WebsiteBox Review

Websitebox.com recensie


WebsiteBox – is een van de beste website bouwers van onroerend goed vandaag de dag. Het platform is ontworpen voor makelaars die op zoek zijn naar aanwezigheid op het web en een kans om hun eigendommen online te laten vermelden. Ontwikkeld in 2012, had de software een groot succes in zijn zakelijke niche met duizenden vastgoedwebsites gebouwd met WebsiteBox in de Verenigde Staten en Canada.

Het platform is in de loop der jaren geëvolueerd. Tegenwoordig biedt het een beetje meer geavanceerde functies, waaronder SEO-instellingen, website-aanpassing, hosting, integraties en andere opties die kunnen worden geïmplementeerd zonder technische vaardigheden. Als u net begint als makelaar, werkt dit product mogelijk.

Het wordt hoog tijd dat we uitzoeken of WebsiteBox aandacht en geld waard is.

Voors en tegens

Het platform heeft alles wat u nodig heeft om als makelaar aan de slag te gaan. Het is gemakkelijk te gebruiken dankzij de geïntegreerde website builder slepen en neerzetten. Gebruikers kunnen elk van de kant-en-klare sjablonen kiezen met de nodige vooraf gebouwde functies. Aan de andere kant is er een gebrek aan aanpassingsmogelijkheden die op de lange termijn tot enige ongemakken kunnen leiden.

WebsiteBox Voordelen:
Nadelen WebsiteBox:
&# x2714; Makkelijk te gebruiken – niet-technici zullen de websitebouwer gemakkelijk kunnen gebruiken. De editor wordt geleverd met een functionaliteit voor slepen en neerzetten, terwijl vooraf ontworpen mockups de vereiste elementen of secties op de pagina bevatten.
&# x2714; Alles in een – afgezien van de website builder zelf, krijgen gebruikers hosting mogelijk gemaakt door Amazon Web Services, MLS-lijstintegratie, CRM-functie en Lead Capture-functie
&# x2714; Integraties – gebruikers zijn vrij om alle belangrijke Google-services met een klik te verbinden.
&# x2714; Software-upgrades – de software houdt de moderne technologietrends bij. Ontwikkelaars bieden regelmatig nieuwe updates aan die automatisch worden ingeschakeld.
Geen gratis proefperiode – om het platform te kunnen gebruiken, moet u een van de jaarplannen kiezen. U kunt echter wel profiteren van een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie
Beperkte ontwerpopties – de meeste sjablonen zien er hetzelfde uit, met een paar mogelijkheden om ze aan te passen of aan te passen.

Voel je je een beetje in de war over de websitebouwer? Geen zorgen. We zullen uitleggen hoe het voor u staat.

Waar is het goed voor?

De software is een goede optie voor makelaars die van plan zijn hun webaanwezigheid vanaf de grond op te bouwen. WebsiteBox biedt voldoende functionaliteit om gebruikers hun eigendommen te laten vermelden en het portfolio te markeren. Het wordt geleverd met ondersteuning voor MLS / IDX-integraties, een geïntegreerde CRM-systeem, SEO-instellingen en enkele andere mogelijkheden om alle fundamentele eigenschappen van de vastgoedwebsite te waarborgen.

Welke functies moet een onroerendgoedsite hebben?

Wanneer u de onroerend goed-niche betreedt met een geheel nieuwe site, moet u ervoor zorgen dat deze het volgende heeft:

 • Eenvoudige navigatie – het idee is om snel en eenvoudig toegang te bieden tot alle pagina’s die de interesse van uw bezoekers hebben. Alle secties moeten correct geplaatst en gemakkelijk te bereiken zijn.
 • Vermelding – dit is waar MLS / IDX-integratie essentieel is. Je zou het nauwelijks waarderen om elke nieuwe eigenschap handmatig toe te voegen.
 • Property afbeeldingen – hoogwaardige afbeeldingen kunnen een verschil maken. Het hebben van een stijlvolle galerij en afbeeldingen van eigendommen van verschillende formaten kan ook werken (let op: de afbeeldingen van de eigendommen vallen niet onder het beheer van WebsiteBox, omdat dit afhangt van de agent die een specifieke eigenschap heeft vermeld).
 • Contact informatie – maak het bezoekers gemakkelijk om contact op te nemen met de eigenaar van het pand. Simpele contactformulieren en blokken komen goed van pas.
 • Gedetailleerd zoeken – de integratie van filters voor gedetailleerde vastgoedinformatie (aantal bedden, voorzieningen, infrastructuur enz.) zal ook de indruk van de gebruiker verbeteren.
 • Over Info – een paar woorden over uzelf vertellen zal de geloofwaardigheid van de website vergroten.

WebsiteBox heeft de krachtige functionaliteit om met al het bovengenoemde om te gaan. Laten we naar het bouwproces zelf gaan.

Makkelijk te gebruiken

Hier behandelen we een typische websitebouwer met slepen en neerzetten. De software is ontworpen om zowel nieuwkomers als professionals te helpen bij het bouwen van vastgoedwebsites vanaf de grond zonder programmeren of coderen. Het idee is vrij simpel. U kiest een sjabloon met vooraf geïnstalleerde functies, voegt uw eigen inhoud, afbeeldingen van eigendommen en contactgegevens toe. Dan hoef je alleen maar het domein te koppelen, je website te publiceren en hier ben je! Welkom op het wereldwijde web.

Het slechte nieuws is dat in tegenstelling tot veel andere populaire websitebouwers, WebsiteBox biedt geen gratis proef- of demo-account aan. Er is een terugbetalingsgarantie van 30 dagen. U moet echter nog steeds betalen om toegang te krijgen tot de softwaretools. Toch lijkt het idee om in minder dan 60 seconden een geheel nieuwe site te maken erg inspirerend.

Ermee beginnen

Om mee te zingen, moet een gebruiker eerst wat basisinformatie voelen. Het systeem vraagt ​​om de voor- en achternaam naast het e-mailadres. Vervolgens moet u een wachtwoord maken, akkoord gaan met de voorwaarden en op de knop “Aanmelden” drukken.

WebsiteBox aanmelden

In de volgende fase moet u de bedrijfsinformatie opgeven, inclusief adresnaam, stad, telefoon, postcode, enz. De laatste stap is om de sjabloon te kiezen die u bevalt, een plan te kopen en het dashboard te openen.

WebsiteBox bedrijf toevoegen

Website bewerken

Zoals we eerder hebben vermeld, is het bewerkingsproces gericht op aanpassing van de bestaande platforms. Met de WebsiteBox-editor kunt u uw hoofdfoto uploaden, nieuwe afbeeldingencontainers wijzigen of toevoegen (het biedt toegang tot afbeeldingen met hoge resolutie), videocontainers toevoegen, uw eigen afbeeldingen / video’s uploaden, containers toevoegen zoals hypotheekcalculator, huiswaardering, blog, getuigenissen , kaarten, leuke feiten, aftellen en nog veel meer. Het systeem biedt redelijk goede functies voor webdesign.

Extra instrumenten zijn onder meer de functie Logo Upload, waar u ook aangepaste favicon kunt toevoegen en bewerken. Een ding ziet er een beetje vreemd uit, omdat je een apart kop- en voettekstlogo moet uploaden. Nadat u het logo heeft bewerkt en opgeslagen, verschijnt het automatisch op de pagina.

WebsiteBox maatwerk

Het aanpassingsproces is voornamelijk afhankelijk van paginablokken of zogenaamde containers. Het platform biedt een selectie van elementen, waaronder lijsten, galerijen, kaarten, CTA-blokken, rekenmachines, FAQ en prijssecties, enz. Om er een toe te voegen, kiest u eenvoudig een container uit de lijst in de rechterzijbalk en klikt u erop. Het enige dat u hoeft te doen, is de inhoud wijzigen, unieke eigendomsfoto’s toevoegen en een vermelding toevoegen (we zullen u laten zien hoe u dit moet doen in het functiegedeelte).

