Weblium recensie

Weblium beoordeling


Weblium – is een supereenvoudige tool voor het bouwen van websites die is ontworpen om mensen te helpen hoogwaardige kleine bedrijfswebsites te bouwen die voornamelijk uit één pagina bestaan. Het platform zal goederen zijn voor diegenen die op zoek zijn naar kant-en-klare sjablonen die even goed werken op alle apparaten, ongeacht het type besturingssysteem, de drager of de schermresolutie. Tegelijkertijd kan Weblium een ​​goede oplossing zijn voor gebruikers die dat willen bouwen en publiceren hun sites vanaf nul op geen enkel moment.

Het systeem heeft een AI Design Supervisor om u te helpen met het bijhouden van een bijpassende webstijl op alle blokken, naast een gratis abonnement. Het is alleen goed voor kleine en lichtgewicht projecten. Weblium biedt een aantal meer betaalde plannen voor diegenen die graag kleine digitale winkels willen lanceren om producten online te verkopen.

Wat betreft professionele portfolio’s, blogs, visitekaartjes of websites voor kleine bedrijven, zal Weblium waarschijnlijk werken. Laten we de functies en instrumenten die het biedt eens nader bekijken.

Voors en tegens

Weblium is de moeite waard om aandacht te besteden aan gebruikers die geen tonnen functies of uitgebreide functionaliteit nodig hebben. Hoewel het een beetje beperkt lijkt qua flexibiliteit en verdere uitbreiding, heeft het misschien nog wel een aantal voordelen.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Stijlvol design.
&# x2714; Eenvoudig en snel bewerkingsproces.
&# x2714; Gratis abonnement en gratis opties zoals SSL, cloudhosting en domein.
&# x2714; Professionele sjablonen met een adaptief ontwerp.
&# x2714; AI Design Supervisor.
✘ Alleen goed voor kleine websites van één pagina.
✘ Beperkte integratiemogelijkheden.
✘ Prijzige Web Studio-abonnementen.

Waar is het goed voor?

Het platform voorziet in de behoeften van zowel individuen als ondernemers. Enerzijds werkt het prima voor persoonlijk gebruik wanneer u een stijlvol portfolio wilt maken of uw kleine bedrijf online wilt vertegenwoordigen. Ook is de software goed voor het maken van pakkende landingspagina’s. Het systeem heeft onlangs enkele e-commerce-mogelijkheden toegevoegd om kleine online winkels te bouwen en te lanceren.

Het resultaat is dat Weblium een ​​flexibele websitebouwer is die een uitstekende keuze kan zijn voor bedrijfseigenaren, particulieren, marketeers en freelancers die graag mooie websites voor hun klanten willen maken. Voor de websitebouwer is geen speciale technische kennis vereist. Het kost bijvoorbeeld een niet-technicus ongeveer een uur om een ​​kant-en-klare bestemmingspagina te maken.

We kunnen dus met zekerheid zeggen dat Weblium kan worden gebruikt voor verschillende projecten en soorten websites, terwijl technische feedback niet nodig is.

Makkelijk te gebruiken

U weet al dat Weblium geen technische of codeervaardigheden vereist. Bovendien gebruikte het de AI-gebaseerde functionaliteit om onderweg kant-en-klare websites te maken. Het bouwproces vanaf nul kost u niet meer dan 3 uur, ofwel u kiest voor een vooraf ontworpen sjabloon of u begint helemaal opnieuw een nieuwe site te bouwen.

Weblium-editor

Maar voordat u de website-editor opent, moet u een eenvoudige registratie voltooien en verschillende vragen over het toekomstige project beantwoorden.

Ermee beginnen

Allereerst moet een gebruiker zich aanmelden. Het proces kan worden voltooid door in te loggen met een Google- of Facebook-account. Een andere manier is om je e-mailadres en wachtwoord aan te geven. De eerste variant is sneller, omdat je direct door kunt gaan naar het bouwproces van de website.

