Unicorn Platform recensie

Unicorn Platform recensie


Unicorn Platform – is een typische SaaS-software die is ontwikkeld om helemaal nieuwe landingspagina’s te maken. Het helpt bij het promoten en introduceren van mobiele apps, andere SaaS-oplossingen, startups en meer. Het product debuteerde met een geïntegreerde op HTML gebaseerde statische paginagenerator. Tegenwoordig wordt het geleverd met meer flexibiliteit en tools om nieuwe pagina’s te maken, verschillende componenten toe te voegen, enkele site-elementen te bewerken, enz. Wat belangrijker is, er zijn geen technische vaardigheden nodig. Het platform werkt geweldig voor nieuwkomers.

Gebruikers kunnen niet alleen creatieve bestemmingspagina’s bouwen, maar ook hun bezoekers betrokken houden met behulp van verschillende integratiemogelijkheden. De software levert ook schone HTML- of CSS-code bij elke nieuwe sjabloon. Sommige gebruikers op internet noemen het ‘de beste bouwer voor het maken van bestemmingspagina’s’. Maar het punt is dat het product in smallere behoeften voorziet. Het systeem biedt niet zo typisch voor bouwers van één pagina A \ B-tests of analyses om de websitestatistieken bij te houden. Het betekent dat de tool voornamelijk in zijn specifieke niche werkt en niet kan worden gediversifieerd in noodgevallen.

We hebben enige twijfels gezien het ontbreken van bewerkingsinstrumenten en enkele andere problemen die zich tijdens onze beoordeling kunnen voordoen. Laten we eens kijken of het Unicorn-platform zoveel lof verdient.

Voors en tegens

Wat we leuk vinden aan het platform is de snelle evolutie. Van een statische paginagenerator is het uiteindelijk uitgegroeid tot een volledige websitebouwer met de kans om binnenpagina’s te maken, lettertypen en kleuren te bewerken, services van derden te verbinden en meer. Aan de andere kant hebben de ontwikkelaars nog veel werk te doen.

Unicorn Platform-voordelen:
Nadelen van Unicorn Platform:
&# x2714; Makkelijk te gebruikengeen codering Is benodigd. Wis HTML / CSS / JS-code bij elke sjabloon.
&# x2714; Betaalbare prijzen – abonnementen zijn niet te duur, terwijl er ook een gratis gebruikersmodus is.
&# x2714; Online redacteur – alle wijzigingen die u in de browser aanbrengt, worden automatisch opgeslagen.
&# x2714; Maatwerk tools – bewerk kleuren en lettertypen, verander stijlen om de pagina te creëren die uw bezoekers leuk zullen vinden.
&# x2714; Integratie – gebruikers kunnen kiezen uit verschillende widgets en ze naadloos met elkaar verbinden.
&# x2714; Gratis functies – afgezien van een gratis abonnement, wordt de software geleverd met gratis SSL en CDN. Maar dit is alleen voor betaalde abonnementen.
✘ Beperkte ontwerpoptie.
✘ Advertenties alleen verwijderd in premium-abonnementen.
✘ Het code-exportproces kan slimmer zijn.

Waar is het goed voor?

Zoals eerder vermeld in onze review, is de software ontwikkeld om teams te helpen bij het promoten van hun startups, mobiele apps, webontwikkelingsservices, enz. De nieuwste Unicorn Platform-versie is nog meer startup-georiënteerd. Sommige elementen of functies zijn bijvoorbeeld op maat gemaakt met de nadruk op startups. Bovendien heeft het extra opties die het een waardige bouwer voor bestemmingspagina’s maken.

Om te begrijpen, hoe goed het is, moeten we essentiële componenten van de bestemmingspagina verduidelijken en dan kijken of het Unicorn Platform ze aankan.