Domein verbinden

Gebruikers van WebsiteBox hebben twee opties. De eerste is om je te verbinden domein. De tweede is om de domeinnaam rechtstreeks op het platform te kopen. Stel dat u al een domein heeft dat u aan de website wilt koppelen. In dit geval hoeft u alleen een domeinsectie in de site-instellingen in te voeren en “Bestaande toevoegen” te kiezen.

WebsiteBox connect domein

Dan moet je het in de daarvoor bestemde ruimte typen. Het systeem controleert automatisch of het is geregistreerd. Als alles in orde is, wordt de optie ‘Toevoegen aan DNS’ ingeschakeld. Klik op de knop. Zodra u het proces heeft voltooid, wordt de naam weergegeven in de sectie Domein. Hier ziet u alle instellingen en records die kunnen worden gewijzigd. Bovendien kunt u deze delen, verwijderen of een nieuwe toevoegen.

Nu kunt u wijzigingen opslaan, uw website publiceren en live gaan.

Kenmerken & Flexibiliteit

Hoewel WebsiteBox misschien niet zo rijk lijkt aan functies als gebruikers verwachten, biedt het nog steeds basisfunctionaliteit om kant-en-klare vastgoedwebsites te bouwen en te promoten. De belangrijkste opties zijn als volgt:

Lijst opties

Historisch gezien draait het bij vastgoedsites allemaal om MLS-notering. Dit is waar WebsiteBox het werk goed doet. Enerzijds kunt u uw bezoekers een vlekkeloze navigatie bieden. Aan de andere kant wordt het systeem geleverd met een naadloze MLS / IDX-lijstintegratie.

WebsiteBox-lijstopties

Gebruikers kunnen profiteren van meer dan 300 reeds geïntegreerde eigenschappen in de Verenigde Staten en Canada. U krijgt een volledig uitgerust vastgoedbord dat klaar is voor gebruik. Bovendien kunnen gebruikers de lijst aanpassen door speciale instellingen toe te voegen.

U kunt eigenschappen sorteren op het aantal bedden of baden en op grootte. makelaars kunnen sommige van de eigenschappen markeren met specifieke kleuren die ze definiëren als actief, geannuleerd, in behandeling, etc. Last but not least zijn automatische kaartweergaven, eigenschappenvergelijkingen, buurtvergelijkingen en meer.

G Suite-integratie

De website builder wordt geleverd met ondersteuning voor alle belangrijke Google-services en -producten. Ze omvatten Google Agenda, Google Drive, Maps en Hangouts.

AWS-hosting

Als een alles-in-één oplossing biedt WebsiteBox hostingfaciliteiten die al in het plan zijn inbegrepen. Het platform wordt mogelijk gemaakt door Amazon Web Services die wordt gebruikt door enorme marktplaatsen en vastgoedprojecten. De service belooft een goede uptime en algehele prestaties.

CRM op maat

Een geweldige tool om alle contacten vanaf één plek te bewaren en te beheren. Er is een samenwerkingsfunctie waarmee u kunt samenwerken met collega’s en toegang kunt geven tot het dashboard van het team. Met de CRM kunt u automatische e-mails verzenden om uw leads dagelijks, wekelijks of maandelijks te voeden. De e-mail geeft de leads een lijst met eigendommen op basis van hun vereisten (budget, grootte, aantal bedden, enz.). U kunt dat zien door op het contactpictogram op het dashboard te klikken en vervolgens op een van uw contactpersonen te klikken, selecteer Vermelding onder Update Status en de Select Listing om de criteria te definiëren Het is bijna alsof u een drip e-mailcampagne heeft om uw leads up-to-date te houden met de nieuwe eigenschappen die de markt raken en die reageren op uw wensen.

