TemplateToaster Beoordeling

TemplateToaster (huidige versie 7.0.0.18319) – is een downloadbaar platform voor het maken van krachtige en toch eenvoudige sjablonen zonder betrokken te zijn bij codering of programmering. De desktop-gebaseerde software komt als een handig hulpmiddel voor zowel nieuwkomers als toegewijde professionals die graag een eigen thema willen ontwerpen. Het genereren van een nieuwe sjabloon voor WordPress, Joomla, Magento, Drupal of een ander content management systeem wordt een wandeling in het park dankzij. Geen internetverbinding of programmeerkennis vereist.


Het is aan u of u kant-en-klare responsieve sjablonen gebruikt en deze aanpast in overeenstemming met uw voorkeuren of uw eigen thema helemaal opnieuw ontwerpt. Het grote voordeel van het programma is dat het goede responsieve lay-outs biedt, samen met een krachtige visuele editor. Met andere woorden, u kunt TemplateToaster gebruiken in plaats van Photoshop en Sublime Text, waarmee u zelf technisch correcte en visueel aantrekkelijke sjablonen maakt. Hoe manifesteert dit model zich in de praktijk? Laten we dat nu ontdekken.

1. Gebruiksgemak

TemplateToaster verschilt van typische SaaS-websitebouwers. Het is een desktop-gebaseerde applicatie, wat betekent dat u de editor moet downloaden om op uw apparaat te installeren. Sommigen vinden het misschien een beetje verouderd. Aan de andere kant hebt u altijd toegang tot het programma terwijl er geen internetverbinding nodig is.

Ermee beginnen

Om aan de slag te gaan met TemplateToaster, moet je de officiële website bezoeken en installeer de applicatie. Het installatieproces duurt 3 tot 5 minuten. Tijdens de installatie kunt u de gewenste interfacetaal kiezen en kiezen voor een Standard- of Professional-editie.

Het verschil wordt verder beschreven in het gedeelte Prijsbeleid. Het enige dat u over de edities moet weten, is dat het standaardpakket minder functies biedt, terwijl het Pro-plan uitgebreide functionaliteit biedt om volledig aangepaste website-indelingen te maken voor een gekozen CMS. De laatste fase is het voltooien van de installatie en het uitvoeren van de app.

De sjabloon instellen

Nadat je TemplateToaster hebt geïnstalleerd, moet je verschillende eenvoudige stappen uitvoeren:

 1. Kies het CMS dat u met de sjabloon gaat gebruiken. Hier kunt u kiezen uit enkele van de meest populaire keuzes zoals WordPress, Drupal of Joomla, evenals platforms om eCommerce-projecten te starten die zijn gebouwd op OpenCart of WooCommerce. Gebruikers kunnen kiezen voor populaire blogplatforms; maak op inhoud gebaseerde of kleine bedrijfssites, afhankelijk van hun doelen.
 2. Kies een voorbeeldsjabloon uit de lijst met kant-en-klare lay-outs of begin helemaal zelf een nieuwe mockup te maken. De tweede optie is alleen beschikbaar voor Professional-editie.
 3. Ga naar het dashboard en gebruik de beschikbare tools om uw lay-out aan te passen.

Zodra je de interface hebt betreden, bevind je je in het content management ecosysteem, heel dicht bij wat we hebben gezien in de WordPress content editor of zelfs Word Document.

We hebben een paneel bovenop de lay-out, ofwel doc, met alle benodigde instrumenten die zorgvuldig dicht bij elkaar zijn geplaatst. Alle secties en elementen van de sjablonen zijn in de linkerzijbalk geplaatst voor gemakkelijke toegang als u ze afzonderlijk wilt wijzigen.

Het bewerkingsproces

Het bewerkingsproces is voornamelijk afhankelijk van de tools op het dashboard. Hier kunt u algemene instellingen invoeren om de lay-out en de positie van de elementen op de pagina te wijzigen. Het staat gebruikers vrij om zowel de zijbalkpositionering als het CMS zelf te wijzigen. Hier hebben we de knop Pagina toevoegen / bewerken om nieuwe secties of categorieën te maken. Bovendien kunt u op elk moment tijdens het bewerkingsproces kiezen voor een andere sjabloon.