Basislijncomponenten van een succesvolle bestemmingspagina

Waar is de bestemmingspagina voor nodig? De belangrijkste missie is om het verkeer om te zetten of bezoekers naar het doelproduct of de dienst te leiden die u wilt promoten. Aan de andere kant is elk product of aanbod uniek. U kunt dus niet zomaar dezelfde sjabloon gebruiken en deze gebruiken voor elke zakelijke competentie die u heeft. Maar de basislijncomponenten zijn nog steeds nodig om te overwegen:

 • Dwingende kop – het moet duidelijk, relevant en empathisch zijn. De kop is het eerste dat u opvalt. Het is dus je eerste en misschien wel de laatste kans om een ​​goede indruk te maken.
 • Effectief schrijven – een kopie van hoge kwaliteit is een ander essentieel onderdeel. Het beschouwt een onberispelijke schrijfstijl en tekstopmaakhulpmiddelen geleverd door de website-editor.
 • Media inhoud – het is de enige manier om uw bezoekers betrokken te houden. Animaties, video’s, afbeeldingen, GIF’s en andere formaten kunnen een verschil maken.
 • Goede reputatie – vertrouwensindicatoren helpen u de geloofwaardigheid van de pagina te vergroten. Vertrouw badges, zegels, getuigenissen, 5-sterrenbeoordelingen of recensies kunnen erg nuttig zijn.
 • Lead Capture – de manier om zoveel mogelijk informatie over de doelgroep te verzamelen en uiteindelijk uw mailinglijst te laten groeien.
 • Sterke CTA – een effectief CT-blok moet er inspirerend uitzien. Het moet bezoekers aanmoedigen om een ​​aankoop te doen, op de knop te klikken of de link te volgen.

In sommige gevallen moet een bestemmingspagina ook een beetje eCommerce-functionaliteit bevatten voor het geval u dat wilt producten of diensten direct verkopen.

Nu wordt het tijd om te controleren of het Unicorn Platform voldoende tools levert om de bovengenoemde taken uit te voeren en of de software een aantal exclusieve functies kan hebben.

Makkelijk te gebruiken

De builder voor bestemmingspagina’s werkt prima voor gebruikers van elk niveau. Of je bent een totale newbie zonder enig idee van wat HTML is of een ervaren programmeur met de wil om de broncode te bewerken, het platform zal geweldig dienen.

Een gratis registratiemodus is voor degenen die nog steeds twijfelen over de tool die aan hun eisen voldoet. Het goede nieuws hier is dat u uw factuurgegevens niet hoeft op te geven. Het slechte nieuws is een cruciaal gebrek aan belangrijke functies die alleen beschikbaar zijn in betaalde abonnementen.

Ermee beginnen

Allereerst moet u een nieuw account openen of inloggen. Het registratieproces ziet er typisch uit. Een gebruiker wordt gevraagd om een ​​naam en e-mailadres met een wachtwoord op te geven om later in te loggen. We waren verrast om de inlogfunctie voor sociale media NIET te zien. Het zou het proces zeker veel gemakkelijker maken.

Unicorn Platform-registratie

Voorlopig mag u alleen de opgegeven velden gebruiken. Nadat u de vereiste gegevens heeft opgegeven, moet u uw e-mailinbox controleren en het wachtwoord bevestigen. Daar vindt u ook een welkomstbrief met groeten van het Unicorn-team.

Unicorn Platform mijn websites

Pagina-editor

Uw eerste website bestaat uit de startpagina en de sectie Over ons. Gebruikers zijn vrij om indien nodig andere binnenpagina’s toe te voegen. Om te beginnen met het maken van de lay-out, drukt u gewoon op de knop “Pagina bewerken”. Je wordt overgebracht naar een apart scherm waar je nieuwe componenten kunt toevoegen.

Unicorn Platform-pagina-editor

Unicorn Platform wordt geleverd met een behoorlijk uitgebreide verzameling verschillende elementen en blokken. Ze zijn allemaal onderverdeeld in categorieën en bevatten kopteksten, knoppen, formulieren, foto’s, functies, prijstabellen, schuifregelaars, getuigenissen en meer. Met andere woorden, de software biedt alle essentiële elementen die een succesvolle bestemmingspagina moet hebben.

