uKit Beoordeling

uKit Beoordeling


uKit – is een website builder, die gewend is lanceren en beheren van websites voor kleine bedrijven en andere soorten projecten voor persoonlijk en commercieel gebruik. Het systeem heeft wereldwijd aan populariteit gewonnen geweldige eenvoud dat doet geen afbreuk aan de kwaliteit en professionele aanpak van webdesign. Dit is een onmisbare oplossing voor nieuwkomers en webdesignprofessionals die bereid zijn om professionele aanwezigheid op het web voor hun bedrijf te vestigen. Deze websitebouwer werkt geweldig voor alle vertegenwoordigers van kleine en middelgrote bedrijven, die geen ervaring hebben met webdesign en geen enorme sommen geld willen betalen aan webstudio’s.

Je hoeft de basisprincipes van programmeren niet te beheersen om met uKit te werken – het systeem is eenvoudig en flexibel en voltooit ongeveer 70% van zijn werk. Er zijn geen lay-outontwerp, stijlgrafieken, Photoshop en andere dagelijkse problemen die de meeste webontwikkelaars hier tegenkomen. Frequente updates maken de service handiger en functioneler.

Gebaseerd op een van de beste voorbeelden van visuele editors, biedt uKit een gebruiker de mogelijkheid om een ​​aantrekkelijke website te ontwerpen helemaal opnieuw zonder enige voorbereidingsfase in slechts 1-2 uur. Dit is het grote voordeel van de websitebouwer: iedereen kan een fatsoenlijk resultaat behalen als hij ermee werkt. Dit is te vergelijken met het werk van een professionele webdesigner.

Voors en tegens

uKit werkt geweldig voor een probleemloos en comfortabel websiteontwikkelingsproces. Zo kan het worden gebruikt om kleine bedrijfswebsites, blogs, portfolio’s, promowebsites, bestemmingspagina’s en zelfs kleine tot middelgrote online winkels te starten en effectief te beheren. Gezien de betaalbare kosten van het systeem, het lijkt helemaal geen nadelen te hebben. Wanneer u echter op het platform begint te surfen, kunt u uiteindelijk enkele van de nadelen tegenkomen. Dat is precies waarom, het is logisch om nu alle voor- en nadelen van de service op te sommen om te zien wat deze te bieden heeft.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Lichte leercurve voor nieuwkomers;
&# x2714; Rijke verzameling responsieve nichespecifieke ontwerpen;
&# x2714; Gratis SSL-certificaat;
&# x2714; Uitgebreide integratiemogelijkheden;
&# x2714; Meerdere functionele widgets;
&# x2714; Gratis back-up maken;
&# x2714; Tijdelijke toegang tot websitebeheer.
✘ Werkt niet goed voor grote, volledig uitgeruste websites en webwinkels;
✘ Websites die met het systeem zijn gelanceerd, lijken op elkaar vanwege het uniforme sectiesformaat;
✘ Geen gratis abonnement.

Waar is het goed voor?

uKit is een eigentijdse, handige en eenvoudige website-builder, die in eerste instantie gericht is op eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven. De functieset is krachtig genoeg om aan de behoeften van elke gebruiker te voldoen, die de intentie heeft om professionele projecten te starten en effectief te beheren. Het belangrijkste is dat de websitebouwer geen coderings- en webdesignvaardigheden vereist om kwaliteitsprojecten uit te voeren. Iedereen kan de intuïtieve visuele interface beheersen om projecten te kunnen ontwerpen met kant-en-klare widgets en inhoudsblokken.

De websitebouwer wordt geleverd met een uitgebreide collectie responsieve, volledig aanpasbare ontwerpen die op maat zijn gemaakt voor specifieke commerciële en niet-commerciële behoeften. Door de geïntegreerde functionaliteit voor slepen en neerzetten, het is mogelijk om projecten van elk complexiteitsniveau te starten zonder enige codeervaardigheid. Dit zijn slechts enkele van de meest voor de hand liggende redenen waarom het platform populair is bij ondernemers, creatieven, studenten, artiesten, fotografen, modellen, stylisten en andere gebruikers.

Makkelijk te gebruiken

Welke actie u ook wilt uitvoeren – of het nu gaat om widget-integratie, het maken van blogposts, het koppelen van domeinnamen enz., Het zal gemakkelijk en handig zijn. uKit is logisch verdeeld in twee gebieden: het Dashboard en de Builder. Deze laatste heeft vier werkgebieden: Site Pages, Builder, Design en Adaptive Site View.

De bouwer wordt geleverd met een voorbeeldoptie, waarmee u al uw wijzigingen direct in actie kunt zien. Bovendien kunt u uw werk op elk moment bekijken door op de knop Voorbeeld te klikken. Wanneer u een voorbeeld van uw website bekijkt, kunt u schakelen tussen verschillende apparaten: desktop, tablet en mobiel. Dit geeft u een realistische indruk van hoe uw site eruit zal zien op verschillende apparaten.

Met het Dashboard kunt u de belangrijkste instellingen van uw sites beheren: koppel analyses, bekijk bezoekersstatistieken, krijg advies over promotie, schakel de modus ‘in aanbouw’ in, upload een favicon, bekijk meldingen, krijg hulp en meer.

Ermee beginnen

Voordat u daadwerkelijk doorgaat met het ontwikkelingsproces van de website, moet u zich aanmelden voor het platform. Gelukkig biedt de websitebouwer een gemakkelijke, snelle en probleemloze registratieprocedure. U kunt hier kiezen uit twee aanmeldingsopties. De eerste impliceert het gebruik van uw sociale account (dit kan Facebook, Google+, uID of LinkedIn zijn), als je die al hebt. De tweede registratieoptie is om het aanmeldingsformulier in te vullen, met uw e-mailadres en wachtwoordgegevens.