TemplateToster Editor

Om de sjabloon aan te passen, hoeft u alleen een zone te kiezen die u wilt bewerken. Klik bijvoorbeeld op de koptekst om het tekstgebied te bewerken, download een andere afbeelding, verander de achtergrondkleur of stel de nodige afmetingen in voor de hoogte en breedte van het blok. Gebruikers kunnen ook marges aanpassen, evenals textuur, effecten, schaduwen, enz.

Menu TemplateToster

TemplateToaster heeft naast de inhoudseditor ook functies voor slepen en neerzetten. Het betekent dat u de sectie eenvoudig naar beneden kunt verplaatsen of de locatie van specifieke secties kunt wijzigen. De paginasjablonen worden geleverd met een vooraf ontworpen structuur en H1-H6-koppen, geïntegreerde alinea’s, knoptypen, paginering, links, opmerkingen en andere blokken die u kunt verlaten of verwijderen.

Met het systeem kunt u elke sectie afzonderlijk bewerken. Kies het sjabloongebied uit de lijst bovenaan (zijbalk, voettekst, koptekst, elementen, inhoud, etc.) en bewerk ze met een paar klikken. Dezelfde opties zijn van toepassing op elke pagina. Selecteer eenvoudig de pagina die u wilt aanpassen in de linkerzijbalk en gebruik dezelfde tools om ze te bewerken. U kunt ook zoveel nieuwe paginasjablonen toevoegen als u nodig heeft.

Het proces van het helemaal opnieuw maken van een nieuwe pagina is bijna hetzelfde. Het enige verschil is dat u de lay-out van de site daadwerkelijk zelf ontwerpt zonder dat u zich aan kant-en-klare mockups hoeft te houden. Bovendien krijgt u met de Professional-editie volledige toegang tot CSS, HTML of JavaScript om de broncode van de sjabloon te bewerken en exclusief webdesign, elementen, blokken en secties te creëren.

Ga leven

Nadat u uw lay-out heeft bewerkt, hoeft u alleen de sjabloon te exporteren en naar uw hosting te uploaden. Zorg er dus voor dat je al een betrouwbare hostingprovider hebt geselecteerd en een domeinnaam hebt geregistreerd.

TemplateToaster maakt een goede eerste indruk wat betreft gebruiksgemak. Nieuwelingen hebben misschien nog wat tijd nodig om erachter te komen hoe alles werkt. Aan de andere kant is er geen leercurve nodig. Daarnaast bevat de website tal van educatieve video’s en tutorials voor beginners. Het slechte nieuws is dat de app alleen met Windows OS werkt. Nog geen versie voor MAC.

2. Functies & Flexibiliteit

TemplateToaster is niet alleen een sjabloonbouwer. Het wordt geleverd als een volledig cyclisch webinstrument dat zorgt voor een soepele verdere werking van de website. Gebruikers zullen profiteren van de flexibiliteit van het platform en extra opties om verschillende soorten websites te maken, van eenvoudige blogs tot groeiende e-commerceprojecten.

Compatibel met elk CMS

Met het platform kunt u voor letterlijk elk CMS verschillende sjablonen en lay-outs maken. Het enige dat u nodig hebt, is om die te kiezen tijdens het installatieproces of deze te wijzigen tijdens het bewerken van de website met een klik op de algemene instellingen. Of u nu een blog of een kleine bedrijfssite op WordPress wilt lanceren, een digitale winkel wilt maken op WooCommerce, OpenCart of Magento, TemplateToaster zal 100% overeenkomen.

templatetoaster software opstartscherm

UI slepen en neerzetten

We hebben al gesproken over de slepen-en-neerzetten-functionaliteit die is geïmplementeerd in TemplateToaster. Het maken van een up-to-date UI-ontwerp vereist niet langer speciale vaardigheden of technieken. Het enige wat je nodig hebt is om het gebied te kiezen dat je nodig hebt, het blok naar de gewenste positie te laten vallen en de inhoud met een paar klikken te bewerken dankzij het inline bewerkingsproces. Dit betekent dat alle wijzigingen automatisch worden opgeslagen.