Er is één ding dat dit platform anders maakt dan andere websitebouwers. U krijgt de kans om een ​​component te bewerken VOORDAT u deze aan uw lay-out toevoegt. Als het niet aan uw behoeften voldoet, verwijdert u het en kiest u een andere. Gebruikers kunnen de koptekst en beschrijving wijzigen, nieuwe teksten aan het knopgedeelte toevoegen, stijlen wijzigen of nieuwe achtergrondafbeeldingen uploaden.

Unicorn Platform-editor

Als je klaar bent met het bewerken en je bent er zeker van dat het element aan de behoeften van de website voldoet, klik je op de knop “Get it” om het in je sjabloon te laten verschijnen. Als de mockup uit meerdere blokken bestaat, kunnen gebruikers hun positie wijzigen door op de “pijl” -knop te klikken. Het kan worden gebruikt om een ​​onderdeel omhoog of omlaag te verplaatsen. Een andere geweldige functie hier is dat u kunt testen hoe knoplinks in het echte leven werken. Het enige wat je nodig hebt, is de pagina publiceren en openen in een nieuw tabblad.

Het algehele bewerkingsproces is heel eenvoudig. Het kost u nauwelijks meer dan een uur om een ​​kant-en-klare landingsleeftijd op te bouwen, aangezien u al inhoud en mediabestanden nodig heeft om te uploaden.

Website-instellingen

Website-instellingen bevatten algemene problemen die kunnen worden gewijzigd. Hier kunt u ook een pagina kiezen die u wel of niet wilt publiceren. Gebruikers kunnen hun eigen domeinen verbinden (alleen in betaalde abonnementen) of gebruik standaard een aangepast Unicorn Platform-subdomein. Hier kunnen gebruikers favicon, afbeeldingen van sociale media uploaden, broncode bewerken, styling wijzigen, HTML exporteren of met SEO werken.

Unicorn Platform website-instelling

Als je klaar bent met de instellingen, kun je verliefd worden door op de knop “Publiceren” te drukken. Hoewel bestemmingspagina’s allemaal te maken hebben met gebruikersbetrokkenheid en interactie, heeft Unicorn Platform één groot nadeel. Er is geen mobiele voorbeeldmodus om te controleren hoe de pagina’s op verschillende apparaten worden uitgevoerd. De enige oplossing is om de website te publiceren en deze vanaf uw smartphone of tablet in te voeren.

Kenmerken & Flexibiliteit

Het belangrijkste idee van de bestemmingspagina is om een ​​lang verhaal kort te maken en verkeer te converteren. Bovendien kan het helpen om vitale gegevens over uw doelgroep te verkrijgen, de mailinglijst te laten groeien en enkele marketingtechnieken te gebruiken om klanten bewust te houden. Unicorn Platform heeft een reeks functies waarmee u verschillende taken kunt uitvoeren:

Integratie

Het product heeft geen aangepaste App Store. U kunt echter wel websitecomponenten verbinden met verschillende services van derden. Ze bevatten tools voor e-mailmarketing (MailChimp), CRM-platforms (Salesforce en Pipedrive), boodschappers (Slack en Telegram) en andere instrumenten om in contact te blijven met uw bezoekers, feedback te verzamelen en meer.

Unicorn Platform-integratie

SEO

Unicorn Platform biedt niet veel SEO-tools. Maar het heeft nog steeds basislijninstellingen, hier kunt u URL’s bewerken, metatitel, beschrijving en enkele andere parameters wijzigen. Bovendien moeten we opmerken dat sites van één pagina voornamelijk worden gepromoot met behulp van advertentiecampagnes, maar niet met SEO.

Unicorn Platform seo

Code bewerken en exporteren

Er is een kans om uw eigen stukjes code toe te voegen en deze in de hele website of slechts een deel van de componenten te laten insluiten. Het systeem wordt geleverd met ondersteuning voor HTML, CSS en JS. Hier is ook een exportfunctie die het mogelijk maakt om elke site als HTML-versie te downloaden.