Na voltooiing van deze stap wordt u aangeboden om de registratie te conformeren door de link in de e-mail te activeren. Direct daarna wordt u doorgestuurd naar de sjabloonselectiepagina om een ​​van de daar vermelde ontwerpen te kiezen. Evenzo krijgt u de mogelijkheid om hier zelf een tijdelijke domeinnaam te maken of deze willekeurig te genereren. Zodra u klaar bent met deze stap, wordt u aangeboden om verschillende andere eenvoudige en snelle stappen uit te voeren, waaronder het maken van een websitenaam, het instellen van contactgegevens, het toevoegen van links naar sociale netwerkaccounts enz..

Ten slotte ziet u de website-editor, waar u op de blokken kunt klikken, kunt experimenteren met afbeeldingen, kleurencombinaties, integratie van nieuwe elementen. Al met al duurt het ongeveer enkele minuten om de editor te verkennen en onder de knie te krijgen die uit de vier hierboven genoemde secties bestaat (deze omvatten “Design”, “Builder”, “Pages” en “Adaptive Site View”). Laten we de kenmerken van elk van hen in detail bekijken:

Let op: de Adaptive Site View wordt beoordeeld in de Design sectie.

 • “Ontwerp” -modus. Hiermee kunt u het ontwerp van uw website wijzigen door het kleurenschema en de achtergrond van een website te kiezen. Je kunt een eenvoudig kleurenpalet, een geüploade afbeelding en zelfs Google maps als achtergrond gebruiken.
  uKit Ontwerpmodus
  Bovendien is het logisch om voor elke afbeelding een mogelijkheid te noemen om het parallax-effect te activeren. Het kan met name de gebruikersimpressie van websitepagina’s en hun inhoud vergroten. Het is ook mogelijk om een ​​sjabloon te wijzigen in een ander thema dat hier beschikbaar is.
 • “Builder” -modus. WYSIWYG-editor en drag-and-drop website builder worden hier gebruikt als de belangrijkste methoden voor het bewerken van websites. Door de combinatie van deze methoden kunnen gebruikers de belangrijkste acties voltooien met website-elementen en blokken door ze met slechts een paar klikken toe te voegen, te verwijderen, te wijzigen of te verplaatsen. De resultaten van uw acties worden onmiddellijk weergegeven in de online modus.
  uKit Builder-modus
  U zult met widgets moeten werken – functionele elementen die door simpelweg slepen aan website-pagina’s worden toegevoegd. Er zijn er hier veel, waaronder productkaarten, audiospeler, Google-zoekopdracht, livechat, sociale balk met populaire services, terugbelopdracht, schuifregelaar, prijslijst, nieuwsinformator (wat eigenlijk een blog is) en meer. U kunt ook kant-en-klare blokcombinaties gebruiken die nodig zijn om een ​​bepaalde functie te voltooien, zoals koptekst / voettekst, specificaties, producten, contacten, portfolio, beoordelingen enz..
 • “Pages” -modus. Dankzij deze modus kan een gebruiker verschillende acties uitvoeren met websitepagina’s: nieuwe pagina’s toevoegen, bestaande verwijderen, de volgorde van pagina’s in het menu wijzigen, webpagina-inhoud bewerken, dupliceren, metatags invullen.
  uKit Pages-modus
  Alle elementen die u aan de webpagina’s toevoegt, kunnen extra worden ingesteld: u kunt de samenstelling van de binnenblokken wijzigen, visuele ontwerpopties kiezen, het aantal en de indeling van weergegeven elementen, achtergrond enz..

Nadat u deze secties en het hele proces van website-ontwikkeling onder de knie hebt, kunt u gemakkelijker beginnen met het bewerken van uw project.

Website bewerken

uKit maakt gebruik van een van de beste visuele editors in de niche. Alle stappen hier kunnen met slechts een paar klikken worden voltooid. Wat indrukwekkend is, is dat het mogelijk is om een ​​kant-en-klare website in slechts 1-2 uur te starten, door simpelweg de elementen van het configuratiescherm naar websitepagina’s te slepen en door inhoudsblokposities te maken / aan te passen. In de meeste gevallen hoeft u alleen de standaard meegeleverde demo-inhoud te bewerken, kleuren, lettertypen, lay-out, achtergrond enz. Aan te passen om het gewenste resultaat te krijgen.

Alle elementen die u kunt kiezen en aan de pagina kunt toevoegen, hebben gedetailleerde instellingen. Het is mogelijk om afzonderlijke ontwerpopties te kiezen en voor veel ervan blokinhoud te bewerken. Evenzo kunt u voor elk blok de blokstructuur en achtergrond instellen. Als u afbeeldingen voor galerijen en lettertypen wilt toevoegen, hoeft u deze niet naar de server te uploaden. In plaats daarvan kunt u gewoon een link naar de gewenste afbeelding opgeven om deze automatisch te laten uploaden.

Samen met de kant-en-klare blokken, laat het systeem blanco blokken integreren en aanpassen om ze een uniek ontwerp te geven. Er is ook een mogelijkheid om de vereiste blokken van de ene pagina naar de andere te kopiëren. Hierdoor kun je een blok / widget die je al hebt aangepast aan een andere pagina toevoegen door op de pijl op het blokpictogram te klikken en de pagina te kiezen waarnaar je wilt kopiëren. Ten slotte kunt u de blokken toevoegen aan de “Favorieten” sectie voor snelle toegang in geval van noodzaak om regelmatig dezelfde formulieren te publiceren.