TemplateToaster Content Editor

Flexibiliteit en SEO

Het systeem maakt gebruik van geavanceerde webtechnologieën waarmee gebruikers sjablonen kunnen bouwen die even goed werken op elke webhosting. Tegelijkertijd wordt TemplateToaster geleverd met het Bootstrap-framework voor ontwikkelaars die exclusieve functies willen ontwerpen met HTML / CSS zonder te schakelen tussen twee platforms. De paginasjablonen worden geleverd met H1-H6-koppen en een duidelijke structuur met alinea’s, die mogelijk goed werken in termen van SEO-vriendelijkheid.

Veiligheid

Het platform zorgt voor een soepele werking van de editor en geautomatiseerde updates die gebruikers een jaar lang gratis krijgen. Bovendien hebben abonnees de kans om een ​​functie aan te vragen die ze in de app willen zien. De functie is beschikbaar in het Helpcentrum. Beschrijf de functie waarvoor u een opmerking wilt achterlaten in de relevante sectie.

3. Ontwerp

TemplateToaster heeft een enorme themaselectie. Het platform biedt momenteel 10 gratis sjabloonpakketten die verwijzen naar verschillende niches. Hier hebben we een bloglay-out, een thema voor kleine bedrijfssites, eCommerce-sjablonen, enz. Ze hebben allemaal een voorbeeldmodus. Bovendien zijn alle lay-outs responsief en compatibel met verschillende mobiele apparaten, ondanks hun schermafmetingen.

TemplateToaster Designs

Als u niet voor kant-en-klare mockups wilt kiezen, is er een kans om u helemaal opnieuw op de pagina te ontwerpen. De optie is alleen beschikbaar met Professional-editie. Bovendien zal het bij niet-technici nauwelijks lukken, aangezien enige codeerkennis nodig zal zijn. Het belangrijkste voordeel hier is de toegang tot de CSS / HTML / JavaScript van de sjabloon. U bent vrij om elk eigen element te ontwerpen en op de pagina te plaatsen. Kies de gewenste programmeertaal in de algemene instellingen in het dashboard bovenaan de pagina en ga verder.

Nieuwkomers hebben ook enkele extra opties om het ontwerp van de website aan te passen. Ze kunnen bijvoorbeeld toegang krijgen tot een aangepaste afbeeldingsverzameling om favicon toe te voegen en een aangepast logo toevoegen met de hyperlink. De beeldbewerkingsfunctie maakt het gemakkelijk om de kopafbeeldingen of pictogrammen aan te passen.

U kunt texturen toevoegen, verschillende effecten implementeren, afbeeldingsafmetingen bewerken, enz. Logo-instellingen maken het gemakkelijk om degene uit de aangepaste logoverzameling te kiezen en om uw eigen logo te bladeren en te downloaden. Daarnaast is er een knop om video’s te uploaden, evenals de aangepaste video-editor.

Om te controleren hoe uw website eruitziet voordat deze live gaat, kunt u de Preview RTL-optie gebruiken die beschikbaar is in de sectie “Bestand”. De functie genereert automatisch het websitevoorbeeld in de browser met alle wijzigingen die u hebt aangebracht.

4. Klantenservice

Er is een “Help” -tab in het “Bestand” -gedeelte, waar u toegang krijgt tot de technische ondersteuning van een programma en links naar tutorials over een gratis CMS. In de rechterbovenhoek van de app-interface staat een vraagteken in een blauwe cirkel. Nadat u erop hebt geklikt, krijgt u toegang tot de uitgebreide handleiding van het kwaliteitssysteem. Elk menupunt en de aanduiding wordt daar beschreven, evenals een gids over het werken met software vanaf het moment van installatie.

Afgezien van dat, kunt u rechtstreeks naar het communityforum, documenten en technische ondersteuning gaan vanuit de “Help” -sectie van TemplateToaster. Er is ook een blog met nieuws, aanbevelingen, gidsen en andere nuttige dingen. Video-tutorials, links naar de groepen in populaire sociale netwerken zijn daar ook beschikbaar. Over het algemeen biedt de applicatie gebruikers hoogwaardige informatieve en technische ondersteuning.

