapslay-outs.

Teamsamenwerking

Dankzij de teamsamenwerkingsfunctie onderscheidt Sitejet zich van de meeste typische websitebouwers. U kunt kiezen tussen twee belangrijke modi: samenwerken met de collega’s of met de klanten.

 • Samenwerking met klanten – een goede optie voor webdesigners om websites te maken voor andere bedrijven. Met deze functie kunt u een klant uitnodigen om opmerkingen, correcties en andere soorten feedback achter te laten voor het project in aanbouw.Klanten kunnen uw workflow volgen. Zodra u een andere fase en log hebt voltooid, schakelt het systeem de tijdteller automatisch uit, wat uitgebreide tijdbeheerfuncties biedt.
 • Collega’s samenwerking – een effectieve functie voor webdesignbureaus om in een team te werken, website-elementen te wijzigen, ouderwetse foto’s te vervangen en nieuwe inhoud toe te voegen wanneer dat nodig is, zonder de noodzaak om voor elke teamgenoot honderden aanmeldingen en wachtwoorden te maken.
 • Selfservice-portaal – een eenvoudige manier om de websites van klanten te ondersteunen en te onderhouden die worden overgedragen aan hun eigenaren. U kunt nog steeds de controle behouden en de mogelijke schade van de klant beperken.

Wit label

Webdesigners en bedrijven krijgen de kans om hun eigen merkidentiteit vast te stellen met behulp van het Sitejet-platform. Met de White Label-functie kunt u uw eigen logo uploaden, markeringskleur instellen voor het platform, zakelijke e-mail maken om in contact te blijven met de klanten, enz..

Geïntegreerde hosting

Het platform levert CDN, SSL en krachtige hosting als een enkele webbouwoplossing. Je bent vrij om je eigen domein te linken en te kopen bij Sitejet en indien nodig kun je de pagina ook exporteren.

Extra kenmerken

Extra functies zijn onder meer het maken van meertalige websites, essentiële SEO-instellingen, back-up- en herstelfunctie, huisstijldetectie, website-generator op basis van klantgegevens en nog veel meer.

3. Ontwerpen

Aantal thema’s:70+
Reagerend ontwerp&# x2714; JA
Sorteren op branche:✘ NEE
CSS-code bewerken:&# x2714; JA

Het systeem heeft voldoende ontwerpflexibiliteit dankzij de handmatige coderingsmogelijkheden. Zoals eerder vermeld, kunnen gebruikers kiezen uit HTML, CSS of JavaScript om de website aan te passen of hun eigen ontwerpideeën te implementeren.

Nieuwkomers kunnen kiezen uit een reeks op mobiel reagerende sjablonen of beginnen met het bewerken van lege pagina’s en het toevoegen van blokken, formulieren, afbeeldingen, galerijen, enz..

Je mag niet veel verwachten van Sitejet-sjablonen. Ze verwijzen allemaal voornamelijk naar een categorie voor kleine bedrijven en zien er redelijk uit. Aan de andere kant hebben ze een professionele stijl en kunnen ze een goede optie zijn om te beginnen.

“Genereer website” functie

Klanten kunnen gegevens uploaden in het klantenportaal en de webdesigner kan hen (of de klant doet het alleen) helpen bij het invullen van de briefing. Als alles is geüpload (inhoud, afbeeldingen, etc.), kan de webdesigner op de knop klikken om een ​​complete website te genereren op basis van de verstrekte gegevens. Het kan uren werk besparen en de website is klaar voor individualisering. Gebruikers kunnen ook kant-en-klare bestemmingspagina’s selecteren of ook kiezen voor een aangepaste formulierbouwer.

4. Klantenservice

Gebruikers kunnen profiteren van uitgebreide klantenondersteuning. Het bevat talloze tutorials, videogidsen, en ander leermateriaal om letterlijk elk probleem op te lossen, van het maken van eerste stappen en het leren van de dashboardfuncties tot het publiceren van websites en het monitoren van succes. Tegelijkertijd kunt u rechtstreeks contact opnemen met het ondersteuningsteam via:

 • Live Chat-functie – het ondersteuningsteam is de klok rond beschikbaar.
 • Berichten – ze beweren binnen een uur te antwoorden.

Hoe dan ook, je zult je nooit verlaten voelen, rekening houdend met video-tutorials, FAQ, gidsen, enz.

5. Prijzen

Sitejet biedt drie basisplannen. Ze omvatten Professional, Team en Business. Een professioneel plan kan een goede keuze zijn om aan de slag te gaan. Houd er echter rekening mee dat functies voor teamsamenwerking alleen beschikbaar zijn in Team- en Business-abonnementen. Laten we de abonnementsprijzen en -functies eens nader bekijken:

PrijsoptieKostenKenmerken
Professioneel:$ 5 / maand✓ Maximaal 5 projecten;
✓ Automatische website-generator;
✓ Gratis hosting.
Team:$ 19 / maand✓ White label tools;
✓ Alle professionele functies;
✓ toestemming voor meerdere gebruikers (maximaal 3 gebruikers).
Agentschap:$ 89 / maand✓ Website-export;
✓ alle professionele functies;
✓ Maximaal 10 gebruikers.

6. Voors en tegens

Het systeem ziet er relatief nieuw uit in vergelijking met wat we over het algemeen gewend zijn als het gaat om websitebouwers. Aan de andere kant ziet een reeks functies die het heeft er veelbelovend uit, maar met enkele voor de hand liggende missers.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Beheer van meerdere webdesignprojecten.
&# x2714; Automatische website-generator.
&# x2714; Geavanceerde editor met een vereenvoudigd CMS.
&# x2714; White Label-functie.
✘ Duurder in vergelijking met anderen.
✘ Het ontbreken van widgets en add-ons.
✘ Geen Sitejet-app-marktplaats.
✘ Beperkte professionele abonnementsfuncties.

Bottom Line

Makkelijk te gebruiken:8/10
Kenmerken:8/10
Ontwerp:8/10
Technische ondersteuning:9/10
Prijzen:8/10
Totale score:8.2 / 10

Samenvattend heeft Sitejet zeker een groot potentieel gezien het intuïtieve, vereenvoudigde bewerkingssysteem. Het CMS-platform biedt meer mogelijkheden voor webdesigners en bedrijven die hun diensten aan klanten leveren. Tegelijkertijd kan het een goede keuze zijn voor kleine zakelijke projecten.

Aan de andere kant kan de prijs wat lager zijn gezien het ontbreken van widgets en add-ons en enkele andere voor de hand liggende problemen. Desalniettemin heeft Sitejet meer voordelen dan nadelen, waardoor het nog steeds een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Probeer Sitejet nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map