Strikingly.com Beoordeling

Opvallend – is een populaire, gebruiksvriendelijke en veelzijdige websitebouwer, die zich richt op verschillende gebruikerscategorieën, ongeacht hun vaardigheden en deskundigheidsniveau. Het systeem werkt uitstekend voor de ontwikkeling van websites met één pagina en standaard waarmee gebruikers zich kunnen concentreren op specifieke zakelijke / persoonlijke doelen. Het systeem vereist geen diepe leercurve of programmeerkennis.


Opgericht in 2012, was Strikingly aanvankelijk gericht op het voorzien in de behoeften van niet-techneuten, die niet over vaardigheden voor webontwerp beschikten maar toch unieke projecten nodig hadden om een ​​betrouwbare aanwezigheid op het web van hun diensten of producten op te bouwen en te kunnen presenteren in het voordeel. Sinds de lancering is het platform veel veranderd, wat plaats heeft gemaakt voor geavanceerdere technieken, webdesignbenaderingen en veelzijdige gebruikersvereisten.

Heeft u besloten om een ​​website met één pagina te maken? Wilt u dat het tegelijkertijd indrukwekkend en functioneel is? Waarom overweeg je dan niet om opvallend voor dit doel te gebruiken? Bekijk samen met ons het systeem nu om de functies te ontdekken waarmee het zich onderscheidt van de massa en nieuwe opties die het sinds de laatste update heeft geïntroduceerd. Het is hoog tijd om nu aan de slag te gaan!

1. Gebruiksgemak

Gebruiksgemak is een van de opvallende hoogtepunten. Eenvoud wordt onthuld in elke fase van het webbouwproces: vanaf de registratieprocedure tot en met de definitieve publicatie van de website. Om u aan te melden voor het systeem, hoeft u alleen uw voornaam, e-mailadres en wachtwoord op te geven. Dat is het.

Opvallend biedt een intuïtieve editor die het proces van webcreatie boeiend en leuk maakt. Het is simpel, mooi en leuk. De editor biedt een supersnelle rondleiding om alle systeemnuances te demonstreren, zodat u kunt ontdekken hoe u het meeste uit uw gebruik kunt halen.

Opvallend redacteur

Het starten van een site met de service kan slechts een uur duren en vereist geen codeerkennis, tenzij u besluit hun geavanceerde HTML / CSS-editor te gebruiken waarmee pro-plangebruikers wijzigingen kunnen aanbrengen in de koptekst en voettekst van de site.

De hele website bestaat uit secties die u naar wens kunt aanpassen (bewerken, toevoegen of verwijderen die u nodig hebt) rechtstreeks in het dashboard. Er zijn hier ook stijlen en instellingen. Met de eerste kunt u uw websitestijl selecteren en wijzigen of de geselecteerde sjabloon bij elke stap van het webontwerpproces wijzigen.

In het gedeelte Instellingen kunt u op uw beurt uw website-URL, domeinnaam configureren, websitecategorie selecteren, koptekst en voettekst wijzigen, analyses bekijken en instellen en andere onmisbare acties uitvoeren. Een van de recente functies is Layout-switcher die u meer flexibiliteit biedt bij het aanpassen van de plaatsing van tekst en media binnen secties. Zodra u klaar bent met het ontwerpen van uw website, vergeet dan niet de knop ‘Publiceren’ te activeren om alle wijzigingen zichtbaar te maken voor een gebruiker.

2. Functieset en flexibiliteit

Opvallend is nu een behoorlijk indrukwekkende en rijke functieset en het heeft zeker alles wat je nodig hebt om een ​​degelijke grootschalige website te starten en aan te passen.

U kunt uw eigen inhoud uploaden, een aangepast domein toevoegen, verschillende ‘secties’ inschakelen (mediablokken, infoboxen, contactformulieren en meer) en ook kleine wijzigingen aanbrengen in het ontwerp van de site. U kunt ook metatags toevoegen en uw websitestatistieken bekijken met de systeemeigen bewakingstoepassing van het systeem.

U kunt ook een eenvoudige blog starten en een winkelwagentje toevoegen. De belangrijkste kenmerken van het systeem omvatten de volgende aspecten:

Bloggen-engine

Om een ​​blog te starten, voegt u gewoon de blogsectie toe aan de pagina en deze zal linken naar de afzonderlijke berichtpagina’s. Wanneer u een nieuw blogbericht maakt, kunt u verschillende inline media invoegen, waaronder afbeeldingen, video’s, call-to-action-knoppen, sociale bladwijzers en citaten.