5. Prijsbeleid

U kunt TemplateToaster downloaden van de officiële website gratis. Het programma heeft een onbeperkte proefversie, waardoor het voor de aankoop in detail kan worden onderzocht. U kunt zoveel sjablonen maken als u nodig heeft, maar u kunt ze niet installeren op CMS die het programma ondersteunt. Er zijn hier twee betaalde licentieversies:

 • Standaard editie ($ 49) biedt ondersteuning voor alle beschikbare CMS, gratis updates voor een jaar, technische ondersteuning, Bootstrap Framework, een set kant-en-klare sjablonen.
 • Professionele Editie ($ 149) biedt de mogelijkheid om een ​​website helemaal opnieuw te maken, _ttr CSS-voorvoegsel, FTP-optie te verwijderen, aangepaste afbeeldingen in de sjabloon te gebruiken, bladwijzers op elementniveau, aangepaste module-Posities / Widget-Gebieden / Regio-ontwerp en andere opties.
 • Prijzen voor TemplateToaster

Om alle functies van de twee betaalde abonnementen in te schakelen, moet u de activeringssleutel kopen en deze in het TemplateToaster-dashboard invoegen. Het standaardplan ziet er erg beperkt uit qua functies. U krijgt eigenlijk de functionaliteit van een basisplatform, wat misschien alleen zou werken voor een kleine, eenvoudige website met de krappe financiering die niet veel functionaliteit vereist.

Bovendien krijg je voor $ 49 eigenlijk alleen een tool om een ​​sjabloon te maken, terwijl geavanceerde websitebouwers worden geleverd met hosting, domein, gratis voordelen, een bredere selectie van thema’s tegen een lagere prijs. Met de Professional-editie kunt u het meeste uit het platform halen, inclusief de volledige set aanpassings-, optimalisatie- en ontwerpinstrumenten. Aan de andere kant zijn er enkele iets betere professionele tools voor webdesigners en programmeurs die meer aanpassingsfuncties bieden.

6. Voors en tegens

TemplateToaster ziet er een beetje nutteloos uit gezien de beschikbare alles-in-één SaaS-oplossingen en WP-geoptimaliseerde hostingplatforms met alle functies in het plan en het is niet nodig om een ​​sjabloon afzonderlijk te maken. Aan de andere kant is het misschien een goed alternatief voor meer gecompliceerde webontwerptools, omdat het nog steeds een aantal geweldige functies in het pakket heeft.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Makkelijk te gebruiken. UI slepen en neerzetten.
&# x2714; Onbeperkte gratis proefperiode.
&# x2714; Toegankelijk zonder internetverbinding.
&# x2714; Goed voor beginners en toegewijde professionals.
&# x2714; De ruime keuze aan bewerkingstools.
&# x2714; Compatibel met alle belangrijke CMS en alle webhosting.
✘ Alleen beschikbaar voor Windows.
✘ Te dure plannen.
✘ Vanaf het begin ingewikkeld voor gebruikers.
✘ Downloaden en installeren zijn vereist.

Het komt neer op

TemplateToaster is misschien niet het beste idee met zoveel kant-en-klare oplossingen voor een lagere prijs. Is het nodig om $ 149 te betalen voor een platform dat niet eens over hosting en domein beschikt? Waarschijnlijk niet. Aan de andere kant is de app misschien een goed alternatief voor meer gecompliceerde webdesign- en programmeertools. Het kan worden gebruikt om uw codeervaardigheden te testen tijdens een gratis proefversie of om enkele van de technieken voor het bouwen van websites uit te proberen.

Voor beginners, kiezen voor SaaS-websitebouwers of WP-geoptimaliseerde hostingoplossingen met alle functies in het pakket is misschien een beter en kosteneffectiever idee. Je hebt in ieder geval bredere opties op het gebied van sjabloonselectie en websitebeheer en ondersteuning.

Download TemplateToaster nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map