Weblium-registratie

In de volgende fase wordt een gebruiker gevraagd om basisinformatie over het project te verstrekken. Het systeem biedt verschillende typische opties om te identificeren wie je bent. Die opties zijn onder meer:

 • Marketeer.
 • Bedrijfseigenaar.
 • Webdesigner.
 • Andere.

Weblium informatie over het project stap 1

De volgende stap is om te bepalen of je op zijn minst technische basisvaardigheden hebt of dat je een echte beginner bent. Als u bijvoorbeeld goed bent in het ontwerpen en coderen van websites, moet u ‘Professioneel websites bouwen’ kiezen. Degenen die een beetje kennis hebben van codering zullen “WordPress een paar keer gebruikt” waarderen. Gebruikers zonder technische vaardigheden moeten kiezen voor “Nooit eerder een website gebouwd”.

Weblium informatie over het project stap 2

Ten slotte moet u eerst aangeven wie u de website gaat bouwen. Of u bent van plan sites te bouwen voor klanten als freelancer of via het bureau of u bouwt een site voor persoonlijk gebruik of vertegenwoordigt het bedrijf online.

Weblium informatie over het project stap 3

Om eerlijk te zijn, het maakt niet echt uit welke opties je kiest tijdens het registratieproces. U krijgt vanaf het begin toegang tot dezelfde bewerkingstools en lijst met sjablonen. De functies zullen veranderen volgens het plan dat u later zult kopen. Een gratis proefversie werkt ondanks alle doelen voor alle gebruikers hetzelfde.

Website bewerken

Nu kunt u dus de lijst met sjablonen bekijken. Gebruikers kunnen beginnen met het bouwen van een website vanuit het niets. Maar als u een site voor persoonlijk gebruik nodig heeft, heeft het geen zin om tijd te verspillen, aangezien Weblium een ​​gevarieerde selectie van lay-outs biedt. Hier vindt u mogelijk responsieve sjablonen die zijn onderverdeeld in meerdere categorieën, variërend van winkels en portfolio’s tot evenementen en mockups voor onroerend goed.

Weblium maakt lege website

Elke lay-out kan later tijdens het bewerkingsproces worden bekeken en aangepast. Kies degene die je liegt en druk op de knop “bewerken” om in de websitebouwer te komen. Weblium is een volledig uitgeruste software voor slepen en neerzetten. Een gebruiker kan kiezen uit een selectie van aangepaste blokken, deze toevoegen aan de pagina, bewerken en herschikken. Het systeem heeft een aparte functie om alle website-blokken op één scherm te beheren. Je bent vrij om ze te verplaatsen waar je maar wilt en het formaat te wijzigen. Ziet er heel gemakkelijk uit.

Weblium-voorbeeld

Als je een nieuw blok nodig hebt, klik dan op het kruis. Het platform zal u omleiden naar zijn modulebibliotheek met verschillende on-page elementen. Hier hebben we een aantal leuke headers, feature secties, CTA blokken, contact formulieren, “Over” modules, etc. Er is een aparte verzameling van extra elementen met beloningen, countdowns of feeds voor marketingbehoeften (bijvoorbeeld voor een productlandingspagina of speciale gepersonaliseerde aanbieding).

Weblium-blok toevoegen

Wanneer je eindelijk alle benodigde blokken bij elkaar hebt gezet, kun je ze bewerken en aanpassen door de tekst toe te voegen, afbeeldingen te wijzigen, het formaat te wijzigen en de inhoud opnieuw te restylen. Weblium wordt geleverd met een eenvoudige tool om het websitemenu te beheren. U kunt eenvoudig menu-items toevoegen, ankerlinks toevoegen, klikacties wijzigen en meer. Gebruikers kunnen het item selecteren dat ze willen verbergen of weergeven.