Afgezien van blokintegratie, kunt u met uKit overschakelen naar het gedeelte Widgets, waar u toegang krijgt tot meerdere widgets. Hun selectie is behoorlijk uitgebreid, terwijl het proces van het picken van de vereiste items eenvoudig en snel is. Er is hier zelfs een handige zoekfilteroptie waarmee u de beschikbare widgets kunt sorteren en de widgets kunt kiezen die u wilt integreren. De belangrijkste widgetcategorieën zijn als volgt:

 • Basic (Koptekst, tekst, afbeelding, galerij, schuifregelaar, knop, pictogram);
 • Structuur (Scheidingsteken, ruimte);
 • Inhoud (Citaat, kaart, tafel, PRO-tabel, beoordelingen, stappen, tijdlijn, prijslijst, timer, HTML-code, Google Zoeken, nieuwswidget, galerij);
 • Online winkel (Product);
 • Buitenste (Ecwid, AddThis Sidebar, Cost Calculator);
 • Media (Bestand, video, SoundCloud, SlideShare);
 • Contact (Contactgegevens, contactformulier, terugbellen, kaart, MailChimp, LiveChat, JivoChat);
 • Sociaal (Share-knoppen, sociale netwerken, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, VK, Disqus).

uKit heeft alles wat een gebruiker nodig heeft om een ​​volledig uitgeruste website te starten – kies gewoon de vereiste blokken / widgets om degene te krijgen die aan uw webontwerpbehoeften voldoet. De geïntegreerde toolset van de dienst is voldoende om zowel een moderne promosite als een kleine webwinkel te starten.

Live gaan

Terwijl u aan uw websiteontwerp werkt, kunt u back-upversies van uw project maken om eerdere versies te kunnen herstellen. Zodra u klaar bent met het aanpassen van uw website, kunt u het resultaat voor de publicatie bekijken. Hiermee kunt u de details van de website en de bestaande bugs / fouten bekijken om ze op tijd te kunnen repareren. Klik ten slotte op “Publiceren” knop om live te gaan.

Kenmerken & Flexibiliteit

uKit website builder wordt geleverd met een intuïtieve en moderne interface. Het is verstoken van onnodige functies en stadia die het webontwerpproces vertragen. Dit maakt de service zeer effectief.

uKit Widgets

Blogs en bestemmingspagina’s

Afgezien van zakelijke websites, kunt u met uKit creëren blogs en bestemmingspagina’s met maximale werkzaamheid. De eerste optie wordt hier gerealiseerd door het toevoegen van een “Nieuws Informer”Widget naar de website. U hebt zojuist het nieuwsweergaveformaat in enkele klikken ingesteld (het is natuurlijk ook mogelijk om van een blogpagina een homepage te maken). Meteen daarna, alle berichten van de “Nieuws”Sectie zal hier worden gepubliceerd in het ingestelde formaat.

uKit Nieuws Widget

Alle uKit-sjablonen werken uitstekend voor bestemmingspagina’s: ze zijn breedbeeld, opgedeeld in blokken en visueel aantrekkelijk. Er is een mogelijkheid om het ankermenu hier te activeren (menulinks verwijzen naar de geselecteerde webpagina-blokken). Bovendien is het mogelijk om de menupositie vast te leggen om deze statisch te maken tijdens het scrollen op de pagina. Vanzelfsprekend is de knop “Omhoog” hier ook beschikbaar, net zoals de timerwidget een website van één pagina ondenkbaar is zonder. Het instellen van de timer kost ook niet veel moeite en tijd.

Geplande nieuwspublicatie is een andere interessante optie. Je kunt bijvoorbeeld het nieuws voorbereiden, de publicaties inplannen en op vakantie gaan. De materialen worden automatisch toegevoegd aan de website volgens het schema, terwijl je weg bent. Blogeigenaren zullen de echte waarde van deze functie zeker zien.

e-commerce

Afgezien van de rest van de functies, vergeet dan niet de mogelijkheid om webwinkels in uKit te creëren met behulp van de geïntegreerde Ecwid Shop functionaliteit. Om het toe te passen, moet u zich registreren op de website van de module. De etalages zien er hier expliciet en netjes uit.

Het lukt je echter niet om een ​​grote supermarkt te lanceren. Dit is niet helemaal handig, omdat u voor elke categorie een nieuwe webpagina moet maken, het ontwerp ervan moet instellen, enz. Als u tijd en verlangen heeft, kunt u natuurlijk een behoorlijk resultaat behalen.

uKit Ecwid Widget

U zult echter geen problemen ondervinden bij het lanceren van een schattige mini-internetwinkel. Er is een mogelijkheid om een ​​terugbelknop, prijslijsten, advertentiebanners toe te voegen, “Voeg dit toe” paneel waarmee gebruikers de links naar de vereiste webpagina’s kunnen delen via meerdere sociale netwerken. Evenzo is er een mogelijkheid om er gebruik van te maken “USocial.pro” paneel gebruikt als een knopconstructor. Hiermee kunt u een paneellay-out maken die alle vereiste services omvat om deze verder aan de website toe te voegen, precies op die plek die u nodig hebt om klikgerelateerde statistieken over de website te verzamelen. Dit is een van de krachtigste tools die u zullen helpen de zoekmachine-ranking van uw project te verbeteren, samen met de toepassing van SEO-tools.

Naast de Ecwid plug-in heeft uKit de geïntegreerde tool voor het maken van webwinkels. Het wordt kant-en-klaar geleverd en zal zeker veel gebruikers aanspreken. Dit is de “Product” widget. U kunt het onbeperkte aantal te koop aangeboden producten of diensten toevoegen met beschrijvingen en kwaliteitsfoto’s. De webwinkel bestaat uit drie delen, namelijk een winkelwagentje en producten, pop-upvensters die worden gebruikt om een ​​bestelling te registreren en instellingen van productkaartontwerp in het dashboard. Zo ziet het eruit: een tabblad met een productfoto, omschrijving en bestelknop.

uKit Online winkel

Je kunt ook 3 opties toevoegen met het onbeperkte aantal waarden voor elk product. Het is mogelijk om uw eigen winkelmarge in procenten of een vast bedrag voor elke optie toe te wijzen. Als u een «-» teken voor de winkelmarge zet, worden de kosten verlaagd met het percentage of het opgegeven bedrag in vergelijking met het basistarief. Deze functie is te vinden in de instellingen van elk afzonderlijk product, namelijk in de “Optie toevoegen” sectie.