Opvallend Blog

Het is ook gemakkelijk om uw inhoud opnieuw in te delen dankzij de slepen-en-neerzetten-functionaliteit van de editor. De blogmanager heeft een eenvoudige interface waarmee u kunt aanpassen hoe uw berichten worden weergegeven in de nieuwe blogsectie. Opvallend is dat Simple Blog ook social sharing, commentaarmechanisme en SEO-functionaliteiten heeft.

eCommerce-platform

Naast het toevoegen van een Blog-sectie aan uw website, kunt u er ook een webwinkel aan toevoegen door de corresponderende sectie te beheren. Schakel het eenvoudig in, voeg uw producten toe en probeer verschillende lay-outs uit om uw winkelstijl aan te passen. Stel daarna uw betalingsmethode in (PayPal of Stripe) en bekijk het Order Management Dashboard.

Opvallend op te slaan

Opvallend is dat het geen transactiekosten in rekening brengt voor de aankopen. U hoeft alleen de standaard transactiekosten voor PayPal / Stripe te betalen. U kunt één product verkopen onder het gratis abonnement, maximaal 5 producten onder het beperkte plan, en maximaal 300 producten onder het Pro-plan en maximaal 500 producten onder het VIP-plan.

Integratie van sociale media

Opvallend wordt geleverd met een handige sectie voor sociale feed die u kunt toevoegen aan en verbinding kunt maken met uw sociale media-accounts. Dit geeft u de vrijheid van acties, als het gaat om het beheren en promoten van uw nieuw gebouwde project, het aantrekken van doelgroepen van de sociale netwerken.

Opvallend socials

Door integratie van sociale media kunt u uw publiek helpen bij het volgen van website-updates, nieuws en aankomende evenementen. Houd er rekening mee dat sommige van deze functies alleen beschikbaar zijn in termen van de betaalde abonnementen.

Website-analyse

Met deze functie kunt u uw websitestatistieken bekijken en analyseren en de vereiste wijzigingen op tijd aanbrengen. U kunt het aantal gebruikers zien dat uw website bezoekt gedurende een bepaalde periode (24 uur, laatste 7 dagen, laatste 30 dagen, laatste 90 dagen), de locaties waar het verkeer vandaan komt, de meest bezochte pagina’s, bronnen die gebruikers de voorkeur geven aan bij het bezoeken van uw website (mobiel of desktop), producten of categorieën en andere aspecten die er veel toe doen voor effectief websitebeheer en promotie.

Uitgebreide SEO-opties

Met de websitebouwer kunt u de metatags voor uw website of de afzonderlijke pagina’s (titels, beschrijvingen, trefwoorden) invullen, categorie, favicon en afbeelding voor sociaal delen voor uw website instellen en biedt de gedetailleerde SEO-checklist om u een hint te geven over welke aspecten u moet kiezen om de Google-ranking van de website te verbeteren.

Opvallend SEO

SEO-opties zijn beschikbaar in het gedeelte Instellingen van het dashboard. De geavanceerde tools maken het mogelijk om de zichtbaarheid van uw project te vergroten door Google-siteverificatie in te schakelen, trefwoorden toe te voegen aan kopteksten, ALT-tags voor afbeeldingen toe te wijzen enz..

Marketingfuncties en -tools

Opvallend is ook dat het op marketinggebied veel te bieden heeft. Vanaf vandaag is de e-mailmarketingtool alleen beschikbaar voor Pro Plan-gebruikers en biedt het de mogelijkheid om het externe MailChimp-systeem in uw project in te bedden.

Het is ook mogelijk om contactpagina’s en gebruikersformulieren toe te voegen in speciale websitevelden om in contact te komen met uw sitebezoekers.

Veiligheids maatregelen

Zorgt opvallend voor de beveiliging van zijn gebruikers en biedt meerdere veiligheidsmaatregelen om kant-en-klare websites te beschermen tegen toegang door derden. Met de website builder kunt u Secure Sockets Layer (SSL) -certificaat inschakelen en gebruiken op elk aangepast domein waarmee uw bezoekers toegang krijgen tot de website-inhoud via het HTTPS-protocol.

SSL-certificering wordt standaard geleverd. Bovendien slaat het opvallend automatisch uw websitekopieën op wanneer u ze bewerkt, zodat u indien nodig de back-upversies kunt herstellen.

Mobiele optimalisatie

Opvallend is mobielvriendelijk: elk thema reageert vanaf het begin. Er zijn gsm-specifieke opties zoals click-to-call enz. Er is ook de iOS-app waarmee u uw website onderweg kunt bijwerken en beheren.