Weblium menu-editor

Het algehele bewerkingsproces ziet er heel eenvoudig uit. Het enige nadeel hier is dat sommige functies beschikbaar zijn op afzonderlijke schermen. Het betekent dat u telkens wanneer u een nieuwe module wilt toevoegen of deze goed wilt indelen op de layout, moet schakelen tussen verschillende vensters. Aan de andere kant kunt u met inline bewerken alle wijzigingen automatisch opslaan zonder dat u alle pagina’s opnieuw hoeft te publiceren.

Live gaan

Uw website is klaar voor gebruik. U hoeft maar één ding te doen. Ga naar de website-instellingen en vul algemene informatie in. Gebruikers kunnen de titel en beschrijving van de website aangeven, favicon uploaden en het domein koppelen. Trouwens, het platform heeft een 1 jaar domeinvrije functie. Het is echter alleen beschikbaar in het Pro-plan. We zullen Weblium-prijzen een beetje verder beschrijven. Blijf dus op de hoogte.

Weblium gaat live

Nadat u alle acties heeft voltooid, bekijkt u een voorbeeld van uw website en drukt u op de knop “publiceren”.

Kenmerken & Flexibiliteit

Weblium-gebruikers kunnen de websitebouwer in een testmodus proberen. Er is een gratis abonnement om aan de slag te gaan. Helaas biedt het niet genoeg functies, dus u zult onvermijdelijk moeten overschakelen naar een Pro-abonnement met een volledig pakket platformfunctionaliteit. Wat krijg je met een geüpgraded plan?

Bloggen functie

Een blog maken met Weblium is supergemakkelijk. Stel eenvoudig de naam van de auteur in, kies het berichtconcept of begin met het maken van een nieuw artikel. Het dashboard geeft het aantal reeds gepubliceerde berichten weer, evenals het aantal kant-en-klare concepten.

Weblium bloggen

Geavanceerde berichtinstellingen maken het mogelijk om de SEO-titel te bewerken of een aangepaste kop in te stellen. Bovendien kunt u de URL van het bericht wijzigen, een voorbeeldafbeelding instellen, een beschrijving van het bericht typen, enz. Als u niet wilt dat zoekmachines het rangschikken, kunt u het artikel met een klik verbergen voor zoekresultaten.

Weblium bericht bewerken

e-commerce

Hoewel Weblium geen eigen eCommerce-oplossing biedt, hebben gebruikers nog steeds de kans om digitale winkels te bouwen en begin met het online verkopen van producten. Dit is waar integratie door derden de slag kan slaan. Houd er rekening mee dat de websitebouwer de code-invoeroptie heeft. Met andere woorden, u kunt elk stukje code overal op de website plakken.

Een van de gemakkelijkste manieren om een ​​kant-en-klare online winkel te integreren, is kiezen voor Ecwid. De eCommerce-plug-in is niet alleen eenvoudig te implementeren, maar biedt u ook de mogelijkheid om tot 10 producten toe te voegen, wat voldoende is om aan de slag te gaan met een kleine online winkel. Sterk aanbevolen!

Sociaal volgen

Elke Weblium-sjabloon of -site wordt geleverd met een geïntegreerd ‘Volg ons’-vak waarin u links naar de verbonden sociale accounts kunt aangeven. Het enige dat u nodig heeft, is het type platform te kiezen in de vervolgkeuzelijst en er een link naar toe te voegen. De box met een social media link wordt automatisch op je website getoond. Afgezien van de grote sociale netwerken hier, hebben we muziek- en videostreamingservices, boodschappers en andere tools. Ze zullen u helpen om bezoekers altijd betrokken te houden.

Weblium sociale links

Analytische apps

Gebruikers kunnen websiteverkeer en andere cruciale parameters volgen met behulp van geïntegreerde analytische apps. U kunt kiezen uit alle grote trackingplatforms die zijn opgezet door Google en Yandex naast de Facebook-pixel (om de betrokkenheid van sociale media bij te houden) en anderen. Om de service te activeren, hoeft u alleen de app-ID in te voeren.

