WebsiteBuilder.com Beoordeling

WebsiteBuilder.com Beoordeling


WebsiteBuilder.com – is een populaire intelligente website builder, die wordt geleverd met een onderscheidende functieset en opties voor ontwerpaanpassing die nodig zijn om desktop- en mobiele projecten te starten en te beheren. De service werkt even goed voor nieuwkomers en webdesignprofessionals, die een beslissing hebben genomen om kwaliteitswebsites te lanceren zonder codering.

WebsiteBuilder, opgericht in 2014, heeft zijn functieset uitgebreid en is nu een waardige vertegenwoordiger van de niche voor webdesign geworden. Het platform maakt het mogelijk om op een intuïtieve en eenvoudige manier aantrekkelijke gepersonaliseerde ontwerpen te maken. Beantwoord gewoon een paar vragen en kijk hoe het systeem een ​​website voor u genereert, ongeacht in welke niche u gespecialiseerd bent.

Project ontwikkeld met WebsiteBuilder ziet er indrukwekkend uit op alle apparaten. Ze zijn ook supersnel en SEO-vriendelijk. Het is niet nodig om over codeervaardigheden of technische kennis te beschikken om met het platform te werken – het is erg handig en het geeft toegang tot meerdere ontwerp-, beheer- en promotietools om uw project te laten groeien.

Bent u geïnteresseerd om een ​​volledige en uitgebreide WebsiteBuilder-review te lezen? Dat is precies wat we meteen gaan doen. Blijf gewoon het artikel lezen om de informatie over het systeem, de belangrijkste voor- en nadelen en andere cruciale aspecten die er veel toe doen, te ontdekken als het gaat om het kiezen van het beste webbouwplatform. Laten we nu beginnen.

1. Gebruiksgemak

Het platform is browsergebaseerd, wat betekent dat het geen voorafgaande installatie vereist. Het aanmeldingsproces is in plaats daarvan eenvoudig en snel. Geef gewoon uw inloggegevens op om het account aan te maken en krijg toegang tot het dashboard. Hier kunt u een nieuwe website maken, de bestaande projecten beheren, upgraden naar hogere accounts, een domein koppelen en door andere beschikbare functies bladeren.

WebsiteBuilder is vrij eenvoudig te gebruiken vanwege de intuïtieve lay-out en structuur. Wanneer u het configuratiescherm van een website opent om deze te bewerken, krijgt u een gedetailleerde handleiding aangeboden om u op weg te helpen. Je kunt de tutorial overslaan als je deze niet nodig hebt of als je denkt dat je de taak alleen aan zult. Gelukkig is het systeem beginnersvriendelijk en impliceert het niet de kennis van programmeer- of ontwerpvaardigheden om een ​​persoonlijk project te creëren. Alles is hier vrij eenvoudig en begrijpelijk.

WebsiteBuilder-dashboard

Wat u nodig hebt, is het ontwerp kiezen dat bij uw specialisatie past en beginnen met het bewerken ervan, met behulp van de tools, functies en elementen die het systeem biedt. U kunt de teksten en afbeeldingen bewerken, mediabestanden uploaden, nieuwe pagina’s toevoegen en ze naar wens aanpassen. Als u denkt dat u de aangebrachte bewerkingen ongedaan moet maken, kunt u dat op elk moment doen en de vereiste wijzigingen aanbrengen. Met het configuratiescherm van de website kunt u nieuwe webpagina’s toevoegen, het ontwerp van elke pagina aanpassen, een webwinkel en een blog toevoegen, websitestatistieken aanpassen en beheren en het project in het algemeen beheren.

WebsiteBuilder-editor

Er is directe toegang tot het menu “Secties”, dat uit een aantal elementen bestaat. De secties zijn vooraf ontworpen en u kunt een voorbeeld van meerdere sjablonen bekijken voordat u uw keuze maakt. Wat ik het leukst vind aan het admin paneel van de website builder is dat het de eenvoud van de standaard teksteditor combineert met de kracht van een professionele webdesign suite. Bij het bewerken van afbeeldingen kunt u bijvoorbeeld spelen met eigenschappen als dekking, uitlijning, overlay, randrondheid, elementacties en gedrag enz..