Domeinregistratie en overdrachtopties

Sinds het najaar van 2018 heeft Strikingly het mogelijk gemaakt om de beschikbare domeinnaam over te dragen van een andere registrar. Het is ook mogelijk om een ​​nieuwe binnen het systeem te krijgen, ongeacht welk abonnement u gaat gebruiken (zelfs als dit een gratis abonnement is). De domeinregistratieperiode duurt 10 jaar. Aan het einde van de looptijd kunt u de domeinnaam vergrendelen of verlengen op basis van de beschikbare ambities.

Opvallend domein

Tot slot biedt Strikingly nu een uitgebreider aanbod aan Top Level Domains zoals .shop bijvoorbeeld. Als gevolg hiervan kan uw website een aantrekkelijker en gedenkwaardiger adres hebben om zich te onderscheiden van de massa.

3. Ontwerpen

Aantal thema’s:19
Gratis thema’s:&# x2714; JA
Reagerend ontwerp:&# x2714; JA
Sorteren op branche:&# x2714; JA
CSS-code bewerken:✘ NEE

Opvallend biedt momenteel een bibliotheek met 29 prachtige moderne ontwerpen die vanaf het begin zijn geoptimaliseerd voor mobiel kijken. Je kunt ze filteren door te schakelen tussen categorieën: zakelijk, startup, persoonlijk, portfolio, winkel en blog.

In tegenstelling tot veel andere populaire website-bouwers, wordt het opvallend geleverd met de Template Switcher-tool waarmee je alle sjablonen kunt verkennen en testen zonder de ingezonden inhoud te verliezen. Er is geen limiet aan het aantal keren dat u de sjablonen kunt wijzigen. Met de optie Voorbeeld kunt u zien hoe uw website eruit zal zien, als u deze selecteert voor verdere aanpassing.

U kunt een aangepaste HTML-code toevoegen aan uw opvallende website, maar deze optie is alleen beschikbaar in betaalde versies. Het enige nadeel van die functie is dat u alleen een kop- en voettekstcode kunt invoegen, maar niet de hoofdtekst van de website.

Opvallend sjablonen

Je kunt de oorspronkelijke CSS-code niet wijzigen. Het is vrij moeilijk om te zeggen of dit een ernstig nadeel is of niet, aangezien het huidige aantal systeemgebruikers niet eens weet wat CSS eigenlijk is. Overigens is de code-injectieoptie beschikbaar voor Pro Plan-gebruikers. Dezelfde categorie van systeemabonnees kan gebruik maken van de samenwerkingsoptie. Hiermee kunt u medewerkers toewijzen om aan de projectontwikkeling te werken, wat ook handig en tijdbesparend is.

4. Klantenservice

Klantenservice is waar Strikingly echt in uitblinkt. Ongeacht het ogenschijnlijk eenvoudige karakter van de websitebouwer, biedt het een krachtige kennisbank met uitgebreide hulp- en ondersteuningsbronnen die gemakkelijk te bladeren en te navigeren zijn.

Een handige Pre-Publish checklist (erg handig!) En Idee Forum waar je je suggesties kunt delen over hoe je Opvallend kunt verbeteren, zal ook een grote hulp zijn voor nieuwkomers. Hetzelfde gaat over zelfstudievideo’s voor beginners die u kunt tegenkomen in de kennisbank van het ondersteuningscentrum. De communitysectie van de website builder bestaat uit de blog, het ideeënforum en de Talk of the Town-gebieden met tonnen nuttige informatie over hoe u het meeste uit het platform kunt halen.

Als er nog vragen zijn, kunt u via e-mail contact opnemen met het ondersteuningsteam. 24/7 live chat-hulp helpt ook om uw vragen en behoeften op tijd te beantwoorden. De leden van het ondersteuningsteam staan ​​altijd klaar om u te helpen bij het oplossen van alle problemen die u mogelijk tegenkomt wanneer u met Opvallend werkt. Daarom verdienen de opties voor klantenondersteuning hier speciale aandacht.

5. Prijsbeleid

Er is een gratis abonnement waarmee u een mooie website van één pagina kunt publiceren met het opvallende subdomein. Om een ​​aangepaste domeinnaam toe te voegen en geavanceerde bewerkingstools te ontgrendelen, moet u uw account upgraden.

Er zijn hier drie betaalde pakketten: Limited, Pro en VIP. Deze abonnementen worden geleverd met een risicovrije proefperiode van 14 dagen, zodat u de opties van elk systeem kunt testen.

Opvallend geprijsd

De kosten van het beperkte plan bedragen momenteel $ 12 / maand, het Pro-abonnement kost u $ 20 / maand wanneer het maandelijks wordt gefactureerd, Vip – $ 49 / maand. Als u besluit een eenmalige jaarlijkse betaling te doen, kunt u tot $ 48 besparen.