Weblium analitica

Formulierbeheer en integratie

Een mailinglijst laten groeien kan van vitaal belang zijn voor uw bedrijf. Mogelijk hebt u speciale e-mailmarketingtools nodig, zoals MailChimp, Zapier, enz. Ze werken niet alleen goed bij het verzenden van nieuwsbrieven of gepersonaliseerde aanbiedingen, maar ook bij het verzamelen van feedback van klanten. Weblium heeft ze allemaal naast de functie die ontvangen gegevens naar uw Telegram-messenger verzendt.

Weblium-integratie

White Label-oplossing

Het platform introduceert zijn White Label Agency. Een goed idee voor diegenen die willen profiteren van Weblium-bronnen en -functionaliteit bij het leveren van services aan de klanten. De oplossing is geschikt voor:

 • Freelancers die responsieve en up-to-date websites willen maken voor hun klanten. Het duurt enkele uren om een ​​kant-en-klaar project te bedenken met verwijderde Weblium-advertenties.
 • Webstudio’s dat bestaat uit 7-10 mensen die besloten om samen te werken en webdesign bedrijf starten. White Label-oplossing maakt het mogelijk om tot 10 verschillende projecten tegelijkertijd te voltooien.
 • Grote agentschappen biedt verbeterde tools voor samenwerking en workflowbeheer om tegelijkertijd in groepen aan verschillende complexe projecten te werken.

De oplossing biedt toegang tot meer dan 150 platformsjablonen met de mogelijkheid om binnen enkele uren merksites te maken.

Ontwerp & Sjablonen

Weblium heeft een aantal mooie en stijlvolle sjablonen. Ze zijn responsief en kunnen worden bekeken vanaf verschillende soorten mobiele apparaten, waaronder tablets en smartphones. Beschikbare indelingen maken een goede eerste indruk. Alle thema’s zijn verkrijgbaar bij de redacteur. Ze zijn onderverdeeld in categorieën en worden geleverd met kant-en-klare modules, pagina-elementen en blokken. U hoeft dus niet veel maatwerk te doen.

Weblium ontwerp

Het systeem maakt ook gebruik van geavanceerde technologieën om te zorgen voor mooie sites die de nieuwste designtrends volgen. Afgezien van animatie en visuele effecten, zullen gebruikers AI-gebaseerde ontwerphulp waarderen naast enkele andere geweldige functies. Ze bevatten:

 • AI Design Supervisor&# x2122; – het belangrijkste idee van dit AI-instrument is om de matchende stijl voor je website vast te stellen op basis van de blokken en content die je toevoegt. Het past alle secties van de site aan volgens een gekozen stijl. Het maakt niet uit welke wijzigingen u aanbrengt, het totaalbeeld ziet er harmonieus en trendy uit.
 • Verstelbare blokken – U bent niet beperkt tot een enkele lay-out, zelfs als u besluit een kant-en-klare sjabloon te kiezen. Je kunt het nog steeds aanpassen met elk aanpasbaar blok uit de lijst. Elk nieuw element krijgt automatisch een bijpassende stijl om aan uw siteconcept te voldoen.
 • Slimme gebruikersinterface – Smart UI Kit wordt geleverd door de websitebouwer en maakt het gemakkelijk om knoppen, formulieren, kleurenschema’s en achtergrond te wijzigen binnen één werkbalk. Het systeem detecteert en markeert mogelijke fouten en vergissingen om te zorgen voor 100% foutloze inhoud die gemakkelijk te lezen en te begrijpen is.
 • Doe-het-voor-mij-functie – Wemblium heeft een eigen ontwerpstudio voor wie niet het hele proces van website bouwen wil uitbesteden. Stuur gewoon een verzoekband en u krijgt het prototype van een site met een aangepast ontwerp, het unieke bedrijfslogo met een persoonlijke manager en codering. De functie is beschikbaar in verschillende plannen, afhankelijk van het projecttype.
 • Aangepaste code – Een gebruiker kan een aangepaste code aan de website toevoegen. Deze functie werkt alleen in een Pro-modus.