U kunt de valuta kiezen (alle benodigde valuta zijn hier beschikbaar), online bouwer van bestelformulieren (de verzameling velden en hun volumes), verzend- en betalingsopties in de winkelwageninstellingen. Het ontwerp van een winkelwagentje kan ook worden aangepast (kleuren, standaardbijschriften, tinten). Meldingen over nieuwe bestellingen worden naar de opgegeven e-mail gestuurd. Vanaf nu hoef je niet veel geld te investeren in het maken van online winkels om te beginnen met verkopen op internet.

Online rekenmachine

Het systeem biedt een erg handig “Online rekenmachine” widget gebaseerd op uCalc-functionaliteit. Nadat u een online calculator hebt toegevoegd om de kosten van een service op uw website te definiëren, krijgt u een effectief hulpmiddel voor het verzamelen van bestellingen. Gebruikers houden over het algemeen van dergelijke dingen: een persoon kan een bestelling aanpassen en de uiteindelijke kosten per keer achterhalen. Dit moedigt gebruikers aan om een ​​aankoop te doen.

uKit Gratis online rekenmachine

Tafelbladen

uKit biedt een geavanceerde PRO Tables-widget, die veel functioneler is dan het standaardalternatief en het mogelijk maakt om de tabellen te maken en te verfijnen door randen / kopteksten weer te geven / te verbergen, cellen samen te voegen / te kopiëren, aangepaste kleuren voor tabelelementen te kiezen, aan te passen veldgroottes enz. Bovendien kunt u ook het celtype van uw voorkeur selecteren: de normale of de stijltekstknop. Het is nu aan jou om de belangrijkste knopparameters te configureren en de weergave ervan in te stellen door het ontwerp, de grootte en andere beschikbare configuraties aan te passen.

Of u nu tabellen wilt toevoegen en wijzigen, voorbeeldafbeeldingen wilt instellen voor sociale netwerken of populaire boodschappers, de geavanceerde tabelwidget helpt u dat gemakkelijk te doen. Het zal ook de volledige uKit-prestaties versnellen. Werken met de widget is net zo eenvoudig en snel als het gebruik van gewone Google- of Excel-spreadsheets. Als je dat eerder hebt gedaan, beheers je het proces binnen een paar minuten.

Lettertypen

Met de uKit-editor kunt u lettertypeparen instellen voor een website en de geüploade afbeeldingen bijsnijden. Een gebruiker kan handmatig 2 lettertypen selecteren (voor een kop en de rest van de tekst) en stel hun weergaveopties in detail in (afstand tussen regels, grootte, lettertype, spatiëring tussen letters). Deze instellingen zijn beschikbaar in de sectie “Ontwerp”.

Waarom is het toegestaan ​​om slechts 2 lettertypen te gebruiken? Het is geen geheim dat een combinatie van verschillend ontworpen letters de hele indruk van een website bederft. Dus deze beperking zal bijdragen aan een behoorlijk resultaat – wat je ook kiest, het ziet er mooi uit. Gebruik de schuifregelaar voor instellingen niet te veel door deze naar de eindposities te slepen. Met zo’n tool kunt u het ontwerp van uw website met een paar klikken verbeteren – de lettertypen hebben een opmerkelijke invloed op de indruk die de pagina’s maken.

Afbeeldingen en video

Een mogelijkheid om afbeeldingen bij te snijden wanneer u ze bijvoorbeeld aan een galerij of een schuifregelaar toevoegt, maakt het mogelijk om het vereiste element weer te geven, waardoor watermerken en andere onnodige details worden vermeden. Dit is een kleine maar zeer nuttige functie. De grafische weergave van uw website wordt hiermee indrukwekkender.

Geïntegreerde “Video” -widget spreekt ook veel gebruikers aan. Door het te gebruiken, kunt u een videolink toevoegen, de automatische weergavemodus instellen, de weergave van vergelijkbare video’s aan het einde, de presentatie van een videotitel en het bedieningspaneel van de speler. Deze functies kunnen met een paar klikken worden geactiveerd / gedeactiveerd door schuifregelaars te gebruiken in de widgetinstellingen.

Met uKit kun je video-achtergrond instellen voor elk van de beschikbare blokken. Daarvoor is geen installatie van scripts van derden of ingewikkelde code-integratie nodig – iedereen kan de taak binnen enkele minuten aan. Een paar klikken zijn voldoende om uw webpagina leuker, interactiever en dynamischer te maken. De video-achtergrond wordt levendig weergegeven achter informatieblokken en trekt zo de aandacht van de gebruiker voor de vereiste inhoud.

Om de video-achtergrond in te stellen, hoeft u alleen maar naar het tabblad Achtergrond te gaan dat beschikbaar is in de blokinstellingen, een link toe te voegen vanuit de videobron die u gebruikt (YouTube of Vimeo) en configureer de belangrijkste weergaveparameters (overlay, intensiteit, uitlijning, zoom, afspeelsnelheid van video, effecten enz.).

Vastgezette blokken

Met deze functie kunt u inhoudsblokken kiezen en vastzetten op een bepaalde website bovenaan de pagina of onderaan de pagina. U kunt de functie toepassen op elk blok dat beschikbaar is op uw webpagina, behalve de voettekst en koptekst. Het proces van het vastzetten van blokken is eenvoudig en gemakkelijk genoeg om te worden voltooid door gebruikers met uiteenlopende expertise op het gebied van webdesign. Houd er echter rekening mee dat u het blok niet moet vastzetten als de afmetingen de totale schermhoogte overschrijden of als er een vast menu op uw website is dat naar beneden beweegt terwijl u naar beneden scrolt. Anders kan dit een negatieve invloed hebben op de browse-ervaring van de gebruiker.