Net als bij andere sitemakers voor nieuwkomers, wordt het ondersteund door een slepen-en-neerzetten-editor die het hele proces van het maken van websites gemakkelijk en leuk maakt. Alle inhoud die beschikbaar is op de website is aanpasbaar.

Hoewel de websitebouwer eenvoudig te gebruiken is, lijkt de interface misschien een beetje overweldigend voor onervaren gebruikers. De secties of elementen die u wilt toevoegen, overlappen soms elkaar, waardoor het moeilijk is ze te beheren. Wanneer u echter gewend raakt aan het werken met het systeem, is dit geen probleem voor u.

2. Functies & Flexibiliteit

WebsiteBuilder is een veelzijdige sitebouwer voor het maken van verschillende soorten websites: van eenvoudige brochureachtige bedrijfssites tot online portefeuilles en webwinkels. Het heeft een indrukwekkende selectie van ingebouwde widgets om uw sitefunctionaliteit uit te breiden: kaarten, formulieren, galerijen, documenten, eCommerce-extensies en meer. Laten we nu de belangrijkste hoogtepunten bespreken.

Intelligente Website Builder

Het systeem positioneert zichzelf als een intelligente websitebouwer, die automatisch de lay-outs en elementen selecteert die het beste werken voor uw project, afhankelijk van zijn nichespecialisatie. Het systeem kan zelfs de meest geschikte mediabestanden kiezen en kan inhoud voor u starten. Beantwoord gewoon een paar vragen die het zal genereren en wacht op het resultaat. Zodra het project klaar is, kunt u het aanpassen en personaliseren om het gewenste resultaat te krijgen.

Bloggen

Met de websitebouwer kunt u uw ideeën over de hele wereld delen door volledige blogs te maken en te beheren. Het aanpassen van blogs is eenvoudig en snel. Om je blogproject te starten, moet je een aantal stappen doorlopen. Ga dus naar het gedeelte “Blog”, kies een geschikte sjabloon, verzin er een titel voor en dien een beschrijving in. Dit laatste mag niet te lang zijn, maar het moet je blogspecialisatie en -doelstelling onthullen. Zorg ervoor dat het beknopt, maar informatief, leesbaar en gemakkelijk te begrijpen is.

WebsiteBuilder maakt een site

Vul direct daarna de tagwolk in. Het wordt al geleverd met kant-en-klare inhoud. Het is jouw taak om het te bewerken met betrekking tot je behoeften, type website en specialisatie. Ga ten slotte verder naar de blogfeedsectie – voeg uw blogposts toe en pas ze aan door op de velden te klikken en uw eigen inhoud toe te voegen. De blog-editor is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je kunt de permalink hier bewerken, je eigen omslagafbeeldingen toevoegen, aanbevolen posts markeren, nieuwe pinnen en andere acties uitvoeren om je blog extra aandacht te geven. Al met al wordt WebsiteBuilder geleverd met waardige blogfunctionaliteit die de meeste systeemgebruikers aanspreekt.

e-commerce

Met WebsiteBuilder kunt u eCommerce-functionaliteit aan uw website toevoegen om fysieke / zakelijke producten te gaan verkopen. Dit maakt het mogelijk om een ​​betrouwbare zakelijke aanwezigheid te vestigen, nieuwe klanten aan te trekken, uw online winkel te indexeren met de toonaangevende zoekmachines, uw verkoop te stimuleren en prioriteitsondersteuning te krijgen. Met dit doel biedt de websitebouwer een aantal functies, waaronder het toevoegen en beheren van nieuwe producten en hun categorieën, het verstrekken van productbeschrijvingen en foto’s, het aanbieden van kortingscodes enz..