WebsiteBox custom crm

Ontwerp & Sjablonen

WebsiteBox biedt momenteel 20 verschillende sjablonen aan. Ze zijn allemaal mobiel responsief. Bovendien zijn ze compatibel met Windows en Mac. U kunt tijdens het bewerkingsproces kijken hoe ze op het mobiele apparaat worden weergegeven. Het algehele ontwerp is goed, hoewel de meeste lay-outs behoorlijk op elkaar lijken.

WebsiteBox-sjablonen

Een ander nadeel is het gebrek aan tools voor webdesign. Gebruikers kunnen slechts enkele blokken herschikken, nieuwe containers toevoegen en enkele instellingen voor themaontwerp wijzigen.

Klantenservice

Wat we leuk vinden aan het platform is de klantenondersteuning. Gebruikers kunnen rechtstreeks telefonisch contact opnemen met de vertegenwoordigers van WebsiteBox. Er is een eenvoudige contactwidget waar u online elke vraag kunt stellen.

WebsiteBox-klantenondersteuning

Afgezien daarvan is er een enorme bibliotheek met video-tutorials met YouTube-gidsen over literair elk nummer. Je leert hoe je aan de slag kunt met verschillende plannen. Videogidsen benadrukken het proces van het bewerken van websites en smallere problemen zoals het verbinden van SSL-certificaten.

Een andere manier om de nodige hulp te krijgen, is door naar de sectie Ondersteuning te gaan met tientallen besproken onderwerpen met betrekking tot domeininstellingen, websites, aanmelden, integraties, vermeldingen, enz. Er is ook een blog met nuttige artikelen en berichten.

Plannen & Prijzen: hoeveel kost WebsiteBox?

De websitebouwer biedt naast drie van zijn belangrijkste plannen een jaarlijks factureringsmodel:

 • Basic begint bij $ 99 per jaar met hosting en gratis sjablonen inbegrepen in de prijs.
 • Standaardkosten $ 199 per jaar inclusief CRM-integratie en gratis MLS / IDX-lijst.
 • Plus kosten $ 299 met extra functies voor bloggen en het vastleggen van leads.

Gebruikers kunnen gedurende 30 dagen gebruik een terugbetaling eisen. Plusplan stelt u in staat om maximaal 5 bestemmingspagina’s te maken. Websitebox biedt ook een Office-plan waarmee makelaars hun gewonnen website kunnen hebben en een website aan al hun agenten kunnen aanbieden (met hetzelfde thema, logo en kleur, als de kantoor). De service geeft dit momenteel niet weer op de website met hun servicelijst, maar deze aanbieding kan worden geïmplementeerd bij navraag via online chat.

Real WebsiteBox Website voorbeelden

Makelaars van de Palm Beaches

Makelaars van de Palm Beaches

Makelaar

Makelaar

Website van makelaar

Website van makelaar

Home Finding Agency

Home Finding Agency

Lokale vastgoedprofessional

Lokale vastgoedprofessional

Property Search Website

Property Search Website

Conclusie Websitebox Review

WebsiteBox is een website builder om eenvoudige vastgoedsites te maken. Het is goed voor zowel makelaars die hun eerste stappen in de niche zetten en een online vertegenwoordiging willen hebben als voor professionals op de vastgoedmarkt. Het platform is heel gemakkelijk te gebruiken. Het biedt alle functies die nodig zijn om een ​​onroerendgoedwebsite te maken, inclusief lijsten, filters, integraties van derden, enz.

Het mist echter zeker flexibiliteit in termen van website-aanpassing. Bovendien kunt u met dure plannen één project beheren (inclusief bestemmingspagina’s). Dit is waar u misschien een flexibeler alternatief wilt hebben, zoals WordPress met eindeloze mogelijkheden voor webdesign of Wix als de ultieme alles-in-één oplossing voor het bouwen van websites.

Probeer WebsiteBox nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map