Icoon animaties

uKit maakt het nu mogelijk om de pictogramwidget te gebruiken die wordt geleverd met een reeks animatie-effecten voor een aantrekkelijkere websitepresentatie. Al met al hebben de systeemontwikkelaars 4 nieuwe animatie-effecten toegevoegd die u kunt kiezen en toepassen op uw webpagina-pictogrammen. Elk effect wordt op zijn beurt geleverd met een lijst met instellingen waarmee u kunt experimenteren met uw websitebeeld. Als er zo’n behoefte is, kunt u verschillende effecten op hetzelfde pictogram tegelijk kiezen en toepassen om uw creativiteit te uiten en de klantbetrokkenheid te vergroten. De animatiesnelheid en de weergaveopties kunnen afzonderlijk worden aangepast op basis van uw webontwerpbehoeften.

Handige widgets

“Tijdlijn” en “Stappen” zijn de beste voorbeelden van interessante specifieke uKit-widgets. Ze helpen informatie over elke volgorde van acties in het meest gunstige licht weer te geven, of het nu gaat om een ​​evenementenschema, stappen die nodig zijn om een ​​bepaald resultaat te bereiken, evenementposter enz..

uKit Stappen Widget

Het verschil tussen de widgets zit in de inhoudsoriëntatie, die zowel verticaal als horizontaal kan zijn. De instellingen maken het mogelijk om een ​​pictogramontwerp te selecteren om de stappen, verdelers, handtekeningen enz. Te markeren. Dergelijke elementen zien er vrij natuurlijk uit op zakelijke websites, wat veel uitmaakt, omdat de meeste mensen kwaliteit infographics waarderen.

De websitebouwer heeft ook zijn bijgewerkt Widget Sociale netwerken door het uit te breiden met een reeks nieuwe trendy services, waaronder WhatsApp, Telegram, Viber en meer. Deze apps zijn handig voor de meeste gebruikers, die de links zullen moeten opgeven naar deze bekende boodschappers en sociale-mediasystemen, terwijl ze hun websites moeten maken.

SendPulse-integratie

uKit heeft de integratie met SendPulse aangekondigd. De populaire widget is nu toegankelijk voor iedereen, die met een paar klikken handige webpushmeldingen voor websitebezoekers wil toevoegen en aanpassen. Het koppelen van de SendPulse-widget is eenvoudig en snel. Ga gewoon naar het dashboard, kies het bijbehorende element en schakel uw pushmeldingen in. Het hele proces duurt minder dan een minuut.

Hosting

De onbeperkte bestandsopslagruimte en automatische optimalisatie van gebruikersfoto’s zijn een opmerkelijk voordeel van de service. Er zijn niet veel nieuwkomers die het belang van compressie van afbeeldingen begrijpen, die op de website zullen worden gebruikt. Alle foto’s van 6 MB van de mirror-server zullen de prestaties van webpagina’s waarop ze worden gepost, vernietigen.

De laadsnelheid van de website is een opmerkelijke rankingfactor voor de zoekmachines. Dit betekent dat websites, die langzaam worden geladen, slechtere resultaten voor zoekmachines hebben dan websites die sneller worden geladen, zelfs als de rest van de kenmerken hetzelfde blijven. Afbeeldingen zijn echter de grootste webpagina-elementen en vormen het grootste megabite-volume van de webpagina.

Als het gaat om uKit, maakt het systeem verschillende kopieën van foto’s direct nadat ze zijn geüpload met behulp van Progressive JPEG en Progressive PNG-algoritmen. De kopieën hebben verschillende formaten die passen bij Bootstrap-kolommen die in verschillende dimensies en op verschillende apparaten kunnen worden gedownload. Dit betekent dat het systeem automatisch de afbeeldingen optimaliseert, wat met name het laden van webpagina’s kan stimuleren. Dit is hoe een van de meest voorkomende problemen waarmee nieuwelingen tegenwoordig worden geconfronteerd, is opgelost. Een website werkt snel, ongeacht je camerakracht.

Promotie

uKit website promotie-opties worden op een interessante manier gerealiseerd. Door het dashboard te starten, kunt u de systeemaanbevelingen voor effectieve projectzoekmachineoptimalisatie bekijken. Nieuwkomers zullen dergelijke hulp waarderen.

uKit SEO - uKit Website Builder

SEO is hier geweldig: u kunt metatags voor elke webpagina invullen. Synchronisatie met Google Analytics helpt de statistieken bij te houden en de promotiestrategie effectief te beheren. Een optie waarmee u uw organisatie aan Google maps kunt toevoegen, draagt ​​ook bij aan de promotie van de zoekmachine en de gebruikersattitude.

uKit maakt het ook mogelijk om de 404-pagina aan te passen aan uw behoeften. Wat u hier kunt doen, is bijvoorbeeld het toevoegen van een unieke sms of afbeelding die uw merkidentiteit zal presenteren. Om het aanpassingsproces te vereenvoudigen, kunt u een van de drie beschikbare door ontwerpers gemaakte sjablonen gebruiken. Deze optie is te vinden in het gedeelte Pagina’s / service.

Servicetools

Een mogelijkheid om een ​​websiteversie voor slechtzienden met één klik te activeren, is een ander hoogtepunt van de service. U vindt deze optie in het gedeelte “Ontwerp”. Het zal goed werken voor die gebruikers die dat nodig hebben maak een educatieve website (school, universiteit enz.) of een project voor een andere overheidsinstelling. Er zijn specifieke wettelijke vereisten voor dit soort websites: ze zullen ongetwijfeld speciale versies aanbieden voor slechtziende gebruikers. Met uKit kunt u dat gemakkelijk doen: uw websitebezoekers kunnen een lettertype, een kleurenschema en beeldweergaveopties selecteren in het paneel onder de koptekst van de website.