WebsiteBuilder e-commerce

Alle WebsiteBuilder-winkels zijn standaard mobiel-responsief, zodat klanten overal en altijd gemakkelijk kunnen afrekenen met de apparaten die ze bij de hand hebben. Het systeem zal ook automatisch de instellingen van de webwinkel configureren, zodat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over de keuze van betalingsaanbieders, verzendmethoden en belastingen. Dit is handig gedaan in het configuratiescherm van de website. Bovendien zijn alle betalingsgegevens van de klant vertrouwelijke persoonlijke gegevens volledig beveiligd en beschermd tegen ongeoorloofde toegang door derden. Geïntegreerde analyse is hier ook beschikbaar om u te helpen de prestaties van uw website, bestellingen, bezoekers, omzetinformatie enz. Te volgen.

Er is hier een serieus probleem: als u van plan bent een webwinkel te maken, moet u upgraden naar een van de betaalde abonnementen – een gratis abonnement biedt deze optie niet.

Website statistieken

Het platform geeft toegang tot de sectie Statistieken die beschikbaar is in het configuratiescherm van de website. Hier kunt u alle informatie over uw website vinden en bekijken. Dit omvat gegevens over de hoeveelheid verkeer, fluctuaties en locatie waar gebruikers vandaan komen, het aantal verlaten websites, de algehele prestaties, het aantal bezoeken gedurende een bepaald tijdsinterval en andere cruciale factoren die verband houden met uw bedrijf.

Merk e-mail

De websitebouwer maakt het mogelijk om uw eigen GSuite-e-mail te ontvangen die aan uw merk wordt gekoppeld. Bovendien kunt u andere tools en services van GSuite gebruiken. Deze omvatten communicatiemiddelen (online agenda, Duo-functie), samenwerkings- en opslagtools (Google-documenten), schijfopslag en beheertools.

WebsiteBuilder GSuite

Contacten CRM

Op het platform kunt u alle klant- en partnercontacten allemaal op één plek opslaan. Telkens wanneer een gebruiker een contactformulier invult dat beschikbaar is op uw website of een bestelling plaatst in de webwinkel, worden de contacten automatisch opgeslagen en toegevoegd aan het CRM voor contactpersonen. Dit is erg handig voor verdere website-analyse en het maken van e-mailmarketingcampagnes. Handmatige inhoudsupload is hier ook beschikbaar – druk gewoon op de knop “Contact toevoegen” om uw klantgegevens in te dienen.

WebsiteBuilder Contacten CRM

App-markt

Met WebsiteBuilder kunt u widgets en add-ons kiezen en integreren vanuit de geïntegreerde App Market. Hiermee kunt u de prestaties van uw tool verbeteren en de meeste doelstellingen voor webdesign bereiken. Onder de apps die op de markt beschikbaar zijn, kunt u kiezen uit Business, Marketing, Security, Widgets voor het verzamelen van statistieken en meer.

WebsiteBuilderApp Markt

Logo Maker

Als u nog geen bedrijfslogo heeft, kunt u met de websitebouwer het logo maken dat uniek en persoonlijk is. De geïntegreerde AI-aangedreven Logo Maker vereenvoudigt het proces van het maken van logo’s en maakt het naadloos, gemakkelijk en snel. Wat u nodig hebt, is uw merknaam typen en de tools gebruiken die het systeem biedt om een ​​herkenbaar bedrijfslogo te bouwen waarmee uw bedrijf zich onderscheidt van de rest.

WebsiteBuilder Logo Maker

De websitebouwer ondersteunt geen meertalige optie en integratie van externe services zoals bijvoorbeeld Mailchimp. U kunt echter uw eigen contactformulier maken en aan de website toevoegen, zodat gebruikers indien nodig contact met u kunnen opnemen.