Het platform gebruikt snel reagerende technologieën om goede siteprestaties te garanderen via pc of laptops en mobiele apparaten. Het resulteert in een vrij soepel laadproces.

Klantenservice

Bij het gebruik van Weblium heeft u nauwelijks hulp nodig. Als er echter nog steeds een probleem is dat u moet oplossen, biedt het platform verschillende manieren om het probleem op te lossen:

 • Live ondersteuning – neem contact op met de vertegenwoordigers van het bedrijf via live chat. Het duurt gewoonlijk 10-15 minuten voordat ondersteuningsspecialisten reageren.
 • Video uitleg – zodra u zich op de hoofdpagina bevindt, ziet u video’s met de stapsgewijze instructies over hoe u aan de slag kunt gaan. Gebruikers hoeven het niet op te zoeken in de aparte sectie.
 • Blogs en gidsen – beide komen als een extra bron van nuttige informatie.

Het slechte is dat we niet echt het gedeelte Contact hebben gevonden, evenals e-mail of telefoon om op een andere manier contact op te nemen.

Plannen & Prijzen: hoeveel kost Weblium?

In eerste instantie ziet Weblium eruit als een betaalbare websitebouwer met zijn gratis abonnement en lage prijzen. Maar dit is alleen totdat je dieper in de aangeboden diensten duikt. Allereerst zijn er drie basispakketten met:

 • Gratis abonnement gratis met een aangepast Weblium-domein en advertenties.
 • Pro-plan begint bij $ 8,25 per maand bij jaarlijkse betaling. Het bevat alle Webliu-functies, naast een gratis domein van 1 jaar.
 • Landing Pro is een levenslang plan dat levenslang $ 196 kost. Het heeft geen gratis domein terwijl de opslag beperkt is tot 120 MB.

Weblium-prijzen

Notitie: Gratis en Pro-abonnement worden beide geleverd met onbeperkte opslag.

Maar als u professionele hulp nodig heeft bij het maken van professionele bestemmingspagina’s, gaan de prijzen direct omhoog. Een enkele landingspagina gebouwd door Weblium-professionals kost u $ 124. Als u maximaal 10 pagina’s nodig heeft, bereid u dan voor om $ 224,20 te betalen. Landingspagina’s kosten u $ 399.

Weblium-prijzen

White Label-oplossing is ook beschikbaar in drie grote plannen:

 • Basic is voor freelancers die $ 24 per maand kosten.
 • Groei is ontworpen of webstudio’s kosten $ 49 per maand.
 • Onderneming is voor grotere bureaus die $ 89 per maand kosten.

Voorbeelden van Weblium-websites

Kleine bedrijfswebsite

Kleine bedrijfswebsite

Voorbeeld van een bedrijfswebsite

Voorbeeld van een bedrijfswebsite

Voorbeeld e-commerce website

Voorbeeld e-commerce website

Conclusie van Weblium Review

Weblium is een snelle en betaalbare oplossing bij kleine projecten. Ze kunnen blogs, portfolio’s, zakelijke representatiesites, evenementkaarten, etc. bevatten. Het systeem is geschikt voor het snel lanceren van producten van één pagina. Het is heel gemakkelijk te gebruiken met een heleboel ontwerpfuncties om een ​​unieke stijl voor uw website te creëren.

Het zal echter nauwelijks lukken als u een complexere site of project nodig heeft dat in de toekomst verder moet worden uitgebreid. Het heeft geen geavanceerde SEO-instellingen of eCommerce-functies. In dit geval moet u oplossingen van derden gebruiken om een ​​online winkel aan uw website te koppelen.

Probeer Weblium nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map