Er zijn ook andere uKit-functies waarvan u onder de indruk zult zijn. U kunt bijvoorbeeld uw eigen interessante en aantrekkelijke 404-webpagina-ontwerp maken (“Pages” / “Services”), activeer blokanimatie tijdens het scrollen (de belangrijkste contentweergave tijdens het scrollen) of installeer veel kaartmarkeringen (tot 10), als uw bedrijf vestigingen heeft op andere locaties. Het ontwerp van vergelijkbare blokken op verschillende websitepagina’s zal gemakkelijker worden versneld door ze te kopiëren en toe te voegen aan het gedeelte “Favoriet” om er snel toegang toe te krijgen. Dit is hoe het werkt: u kiest gewoon een blok, klikt op de pijl op het parameterpictogram en selecteert vervolgens een webpagina waar het moet worden geplaatst. Dat is het!

Pop-upvensters

Er is nog een andere handige functie die uKit biedt: dit is een kans om in te stellen hoe de pop-upvensters zullen verschijnen. U moet het menu “Pagina’s” openen en het punt “Pop-upvenster” selecteren. Er kunnen pop-upvensters verschijnen direct nadat u op de knop hebt geklikt, volgens timerschema, tijdens het scrollen (direct nadat 75% van het scrollen is voltooid) of bij het sluiten van een pagina. U kunt speciale aanbiedingen, advertenties of andere elementen toevoegen aan pop-upvensterinhoud.

CRM-integratie

uKit beschikt ook over AmoCRM-integratie, die u kunt vinden in het kernniveau van dashboardopties. AmoCRM is een eenvoudig en intuïtief systeem voor het boekhouden van potentiële klanten en deals, dat u zal helpen uw verkoop te controleren en te stimuleren. Om gegevenssynchronisatie te starten, hebt u het account nodig dat wordt geregistreerd op de officiële website van de service. Door het opzetten van CRM kunnen effectievere promotiecampagnes worden gehouden.

uKit SSL CRM-integratie

Het systeem verzamelt de gegevens over elke klant (naam, adres, e-mail, telefoon), het verzenden van meldingen over nieuwe evenementen naar uw e-mail. Dit wordt gesynchroniseerd met de formulieren in pop-upvensters, callback-formulieren en webwinkelwidget. U kunt de statistieken bekijken via de e-mail of rechtstreeks in het AmoCRM-dashboard. De optie is vooral handig voor eigenaren van online winkels die zijn gebouwd met uKit.

Zakelijke klanten waarderen de mogelijkheid om een ​​zakelijke e-mail rechtstreeks in het dashboard bij te voegen. U hoeft alleen een domein aan de website te koppelen. Direct daarna krijgt u de gelegenheid om een ​​e-mail te registreren die eruitziet als «naam @ uw domein». Dit is best leuk en eenvoudig.

Domeinen

Laten we het een beetje over domeinen hebben. Een gratis subdomein zoals youwebsite.ukit [dot] me wordt in eerste instantie toegewezen aan uw nieuw geregistreerde website. Het werkt goed voor een proefperiode, wanneer u het systeem verkent / test. Het spreekt voor zich dat je het achteraf moet veranderen als je besluit om uKit te blijven gebruiken en er een website mee te ontwerpen.

Direct nadat u zich heeft geabonneerd op het ‘Premium’-plan, kunt u elk gewenst domein koppelen of een nieuw domein kopen via de interface van een websitebouwer (in elke gewenste zone). Dit vereist een paar klikken in het “Dashboard”. Het domein verandert ongeveer 15 minuten nadat u een bestelling heeft geplaatst.

SSL-beveiliging

U kunt ook gratis een SSL-certificaat aan uw domein koppelen. Om HTTPS te verbinden, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het dashboard, selecteer de bijbehorende widget en domeinnaam in de lijst. In ongeveer een half uur ontvang je een melding dat het proces is voltooid. Over het algemeen klikt u op 2 knoppen en uw website werkt op het beveiligde HTTPS-protocol zonder extra geldinvestering!

SSL is in eerste instantie een must voor websites die online betalingen accepteren. Google markeert bijvoorbeeld al websites zonder dit certificaat als onveilig. De beschikbaarheid van een beveiligd HTTPS-protocol heeft ook invloed op de positie van de zoekmachine in websites en op het vertrouwen van klanten. Hoe dan ook, het gebruik van het certificaat is beter dan zonder een website. Bovendien is het gratis – u hoeft hier niets over na te denken. Gebruik het gewoon!

Tijdelijke toegang tot websitebeheer

uKit maakt het mogelijk om iedereen die mogelijk betrokken is bij het beheer tijdelijk toegang te geven tot uw website. Door de functie te gebruiken, kan een rechthebbende het websiteontwerp bewerken / bijwerken, pagina’s en widgets toevoegen / verwijderen, toegang krijgen tot Google Analytics om door de websitestatistieken te bladeren en de SEO-parameters configureren. Rechten zoals het bekijken van de factureringsgeschiedenis en betalingsbeheer zijn niet toegankelijk voor een persoon met wie u tijdelijke toegang tot de website heeft gedeeld.

Wat belangrijk is, het systeem maakt automatisch de back-up van een website zodra u tijdelijke toegang verleent. Een externe gebruiker kan deze niet verwijderen. Als er iets gebeurt tijdens het beheerproces van de website, kan een eigenaar de oorspronkelijke websiteversie herstellen. Het is ook mogelijk om de toegangsrechten op elk moment te annuleren. De maximale tijdelijke toegangsduur bedraagt ​​999 dagen.

Met de uKit-functieset kunnen onervaren gebruikers echt effectieve websites lanceren (en dit is geen promoslogan). Er valt hier helemaal niets te twijfelen.