Elke WebsiteBuilder-com-gestuurde website is vanaf het begin klaar voor mobiel. Bovendien kunnen gebruikers mobiele versies van hun sites volledig opnieuw opbouwen met behulp van dezelfde gebruiksvriendelijke tools van de bouwer. Wijzigingen in de mobiele weergave hebben geen invloed op de desktopversie van uw site.

3. Ontwerp & Sjablonen

Wanneer u net begint met het maken van websites, biedt het systeem u de keuze uit twee opties voor het maken van websites – Express of Traditioneel. De eerste impliceert het gebruik van de automatische intelligente website-editor die bijna al het werk voor u doet. De tweede optie maakt het mogelijk om de traditionele slepen-en-neerzetten-editor te gebruiken, wat geweldig werkt voor gebruikers, die op zoek zijn naar meer gedetailleerde en diepgaande ontwerpcontrole en configuratie-opties.

Ontwerp- en configuratieopties voor WebsiteBuilder

WebsiteBuilder-sjabloonverzameling is zeker de aandacht waard. Het komt momenteel honderden ontwerpen tegen, die standaard responsief zijn. De thema’s zijn overzichtelijk onderverdeeld in nichecategorieën. Deze omvatten architectuur en onroerend goed, restaurant, muziek, zaken, huwelijk, blog, schoonheid en mode, computers en technologie, levensstijl, fotografie, portfolio, hotels en reizen, professionele diensten, zaken en adviseur, bouw en handel enz. Er is ook de zoekfilteroptie die beschikbaar is in het systeem, waar u de branche waarin u geïnteresseerd bent kunt typen en de gerelateerde aanbiedingen kunt krijgen. Alle sjablonen zien er modern en stijlvol uit, waardoor uw website een geheel nieuwe look krijgt.

WebsiteBuilder-sjablonen

Welk sjabloon u ook kiest, het is 100% aanpasbaar – de manier waarop elk ontwerp eruitziet wanneer u het uit de bibliotheek haalt, is nog maar het begin. Er is ook goed nieuws voor degenen die het een en ander weten over coderen – u kunt uw eigen HTML in de voettekst en koptekst van uw site invoegen.

Houd er rekening mee dat u de sjabloon die u aanvankelijk hebt geselecteerd, niet onderweg kunt wijzigen. Anders gaat de inhoud die u heeft ingediend verloren en moet u deze opnieuw toevoegen. Dit is een ernstig nadeel, vooral voor beginners, die de basis van webdesign niet kennen en per ongeluk de verkeerde keuze kunnen maken. Een leuke functie is dat de sjablonen die het systeem biedt gratis zijn en dat je ze kunt bekijken voordat je de keuze maakt.

4. Klantenservice

WebsiteBuilder heeft een uitgebreide kennisbank bestaande uit handleidingen, top 5 veelgestelde vragen, veelgestelde vragen over domeinen, ondersteuning voor facturering en technische ondersteuning. U kunt ook per e-mail of telefonisch contact opnemen met hun experts. Bovendien worden de meeste elementen van de editor geleverd met inline help-pictogrammen waarmee u tijdens het bouwen kunt leren. Het is ook mogelijk om in contact te komen met ontwerpers die voor de service werken, die u nuttige webdesigntips zullen geven of zelfs een website voor u kunnen bouwen met betrekking tot uw exacte specificaties en vereisten.

Onlangs is er een nieuwe Live Chat-functie aan de service toegevoegd. Het is 24/7 beschikbaar en maakt het mogelijk om in contact te komen met het ondersteuningssysteem om uw problemen met maximale efficiëntie op te lossen. Wat u nodig hebt om van de service gebruik te maken, is uw naam, het onderwerp en de beschrijving van het probleem dat moet worden aangepakt, in detail uit te leggen en te wachten tot de systeemspecialisten uw bericht zullen beantwoorden. Dit duurt over het algemeen een paar minuten. Al met al is de klantenservice van WebsiteBuilder effectief en maakt het mogelijk om urgente problemen op tijd op te lossen.