Als u 2, 5 of 10 jaar betaalt met een eenmalige betaling, kunt u dienovereenkomstig tot $ 144, $ 528 en $ 1224 besparen. Dus hoe langer de duur van uw betaalde abonnement is, des te goedkoper zal het uiteindelijk worden. Bovendien bedragen de kosten van de domeinnaam $ 24,95 per jaar, terwijl die van de aangepaste e-mail c $ 25 / jaar bedraagt.

6. Voors en tegens

Welke websitebouwer u ook kiest voor uw persoonlijke of commerciële project, hij heeft nog steeds zijn voor- en nadelen. Het is een must om hiervan op de hoogte te zijn voordat u de definitieve keuze van het systeem maakt om te weten wat u ervan en van het hele webontwikkelingsproces kunt verwachten.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Makkelijk te gebruiken;
&# x2714; Out-of-the-box mobiele optimalisatie;
&# x2714; Intuïtief dashboard, slimme opstartwizard;
&# x2714; Uitgebreide kennisbank en veelzijdige klantenondersteuning.
✘ Beschikbaarheid van advertentiebanners op een van de betaalde abonnementen;
✘ Gebrek aan SEO-optimalisatie- en marketingtools;
✘ Onvoldoende opties voor codebewerking;
✘ Beperkte toepasbaarheid van websites van één pagina die met het systeem zijn gebouwd.

7. Vergelijking met concurrenten

Als het gaat om de keuze van de meest geschikte websitebouwer, is het altijd logisch om deze te vergelijken met de belangrijkste concurrenten. Opvallend is dat het slim is om de belangrijkste aspecten van het systeem te vergelijken met die van Weebly en Squarespace, aangezien beide platforms bijna hetzelfde publiek targeten en vergelijkbare functiesets bieden.

Weebly vs opvallendSquarespace versus opvallend

Als we in de vergelijking tussen opvallend en Weebly duiken, zullen we duidelijk de voor de hand liggende voordelen van het laatste systeem zien. Het is niet alleen populairder, maar het is ook meer volledig uitgerust. Hoewel opvallend voornamelijk wordt gebruikt voor het bouwen van websites met één pagina, kunt u met Weebly zoveel pagina’s maken en toevoegen als u nodig heeft voor uw project. Het systeem is ook het meest kosteneffectief en biedt meer flexibele en diepere ontwerpaanpassingsopties. Het biedt ook meer responsieve sjablonen van hoge kwaliteit.

Over de vergelijking tussen opvallend en Squarespace gesproken, de eerste loopt ook enigszins achter op Squarespace. Hoewel opvallend aantrekkelijkere sjablonen voor blogs met één pagina, bestemmingspagina’s, portfolio’s en kleine webwinkels, is Squarespace gepositioneerd als een volledig uitgeruste website-builder, waarvan de opties en tools het mogelijk maken om vergelijk het met een CMS voor het maken van middelgrote en grote websites voor creatieven en ondernemers.

Bottom Line

Makkelijk te gebruiken:9/10
Kenmerken:7/10
Ontwerp:7/10
Technische ondersteuning:8/10
Prijzen:9/10
Totale score:8/10

Opvallend is een website builder, die gebruiksgemak, gemak en functionaliteit omvat. De meeste gebruikers geven er de voorkeur aan boven veel meer populaire systemen vanwege zijn eenvoud. Het systeem richt zich voornamelijk op niet-techneuten en daarom zijn de functieset, het dashboard en de interface afgestemd op de behoeften van dit specifieke publiek. Er is geen codering nodig om het systeem te gebruiken. Als u echter een Pro Plan-gebruiker bent en programmeerkennis heeft, kunt u toegang krijgen tot CSS / HTML-voettekst en bewerkingsopties voor koppen.

De websitebouwer kan niet bogen op een rijke verzameling websitesjablonen, maar de sjablonen die beschikbaar zijn in het systeem, zijn standaard aanpasbaar en mobielgevoelig. Bovendien beschikt het opvallend over fantastische klantenondersteuning die u kan helpen bij het oplossen van elk platformgerelateerd probleem.

Door de website builder te gebruiken, kunt u effectief websites met één pagina starten en beheren, blogs en zelfs webwinkels ermee verbinden. Het heeft geen zin om geweldige prestaties van dergelijke websites te verwachten, maar ze zullen zeker aan uw doelstellingen en verwachtingen voldoen. Al met al is het opvallend waar voor uw geld!

Probeer nu opvallend

 Ga vandaag nog aan de slag, het is gemakkelijk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map