Ontwerp & Sjablonen

Aanpassingsopties voor uKit-ontwerpen zijn ook vrij uitgebreid. Met de websitebouwer kunt u kiezen uit meerdere ontwerpen met een moderne en stijlvolle uitstraling. Het is aan jou om het thema te kiezen dat je het leukst vindt en het een unieke aantrekkingskracht te geven. Wat u moet weten, is dat uKit-sjablonen niet alleen verschillen in koptekstkleurenschema’s en afbeeldingen, maar ook in hun structuur en ontwerpbenaderingen.

Paginasjablonen

De kwaliteit en veelzijdigheid van sjablonen is wat gebruikers als eerste opmerken bij het verkennen van uKit. Alle sjablonen zijn onderverdeeld in 40 onderwerpen en niches, die meer dan 500 responsieve thema’s bevatten voor elke smaak. Het ontwerp van elk thema is niet definitief. U kunt kant-en-klare blokken herschikken, maken en verwijderen, schuifregelaarafbeeldingen, kleuren van alle elementen, lettertypen, menureeks enz. Wijzigen. Indien nodig kunt u de geselecteerde sjabloon wijzigen in een andere.

uKit biedt gebruikers flexibel en kwalitatief materiaal. Als je ermee hebt gewerkt, kun je uiteindelijk een verbluffende website krijgen met alle vereiste functies (zie echt Voorbeelden van uKit-websites). Om het webontwerpproces te vereenvoudigen, is het wenselijk om een ​​nichesjabloon te selecteren. Dit kan zijn fotografie, bouw, recht, goederenvervoer, toerisme, financiën, onderwijs (dit is een recent toegevoegde sjablooncategorie) en meer. Dit is een trefzekere manier om een ​​geschikte websitestructuur en demo-inhoud te krijgen. Door de inhoud te bewerken, kunt u de helft van een website in minder dan 20 minuten ontwerpen, waarbij u de achtergrond, kleur en misschien de standaardpositie van blokken en widgets aanpast.

uKit gratis sjablonen

Als u wilt, kunt u de sjabloon tijdens het webontwerpproces wijzigen. Het maakt niet uit naar welke categorie een nieuwe sjabloon zal verwijzen, het wordt geleverd met de demo-inhoud van het aanvankelijk gekozen voorbeeld. Dit is handig omdat u niets in uw websiteonderwerp kunt bederven, zelfs niet als u een constructiesjabloon voor een fotografiewebsite toepast. Dit is ook een extra reden om het ontwerp uit uw categorie te selecteren.

Responsiviteit van sjablonen is een ander hoogtepunt van het systeem – thema’s zijn flexibel en kunnen zich automatisch aanpassen aan elk scherm van een smartphone, tablet of lapbook. ‘Sandwich’-menu’s zien er geweldig uit op elk scherm, terwijl blokken flexibel van grootte veranderen.

Diepe ontwerpaanpassing

Er zijn geen cruciale manieren om uKit-sjablonen aan te passen, omdat ze er qua structuur en lay-out behoorlijk op lijken. Dit komt doordat het systeem voornamelijk is gericht op de behoeften van nieuwkomers, die vaak zelfs geen basiskennis van webdesign en codeervaardigheden hebben. Veelzijdigheid en aanpasbaarheid blokkeren is wat elke sjabloon een persoonlijk uiterlijk geeft.

Als het echter gaat om diepgaande ontwerpaanpassing, kunt u beginnen met achtergrondinstellingen die voor elk blok beschikbaar zijn. Wat indrukwekkend is, je kunt zelfs een Google / Bing-kaart als achtergrond kiezen en integreren. Overlay- en dekkingsinstellingen maken het mogelijk om de kaart in te stellen met betrekking tot het algehele website-ontwerp, zodat deze leesbaar en duidelijk kan zijn.

Uiteraard kunt u ook standaardafbeeldingen gebruiken om de gewenste blokachtergrond te creëren. uKit maakt het mogelijk om het parallax-effect op de achtergrond te activeren om uw website een prachtige uitstraling te geven. Houd er rekening mee dat Depositphotos-toegang hier standaard wordt verleend. Bovendien kunt u voor elk blok een structuur instellen door op de overeenkomstige knop in de bovenhoek van de website te klikken. Wat u hier kunt doen, is de schermbreedte kiezen met betrekking tot de ingediende inhoud, uitlijningsparameters aanpassen voor afzonderlijke elementen en het meest geschikte bloktype kiezen.

Adaptieve siteweergave

Om de mobiele browse-ervaring van gebruikers te verbeteren, maakt uKit het mogelijk om het uiterlijk van de mobiele en tabletwebsite te verfijnen. U kunt de blokken verbergen die u niet in de mobiele modus wilt weergeven, het aantal widgetkolommen wijzigen en achtergronden blokkeren. Het is ook mogelijk om de widgetposities te configureren om ze in twee kolommen te verdelen, wanneer ze op tablets worden bekeken.

Houd er rekening mee dat de versie van de mobiele website automatisch wordt gesynchroniseerd met de initiële look van de desktopsite. De bureaubladinstellingen op de achtergrond blokkeren echter de synchronisatie met de mobiele versie zodra u de functies inschakelt die specifiek zijn voor mobiel browsen.