5. Plannen & Prijzen

Alle WebsiteBuilder-projecten zijn gratis terwijl ze in aanbouw zijn en worden gepubliceerd op een subdomein. U kunt de functies van de websitebouwer testen en proberen uw eigen website te bouwen (of zelfs meerdere) op een gratis startersplan zonder dat u voor de service hoeft te betalen. Een gratis abonnement biedt ook gratis hosting. Om uw eigen domeinnaam aan te sluiten en om meer mogelijkheden te ontgrendelen (Ondersteuning voor mobiele weergave, inclusief advertentiekredieten, grotere site-opslag, onbeperkte bandbreedte, tweede speciale site (50% korting), premium ondersteuning, eCommerce-functie en meer) je moet een betaald pakket kopen.

Prijsbeleid van WebsiteBuilder

Betaalde abonnementen zijn als volgt:

 • Premium (vanaf $ 4,40 / maand) – biedt gratis domein, gratis hosting, gratis advertentiekredieten, SEO en marketinghulp, mobiele sites;
 • Zakelijk (vanaf $ 5,60 / maand) – biedt alle functies die worden geïmpliceerd door het Premium Plan plus prioriteitsondersteuning;
 • e-commerce (vanaf $ 8 / maand) – biedt functionaliteit die is beschreven in de twee vorige plannen en eCommerce-functies die het mogelijk maken om een ​​online winkel te starten.

Nadat u een plan heeft geselecteerd, wordt u aangeboden uw creditcardgegevens en betalingsgegevens op te geven. Houd er rekening mee dat zodra u besluit een gratis domeinnaam bij de service te registreren en vervolgens het abonnement wilt annuleren, u $ 15 moet betalen om het geselecteerde domein te behouden.

6. Voors en tegens

WebsiteBuilder is een systeem dat wordt geleverd met een lijst met voor- en nadelen. Het geeft de indruk van een flexibel, solide en veelzijdig webpublicatieplatform dat goed werkt voor de ontwikkeling van verschillende soorten projecten. Laten we nu eens kijken naar de belangrijkste voor- en nadelen van de service.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Gebruiksvriendelijke intelligente website builder met gratis responsieve sjablonen;
&# x2714; e-commerce en bloggen;
&# x2714; Logo Maker;
&# x2714; G Suite-toegang en websitestatistieken;
&# x2714; Betrouwbare klantenondersteuning;
✘ Geen optie om van sjabloon te wisselen;
✘ Een beetje verwarrende interface;
✘ Geen proef-eCommerce-functie enz.

Conclusie

WebsiteBuilder is een flexibele en gebruiksvriendelijke websitebouwer. De functionaliteit is voldoende om bijna elk type website te bouwen, terwijl het scala aan sjablonen en ontwerpaanpassingstools aan alle verwachtingen en behoeften zal voldoen.

De service kan zowel door nieuwkomers als door webdesignprofessionals worden gebruikt – iedereen vindt hier de vereiste tools en opties. Wat belangrijk is, het systeem maakt het mogelijk om met een paar klikken een blog op te zetten, te beheren en aan te passen. Hiervoor zijn geen speciale kennis en vaardigheden nodig, maar als u de basisprincipes van coderen kent, is dit een bonus voor u.

De websitebouwer heeft een betaalbaar prijsbeleid. Betaalde abonnementen onthullen veel opties voor gebruikers die hun websites extra bekendheid willen geven en er voordeel uit willen halen. Het is mogelijk om hier een online winkel te starten door te upgraden naar het bijbehorende abonnement.

Al met al heeft het systeem de potentie om populairder te worden als het team blijft werken aan de productontwikkeling en meer unieke functies toevoegt aan het arsenaal van het platform. Probeer het zelf om te zien hoe het werkt en aanvoelt, en vergeet niet om uw ervaringen te delen in de opmerkingen!

Probeer WebsiteBuilder nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map