Code bewerken van Unicorn Platform

Verwerking van betalingen

Een geweldige functie voor startups die op zoek zijn naar een kans om betalingen rechtstreeks vanaf de bestemmingspagina te accepteren. Het enige nadeel hier is dat het systeem Stripe ondersteunt als de enige betalingsgateway die nog beschikbaar is. Het werkt echter goed voor zowel eenmalige als terugkerende betalingen.

Gratis opties

Elke gebruiker krijgt gratis SSL, zelfs als hij de software gratis gebruikt. Gedistribueerd via CDN om gegevensbescherming en solide prestaties te garanderen. Het is niet nodig om de functie handmatig in te schakelen. Het wordt geactiveerd zodra u de website heeft gepubliceerd.

Ontwerp & Sjablonen

Het platform heeft geen typische sjablonen. Het biedt kant-en-klare componenten voor bestemmingspagina’s waarmee u uw eigen lay-out kunt maken. Alle elementen zien er aantrekkelijk uit voor de potentiële gebruiker en zijn eenvoudig om mee te werken. Bovendien bent u vrij om de algemene stijl van de website te wijzigen of elk onderdeel afzonderlijk te bewerken.

Met het systeem kunt u het kleurenpalet wijzigen, nieuwe achtergrondafbeeldingen uploaden, lettertypen, knopgroottes bewerken, enz. Het enige nadeel is het ontbreken van een mobiele preview-optie, hoewel het platform mobiel-responsieve bestemmingspagina’s belooft..

Klantenservice

Het is moeilijk voor te stellen waarom u ooit contact moet opnemen met het ondersteuningsteam. Het bouwproces is glashelder. Als u nog steeds hulp nodig heeft, kunt u een Live Chat-functie gebruiken om direct contact op te nemen met managers. Tegelijkertijd is er een Helpcentrum met een paar artikelen over hoe u aan de slag kunt gaan, formulieren kunt koppelen of betalingsopties kunt integreren.

Klantenservice van Unicorn Platform

Gebruikers zullen ook veel prompts vinden in de editor. Wanneer u bijvoorbeeld voor het eerst de componentenverzameling binnengaat, en geautomatiseerde assistentie zal adviseren over het beste element om te beginnen, enzovoort. Samenvattend deze specifieke paragraaf, de ondersteuning is goed genoeg om zo’n eenvoudig platform te gebruiken.

Plannen & Prijzen: hoeveel kost Unicorn Platform?

Wanneer u klaar bent met de gratis proefperiode en u moet live gaan met een bestemmingspagina, staan ​​er drie verschillende betaalde abonnementen tot uw dienst. Ze worden allemaal geleverd met gratis HTML-export, SSL en aangepaste codebewerking. Ze bevatten:

 • Maker kosten $ 8 per maand en wordt geleverd met aangepaste Unicorn Platform-advertenties.
 • Opstartkosten $ 18 zonder advertenties maar voor slechts 1 website.
 • Zakelijke kosten $ 28 per maand. Geen advertenties, alle functies inbegrepen voor 3 bestemmingspagina’s.

Unicorn Platform-prijzen

Voorbeelden van Unicorn Platform-websites

Chatbirds Startup Website

Chatbirds Startup Website

HR-bestemmingspagina Website

HR-bestemmingspagina Website

Voorbeeld van leadgeneratiepagina

Voorbeeld van leadgeneratiepagina

Unicorn Platform Review Conclusie

Unicorn Platform is zeker een goed hulpmiddel om boeiende landingspagina’s te maken. Het wordt geleverd met een rijke verzameling componenten om verschillende blokken en secties te maken. Bovendien heeft de software een aantal goede functies om services online te promoten en te verkopen. Het heeft ondersteuning voor verschillende integratiediensten en widgets, naast aangepaste codebewerking en HTML-exportfunctie.

Aan de andere kant ziet de software er wat specialistisch uit. Het werkt alleen geweldig voor startups of ontwikkelteams. Het biedt niet veel flexibiliteit om bestemmingspagina’s te maken voor andere zakelijke niches. Het is echter nog steeds de moeite waard om dat geld te betalen.

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map