Klantenservice

uKit-opties voor klantenondersteuning zijn veelzijdig genoeg om aan de behoeften van de meeste systeemgebruikers te voldoen. Welke problemen u ook tegenkomt tijdens het verkennen en beheersen van het systeem, u kunt kiezen uit de volgende ondersteuningsoplossingen:

 • Krachtige kennisbank – dit is de beste bestemming voor alle gebruikers die problemen ondervinden met webdesign of websitebeheer wanneer ze met het systeem werken. uKit biedt tientallen van de meest voorkomende vragen en antwoorden die zijn onderverdeeld in onderwerpen om het zoeken van gebruikers te vereenvoudigen. Dit is ook de plaats waar u informatieve artikelen kunt lezen over de meest voorkomende problemen waar gebruikers in geïnteresseerd zijn;
 • Skype en e-mail – als u geen antwoorden vindt op uw systeemgerelateerde vragen in de kennisbank, neem dan de tijd om contact op te nemen met uKit-experts via Skype of e-mail via een feedbackformulier op de officiële website;
 • Blog – u kunt ook de officiële uKit-blog door artikelen over website-ontwikkeling te bladeren die u helpen op de hoogte te blijven van moderne trends in de branche;
 • Live chat – uKit live chat-ondersteuning is 24/7 beschikbaar om de systeemabonnees tijdige hulp te bieden telkens wanneer ze problemen tegenkomen, bij het werken aan hun projectontwikkeling, beheer of verdere promotie.

Zoals je ziet, hebben uKit-gebruikers meerdere ondersteuningsopties om uit te kiezen. Alles hangt af van de complexiteit van het probleem waarmee ze worden geconfronteerd, evenals hun mate van bewustzijn van webdesign.

Plannen & Prijzen: hoeveel kost uKit?

Als het gaat om het prijsbeleid, heeft het systeem veel te bieden – betaalde abonnementen zijn hier zeer betaalbaar. Bij betaling van 3, 6 maanden of 1-2 jaar per keer krijgt u bovendien een mooie korting – -5%, -10%, -20% en -30%. Dus hoe langer de abonnementsduur, hoe groter de korting. Trouwens, het systeem biedt ook kortingen aan die gebruikers, die meerdere websites tegelijk runnen met een van zijn plannen.

Momenteel heeft uKit 4 betaalde abonnementen:

uKit-prijzen

 • “Minimaal” ($ 5 / maand) – biedt alle benodigde tools en functies die u kunt gebruiken om een ​​geweldige website te lanceren. Het plan wordt geleverd met een aangepaste domeinnaamverbindingsoptie, onbeperkt aantal pagina’s, bezoekers en schijfruimte, onbeperkte sms-meldingen, 24/7 ondersteuning, gratis hosting, back-upoptie en meer dan 200 professionele ontwerpen.
 • “Basic” (10 $ / mo) – biedt geavanceerde statistieken en onbeperkte toegang tot premium sjablonen. Naast de functies van het Minimal Plan, wordt het Basic-abonnement geleverd met live chat-ondersteuning, afwezigheid van het systeemauteursrecht, krachtige tools voor het bijhouden van statistieken, Google Analytics-doelen en toegang tot premiumontwerpen. Dit is de beste keuze voor uw bedrijf!
 • “ECommerce” (12 $) – maakt het mogelijk om een ​​webwinkel te creëren met een geïntegreerd winkelwagentje en meerdere afrekenopties. Het plan biedt een gratis proefperiode van 14 dagen en meerdere unieke nichespecifieke functies. Deze omvatten veelzijdige verzend- en betalingsopties, winkelwageninstellingen, valutakeuze, acceptatie van online betalingen (PayPal, Wallet One enz.).
 • “Pro” (15 $) – onthult veel extra codering en creatieve voordelen voor professionals, zoals aangepaste code-integratie of aangepaste kleurenschematoepassing. eCommerce-functionaliteit is hier ook beschikbaar

De websitebouwer heeft geen volledig gratis optie, maar hij wordt geleverd met een gratis proefperiode van 14 dagen die onbeperkte toegang geeft tot de functieset die deel uitmaakt van het Minimal Plan. Zodra de proefperiode afloopt, wordt uw website een jaar lang op de systeemservers bewaard. Gedurende deze tijd kunt u upgraden naar het plan dat het beste bij u past en vervolgens een website publiceren wanneer u maar wilt.

Afgezien daarvan heeft uKit een aanbieding die de huidige drang van elk bedrijf om een ​​website te hebben, dekt. Als u een meer professionele bedrijfswebsite nodig heeft, maar u heeft geen tijd of zin om zelf aan de ontwikkeling ervan te werken, kunt u het kant-en-klare project voor $ 100 bestellen bij de systeemontwikkelaars. Dit is een zeer uitdagend aanbod voor mensen die bezig zijn met het voltooien van hun zakelijke taken en het maken van winst.

uKit Review Conclusie

uKit is ongetwijfeld de beste website-builder voor kleine bedrijven. Het systeem wordt geleverd met de functieset die nodig is om zakelijke websites, persoonlijke promotiesites, portfolio’s, kleine online winkels of aantrekkelijke bestemmingspagina’s te maken. De service heeft het vertrouwen gewonnen van veel fans, waarvan het grootste deel jonge ondernemers en ervaren ondernemers zijn die hun online aanwezigheid willen uitbreiden. We kunnen uKit-websites nu vaker tegenkomen en er zijn veel goede voorbeelden.

Gezien de grote zakelijke focus van de websitebouwer en de overzichtelijke functieset, is uKit het geld zeker waard. Het systeem biedt vaak voordelige kortingen tot 50%. De ontwikkelaars bieden ze op bijna alle feestdagen aan. Hierdoor kunt u het platform tegen minimale kosten gebruiken.

Voortdurende ontwikkeling, implementatie van nieuwe technologieën, integratie met nuttige diensten zijn de sterke punten van het project. Vanaf vandaag blijft het de nieuwe functieset actief uitbreiden. Kijk maar eens naar de mogelijkheid om Facebook-pagina’s te converteren naar uKit-websites. Als u met de service begint te werken, krijgt u binnen ongeveer een jaar nog indrukwekkendere opties. Dergelijke aandacht van de systeemontwikkelaars voor het project is een groot voordeel voor de klanten. Uw website blijft zich ontwikkelen. En uw bedrijf ook.

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map